שאלון=]]

שאלון=]]

השאלון נלקח מפורום סקרים ושאלונים
השיר האחרון ששמעת- הדיסק שנמצא לך במערכת- הסרט האחרון שראית- הסדרה האחרונה שראית- המילה האחרונה שאמרת- המילה האחרונה ששמעת- הספר האחרון שקראת- הכתבה האחרונה שקראת- ההודעה האחרונה שקראת- השיר האחרון ששרת- המשפט האחרון שאמרת- המחשבה האחרונה שחשבת- המסיבה האחרונה שהיית בה- ההופעה האחרונה שהיית בה- הפעם האחרונה שהיית במקום אהוב- הפעם האחרונה שחיבקת מישהו- הפעם האחרונה שנישקת מישהו- הפעם האחרונה שסגרת את המחשב- הפעם האחרונה שהיית בחדר שלך- הפעם האחרונה שהיית בבית ספר- הפעם האחרונה שעשית מבחן- הפעם האחרונה שבכית- הפעם האחרונה שרצית למות- הפעם האחרונה שאכלת- הפעם האחרונה שהקאת- הפעם האחרונה ששנאת את עצמך- הפעם האחרונה שאהבת את עצמך- הפעם האחרונה שצחקת על עצמך- הפעם האחרונה שקיבלת ציון טוב במשהו- הפעם האחרונה שנכשלת במקצוע- הפעם האחרונה שאיכזבת מישהו- הפעם האחרונה שהעמידו אותך בפינה- הפעם האחרונה שקיבלת עונש- הפעם האחרונה שהוציאו אותך מהכיתה כי הפרעת- הפעם האחרונה ששתית טרופית- הפעם האחרונה שקנית בגדים- הפעם האחרונה שקנית דיסק- הפעם האחרונה שאהבת- הפעם האחרונה ששנאת- הפעם האחרונה שרבת עם מישהו- הפעם האחרונה שהכנת שיעורי בית- הפעם האחרונה שזרקת את הזבל- הפעם האחרונה שסידרת את החדר- הפעם האחרונה שעזרת למישהו- הפעם האחרונה שחצית באור אדום- הפעם האחרונה שנהגת- הפעם האחרונה שקיללת- הפעם האחרונה שהשתמשת בטלפון ציבורי- הפעם האחרונה שקישקשת על השולחן בבית ספר- הפעם האחרונה שהעתקת במבחן- הפעם האחרונה שהכנת 'שליף' למבחן- הפעם האחרונה שצרחת 'נמאס לי ללמוד'- הפעם האחרונה שהעיפו אותך במחשב באמצע משהו- הפעם האחרונה שהיית מחוץ לבית- הפעם האחרונה שבילית באמת- הפעם האחרונה שעשית אפצ'י- הפעם האחרונה שעשית פיפי- הפעם האחרונה שפגעת במישהו- הפעם האחרונה שנעלבת- הפעם האחרונה שרצת- הפעם האחרונה שקנית משהו לבית ספר- הפעם האחרונה שהצטלמת- הפעם האחרונה שהיית בטיול- הפעם האחרונה ששיחקת סנייק בפלאפון- הפעם האחרונה שבדקת אם יש לך הודעןת במשיבון הסלולרי- הפעם האחרונה שקנית מסטיק- הפעם האחרונה שקפצת על חבל- הפעם האחרונה ששמחת- הפעם האחרונה שצחקת עד כדי דמעות- הפעם האחרונה שנישקת את אבא- הפעם האחרונה שנישקת את אמא- הפעם האחרונה שהחמאת למישהו- הפעם האחרונה שמישהו התקשר אליך- הפעם האחרונה שהתקשרת למישהו- הפעם האחרונה שראית ארתור- הפעם האחרונה שהיית במסעדה- הפעם האחרונה שהדפסת משהו- הפעם האחרונה שהגשת משהו- הפעם האחרונה שהערכת מישהו- הפעם האחרונה שרצית לברוח מהבית- הפעם האחרונה שהרסת את המחשב- הפעם האחרונה שדיברת על הצבא- הפעם האחרונה שהתקלחת- הפעם האחרונה ששמעת שיר של בריטני ספירס- הפעם האחרונה ששמעת שיר של בקסטריט בויז- הפעם האחרונה שראית ערוץ הילדים- הפעם האחרונה ששרת שיר של ערוץ הילדים- הפעם האחרונה שהתעלמת ממישהו באייסיקיו- הפעם האחרונה שכעסת על מישהו- האדם האחרון שקראת את הAWAY שלו- האדם האחרון שדיברת איתו- האדם האחרון ששנאת- האדם האחרון שגרם לך לבכות- האדם האחרון שגרם לך לצחוק- האדם האחרון שבילית איתו- האדם האחרון שראית- האדם האחרון שהיית איתו בקולנוע- האדם האחרון שחזר איתך הביתה- האדם האחרון שקרא לך בשמך- האדם האחרון שישב ליידך בבית ספר-

עווונה ../images/Emo27.gif

מממשעמם לללי מאד , אז אני עונננה
השיר האחרון ששמעת = ממ... השיר MUSIC של להקת KNOB . הדיסק שנמצא לך במערכת =
הסרט האחרון שראית = לא זוכרת ... הסדרה האחרונה שראית = האלופה השידורים החוזרים
המילה האחרונה שאמרת = "תקני בורקסים" ... המילה האחרונה ששמעת = לא זוווכרת . הספר האחרון שקראת =
הכתבה האחרונה שקראת = כתבה יל מזג האויר ב-YNET ההודעה האחרונה שקראת = של ידיד שלי באייסי .. השיר האחרון ששרת = השיר של יובל המבולבל בדרך חזרה מהטיול
המשפט האחרון שאמרת =
המחשבה האחרונה שחשבת = איך ילך לי המבחן ביום ראשון ... המסיבה האחרונה שהיית בה = שילשום בטיול השנתי ההופעה האחרונה שהיית בה =
הפעם האחרונה שהיית במקום אהוב = בבית של חברה הפעם האחרונה שחיבקת מישהו = בסוף יום הלימודים הפעם האחרונה שנישקת מישהו = .... הפעם האחרונה שסגרת את המחשב = לפניי שעתיים הפעם האחרונה שהיית בחדר שלך = עכשיו הפעם האחרונה שהיית בבית ספר = היום לפניי 4 שעות הפעם האחרונה שעשית מבחן = אתמול, בתנ"ך. הפעם האחרונה שבכית = לא זכור .. הפעם האחרונה שרצית למות = חח מה אני פריקית ?! הפעם האחרונה שאכלת = הרגע הפעם האחרונה שהקאת =
הפעם האחרונה ששנאת את עצמך = לא קרה לי הפעם האחרונה שאהבת את עצמך = תמייד הפעם האחרונה שצחקת על עצמך = היום בביה"ס הפעם האחרונה שקיבלת ציון טוב במשהו = בתננך היום הפעם האחרונה שנכשלת במקצוע = קיבלתי 8 במתמטיקה. הפעם האחרונה שאיכזבת מישהו =
הפעם האחרונה שהעמידו אותך בפינה = חחח
הפעם האחרונה שקיבלת עונש =
הפעם האחרונה שהוציאו אותך מהכיתה כי הפרעת = ביום חמישי הפעם האחרונה ששתית טרופית = שילשום בטיול השנתי הפעם האחרונה שקנית בגדים = אתמולל הפעם האחרונה שקנית דיסק = לפני כמה חודשים הפעם האחרונה שאהבת = הפעם האחרונה ששנאת = הפעם האחרונה שרבת עם מישהו = לפני שבוע עם חברה הפעם האחרונה שהכנת שיעורי בית = כרגע הפעם האחרונה שזרקת את הזבל = לא זכוור הפעם האחרונה שסידרת את החדר = ביום שישי ניראללי הפעם האחרונה שעזרת למישהו = היום
הפעם האחרונה שחצית באור אדום = היום הפעם האחרונה שנהגת = לא נוהגת חח הפעם האחרונה שקיללת = היום , את המורה . הפעם האחרונה שהשתמשת בטלפון ציבורי =
הפעם האחרונה שקישקשת על השולחן בבית ספר = היום , הפעם האחרונה שהעתקת במבחן =
הפעם האחרונה שהכנת 'שליף' למבחן = במבחן בערבית לפניי שבועיים הפעם האחרונה שצרחת 'נמאס לי ללמוד' = לא קרה לי .. הפעם האחרונה שהעיפו אותך במחשב באמצע משהו =
הפעם האחרונה שהיית מחוץ לבית = היוום הפעם האחרונה שבילית באמת = שילשום הפעם האחרונה שעשית אפצ'י = לפניי חצי שעה בערך הפעם האחרונה שעשית פיפי =
הפעם האחרונה שפגעת במישהו = אתמול ומגיע לאותו מישהו ! הפעם האחרונה שנעלבת =
הפעם האחרונה שרצת = שילשום הפעם האחרונה שקנית משהו לבית ספר =
הפעם האחרונה שהצטלמת = בטיול השנתי , שיללשום. הפעם האחרונה שהיית בטיול = חח ושוב , שילששוום ! הפעם האחרונה ששיחקת סנייק בפלאפון = אין לי סנייק בפלאפון הפעם האחרונה שבדקת אם יש לך הודעןת במשיבון הסלולרי = לא בודקת הפעם האחרונה שקנית מסטיק = היום לפניי הלימודים הפעם האחרונה שקפצת על חבל= חח לפניי שנתיים אולי ? הפעם האחרונה ששמחת = תמייד
הפעם האחרונה שצחקת עד כדי דמעות = אתמוללל הפעם האחרונה שנישקת את אבא = בבוקר הפעם האחרונה שנישקת את אמא = בבוקר הפעם האחרונה שהחמאת למישהו = היום וכמעט תמיד הפעם האחרונה שמישהו התקשר אליך = לפני 10 דקות הפעם האחרונה שהתקשרת למישהו = לפניי 3 שעות הפעם האחרונה שראית ארתור = חחח בשעה 2 עם אח שלי .. הפעם האחרונה שהיית במסעדה = יום שבת בערב הפעם האחרונה שהדפסת משהו = מתישהו לפניי שהמדפסת התקלקלה הפעם האחרונה שהגשת משהו =
הפעם האחרונה שהערכת מישהו = היום הפעם האחרונה שרצית לברוח מהבית = לא קרה לי הפעם האחרונה שהרסת את המחשב = לפניי שנה . הפעם האחרונה שדיברת על הצבא = רחוק ממני ..... הפעם האחרונה שהתקלחת = אתמול בלילה הפעם האחרונה ששמעת שיר של בריטני ספירס = איככ : \\ הפעם האחרונה ששמעת שיר של בקסטריט בויז = לא שומעת .. הפעם האחרונה שראית ערוץ הילדים = עכשיו , אח שלי רואה . הפעם האחרונה ששרת שיר של ערוץ הילדים = חח לא זכור לי הפעם האחרונה שהתעלמת ממישהו באייסיקיו = כרגע , הפעם האחרונה שכעסת על מישהו = אתמול האדם האחרון שקראת את הAWAY שלו = חן , חברה שלי . האדם האחרון שדיברת איתו = המורה הפרטית למתמטיקה שהלכה הרגע האדם האחרון ששנאת = מיריים ! האדם האחרון שגרם לך לבכות =
האדם האחרון שגרם לך לצחוק = חח לא תכירו , האדם האחרון שבילית איתו = כל הכיתה . האדם האחרון שראית = אמא האדם האחרון שהיית איתו בקולנוע = כמה חברות מהכיתה האדם האחרון שחזר איתך הביתה = מממ... האדם האחרון שקרא לך בשמך = אמא האדם האחרון שישב ליידך בבית ספר = חברה שלי , דאשה .

