שאלון.

NoWords

New member
אחד השאלונים החופרים. ../images/Emo152.gif

שעת התחלה: 01.40 1. שם: נעמה 2. גיל: 18 3. איזור מגורים: מרכז 4. כמה אחים יש לך? 2 5. את/ה האח/ות הבכור/ה? לא 6. מה מיקומך במשפחה (סנדוויץ', בן זקונים?) בת זקונים. הכי שווה :) 7. את/ה נפגש/ת עם המפחה המורחבת (דודים, בני דודים) פעם בהרבה/קצת זמן? תלוי, את הרוב אני רואה אחת להרבה זמן (כזה כמה חודשים) 8. ועם סבא וסבתא? אין לי 9. את/ה אוהב/ת אירועים משפחתיים מצומצמים?(כמו בחגים למשל?) כן הרבה יותר מהגדולים 10. את/ה הולך/ת אליהם בכלל? גם תלוי. איפה האירוע, מי בא, ואם אחים שלי גם באים או לא 11. אתה אוהב אירועים משפחתיים מורחבים יחסית? (חתונה, ברית מילה?) תלוי. לרוב זה כאב ראש 12. ואליהם את/ה הולך/ת? כשחייבים... 13. את/ה נוסע/ת לנופשים על המשפחה? כבר לא 14. אתם חוגגים במשפחתיכם את יום המשפחה? לא 15. אם כן, את/ה אוהב/ת את ה"חגיגות" האלה? - 16. את/ה אוהב/ת את בני הדודים שלך? חלקם, כןP: 17. אתם מבלים זמן איכות עם ההורים? כן שאלון בית ספר: בחופש הגדול כבר רציתם לחזור לבית הספר? לא. אפעם לא. אתם טובים בלימודים? חרשנים? לא טובים... אבל חרשתי בשביל ציונים טובים אוהבים את המחנכת שלכם? זו אותה אחת משנה שעברה? היה לי מחנך שהוא אחלה מורה אבל בחינוך הוא לא היה משהו השאירו אותכם פעם כיתה? לא הקפיצו אתכם פעם כיתה? לא יש לכם חברים טובים שעזבו השנה את הבצפר שלכם? הממ אני כבר אחרי תיכון אז לא קניתם ה-כ-ל לבצפר? מה לא? תמיד הכי אהבתי את הקניות ללימודים בחופש הגדול
זו מחלה להיכנס לאופיס דיפו ולרצות הכלללל איך נראה לכם שתהיו השנה? מבחינת לימודים, טובים, גרועים? מה זה בצפר?!
שאלון כללי: 2. תאריך לידה: 25.9 4. ארץ לידה: IL 5. מקום מגורים נוכחי: בבית. קצת לצערי, קצת לא 6. עיסוק: עובדת במזנון בקולנוע, יש מצב הופכת גם למלצרית בקרוב (אמאלה) 8. רישיון -יש/אין? יש. כמובן 9. באיזה שפות אתם שולטים? אנגלית ועברית דברים שאתם אוהבים אני לא מסוגלת לבחור משהו אחד אהוב. (סרט, שיר וכו'.) דברים שאתם שונאים 21. שיר: כל הבויזון, ווסטלייף, מזרחית, דיכאון... לא חסר, לצערי 22. סרט: וואי לא חסרים סרטים גרועים 23. ספר: - 24. משחק: - 25. אתר באינטרנט: - 26. פורום באינרנט: - 27. מקצוע בבית ספר: מתמטיקה
28. מקום בילוי: מועדוני ערסים? 29. תוכנית טלויזיה: טלנובלות ספרדיות ייללניות 30. תחנת רדיו: - כן / לא - 31. להתשכר: בגדול
. (מדי פעם בכיף) 32. לעבוד על אנשים בטלפון:
33. לנהוג בלי רישיון:
34. סמים:
35. לצרוח ברחוב:
(לא אוהבת וולגריות) 36. להתגייס לצה"ל:
!!! 37. לתרום לאגודה למען הסרטן:
38. לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון:
39. לשתות הרבה קולה:
(כן כן למרות שזה כ"כ טעים) 40. להרוג ערבים:
(להרוג מחבלים - בכיף!!!!) 41. להתנדב:
42. לגנוב מגנבים:
43. לפטר את לימור לבנת: היא לא מפוטרת כבר? 44. לחזור בתשובה:
45. לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק:
46. לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד:
(אמן. מי בא?) 47. להשתתף בתוכנית ריאליטי:
(אולי רק משהו כמו השרדות או המרוץ למליון....) 48. לשרוף את התעודת בגרות:
49. לישון על ספסל ברחוב מבחירה:
50. לחגור גם מאחור:
to be continued...

NoWords

New member
חלק ב' אשכרה O:

א' או ב' ונימוק(!) 51. הראל- סקעת או מויאל? כל כך אף אחד מהם
52. מקדונלדס או בורגר קינג? מק'!! 53. יאס או הוט? הוט 54. סוף הדרך או רצים לדירה? סוף הדרך 55. אבטיח או מלון? אבטיח 56. תפוז או נענע? תפוז 57. קולה או פפסי? קולה. כ"כ קולה 58. רם אורן או ג'ון גרישם? אפאחד 59. ניוטון או אינשטיין? אינשטיין 60. לבן או שחור? שחור 61. משקפיים או עדשות? משקפיים 62. חיים או מוות? חיים 63. אוניברסיטה או מכללה? אין לי שמץ 64. צבא או ש"ל? צבא 65. עתיד או עבר? עתיד 66. תות או פטל? תאכלס, פטל. אבל גם תות זה יאמי 67. מתמטיקה - 3 יחידות או 5? 4 שליטע 68. רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע? חדיש וקורע ת'כביש 69. בצבא- לוחם או ג'ובניק? לוחם
70. ספר או סרט? סרט 71. דיסקמן או MP3? אמפי 72. קלטת או דיסק? דיסק 73. תקליט או קלטת? תקליט! 74. כדור הארץ או מאדים? כדוה"א 75. חיידקים או וירוסים? No one 76. כחול או כתום? כתום 77. סטימצקי או צומת ספרים? סטימצקי 78. מנגו או קסטרו? מנגו 79. פלאפון או סלקום? אורנג' בכלל 80. לב או ראש? לב 81. 'כלבוטק' או 'שומר מסך'? כלבוטק 82. ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים? לפני חמש שנים 83. מה יותר בלאי- מדמ"ח באונ' חיפה או כימיה באונ' בר אילן? הו קרז P: 84. ללמוד לבגרות בלשון או לישון? לישוווווון 85. תל אביב או ניו-יורק? NY, Baby 86. יום או לילה? לילה 87. רכבת או אוטובוס? רכבת 88. מוסיקה מזרחית או רוק כבד? רוק כבד 89. טניס או כדור-עף? טניס 90. כלב או חתול? חתול מה הייתם עושים אילו- 91. הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם שיכור הולך מולכם? קרה לי שהלכתי מאחורי אדם שיכור שפתאום התמוטט על הריצפה. די מפחיד]: 92. אותו דבר כמו בשאלה 91 רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה? קריפיייי עדיף להתרחק ממנו 93. הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? 'פאק מסכן' 94. מישהו היה זורק עליכם שקית מים?
95. מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה? מסרבת בנימוס 96. היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך? אחד ההזויים, דילמה מוסרית מתוסבכת מתקופת ימי הביניים (רק שלהם זה לא הפריע...) 97. היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות? נוסעת אליו ומנשקת אותו. משאירה מכתב לכוווולם 98. היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן? וואוו. הייתי הסופר-וומן של הג'נריישן ובטח מזה מליונרית... 99. היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש? טסה אליו ישר! ועוד קצת עליך: 101. תחביבים: לצלם, לראות סרטים, לטייל, לקרוא 102. אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה - איפה היית רוצה להיות? בניו יורק עם חברות 103. 5 דברים שהולכים איתך לאי-בודד? מזרון, בע"ח, אוכל, מצלמה, מחשב 104. מה ממש מעצבן אותך? זלזול, אובר-ביטחון עצמי, ואמהות שצועקות על הילדים שלהם באמצע הקניון 105. ציין 3 תכונות טובות שלך: וואי אין לי זין לזה]: 106. ציין 3 תכונות שליליות שלך: כנ''ל 107. כשהיית קטן- מה רצית להיות כשתהיה גדול? ספרית
. אחת הפאדיחות 108. היום- מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול? צלמת מקצועית, גרפיקאית, לעסוק בתחום הקולנוע במשהו, או בעיצוב פנים. יש כל מיני כיוונים גדולים כאלה 109. מה ממש חשוב לך בחיים? להנות מהם 110. ממה אתה הכי מפחד? מה-Unknown כמו כולם 111. מה הקשר הזוגי הכי ארוך שהיה לך? סתם קשר, חודשיים 112. מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם? נועז... וואלה לא יודעת. זה בדברים הקטנים. 113. מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך? יש מלא ותמיד כששואלים אני לא זוכרת): 114. אתה לוקח עיתון בבוקר- איזה נושאים אקטואלים מדברים אליך? קוראת כותרות ראשיות סתם כדי להתעדכן אבל גם זה לא תמיד... 115. אתה אלים? קצתקצת. לא בקטע רע, אבל בצחוק עם חברים ואח שלי אני כל הזמן ככה 116. אתה חכם? הממ כן 117. אתה אוהב ללמוד? תלוי מאד מה. בגדול, לא P: 118. מה הדברים שגורמים לך כיף? מוזיקה, סרט טוב, מחמאות, להתחרפן עם חברות, אמבטיה, אוכל, ים, טיסות לחו''ל 119. אתה אוהב לטוס? חח אפרופו טיסות.. מאד!
120. מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם? יש לי את החלומות הכי הזויים EVER. אבל מהחלומות האלה שחוזרים על עצמם כל החיים - שאני בתוך עגלת סופר ומגלגלים אותי לאורך הרחוב שלי.. אחד המפחידים האמת): 121. חשוב לך ללכת עם הזרם? תלוי באיזה נושא. בקטעי פוזה כמו לעשן וכאלה- הכי לא. אבל סה"כ אני חושבת שזה חשוב להיות בגדר הנורמליות עם ייחודיות משלך. לא יודעת להסביר. 122. מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם? כנראה לא לעשןP: סתם, אמ, לא יודעת. שאלה קשה. 123. כתבת פעם שיר? יאפ 124. כמה כסף יש לך עכשיו בארנק? 13 שקל ככה... 126. מה סוגי הבילוי המועדפים עליך? סרטים, מועדון, פאבים, בתי קפה 127. אם היה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה? האמת שהייתה לי עכשו חצי שנה ריקה
ניצלתי אותה לבילויים, מנוחה, קצת עבודה 128. אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר? ניו יורק, לונדון, תל אביב ככה.. 129. 3 דברים שתמיד נמצאים לכן בתיק: ארנק, פלאפון, מסטיק אורביט ירוק 130. 3 דברים שהייתן לוקחות איתכן לאי בודד: עניתי על זה ממקודם 131. 3 מאכלים שאתן הכי אוהבות לאכול: פיצה, המבורגר, פרוזן יוגורט 132. 3 דיסקים/שירים שאתן שומעות הכי הרבה: אינלי כוח לזה 133. 3 אמנים (מוזיקה) שאתן הכי מעריכות: ביורק, ג'ף באקלי, כריסטינה אגילרה 134. 3 מילים/ביטויים שאתן משתמשות בהם כל הזמן: - 135. 3 מקומות (בארץ/עולם) שאתן הכי אוהבות: עניתי למעלה 136. 3 פורומים שאתן גולשות בהם הכי הרבה: בנות, כריסטינה, אופנה 137. 3 דברים שקניתן לאחרונה: פרוזן יוגורט
ו.. לא זוכרת מה עוד 138. 3 דברים שבחיים לא תעשו: פירסינג (סתם לא אוהבת את זה), קעקוע של פרח\פיה\לב\אות סינית (קעקוע בגדול כן, אבל את השטויות האלה לא.) ו.. באנג'י 139. 3 דברים שתמיד רציתן לעשות ועוד לא יצא לכן: קעקוע, צניחה, לטוס למקומות שלא הייתי בהם כמו דרום אמריקה ואוסטרליה 140. 3 עקרונות שבחיים לא תוותרו עליהם: - 141. 3 הדברים הכי כיפיים שעשיתם בחופש הזה: - 142. 3 המקצועות שאתן הכי אוהבות בבי"ס: ספורט, אנגלית ומחשבת ישראל שעת סיום: 02.10

