שאלון

שאלון

1- שם: 2- גיל: 3- מה העיסוקים שלך?: 4- מה את/ה אוהב/ת לעשות?: 5- האם את/ה חושב/ת שאתם מכורים למשהו? אם כן אז למה?: 6- מה המאכל הכי אהוב עליכם?: 7- שאתם מסתכלים על גבר או בחורה מה הדבר הראשון שאתם רואים? 8- מה אתם הכי אוהבים אצל הבן או בת הזוג שלכם? 9- מה עושה לכם טוב (מכל הבחינות)?: 10- מה עושה לכם רע?: 11- אם יש משהו שהייתם רוצים לשנות בכם מה הייתם משנים?: 12- במה אתם מאמינים?: 13- מי או מה הדבר או האדם או כל דבר אחר הכי קרוב אליכם?

רק בגלל שאני אוהב אותך סופגי

ובגלל שהתגעגעתי אלייך בפצצות! אני יענה על הכל מאמי 1- שם: אביתר/סקסי 2- גיל: 19 וחצי 3- מה העיסוקים שלך?: צהל/ תאורן/ ג'יגולו (בישביל סופגי ללא תשלום) 4- מה את/ה אוהב/ת לעשות? לנגן 5- האם את/ה חושב/ת שאתם מכורים למשהו? אם כן אז למה?: לאלכוהול 6- מה המאכל הכי אהוב עליכם?: צ'יפסססססססססססס 7- שאתם מסתכלים על גבר או בחורה מה הדבר הראשון שאתם רואים? תחת 8- מה אתם הכי אוהבים אצל הבן או בת הזוג שלכם? חיוך שגורם לי לחייך 9- מה עושה לכם טוב (מכל הבחינות)?: מוזיקה 10- מה עושה לכם רע?: מוזיקה מזרחית (יענו שרון זריהן וכאלה) 11- אם יש משהו שהייתם רוצים לשנות בכם מה הייתם משנים?: לא הייתי רוצה להיות כל כךךךךךך שיער בגוף 12- במה אתם מאמינים?: בזה שכל אדם קובע את גורלו 13- מי או מה הדבר או האדם או כל דבר אחר הכי קרוב אליכם? ידידה שלי גלית

איף תינוקות אני עונה!

1- שם: שירלי =) 2- גיל: 18 3- מה העיסוקים שלך?: תלמידה =\ 4- מה את/ה אוהב/ת לעשות?: סקס חחחחחחחחחחחח 5- האם את/ה חושב/ת שאתם מכורים למשהו? אם כן אז למה?: ניקוטין =\ 6- מה המאכל הכי אהוב עליכם?: שוקולד 7- שאתם מסתכלים על גבר או בחורה מה הדבר הראשון שאתם רואים? פנים 8- מה אתם הכי אוהבים אצל הבן או בת הזוג שלכם? לשון 9- מה עושה לכם טוב (מכל הבחינות)?: לקורא ספר טוב 10- מה עושה לכם רע?: לריב עם אנשים שאני אוהבת 11- אם יש משהו שהייתם רוצים לשנות בכם מה הייתם משנים?: מותניים 12- במה אתם מאמינים?: שלכל דבר יש סיבה 13- מי או מה הדבר או האדם או כל דבר אחר הכי קרוב אליכם? החברה הכי טובה שלי.... יאללה תענווווו