E l i a l o N

New member
מיוזיק של נוב, זה שיר לא טוב...

אם את רוצה לשמוע עוד שירים שלהם ויותר טובים ממיוזיק הנה: On My Own Im Lost Don't Tell Me

דווקא אני חושב שמיוזיק יותר טוב מ-on my own

אבל זה משתנה אצלי ותלוי במיקסיםP-:

עונה

השיר האחרון ששמעת-אמממ "דברי איתי" של אייל גולן הדיסק שנמצא לך במערכת- אין לי מערכת, יש לי די וי די.. ויש בו סרט הסרט האחרון שראית- רודף העפיפונים הסדרה האחרונה שראית-"דני הוליווד" המילה האחרונה שאמרת- לא זוכרת המילה האחרונה ששמעת-אממ לר זוכרת הספר האחרון שקראת- ללכת אחרי הלב הכתבה האחרונה שקראת-סתם איזה כתבה בוואלה ההודעה האחרונה שקראת- אממממ לא זוכרת חח השיר האחרון ששרת-
המשפט האחרון שאמרת- מאיפה לי המחשבה האחרונה שחשבת- שמשעמם המסיבה האחרונה שהיית בה-
ההופעה האחרונה שהיית בה-בזאפה 1.3 הפעם האחרונה שהיית במקום אהוב- עכשיו הפעם האחרונה שחיבקת מישהו- היום הפעם האחרונה שנישקת מישהו-
הפעם האחרונה שסגרת את המחשב- היום בבוקר הפעם האחרונה שהיית בחדר שלך-עכשיו הפעם האחרונה שהיית בבית ספר- אתמול הפעם האחרונה שעשית מבחן- שלשום הפעם האחרונה שבכית- כמעט היום אבל בסוף לא חחחח הפעם האחרונה שרצית למות- היום=] הפעם האחרונה שאכלת- אמממממ בבוקר הפעם האחרונה שהקאת-מזמן הפעם האחרונה ששנאת את עצמך- קורה הרבה הפעם האחרונה שאהבת את עצמך- לא קורה כמעט הפעם האחרונה שצחקת על עצמך-היום נראלי הפעם האחרונה שקיבלת ציון טוב במשהו-שבוע בערך הפעם האחרונה שנכשלת במקצוע- שבועיים הפעם האחרונה שאיכזבת מישהו- לא זוכרת הפעם האחרונה שהעמידו אותך בפינה- אה? מה אני בעונש? הפעם האחרונה שקיבלת עונש- חחחחח מי זוכר? הפעם האחרונה שהוציאו אותך מהכיתה כי הפרעת- לא נראלי שזה קרה לי עדיין הפעם האחרונה ששתית טרופית- לא זוכרת הפעם האחרונה שקנית בגדים- אתמול הפעם האחרונה שקנית דיסק- שבועיים שלוש הפעם האחרונה שאהבת- כל הזמן הפעם האחרונה ששנאת- היום הפעם האחרונה שרבת עם מישהו- היום הפעם האחרונה שהכנת שיעורי בית- חחחחח וואלה אין לי מושג הפעם האחרונה שזרקת את הזבל- כנ"ל הפעם האחרונה שסידרת את החדר- היום הפעם האחרונה שעזרת למישהו-היום הפעם האחרונה שחצית באור אדום-לא יודעת הפעם האחרונה שנהגת-
הפעם האחרונה שקיללת-היום הפעם האחרונה שהשתמשת בטלפון ציבורי- לא יודעת הפעם האחרונה שקישקשת על השולחן בבית ספר-אתמול בטח הפעם האחרונה שהעתקת במבחן- לא יודעת הפעם האחרונה שהכנת 'שליף' למבחן- לא יודעת הפעם האחרונה שצרחת 'נמאס לי ללמוד'- בטח לא מזמן הפעם האחרונה שהעיפו אותך במחשב באמצע משהו-לא נראלי שזה קרה ב4 שנים האחרונות הפעם האחרונה שהיית מחוץ לבית- אתמול הפעם האחרונה שבילית באמת- לא יודעת הפעם האחרונה שעשית אפצ'י- אולי אתמול הפעם האחרונה שעשית פיפי- לא זוכרת הפעם האחרונה שפגעת במישהו-לא זוכרת הפעם האחרונה שנעלבת- היום הפעם האחרונה שרצת- אולי אתמול הפעם האחרונה שקנית משהו לבית ספר- מזמן הפעם האחרונה שהצטלמת- עם שרית אחרי הזאפה הפעם האחרונה שהיית בטיול- מזמןןן הפעם האחרונה ששיחקת סנייק בפלאפון- מזמן הפעם האחרונה שבדקת אם יש לך הודעןת במשיבון הסלולרי- היום בדקתי כמה דקות נשארו לי הפעם האחרונה שקנית מסטיק- אתמול הפעם האחרונה שקפצת על חבל- לא יודעת הפעם האחרונה ששמחת- אתמול הפעם האחרונה שצחקת עד כדי דמעות- לא יודעת הפעם האחרונה שנישקת את אבא- לא יודעת הפעם האחרונה שנישקת את אמא-אתמול הפעם האחרונה שהחמאת למישהו- אתמול הפעם האחרונה שמישהו התקשר אליך-אממממ לפני 5 דקות הפעם האחרונה שהתקשרת למישהו- 2 דקות הפעם האחרונה שראית ארתור- שבועיים ככה משהו כזה הפעם האחרונה שהיית במסעדה- אתמול הפעם האחרונה שהדפסת משהו- מזמן הפעם האחרונה שהגשת משהו- היום הפעם האחרונה שהערכת מישהו- היום הפעם האחרונה שרצית לברוח מהבית- היום הפעם האחרונה שהרסת את המחשב- אמממממ לא זוכרת הפעם האחרונה שדיברת על הצבא- היום חחח הפעם האחרונה שהתקלחת-אתמול בלילה הפעם האחרונה ששמעת שיר של בריטני ספירס- לא רוצה לזכור הפעם האחרונה ששמעת שיר של בקסטריט בויז-לא זוכרת הפעם האחרונה שראית ערוץ הילדים-היום.. ראיתי בובספוג=] אה.. אני לא זוכרת אם זה היה בערוץ הילדים הפעם האחרונה ששרת שיר של ערוץ הילדים-אני לא מכירה ת'שירים שלהם.. בטח הכל השתנה מאז שהייתי רואה הפעם האחרונה שהתעלמת ממישהו באייסיקיו- לא זוכרת הפעם האחרונה שכעסת על מישהו-היום האדם האחרון שקראת את הAWAY שלו-
האדם האחרון שדיברת איתו- חברה האדם האחרון ששנאת- אח שלי האדם האחרון שגרם לך לבכות- לא זוכרת האדם האחרון שגרם לך לצחוק-חברות האדם האחרון שבילית איתו-חברות האדם האחרון שראית-חברות חח האדם האחרון שהיית איתו בקולנוע- אמא האדם האחרון שחזר איתך הביתה-לא יודעת האדם האחרון שקרא לך בשמך-חברות שלי האדם האחרון שישב ליידך בבית ספר- חברה