משעמם לי=\

שעת התחלה:2:22 1. שם: תהל 2. גיל: 17 3. איזור מגורים:מרכז:) 4. כמה אחים יש לך?3 5. את/ה האח/ות הבכור/ה?לא 6. מה מיקומך במשפחה (סנדוויץ', בן זקונים?)בן זקונים 7. את/ה נפגש/ת עם המפחה המורחבת (דודים, בני דודים) פעם בהרבה/קצת זמן?פעם בקצת זמן 8. ועם סבא וסבתא?יחסית הרבה 9. את/ה אוהב/ת אירועים משפחתיים מצומצמים?( כמו בחגים למשל?)לא 10. את/ה הולך/ת אליהם בכלל? כן 11. אתה אוהב אירועים משפחתיים מורחבים יחסית? (חתונה, ברית מילה?)לא 12. ואליהם את/ה הולך/ת? כן 13. את/ה נוסע/ת לנופשים על המשפחה? כן 14. אתם חוגגים במשפחתיכם את יום המשפחה?לא 15. אם כן, את/ה אוהב/ת את ה"חגיגות" האלה? לא 16. את/ה אוהב/ת את בני הדודים שלך? (אם יש..) לא 17. אתם מבלים זמן איכות עם ההורים?לא שאלון בית ספר: בחופש הגדול כבר רציתם לחזור לבית הספר?כן אתם טובים בלימודים? חרשנים? בערך אוהבים את המחנכת שלכם? זו אותה אחת משנה שעברה?כן השאירו אותכם פעם כיתה?לא הקפיצו אתכם פעם כיתה? לא יש לכם חברים טובים שעזבו השנה את הבצפר שלכם?כן קניתם ה-כ-ל לבצפר? מה לא? כן איך נראה לכם שתהיו השנה ? מבחינת לימודים .. טובים גרועים?טובים אתם מתכוונים להשקיע? יותר משנה שעברה? כן שאלון כללי: 2. תאריך לידה:3.11.90 4. ארץ לידה: ישראל 5. מקום מגורים נוכחי:מרכז 6. עיסוק:תיכוניסטית 8. רישיון -יש/אין?אין 9. באיזה שפות אתם שולטים?עברית דברים שאתם אוהבים 11. שיר: When you say nothing at all-ronan keating 12. סרט אהבה בלתי נשכח: סיפור אהבה בלתי נשכח 13. ספר:יש לך מזל 14. משחק: - 15. אתר באינטרנט: - 16. פורום באינרנט: לסביות גאווה נשית 17. מקצוע בבית ספר: חיבור 18. מקום בילוי:ארומה 19. תוכנית טלויזיה:האנטומייה של גריי 20. תחנת רדיו: גלגלצ דברים שאתם שונאים 21. שיר: - 22. סרט: - 23. ספר: - 24. משחק:- 25. אתר באינטרנט:- 26. פורום באינרנט: - 27. מקצוע בבית ספר:אזרחות 28. מקום בילוי:- 29. תוכנית טלויזיה:- 30. תחנת רדיו: - כן / לא - 31. להתשכר: לא 32. לעבוד על אנשים בטלפון:לא 33. לנהוג בלי רישיון: לא 34. סמים: לא 35. לצרוח ברחוב:לא 36. להתגייס לצה"ל: כן 37. לתרום לאגודה למען הסרטן: כן 38. לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון:לא 39. לשתות הרבה קולה: כן 40. להרוג ערבים: לא 41. להתנדב: כן 42. לגנוב מגנבים:לא 43. לפטר את לימור לבנת:היא לא פוטרה כבר? 44. לחזור בתשובה: לא 45. לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק:כן 46. לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד:לא 47. להשתתף בתוכנית ריאליטי: לא 48. לשרוף את התעודת בגרות:לא 49. לישון על ספסל ברחוב מבחירה:לא 50. לחגור גם מאחור: כן א' או ב' ונימוק(!) 51. הראל- סקעת או מויאל ? א הוא חתיך 52. מקדונלדס או בורגר קינג ?א יותר טעים ולא כשר:) 53. יאס או הוט ?א יש מה לראות שם 54. סוף הדרך או רצים לדירה? - 55. אבטיח או מלון ?א 56. תפוז או נענע ? <באינטרנט>א 57. קולה או פפסי ?א ממש טעים 58. רם אורן או ג'ון גרישם ?- 59. ניוטון או אינשטיין ?- 60. לבן או שחור ? ב 61. משקפיים או עדשות ?- 62. חיים או מוות ?- 63. אוניברסיטה או מכללה ?א 64. צבא או ש"ל ?א 65. עתיד או עבר ?א 66. תות או פטל ?- 67. מתמטיקה - 3 יחידות או 5?ב יותר טוב לעתיד 68. רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע?א יותר טובבבבב 69. בצבא- לוחם או ג'ובניק ?א :) 70. ספר או סרט ?א 71. דיסקמן או MP3 ?ב 72. קלטת או דיסק ? ב 73. תקליט או קלטת ? ב 74. כדור הארץ או מאדים ?א 75. חיידקים או וירוסים ?- 76. כחול או כתום ? א 77. סטימצקי או צומת ספרים?א 78. מנגו או קסטרו ?ב 79. פלאפון או סלקום ?א 80. לב או ראש?א 81. 'כלבוטק' או 'שומר מסך' ?א 82. ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים ? א 83. מה יותר בלאי- מדמ"ח באונ' חיפה או כימיה באונ' בר אילן ?ב 84. ללמוד לבגרות בלשון או לישון ? ב 85. תל אביב או ניו-יורק? א 86. יום או לילה? א 87. רכבת או אוטובוס?א 88. מוסיקה מזרחית או רוק כבד?א 89. טניס או כדור-עף ?ב 90. כלב או חתול ? א ו-ב מה הייתם עושים אילו- 91. הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם שיכור הולך מולכם?צוחקים 92. אותו דבר כמו בשאלה 91 רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ?צוחקים עוד יותר חחחח 93. הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? צוחקים 94. מישהו היה זורק עליכם שקית מים ?הורגת אותו 95. מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה ?אומרת לא תודה והולכת 96. היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך ? מתאבדת 97. היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ? מנשקת את החברה הכי טובה שלי:) 98. היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ? אומרת לרופאים 99. היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ?חחחח גם לי אין אז אין לי איך לעזור וגם יש לי תאומה כבר לא צריכה עוד אחד ועוד קצת עליך: 101. תחביבים: לצאת בעיקר 102. אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה - איפה היית רוצה להיות ?שוהם 103. 5 דברים שהולכים איתך לאי-בודד?פלאפון סיגריות נרגילה מחשב ואוכל 104. מה ממש מעצבן אותך?שאנשים עושים דווקא 105. ציין 3 תכונות טובות שלך: מקשיבה, אוהבת לעזור ואכפתית 106. ציין 3 תכונות שליליות שלך: חסרת סבלנות , לפעמים קרציה ועקשנית 107. כשהיית קטן- מה רצית להיות כשתהיה גדול? ווטרינרית 108. היום- מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול? ווטרינרית 109. מה ממש חשוב לך בחיים?זה לא מה זה מי ואחותי התאומההה 110. ממה אתה הכי מפחד?להיות לבד 111. מה הקשר הזוגי הכי ארוך שהיה לך?שנה 112. מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם?לא זוכרת 113. מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך?לא זוכרת 114. אתה לוקח עיתון בבוקר- איזה נושאים אקטואלים מדברים אליך?תאונות דרכים בעיקר 115. אתה אלים?לצערי כן 116. אתה חכם?כן 117. אתה אוהב ללמוד?כן 118. מה הדברים שגורמים לך כיף?לראות אנשים שאני אוהבת מחייכים 119. אתה אוהב לטוס?כן 120. מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם?לא משנה 121. חשוב לך ללכת עם הזרם? לא 122. מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם ? לא יודעת 123. כתבת פעם שיר?כן 124. כמה כסף יש לך עכשיו בארנק?0 126. מה סוגי הבילוי המועדפים עליך?יציאה עם חברים 127. אם היה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה ? עובדת 128. אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר?שוהם 129. 3 דברים שתמיד נמצאים לכן בתיק: סיגריות, מצית ופלאפון 130. 3 דברים שהייתן לוקחות איתכן לאי בודד: סיגריות, פלאפון ומצית 131. 3 מאכלים שאתן הכי אוהבות לאכול: שניצל, צ'יפס וספגטי 132. 3 דיסקים/שירים שאתן שומעות הכי הרבה: מירי מסיקה הראשון והשני ורונה קינן 133. 3 אמנים (מוזיקה) שאתן הכי מעריכות: רונה קינן, מירי מסיקה ועברי לידר 134. 3 מילים/ביטויים שאתן משתמשות בהם כל הזמן- 135. 3 מקומות (בארץ/עולם) שאתן הכי אוהבות: ת"א, שוהם ופולין 136. 3 פורומים שאתן גולשות בהם הכי הרבה: בנות, לסביות גאווה נשית וקומונת לסביות 137. 3 דברים שקניתן לאחרונה : סיגריות מצית וקפה 138. 3 דברים שבחיים לא תעשו: סמים, זנות וגנבה 139. 3 דברים שתמיד רציתן לעשות ועוד לא יצא לכן: - 140. 3 עקרונות שבחיים לא תוותרו עליהם- 141. 3 הדברים הכי כיפיים שעשיתם בחופש הזה:יצאתי 142. 3 המקצועות שאתן הכי אוהבות בבי"ס: חיבור אנגלית ומתמטיקה שעת סיום:3:00

