שאלון ... =]

שאלון ... =]

חבר'ה!? שטפו פעולה... שאלות התחלה... שעת התחלה: שם: נכון שזה מעצבן לרשום בשאלונים כל פעם מחדש את השם שלך?
אוכל
אוהב נקניקיות? אוהב סטייק? בארוחת צהריים אתה אוכל חלב או בשר? בארוחת ערב אתה אוכל בשר או חלב? מה הדבר האחרון שאכלת? שומר כשרות בכללי? שומר כשרות לפסח? אוהב דג? מה המאכל האהוב עליך? בגדים... מה לבשת היום? מה אתה לובש עכשיו? מה הצבע השולט בארון הבגדים שלך? מה עדיף?-חצאית חגיגית עם חולצת טי-שירט פשוטה,או מכנס ספורט קרוע עם חולצה חגיגית? לובשת שמלות? מה אתה בדר"כ לובש-גופייה או חולצה? מה אתה בדר"כ לובש-ג'ינס או מכנס טרנינג? קפוצ'ון או סווצ'רט?
ספורט
כדורגל או כדורסל? אתה בחוג ספורט כלשהו? יודע לשחות? שוחה הרבה בקיץ? רוכב הרבה על אופניים? או שהם סתם זרוקות במחסן כבר כמה חודשים-שנים? אתה רץ בדר"כ? אתה בכושר? איזו פעילות גופנית אתה עושה ביום? עושה התעמלות בוקר-התעמלות יומית? אתה עושה ספורט כדי לשמור על כושר,או כדי להרזות? צבעים צבע אהוב: צבע שנוא: שני צבעים שמתאימים אחד לשני לדעתך:(לדוגמא-תכלת וירוק) מה צבע התחתונים שלך? והגרביים? מה עדיף-צבעוני או שחור לבן? יש לך צבע במדפסת? או שבדר"כ יש רק שחור לבן..?
משקאות
משקה אהוב: משקה שנוא: שותה אלכוהול? מה המשקה הכי מוזר שטעמת בחיים שלך? מה המשקה עם הצבע הכי מוזר שראית בחיים שלך? תן 6 משקאות אתה אוהב לא כולל האהוב: ביצפר... אוהב את הבצפר שלך? אתה ביסודי/תיגון/חטיבה? איזה כיתה אתה? ליד מי אתה יושב? אוהב את המחנכת שלך? גם המחנכת שלך אורמת משפטי מורות? אם כן,תן 2 משפטים היא נוהגת להגיד הכי הרבה: אתה מזניח את הלימודים? יש לך לוקר? תיק כבד? אם יש לך לוקר,אתה תמיד שוכח בו את הספרים?מאחר לשיעור בגלל הלוקר? היית רוצה לעבור לבצפר אחר? באיזה תהליך של שנת בית ספר היית רוצה להיות(יסודי,חטיבה,תיכון)?
מוZיקה
אתה שומע שיר ברקע? מה השיר האהוב עליך? שירים ישראליים/לועזיים? שומע מוזיקה ב-100fm? מוריד שירים בקאזה או באימיול? קונה דיסקים או צורב? אתה יכול לחיות בלי מוזיקה? כמה זמן לדעתך תוכל לחיות בלי מוזיקה? יש לך דיסקמן? MP3 או iPOD? אתרים,פורומים וקומונות מה אתר הבית שלך? לאיזה פורומים אתה נכנס הכי הרבה? יש לך קומונה? יש לך אתר? שעת סיום:

ממ עונה.... :)

