בא לי טוב השאלון../images/Emo3.gif
שם מלא: יובל אברהם יוסף לוסקי תאריך לידה: 17/6 מין: זכר בית: קציר סיטי איפה עוד גרת? בקיסריה מזל: תאומים מידת נעליים: 47-48 גובה: 180 מוצא: חצי עירקי, רבע מרוקאי רבע תורכי חיות מחמד: כלבה בשם קיס אחים: 2 אחיות צבע שיער: חום אורך שיער: ארוך צבעת פעם את השיער? כן באיזה צבע? : פעם בורוד ופעם בירוק כיתה: יא תחביבים: לישון (זה הדבר היחיד שעולה לי לראש עכשיו) מוזיקה: ת'ראש מטאל, והרבה להקה: מגהדת' איזה שפות אתה מדבר? עברית ואנגלית, ומבין ספרדית אוהב ספורט? לא איפה נולדת? חדרה אתה בן אדם של לילה או של יום? גם וגם רגיש לדגדוגים? מאוד מאמין באלוהים? לא יש לך כינויים נוספים באינטרנט? לא מה הם? יש לך גשר? בקרוב יהיה לי יש לך משקפיים/עדשות מגע? משקפיים, ועוד מעט זה הופך לעדשות מגע מה תרצה להיות כשתהיה גדול? עשיר
איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? הרבה מה הדבר הכי מביך שקרה לך? נקרעו לי כל המכנסיים בלונה פארק איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? לא זוכר מה הדבר הכי חשוב לך? המשפחה יש חבר/חברה/קראש? משהו שהוא בין קראש לאהבה
ממה אתה הכי פוחד? דגים מאמינה באהבה וירטואלית: כן אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? בעורף על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? אני לא חושב, אני שומע מוזיקה למה אתה הכי מתנגד? כפייה דתית אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? ליאונרדו דקפריו... הבנאדם הזה מזיין את בר רפאלי... בן זונהההה פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? מן הסתם
מאמינה באהבה ממבט ראשון? לא מה הדבר שעושה אותך מאושרת?
כשיש לך אהבה את נאמנה? כן את אוהבת ילדים? כן את ותרנית או עקשנית? תלוי עד כמה הדבר חשוב לי אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? כן החיים טובים לדעתך? בדר"כ היחסים עם ההורים טובים? כן לבוש: עכשיו? בוקסר וטישרט איפור: NEVER דברים אהובים - מאכל: שיהיה, השניצלים של אמא שתיה: קולה המקום האהוב לחופשה: LA טעם גלידה אהוב: וניל פרי אהוב: קרמבולה
ממתק: סקיטלס מכונית: כל אחת שנוסעת שיעור: תקשורת חג: חופש גדול היום הכי אהוב בשבוע: שישי צבע: כחול מגזין: בלייזר שם לבת: צליל שם לבן: תום קבוצת ספורט אהובה: אין חודש אהוב: יוני ספורטאי/ת אהוב: אין שחקנית אהובה: אין שחקן אהוב: אשטון קוצ'ר/ג'ק ניקולסון תוכנית אהובה בטלוויזיה: סאות' פארק אתר אהוב: אין חיה אהובה: נמר חבר לאימייל: אה? בדיחה: אין לי כוח לספר בדיחות, אז הכי קצרה שעולה לי בראש: "מה זה 7 יהודים במקלחת? נקה 7!" אומר הרבה: אה? מילה אהובה: פאק נעליים: לא משנה לי תחנת רדיו: שונא רדיו חדר בבית: החדר שלי ההופעה הכי טובה שראית: מגהדת' דיסק אהוב: שיהיה rust in peace של מגהדת' נשיא: קצב.. אנאערף? סלט: ירקות בשר: סטייק אנטריקוט מדיום-וול כזה
תוספת לפיצה: זיתים ארץ: US עיר: LA מקום אהוב: החדר שלי ריח: השיער שלה....
