שאלון.

GoOni

New member
כי יש עוד זמן עד ההפקה. P: [איןליחייםוחנוכה]

ואפילו הדגשתי במדגישומטיק. שעת התחלה: 10:06 1. שם: גוני 2. גיל: 17.5 3. איזור מגורים: שפלה 4. כמה אחים יש לך? אחות אחת. 5. את/ה האח/ות הבכור/ה? אכן כן. 6. מה מיקומך במשפחה (סנדוויץ', בן זקונים?) אז למה שאלתם את השאלה הקודמת? אחות בכורה. 7. את/ה נפגש/ת עם המפחה המורחבת (דודים, בני דודים) פעם בהרבה/קצת זמן? נראה לי שזה נחשב מעט, בערך פעמיים-שלוש בשנה. 8. ועם סבא וסבתא? יש לי סבא וסבתא שגרים רחוב מתחתי, אז בערך פעם בשבועיים-שלושה גג, ויש פעמים שהרבה יותר, ויש לי סבתא בקיבוץ די רחוק, ואותה אני רואה משהו כמו פעם בחודש-חודשיים. אין חוקיות ממש. 9. את/ה אוהב/ת אירועים משפחתיים מצומצמים?( כמו בחגים למשל?) תלוי. בדרך כלל לא. 10. את/ה הולך/ת אליהם בכלל? כן. 11. אתה אוהב אירועים משפחתיים מורחבים יחסית? (חתונה, ברית מילה?) כן. בברית מילה אבל לא הייתי אף פעם. 12. ואליהם את/ה הולך/ת? כן. 13. את/ה נוסע/ת לנופשים על המשפחה? לא. 14. אתם חוגגים במשפחתיכם את יום המשפחה? לא. 15. אם כן, את/ה אוהב/ת את ה"חגיגות" האלה? לא. 16. את/ה אוהב/ת את בני הדודים שלך? (אם יש..) כן, יש חמישה:| (אבל אולי עוד שנה-שנתיים יהיו עוד, דוד שלי ואשתו התחתנו רק לפני שנתיים וחצי, אז אני מניחה שזה יקרה מתישהו) 17. אתם מבלים זמן איכות עם ההורים? קצת. שאלון בית ספר: בחופש הגדול כבר רציתם לחזור לבית הספר? לעיתים. אתם טובים בלימודים? חרשנים? אני בדרך כלל טובה בבית ספר (85+), אבל יש לי נפילות מידי פעם, ואני חורשת רק לפני דברים רציניים כמו בגרויות. לפני סתם מבחנים, אני לומדת שעה-שעתיים ככה, או אם זה תנ"ך או דברים לא חשובים אז לפעמים בכלל לא. אוהבים את המחנכת שלכם? זו אותה אחת משנה שעברה? יש לי מחנך, וזה אותו אחד משנה שעברה, והוא בסדר. השאירו אותכם פעם כיתה? לא. הקפיצו אתכם פעם כיתה? לא. יש לכם חברים טובים שעזבו השנה את הבצפר שלכם? לא. קניתם ה-כ-ל לבצפר? מה לא? נראה לי שזה מעודכן לחופש הגדולP: אבל כן, קניתי הכל. אולי חוץ מאיזה ספר אחד. איך נראה לכם שתהיו השנה ? מבחינת לימודים .. טובים גרועים? מקווה שטובה. אתם מתכוונים להשקיע? יותר משנה שעברה? כן, ויותר משנה שעברה. שאלון כללי: 2. תאריך לידה: 3.5.90 4. ארץ לידה: ישראל 5. מקום מגורים נוכחי: מזכרת בתיה 6. עיסוק: בעיקרון תלמידה, אבל בזמן השביתה הייתי יותר מראיינת בטלסקר מתלמידה, ובחודש האחרון גם מפיקת סרט י"ב. 8. רישיון -יש/אין? יש:] 9. באיזה שפות אתם שולטים? עברית, בערך אנגלית, וכמה מילים בערבית. דברים שאתם אוהבים 11. שיר: here comes the sun 12. סרט אהבה בלתי נשכח: love actually 13. ספר: התפסן בשדה השיפון. סתם, יש עוד המון ואין אחד במיוחד. 14. משחק: נבר. 15. אתר באינטרנט: תפוז 16. פורום באינרנט: בנוצ 17. מקצוע בבית ספר: מחשבת ישראל, תסריטאות 18. מקום בילוי: ברים באלנבי והאיזורP: 19. תוכנית טלויזיה: OC, אמריק'ז נקסט טופ מודל, בנות גילמור. הבנתם את הקונספט. 20. תחנת רדיו: בעיקר גלגל"צ, אבל גם 100FM, 99FM, 88FM ולצערי בגלל נסיעות ממושכות עם הבמאי, גם ramFM. דברים שאתם שונאים 21. שיר: מזרחית למיניהם. 22. סרט: פאריס הילטון מלכת הקולג'. מה זה הדבר המטומטם הזה!! 23. ספר: נעבור לסדרת השאלות הבאה. 24. משחק: 25. אתר באינטרנט: 26. פורום באינרנט: 27. מקצוע בבית ספר: 28. מקום בילוי: 29. תוכנית טלויזיה: 30. תחנת רדיו: כן / לא - 31. להתשכר: לפעמים. 32. לעבוד על אנשים בטלפון: לפעמים. 33. לנהוג בלי רישיון: לא. 34. סמים: לא. 35. לצרוח ברחוב: לא. 36. להתגייס לצה"ל: כן. 37. לתרום לאגודה למען הסרטן: כן. 38. לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון: כן
39. לשתות הרבה קולה: לא, זה משמין. 40. להרוג ערבים: לא. 41. להתנדב: כן. 42. לגנוב מגנבים: לא. 43. לפטר את לימור לבנת: ישןןן 44. לחזור בתשובה: לא 45. לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק: לא |

GoOni

New member
והמשך...