Music4Life

New member
תודה דנה.... ../images/Emo13.gif

אני מתההההה מעייפות אבל אני יענה....ואתמוטט לישון....
השיר האחרון ששמעת-
"אהוב יקר" של...שכחתי.... הדיסק שנמצא לך במערכת-
מריה קארי האגדית הסרט האחרון שראית-
וואלה לא זוכרת...זה היה די מזמן... הסדרה האחרונה שראית-
צעירים חסרי מנוח המילה האחרונה שאמרת-
לא זוכרת חחח הספר האחרון שקראת-
ללכת אחרי ה-
, אני לא מרבה לקרא אבל מתחיה כרגע ספר חדש... המחשבה האחרונה שחשבת-
אממ לא חשוב... ההופעה האחרונה שהיית בה
אממ בהופעה האחרונה של שרה בזאפה... הפעם האחרונה שהיית במקום אהוב-
היום האמת עם הבחורה הכי יפה בעולם
הפעם האחרונה שחיבקת מישהו-
את לולי שלייייי...היום הפעם האחרונה שנישקת מישהו-
את לוליייייייי הפעם האחרונה שסגרת את המחשב-
הממ לפני כמה ימים טובים הפעם האחרונה שהיית בחדר שלך-
עכשיוווווווו הפעם האחרונה שהיית בבית ספר-
לפני איזה 8 שנים...אואוו.... הפעם האחרונה שעשית מבחן-
לפני שבועיים בערך, או..3 שבועות בפסיכלוגיה הפעם האחרונה שבכית-
לא משנה הפעם האחרונה שרצית למות-
לא זוכרת הפעם האחרונה שאכלת-
היום!!! הפעם האחרונה שהקאת-
לפני כמה וכמה שנים טובות אחורה הפעם האחרונה ששנאת את עצמך-
לא היה כזה דבר...אולי בילדותי מתישהוא...לא זוכרת הפעם האחרונה שאהבת את עצמך-
תמיד.
הפעם האחרונה שקיבלת ציון טוב במשהו-
לפני שבועייםף, 88 בפסיכולוגיה...איזה תותחית אני
... חחחח
הפעם האחרונה שנכשלת במקצוע-
מזמןןןןןןןן הפעם האחרונה שאיכזבת מישהו-
מקווה שלא הפעם האחרונה ששתית טרופית-
וואי אני אוהבת...אבל זה היה מזמן מאוד הפעם האחרונה שקנית בגדים-
אממ היום כמעט חחחח הפעם האחרונה שקנית דיסק-
אממ כמה חודשים הפעם האחרונה שאהבת-
אהבתי, אוהבת, ואוהב אותה.....לעולמי עד|מאוה| הפעם האחרונה ששנאת-
לא שונאת... הפעם האחרונה שרבת עם מישהו-
נההה סתם בקטנה הפעם האחרונה שסידרת את החדר- |זבל| וואלה אתמול דווקא הפעם האחרונה שהחמאת למישהו- |
היום...כל הזמן... הפעם האחרונה שמישהו התקשר אליך- |נמייד| היום, לולייייייי
הפעם האחרונה שהתקשרת למישהו-
חחח לפני 10 דק', ללוליייייייי
הפעם האחרונה שראית ארתור-
ארתור המעריץ או הסידרה??? חחחחחחחחחח הפעם האחרונה שהיית במסעדה-
היום...איזה שמנההההההההה אני הפעם האחרונה שהתקלחת-
אממ לפני חודש....חחחחח סתם אתמול הפעם האחרונה ששרת שיר של ערוץ הילדים-
לא רואה ת'ערוץ הזה כבר מגיל.....14 בערך... הפעם האחרונה שהתעלמת ממישהו באייסיקיו-
לא זוכרת האדם האחרון שגרם לך לצחוק-
לולקי הבדרניתתתתתת
האדם האחרון שבילית איתו-
לולי היפה האדם האחרון שראית-
גם לולייייי היפההההה האדם האחרון שהיית איתו בקולנוע-
לולקי...וזה היה מזמן.... יופי עכשיו ביי ביי, עפה לנוח...היה יום קשה..וארוך...
לאב יו אול
, סלמאת!!!!