שאלות התחלה... שעת התחלה: 19:22 שם: ממ רון הופממן [[[= נכון שזה מעצבן לרשום בשאלונים כל פעם מחדש את השם שלך? עם שם כזה יפה..למה שזה יעצבן אותי? אוכל אוהב נקניקיות? לללללללללללא אוהב סטייק? ממממ כן בארוחת צהריים אתה אוכל חלב או בשר? לא זה ולא זה בארוחת ערב אתה אוכל בשר או חלב? חלב מה הדבר האחרון שאכלת? ממ שוקולד שומר כשרות בכללי? כן שומר כשרות לפסח? כה אוהב דג? לא מה המאכל האהוב עליך? פיצה :p בגדים... מה לבשת היום? ממ חולצת בצפר לבנה ומכנס שחור מה אתה לובש עכשיו? ממ גופייה ומכנס אפור מה הצבע השולט בארון הבגדים שלך? חח נחשו חחח .. מה עדיף?-חצאית חגיגית עם חולצת טי-שירט פשוטה,או מכנס ספורט קרוע עם חולצה חגיגית? מכנס ספורט קרוע אבל לא חולצה חגיגית.. איך זה הולך ביחד? לובשת שמלות? ממש לא מה אתה בדר"כ לובש-גופייה או חולצה? גופייה מה אתה בדר"כ לובש-ג'ינס או מכנס טרנינג? בקיץ מכנס טרנינג קפוצ'ון או סווצ'רט? קפוצ'ון ספורט כדורגל או כדורסל? כדורסללללללללללללללל אבל דיייי לא רוצה :'( למה לזרות לי מלח על הפצעים למה? אתה בחוג ספורט כלשהו? די עם הספורטטטטט יודע לשחות? כה שוחה הרבה בקיץ? אסור לי רוכב הרבה על אופניים? או שהם סתם זרוקות במחסן כבר כמה חודשים-שנים? גם אסור אתה רץ בדר"כ? שונאת את השאלון הזה!! כרגע לא אתה בכושר? דיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי איזו פעילות גופנית אתה עושה ביום? כרגע!?? כלוום! עושה התעמלות בוקר-התעמלות יומית? אינעללללללללללללללללללל.. אתה עושה ספורט כדי לשמור על כושר,או כדי להרזות? לא עושה! צבעים צבע אהוב: ממ שחור\לבן צבע שנוא: ורוד... שני צבעים שמתאימים אחד לשני לדעתך:(לדוגמא-תכלת וירוק) חח שחור ולבן מה צבע התחתונים שלך? לבדוק? והגרביים? לבן מה עדיף-צבעוני או שחור לבן\? שחור לבן יש לך צבע במדפסת? או שבדר"כ יש רק שחור לבן..? צבע.. אבל זה מחזיק מעמד בערך שבוע משקאות משקה אהוב: מממ...... מים [?] משקה שנוא: נסטי! שותה אלכוהול? אם זה שוקו עם ויסקי בלי ויסקי אז ברור:) מה המשקה הכי מוזר שטעמת בחיים שלך? נסטי.. רק פעם אחת וזה אחרי התערבות מה המשקה עם הצבע הכי מוזר שראית בחיים שלך? לא זכור לי תן 6 משקאות אתה אוהב לא כולל האהוב: קולה,מנגו,תפוזים, ממ תות בננה, ... 4 מספיק ביצפר... אוהב את הבצפר שלך? אני צריככה לאהוב? אתה ביסודי/תיגון/חטיבה? חטיבה איזה כיתה אתה? ט' ליד מי אתה יושב? ליאוריייייייייייייייייי [[= אוהב את המחנכת שלך? קרייזי?! ממ חמודה גם המחנכת שלך אורמת משפטי מורות? כמו למשל : "הגב למסעד הכיסא" או :"נקטע לי חוט המחשבה" או :"תרבות דיבור"?! אם כן,תן 2 משפטים היא נוהגת להגיד הכי הרבה: חחחחחחחחחחחחחחחחחחח רק 2 ?! כנ"ל.. אתה מזניח את הלימודים? השתפרתי בזמן האחרון הרבה.. יש לך לוקר? ממ לא תיק כבד? בימי שלישי כן אם יש לך לוקר,אתה תמיד שוכח בו את הספרים?מאחר לשיעור בגלל הלוקר? היית רוצה לעבור לבצפר אחר? מממ יש הרבה אפשרויות? באיזה תהליך של שנת בית ספר היית רוצה להיות(יסודי,חטיבה,תיכון)? תיכון.. כיתה י"ב.. לעבור את זה כבר מוZיקה אתה שומע שיר ברקע? ממ כן מה השיר האהוב עליך? הרבה שירים ישראליים/לועזיים? גם וגם שומע מוזיקה ב-100fm? רק גלגל"צ.. מוריד שירים בקאזה או באימיול? חח מה שפועל חחח קונה דיסקים או צורב? צורבת אתה יכול לחיות בלי מוזיקה? ממש אבל ממש לא! כמה זמן לדעתך תוכל לחיות בלי מוזיקה? אולי יומיים.. גם בספק יש לך דיסקמן? לא, יש לי ווקמן עם קלטות... אנחנו במאה ה21 MP3 או iPOD? אייפוד אתרים,פורומים וקומונות מה אתר הבית שלך? היידפארק לאיזה פורומים אתה נכנס הכי הרבה? סינרגיה היהודים ושלושים שניות למאדים יש לך קומונה? לא יש לך אתר? לא שעת סיום: 19:34