הדגש|46. לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד: כן 47. להשתתף בתוכנית ריאליטי: לא 48. לשרוף את התעודת בגרות: לא 49. לישון על ספסל ברחוב מבחירה: בערך עשיתי משהו כזה פעם עם ידיד, אבל אני מעדיפה את המיטה. 50. לחגור גם מאחור: כן, ועצר אותי שוטר לא מזמן על זה. אחד הרגעים המפחידים. א' או ב' ונימוק(!) 51. הראל- סקעת או מויאל ? ממש, אבל ממש לא אכפת לי. זה לא מזיז לי את הבוהן. 52. מקדונלדס או בורגר קינג ? מקדונלד'ס, כי יש שם אופציות לאוכלי חסות\צמחונים. 53. יאס או הוט ? הוט, בגלל הVOD. ביס אין כלום לראות אף פעם, ואני יודעת, כי יש לי את זה בבית. 54. סוף הדרך או רצים לדירה? שוב ממש אין לי מושג. 55. אבטיח או מלון ? אין לי הכרעה בעניין, שניהם טובים. 56. תפוז או נענע ? <באינטרנט> תפוז 57. קולה או פפסי ? קולה 58. רם אורן או ג'ון גרישם ? לא יודעת. 59. ניוטון או אינשטיין ? איינשטיין. 60. לבן או שחור ? שחור. 61. משקפיים או עדשות ? עדשות!!!
שיפור ברמת החיים. משקפיים זה מכוער עלי, אז אף פעם לא שמתי, ועכשיו פתאום אני קולטת מה פספסתי. 62. חיים או מוות ? חיים. 63. אוניברסיטה או מכללה ? אוניברסיטה. 64. צבא או ש"ל ? צבא 65. עתיד או עבר ? עתיד 66. תות או פטל ? תות 67. מתמטיקה - 3 יחידות או 5? אני עשיתי 3. אני משאירה את ה5 לגאונים... אם הייתי יכולה, הייתי עושה. 68. רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע? יקר וחדישP: 69. בצבא- לוחם או ג'ובניק ? בשבילי? משהו באמצע. (לא ג'ובניקית, אבל לחזור כל סופ"ש), בשביל הבחור? עדיף ג'ובניק בשביל שיצא לי לראות אותו לפעמים, אבל אני גם גאה בבן, שנחשב "לוחם". 70. ספר או סרט ? שאלה קשה. 71. דיסקמן או MP3 ? MP3 72. קלטת או דיסק ? דיסק 73. תקליט או קלטת ? קלטת 74. כדור הארץ או מאדים ? אעאע 75. חיידקים או וירוסים ? 76. כחול או כתום ? 77. סטימצקי או צומת ספרים? צומת ספרים. 78. מנגו או קסטרו ? מנגו 79. פלאפון או סלקום ? סלקום 80. לב או ראש? לב 81. 'כלבוטק' או 'שומר מסך' ? 82. ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים ? לפני 5 שנים!!!! 83. מה יותר בלאי- מדמ"ח באונ' חיפה או כימיה באונ' בר אילן ? איכס 84. ללמוד לבגרות בלשון או לישון ? לישון, כי "אני את הבגרות שלי בלשון כבר עשיתי." 85. תל אביב או ניו-יורק? לא הייתי בניו יורק, אז אני לא יודעת. 86. יום או לילה? יום. 87. רכבת או אוטובוס? רכבת. 88. מוסיקה מזרחית או רוק כבד? רוק כבד. 89. טניס או כדור-עף ? טניס. 90. כלב או חתול ? חתול. מה הייתם עושים אילו- 91. הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם שיכור הולך מולכם? מנסה להתחמק לפני שהוא יתחיל להגיד דברים מפגרים. 92. אותו דבר כמו בשאלה 91 רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ? מתעלמת. 93. הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? צוחקת. 94. מישהו היה זורק עליכם שקית מים ? מתעצבנת. 95. מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה ? "לא תודה". 96. היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך ? אז זה היה בעייתי.

GoOni

New member
לא יאמן. עוד המשך.

97. היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ? לא יודעת, נו. שומעת מוזיקה. 98. היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ? הייתי אומרת לכולם. 99. היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ?האמת שלחבר של אמא שלי יש קרובים בזימבבואה, והם רחוקים מלהיות בלי גרוש. אין לי מושג, בכל מקרה. ועוד קצת עליך: 101. תחביבים: צילום, כתיבה, אינטרנט, סדרות אמריקאיות מטופשות, להסתובב עם חברים. 102. אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה - איפה היית רוצה להיות ? עם בן בצימר. 103. 5 דברים שהולכים איתך לאי-בודד? ספרים, מחשב עם אינטרנט, MP3 או אייפוד, טלפון, קן ציור וצבעים. 104. מה ממש מעצבן אותך? אנשים שמרחמים על עצמם, לא בוגרים. 105. ציין 3 תכונות טובות שלך: יצירתית, חברותית, אסרטיבית. 106. ציין 3 תכונות שליליות שלך: עקשנית, קצת תוקפנית לפעמים, עצלנית. 107. כשהיית קטן- מה רצית להיות כשתהיה גדול? שחקנית\רופאה. 108. היום- מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול? ממש לא יודעת, מקווה שאני אמצא משהו שקשור לתקשורת ופילוסופיה ואנשים. 109. מה ממש חשוב לך בחיים? אהבה, משפחה, חברים. 110. ממה אתה הכי מפחד? לאבד את כל זה? 111. מה הקשר הזוגי הכי ארוך שהיה לך? הקשר שאני בו כרגע. שנה וארבעה חודשים so far. 112. מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם? להתמזמז באוטו באמצע רחוב ראשי ברחובות במקום שאוטובוסים עוצרים בו (מה, ללחוץ על המשולש המהבהב זה לא תקף לעשרים דקות?) 113. מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך? הייתי עם בן ועם עוד שלושה ידידים ב-4 בבוקר ברחבה שלפני הכרמל ואישה שמנה ומכוערת עם ציצים בפופיק ניסתה למכור לנו לחמניות, וכשהיא לא הצליחה היא אמרה לי "את עוברת על כל אחד מהם, הא?" (ישבתי על בן.) והתחלתי לריב איתה והיא כמעט הרביצה לי|: 114. אתה לוקח עיתון בבוקר- איזה נושאים אקטואלים מדברים אליך? לא יודעת, אני קוראת הכלP: 115. אתה אלים? לא 116. אתה חכם? אני לא טיפשה, אבל אני גרועה בדברים ריאליים [פיזיקה וכאלה] 117. אתה אוהב ללמוד? כן 118. מה הדברים שגורמים לך כיף? אנשים, יציאות בשישי בערב, כתיבה, צילום, בגדים חדשים 119. אתה אוהב לטוס? כן, ממש אבל. 120. מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם? בטח האחד על השודדים שאבא שלי יורה בהם ושאני מסתתרת בתעלה ומתיידדת עם תולעים. 121. חשוב לך ללכת עם הזרם? אני אשקר אם אני אגיד שלא, אבל לא ממש. 122. מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם ? לצאת בגיל 13 עם בחור בן 17, לעשות הליקס כשההורים אמרו לא, ללכת לתלמה ילין כשהייתי אמורה להיות כמו כולם ולהמשיך ללמוד במזכרת בתיה. אני לא כזאת פרועה. 123. כתבת פעם שיר? כמה אפילו. 124. כמה כסף יש לך עכשיו בארנק? 70 ש"ח, אבל עוד כמה דקות יהיו שם עוד 200. 126. מה סוגי הבילוי המועדפים עליך? אמרתי כבר (לפני איזה שעה) 127. אם היה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה ? מטיילת בחו"ל 128. אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר? תל אביב 129. 3 דברים שתמיד נמצאים לכן בתיק ארנק, פלאפון, מקום לעדשות 130. 3 דברים שהייתן לוקחות איתכן לאי בוד אמרתי כבר 131. 3 מאכלים שאתן הכי אוהבות לאכול שוקולד, שניצל תירס, צ'יפס 132. 3 דיסקים/שירים שאתן שומעות הכי הרבה אין לי כוח 133. 3 אמנים (מוזיקה) שאתן הכי מעריכות ביטלס 134. 3 מילים/ביטויים שאתן משתמשות בהם כל הזמן "לא יודעת", "אחד ה_____", מותק. 135. 3 מקומות (בארץ/עולם) שאתן הכי אוהבות תל אביב, לונדון, פרת' (אוסטרליה) 136. 3 פורומים שאתן גולשות בהם הכי הרבה בנות, אופנה, פילוסופיה לכל 137. 3 דברים שקניתן לאחרונה קפה XL די מגעיל בבית קפה ההוא קצת אחרי האוזן בקינג ג'ורג', סיגריות (להפקה! יש לנו דמות שמעשנת כל הזמן, אני עישנתי רק שתיים מזה), דלק לגנרטור (הפקה הפקה הפקה) 138. 3 דברים שבחיים לא תעשו אלמד מתמטיקה מבחירה, אעשה סמים קשים (אולי כן קלים מתישהוP:), אגנוב משהו ממש יקר. 139. 3 דברים שתמיד רציתן לעשות ועוד לא יצא לכן לכתוב ספר, לעשות סרט גמר בתלמה, ואת האחרון אני אשמור לעצמי (אם אתן מתעקשות-מסר) 140. 3 עקרונות שבחיים לא תוותרו עליהם אני די בטוחה שיש לי כאלו, אני לא יודעת איך להגדיר את זה כל כך. 141. 3 הדברים הכי כיפיים שעשיתם בחופש הזה כתבתי תסריט 142. 3 המקצועות שאתן הכי אוהבות בבי"ס עניתי כבר. שעת סיום: 10:48!! הודגש באמצעות מדגישומטיק