R o T e M18

New member
../images/Emo94.gifיאללה עונהההה../images/Emo13.gif../images/Emo3.gif

השיר האחרון ששמעת-
זה ששומר עליי הרמיקס.
הדיסק שנמצא לך במערכת-
שרית חדד-הדרך שבחרתי
הסרט האחרון שראית-
הסדרה האחרונה שראית-
ראש גדול
המילה האחרונה שאמרת-"יאללה נענה
"
המילה האחרונה ששמעת- ךףלחיעףךעחלנמראעמי
הספר האחרון שקראת-
הכתבה האחרונה שקראת-
קראתי עיתון בבוקר קראתי המון כתבות
ההודעה האחרונה שקראת-"שאלוןןןןןןן"
השיר האחרון ששרת-"זה ששומר עליי"
המשפט האחרון שאמרת- מה אתם רוצים לשגע אותי?
המחשבה האחרונה שחשבת-
המסיבה האחרונה שהיית בה- מסיבת כיתה.. חחחחחחח..
ההופעה האחרונה שהיית בה-של שרית בזאפה.
הפעם האחרונה שהיית במקום אהוב-
הפעם האחרונה שחיבקת מישהו- שהלכתי מהעבודה חיבקתי כמה עובדות.
הפעם האחרונה שנישקת מישהו-
מישהו
הפעם האחרונה שסגרת את המחשב- היום בבוקר שהלכתי מהבית לכיוון העבודה.
הפעם האחרונה שהיית בחדר שלך- אני כרגע בחדר.
הפעם האחרונה שהיית בבית ספר- לא זכור לי
באמת אני צריך ללכת לבקר אותם.
הפעם האחרונה שעשית מבחן- ב 20.2 וקיבלתי 97 בשרות,איכות,והיגיינה [מבחן של העבודה]
הפעם האחרונה שבכית- לפני כמה ימים
הפעם האחרונה שרצית למות-חס ושלום..
הפעם האחרונה שאכלת-אני תמיד אוכל... חחחחחחחחחח..
הפעם האחרונה שהקאת- איככככככככככככככככ..
הפעם האחרונה ששנאת את עצמך-לא זכור לי.
הפעם האחרונה שאהבת את עצמך- יש לכם שאלות של פסח!!
הפעם האחרונה שצחקת על עצמך- משעמם מידי!
הפעם האחרונה שקיבלת ציון טוב במשהו- רשמתי כבר!!
הפעם האחרונה שנכשלת במקצוע-
הפעם האחרונה שאיכזבת מישהו- לבנתיים איכזבו אותי רק
הפעם האחרונה שהעמידו אותך בפינה- אין לכם שאלות יותר מענינות
הפעם האחרונה שקיבלת עונש- מתי שיהיו שאלות מענינות תעירו אותי
הפעם האחרונה שהוציאו אותך מהכיתה כי הפרעת-
הפעם האחרונה ששתית טרופית-
הפעם האחרונה שקנית בגדים-אתמול
הפעם האחרונה שקנית דיסק-שבוע שעבר
הפעם האחרונה שאהבת-אני תמיד אוהב.
הפעם האחרונה ששנאת- שונא את הערבים
הפעם האחרונה שרבת עם מישהו- עם אמא שלי
לפני כמה ימים.
הפעם האחרונה שהכנת שיעורי בית-
הפעם האחרונה שזרקת את הזבל-
לא זכור לי
הפעם האחרונה שסידרת את החדר-
היום בבוקר
הפעם האחרונה שעזרת למישהו-|שקית|היום
הפעם האחרונה שחצית באור אדום- אמממ..
הפעם האחרונה שנהגת- יאאאאאאאאא חיחיחי נהגתי לפני כמה ימים באוטו של אחותי כמה שעות
הפעם האחרונה שקיללת- עכשיו כוס עמק מה זה השאלות האלו
הפעם האחרונה שהשתמשת בטלפון ציבורי- בשנת 1968 לפני הספירה.
הפעם האחרונה שקישקשת על השולחן בבית ספר- בכיתה ח "הייתי פה 20.5.2000" חחחחחחחחח סתםםם
הפעם האחרונה שהעתקת במבחן-העתיקו ממני.
הפעם האחרונה שהכנת 'שליף' למבחן- וואטטטטטטטטט?
הפעם האחרונה שצרחת 'נמאס לי ללמוד'- בטח בהין הכיתות א-י'ב
הפעם האחרונה שהעיפו אותך במחשב באמצע משהו- מחשב שלי לא מעיפים אותי ממנו פחחחחחחחחחח..
הפעם האחרונה שהיית מחוץ לבית-היום.. אני תמיד מחוץ לבית בעבודה,קניות,ילדים,משפחה,אישה חחחחחחחח סתםםם
הפעם האחרונה שבילית באמת- כניראה מחר.
הפעם האחרונה שעשית אפצ'י- אפצ'ייייייייייייייייייייי [עכשיוו
]
הפעם האחרונה שעשית פיפי-לפני שעה
הפעם האחרונה שפגעת במישהו- נעבור אלה.
הפעם האחרונה שנעלבת- היוםםםםםםםםםםםםםםםםםם
כוס אמא של המנהל שלי.
הפעם האחרונה שרצת-היום בבוקר,לאוטבוס
הפעם האחרונה שקנית משהו לבית ספר- בטח שנה שעברה בתחילת שנה
הפעם האחרונה שהצטלמת-באחד מן הימים של שבוע שעבר.
הפעם האחרונה שהיית בטיול-בטיול? אממ שנסעתי לאילת עם חברים.
הפעם האחרונה ששיחקת סנייק בפלאפון-אויישש ישןןן
הפעם האחרונה שבדקת אם יש לך הודעןת במשיבון הסלולרי-אני גם ככה לא מקשיב להם.. כי מה שבסוף שומעים זה רעשים של מכוניות או משו לא מובן.
הפעם האחרונה שקנית מסטיק- אתמול
הפעם האחרונה שקפצת על חבל-
הפעם האחרונה ששמחת-אני תמיד שמח. הבעיה שיש אנשים שהורסים את זה לפעמים. [זונותתתתתתתתת]
הפעם האחרונה שצחקת עד כדי דמעות- הרבה זמן זה לא קרה.. איפה ניבה שצריכים אותה?
הפעם האחרונה שנישקת את אבא-
לא

R o T e M18

New member
../images/Emo94.gif ההמשך

הפעם האחרונה שהתקשרת למישהו-היום לא היתקשרתי לאף אחד
הפעם האחרונה שראית ארתור- מאיפה לי?
הפעם האחרונה שהיית במסעדה- אני עובד במסעדה אז אני תמיד במסעדה. חחחחחח.. [מקדונלדס זה מסעדה]
הפעם האחרונה שהדפסת משהו- יום ראשון הדפסתי דף משמרות.
הפעם האחרונה שהגשת משהו- היום אני מגיש אוכל חחחחחחחחח..
הפעם האחרונה שהערכת מישהו-אני תמיד מעריך את עצמי.
הפעם האחרונה שרצית לברוח מהבית- יוםראשון
הפעם האחרונה שהרסת את המחשב- אני שומר עליו כפרע עליו.
הפעם האחרונה שדיברת על הצבא- תמידדדדד בזמן האחרון משום מה חחחחחחחח.. כן כן עוד 12 יום.
הפעם האחרונה שהתקלחת- היום בבוקר ברררררררררררר..
הפעם האחרונה ששמעת שיר של בריטני ספירס- לפני כמה דקות
הפעם האחרונה ששמעת שיר של בקסטריט בויז- מי הם
חחחחחחחחחחחחחח..
הפעם האחרונה שראית ערוץ הילדים- לא יודע..
הפעם האחרונה ששרת שיר של ערוץ הילדים-
הפעם האחרונה שהתעלמת ממישהו באייסיקיו-
הפעם האחרונה שכעסת על מישהו-היום על המנהל שלי.. הוא ממש עיצבן אותי על הבוקר כוס...
האדם האחרון שקראת את הAWAY שלו- אין לו אי סיקו חחחחחחחחחחחחח..
האדם האחרון שדיברת איתו-עם עצמי.. זה עוזר.. חח סתם עם ידידה שלי.
האדם האחרון ששנאת-
האדם האחרון שגרם לך לבכות-
האדם האחרון שגרם לך לצחוק-
האדם האחרון שבילית איתו-
האדם האחרון שראית-את אמא שלי..
האדם האחרון שהיית איתו בקולנוע-לא מגלההההההה חחחחחחחחח
הדבר האחרון שחזר איתך הביתה-התיק שלי. ושקית ענקית.
האדם האחרון שקרא לך בשמך-לא זוכר
האדם האחרון שישב ליידך בבית ספר-

טובב,עכשיו תורי לענותתת...