עונה.... =]

שאלות התחלה... שעת התחלה: 19:19 שם: סהר נכון שזה מעצבן לרשום בשאלונים כל פעם מחדש את השם שלך? מממ לא אוכל אוהב נקניקיות? כה אוהב סטייק? לא בארוחת צהריים אתה אוכל חלב או בשר? בשר בארוחת ערב אתה אוכל בשר או חלב? חלב מה הדבר האחרון שאכלת? מממ פיצה (עם מיקי חחח.. איימי רק אל תהרגי אותי) שומר כשרות בכללי? כה.. בשר וחלב.. שומר כשרות לפסח? כה אוהב דג? לא כל כך.. =\ מה המאכל האהוב עליך? פיצההה בגדים... מה לבשת היום? מכנס אדום וחולצה לבנה (חחח) מה אתה לובש עכשיו? מכנס צבאי וחולצה חומה מה הצבע השולט בארון הבגדים שלך? מאיפה לי... מה עדיף?-חצאית חגיגית עם חולצת טי-שירט פשוטה,או מכנס ספורט קרוע עם חולצה חגיגית? אבל למה קרוע? לובשת שמלות? לא מה אתה בדר"כ לובש-גופייה או חולצה? חולצה מה אתה בדר"כ לובש-ג'ינס או מכנס טרנינג? ג'ינס קפוצ'ון או סווצ'רט? קפוצ'ון ספורט כדורגל או כדורסל? כדורסל... (למור שאני אוהבת את שניהם=]) אתה בחוג ספורט כלשהו? ממ לא יודע לשחות? כה שוחה הרבה בקיץ? לא רוכב הרבה על אופניים? או שהם סתם זרוקות במחסן כבר כמה חודשים-שנים? חחח עד לא ממזמן הפסקתי... אתה רץ בדר"כ? כשיש הזדמנות...(איימיייייייי
) אתה בכושר? ניראלי =\ איזו פעילות גופנית אתה עושה ביום? לא עושה.. עושה התעמלות בוקר-התעמלות יומית? לא... אתה עושה ספורט כדי לשמור על כושר,או כדי להרזות? אם אני עושה אז זה בשביל הכייף צבעים צבע אהוב: סגול\תכלת צבע שנוא: ממ שחור חחח סתם... ירוק שני צבעים שמתאימים אחד לשני לדעתך:(לדוגמא-תכלת וירוק): תכלת וסגול מה צבע התחתונים שלך? כחול והגרביים? לבן מה עדיף-צבעוני או שחור לבן? השאלה במה... יש לך צבע במדפסת? או שבדר"כ יש רק שחור לבן..? אין מדפסת... הלכה לעולמה! משקאות משקה אהוב: נסטיייי משקה שנוא: ממממ שותה אלכוהול? לא מה המשקה הכי מוזר שטעמת בחיים שלך? ... מה המשקה עם הצבע הכי מוזר שראית בחיים שלך? לא ראיתי תן 6 משקאות אתה אוהב לא כולל האהוב: קולה, מים בטעמים (נחשב?!), ענבים, וכו... ביצפר... אוהב את הבצפר שלך? מממ בערך אתה ביסודי/תכון/חטיבה? חטיבה איזה כיתה אתה? ט' ליד מי אתה יושב? איימי! אוהב את המחנכת שלך? מחנך* וכה.... גם המחנכת שלך אומרת משפטי מורות?לא.. (חחחחח מה הקטע פה... אל תנסו להבין) אם כן,תן 2 משפטים היא נוהגת להגיד הכי הרבה: אתה מזניח את הלימודים? לא יש לך לוקר? לא תיק כבד? לפעמים אם יש לך לוקר,אתה תמיד שוכח בו את הספרים?מאחר לשיעור בגלל הלוקר? היית רוצה לעבור לבצפר אחר? לא באיזה תהליך של שנת בית ספר היית רוצה להיות(יסודי,חטיבה,תיכון)? לעבור הכל מוZיקה אתה שומע שיר ברקע? כה! (האמת שלי!) מה השיר האהוב עליך? מממ חצי רגל שירים ישראליים/לועזיים? שניהם שומע מוזיקה ב-100fm? לא מוריד שירים בקאזה או באימיול? באימיול קונה דיסקים או צורב? מורידה.. אתה יכול לחיות בלי מוזיקה? לא כמה זמן לדעתך תוכל לחיות בלי מוזיקה? אין זמן כזה יש לך דיסקמן? לא MP3 או iPOD: אמ פי 3 אתרים,פורומים וקומונות מה אתר הבית שלך? walla (אחי כל הזמן משנה
) לאיזה פורומים אתה נכנס הכי הרבה? שורטי יש לך קומונה? לא יש לך אתר? לא שעת סיום: 19:37