יש גל אחד שהוא שלי

שעת התחלה: 2:00 1. שם: נופר 2. גיל: 17.5 3. איזור מגורים: פ"ת 4. כמה אחים יש לך? 3 5. את/ה האח/ות הבכור/ה? לא 6. מה מיקומך במשפחה (סנדוויץ', בן זקונים?) הכי קטנה 7. את/ה נפגש/ת עם המפחה המורחבת (דודים, בני דודים) פעם בהרבה/קצת זמן? הרבה 8. ועם סבא וסבתא? הרבה 9. את/ה אוהב/ת אירועים משפחתיים מצומצמים?( כמו בחגים למשל?) כן 10. את/ה הולך/ת אליהם בכלל? כן 11. אתה אוהב אירועים משפחתיים מורחבים יחסית? (חתונה, ברית מילה?) לא 12. ואליהם את/ה הולך/ת? לא 13. את/ה נוסע/ת לנופשים על המשפחה? לא 14. אתם חוגגים במשפחתיכם את יום המשפחה? לא 15. אם כן, את/ה אוהב/ת את ה"חגיגות" האלה? 16. את/ה אוהב/ת את בני הדודים שלך? (אם יש..) כן 17. אתם מבלים זמן איכות עם ההורים? משתדלת שאלון בית ספר: בחופש הגדול כבר רציתם לחזור לבית הספר? כן אתם טובים בלימודים? חרשנים? לפעמים אוהבים את המחנכת שלכם? זו אותה אחת משנה שעברה? כן השאירו אותכם פעם כיתה? לא הקפיצו אתכם פעם כיתה? לא יש לכם חברים טובים שעזבו השנה את הבצפר שלכם? כן קניתם ה-כ-ל לבצפר? מה לא? לא איך נראה לכם שתהיו השנה ? מבחינת לימודים .. טובים גרועים? בסדר אתם מתכוונים להשקיע? יותר משנה שעברה? מקווה שאלון כללי: 2. תאריך לידה: 22.6.90 4. ארץ לידה: רומניה 5. מקום מגורים נוכחי: פ"ת 6. עיסוק: כלום 8. רישיון -יש/אין? יש 9. באיזה שפות אתם שולטים? עברית דברים שאתם אוהבים 11. שיר: הרבה 12. סרט אהבה בלתי נשכח: שמש נצחית 13. ספר: המקרה המוזר של הכלב 14. משחק: לא 15. אתר באינטרנט: תפוז 16. פורום באינרנט: 17. מקצוע בבית ספר: ספרות 18. מקום בילוי: ת"א 19. תוכנית טלויזיה: 20. תחנת רדיו: גלגלצ/99 כן / לא - 31. להתשכר: מדי פעם 32. לעבוד על אנשים בטלפון: כן 33. לנהוג בלי רישיון: לא 34. סמים: כל עוד זה ברמה מסויימת 35. לצרוח ברחוב: אממ, עם חברים וזה כן 36. להתגייס לצה"ל: כן 37. לתרום לאגודה למען הסרטן: כן 38. לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון: למה לא :p 39. לשתות הרבה קולה: לא 40. להרוג ערבים: לא 41. להתנדב: כן 42. לגנוב מגנבים: לא 43. לפטר את לימור לבנת: מה 44. לחזור בתשובה: לא אכפת לי 45. לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק: אם הוא טוב 46. לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד: כן 47. להשתתף בתוכנית ריאליטי: כן 48. לשרוף את התעודת בגרות: כן 49. לישון על ספסל ברחוב מבחירה: לא 50. לחגור גם מאחור: כן א' או ב' ונימוק(!) 51. הראל- סקעת או מויאל ? סקעת 52. מקדונלדס או בורגר קינג ? מק 53. יאס או הוט ? יס 54. סוף הדרך או רצים לדירה? לא 55. אבטיח או מלון ?אבטיח 56. תפוז או נענע ? <באינטרנט> תפוז 57. קולה או פפסי ? קולה 60. לבן או שחור ? שניהם 61. משקפיים או עדשות? עדשות 62. חיים או מוות ? חיים 63. אוניברסיטה או מכללה ? אוניב' 64. צבא או ש"ל ? שניהם 65. עתיד או עבר ? עתיד עם נגיעות מהעבר (איכ זה נשמע קיטשי) 66. תות או פטל ? תות 67. מתמטיקה - 3 יחידות או 5? ברור ש-5 68. רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע? חדש 69. בצבא- לוחם או ג'ובניק ? לוחם 70. ספר או סרט ? סרט 72. קלטת או דיסק ? דיסק 73. תקליט או קלטת ? תקליט 76. כחול או כתום ? כתום 77. סטימצקי או צומת ספרים? סטימצקי 78. מנגו או קסטרו ? מנגו 79. פלאפון או סלקום ? סלקום 80. לב או ראש? לב 81. 'כלבוטק' או 'שומר מסך' ? כלבוטק 82. ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים ? לא דעת 83. מה יותר בלאי- מדמ"ח באונ' חיפה או כימיה באונ' בר אילן ? 84. ללמוד לבגרות בלשון או לישון ? לישון 85. תל אביב או ניו-יורק? ניו יורק 86. יום או לילה? יום 87. רכבת או אוטובוס? רכבת 88. מוסיקה מזרחית או רוק כבד? שניהם איכס 89. טניס או כדור-עף ? כדור עף 90. כלב או חתול ? כלב מה הייתם עושים אילו- 91. הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם שיכור הולך מולכם? עוברת לצד השני 92. אותו דבר כמו בשאלה 91 רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ? כנל 93. הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? חחח צוחקת 94. מישהו היה זורק עליכם שקית מים ? מתבאסת 95. מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה ? אומרת תודהולא לוקחת 96. היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך ? ווווואי מגניב 97. היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ? אמ לא יודעת 98. היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ? עושה מיליארדים 99. היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ? באסה ועוד קצת עליך: 101. תחביבים: 102. אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה - איפה היית רוצה להיות ? אודליה 103. 5 דברים שהולכים איתך לאי-בודד? חברים, סיגריות, מחשב 104. מה ממש מעצבן אותך? 105. ציין 3 תכונות טובות שלך: חברותית, חוש הומור, כנה 106. ציין 3 תכונות שליליות שלך: קנאית קצת, חסרת טאקט, אני יכולה להיות מעצבנת 107. כשהיית קטן- מה רצית להיות כשתהיה גדול? דוגמנית 108. היום- מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול? מעצבת פנים 109. מה ממש חשוב לך בחיים? אהבה 110. ממה אתה הכי מפחד? פרידות 111. מה הקשר הזוגי הכי ארוך שהיה לך? שנה וחודש 112. מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם? הרבה 113. מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך? הרבה 114. אתה לוקח עיתון בבוקר- איזה נושאים אקטואלים מדברים אליך? פלילים 115. אתה אלים? לא 116. אתה חכם? קצת 117. אתה אוהב ללמוד? כן 118. מה הדברים שגורמים לך כיף? אנשים 119. אתה אוהב לטוס? כן 120. מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם? אונס 121. חשוב לך ללכת עם הזרם? לא 122. מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם ? לא יודעת. אני עושה מה שנראה לי לנכון לרוב 123. כתבת פעם שיר? כן 124. כמה כסף יש לך עכשיו בארנק? 10 שקל בערך 126. מה סוגי הבילוי המועדפים עליך? פאבים 127. אם היה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה ? עובדת 128. אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר? ת"א 129. 3 דברים שתמיד נמצאים לכן בתיק: סיגריות, כסף 130. 3 דברים שהייתן לוקחות איתכן לאי בוד 131. 3 מאכלים שאתן הכי אוהבות לאכול 132. 3 דיסקים/שירים שאתן שומעות הכי הרבה 133. 3 אמנים (מוזיקה) שאתן הכי מעריכות 134. 3 מילים/ביטויים שאתן משתמשות בהם כל הזמן 135. 3 מקומות (בארץ/עולם) שאתן הכי אוהבות 136. 3 פורומים שאתן גולשות בהם הכי הרבה 137. 3 דברים שקניתן לאחרונה 138. 3 דברים שבחיים לא תעשו 139. 3 דברים שתמיד רציתן לעשות ועוד לא יצא לכן 140. 3 עקרונות שבחיים לא תוותרו עליהם 141. 3 הדברים הכי כיפיים שעשיתם בחופש הזה 142. 3 המקצועות שאתן הכי אוהבות בבי"ס שעת סיום: 3:05