AnGeL DoLlY

New member
רסיסטירה (תקראו!)

שאני לא ארגיש טו מאצ' בורד P: שעת התחלה: 20:21 1. שם: אביב 2. גיל: 17 כמעט וחצי 3. איזור מגורים: מגשימים 4. כמה אחים יש לך? 1 5. את/ה האח/ות הבכור/ה? אכן 6. מה מיקומך במשפחה (סנדוויץ', בן זקונים?) בכורה 7. את/ה נפגש/ת עם המפחה המורחבת (דודים, בני דודים) פעם בהרבה/קצת זמן? לאחרונה נפגשתי הרבה עם הבני דודים מצד אבא לקראת ההכנות ליומולדת 70 לסבא, אבל בד"כ זה פעמיים בחודש. 8. ועם סבא וסבתא? מצד אמא כל סופשבוע, אבא בתדירות פחות גבוהה. 9. את/ה אוהב/ת אירועים משפחתיים מצומצמים?( כמו בחגים למשל?) כן 10. את/ה הולך/ת אליהם בכלל? בינתיים עם ההורים? חח כשאני אגיע עם אוטו לבד אתם תדעו 11. אתה אוהב אירועים משפחתיים מורחבים יחסית? (חתונה, ברית מילה?) אני מתה על חתונות אבל בקושי יש]: 12. ואליהם את/ה הולך/ת? משתדלת 13. את/ה נוסע/ת לנופשים על המשפחה? ברור 14. אתם חוגגים במשפחתיכם את יום המשפחה? יכול להיות שחגגנו במסעדה שנה שעברה. בכל מקרה זה לא ספיישל אוקייז'ן אצלנו 15. אם כן, את/ה אוהב/ת את ה"חגיגות" האלה? זהנחמד 16. את/ה אוהב/ת את בני הדודים שלך? (אם יש..) כן 17. אתם מבלים זמן איכות עם ההורים? המון. באמת שהמון שאלון בית ספר: בחופש הגדול כבר רציתם לחזור לבית הספר? תמיד יש את הימים האלה של הגעגוע. אתם טובים בלימודים? חרשנים? הממ אני תלמידה דיי טובה, אפשר להגיד. פה ושם היו נפילות אבל לרוב אני 80+ אוהבים את המחנכת שלכם? זו אותה אחת משנה שעברה? קובי?.. חח הוא בקאריביים
השאירו אותכם פעם כיתה? לא הקפיצו אתכם פעם כיתה? לא יש לכם חברים טובים שעזבו השנה את הבצפר שלכם? ידיד שעזב לאקסטרני קניתם ה-כ-ל לבצפר? מה לא? אנערף. כן קניתי הכל איך נראה לכם שתהיו השנה ? מבחינת לימודים .. טובים גרועים? מקווה לטוב אתם מתכוונים להשקיע? יותר משנה שעברה? כן. שנה אחרונה וזה שאלון כללי: 2. תאריך לידה: 18/7 4. ארץ לידה: ישראל 5. מקום מגורים נוכחי: מושב במרכז 6. עיסוק: בעיקרון- תלמידת י"ב. אך לאור השביתה המתמשכת אני יותר שרה רוקדת יוצאת עובדת ולומדת 8. רישיון -יש/אין? טרם 9. באיזה שפות אתם שולטים? עברית ואנגלית דברים שאתם אוהבים 11. שיר: Mr. Jones- Counting Crows 12. סרט אהבה בלתי נשכח: סיפור אהבה בלתי נשכח [נו, זה דרש] 13. ספר: אם יש גן עדן 14. משחק: טאקי בבראשית, אין על זה 15. אתר באינטרנט: תפוז, ג'ימייל 16. פורום באינרנט: בנות 17. מקצוע בבית ספר: קולנוע 18. מקום בילוי: מסיבה טובה בבית של חבר/ה 19. תוכנית טלויזיה: נמלטים, גיבורים, הפמליה 20. תחנת רדיו: גלגלצ, ramFM, 99FM (ויתרתי על קטגוריית הדברים השנואים. זה מיותר לגמרי) כן / לא - 31. להתשכר:
32. לעבוד על אנשים בטלפון: יכול להיות מצחיק לעתים 33. לנהוג בלי רישיון:
34. סמים:
35. לצרוח ברחוב:
36. להתגייס לצה"ל:
37. לתרום לאגודה למען הסרטן:
38. לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון:
39. לשתות הרבה קולה:
40. להרוג ערבים:
41. להתנדב:
42. לגנוב מגנבים:
מגיע להם! 43. לפטר את לימור לבנת: פוטרה 44. לחזור בתשובה:
45. לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק:
46. לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד:
ברור 47. להשתתף בתוכנית ריאליטי:
48. לשרוף את התעודת בגרות:
49. לישון על ספסל ברחוב מבחירה:
50. לחגור גם מאחור:
א' או ב' ונימוק(!) 51. הראל- סקעת או מויאל ? סקעת. יותר מרגש אותי 52. מקדונלדס או בורגר קינג ? מק', בגלל הגלידה כאילו דה 53. יאס או הוט ? YES . הסדרות פשוט הרבה יותר שוות 54. סוף הדרך או רצים לדירה? לא ראיתי את שניהם 55. אבטיח או מלון ? אין לי העדפה מסוימת, שניהם בסדר 56. תפוז או נענע ? <באינטרנט> תפוז 57. קולה או פפסי ? לא משנה לי מה רק שיהיה דיאטטי 58. רם אורן או ג'ון גרישם ? לא קראתי את שניהם 59. ניוטון או אינשטיין ? אינשטיין. כי אין כמו מדע יהודי
60. לבן או שחור ? לבן 61. משקפיים או עדשות ? עדשות. אפילו אבא נראה יותר חתיך איתן
62. חיים או מוות ? חיים אלא מה 63. אוניברסיטה או מכללה ? אוניברסיטה 64. צבא או ש"ל ? צבא צבא 65. עתיד או עבר ? עתיד 66. תות או פטל ? תות 67. מתמטיקה - 3 יחידות או 5? אני בעיקרון בעד 4, אבל בתיכון עדיף להוציא 100 בשלוש ולהשלים ל5 אחרי. 68. רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע? אני טיפוס של יקר וחדיש 69. בצבא- לוחם או ג'ובניק ? לוחם