maytal7

New member
עונה ../images/Emo27.gif

שעת התחלה: 19:42 שם: מיטל נכון שזה מעצבן לרשום בשאלונים כל פעם מחדש את השם שלך? לא ממש אוכל ... אוהב נקניקיות? לא אוהב סטייק? ממש לא בארוחת צהריים אתה אוכל חלב או בשר? תמיד חלב או ירקות בארוחת ערב אתה אוכל בשר או חלב? חלב מה הדבר האחרון שאכלת? חביתה עם בצל שומר כשרות בכללי? צמחוני זה כשר שומר כשרות לפסח? לא תמיד אוהב דג? לא מה המאכל האהוב עליך? כרוב ממולא ו"אבו חאלד" בגדים... מה לבשת היום? ג'ינס וחולצה כמו תמיד מה אתה לובש עכשיו? ג'ינס וחולצה אחרת מה הצבע השולט בארון הבגדים שלך? שחור , ורוד , כחול בקיצור הכל מה עדיף?-חצאית חגיגית עם חולצת טי-שירט פשוטה,או מכנס ספורט קרוע עם חולצה חגיגית? שום דבר מהם לובשת שמלות? לאאאאא מה אתה בדר"כ לובש-גופייה או חולצה? חולצה מה אתה בדר"כ לובש-ג'ינס או מכנס טרנינג? ג'ינס קפוצ'ון או סווצ'רט? קפוצ'ון ספורט כדורגל או כדורסל? כדורסל אתה בחוג ספורט כלשהו? לא יודע לשחות? כן שוחה הרבה בקיץ? לא ממש רוכב הרבה על אופניים? או שהם סתם זרוקות במחסן כבר כמה חודשים-שנים? חחח כן הן זרוקות במחסן אתה רץ בדר"כ? לא אתה בכושר? הלוואי איזו פעילות גופנית אתה עושה ביום? הליכה עושה התעמלות בוקר-התעמלות יומית? לא כל יום אתה עושה ספורט כדי לשמור על כושר,או כדי להרזות? להרזות צבעים צבע אהוב: שחור , כחול , אדום צבע שנוא: אין צבע שנוא ... פחות אוהבת ורוד שני צבעים שמתאימים אחד לשני לדעתך:(לדוגמא-תכלת וירוק) אדום ושחור , ירוק זית וחום מה צבע התחתונים שלך? לבן והגרביים? יש כל מני אבל עכשיו כחול מה עדיף-צבעוני או שחור לבן? צבעוני יש לך צבע במדפסת? או שבדר"כ יש רק שחור לבן..? שחור לבן משקאות משקה אהוב: פפסי מקס משקה שנוא: רימון שותה אלכוהול? לעיתים רחוקות מה המשקה הכי מוזר שטעמת בחיים שלך? לא זוכרת מה המשקה עם הצבע הכי מוזר שראית בחיים שלך? ירוק תן 6 משקאות אתה אוהב לא כולל האהוב: רררר שאלה קשה ביצפר... אוהב את הבצפר שלך? בערך ... לא הכל אתה ביסודי/תיגון/חטיבה? מסיימת תיכון השבוע איזה כיתה אתה? י"ב ליד מי אתה יושב? ליד חברה שקוראים לה ליס אוהב את המחנכת שלך? כן היא די בסדר גם המחנכת שלך אורמת משפטי מורות? לא אם כן,תן 2 משפטים היא נוהגת להגיד הכי הרבה: - אתה מזניח את הלימודים? אף פעם לא ידעתי איך ללמוד יש לך לוקר? לא תיק כבד? לא אם יש לך לוקר,אתה תמיד שוכח בו את הספרים?מאחר לשיעור בגלל הלוקר? - היית רוצה לעבור לבצפר אחר? כן אבל מאור מדי באיזה תהליך של שנת בית ספר היית רוצה להיות(יסודי,חטיבה,תיכון)? ממש עכשיו או יותר נכון אחרי הבגרויות בקיץ מוZיקה אתה שומע שיר ברקע? כן מה השיר האהוב עליך? יש הרבה ... שירים ישראליים/לועזיים? בעיקר ישראליים אבל גם לועזיים שומע מוזיקה ב-100fm? תחנה טובה אבל לא שומעת הרבה אותה מוריד שירים בקאזה או באימיול? אמיול קונה דיסקים או צורב? גם וגם תלוי מי הזמר אתה יכול לחיות בלי מוזיקה? לא כמה זמן לדעתך תוכל לחיות בלי מוזיקה? לא יכולה תמיד או לנגן או לשיר או לשמוע מוסיקה יש לך דיסקמן? לא MP3 או iPOD? לא אבל יש לי בפלאפון אתרים,פורומים וקומונות מה אתר הבית שלך? וואלה לאיזה פורומים אתה נכנס הכי הרבה? שורטי יש לך קומונה?לא יש לך אתר?כן שעת סיום: 19:51