Lost Lullaby

New member
למה אני ערה מוקדם:<

שעת התחלה: 9:35 1. שם: ליבי 2. גיל: 18.5 3. איזור מגורים: נתניה 4. כמה אחים יש לך? 2 5. את/ה האח/ות הבכור/ה? לא 6. מה מיקומך במשפחה (סנדוויץ', בן זקונים?) סנדוויץ' 7. את/ה נפגש/ת עם המפחה המורחבת (דודים, בני דודים) פעם בהרבה/קצת זמן? אין לי כל כך משפחה מורחבת 8. ועם סבא וסבתא? לא:< אני גרועה 9. את/ה אוהב/ת אירועים משפחתיים מצומצמים?( כמו בחגים למשל?) לא 10. את/ה הולך/ת אליהם בכלל? יש ברירה? 11. אתה אוהב אירועים משפחתיים מורחבים יחסית? (חתונה, ברית מילה?) לא 12. ואליהם את/ה הולך/ת? יש ברירה? 13. את/ה נוסע/ת לנופשים על המשפחה? פעם הייתי, עכשיו אני פשוט לא יכולה
14. אתם חוגגים במשפחתיכם את יום המשפחה? לא 15. אם כן, את/ה אוהב/ת את ה"חגיגות" האלה? 16. את/ה אוהב/ת את בני הדודים שלך? (אם יש..) אין 17. אתם מבלים זמן איכות עם ההורים? בקושי שאלון בית ספר: [אפשר לענות אפילו שסיימתי?] בחופש הגדול כבר רציתם לחזור לבית הספר? כן
אתם טובים בלימודים? חרשנים? טובה בחלק מהמקצועות אוהבים את המחנכת שלכם? זו אותה אחת משנה שעברה? השאירו אותכם פעם כיתה? לא הקפיצו אתכם פעם כיתה? לא יש לכם חברים טובים שעזבו השנה את הבצפר שלכם? קניתם ה-כ-ל לבצפר? מה לא? איך נראה לכם שתהיו השנה ? מבחינת לימודים .. טובים גרועים? אתם מתכוונים להשקיע? יותר משנה שעברה? שאלון כללי: 2. תאריך לידה: 10.6 4. ארץ לידה: בריה"מ 5. מקום מגורים נוכחי: נתניה 6. עיסוק: צה"ל? הדרכה:] 8. רישיון -יש/אין?
9. באיזה שפות אתם שולטים? עברית אנגלית רובית [אבל קשה להגיד על זה שליטה בשפה] כן / לא - 31. להתשכר:
32. לעבוד על אנשים בטלפון:
33. לנהוג בלי רישיון:
34. סמים:
35. לצרוח ברחוב: אע 36. להתגייס לצה"ל:
ברור |: 37. לתרום לאגודה למען הסרטן: 38. לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון:
39. לשתות הרבה קולה: 40. להרוג ערבים:
41. להתנדב:
42. לגנוב מגנבים: 43. לפטר את לימור לבנת: לול 44. לחזור בתשובה: 45. לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק:
46. לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד: |סדש| 47. להשתתף בתוכנית ריאליטי: 48. לשרוף את התעודת בגרות: 49. לישון על ספסל ברחוב מבחירה: 50. לחגור גם מאחור:
ועוד קצת עליך: 101. תחביבים: צילום(?) 102. אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה - איפה היית רוצה להיות ? 103. 5 דברים שהולכים איתך לאי-בודד? 104. מה ממש מעצבן אותך? כשמעצבנים אותי [או כשהמא"זית שלי קטנונית:<] 105. ציין 3 תכונות טובות שלך: 106. ציין 3 תכונות שליליות שלך: 107. כשהיית קטן- מה רצית להיות כשתהיה גדול? 108. היום- מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול? לא יודעת 109. מה ממש חשוב לך בחיים? 110. ממה אתה הכי מפחד? 111. מה הקשר הזוגי הכי ארוך שהיה לך? עכשיו,שנה+ 112. מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם? 113. מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך? 114. אתה לוקח עיתון בבוקר- איזה נושאים אקטואלים מדברים אליך? 115. אתה אלים? לא 116. אתה חכם? 117. אתה אוהב ללמוד? תלוי מה 118. מה הדברים שגורמים לך כיף? 119. אתה אוהב לטוס? 120. מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם? 121. חשוב לך ללכת עם הזרם? ממש לא 122. מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם ? 123. כתבת פעם שיר? כן 124. כמה כסף יש לך עכשיו בארנק? סביבות ה50 אני חושבת 126. מה סוגי הבילוי המועדפים עליך? 127. אם היה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה ? 128. אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר? 129. 3 דברים שתמיד נמצאים לכן בתיק שפתון, ארנק, מפתחות 130. 3 דברים שהייתן לוקחות איתכן לאי בוד 131. 3 מאכלים שאתן הכי אוהבות לאכול 132. 3 דיסקים/שירים שאתן שומעות הכי הרבה 133. 3 אמנים (מוזיקה) שאתן הכי מעריכות דארן 134. 3 מילים/ביטויים שאתן משתמשות בהם כל הזמן 135. 3 מקומות (בארץ/עולם) שאתן הכי אוהבות 136. 3 פורומים שאתן גולשות בהם הכי הרבה 137. 3 דברים שקניתן לאחרונה סוכריות גומי, קרפ
, עגילים ושרשרת ממגנוליה 138. 3 דברים שבחיים לא תעשו 139. 3 דברים שתמיד רציתן לעשות ועוד לא יצא לכן 140. 3 עקרונות שבחיים לא תוותרו עליהם 141. 3 הדברים הכי כיפיים שעשיתם בחופש הזה 142. 3 המקצועות שאתן הכי אוהבות בבי"ס פסיכולוגיה ותנ"ך
שעת סיום: 9:47 הודגש באמצעות מדגישומטיק

אוף, השותף והאקסיתהגרמניה שלו לא בבית

שעת התחלה: 13:50 1. שם: אנה 2. גיל: כמעט 19 3. איזור מגורים: ת"א 4. כמה אחים יש לך? 2 אחים ואחות 5. את/ה האח/ות הבכור/ה? יאפ 6. מה מיקומך במשפחה (סנדוויץ', בן זקונים?) 7. את/ה נפגש/ת עם המשפחה המורחבת (דודים, בני דודים) פעם בהרבה/קצת זמן? לאחרונה, לעיתים די רחוקות. בעיקר באירועים משפחתיים, או כשאחות של אבא מחליטה שהגיע הזמן לארוחה משפחתית, ואז קצת קשה לסרב. 8. ועם סבא וסבתא? מדי יום. גאד דמיט, הם גרים דלת ממול, זו לא אשמתי!
[ועזבו את זה, הם פשוט *הכי* מגניבים. אחח, סבא'לה, עם משקפי הטייסים וגופיות הסבא והדגמ"ח. אין מגניב ממנו, אין] 9. את/ה אוהב/ת אירועים משפחתיים מצומצמים?( כמו בחגים למשל?) לא ממש. איזה מצומצמים איזה? אם אמא לא מזמינה את כל המשפחה המורחבת+השכנים+כמה מכרים רחוקים שנראו קצת עצובים ואין להם אל מי ללכת [בטח שהם עצובים! שנים הם עבדו על התחמקות מאירועים משפחתיים, ופתאום את מפציעה בחייהם!], היא לא קוראת לזה חג. ואז מתחילה לבכות, כמובן, דקה לפני, כי אף אחד לא עוזר לה והיא כבר שעות במטבח והורידים ברגליים מתנפחים. 10. את/ה הולך/ת אליהם בכלל? משתדלת שלא, אבל יש לי ברירה?... 11. אתה אוהב אירועים משפחתיים מורחבים יחסית? (חתונה, ברית מילה?) יש אלכוהול חינם? אז כן! 12. ואליהם את/ה הולך/ת? לעיתים רחוקות. רק אם אמא בוכה. 13. את/ה נוסע/ת לנופשים על המשפחה? חה, כבר שנים שלא. איזה אושר לומר את זה, הא? :) 14. אתם חוגגים במשפחתיכם את יום המשפחה? לא. 15. אם כן, את/ה אוהב/ת את ה"חגיגות" האלה? 16. את/ה אוהב/ת את בני הדודים שלך? (אם יש..) כן, אבל לא קרובה אליהם במיוחד. 17. אתם מבלים זמן איכות עם ההורים? כשאני כבר טורחת להגיע הביתה [פעם בחודש בערך, אם זה תלוי בי], אז כן. זמן איכות עם אמא ואבאחורג, זמן איכות עם אחים שלי, שגיליתי רק לאחרונה עד כמה הם מדהימים [באמא'שלי, לא ראיתם עוד אחים כאלה! הם מושלמים!], ואפילו זמן איכות עם העוזרת הפיליפינית החוקית-למחצה. אם באים לביקור- אז עד הסוף. שאלון כללי: 2. תאריך לידה: 24.12.88 4. ארץ לידה: ישראל 5. מקום מגורים נוכחי: תלאביב 6. עיסוק: סטודנטית 8. רישיון -יש/אין? אין 9. באיזה שפות אתם שולטים? עברית ואנגלית. כולל מס' משפטים רבי משמעות בערבית, צרפתית ופורטוגזית [בעיקר נוגעים לאוכל, עזבו]. דברים שאתם אוהבים 11. שיר: Sea Song, מאז ולתמיד. 12. סרט אהבה בלתי נשכח: אעע. מי אוהב סרטי אהבה מי? ["שמש נצחית בראש צלול" חביב, אך לאחר שנכתש קשות בידי אבא וכל המרצים שלי, כנראה שכבר אין לו זכות קיום] 13. ספר: "סיפורים" של קפקא, ו"האמן ומרגריטה". 14. משחק: אעע, מונופול? 15. אתר באינטרנט: יאהו-מייל 16. פורום באינטרנט: בנות, יהה. פטריוטיזם. 17. מקצוע בבית ספר: "מדרש קריאה" עם אהבת חיי בעל השם הביזארי, "יצירות מופת במאה ה-20" על אף המורה השנוא עליי מכל, "ביקורת", "סיפור קצר". 18. מקום בילוי: ברים למיניהם, והבית של הדתל"שית היפה מהלימודים. 19. תוכנית טלויזיה: "מהדורה מוגבלת", לצערי.
20. תחנת רדיו: 88 FM [כה צפוי] [אם כי פגשנו בחדר האומנים בהופעה של שלומי שבן איזה אחד מ"קול ישראל" שבא לראיין אותו, ואף נראה חביב למדי. אך כשעזבנו אמא שאלה: "תגידו, נראה לכם שהוא מודע לזה שהוא הומו, או שצריך לספר לו על זה?..."] א' או ב' ונימוק(!) 51. הראל- סקעת או מויאל ? למי אכפת? 52. מקדונלדס או בורגר קינג ? היי, תרבות הצריכה זה רע! :p 53. יאס או הוט ? הוט, לצורך העניין. 54. סוף הדרך או רצים לדירה? בלע 55. אבטיח או מלון ? שונאת את שניהם 56. תפוז או נענע ? <באינטרנט> אעע, תפוז 57. קולה או פפסי ? שיאט קולה 58. רם אורן או ג'ון גרישם ? שניהם זבל 59. ניוטון או אינשטיין ? הא? 60. לבן או שחור ? לבן 61. משקפיים או עדשות ? עדשות 62. חיים או מוות ? חיים, מן הסתם 63. אוניברסיטה או מכללה ? אני מניחה שקמרה היא יותר מכללה מאוניברסיטה- אז, אממ, כן. 64. צבא או ש"ל ? אעע, בהתחשב בתפקיד שהיה לי בצבא- ש"ל בהחלט. אבל זה תלוי בהרבה גורמים. 65. עתיד או עבר ? עתיד. אני מקווה. 66. תות או פטל ? תות [פטל רק בקפריסין. ורק בגיל 6] 67. מתמטיקה - 3 יחידות או 5? 3, יהה! ^^ 68. רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע? פאנצ'באגי עם פרחים :p 69. בצבא- לוחם או ג'ובניק ? 70. ספר או סרט ? ספר. או סרט. שני מדיומים שונים לגמרי, מבחינתי. 71. דיסקמן או אמפי3? אייפוד 72. קלטת או דיסק ? דיסק. אם כי לקלטת יש איזה ניחוח אייטיז די קסום מבחינתי. 73. תקליט או קלטת ? תקליט! 74. כדור הארץ או מאדים ? "החיים על מאדים" 75. חיידקים או וירוסים ? 76. כחול או כתום ? כתום. או כחול. 77. סטימצקי או צומת ספרים? סטימצקי, רק כי יש לי סיכוי לעבוד שם בקרוב. 78. מנגו או קסטרו ? מנגו 79. פלאפון או סלקום ? אורנג' 80. לב או ראש? פףףף. 81. 'כלבוטק' או 'שומר מסך' ? לא רואה 82. ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים ? 5 שנים, אני מניחה. 83. מה יותר בלאי- מדמ"ח באונ' חיפה או כימיה באונ' בר אילן ? אעע. הכרתי מישהו שלמד כלכלה בחיפה. זה לא ממש יזיז לי אם ימות פתאום. 84. ללמוד לבגרות בלשון או לישון ? אוי, איזה ויץ. לישון, רבאק. 85. תל אביב או ניו-יורק? ניו-יורק 86. יום או לילה? לילה 87. רכבת או אוטובוס? רכבת, אם כבר אז כבר. אבל באוטובוסים אני נוסעת מדי יום. 88. מוסיקה מזרחית או רוק כבד? אעע. נניח שרוק כבד. הרע במיעוטו. 89. טניס או כדור-עף ? למי אכפת? 90. כלב או חתול ? חתול מה הייתם עושים אילו- 91. הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם שיכור הולך מולכם? בדר"כ אני האדם השיכור 92. אותו דבר כמו בשאלה 91 רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ? מתעלמת? 93. הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? רצה לבדוק אם הוא בסדר. סלפסטיק זה לא התחום שלי. 94. מישהו היה זורק עליכם שקית מים ? מחזיקה את עצמי שלא לבכות, עושה לו פרצוף מאיים ועפה משם. 95. מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה ? אומרת " לא, תודה" בחיוך וממשיכה ללכת. ובחיי שכבר קרו מקרים דומים. 96. היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך ? אוי. לא נעים. עוזבת ומתכחשת לכל התקופה. 97. היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ? מדברת עם כל היקרים [חה] לי, עושה סידורים אחרונים, ומתה, מן הסתם. 98. היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ? אבאחורג גילה, ממש לא בטעות. מה חבל שחברות התרופות ממש לא בעניין [הרבה יותר משתלם לייצר הרבה תרופות שונות מאשר להשתמש בתרופה אחת מנצחת. עזבו. הפוליטיקה הזו פשוט מחליאה] 99. היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ? עוזרת לו, מן הסתם. ככל יכולתי. לא מזמן גיליתי גילוי...אעע...די דומה מסוגו. אבל אמא, שניה אחרי שפלטה זאת בהיסח הדעת, הכתה את עצמה במין אקט של גמדון בית, ואז הודיעה שאסור לספר. :p P