LunasRose

New member
עונה עונה

1- שם: לונה 2- גיל: 27 3- מה העיסוקים שלך?: מכירות יזומות טלפוני , וכל מיני דברים מסביב לימודים וכאלה. 4- מה את/ה אוהב/ת לעשות?: לנסוע לאירופה , לראות הופעות רוק , לבלות עם אהובי , לשחק תקן , מחשבים , מוזיקה , אומנות קולנוע ועוד הרבה ששכחתי כרגע . 5- האם את/ה חושב/ת שאתם מכורים למשהו? אם כן אז למה?: מכורה לששבש באינטרנט כי זה מאתגר , מכורה לבון ג'ובי כי הם עושים לי טוב , מכורה לשוקלד . 6- מה המאכל הכי אהוב עליכם?: ספגטי ברוטב אלפרדו 7- שאתם מסתכלים על גבר או בחורה מה הדבר הראשון שאתם רואים? עיניים 8- מה אתם הכי אוהבים אצל הבן או בת הזוג שלכם? שהוא פשוט משוגע אל כל הראש מאתגר מעניין ומצחיק וסקסי
9- מה עושה לכם טוב (מכל הבחינות)?: אהובי שופט טיפשון , מוזיקה טובה , סרט טוב, ארוחה טובה , ים . 10- מה עושה לכם רע?: שמבטיחים משהו ולא מקיימים , אכזבות , שאין כסף. 11- אם יש משהו שהייתם רוצים לשנות בכם מה הייתם משנים?: את השיניים (שיני באגס באני) 12- במה אתם מאמינים?: באהבה ,באלוהים, בטוהר , באנשים ,מאמינה בי. 13- מי או מה הדבר או האדם או כל דבר אחר הכי קרוב אליכם? הבן אדם שהכי קרוב אליי זה שופט טיפשון ואמא ואבא. זהו סיימתי אוהבת לונה

עונה לכם

1- שם: מורן 2- גיל: 23 3- מה העיסוקים שלך?: מזכירה במוסדות חינוך 4- מה את/ה אוהב/ת לעשות?: לעבוד ולבלות 5- האם את/ה חושב/ת שאתם מכורים למשהו? אם כן אז למה?: כן, לבן זוג שלי 6- מה המאכל הכי אהוב עליכם?: פיצה 7- שאתם מסתכלים על גבר או בחורה מה הדבר הראשון שאתם רואים? עיניים ושפתיים 8- מה אתם הכי אוהבים אצל הבן או בת הזוג שלכם? הכול 9- מה עושה לכם טוב (מכל הבחינות)?: לעזור לאנשים 10- מה עושה לכם רע?: שפוגעים ומתנהגים בחוסר כבוד 11- אם יש משהו שהייתם רוצים לשנות בכם מה הייתם משנים?: אולי להוריד כמה קלוגרמים
12- במה אתם מאמינים?: באלוהים 13- מי או מה הדבר או האדם או כל דבר אחר הכי קרוב אליכם? המשפחה והחבר שלי

גם אני גם אני

1- שם: פאטמה 2- גיל: 69 3- מה העיסוקים שלך?: זונה 4- מה את/ה אוהב/ת לעשות?:להזדיין 5- האם את/ה חושב/ת שאתם מכורים למשהו? אם כן אז למה?:סמים 6- מה המאכל הכי אהוב עליכם?:זין 7- שאתם מסתכלים על גבר או בחורה מה הדבר הראשון שאתם רואים?זין 8- מה אתם הכי אוהבים אצל הבן או בת הזוג שלכם?את הזין שלו 9- מה עושה לכם טוב (מכל הבחינות)?: סקס 10- מה עושה לכם רע?:סקסית 23 רונית 11- אם יש משהו שהייתם רוצים לשנות בכם מה הייתם משנים?:מין 12- במה אתם מאמינים?:מוחמד 13- מי או מה הדבר או האדם או כל דבר אחר הכי קרוב אליכם?הכלב שלי חחח ענקית אני חחחחחחח

טוב עוד אחד

1- שם: רונית סקסית 23 2- גיל: 26 3- מה העיסוקים שלך?: פריקית וזונת רחוב 4- מה את/ה אוהב/ת לעשות?:סקס אורגיות ואם אין מצלמה לא שווה 5- האם את/ה חושב/ת שאתם מכורים למשהו? אם כן אז למה?:מכור לסקס סמים וטל מוסרי 6- מה המאכל הכי אהוב עליכם?:אמבורגר (עם מלפפון חמוץ בעיקר) 7- שאתם מסתכלים על גבר או בחורה מה הדבר הראשון שאתם רואים?זין 8- מה אתם הכי אוהבים אצל הבן או בת הזוג שלכם?תחת 9- מה עושה לכם טוב (מכל הבחינות)?: ערבי סודני שחור 10- מה עושה לכם רע?:דנה וייס 11- אם יש משהו שהייתם רוצים לשנות בכם מה הייתם משנים?: הכול 12- במה אתם מאמינים?:שטן 13- מי או מה הדבר או האדם או כל דבר אחר הכי קרוב אליכם?הגהנום קרוב אלי

למעלה