AnGeL DoLlY

New member
שיפצרתי קצת

70. ספר או סרט ? שני עולמות שונים לגמרייי. אבל לרוב מעדיפה סרטים כי אני עצלנית 71. דיסקמן או MP3 ? אמפי3 72. קלטת או דיסק ? דיסק 73. תקליט או קלטת ? תקליט. מגניב יותר 74. כדור הארץ או מאדים ? כדה"א 75. חיידקים או וירוסים ? 76. כחול או כתום ? כחול [התנתקות אה?.. קלטתי] 77. סטימצקי או צומת ספרים? מה זה משנה 78. מנגו או קסטרו ? מנגו 79. פלאפון או סלקום ? סלקום 80. לב או ראש? ראש 81. 'כלבוטק' או 'שומר מסך' ? כלבוטק 82. ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים ? לפני 5 שנים . בעצם מה זה משנה, ימי חיינו ותשוקות נשאר בדיוק אותו דבר! 83. מה יותר בלאי- מדמ"ח באונ' חיפה או כימיה באונ' בר אילן ? שמעתי שבר אילן על הפנים, אז נניח שזה 84. ללמוד לבגרות בלשון או לישון ? לישון 85. תל אביב או ניו-יורק? טרם ביקרתי בניו יורק, אז אסתפק בת"א לבינתיים 86. יום או לילה? נו מה . 87. רכבת או אוטובוס? רכבת 88. מוסיקה מזרחית או רוק כבד? רוק 89. טניס או כדור-עף ? טניס 90. כלב או חתול ? כלב [מחקתי את "מה הייתם עושים אילו.." גם זה לא מעניין אף אחד] ועוד קצת עליך: 101. תחביבים: בעיקר לצאת ולחיות את הרגע, כי זה הכיף שלי בחיים. אחרכך לשיר, לרקוד ולהיות בלהקה, לקרוא ספר טוב, ללכת לסטנדאפ קורע מצחוק, לראות סרטים, שיחות נפש עם חברים.. אני רבגונית
102. אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה - איפה היית רוצה להיות ? עם ידיד שלי על שיחה טובה 103. 5 דברים שהולכים איתך לאי-בודד? חברות,ספרים,לפטופ,קפה ואוכל :] 104. מה ממש מעצבן אותך? כשמזלזלים בי 105. ציין 3 תכונות טובות שלך: אני נורא טובה לאנשים, חברותית, קולטת מהר 106. ציין 3 תכונות שליליות שלך: עקשנית לפעמים, לא תמיד יודעת להסביר את עצמי ולעמוד על שלי.. אממ..ומעופפת אולי גם. 107. כשהיית קטן- מה רצית להיות כשתהיה גדול? מאמנת דולפיניםםםם 108. היום- מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול? משהו טוב שאני אוהב, אבל אני לא פוסלת את הנ"ל^. זה החלום
109. מה ממש חשוב לך בחיים? המשפחה והחברים שלי, ובפאן האחר, להיות מוצלחת ומוערכת כל החיים. 110. ממה אתה הכי מפחד? מוות של הקרובים הנ"ל 111. מה הקשר הזוגי הכי ארוך שהיה לך? אממ חודש?.. חח וגם הוא לא היה משמעותי במיוחד 112. מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם? שחייה לילית בעירום 113. מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך? היו יותר מדי. לא זוכרת את השיא 114. אתה לוקח עיתון בבוקר- איזה נושאים אקטואלים מדברים אליך? חוץ מפוליטיקה, הכל 115. אתה אלים? לא. הייתי 116. אתה חכם? כן 117. אתה אוהב ללמוד? ככה ככה 118. מה הדברים שגורמים לך כיף? להסתובב יום שלם בת"א עם חברות, ימי הולדת, להופיע, לצחוק כאילו אין מחר 119. אתה אוהב לטוס? כן 120. מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם? משהו הזוי על אבא 121. חשוב לך ללכת עם הזרם? לפעמים כן ולפעמים אני אוהבת להיות ייחודית 122. מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם ? אויייי בכיתה ו' הסתפרתי כמו פטרייה, זה היה מזעזע 123. כתבת פעם שיר? כן 124. כמה כסף יש לך עכשיו בארנק? גורנישטטט. אבל בקרוב 160:] 126. מה סוגי הבילוי המועדפים עליך? הכל. באמת שהכל 127. אם היה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה ? עובדת המון וטסה לחו"ל 128. אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר? קצת בארה"ב כדי לספוג ואחרכך לעבור לגור בתלאביב בארץ 129. 3 דברים שתמיד נמצאים לכן בתיק פלאפון מסטיקים וזלין וכסף 130. 3 דברים שהייתן לוקחות איתכן לאי בודד עניתי כבר 131. 3 מאכלים שאתן הכי אוהבות לאכול פשטידת ברוקולי, שניצלים ושוקולד 132. 3 דיסקים/שירים שאתן שומעות הכי הרבה בואו נלך על להקות ? אז לאחרונה זה הקאונטינג קראוס, ניקלבק ורדיוהד. 133. 3 אמנים (מוזיקה) שאתן הכי מעריכות רמי קלינשטיין, עברי לידר ועוד מישהו ששכחתי 134. 3 מילים/ביטויים שאתן משתמשות בהם כל הזמן וואלה, יהיה טוב, מענייניםםם 135. 3 מקומות (בארץ/עולם) שאתן הכי אוהבות ת"א, הרצליה, והמושב! 136. 3 פורומים שאתן גולשות בהם הכי הרבה בנות, מתגייסים, סק"ל. אבל כותבת רק פה 137. 3 דברים שקניתן לאחרונה ארוחת בוקר בקפה נטו היום, שלשום קפה הפוך ומוניות 138. 3 דברים שבחיים לא תעשו אתאבד, אהרוג מישהו, ומפה ההמשך לא ידוע 139. 3 דברים שתמיד רציתן לעשות ועוד לא יצא לכן צניחה חופשית, באנג'י וטיול בארה"ב 140. 3 עקרונות שבחיים לא תוותרו עליהם להתגייס לצבא, דמוקרטיה חח לא יודעת נו 141. 3 הדברים הכי כיפיים שעשיתם בחופש הזה ת"א עם דודתי המקסימה, ובכלליות שופינגים למינהם ומסיבות 142. 3 המקצועות שאתן הכי אוהבות בבי"ס קולנוע, התעמלות בריאותית וספרות שעת סיום: 20:50 הודגש באמצעות מדגישומטיק

