שאלון-->

שאלון-->

שיעמם לי אז הכנתי שאלון תהנו
סרט מומלץ: ספר מומלץ: מה ראיתי השבוע בDVD: מה ראיתי בויאודי (למי שיש הוט) ערוץ מומלץ: מה אני רואה אחד נגד מאה או הישרדות? שורד אהוב: תוכנית אירוח ממולצת: טלנובלה/ דרמה יומית ממולצת: תוכנית טלויזיה אחרונה שראיתי: איזה ערוץ עדיף 22 או 10 או 1? אתר אינטרנט אהוב: פורום אהוב (שאלה רטורית):

עונה

סרט מומלץ: ג'ונו סרט חדש וממש יפה ספר מומלץ: אממ.. קיץ אחד ביחד מה ראיתי השבוע בDVD: פסטיגל מה ראיתי בויאודי (למי שיש הוט) יום בחיי ערוץ מומלץ: הוט בידור ישראלי מה אני רואה אחד נגד מאה או הישרדות? ברוור שהישרדות שורד אהוב: גיא זילברמן!!! תוכנית אירוח ממולצת: אממ.. אין לי טלנובלה/ דרמה יומית ממולצת: הבובות מאז שספיר אמרה לי שזה יפה אני רואה
תוכנית טלויזיה אחרונה שראיתי: השיר שלנו בערוץ 2 איזה ערוץ עדיף 22 או 10 או 1? אממ.. 22 ו10 אתר אינטרנט אהוב: תפוז פורום אהוב (שאלה רטורית): אממ... ברוור שהפורום של אמיר פיי גוטמן

עונה

סרט מומלץ:חותנת בהפרעה עם ג'ניפר לופז וג'יין פונדה קומדיה קורעת מצחוק ספר מומלץ:כל ספר של טום קנסלי מה ראיתי השבוע בDVD:את פסטיגל על הזמן שוב מה ראיתי בויאודי (למי שיש הוט):אצל חברה ראינו את הדוקוסלב על היי פייב ואדיר מילר ערוץ מומלץ:ליס-אנימל פלנט,להוט הוט בידור ישראלי מה אני רואה אחד נגד מאה או הישרדות?אחד נגד מאה שורד אהוב:עומר גלעדי תוכנית אירוח ממולצת: טלנובלה/ דרמה יומית ממולצת:הוט:בובות יס:דני הוליווד שמתחיל להיות נחמד תוכנית טלויזיה אחרונה שראיתי:דני הוליווד איזה ערוץ עדיף 22 או 10 או 1?22 אתר אינטרנט אהוב:אמיר פיי גוטמן האתר הרשמי,תפוז אנשים,פייסבוק,gamer. פורום אהוב (שאלה רטורית):אמיר פיי גוטמן כמובן

nina love amir

New member
נכון...

אני מתה על הסרט הזה הוא כזה מצחיק יש לי אותו אולי 4 פעמים במחשב בגירסאות שונות...

MoRaN BaR

New member
../images/Emo41.gifעונה../images/Emo41.gif

סרט מומלץ: האמת שלא ראיתי סרט טוב בזמן האחרון ספר מומלץ: לא קוראת ספרים אבל לי אישית המליצו על "הסוד" מה ראיתי השבוע בDVD: נמלטים עונה 3 (מייקל פשוט הורס) מה ראיתי בויאודי (למי שיש הוט): בובות וגיא פינס שפיספסתי ערוץ מומלץ:7 (הוט) מה אני רואה אחד נגד מאה או הישרדות?הישרדות שורד אהוב:מרינה תוכנית אירוח ממולצת:ליאור שליין ומה קשור טלנובלה/ דרמה יומית ממולצת:בובות תוכנית טלויזיה אחרונה שראיתי: איזה ערוץ עדיף 22 או 10 או 1?בכל אחד יש משהו טוב אתר אינטרנט אהוב: הרבה... פורום אהוב (שאלה רטורית): באמת שאלה רטורית היה נחמד! שרון אני רואה שאת אוהבת שאלונים חחח

אני אענה רק על מה שיש לי תשובות:

ערוץ מומלץ: 10 מה אני רואה אחד נגד מאה או הישרדות? הישרדות תוכנית אירוח מומלצת: הלילה עם ליאור שליין טלנובלה/ דרמה יומית מומלצת:אממממ כרגע יש רק "בובות",אז "בובות". תוכנית טלויזיה אחרונה שראיתי: שידור חוזר של "השיר שלנו" בערוץ 2. איזה ערוץ עדיף 22 או 10 או 1? 10 אתר אינטרנט אהוב: אתר תפוז פורום אהוב (שאלה רטורית): אני אוהבת את כל הפורומים כי בכולם יש לי חברים אז אני לא רוצה להעליב אף אחד.

nina love amir

New member
עונה.. וממתי משעמם לך???