השיר האחרון ששמעת- של רן דנקר ועילי בוטנר-"הנה אני כבר ישן לבד ורוקם לעצמי חלומות..." הדיסק שנמצא לך במערכת-דיסק צרוב עם כל השירים של שריתת הסרט האחרון שראית- אני לא מתה על סרטים אבל הסרט האחרון שראיתי היה לפני-"אביבה אהובתי" הסדרה האחרונה שראית- אם הישרדות נקראת סדרה אז ראיתי את השרדות אם לא אז אני לא זוכרת... המילה האחרונה שאמרת-אמרתי לאחי שיכנס להתקלח...אז-להתקלח זאת המילה האחרונה המילה האחרונה ששמעת-אחי אמר לאחותי שהוא רואה מה קשור הספר האחרון שקראת-שנה שעברה,משהו על הצ'ונאמי הכתבה האחרונה שקראת-ביקורת{מטופשת}על נושאת תפילה ההודעה האחרונה שקראת-תגובה למייל ששלחתי השיר האחרון ששרת-"הנה אני,כבר ישן לבד ורוקם לעצמי חלומות" המשפט האחרון שאמרת-"כנס להתקלח" המחשבה האחרונה שחשבת-...למה הייתי צריכה להיפגש איתו??מה זה נתן לי??זה עוד יותר מבלבל אותי... המסיבה האחרונה שהיית בה-אני לא מתה על מסיבות...אם ערב שכבה נחשב אז הייתי בערב שכבה אם לא אז ביומולדת של חברה שלי ההופעה האחרונה שהיית בה-וואייי מזמןןןןן....ב30/9 בבית שאן הופעה של שריתת,ומאז לא ראיתי אותהה... הפעם האחרונה שהיית במקום אהוב-לא זוכרת הפעם האחרונה שחיבקת מישהו-לפני שעה בערך...את זה שהיה לי פעם איזשהו קשר לא מוגדר איתו הפעם האחרונה שנישקת מישהו-לפני שעה בערך...את זה שהיה לי פעם איזשהו קשר לא מוגדר איתו הפעם האחרונה שסגרת את המחשב-אתמול הפעם האחרונה שהיית בחדר שלך-לפני חצי שעה הפעם האחרונה שהיית בבית ספר-יום חמישי הפעם האחרונה שעשית מבחן-לפני שבועיים נראה לי הפעם האחרונה שבכית-יום חמישי בערב הפעם האחרונה שרצית למות-יום חמישי בערב הפעם האחרונה שאכלת-לפני 10 דקות הפעם האחרונה שהקאת-וואייי מזמן לא הקאתי... הפעם האחרונה ששנאת את עצמך-לא זוכרתת הפעם האחרונה שאהבת את עצמך-אני תמיד אוהבת את עצמי הפעם האחרונה שצחקת על עצמך-אני צוחקת רק על אחרים הפעם האחרונה שקיבלת ציון טוב במשהו-100 במ"מ לפני חודש...מאז לא היו כל כך מבחנים הפעם האחרונה שנכשלת במקצוע-בוחן באנגלית,תחילת שנה הפעם האחרונה שאיכזבת מישהו-אם הוא התאכזב אז הפעם האחרונה הייתה עם זה שהיה לי פעם איזשהו קשר לא מוגדר איתו,והאכזבה הייתה לפני שעה וחצי בערך...אבל אם הוא לא התאכזב אז לא זוכרתת... הפעם האחרונה שהעמידו אותך בפינה-מאיפהה לייי הפעם האחרונה שקיבלת עונש-חחחחחחחחחחחחחחחחחח אף פעם לא קיבלתי עונש הפעם האחרונה שהוציאו אותך מהכיתה כי הפרעת-זהו שאף פעם לא הוציאו אותי...תמיד אני זו שיוצאת לבד אחרי ויכוח עם המורה הפעם האחרונה ששתית טרופית-מוצאי שבת הפעם האחרונה שקנית בגדים-יום שלישי נראה לי הפעם האחרונה שקנית דיסק-הדיסקים היחידים שאני קונה הם של שרית,אז הפעם האחרונה הייתה מזמןןן שקניתי את "זה ששומר עלי" הפעם האחרונה שאהבת-אני תמיד אוהבתתת הפעם האחרונה ששנאת-אני לא שונאת אף אחדדד הפעם האחרונה שרבת עם מישהו-לפני שעה וחצי הפעם האחרונה שהכנת שיעורי בית-לא זוכרתת...חחחחחחחחחחחחח הפעם האחרונה שזרקת את הזבל-היום בצהריים הפעם האחרונה שסידרת את החדר-היום בצהריים,ולא רק סידרתי גם שטפתי.... הפעם האחרונה שעזרת למישהו-תלוי באיזה מובן...בעיקרון אני תמיד עוזרת הפעם האחרונה שחצית באור אדום-לפני שבועיים בערך הפעם האחרונה שנהגת-אין לי רישיון הפעם האחרונה שקיללת-לפני שעה וחצי-שעתיים הפעם האחרונה שהשתמשת בטלפון ציבורי-לא זוכרת את עצמי מדברת בטלפון ציבורי הפעם האחרונה שקישקשת על השולחן בבית ספר-יום חמישי הפעם האחרונה שהעתקת במבחן-לפני שבועיים בערךך... הפעם האחרונה שהכנת 'שליף' למבחן-שנה שעברה זה היה למתכונת ואז תפסו אותי ופסלו לי את המתכונת ולא נתנו לי לגשת לבגרות,ומאז אני לא מכינה שליפים הפעם האחרונה שצרחת 'נמאס לי ללמוד'-וואלה לא זוכרתת,אני צועקת את זה הרבההה הפעם האחרונה שהעיפו אותך במחשב באמצע משהו-אתמולל הפעם האחרונה שהיית מחוץ לבית-לפני שעתיים הפעם האחרונה שבילית באמת-אני לא יוצאת לבלות הפעם האחרונה שעשית אפצ'י-לפני רבע שעה הפעם האחרונה שעשית פיפי-היום בצהריים הפעם האחרונה שפגעת במישהו-לא זוכרתתת הפעם האחרונה שנעלבת-לפני שעה וחצי הפעם האחרונה שרצת-לפני שבועיים עם 500 חייליםםם הפעם האחרונה שקנית משהו לבית ספר-תחילת שנה הפעם האחרונה שהצטלמת-אני לא מצטלמתת הפעם האחרונה שהיית בטיול-הייתי אמורה להיות בטיול שנתי השבוע אבל בגלל שלא יצאתי אז אני לא זוכרת מתי הייתה הפעם האחרונהה... הפעם האחרונה ששיחקת סנייק בפלאפון-ווואאייי לפני 10 שנים אולייייי...חחחחחחחחחח הפעם האחרונה שבדקת אם יש לך הודעןת במשיבון הסלולרי-אני יודעת שיש לי הודעה במשיבון אבל מישהו שינה לי את הקוד הפעם האחרונה שקנית מסטיק-לא זוכרת הפעם האחרונה שקפצת על חבל-לא זוכרת הפעם האחרונה ששמחת-אני תמיד שמחההה הפעם האחרונה שצחקת עד כדי דמעות-מוצאי שבת הפעם האחרונה שנישקת את אבא-לא זוכרתת הפעם האחרונה שנישקת את אמא-לא זוכרתת הפעם האחרונה שהחמאת למישהו-היום לחברה שלי שהסתפרה הפעם האחרונה שמישהו התקשר אליך-לפני רבע שעה,מורה מבצפר הפעם האחרונה שהתקשרת למישהו-לאמא לפני שעה הפעם האחרונה שראית ארתור-וואיי אני מתה על ארתור,אבל לא היה לי זמן לראות השבועע.... הפעם האחרונה שהיית במסעדה-ביום האהבה הפעם האחרונה שהדפסת משהו-לא זוכרתת הפעם האחרונה שהגשת משהו-לא זוכרתת הפעם האחרונה שהערכת מישהו-אני תמיד מעריכה אנשיםםםם אפילו על המשפט הכי קטןןן הפעם האחרונה שרצית לברוח מהבית-לא רציתי,ברחתי,יותר נכון העיפו אותי...לפני חודש בערך... הפעם האחרונה שהרסת את המחשב-לא זוכרתת הפעם האחרונה שדיברת על הצבא-לפני שעתיים הפעם האחרונה שהתקלחת-היום ב5 וחצי בערב הפעם האחרונה ששמעת שיר של בריטני ספירס-אני לא שומעת את בריטני הפעם האחרונה ששמעת שיר של בקסטריט בויז-אף פעםםם הפעם האחרונה שראית ערוץ הילדים-לפני שבועיים-שלוש הפעם האחרונה ששרת שיר של ערוץ הילדים-היום בבוקר-"ערוץ הילדים זה אנחנו ביחד נישאר,ערוץ הילדים זה אנחנו ועוד הרבה יותר" הפעם האחרונה שהתעלמת ממישהו באייסיקיו-אתמולל הפעם האחרונה שכעסת על מישהו-לפני שעתיים האדם האחרון שקראת את הAWAY שלו-לא זוכרת...נראה לי של חברה שלי לירז האדם האחרון שדיברת איתו-באיסיקיו??? האדם האחרון ששנאת-אותו מישהו שהיה לי פעם איזשהו קשר לא מוגדר איתו האדם האחרון שגרם לך לבכות-צחי,כי הוא לא ענה לי לטלפוןןן... האדם האחרון שגרם לך לצחוק-ידיד שלי האדם האחרון שבילית איתו-אותו אדם שהיה לי פעם איזשהו קשר לא מוגדר איתו האדם האחרון שראית-כנ"ל האדם האחרון שהיית איתו בקולנוע-דודה שליי האדם האחרון שחזר איתך הביתה-הוא לא חזר איתי הוא החזיר אותו,אותו אדם שדיברנו עליו קודםם... האדם האחרון שקרא לך בשמך-כנ"ל,אותו אדםם האדם האחרון שישב ליידך בבית ספר-לא זוכרת...או חברה שלי אלינור או ידיד שלי אסף

liron162

New member
עונה :)