באסה

ועוד קצת עליך: 101. תחביבים: אין. אני טיפוס משעמם. 102. אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה - איפה היית רוצה להיות ? רחוק מכאן. נמאס לי מכולם. בניו יורק, נניח. [כרגע אמא הודיעה שבשנה הבאה אולי הם הולכים לבלות 7 חודשים באיזו עיר אירופאית, ותהתה אם אצטרף. בחיי שעכשיו זה קוסם לי יותר מתמיד. סקרו ד'ה לימודים] 103. 5 דברים שהולכים איתך לאי-בודד? מוזיקה, ספרים ואמצעי תקשורת עם העולם החיצוני. אני לא אשרוד לבד. 104. מה ממש מעצבן אותך? שידורי חדשות ברדיו ואנשים שמרוצים מעצמם יותר מדי. ואז גם לובשים אפור. [למרות שעוד הפנים שלהם אפור, לעזאזל!]. 105. ציין 3 תכונות טובות שלך: מצחיקה, כותבת לא רע, רגישה לפרקים. 106. ציין 3 תכונות שליליות שלך: קנאית עד כאב, פאסיבית, חסרת דעה עצמאית. 107. כשהיית קטן- מה רצית להיות כשתהיה גדול? מדענית, שחקנית וסופרת. :p 108. היום- מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול? לכתוב. משהו. או לחיות ודי. 109. מה ממש חשוב לך בחיים? אחים שלי 110. ממה אתה הכי מפחד? בדידות 111. מה הקשר הזוגי הכי ארוך שהיה לך? לא היה לי. ומה שהיה ממש לא נחשב או נכנס תחת כל הגדרה. 112. מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם? אני לא טיפוס נועז. אני משערת שכל האלכוהוליזם שלי וודאי לא בריא, במיוחד אם הוא מוביל לעלייה לבתי בחורים זרים ב-4 לפנות בוקר, אבל... נועז זה ממש לא. 113. מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך? יותר מדי. 114. אתה לוקח עיתון בבוקר- איזה נושאים אקטואלים מדברים אליך? אני קוראת רק את מוסף התרבות ["גלריה" של הארץ, אגב. עיתון לאנשים חושבים. :p] 115. אתה אלים? לא. טוב, לפעמים. 116. אתה חכם? לא. אבל רוצה להיות. 117. אתה אוהב ללמוד? מאוד, אבל רק נושאים שמעניינים אותי באמת. 118. מה הדברים שגורמים לך כיף? אנשים, בדר"כ. נניח, יציאה עם השותף והשותפה לשעבר, או עם החבר'ה מהלימודים והדתל"שית. וגם קריאה, או לימודים במכללה, שבאמת גורמים לי להרגיש כמו אדם משכיל וחושב. גם אם אני לא. ותשבצי הגיון שאני מצליחה לפתור פתאום. וכשמישהו מחבק אותי, או פורע את השיער באבהיות ואומר שהוא אוהב. או כשאחים שלי מחבקים אותי חזק חזק ומבקשים שלא אלך. וגם בירה, לעזאזל. לפעמים גם בירה. 119. אתה אוהב לטוס? מאוד 120. מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם? חלום מצוייר לחלוטין, על אהבתה של ילדה קטנה עם שיער שחור לערפד הצעיר שגר בספינה של אבא שלה. עזבו, זה מורכב. :p 121. חשוב לך ללכת עם הזרם? לפעמים. ולפעמים ממש לא. תלוי איזה זרם. 122. מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם ? אני ממשיכה, כבר שנים, ללבוש גרביים בצבעים שונים. וגם לא מעשנת סמים כמו כולם, לעזאזל. 123. כתבת פעם שיר? כן. רעים במיוחד. 124. כמה כסף יש לך עכשיו בארנק? בטח כלום. כנ"ל בבנק. 126. מה סוגי הבילוי המועדפים עליך? ברים למיניהם 127. אם היה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה ? מאבדת את עצמי לדעת. אני לא אשרוד בלי מסגרת בשלב זה של חיי. 128. אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר? ניו יורק. או ברצלונה. או...אעע...תלאביב. 129. 3 דברים שתמיד נמצאים לכן בתיק: ארנק, פלאפון, קלסר נייר של דובוני אכפת לי עם כל הקטעים שכתבתי ללימודים. :p 130. 3 דברים שהייתן לוקחות איתכן לאי בודד: לא עברנו את זה כבר? 131. 3 מאכלים שאתן הכי אוהבות לאכול: שניצל של אמא, פירה של חברהשלאבא, כל דבר שאבא הוציא אי פעם מתחת ידיו. אבל עזבו, לאחרונה אני בעיקר מתרכזת בעוגיות עבאדי ונמס בכוס. 132. 3 דיסקים/שירים שאתן שומעות הכי הרבה: כרגע, בעיקר את שלושת הדיסקים שהלווה לי ה"שקט" מהלימודים, והבטיח שאוהב. וואלה אוהבת. מוזיקת סיקסטיז כיפית ואווילית ומופלאה. אלמלא אלו- וודאי הייתי מתרכזת במוזיקת החורף המדכאת והאהובה שלי [טום ווייטס, לאונרד כהן, אליוט סמית', רוברט וואייט, ושאר להקות אינדי שהפציעו בשנה שעברה ונעלמו כלעומת שבאו]. עדיף כך. 133. 3 אמנים (מוזיקה) שאתן הכי מעריכות: אוי, זה קשה. קודם כל- רוברט וואייט. מכאן זה כבר מורכב. תכל'ס, לאחרונה אני מעריכה במיוחד את שלומי שבן, והבילויים. אבל באופן כללי? אממ...כפי שציינתי קודם- טום ווייטס ואליוט סמית'. וסיד בארט. ו..אע...אוף, יש יותר מדי. ;[ חדל. 134. 3 מילים/ביטויים שאתן משתמשות בהם כל הזמן: "תמותו", "וייזמיר", "כושלהאמא שלכם" [מקסימה אני] 135. 3 מקומות (בארץ/עולם) שאתן הכי אוהבות תלאביב, ניו יורק, ברצלונה [ירושלים, שוויץ, אמסטרדם, וכו'] 136. 3 פורומים שאתן גולשות בהם הכי הרבה: בנות, אופנה, מוזיקה אלטרנטיבית. אבל כותבת רק פה. 137. 3 דברים שקניתן לאחרונה: לא זוכרת. בעיקר סופר. 138. 3 דברים שבחיים לא תעשו: אין לי מושג. הכל אפשרי. 139. 3 דברים שתמיד רציתן לעשות ועוד לא יצא לכן: להתאהב [אוווו], לכתוב בעיתון ,אממ...להיות חכמה? 140. 3 עקרונות שבחיים לא תוותרו עליהם: אבאחורג: "אין דבר כזה עקרונות. זה הבולשיט הכי גדול באנושות" 141. 3 הדברים הכי כיפיים שעשיתם בחופש הזה|: איזה חופש איזה? 142. 3 המקצועות שאתן הכי אוהבות בבי"ס: דיברנו על זה כבר שעת סיום: 14:40 המשך צהריים טובים והיי! תגיבו אם קראתן, הא? :p

כן

והוא לא היחיד. אפילו אביה ז"ל של שותפה שלי גיבב איזה משהו. באמת שזה לא מסובך כמו שזה נראה, פשוט הכל נתקע בבירוקרטיה המעפנה של חברות התרופות. עזבי, כבר התעצבנתי מספיק היום....