רעש: ארץ' אנמי
טעם: מסטיק רגש: <לצאת גיי ולהגיד אהבה? נו טוב...> אהבה
מספר: 37 ספר: לא יודע סבתא: מצד אמא דגנים: פרוסטיס דברים פחות אהובים- אוטו: מה שלא נוסע צבע: ורוד מורה: קטי שיעור: מתמטיקה יום בשבוע:רביעי חג:חנוכה עונה:סתיו חודש:אוקטובר ספורט:כדורגל קבוצת ספורט:כל קבוצת כדורגל סרט: כל סרט עם ליאור אשכנזי (AKA כל סרט ישראלי
) שחקנ/ית: ליאור אשכנזי!!!!!! מתעב את האידיוט הזה!!! תוכנית: כל תוכנית עם ליאור אשכנזי אתר: לא יודע אוכל: דגים שתיה: נסטי להקה: MCR ולהקות בסגנון הזה.. זמר: הגיי הזה של טוקיו הוטל זמרת: בריטני שפיך למיניהם חיה: דגים חנות: פאנקי פיש מילה: מושי הופעה שהיית בה: הבנות נחמה דיסק: של האומנים שכתבתי קודם סלט: טוב השאלון הזה מתחיל להציק ארץ: ישראל עיר: חדרה מקום להיות בו: ים ריח: דגים רעש: המורה להיסטוריה צועק... מחרפן אותי פשוט רגש: קנאה תאריך: 1.9 ספר: מלך החומוס ומלכת האמבטיה... כזה מיותר דגנים: מאיפה אני יודע ב24 שעות אחרונות- היתה לך שיחה רצינית: לא חיבקת מישהו: כן בכית: לא צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק: כן קנית משהו: כן הסתפרת: לא הרגשת טיפש: לא (באופן מוזר לחלוטין!) דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן
התגעגעת למישהו: כן האם אי פעם... השתמשת בסמים? לא אכלת קופסא שלמה של עוגיות? כן נזרקת על ידי מישהו? לא מישהו בגד בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן היית מאוהב? כן ראית את הבית הלבן? לא עישנת? כן שתית אלכוהול? כן עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כן ראית טיטאניק? כן נישקת מישהו? מישהי
התנשקת צרפתית? כן הזדיינת? לא
ביקרת בארץ אחרת? כן צבעת בספר צביעה? כן עשית אמבטיית קצף? כן טסת? כן שטת? כן נסעת ברכבת? כן רכבת על פיל? לא הכנת אתר אינטרנט? כן שיחקת בברביות?
נשארת ער כל הלילה? כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי?כן דיברת בשיעור? כן פחדת מהחושך? לא היית בבית חולים (לא לביקור)? כן עשו לך תפרים? כן זרקת מישהו והתחרטת על זה? לא יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? לא שיקרת? כן נרדמת בשיעור? לא השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? כן פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק? כן אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות? כן שנאת את עצמך? כן נשבר לך הלב? כן שברת למישהו את הלב? כן רצית להרוג מישהו? כן נפלת מכסא? כן נתת למישהו לאפ דאנס? לא הלכת מכות? כן זה או זה- מועדון או מסיבה פרטית? מסיבה פרטית קפה או תה? תה שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? לוקח את זה בקלות חתולים או כלבים? כלבים אוכל או ממתקים? אוכל קרמבו וניל או מוקה? שונא קרמבו חורף או קיץ? קיץ מה או מי היית רוצה...? להרוג: שקדחסקין לשמוע: את דייב שר בלייב.. שוב
להיות כמו: סטיב ג'ובס הדבר האחרון ש: קניתי: מנטוס ודיאט קולה קראתי: סאות' פארק ופילוסופיה עשיתי: שתיתי סרט אחרון שראיתי? פוסידון, לפני כמה ימים בטלויזיה מספר אחרון שחייגתי: שירה דבר אחרון ששתיתי: מים דבר אחרון שאכלתי: סוכריה בטעם לימון פעם אחרונה שבכיתי:
פעם אחרונה שצחקתי: היום הבנאדם האחרון שנישקתי:
הבחור האחרון שדיברת איתו: אמיר