השיר האחרון ששמעת- "ורציתי שתדעי" - שירי מימון הדיסק שנמצא לך במערכת- אין לי מערכת הסרט האחרון שראית- לא זוכרת זה היה כ"כ מזמן הסדרה האחרונה שראית- היום באח"צ "לגעת באושר" המילה האחרונה שאמרת- אממ "ערב טוב" המילה האחרונה ששמעת- שמעתי ת'שם שלי שאמא שלי קראה הספר האחרון שקראת- המורדים היה ממש מזמן הכתבה האחרונה שקראת- היום בבצפר אל הפיגוע שהיה בירושלים ההודעה האחרונה שקראת- עכשיו השיר האחרון ששרת- קודם בצהריים המשפט האחרון שאמרת- אמרתי לאמא שלי לבוא לחדר המחשבה האחרונה שחשבת- לא זוכרת המסיבה האחרונה שהיית בה- אמממ..הסילבסטר האחרון שהיה נראה לי ההופעה האחרונה שהיית בה- אממממ לפני כמעט שנה של שרית נראה לי ב1.8 באשדוד הפעם האחרונה שהיית במקום אהוב- אממ..לא זוכרת הפעם האחרונה שחיבקת מישהו- לא כ"כ אבל זה היה לא מזמן נראה לי הפעם האחרונה שנישקת מישהו- אממ לפני בערך חודש פחות או יותר הפעם האחרונה שסגרת את המחשב- אתמול בלילה הפעם האחרונה שהיית בחדר שלך- קודם הפעם האחרונה שהיית בבית ספר- היום..חחח הפעם האחרונה שעשית מבחן- היום הפעם האחרונה שבכית- מזמן הפעם האחרונה שרצית למות- אף פעם לא רציתי הפעם האחרונה שאכלת- קודם הפעם האחרונה שהקאת- מאז שאני קטנה נראה לי לא הקאתי הפעם האחרונה ששנאת את עצמך- אממ אף פעם זה לא קרה הפעם האחרונה שאהבת את עצמך- לא זוכרת הפעם האחרונה שצחקת על עצמך- לא קרה הפעם האחרונה שקיבלת ציון טוב במשהו- אממ..לפני איזה שבוע בעבודה שעשיתי בבצפר הפעם האחרונה שנכשלת במקצוע- לא קרה אף פעם הפעם האחרונה שאיכזבת מישהו- לא יודעת הפעם האחרונה שהעמידו אותך בפינה- אף פעם לא העמידו אותי בפינה..חחחח הפעם האחרונה שקיבלת עונש- אמ..זה היה בתחילת שנה שאני וחברות היינו צריכות להישאר עוד שעה בבצפר הפעם האחרונה שהוציאו אותך מהכיתה כי הפרעת- לא מפריעה בכיתה הפעם האחרונה ששתית טרופית- אממ..נראה לי שזה היה פעם אחרונה שהייתי קטנה ביסודי אולי או גן אני מזמן לא שותה טרופיות הפעם האחרונה שקנית בגדים- לפני 700 שנה
הפעם האחרונה שקנית דיסק- לפני שנה הפעם האחרונה שאהבת- מזמן הפעם האחרונה ששנאת- לא יודעת הפעם האחרונה שרבת עם מישהו- אממ..לפני נראה לי פחות מחודש הפעם האחרונה שהכנת שיעורי בית- אתמול והיום הפעם האחרונה שזרקת את הזבל- מזמן..חחח הפעם האחרונה שסידרת את החדר- מזמן הפעם האחרונה שעזרת למישהו- היום בבצפר עזרתי למורה אחת הפעם האחרונה שחצית באור אדום- לא חוצה באור אדום הפעם האחרונה שנהגת- אף פעם לא נהגתי הפעם האחרונה שקיללת- לא זוכרת הפעם האחרונה שהשתמשת בטלפון ציבורי- אולי פעם לא זוכרת הפעם האחרונה שקישקשת על השולחן בבית ספר- לא מקשקשת הפעם האחרונה שהעתקת במבחן- אממ..לפני שנה נראה לי הפעם האחרונה שהכנת 'שליף' למבחן- לפני שנה הפעם האחרונה שצרחת 'נמאס לי ללמוד'- לא קרה הפעם האחרונה שהעיפו אותך במחשב באמצע משהו- לא קרה הפעם האחרונה שהיית מחוץ לבית- היום שיחקתי עם אחי בחוץ הפעם האחרונה שבילית באמת- לא זוכרת הפעם האחרונה שעשית אפצ'י- אממ מאיפה לי הפעם האחרונה שעשית פיפי- היום הפעם האחרונה שפגעת במישהו- לא זוכרת הפעם האחרונה שנעלבת- אממ לא יודעת הפעם האחרונה שרצת- היום הפעם האחרונה שקנית משהו לבית ספר- לפני שבוע נראה לי הפעם האחרונה שהצטלמת- מזמן הפעם האחרונה שהיית בטיול- מזמן הפעם האחרונה ששיחקת סנייק בפלאפון- לפני 200 שנה..חחחח
הפעם האחרונה שבדקת אם יש לך הודעןת במשיבון הסלולרי- גם לפני 300 שנה הפעם האחרונה שקנית מסטיק- לא אוכת מסטיקים ובטח שלא קונה
הפעם האחרונה שקפצת על חבל- כשהייתי ביסודי נראה לי הפעם האחרונה ששמחת- רוב הזמן אני שמחה הפעם האחרונה שצחקת עד כדי דמעות- לא זוכרת הפעם האחרונה שנישקת את אבא- מזמן הפעם האחרונה שנישקת את אמא- מזמן הפעם האחרונה שהחמאת למישהו- אמממ לא זוכרת הפעם האחרונה שמישהו התקשר אליך- היום הפעם האחרונה שהתקשרת למישהו- אתמול הפעם האחרונה שראית ארתור- ביום ראשון זה היה הפעם האחרונה שהיית במסעדה- לפני יותר מחודש הפעם האחרונה שהדפסת משהו- היום בבצפר הפעם האחרונה שהגשת משהו- לפני שבועיים נראה לי הגשתי עבודה הפעם האחרונה שהערכת מישהו- לא זוכרת הפעם האחרונה שרצית לברוח מהבית- אף פעם לא רציתי לברוח הפעם האחרונה שהרסת את המחשב- לא הורסת הפעם האחרונה שדיברת על הצבא- לפני שנה הפעם האחרונה שהתקלחת- אתמול הפעם האחרונה ששמעת שיר של בריטני ספירס- היום הפעם האחרונה ששמעת שיר של בקסטריט בויז- לא שומעת אותם הפעם האחרונה שראית ערוץ הילדים- אתמול הפעם האחרונה ששרת שיר של ערוץ הילדים- לפני כמה ימים הפעם האחרונה שהתעלמת ממישהו באייסיקיו-לא מזמן הפעם האחרונה שכעסת על מישהו- לפני פחות מחודש בערך האדם האחרון שקראת את הAWAY שלו- היום האדם האחרון שדיברת איתו- עם ידיד בטלפון האדם האחרון ששנאת- לא יודעת האדם האחרון שגרם לך לבכות- איזה אחד האדם האחרון שגרם לך לצחוק- בני דודים האדם האחרון שבילית איתו- לא זוכרת האדם האחרון שראית- המשפחה שלי האדם האחרון שהיית איתו בקולנוע- אמממ עם חברות אולי הייתי פעם אחרונה מלא זמן לא הייתי שם האדם האחרון שחזר איתך הביתה- אממ..לא יודעת האדם האחרון שקרא לך בשמך- אמא האדם האחרון שישב ליידך בבית ספר- המורה