Mrs big

New member
נו, ברור.

ואם את במקרה עוברת לגור בברצלונה, פרגני לי כמה ימי אירוח אצלך. נוי ואני הבטחנו לחזור.

אין כמו לפתוח את הבוקר עם קפה ../images/Emo96.gif

וכן, בשבילי זה בוקר. קמתי מאוחר
שעת התחלה: 14:20 1. שם: טל 2. גיל: 21 3. איזור מגורים: שפלה מרכז 4. כמה אחים יש לך? שניים 5. את/ה האח/ות הבכור/ה? יאפ 6. מה מיקומך במשפחה (סנדוויץ', בן זקונים?) 7. את/ה נפגש/ת עם המפחה המורחבת (דודים, בני דודים) פעם בהרבה/קצת זמן? בעיקר בחגים, גרים רחוק. 8. ועם סבא וסבתא? כל שישי כמעט, בפק"ל
9. את/ה אוהב/ת אירועים משפחתיים מצומצמים?( כמו בחגים למשל?) מעדיפה מורחבים. 10. את/ה הולך/ת אליהם בכלל? ברור 11. אתה אוהב אירועים משפחתיים מורחבים יחסית? (חתונה, ברית מילה?) כןןןן. אני רוצה להיות בחתונה 12. ואליהם את/ה הולך/ת? בכל הזדמנות 13. את/ה נוסע/ת לנופשים עם המשפחה? לרוב כן 14. אתם חוגגים במשפחתיכם את יום המשפחה? לא 15. אם כן, את/ה אוהב/ת את ה"חגיגות" האלה? 16. את/ה אוהב/ת את בני הדודים שלך? (אם יש..) חח את חלקם 17. אתם מבלים זמן איכות עם ההורים? לא יותר מידי, משתדלים שאלון כללי: 2. תאריך לידה: 25.7 4. ארץ לידה: ישראל 5. מקום מגורים נוכחי: רחובות 6. עיסוק: סיימתי פסיכומטרי - מחפשת עבודה 8. רישיון -יש/אין? אין
9. באיזה שפות אתם שולטים? עברית, אנגלית וטיפה ערבית וספרדית דברים שאתם אוהבים 11. שיר: עברי לידר - זה לא אותו דבר 12. סרט אהבה בלתי נשכח: אישה יפה וסיפור אהבה בלתי נשכח. יחי הקיטש 13. ספר: היביסקוס סגול 14. משחק: טאקי!
15. אתר באינטרנט: תפוז, מקושרים 16. פורום באינרנט: זה, פסיכו, זיהוי שירים 17. מקצוע בבית ספר: ספרות 18. מקום בילוי: דאנסברים 19. תוכנית טלויזיה: הרווק, איי לאב ניו יורק 20. תחנת רדיו: 102, גלגלצ דברים שאתם שונאים 21. שיר: מזרחית כבדה מידי 22. סרט: מצוירים 23. ספר: לאדעת 24. משחק: לאדעת 25. אתר באינטרנט: לאדעת 26. פורום באינרנט: לאדעת 27. מקצוע בבית ספר: מתמטיקה 28. מקום בילוי: מועדונים המוניים מידי 29. תוכנית טלויזיה: כל התוכניות בוקר... מטריד 30. תחנת רדיו: רשת גימל. חפירות. כן / לא - 31. להתשכר: לא יותר מידי 32. לעבוד על אנשים בטלפון:
33. לנהוג בלי רישיון:
34. סמים:
35. לצרוח ברחוב: שמרגישים צורך עז כמו שקרה לי בראשון אז כן :] 36. להתגייס לצה"ל:
37. לתרום לאגודה למען הסרטן:
38. לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון:
39. לשתות הרבה קולה:
40. להרוג ערבים:
41. להתנדב:
42. לגנוב מגנבים: 43. לפטר את לימור לבנת: חחח 44. לחזור בתשובה:
45. לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק:
, אם הוא טוב 46. לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד:
47. להשתתף בתוכנית ריאליטי:
48. לשרוף את התעודת בגרות: למה 49. לישון על ספסל ברחוב מבחירה:
50. לחגור גם מאחור:
א' או ב' ונימוק(!) 51. הראל- סקעת או מויאל ? מויאל 52. מקדונלדס או בורגר קינג ? מק 53. יאס או הוט ? יס
54. סוף הדרך או רצים לדירה? חח וואייי.. ישן 55. אבטיח או מלון ? אבטיח 56. תפוז או נענע ? <באינטרנט> תפוז 57. קולה או פפסי ? קולה 58. רם אורן או ג'ון גרישם ? גרישם 59. ניוטון או אינשטיין ? מה 60. לבן או שחור ? לבן 61. משקפיים או עדשות ? עדשות 62. חיים או מוות ? חיים 63. אוניברסיטה או מכללה ? נחיה ונראה 64. צבא או ש"ל ? לא משנה, העיקר לתרום 65. עתיד או עבר ? עיד
66. תות או פטל ? נמנמ.. תות 67. מתמטיקה - 3 יחידות או 5? 3 שליטה 68. רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע? ברור שהראשון 69. בצבא- לוחם או ג'ובניק ? לוחם 70. ספר או סרט ? סרט 71. דיסקמן או MP3? MP3 72. קלטת או דיסק ? דיק 73. תקליט או קלטת ? מי משתמש בזה 74. כדור הארץ או מאדים ? אנאערף 75. חיידקים או וירוסים ? 76. כחול או כתום ? כחול 77. סטימצקי או צומת ספרים? צומת ספרים 78. מנגו או קסטרו ? קסטרו 79. פלאפון או סלקום ? סלקום, ובגדול 80. לב או ראש? לב
81. 'כלבוטק' או 'שומר מסך' ? שומר מסך 82. ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים ? לא רואה 83. מה יותר בלאי- מדמ"ח באונ' חיפה או כימיה באונ' בר אילן ? לא זה ולא זה
84. ללמוד לבגרות בלשון או לישון ? לישון 85. תל אביב או ניו-יורק? נ"י 86. יום או לילה? לאדעת 87. רכבת או אוטובוס? רכבת 88. מוסיקה מזרחית או רוק כבד? רוק 89. טניס או כדור-עף ? כדורעף 90. כלב או חתול ? כלב 102. אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה - איפה היית רוצה להיות? איתו, כי אני כבר מתגעגעת.
103. 5 דברים שהולכים איתך לאי-בודד? מצלמה-שחשח-פלאפון-רעות-כמות בלתי נידלת של קפה וקולה. 104. מה ממש מעצבן אותך? אנשים שעושים לי סצנות :[ 105. ציין 3 תכונות טובות שלך: עקשנות רגישות והקשבה. 106. ציין 3 תכונות שליליות שלך: עקשנות רגשנות וסניליות. 107. כשהיית קטן- מה רצית להיות כשתהיה גדול? שחיינית נראה לי
108. היום- מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול? אין לי מושג. 109. מה ממש חשוב לך בחיים? אושר 110. ממה אתה הכי מפחד? זקנה 111. מה הקשר הזוגי הכי ארוך שהיה לך? 4 חודשים, and still counting 112. מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם? לא לפה 113. מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך? לאדעת 114. אתה לוקח עיתון בבוקר- איזה נושאים אקטואלים מדברים אליך? כל מיני נו 115. אתה אלים? לא 116. אתה חכם? את זה נראה עוד שלושה שבועות
117. אתה אוהב ללמוד? לא במיוחד 118. מה הדברים שגורמים לך כיף? לדעת שחודש הבא אני בצימר, נניח :) 119. אתה אוהב לטוס? לא יותר מידי 120. מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם? לא זוכרת חלומות 121. חשוב לך ללכת עם הזרם? תלוי במה, לא כדרך מרדנית 122. מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם? לאדעת 123. כתבת פעם שיר? יאפ 124. כמה כסף יש לך עכשיו בארנק? 170, משו כזה 126. מה סוגי הבילוי המועדפים עליך? הכל [?] 127. אם היה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה? וואי. בטח מטיסה את עצמי מפה לאנשהוא. מחפשת עבודה. 128. אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר? ת"א 129. 3 דברים שתמיד נמצאים לכן בתיק: פלאפון, ארנק, מסטיקים 130. 3 דברים שהייתן לוקחות איתכן לאי בודד: הייתה כבר שאלה כזאת 131. 3 מאכלים שאתן הכי אוהבות לאכול: פסטה מוקרמת, אנטריקוט, חביתה 132. 3 דיסקים/שירים שאתן שומעות הכי הרבה: נו 133. 3 אמנים (מוזיקה) שאתן הכי מעריכות: אביב, עברי, אריק ברמן 134. 3 מילים/ביטויים שאתן משתמשות בהם כל הזמן: סעמק, אני רעבה, אני עייפה
135. 3 מקומות (בארץ/עולם) שאתן הכי אוהבות: רומא, ת"א, רחובות 136. 3 פורומים שאתן גולשות בהם הכי הרבה: פה, פסיכו', משחוררים 137. 3 דברים שקניתן לאחרונה: נעלי אולסטאר 138. 3 דברים שבחיים לא תעשו: אתאבד, אבגוד, אצביע בעד מפלגה ימנית 139. 3 דברים שתמיד רציתן לעשות ועוד לא יצא לכן: ללכת לצימר [עוד חודש
], לטוס לניו זילנד, לעבוד בעבודה רצינית. 140. 3 עקרונות שבחיים לא תוותרו עליהם: עזרה לאחרים [?] 141. 3 הדברים הכי כיפיים שעשיתם בחופש הזה: רק התחלתי אותו :) שעת סיום: 2:50 קראתן?