../images/Emo95.gif

שעת התחלה: 22:47 1. שם: הילה 2. גיל: 19 3. איזור מגורים: טבריה 4. כמה אחים יש לך? 2 5. את/ה האח/ות הבכור/ה? כן 6. מה מיקומך במשפחה (סנדוויץ', בן זקונים?) 7. את/ה נפגש/ת עם המפחה המורחבת (דודים, בני דודים) פעם בהרבה/קצת זמן? תלוי. חלק מעט חלק הרבה. 8. ועם סבא וסבתא? חהחה 9. את/ה אוהב/ת אירועים משפחתיים מצומצמים?( כמו בחגים למשל?) תלוי את מי זה כולל 10. את/ה הולך/ת אליהם בכלל? 11. אתה אוהב אירועים משפחתיים מורחבים יחסית? (חתונה, ברית מילה?) 12. ואליהם את/ה הולך/ת? 13. את/ה נוסע/ת לנופשים על המשפחה? 14. אתם חוגגים במשפחתיכם את יום המשפחה? 15. אם כן, את/ה אוהב/ת את ה"חגיגות" האלה? 16. את/ה אוהב/ת את בני הדודים שלך? (אם יש..) אלין
17. אתם מבלים זמן איכות עם ההורים? שאלון בית ספר: לצערי אין ביתספר שאלון כללי: 2. תאריך לידה: 260488 4. ארץ לידה: אי שם 5. מקום מגורים נוכחי: כנ"ל 6. עיסוק: הרבה מאוד כלום 8. רישיון -יש/אין? אין 9. באיזה שפות אתם שולטים? עברית דברים שאתם אוהבים 11. שיר: וויק מי אפ וון ספטמבר אנדס 12. סרט אהבה בלתי נשכח: שמש נצחית בראש צלול
13. ספר: כתם לידה היה נחמד + 14. משחק: מונופול? >: 15. אתר באינטרנט: המ.. 16. פורום באינרנט: 17. מקצוע בבית ספר: אמנות
18. מקום בילוי: יוניק
19. תוכנית טלויזיה: כל מיני שטויות 20. תחנת רדיו: גלגלצ דברים שאתם שונאים אין כוח לזה כן / לא - 31. להתשכר: תלוי 32. לעבוד על אנשים בטלפון: לא 33. לנהוג בלי רישיון: לא 34. סמים: לא[!@!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1] 35. לצרוח ברחוב: אולי? 36. להתגייס לצה"ל: לא 37. לתרום לאגודה למען הסרטן: כן 38. לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון: לא 39. לשתות הרבה קולה: למהלא 40. להרוג ערבים: לא 41. להתנדב: כן 42. לגנוב מגנבים: לא? 43. לפטר את לימור לבנת: המ 44. לחזור בתשובה: לא 45. לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק: לא 46. לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד: לא 47. להשתתף בתוכנית ריאליטי: לא 48. לשרוף את התעודת בגרות: לא 49. לישון על ספסל ברחוב מבחירה: לא 50. לחגור גם מאחור: כן א' או ב' ונימוק(!) שונאת את זה. קיצרתי לעצמי את השאלון בצורה מהממת. מה הייתם עושים אילו- נובאמת!!!11 ועוד קצת עליך: 101. תחביבים: אוהו 102. אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה - איפה היית רוצה להיות? עד שהגעתי לבית אני רוצה להיות רק פה 103. 5 דברים שהולכים איתך לאי-בודד? דימה-פלאפון-אמפי-יומן+עט-קולה 104. מה ממש מעצבן אותך? אנשים וצבא 105. ציין 3 תכונות טובות שלך: 106. ציין 3 תכונות שליליות שלך: 107. כשהיית קטן- מה רצית להיות כשתהיה גדול? עורכת דין 108. היום- מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול? מעצבת פנים 109. מה ממש חשוב לך בחיים? דימה, משפחה 110. ממה אתה הכי מפחד? מוות 111. מה הקשר הזוגי הכי ארוך שהיה לך? 1.4 112. מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם? לע. 113. מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך? המ.. לא יודעת. 114. אתה לוקח עיתון בבוקר- איזה נושאים אקטואלים מדברים אליך? מה לי ולאקטואליה 115. אתה אלים? תלוי אל מי 116. אתה חכם? אני לא טיפשה :) 117. אתה אוהב ללמוד? תלוי מה 118. מה הדברים שגורמים לך כיף? אנשים 119. אתה אוהב לטוס? לא ניסיתי האמת 120. מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם? וואו. היו לי כמה מוזרים ביותר בדקות המעטות שבהן הצלחתי להרדם השבוע 121. חשוב לך ללכת עם הזרם? לא 122. מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם? התגייסתי? מנוגד לנורמה שלי. 123. כתבת פעם שיר? כן D: 124. כמה כסף יש לך עכשיו בארנק? מעט. 126. מה סוגי הבילוי המועדפים עליך? נו 127. אם היה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה ? עובדת המון 128. אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר? פה 129. 3 דברים שתמיד נמצאים לכן בתיק: אמפי, ארנק, עט 130. 3 דברים שהייתן לוקחות איתכן לאי בוד: דימה, אמפי, קולה 131. 3 מאכלים שאתן הכי אוהבות לאכול: שניצלתירס, צ'יפס, סלט 132. 3 דיסקים/שירים שאתן שומעות הכי הרבה: אברילואביב, אבל כל מיני לא משהו אחד 133. 3 אמנים (מוזיקה) שאתן הכי מעריכות: אביב גפן, אבריל לאבין, דנה עדיני 134. 3 מילים/ביטויים שאתן משתמשות בהם כל הזמן: אנאערף, סעמק, מעניין לי 135. 3 מקומות (בארץ/עולם) שאתן הכי אוהבות: הבית 136. 3 פורומים שאתן גולשות בהם הכי הרבה: לא 137. 3 דברים שקניתן לאחרונה: קולה? 138. 3 דברים שבחיים לא תעשו: לאיודעת 139. 3 דברים שתמיד רציתן לעשות ועוד לא יצא לכן: ^ 140. 3 עקרונות שבחיים לא תוותרו עליהם: אוהו 141. 3 הדברים הכי כיפיים שעשיתם בחופש הזה: :)::
142. 3 המקצועות שאתן הכי אוהבות בבי"ס: אמנות שעת סיום: 22:55 אני מהירה