שאניי לא יענה לך???

שאלות התחלה... שעת התחלה:12:18 שם: איימי נכון שזה מעצבן לרשום בשאלונים כל פעם מחדש את השם שלך? כן.. לפעמים יש לי הרגשה שפשוט לא זוכרים אותי! אוכל אוהב נקניקיות? אממ כן אוהב סטייק? כנ"ל בארוחת צהריים אתה אוכל חלב או בשר? אממ מה שבא לפה.. בארוחת ערב אתה אוכל בשר או חלב?כנ"ל מה הדבר האחרון שאכלת?יו! תתפלאו.. לא אכלתי עד עכשיו.. ואני אוהבת לאכול.. שומר כשרות בכללי?כן שומר כשרות לפסח?כן אוהב דג?כן מה המאכל האהוב עליך? אממ ת'אמת שהכל אני אוהבת בגדים... מה לבשת היום? מכנס שחור וחולצה של סמינר מועצת נוער מה אתה לובש עכשיו?אותו דבר מה הצבע השולט בארון הבגדים שלך?שחור מה עדיף?-חצאית חגיגית עם חולצת טי-שירט פשוטה,או מכנס ספורט קרוע עם חולצה חגיגית? אמממ לובשת שמלות?בחתונה של עצמי ושל אחי כן.. עכשיו.. לא!@ מה אתה בדר"כ לובש-גופייה או חולצה? חח אצלי זה ביחד ץ למטה גופייה ומעל חולצה כמובן.. מה אתה בדר"כ לובש-ג'ינס או מכנס טרנינג? גם וגם קפוצ'ון או סווצ'רט? קפוצ'ון ספורט כדורגל או כדורסל? חיחיחי גם וגם.. (נקודה רגישה) אתה בחוג ספורט כלשהו?לא יודע לשחות? בוודאי שוחה הרבה בקיץ? כן רוכב הרבה על אופניים? או שהם סתם זרוקות במחסן כבר כמה חודשים-שנים? שש.. אתה רץ בדר"כ? ב וו ד א י אתה בכושר? כן איזו פעילות גופנית אתה עושה ביום? אני הולכת הרבה מאוד עושה התעמלות בוקר-התעמלות יומית? הליכה אתה עושה ספורט כדי לשמור על כושר,או כדי להרזות? גם וגם.. צבעים צבע אהוב:שחור צבע שנוא: ורוד שני צבעים שמתאימים אחד לשני לדעתך:(לדוגמא-תכלת וירוק) לבן ושחור.. מה צבע התחתונים שלך? הופה.. התקדמנו הא? והגרביים? אני נועלת כפכפים.. מה עדיף-צבעוני או שחור לבן? מצאתם לכם את מי לשאול.. ברור שחור לבן יש לך צבע במדפסת? או שבדר"כ יש רק שחור לבן..? אין משקאות משקה אהוב: נסטי ו XL משקה שנוא: קולה כריסטל .. שותה אלכוהול? לא מה המשקה הכי מוזר שטעמת בחיים שלך? אהא חח ככה: גילה עם XL וקולה מעורבב ביחד.. בסוף זה היה טעים.. אבל מוזר.. מה המשקה עם הצבע הכי מוזר שראית בחיים שלך?אממ תן 6 משקאות אתה אוהב לא כולל האהוב: .............. ביצפר... אוהב את הבצפר שלך? אממ הוא בסדר... אתה ביסודי/תיגון/חטיבה? חטיבה איזה כיתה אתה? ט ליד מי אתה יושב? ליד שורטי הקטנה אוהב את המחנכת שלך? מחנך** כן הוא נחמד גם המחנכת שלך אורמת משפטי מורות? אממ יש לו משפטים מקוריים .. אם כן,תן 2 משפטים היא נוהגת להגיד הכי הרבה:"מה קטע פה?" אתה מזניח את הלימודים?לא יש לך לוקר?לא תיק כבד?בערך אם יש לך לוקר,אתה תמיד שוכח בו את הספרים?מאחר לשיעור בגלל הלוקר? היית רוצה לעבור לבצפר אחר? באיזה תהליך של שנת בית ספר היית רוצה להיות(יסודי,חטיבה,תיכון)?וואי .. אממ נראלי יסודי מוZיקה אתה שומע שיר ברקע? כן מה השיר האהוב עליך? יש כ"כ הרבה שירים ישראליים/לועזיים? שומע מוזיקה ב-100fm? מוריד שירים בקאזה או באימיול?אימיול קונה דיסקים או צורב? צורבת אתה יכול לחיות בלי מוזיקה?מממממממממממש לא כמה זמן לדעתך תוכל לחיות בלי מוזיקה? לא הרבה יש לך דיסקמן?כן MP3 או iPOD? אתרים,פורומים וקומונות פורמים מה אתר הבית שלך?וואלה לאיזה פורומים אתה נכנס הכי הרבה? לפה.. סינרגיה.. "ופשוט פורום" יש לך קומונה?לא יש לך אתר?לא שעת סיום:12:29