זה לא שיש לי משו יותר טוב לעשות../images/Emo71.gif

שעת התחלה:18:28 1. שם: ענבל :] 2. גיל: 14 3. איזור מגורים: מרכז 4. כמה אחים יש לך? 1 5. את/ה האח/ות הבכור/ה? תאומים 6. מה מיקומך במשפחה (סנדוויץ', בן זקונים?) תאומהD: 7. את/ה נפגש/ת עם המפחה המורחבת (דודים, בני דודים) פעם בהרבה/קצת זמן? פעם בקצת זמן 8. ועם סבא וסבתא? הם מתים. 9. את/ה אוהב/ת אירועים משפחתיים מצומצמים?( כמו בחגים למשל?) כן:] 10. את/ה הולך/ת אליהם בכלל? בדר"כ 11. אתה אוהב אירועים משפחתיים מורחבים יחסית? (חתונה, ברית מילה?) מאוד!! 12. ואליהם את/ה הולך/ת? כן חח זה מקרה נדיר שיש אחד בכלל 13. את/ה נוסע/ת לנופשים על המשפחה? על המשפחה?>< 14. אתם חוגגים במשפחתיכם את יום המשפחה? ךא 15. אם כן, את/ה אוהב/ת את ה"חגיגות" האלה? 16. את/ה אוהב/ת את בני הדודים שלך? (אם יש..) בטח!בדודה שלי גדולה ממני בשנתיים והיא הכי מגניבה שיש :) וגם האחיות שלה. 17. אתם מבלים זמן איכות עם ההורים? עם אמא,המון שאלון בית ספר: בחופש הגדול כבר רציתם לחזור לבית הספר?לא חחחח אתם טובים בלימודים? חרשנים? רגילה..80 ככה אוהבים את המחנכת שלכם? זו אותה אחת משנה שעברה? כן אותה אחת ואני מתה עליה!! השאירו אותכם פעם כיתה? לא >< הקפיצו אתכם פעם כיתה? לא חח יש לכם חברים טובים שעזבו השנה את הבצפר שלכם? כן ]: קניתם ה-כ-ל לבצפר? מה לא? אמ נשמה אנחנו כבר בשנת הלימודים.תכלס אבל לא קניתי הכל חחחחחח איך נראה לכם שתהיו השנה ? מבחינת לימודים .. טובים גרועים? רגילה,כרגיל אתם מתכוונים להשקיע? יותר משנה שעברה? כן . שאלון כללי: 2. תאריך לידה:11.8 4. ארץ לידה: ישראל 5. מקום מגורים נוכחי: פ"ת 6. עיסוק: תלמידהD: 8. רישיון -יש/אין? אין 9. באיזה שפות אתם שולטים? עברית ואנגלית.אני אמורה לדעת ערבית אבל בתכלס אני לא יודעת. דברים שאתם אוהבים 11. שיר: Yellow Card - Ocean Avenue 12. סרט אהבה בלתי נשכח: אנערףף.. חחח מישהו לרוץ איתו? 13. ספר: אניהו-אתגר קרת 14. משחק: !?! 15. אתר באינטרנט: תפוז וישראבלוג 16. פורום באינרנט: בנות:) 17. מקצוע בבית ספר: היסטוריה/אנגלית 18. מקום בילוי: קניוןD: 19. תוכנית טלויזיה: חברים/האוס 20. תחנת רדיו: 100FM דברים שאתם שונאים 21. שיר: אנערף..שירים בדיכאון 22. סרט: 300 מזכיר לי..רע.אבל גם טוב.לא יודעת קיצר חחח 23. ספר: 24. משחק: 25. אתר באינטרנט: 26. פורום באינרנט: 27. מקצוע בבית ספר: מתמטיקהה 28. מקום בילוי:ביצפר?! 29. תוכנית טלויזיה: משעממות כלשהן 30. תחנת רדיו: 104!ההורים שלי כל הזמן שמים ואין שם שירים טובים בכלל 102. אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה - איפה היית רוצה להיות ?אנערף..בחיפה?סתם לא 103. 5 דברים שהולכים איתך לאי-בודד? פלאפון,אמפי,אוכל ומים.אנערף 104. מה ממש מעצבן אותך? אנשים טיפשייים 105. ציין 3 תכונות טובות שלך: חברותית,יודעת להקשיב ואממ אנערף. 106. ציין 3 תכונות שליליות שלך: קרציה,מפגרת ואני בדר"כ בדיליי. 107. כשהיית קטן- מה רצית להיות כשתהיה גדול? שחקנית חח 108. היום- מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול? רופאה.:) 109. מה ממש חשוב לך בחיים? החברים והמשפחה 110. ממה אתה הכי מפחד? מהמוות ומאלוהים.ולא להצליח בביצפר/הדרכהP: חחחח 111. מה הקשר הזוגי הכי ארוך שהיה לך? חודש |: 112. מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם? זרמתי עם הנשיקה רראשונה שלי 113. מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך? הצעה לדגמן?חחח 114. אתה לוקח עיתון בבוקר- איזה נושאים אקטואלים מדברים אליך? הכל.חוץ מכלכלה וספורט 115. אתה אלים? לא 116. אתה חכם? לא חחחח. 117. אתה אוהב ללמוד? תלוי מה 118. מה הדברים שגורמים לך כיף? משצים!ריקוד!לקרוא!:] 119. אתה אוהב לטוס? לאאא !! 120. מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם? חלמתי על ההלוויה שלי מאות פעמים 121. חשוב לך ללכת עם הזרם? לא ממש לא. 122. מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם ? אממ שמעתי מוזיקה שונה?חחח 123. כתבת פעם שיר?בטח 124. כמה כסף יש לך עכשיו בארנק?7 וחצי שקל 126. מה סוגי הבילוי המועדפים עליך? קניות?D: 127. אם היה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה ? ישנה עד מאוחר כל יום ויוצאת לבלות כל יום. 128. אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר? בת"א!! 129. 3 דברים שתמיד נמצאים לכן בתיקפלא' אמפי וקופסה של ה פלטה 130. 3 דברים שהייתן לוקחות איתכן לאי בודאוכל מים וסירת הצלה? 131. 3 מאכלים שאתן הכי אוהבות לאכולצ'יפס סלט וקלמנטינה חחחחחחח 132. 3 דיסקים/שירים שאתן שומעות הכי הרבהאנערף 133. 3 אמנים (מוזיקה) שאתן הכי מעריכותאביב גפן,אביב גפן ו..אביב גפן? 134. 3 מילים/ביטויים שאתן משתמשות בהם כל הזמןתכלס,אנערף וואטאבר 135. 3 מקומות (בארץ/עולם) שאתן הכי אוהבותהבית שלי.ואנדרת הנח"ל חחחחחחח סתם לא יודעת 136. 3 פורומים שאתן גולשות בהם הכי הרבהאופנה בנות ו..זהו נראלי 137. 3 דברים שקניתן לאחרונה כאילו בגדים?צעיף סווצ'ר ומכנס 138. 3 דברים שבחיים לא תעשוסמים,סיגריות וזנות 139. 3 דברים שתמיד רציתן לעשות ועוד לא יצא לכןוואי לוידעת.. 140. 3 עקרונות שבחיים לא תוותרו עליהםלא מפקירה חברים,ציונות ו..לא יודעת... 141. 3 הדברים הכי כיפיים שעשיתם בחופש הזהבחופש חנוכה?כנס חנוכה,כנס מופ"ת והשופינג היום P: 142. 3 המקצועות שאתן הכי אוהבות בבי"סאנגלית היסטוריה וזהו נראלי חחחח שעת סיום:18:47

מתמסדים=]