סרט מומלץ: ג'ונו ספר מומלץ:תיכון אבלון יומני הנסיכם(כל הסדרה..) אבני הנבואה נעלי החלקה ארטמיס פאול הרמת מסך לך תבין מכשפות קדרים באים ועוד מלא..........(במקרה שלי זה ספרים מומלצים) מה ראיתי השבוע בDVD:יומני ננסיכה מה ראיתי בויאודי (למי שיש הוט): אין לי... ערוץ מומלץ:יס ישראלי מה אני רואה אחד נגד מאה או הישרדות?חח... הישרדות שורד אהוב:דן וורה...(הם ניגודים שונים זה יותר כיף..) תוכנית אירוח ממולצת:"רעש" טלנובלה/ דרמה יומית ממולצת: דני הוליווד השיר שלנו רומיאו ויוליה ועוד מלא... תוכנית טלויזיה אחרונה שראיתי:השיר שלנו 2 איזה ערוץ עדיף 22 או 10 או 1?עם כל הכבוד להישרדות ערוץ 22 אתר אינטרנט אהוב:וואלה נראה לי... פורום אהוב (שאלה רטורית):נראה לי אמיר פיי גוטמן חח..

oOosapiroOo

New member
עונה:)

סרט מומלץ:אממ אין אבל הסרט האחרון שראיתי היה רטטוי חעחע של ילדים קטנים ראיתי עם אחיין שלי ספר מומלץ:אממ לא יודעת מה ראיתי השבוע בDVD:לא ראיתי מה ראיתי בויאודי (למי שיש הוט): פרק של בובות ערוץ מומלץ:אממ לא יודעת יש הרבה ערוצים שאני רואה מה אני רואה אחד נגד מאה או הישרדות?הישרדות ושיש פרסומות אחד נגד 100 שורד אהוב:לא יודעת תוכנית אירוח ממולצת:לא יודעת אולי מה קשור? טלנובלה/ דרמה יומית ממולצת: בובות תוכנית טלויזיה אחרונה שראיתי:וואלה לא זוכרת חח איזה ערוץ עדיף 22 או 10 או 1?10 אתר אינטרנט אהוב:אממ תפוז,וואלה פורום אהוב (שאלה רטורית):פורום אמיר פיי גוטמן=)

עוונהנהנהנה :p

סרט מומלץ: ביג מאמא :D ספר מומלץ: לאא קווראת = X מה ראיתי השבוע בDVD: נאממ.. הרבה :]] מה ראיתי בויאודי (למי שיש הוט): איןן הווט , יש ייס =]]] ערוץ מומלץ: מללא... P: מה אני רואה אחד נגד מאה או הישרדות? ברוור שהישרדוות !!!!!! שורד אהוב: גייא זילברמן ודןן מנו (מללעשוות חחח) כפפרעללייהםם [: תוכנית אירוח ממולצת: X טלנובלה/ דרמה יומית ממולצת: דני הוליווד , כמעט מלאכים ^_______^ תוכנית טלויזיה אחרונה שראיתי: כמעט מלאכים ,, ] איזה ערוץ עדיף 22 או 10 או 1? תלוי , כי יש תוכניות יפות ב-22 וב-10 כמו כוכב נולד עם דניאל בן חיים :) והישרדוות ב-10 =] אתר אינטרנט אהוב: שוואממי :) פורום אהוב (שאלה רטורית): ברוור שזה :)

הנה D:

ספר מומלץ : יומני הנסיכה D: סרט מומלץ : לאחורנה ראיתי.. ג'ונו. ראיתי השבוע בDVD: חחח האמת שראיתי בDVD את הפסטיגל D: מה ראיתי בויאודי: חחח גיא פינס של אתמול D: ערוץ מומלץ : הוט בידור ישראלי מה אני רואה אחד נגד מה או הישרדות : הישרדות דדדדדה D: תוכנית אירוח מומלצת.: מה קשור D: טלנובלה : בובווווות D: תוכנית טלויזיה אחרונה שראיתי : בובות D: איזה ערוץ עדיף 2 10 או 1: אני חושבת שבתכניות מסוימות 2 ובתכניות מסוימות 10 אתר אינטרנט אהוב: אנא ערף.. וואלה. פורום אהוב : דדדדדה! זה!

1sHiRuSh

New member
עונה

סרט מומלץ: היומן ספר מומלץ:הרמת מסך-ליאת רוטנר מה ראיתי השבוע בDVD:אממ לא ראיתי מה ראיתי בויאודי (למי שיש הוט)-יש לי יס ערוץ מומלץ:24 מה אני רואה אחד נגד מאה או הישרדות?הישרדות!! שורד אהוב:נועם הסקסי! תוכנית אירוח ממולצת: טלנובלה/ דרמה יומית ממולצת: ררומיאו ויולידה\דני הוליווד תוכנית טלויזיה אחרונה שראיתי: דני הוליווד איזה ערוץ עדיף 22 או 10 או ?22 אתר אינטרנט אהוב:מממ.. וואלה.. פורום אהוב (שאלה רטורית):פורום אמיר פיי גוטמן!

למעלה