עונה[=

שאלות התחלה... שעת התחלה: 14:05 שם: סוניה נכון שזה מעצבן לרשום בשאלונים כל פעם מחדש את השם שלך? אממ כן קצת אוכל אוהב נקניקיות? לא אוהב סטייק? אממ בכללי לא אבל לפעמים אני אוכלת בארוחת צהריים אתה אוכל חלב או בשר? אממ בדרך כלל חלב כי אני לא אוהבת כל כך בשר בארוחת ערב אתה אוכל בשר או חלב? חלב מה הדבר האחרון שאכלת? אממ עכשיו צ'יפס שומר כשרות בכללי? כן שומר כשרות לפסח? בטח אוהב דג? אממ יש רק סוג אחד גד מלוג או לא יודעת איך קוראים לזה אבל חוץ מזה לא מה המאכל האהוב עליך? אממ סלטים בגדים... מה לבשת היום? סקיני שחור וגופיה. מה אתה לובש עכשיו? ג'ינס קצר וגופיה מה הצבע השולט בארון הבגדים שלך? שחור ואדום מה עדיף?-חצאית חגיגית עם חולצת טי-שירט פשוטה,או מכנס ספורט קרוע עם חולצה חגיגית? מכנס ספורט קרוע עם חולצה חגיגית לובשת שמלות? ממש לא חח מה אתה בדר"כ לובש-גופייה או חולצה? גופייה.. מה אתה בדר"כ לובש-ג'ינס או מכנס טרנינג? ג'ינס קפוצ'ון או סווצ'רט? קפוצ'ון ספורט כדורגל או כדורסל? כדורגל אתה בחוג ספורט כלשהו? כן כדורעף. יודע לשחות? כן חח מי לא[= שוחה הרבה בקיץ? אממ לא אני לא כל כך אוהבת לשחות רוכב הרבה על אופניים? או שהם סתם זרוקות במחסן כבר כמה חודשים-שנים? סתם זרוק במחסן כמה שנים חח אתה רץ בדר"כ? אממ רצתי אבל עכשיו אין לי כוח כבר אתה בכושר? חח ממש לא .. איזו פעילות גופנית אתה עושה ביום? כדורעף או חדר כושר עושה התעמלות בוקר-התעמלות יומית? לא אתה עושה ספורט כדי לשמור על כושר,או כדי להרזות? אממ כדי להרזות נראה לי צבעים צבע אהוב: שחור ואדום צבע שנוא: תכלת שני צבעים שמתאימים אחד לשני לדעתך:(לדוגמא-תכלת וירוק) אדום ושחור מה צבע התחתונים שלך? אממ עכששיואדום עם גולגולות והגרביים? אחד ורוד ואחד אפור חח (חוסר בגרביים חח) מה עדיף-צבעוני או שחור לבן? צבעוני שונאת לבן יש לך צבע במדפסת? או שבדר"כ יש רק שחור לבן..?