שאלון

ayonet

New member
שאלון

שלום לכולן! סליחה על הפרת הסדר אבל אני מאוד זקוקה לעזרתכן. אני צריכה להגיש פרויקט בעוד כמה ימים ואני צריכה שכמה שיותר נשים יענו על השאלון המצורף (אני מצטערת אם הוא קצת מטופש). אפשר לענות בפורום או לשלוח לתיבת המסרים. המון המון תודה!
נ.ב. אני סומכת עליכן שתעזרו לי כי אתן מכירות את רותם המאגניבה. גיל הנשאלת: 1. אילו מהדברים הבאים הכי חשוב לך להשיג? א. מציאת קריירה מוצלחת ב. הקמת משפחה ג. מציאת בן הזוג המושלם ד. שיפור המראה החיצוני ה. הגשמת החלומות שלי 2. אילו מתכונות האופי הבאות את רואה כשליליות ביותר? א. אסרטיביות ב. קנאות ג. פסיביות ד. חמדנות 3. עד כמה לדעתך חשוב מראה חיצוני מושך להתקדמות בחיים? א. חשוב מאוד ב. די חשוב ג. לא כל כך חשוב ד. בכלל לא חשוב 4. עד כמה את מרוצה ממראך החיצוני? א. מרוצה מאוד ב. די מרוצה ג. לא כל כך מרוצה ד. בכלל לא מרוצה 5. אם היית יכולה לשנות היבט כלשהו בחייך, היית מבקשת להיות... א. עשירה יותר ב. חכמה יותר ג. פופולארית יותר ד. אני מרוצה ממצבי הנוכחי.

אוי לא חשבתי לפרסם שאלון בפורומים../images/Emo6.gif

אני תכף שולחת לך תשובות אוף אין לי כוח לכתוב את העבודה הזאת

שמעתי שאם עושים מעשה טוב זה חוזר אליך

1. א 2. ב 3. ב 4.ב 5. א (כי כסף זה הכי חשוב
בדיחה פרטית אל תתיחסי) בהצלחה... גיל: 24

בהצלחה

1. אילו מהדברים הבאים הכי חשוב לך להשיג? ה. הגשמת החלומות שלי 2. אילו מתכונות האופי הבאות את רואה כשליליות ביותר? ד. חמדנות 3. עד כמה לדעתך חשוב מראה חיצוני מושך להתקדמות בחיים? א. חשוב מאוד עצוב שזה ככה, אבל אין מה לעשות 4. עד כמה את מרוצה ממראך החיצוני? ג. לא כל כך מרוצה 5. אם היית יכולה לשנות היבט כלשהו בחייך, היית מבקשת להיות... א. עשירה יותר (מבין האפשרויות כן? כי יש לי עוד כמה דברים לשנות..חח)

daniel ben ari

New member
בהצחה../images/Emo24.gif

גיל הנשאלת: 17 ו8 חודשים 1. אילו מהדברים הבאים הכי חשוב לך להשיג? א. מציאת קריירה מוצלחת ב. הקמת משפחה ג. מציאת בן הזוג המושלם ד. שיפור המראה החיצוני ה. הגשמת החלומות שלי
2. אילו מתכונות האופי הבאות את רואה כשליליות ביותר? א. אסרטיביות ב. קנאות ג. פסיביות ד. חמדנות
3. עד כמה לדעתך חשוב מראה חיצוני מושך להתקדמות בחיים? א. חשוב מאוד ב. די חשוב ג. לא כל כך חשוב
ד. בכלל לא חשוב 4. עד כמה את מרוצה ממראך החיצוני? א. מרוצה מאוד
ב. די מרוצה ג. לא כל כך מרוצה ד. בכלל לא מרוצה 5. אם היית יכולה לשנות היבט כלשהו בחייך, היית מבקשת להיות... א. עשירה יותר ב. חכמה יותר ג. פופולארית יותר ד. אני מרוצה ממצבי הנוכחי

../images/Emo13.gif

1. אילו מהדברים הבאים הכי חשוב לך להשיג? א. מציאת קריירה מוצלחת ב. הקמת משפחה ג. מציאת בן הזוג המושלם ד. שיפור המראה החיצוני ה. הגשמת החלומות שלי 2. אילו מתכונות האופי הבאות את רואה כשליליות ביותר? א. אסרטיביות ב. קנאות- זה פשוט אוגר בתוכו את רוב הדברים השליליים.. ג. פסיביות ד. חמדנות 3. עד כמה לדעתך חשוב מראה חיצוני מושך להתקדמות בחיים? א. חשוב מאוד ב. די חשוב ג. לא כל כך חשוב ד. בכלל לא חשוב 4. עד כמה את מרוצה ממראך החיצוני? א. מרוצה מאוד ב. די מרוצה ג. לא כל כך מרוצה ד. בכלל לא מרוצה 5. אם היית יכולה לשנות היבט כלשהו בחייך, היית מבקשת להיות... א. עשירה יותר ב. חכמה יותר ג. פופולארית יותר ד. אני מרוצה ממצבי הנוכחי.

למעלה