הראש רק בך שקוע..

שעת התחלה:15:17 1. שם: עדי אושר 2. גיל: 16 וחצי 3. איזור מגורים: איזור השרון..כפר יונה :| 4. כמה אחים יש לך? 3 5. את/ה האח/ות הבכור/ה?אחת לפני האחרון 6. מה מיקומך במשפחה (סנדוויץ', בן זקונים?) סנדוויץ' 7. את/ה נפגש/ת עם המפחה המורחבת (דודים, בני דודים) פעם בהרבה/קצת זמן?שבת של פעם בשבוע שבועיים 8. ועם סבא וסבתא? זה אצלם בדר"כ 9. את/ה אוהב/ת אירועים משפחתיים מצומצמים?( כמו בחגים למשל?) תלוי באיזה חג מדובר 10. את/ה הולך/ת אליהם בכלל? כן..מדי פעם חח שאין עיסוק אחר או שמתגעגעים 11. אתה אוהב אירועים משפחתיים מורחבים יחסית? (חתונה, ברית מילה?) כן כן :] 12. ואליהם את/ה הולך/ת? כן 13. את/ה נוסע/ת לנופשים על המשפחה? עם* וכן 14. אתם חוגגים במשפחתיכם את יום המשפחה? כן \= 15. אם כן, את/ה אוהב/ת את ה"חגיגות" האלה? לא באמת 16. את/ה אוהב/ת את בני הדודים שלך? (אם יש..) את רובם הגדול 17. אתם מבלים זמן איכות עם ההורים? מאז שהם החליטו לחזור להיות נחמדים שאלון בית ספר: בחופש הגדול כבר רציתם לחזור לבית הספר? מאמצע אוגוסט ממש רציתי אתם טובים בלימודים? חרשנים? טובה במידה מסוימת, לא חרשנית אוהבים את המחנכת שלכם? זו אותה אחת משנה שעברה? אותו מחנך, וכן. אוהבת השאירו אותכם פעם כיתה? לא הקפיצו אתכם פעם כיתה? לא יש לכם חברים טובים שעזבו השנה את הבצפר שלכם? לא :] קניתם ה-כ-ל לבצפר? מה לא? קניתי הכל.. איך נראה לכם שתהיו השנה ? מבחינת לימודים .. טובים גרועים? טובים :] בע"ה אתם מתכוונים להשקיע? יותר משנה שעברה? אחושרמוטה יותר שאלון כללי: 2. תאריך לידה:28.6.91 4. ארץ לידה: יזראל 5. מקום מגורים נוכחי:כפר יונה 6. עיסוק: תיכוניסטית 8. רישיון -יש/אין? עוד לא 9. באיזה שפות אתם שולטים? עברית ופה ושם אנגלית וערבית דברים שאתם אוהבים 11. שיר: יש המון 12. סרט אהבה בלתי נשכח: 13. ספר: 14. משחק: דוקים ^^ 15. אתר באינטרנט: ישרא בלוג. חח כל דקת שעמום עוברת שם 16. פורום באינרנט: בנות 17. מקצוע בבית ספר: מתמטיקהההההההההה :] 18. מקום בילוי: אינטרה ^^ 19. תוכנית טלויזיה: גיבורים 20. תחנת רדיו: 91.8 דברים שאתם שונאים 21. שיר: כל הרוק הכבד 22. סרט: - 23. ספר: לא אוהבת ספרים בכללי..רק מסויימים 24. משחק: - 25. אתר באינטרנט: - 26. פורום באינרנט: - 27. מקצוע בבית ספר: איכסטוריה 28. מקום בילוי: 29. תוכנית טלויזיה: 30. תחנת רדיו: כן / לא - 31. להתשכר: באירועים 32. לעבוד על אנשים בטלפון:ממש לא 33. לנהוג בלי רישיון: לא 34. סמים: לא 35. לצרוח ברחוב: חח תלוי מה ומתי 36. להתגייס לצה"ל: הכי כן! 37. לתרום לאגודה למען הסרטן: כן! 38. לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון: לא :| 39. לשתות הרבה קולה: חח לא. כואבת הבטן אח"כ 40. להרוג ערבים: חח תלוי באיזה סיטואציה 41. להתנדב: כן 42. לגנוב מגנבים: לא =\ 43. לפטר את לימור לבנת: לא פיטרו אותה כבר? 44. לחזור בתשובה: כן. אם זה מה שאתם באמת רוצים 45. לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק: הכי חדש לא אומר שהוא הכי הכי 46. לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד: יאללה :) 47. להשתתף בתוכנית ריאליטי: אם זה בכיף שלכם 48. לשרוף את התעודת בגרות: חחח אם היא עד כדי כך גרועה. למרות שאני בכלל לא בעד תעודת בגרות. סתם כישלון 49. לישון על ספסל ברחוב מבחירה: :| 50. לחגור גם מאחור: כן, למרות שאני לא חוגרת