לא רק צבע מדבסת.. משקאות משקה אהוב: אממ אלכוהול בריזר למרות שזה לא כל כך אלכוהול או שאני אוהבת וודקה בטעם תות שדה משקה שנוא: עוף אני לא זוכרת איך קוראים לזה אהה ערק.. מגעיל .. שותה אלכוהול? כן המון חח מה המשקה הכי מוזר שטעמת בחיים שלך? ערק והכי מגעיל מה המשקה עם הצבע הכי מוזר שראית בחיים שלך? אממ בריזר בטעם ענבים זה סגול תן 6 משקאות אתה אוהב לא כולל האהוב: אממ בירה קולה ספרייט אני יודעת אממ בריזרים ווקרי זהו לא יודעת עוד מה ביצפר... אוהב את הבצפר שלך? אממ לא כל כך אתה ביסודי/תיכון/חטיבה? תיכון איזה כיתה אתה? ט' ליד מי אתה יושב? ליד חברה שלי ניצן אוהב את המחנכת שלך? ממש לא כבר 3 שנים אני איתה איזה באסה=[ גם המחנכת שלך אורמת משפטי מורות? כן אם כן,תן 2 משפטים היא נוהגת להגיד הכי הרבה: אולי תפסיק לעשות עם המסטיק בלונים או שתזרוק.. אממ אין לי עוד אחד אתה מזניח את הלימודים? כן יש לך לוקר? כן תיק כבד? לא יש לי רק כקלמר בתיק חח אם יש לך לוקר,אתה תמיד שוכח בו את הספרים?מאחר לשיעור בגלל הלוקר? כן חח תמיד היית רוצה לעבור לבצפר אחר? אממ כן אני חושבת באיזה תהליך של שנת בית ספר היית רוצה להיות(יסודי,חטיבה,תיכון)? חטיבה מוZיקה אתה שומע שיר ברקע? כן אבל אני לא יודעת איך קוראים לו מה השיר האהוב עליך? אממ שופ שופ של הילה שירים ישראליים/לועזיים? אני שומעת הכל שומע מוזיקה ב-100fm? לא מוריד שירים בקאזה או באימיול? אממ פעם עכשיו כבר לא קונה דיסקים או צורב? בעיקרון אני קונה פעם הייתי צורבת המון אתה יכול לחיות בלי מוזיקה? אממ לא חח[= מי יכול בלי מוזיקה כמה זמן לדעתך תוכל לחיות בלי מוזיקה? אממ חצי יום אולי יש לך דיסקמן? לא מה זה דיסקמן MP3 או iPOD? שניהם אתרים,פורומים וקומונות: של שורטי נינט ואתרים כל מני לא יודעת איזה המון מה אתר הבית שלך? אממ תפוז לאיזה פורומים אתה נכנס הכי הרבה? של הילה ברורררר יש לך קומונה? לא יש לך אתר? כן אבל אני כבר לא נכנסת עליו שעת סיום: 14:21