עונה ../images/Emo13.gif

השיר האחרון ששמעת- נושאת תפילה של שרית הדיסק שנמצא לך במערכת- דיסק צרוב של שרית עם כל מיני שירים הסרט האחרון שראית- גבעת הפחד הסדרה האחרונה שראית- הישרדות המילה האחרונה שאמרת- למה חח המילה האחרונה ששמעת- אבא הספר האחרון שקראת- איזה ספר על השואה הכתבה האחרונה שקראת- לא קראתי ... ההודעה האחרונה שקראת- באיסי ? מה אני עושה בפורים השיר האחרון ששרת- נושאת תפילה המשפט האחרון שאמרת- בואו ניצא לבארוק בפורים המחשבה האחרונה שחשבת- באיזה שעה אני מסיימת מחר ללמוד המסיבה האחרונה שהיית בה- מאסט חמישי שעבר ההופעה האחרונה שהיית בה- לא זוכרת הפעם האחרונה שהיית במקום אהוב- עכשיו אני במקום אהוב הפעם האחרונה שחיבקת מישהו- בבוקר הפעם האחרונה שנישקת מישהו- בבוקר הפעם האחרונה שסגרת את המחשב- שלשום הפעם האחרונה שהיית בחדר שלך-לפני שעה הפעם האחרונה שהיית בבית ספר- אתמול הפעם האחרונה שעשית מבחן-שבוע שעבר הפעם האחרונה שבכית- אתמול הפעם האחרונה שרצית למות- חחחחחחחחחח מה ? הפעם האחרונה שאכלת- מקודם אכלתי פנקייק הפעם האחרונה שהקאת-לפני חודשים נסעתי לאילת והקאתי מהנסיעה הפעם האחרונה ששנאת את עצמך- אפעם לא שנאתי את עצמי הפעם האחרונה שאהבת את עצמך- לפני שניה הפעם האחרונה שצחקת על עצמך- חחח לפני שבועים הפעם האחרונה שקיבלת ציון טוב במשהו- שבוע שעה הפעם האחרונה שנכשלת במקצוע- לפני חודש וחצי בספורט הפעם האחרונה שאיכזבת מישהו- לא זוכרת הפעם האחרונה שהעמידו אותך בפינה- זה לא קרה הפעם האחרונה שקיבלת עונש- חחחחחחח מהבית אין עונשים אבל מהמקיף כן הייתי מסולקת היום .. הפעם האחרונה שהוציאו אותך מהכיתה כי הפרעת- אתמול הפעם האחרונה ששתית טרופית- חחח מזמממן הפעם האחרונה שקנית בגדים- יום ראשון הפעם האחרונה שקנית דיסק- בעבר הפעם האחרונה שאהבת-אני עכשיו אוהבת הפעם האחרונה ששנאת- היום הפעם האחרונה שרבת עם מישהו- לפני כמה ימים הפעם האחרונה שהכנת שיעורי בית- כיתה ו' הפעם האחרונה שזרקת את הזבל-מקודם הפעם האחרונה שסידרת את החדר- היום עשיתי ניקיון הפעם האחרונה שעזרת למישהו- היום לאימא לנקוץ הפעם האחרונה שחצית באור אדום- יום שלישי הפעם האחרונה שנהגת- חחחח יום שישי עם הטרנטה של דודה שלי לקחנו לה תמפתחות
הפעם האחרונה שקיללת- לא מקללת הפעם האחרונה שהשתמשת בטלפון ציבורי- למה לי ? הפעם האחרונה שקישקשת על השולחן בבית ספר- חחח אתמול הפעם האחרונה שהעתקת במבחן- מעתיקים ממני הפעם האחרונה שהכנת 'שליף' למבחן- כיתה ח' הפעם האחרונה שצרחת 'נמאס לי ללמוד'- חחחחחחחחחחחחחחחחח היום ! הפעם האחרונה שהעיפו אותך במחשב באמצע משהו- בבוקר הפעם האחרונה שהיית מחוץ לבית-בבוקר הפעם האחרונה שבילית באמת-יום חמישי הפעם האחרונה שעשית אפצ'י- אווו לא זוכרת חח הפעם האחרונה שעשית פיפי- לפני חצי שעה בערך הפעם האחרונה שפגעת במישהו- לא פוגעת הפעם האחרונה שנעלבת- חח אתמול מהמחנכת שלי הפעם האחרונה שרצת- יום שני לעבודה הפעם האחרונה שקנית משהו לבית ספר- תחילת שנה הפעם האחרונה שהצטלמת- לפני שבועים בבריתה של אחותי הפעם האחרונה שהיית בטיול- שנה שעברה הפעם האחרונה ששיחקת סנייק בפלאפון- אמממ כיתה ו' שהיה לי פלאפון מקרר הפעם האחרונה שבדקת אם יש לך הודעןת במשיבון הסלולרי- חחח גם נראה לי כיתה ו' הפעם האחרונה שקנית מסטיק-עכשיו הפעם האחרונה שקפצת על חבל-כיתה א' חחח הפעם האחרונה ששמחת-תמיד שומחת הפעם האחרונה שצחקת עד כדי דמעות-היום בצהריים הפעם האחרונה שנישקת את אבא-בצהריים לפני שהוא הלך לשפוט הפעם האחרונה שנישקת את אמא-בבוקר הפעם האחרונה שהחמאת למישהו-לפני דקה לידיד .. הפעם האחרונה שמישהו התקשר אליך-אממ לפני שעתיים בערך הפעם האחרונה שהתקשרת למישהו-בבוקר הפעם האחרונה שראית ארתור-היום הפעם האחרונה שהיית במסעדה-ביומהולדת של חברה ב3.3 הפעם האחרונה שהדפסת משהו-לפני כמה ימים הפעם האחרונה שהגשת משהו-כיתה ז' הפעם האחרונה שהערכת מישהו-עכשיו הפעם האחרונה שרצית לברוח מהבית-כיתה ז' הפעם האחרונה שהרסת את המחשב-לא הרסתי הפעם האחרונה שדיברת על הצבא-שלשום הפעם האחרונה שהתקלחת-עכשיו יצאתי הפעם האחרונה ששמעת שיר של בריטני ספירס- :\ הפעם האחרונה ששמעת שיר של בקסטריט בויז-אה ? הפעם האחרונה שראית ערוץ הילדים-היום בבוקר הפעם האחרונה ששרת שיר של ערוץ הילדים-חחחחחחחחחחחח היום בבוקר הפעם האחרונה שהתעלמת ממישהו באייסיקיו-חח לפני חצי דקה הפעם האחרונה שכעסת על מישהו-מקודם האדם האחרון שקראת את הAWAY שלו-דודה שלי האדם האחרון שדיברת איתו-עידן האדם האחרון ששנאת-גל האדם האחרון שגרם לך לבכות-גל האדם האחרון שגרם לך לצחוק-עידן האדם האחרון שבילית איתו-עידן האדם האחרון שראית-עידן האדם האחרון שהיית איתו בקולנוע-עידן האדם האחרון שחזר איתך הביתה-עידן האדם האחרון שקרא לך בשמך-אימא האדם האחרון שישב ליידך בבית ספר-עידן

../images/Emo194.gifעונה

שיר האחרון ששמעת-אממ שומעת מלאאאא שירים
ככה ששוכחת הדיסק שנמצא לך במערכת-זה ששוומר עליי הסרט האחרון שראית-שרק 3
הסדרה האחרונה שראית-'בובות' המילה האחרונה שאמרת-לילה טוב המילה האחרונה ששמעת-לילה טוב
הספר האחרון שקראת-''לנצח בגדול'
הכתבה האחרונה שקראת-על..אממממ שחכתי
ההודעה האחרונה שקראת-של לירון השיר האחרון ששרת-לא יודעת המשפט האחרון שאמרת- המחשבה האחרונה שחשבת-משהו
המסיבה האחרונה שהיית בה-מזממממממממן ההופעה האחרונה שהיית בה-לפנייי..אמממ באוגוסווטטטטט
חצי שנה בלי לראותתת אותה
הפעם האחרונה שהיית במקום אהוב-אצל מי שאני עושה גבות
הפעם האחרונה שחיבקת מישהו-לא זוכרת הפעם האחרונה שנישקת מישהו- הפעם האחרונה שסגרת את המחשב-אתמול הפעם האחרונה שהיית בחדר שלך-עכשיו
הפעם האחרונה שהיית בבית ספר-לפני כמה שעות הפעם האחרונה שעשית מבחן-אמממממ שבוע שעבר ניראה לי הפעם האחרונה שבכית-אתמול הפעם האחרונה שרצית למות-אתמול הפעם האחרונה שאכלת-לפני שעה וחצי בערך הפעם האחרונה שהקאת-לפני שבוע חצי משהו כזה הפעם האחרונה ששנאת את עצמך-היום הפעם האחרונה שאהבת את עצמך-מזממן הפעם האחרונה שצחקת על עצמך-היום
הפעם האחרונה שקיבלת ציון טוב במשהו-לפני חודש ומשהו..85
הפעם האחרונה שנכשלת במקצוע-במטמטיקה הפעם האחרונה שאיכזבת מישהו-אתמול הפעם האחרונה שהעמידו אותך בפינה-
כיתה א' וגם זה בקושי הפעם האחרונה שקיבלת עונש-אף פעם הפעם האחרונה שהוציאו אותך מהכיתה כי הפרעת-אף פעם הפעם האחרונה ששתית טרופית-לפני 24 שעות
הפעם האחרונה שקנית בגדים-אני צריכה לקנות באמת
הפעם האחרונה שקנית דיסק-לפנייי..מתי שיצא הדיסק של שירי מיימון הפעם האחרונה שאהבת-כל הזמן אוהבת הפעם האחרונה ששנאת-היום ניראה לי הפעם האחרונה שרבת עם מישהו-לפני שעה עם אחותי
הפעם האחרונה שהכנת שיעורי בית-לא נותנים לנו אז .... הפעם האחרונה שזרקת את הזבל-לפני כמה ימים הפעם האחרונה שסידרת את החדר-לפני 3 ימים בערך הפעם האחרונה שעזרת למישהו-אני צריכה לעזור לעצמי הפעם האחרונה שחצית באור אדום-לפני שבוע הפעם האחרונה שנהגת-
הפעם האחרונה שקיללת-
הפעם האחרונה שהשתמשת בטלפון ציבורי-יש לי פלא' אז למה טלפון ציבורי
הפעם האחרונה שקישקשת על השולחן בבית ספר-היוום
הפעם האחרונה שהעתקת במבחן-היום בבוחן
הפעם האחרונה שהכנת 'שליף' למבחן-לפני שבוועים בדיייוק
הפעם האחרונה שצרחת 'נמאס לי ללמוד'-אני תמיד אומרת את זה הפעם האחרונה שהעיפו אותך במחשב באמצע משהו-
היווום
הפעם האחרונה שהיית מחוץ לבית-לפני שעתיים-שלוש הפעם האחרונה שבילית באמת-מזממממן
הפעם האחרונה שעשית אפצ'י-לא זוכרת הפעם האחרונה שעשית פיפי-לא יודעת הפעם האחרונה שפגעת במישהו-אף פעם הפעם האחרונה שנעלבת-היום הפעם האחרונה שרצת-יום ראשון הפעם האחרונה שקנית משהו לבית ספר-אתמול הפעם האחרונה שהצטלמת-היווום..לתעודת זהות
הפעם האחרונה שהיית בטיול-שנה שעברה הפעם האחרונה ששיחקת סנייק בפלאפון-שניייייים
הפעם האחרונה שבדקת אם יש לך הודעןת במשיבון הסלולרי- הפעם האחרונה שקנית מסטיק-לפני יומים הפעם האחרונה שקפצת על חבל-כיתה א'
הפעם האחרונה ששמחת-מזממן הפעם האחרונה שצחקת עד כדי דמעות-היום הפעם האחרונה שנישקת את אבא- הפעם האחרונה שנישקת את אמא- הפעם האחרונה שהחמאת למישהו-לאחותי... הפעם האחרונה שמישהו התקשר אליך-לפני כמה שעות הפעם האחרונה שהתקשרת למישהו-כנ"ל הפעם האחרונה שראית ארתור-אתמוווול..איזה חמוווווווווווווווווד הוא
הפעם האחרונה שהיית במסעדה-לפני..אמממ שנה בערך הפעם האחרונה שהדפסת משהו-יום שלישי ..(אתמול יעני) הפעם האחרונה שהגשת משהו-יום שבת הפעם האחרונה שהערכת מישהו-לא יודעת הפעם האחרונה שרצית לברוח מהבית-אף פעעעם הפעם האחרונה שהרסת את המחשב-לא הורסת הפעם האחרונה שדיברת על הצבא-מזמן הפעם האחרונה שהתקלחת-לפני 4-5 שעות הפעם האחרונה ששמעת שיר של בריטני ספירס-
הפעם האחרונה ששמעת שיר של בקסטריט בויז-
הפעם האחרונה שראית ערוץ הילדים-היום בצהרים הפעם האחרונה ששרת שיר של ערוץ הילדים-חחחח הפעם האחרונה שהתעלמת ממישהו באייסיקיו-לא מתעלמת הפעם האחרונה שכעסת על מישהו-היום האדם האחרון שקראת את הAWAY שלו-אממממממממ..של לירון האדם האחרון שדיברת איתו-לירון האדם האחרון ששנאת-*&^%$ האדם האחרון שגרם לך לבכות-חסוווי האדם האחרון שגרם לך לצחוק-אמא שלי האדם האחרון שבילית איתו- האדם האחרון שראית-אחותי האדם האחרון שהיית איתו בקולנוע-בת דודה שלי האדם האחרון שחזר איתך הביתה-שכן שלי האדם האחרון שקרא לך בשמך-אחותי ניראה האדם האחרון שישב ליידך בבית ספר-חברה שלי נוי אחלה שאלון תודה דנה