המשך

א' או ב' ונימוק(!) 51. הראל- סקעת או מויאל ? מויאל. יותר מרגש 52. מקדונלדס או בורגר קינג ?מקדולנס. הרבה יותר טעים 53. יאס או הוט ? יאס. זה מה שיש לי 54. סוף הדרך או רצים לדירה? הישרדות 55. אבטיח או מלון ? אבטיח. הרבה יותר טעים :] 56. תפוז או נענע ? <באינטרנט> תפוז. סתם כי בא לי 57. קולה או פפסי ? קולה. 58. רם אורן או ג'ון גרישם ?לא הולך לי טוב עם סופרים 59. ניוטון או אינשטיין ? אמאשלך 60. לבן או שחור ? לבן. צריך להיות חיוביים לפעמים 61. משקפיים או עדשות ? עדשות. לא לכולם מתאים משקפיים 62. חיים או מוות ? אם לחיות אז עד הסוף. אם מתים אז חבל \= 63. אוניברסיטה או מכללה ? מה ההבדל? 64. צבא או ש"ל ? צבא 65. עתיד או עבר ? עתיד. את העבר אי אפשר לשנות רק ללמוד ממנו 66. תות או פטל ? פטל 67. מתמטיקה - 3 יחידות או 5? 5 :] 68. רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע?בטח שחדש. 69. בצבא- לוחם או ג'ובניק ? לוחם :) 70. ספר או סרט ? סרט 71. דיסקמן או MP3 ? אמפי3 72. קלטת או דיסק ? דיסק 73. תקליט או קלטת ? :| 74. כדור הארץ או מאדים ?ארץ 75. חיידקים או וירוסים ? חח 76. כחול או כתום ? כחול ^^ 77. סטימצקי או צומת ספרים?צומת ספרים 78. מנגו או קסטרו ? אותה חרטה 79. פלאפון או סלקום ? סלקום ^^ 80. לב או ראש? לב 81. 'כלבוטק' או 'שומר מסך' ? כלבוטק 82. ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים ? חח אני לא רואה ערוץ 3 בכלל 83. מה יותר בלאי- מדמ"ח באונ' חיפה או כימיה באונ' בר אילן ? :| 84. ללמוד לבגרות בלשון או לישון ? לישוןןןןןןןןןןן. זה כלכך מיותר 85. תל אביב או ניו-יורק? ניו יורק! 86. יום או לילה? ממ..יום 87. רכבת או אוטובוס? רכבת 88. מוסיקה מזרחית או רוק כבד?מזרחית! 89. טניס או כדור-עף ? כדורעף 90. כלב או חתול ? כלב מה הייתם עושים אילו- 91. הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם שיכור הולך מולכם? מתרחקת ממש 92. אותו דבר כמו בשאלה 91 רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ? עוד יותר מתרחקת 93. הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? צוחקת 94. מישהו היה זורק עליכם שקית מים ? מסתכלת מי זה היה ומקללת משהו בלב 95. מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה ? "לא. תודה" 96. היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך ? דיכאון עמוק 97. היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ? כותבת מכתב. חח אני טובה בלחפור 98. היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ? הולכת לבית חולים הקרוב ומראה לך תגילוי הזה 99. היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ? בטח הייתי טסה לחפש אותו ועוד קצת עליך: 101. תחביבים: לישון, לרכב, בצפר..כןכן 102. אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה - איפה היית רוצה להיות ?באוסטריה..עם עדי :] 103. 5 דברים שהולכים איתך לאי-בודד? תהילים, פלאפון, מוזיקה, שירע ודיצ 104. מה ממש מעצבן אותך? צבועים 105. ציין 3 תכונות טובות שלך: אני תמיד ישמח להקשיב למי שירצה, נאמנות ויושר 106. ציין 3 תכונות שליליות שלך: קנאית טיפה..מרוקאית הרבה 107. כשהיית קטן- מה רצית להיות כשתהיה גדול? גננת :| 108. היום- מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול? אין לי מושג 109. מה ממש חשוב לך בחיים? אבא שלי 110. ממה אתה הכי מפחד? מלאבד אותו חס ושלום שלא נדע 111. מה הקשר הזוגי הכי ארוך שהיה לך? מאור. 8 חודשים 112. מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם? ממ.. 113. מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך? חחח לא חסר 114. אתה לוקח עיתון בבוקר- איזה נושאים אקטואלים מדברים אליך?כל הדפים מעבר לשניים הראשונים שתמיד מדברים על החבורת מטומטמים שיושבים בממשלה. [בכותרת של העיתון] 115. אתה אלים? לא 116. אתה חכם? אולי קצת 117. אתה אוהב ללמוד? כן..תתפלאו 118. מה הדברים שגורמים לך כיף? שירע ודיצ, שיחות טובות..בעיקר 119. אתה אוהב לטוס? כן 120. מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם? אויש \= 121. חשוב לך ללכת עם הזרם? לא 122. מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם ? 123. כתבת פעם שיר?כן. 4! 124. כמה כסף יש לך עכשיו בארנק?20 ומשהו 126. מה סוגי הבילוי המועדפים עליך? סתם לצאת שזה עם אנשים שאני אוהבת..לשבת וזהו..לא מסיבות או משהו מטורף 127. אם היה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה ? עובדת נראלי 128. אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר? ממ..רחוק מפה 129. 3 דברים שתמיד נמצאים לכן בתיק: ארנק, תעודת זהות ויומן 130. 3 דברים שהייתן לוקחות איתכן לאי בודד: נו יש למעלה 131. 3 מאכלים שאתן הכי אוהבות לאכול: ספגטי, סלט, מרק ירקות 132. 3 דיסקים/שירים שאתן שומעות הכי הרבה: הרוב זה מזרחית במחשב 133. 3 אמנים (מוזיקה) שאתן הכי מעריכות: אבי גואטה 134. 3 מילים/ביטויים שאתן משתמשות בהם כל הזמן: "בדוקקקקק" 135. 3 מקומות (בארץ/עולם) שאתן הכי אוהבות:הסביבה הקרובה שלי. לא יותר מדי רחוק 136. 3 פורומים שאתן גולשות בהם הכי הרבה:אני רק בפורום הזה 137. 3 דברים שקניתן לאחרונה: חזיות ותחתונים בשלישי 138. 3 דברים שבחיים לא תעשו: לא חסר 139. 3 דברים שתמיד רציתן לעשות ועוד לא יצא לכן:להתוודות ממש על הכל בפני הבנאדם שצריך לשמוע הכל 140. 3 עקרונות שבחיים לא תוותרו עליהם: כל מה שאבא לימד אותי. להגיד את האמת תמיד. ולהיות כנה עם אנשים 141. 3 הדברים הכי כיפיים שעשיתם בחופש הזה:חופש חנוכה? למדתי ובית חולים. כיף חיים 142. 3 המקצועות שאתן הכי אוהבות בבי"ס:מתמטיקה,מגמה-סוסים שעת סיום:15:45 סופ"ש מהנה. שמרו על עצמכן ^^