anati17

New member
עונהה

שאלות התחלה... שעת התחלה:20:33 שם:ענת נכון שזה מעצבן לרשום בשאלונים כל פעם מחדש את השם שלך? עלית עליי.. אוכל אוהב נקניקיות?ככה אוהב סטייק?לא בארוחת צהריים אתה אוכל חלב או בשר?בשר בארוחת ערב אתה אוכל בשר או חלב?לפעמים ככה,לפעמים ככה מה הדבר האחרון שאכלת?בגט עם חומוס ופסטרמה =) שומר כשרות בכללי?לא ממש שומר כשרות לפסח?כן אוהב דג?לא מה המאכל האהוב עליך?שוקולדד בגדים... מה לבשת היום?סקיני,גופיה ונעלי פומה ורודות מה אתה לובש עכשיו?טרנינג ופוטר..הכי ביתי :) מה הצבע השולט בארון הבגדים שלך?ורודד מה עדיף?-חצאית חגיגית עם חולצת טי-שירט פשוטה,או מכנס ספורט קרוע עם חולצה חגיגית?חצאית עם טי-שירט לובשת שמלות?לפעמים מה אתה בדר"כ לובש-גופייה או חולצה?גופייה..פחות מזיעים בה מה אתה בדר"כ לובש-ג'ינס או מכנס טרנינג?ג'ינס קפוצ'ון או סווצ'רט?קפוצ'ון ספורט כדורגל או כדורסל?כדורגל אתה בחוג ספורט כלשהו?לא יודע לשחות?ככה שוחה הרבה בקיץ?לא רוכב הרבה על אופניים? או שהם סתם זרוקות במחסן כבר כמה חודשים-שנים? אתה רץ בדר"כ?לא אתה בכושר?לא איזו פעילות גופנית אתה עושה ביום?הליכה.. עושה התעמלות בוקר-התעמלות יומית?לא אתה עושה ספורט כדי לשמור על כושר,או כדי להרזות?להרזות צבעים צבע אהוב:ורוד/חום/טורקיז צבע שנוא:כתום שני צבעים שמתאימים אחד לשני לדעתך:(לדוגמא-תכלת וירוק)ורוד וחום מה צבע התחתונים שלך?לבן/חום והגרביים?לבן, שחור מה עדיף-צבעוני או שחור לבן?צבעוני יש לך צבע במדפסת? או שבדר"כ יש רק שחור לבן..?גם צבע משקאות משקה אהוב:דיאט קולה משקה שנוא:סודה שותה אלכוהול?לא כ"כ מה המשקה הכי מוזר שטעמת בחיים שלך?לא זוכרת.. מה המשקה עם הצבע הכי מוזר שראית בחיים שלך? תן 6 משקאות אתה אוהב לא כולל האהוב:מיץ אפרסקים,ענבים,קולה,מים ביצפר... אוהב את הבצפר שלך?אהבתי,כן אתה ביסודי/תיגון/חטיבה?צבא איזה כיתה אתה? ליד מי אתה יושב? אוהב את המחנכת שלך? גם המחנכת שלך אורמת משפטי מורות? אם כן,תן 2 משפטים היא נוהגת להגיד הכי הרבה: אתה מזניח את הלימודים? יש לך לוקר? תיק כבד? אם יש לך לוקר,אתה תמיד שוכח בו את הספרים?מאחר לשיעור בגלל הלוקר? היית רוצה לעבור לבצפר אחר? באיזה תהליך של שנת בית ספר היית רוצה להיות(יסודי,חטיבה,תיכון)? מוZיקה אתה שומע שיר ברקע?לפני זה שמעתי מה השיר האהוב עליך?יש המוןן שירים ישראליים/לועזיים?גם וגם שומע מוזיקה ב-100fm?כן מוריד שירים בקאזה או באימיול?אימיול קונה דיסקים או צורב?צורב אתה יכול לחיות בלי מוזיקה?לא נראה לי.. כמה זמן לדעתך תוכל לחיות בלי מוזיקה?לא הרבה יש לך דיסקמן?לא MP3 או iPOD?אם.פי אתרים,פורומים וקומונות מה אתר הבית שלך?וואלה לאיזה פורומים אתה נכנס הכי הרבה?שורטיי יש לך קומונה?לא יש לך אתר?לא שעת סיום:20:46

למעלה