עוווונהההה../images/Emo24.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gifבכייייףףף'../images/Emo140.gif

דן-דןןן..העלתה את זה אז בכיייףףף',מתה עלייך נשמתי
השאלון נלקח מפורום סקרים ושאלונים השיר האחרון ששמעת-חופשייה,לא תלוייה ב-
.. הדיסק שנמצא לך במערכת-זה ששומר עליי.. הסרט האחרון שראית-אממ.. הסדרה האחרונה שראית-אם חורגתתת..מדהים.. המילה האחרונה שאמרת-שאלתי,מה המילה האחרונה שאמרתי..חח.. המילה האחרונה ששמעת-ניסנה,שמרי לך את זה.. הספר האחרון שקראת-אממ.. הכתבה האחרונה שקראת-אממ..כל מיני.. ההודעה האחרונה שקראת-על השאלון.. השיר האחרון ששרת-יאללה תצאי מהכליםם,חופשייה,זה ששומר עליי.. המשפט האחרון שאמרת-אממ..לא אמרתי את זה בשאלה הקודמת..!?! המחשבה האחרונה שחשבת-וואו..אני חושבת על הרבה דבריםם.. המסיבה האחרונה שהיית בה-אממ.. ההופעה האחרונה שהיית בה-זאפהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה.. הפעם האחרונה שהיית במקום אהוב-יום חמישיייי.. הפעם האחרונה שחיבקת מישהו-אחיינית שלי..יום שלישי.. הפעם האחרונה שנישקת מישהו- הפעם האחרונה שסגרת את המחשב- הפעם האחרונה שהיית בחדר שלך- הפעם האחרונה שהיית בבית ספר- הפעם האחרונה שעשית מבחן- הפעם האחרונה שבכית- הפעם האחרונה שרצית למות- הפעם האחרונה שאכלת- הפעם האחרונה שהקאת- הפעם האחרונה ששנאת את עצמך- הפעם האחרונה שאהבת את עצמך- הפעם האחרונה שצחקת על עצמך- הפעם האחרונה שקיבלת ציון טוב במשהו- הפעם האחרונה שנכשלת במקצוע- הפעם האחרונה שאיכזבת מישהו- הפעם האחרונה שהעמידו אותך בפינה- הפעם האחרונה שקיבלת עונש- הפעם האחרונה שהוציאו אותך מהכיתה כי הפרעת- הפעם האחרונה ששתית טרופית- הפעם האחרונה שקנית בגדים- הפעם האחרונה שקנית דיסק- הפעם האחרונה שאהבת- הפעם האחרונה ששנאת- הפעם האחרונה שרבת עם מישהו- הפעם האחרונה שהכנת שיעורי בית- הפעם האחרונה שזרקת את הזבל- הפעם האחרונה שסידרת את החדר- הפעם האחרונה שעזרת למישהו- הפעם האחרונה שחצית באור אדום- הפעם האחרונה שנהגת- הפעם האחרונה שקיללת- הפעם האחרונה שהשתמשת בטלפון ציבורי- הפעם האחרונה שקישקשת על השולחן בבית ספר- הפעם האחרונה שהעתקת במבחן- הפעם האחרונה שהכנת 'שליף' למבחן- הפעם האחרונה שצרחת 'נמאס לי ללמוד'- הפעם האחרונה שהעיפו אותך במחשב באמצע משהו- הפעם האחרונה שהיית מחוץ לבית- הפעם האחרונה שבילית באמת- הפעם האחרונה שעשית אפצ'י- הפעם האחרונה שעשית פיפי- הפעם האחרונה שפגעת במישהו- הפעם האחרונה שנעלבת- הפעם האחרונה שרצת- הפעם האחרונה שקנית משהו לבית ספר- הפעם האחרונה שהצטלמת- הפעם האחרונה שהיית בטיול- הפעם האחרונה ששיחקת סנייק בפלאפון- הפעם האחרונה שבדקת אם יש לך הודעןת במשיבון הסלולרי- הפעם האחרונה שקנית מסטיק- הפעם האחרונה שקפצת על חבל- הפעם האחרונה ששמחת- הפעם האחרונה שצחקת עד כדי דמעות- הפעם האחרונה שנישקת את אבא- הפעם האחרונה שנישקת את אמא- הפעם האחרונה שהחמאת למישהו- הפעם האחרונה שמישהו התקשר אליך- הפעם האחרונה שהתקשרת למישהו- הפעם האחרונה שראית ארתור- הפעם האחרונה שהיית במסעדה- הפעם האחרונה שהדפסת משהו- הפעם האחרונה שהגשת משהו- הפעם האחרונה שהערכת מישהו- הפעם האחרונה שרצית לברוח מהבית- הפעם האחרונה שהרסת את המחשב- הפעם האחרונה שדיברת על הצבא- הפעם האחרונה שהתקלחת- הפעם האחרונה ששמעת שיר של בריטני ספירס- הפעם האחרונה ששמעת שיר של בקסטריט בויז- הפעם האחרונה שראית ערוץ הילדים- הפעם האחרונה ששרת שיר של ערוץ הילדים- הפעם האחרונה שהתעלמת ממישהו באייסיקיו- הפעם האחרונה שכעסת על מישהו- האדם האחרון שקראת את הAWAY שלו- האדם האחרון שדיברת איתו- האדם האחרון ששנאת- האדם האחרון שגרם לך לבכות- האדם האחרון שגרם לך לצחוק- האדם האחרון שבילית איתו- האדם האחרון שראית- האדם האחרון שהיית איתו בקולנוע- האדם האחרון שחזר איתך הביתה- האדם האחרון שקרא לך בשמך- האדם האחרון שישב ליידך בבית ספר- בהזדמנות,אני אמשיךךךך אני חייבת לטוסס..
אני אוהבת אותכםםם

למעלה