yaeli87

New member
איך שבאת שבאת...והצלת אותי איזה מזל שבאת

שעת התחלה: 1556 1. שם: יעל 2. גיל: 20 3. איזור מגורים: צפון-מרכז 4. כמה אחים יש לך? 2 5. את/ה האח/ות הבכור/ה? לא 6. מה מיקומך במשפחה (סנדוויץ', בן זקונים?) בת הזקונים. שאלון כללי: 2. תאריך לידה:7.12 4. ארץ לידה: ישראל 5. מקום מגורים נוכחי: צפון-מרכז 6. עיסוק: חיילת 8. רישיון -יש/אין? בדרך 9. באיזה שפות אתם שולטים? עברית ואנגלית דברים שאתם אוהבים 11. שיר: coldplay- the sceintis 12. סרט אהבה בלתי נשכח: אישה יפה 13. ספר: אם יש גן עדן 14. משחק: מונופול 15. אתר באינטרנט: פייסבוק 16. פורום באינרנט: בנות 17. מקצוע בבית ספר: - 18. מקום בילוי: איזה פאב חמוד שלי ושל מאמי 19. תוכנית טלויזיה: חברים 20. תחנת רדיו: גלגלצ כן / לא - 31. להתשכר: נחמד 32. לעבוד על אנשים בטלפון: חח כן 33. לנהוג בלי רישיון: לא 34. סמים: קלים 35. לצרוח ברחוב: לא 36. להתגייס לצה"ל: כן 37. לתרום לאגודה למען הסרטן: כן 38. לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון: לא 39. לשתות הרבה קולה: כן 40. להרוג ערבים: לא נכנסת לזה 41. להתנדב: כן 42. לגנוב מגנבים:חח 43. לפטר את לימור לבנת: נו 44. לחזור בתשובה: לא 45. לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק: לא 46. לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד: הלוואי 47. להשתתף בתוכנית ריאליטי: כן 48. לשרוף את התעודת בגרות:כן 49. לישון על ספסל ברחוב מבחירה: לא 50. לחגור גם מאחור: כן א' או ב' ונימוק(!) 51. הראל- סקעת או מויאל ? סקעת 52. מקדונלדס או בורגר קינג ?מקדונלדס 53. יאס או הוט ? יס 54. סוף הדרך או רצים לדירה? אף אחד מהם 55. אבטיח או מלון ? אבטיח 56. תפוז או נענע ? <באינטרנט> תפוז 57. קולה או פפסי ? קולה 58. רם אורן או ג'ון גרישם ? רם 59. ניוטון או אינשטיין ? אינשטיין 60. לבן או שחור ? לבן 61. משקפיים או עדשות ? משקפיים 62. חיים או מוות ? חיים 63. אוניברסיטה או מכללה ? אוניברסיטה 64. צבא או ש"ל ? צבא 65. עתיד או עבר ? עתיד 66. תות או פטל ? תות 67. מתמטיקה - 3 יחידות או 5? 3 68. רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע? חדש 69. בצבא- לוחם או ג'ובניק ? לוחם 70. ספר או סרט ? סרט 71. דיסקמן או MP3 ? אמפי 72. קלטת או דיסק ? דיסק 73. תקליט או קלטת ? תקליט 74. כדור הארץ או מאדים ? כד"א 75. חיידקים או וירוסים ? וירוס 76. כחול או כתום ? כחול 77. סטימצקי או צומת ספרים? סטימצקי 78. מנגו או קסטרו ? קסטרו 79. פלאפון או סלקום ? סלקום 80. לב או ראש? לב 81. 'כלבוטק' או 'שומר מסך' ? כלבוטק 82. ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים ? לפני 5 שנים 83. מה יותר בלאי- מדמ"ח באונ' חיפה או כימיה באונ' בר אילן ? לא יודעת 84. ללמוד לבגרות בלשון או לישון ? ללמוד,לשון זה כיף 85. תל אביב או ניו-יורק? לא הייתי בניו יורק 86. יום או לילה? לילה 87. רכבת או אוטובוס? רכבת 88. מוסיקה מזרחית או רוק כבד? רוק כבד 89. טניס או כדור-עף ? כדורעף 90. כלב או חתול ? כלב ועוד קצת עליך: 101. תחביבים: לרקוד,בעיקר לישון כרגע 102. אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה - איפה היית רוצה להיות ? פריז 103. 5 דברים שהולכים איתך לאי-בודד? פלאפון,מחשב,מאמי,מים,אוכל 104. מה ממש מעצבן אותך? שקרנים 105. ציין 3 תכונות טובות שלך: יושר,חוסר טאקט וחוש הומור 106. ציין 3 תכונות שליליות שלך: יושר,חוסר טאקט ורגישות 107. כשהיית קטן- מה רצית להיות כשתהיה גדול? קופאית בסופר
108. היום- מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול? לא יודעת
109. מה ממש חשוב לך בחיים? אושר 110. ממה אתה הכי מפחד? מוות 111. מה הקשר הזוגי הכי ארוך שהיה לך? שנה וחצי 112. מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם? שחיתי בעירום? 113. מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך? חח לא מדברים על זה 114. אתה לוקח עיתון בבוקר- איזה נושאים אקטואלים מדברים אליך? על הפשעים בארץ... 115. אתה אלים? לא 116. אתה חכם? כן 117. אתה אוהב ללמוד? אם זה משהו שמעניין אותי אז כן 118. מה הדברים שגורמים לך כיף? מחוות קטנות,שירים,SMSים,חחח איזה שטחיות 119. אתה אוהב לטוס? לא 120. מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם? חחח משהו עם מלא מפורסמים וטקס הזוי 121. חשוב לך ללכת עם הזרם? נראה לי 122. מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם ? לא עשיתי 123. כתבת פעם שיר? כן 124. כמה כסף יש לך עכשיו בארנק? 300 בערך 126. מה סוגי הבילוי המועדפים עליך? מסיבות,דאנסברים,פאבים... 127. אם היה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה ? דרום אמריקה 128. אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר? לונדון 129. 3 דברים שתמיד נמצאים לכן בתיק- פלאפון,סיגריות,ארנק 130. 3 דברים שהייתן לוקחות איתכן לאי בודד- מחשב,פלאפון,מאמי 131. 3 מאכלים שאתן הכי אוהבות לאכול-פירה,כרוב ממולא,תפו"א בשמנת 132. 3 דיסקים/שירים שאתן שומעות הכי הרבה-אוף יש הרבה הרבה יותר מ3 133. 3 אמנים (מוזיקה) שאתן הכי מעריכות-הרבה 134. 3 מילים/ביטויים שאתן משתמשות בהם כל הזמן-די כבר,בובי,טוווווב 135. 3 מקומות (בארץ/עולם) שאתן הכי אוהבות-פריז,ת"א,לונדון 136. 3 פורומים שאתן גולשות בהם הכי הרבה-בנות בנות ובנות 137. 3 דברים שקניתן לאחרונה -מלא דברים בדלתא,ג'קט מבלו בירד,מעיל 138. 3 דברים שבחיים לא תעשו- לא יודעת 139. 3 דברים שתמיד רציתן לעשות ועוד לא יצא לכן-צניחה חופשית,בנג'י,דרום אמריקה שעת סיום:1606

למעלה