שעת התחלה: מכפת ?.. 1. שם: כנרת 2. גיל: 16 3. איזור מגורים: ת"א דרום 4. כמה אחים יש לך? 2 5. את/ה האח/ות הבכור/ה? כהבכורה אחשרמוטה... \?; 6. מה מיקומך במשפחה (סנדוויץ', בן זקונים?) 7. את/ה נפגש/ת עם המפחה המורחבת (דודים, בני דודים) פעם בהרבה/קצת זמן? מתי שאנחנו נוסעים אליהם. 8. ועם סבא וסבתא? סיימו 9. את/ה אוהב/ת אירועים משפחתיים מצומצמים?( כמו בחגים למשל?) יאפ זה מביא כסף, וסבתא שלי סוסה 10. את/ה הולך/ת אליהם בכלל? 11. אתה אוהב אירועים משפחתיים מורחבים יחסית? (חתונה, ברית מילה?) לאאא, זה הרצאות לגבי שאני פריקית שרמוטה מכל המרוקאים המטורפים. 12. ואליהם את/ה הולך/ת? לא מבחירה, בהחלט. 13. את/ה נוסע/ת לנופשים על המשפחה? לא 14. אתם חוגגים במשפחתיכם את יום המשפחה? חחחחחחח 15. אם כן, את/ה אוהב/ת את ה"חגיגות" האלה? 16. את/ה אוהב/ת את בני הדודים שלך? (אם יש..) כן כפרעליהן, אלו אנשים שאם לא היה קרבת דם לא היינו מדברים בחיים. 17. אתם מבלים זמן איכות עם ההורים? לא בדיוק. שאלון בית ספר: בחופש הגדול כבר רציתם לחזור לבית הספר? אני לא מאלה אתם טובים בלימודים? חרשנים? לא אוהבים את המחנכת שלכם? זו אותה אחת משנה שעברה? של השנה היא יצור מוזר. השאירו אותכם פעם כיתה? לע הקפיצו אתכם פעם כיתה? חח איזה יש לכם חברים טובים שעזבו השנה את הבצפר שלכם? אני עזבתי... קניתם ה-כ-ל לבצפר? מה לא? לא איך נראה לכם שתהיו השנה ? מבחינת לימודים .. טובים גרועים? 3 יחידות מתמטיקה אכזב אותי, עד עכשיו אני הייתי תלמידה של 90 מתמטיקה והקבצה א... אתם מתכוונים להשקיע? יותר משנה שעברה? לא. שאלון כללי: 2. תאריך לידה: 7.1 4. ארץ לידה: יזרעל 5. מקום מגורים נוכחי: ת"א בבית של ההורים 6. עיסוק: חחחח 8. רישיון -יש/אין? חחחחחחחחח 9. באיזה שפות אתם שולטים? אני לא;< דברים שאתם אוהבים 11. שיר: אנג'יע 12. סרט אהבה בלתי נשכח: 13. ספר: 14. משחק: 15. אתר באינטרנט: ספייס 16. פורום באינרנט: זה 17. מקצוע בבית ספר: 18. מקום בילוי: לע 19. תוכנית טלויזיה: 20. תחנת רדיו: דברים שאתם שונאים 21. שיר: 22. סרט: 23. ספר: 24. משחק: 25. אתר באינטרנט: 26. פורום באינרנט: 27. מקצוע בבית ספר: 28. מקום בילוי: 29. תוכנית טלויזיה: 30. תחנת רדיו: כן / לא - 31. להתשכר: 32. לעבוד על אנשים בטלפון: 33. לנהוג בלי רישיון: 34. סמים: 35. לצרוח ברחוב: 36. להתגייס לצה"ל: 37. לתרום לאגודה למען הסרטן: 38. לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון: 39. לשתות הרבה קולה: 40. להרוג ערבים: 41. להתנדב: 42. לגנוב מגנבים: 43. לפטר את לימור לבנת: 44. לחזור בתשובה: 45. לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק: 46. לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד: 47. להשתתף בתוכנית ריאליטי: 48. לשרוף את התעודת בגרות: 49. לישון על ספסל ברחוב מבחירה: 50. לחגור גם מאחור: א' או ב' ונימוק(!) 51. הראל- סקעת או מויאל ? 52. מקדונלדס או בורגר קינג ? 53. יאס או הוט ? 54. סוף הדרך או רצים לדירה? 55. אבטיח או מלון ? 56. תפוז או נענע ? <באינטרנט> 57. קולה או פפסי ? 58. רם אורן או ג'ון גרישם ? 59. ניוטון או אינשטיין ? 60. לבן או שחור ? 61. משקפיים או עדשות ? 62. חיים או מוות ? 63. אוניברסיטה או מכללה ? 64. צבא או ש"ל ? 65. עתיד או עבר ? 66. תות או פטל ? 67. מתמטיקה - 3 יחידות או 5? 68. רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע? 69. בצבא- לוחם או ג'ובניק ? 70. ספר או סרט ? 71. דיסקמן או MP3 ? 72. קלטת או דיסק ? 73. תקליט או קלטת ? 74. כדור הארץ או מאדים ? 75. חיידקים או וירוסים ? 76. כחול או כתום ? 77. סטימצקי או צומת ספרים? 78. מנגו או קסטרו ? 79. פלאפון או סלקום ? 80. לב או ראש? 81. 'כלבוטק' או 'שומר מסך' ? 82. ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים ? 83. מה יותר בלאי- מדמ"ח באונ' חיפה או כימיה באונ' בר אילן ? 84. ללמוד לבגרות בלשון או לישון ? 85. תל אביב או ניו-יורק? 86. יום או לילה? 87. רכבת או אוטובוס? 88. מוסיקה מזרחית או רוק כבד? 89. טניס או כדור-עף ? 90. כלב או חתול ? מה הייתם עושים אילו- 91. הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם שיכור הולך מולכם? 92. אותו דבר כמו בשאלה 91 רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ? 93. הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? 94. מישהו היה זורק עליכם שקית מים ? 95. מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה ? 96. היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך ? 97. היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ? 98. היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ? 99. היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ? ועוד קצת עליך: 101. תחביבים: 102. אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה - איפה היית רוצה להיות ? 103. 5 דברים שהולכים איתך לאי-בודד? 104. מה ממש מעצבן אותך? 105. ציין 3 תכונות טובות שלך: 106. ציין 3 תכונות שליליות שלך: 107. כשהיית קטן- מה רצית להיות כשתהיה גדול? 108. היום- מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול? 109. מה ממש חשוב לך בחיים? 110. ממה אתה הכי מפחד? 111. מה הקשר הזוגי הכי ארוך שהיה לך? 112. מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם? 113. מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך? 114. אתה לוקח עיתון בבוקר- איזה נושאים אקטואלים מדברים אליך? 115. אתה אלים? 116. אתה חכם? 117. אתה אוהב ללמוד? 118. מה הדברים שגורמים לך כיף? 119. אתה אוהב לטוס? 120. מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם? 121. חשוב לך ללכת עם הזרם? 122. מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם ? 123. כתבת פעם שיר? 124. כמה כסף יש לך עכשיו בארנק? 126. מה סוגי הבילוי המועדפים עליך? 127. אם היה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה ? 128. אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר? 129. 3 דברים שתמיד נמצאים לכן בתיק 130. 3 דברים שהייתן לוקחות איתכן לאי בוד 131. 3 מאכלים שאתן הכי אוהבות לאכול 132. 3 דיסקים/שירים שאתן שומעות הכי הרבה 133. 3 אמנים (מוזיקה) שאתן הכי מעריכות 134. 3 מילים/ביטויים שאתן משתמשות בהם כל הזמן 135. 3 מקומות (בארץ/עולם) שאתן הכי אוהבות 136. 3 פורומים שאתן גולשות בהם הכי הרבה 137. 3 דברים שקניתן לאחרונה 138. 3 דברים שבחיים לא תעשו 139. 3 דברים שתמיד רציתן לעשות ועוד לא יצא לכן 140. 3 עקרונות שבחיים לא תוותרו עליהם 141. 3 הדברים הכי כיפיים שעשיתם בחופש הזה 142. 3 המקצועות שאתן הכי אוהבות בבי"ס שעת סיום:

Tin Doll

New member
ואני

שעת התחלה: 19:05 1. שם: טובי 2. גיל: עוד שלושה חודשים 19 3. איזור מגורים: ירושלים 4. כמה אחים יש לך? 2 5. את/ה האח/ות הבכור/ה? כן 9. את/ה אוהב/ת אירועים משפחתיים מצומצמים?( כמו בחגים למשל?) לא ממש, אבל לפעמים זה יכול להיות נחמד 11. אתה אוהב אירועים משפחתיים מורחבים יחסית? (חתונה, ברית מילה?) בחתונות אני מאוהבת, עם השאר אני מסתדרת. 12. ואליהם את/ה הולך/ת? כשאין ברירה, אין ברירה... 13. את/ה נוסע/ת לנופשים עם המשפחה? לא. 14. אתם חוגגים במשפחתיכם את יום המשפחה? לא. 16. את/ה אוהב/ת את בני הדודים שלך? (אם יש..) יש כמה שכן. 17. אתם מבלים זמן איכות עם ההורים? לא, לא צריך שאלון כללי: 2. תאריך לידה: 23.3.89 4. ארץ לידה: ישראל 6. עיסוק: שירות לאומי 8. רישיון -יש/אין? אין עדיין
9. באיזה שפות אתם שולטים? עברית. דברים שאתם אוהבים: 12. סרט אהבה בלתי נשכח: טיטאניק
13. ספר: פרחים בעליית הגג 17. מקצוע בבית ספר: מתמטיקה והסטוריה 18. מקום בילוי: פאבים 19. תוכנית טלויזיה: אבודים, האנטומיה של גריי 20. תחנת רדיו: גלגלצ דברים שאתם שונאים: 21. שיר: כל שיר מזרחי 22. סרט: קומדיות רומנטיות 27. מקצוע בבית ספר: אנגלית ותנך כן / לא - 31. להתשכר: לתפוס ראש זה כן 33. לנהוג בלי רישיון: לא 34. סמים: קלים למה לא 37. לתרום לאגודה למען הסרטן: כן 41. להתנדב: כן 42. לגנוב מגנבים: כן 46. לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד: ברור 50. לחגור גם מאחור: לא א' או ב' ונימוק(!) 51. הראל- סקעת או מויאל ? מויאל 53. יאס או הוט ? יס 54. סוף הדרך או רצים לדירה? המירוץ למליון 55. אבטיח או מלון ? אבטיח 56. תפוז או נענע ? <באינטרנט> תפוז 57. קולה או פפסי ? דיאט קוקה קולה 61. משקפיים או עדשות ? עדשות 64. צבא או ש"ל ? שירות לאומי 65. עתיד או עבר ? עתיד 66. תות או פטל ? תות 67. מתמטיקה - 3 יחידות או 5? 4 70. ספר או סרט ? תלוי במצברוח 71. דיסקמן או MP3 ? אמפי 72. קלטת או דיסק ? דיסק 84. ללמוד לבגרות בלשון או לישון ? בגרות בלשון P: 86. יום או לילה? לילה 87. רכבת או אוטובוס? אוטובוס 89. טניס או כדור-עף ? טניס 90. כלב או חתול ? כלב מה הייתם עושים אילו- 91. הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם שיכור הולך מולכם? ממשיכה ללכת 92. אותו דבר כמו בשאלה 91 רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ? אותה תשובה 99. היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ? ממשיכה ללכת ועוד קצת עליך: 102. אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה - איפה היית רוצה להיות ? רחוקה מפה 103. 5 דברים שהולכים איתך לאי-בודד? אמפי, בטריות לאמפי, מטען לבטריות, גנרטור 104. מה ממש מעצבן אותך? אנשים מפגרים 105. ציין 3 תכונות טובות שלך: כנה, פרפקציוניסטית 106. ציין 3 תכונות שליליות שלך: תלותית, פרפקציוניסטית 107. כשהיית קטן- מה רצית להיות כשתהיה גדול? פסיכולוגית 108. היום- מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול? אחות בפגיה 110. ממה אתה הכי מפחד? להשאר לבד 111. מה הקשר הזוגי הכי ארוך שהיה לך? 9 חודשים בערך עם פרידות באמצע 113. מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך? כל יום קורים דברים הזויים 114. אתה לוקח עיתון בבוקר- איזה נושאים אקטואלים מדברים אליך? תשבצים 115. אתה אלים? לא 116. אתה חכם? כן אבל לא מספיק 117. אתה אוהב ללמוד? לפעמים 118. מה הדברים שגורמים לך כיף? מוזיקה טובה 119. אתה אוהב לטוס? לא יודעת, לא טסתי 120. מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם? אין לי כח לספר 121. חשוב לך ללכת עם הזרם? לא 123. כתבת פעם שיר? כן 124. כמה כסף יש לך עכשיו בארנק? 2 שקל ו20 אגורות 126. מה סוגי הבילוי המועדפים עליך? סרט, מסעדה, פאב 127. אם היה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה ? עובדת ומבלה כמו שצריך. 129. 3 דברים שתמיד נמצאים לכן בתיק חחח יש יותר מ3 דברים.. ארנק, יומן, טישו, לבלו, מראה, עיפרון לעיניים, קרם ידיים, עט, סיגריות ומצת, מפתחות 132. 3 דיסקים/שירים שאתן שומעות הכי הרבה כרגע? שלומי שבן, פורקיופיין ואסף אבידן. 133. 3 אמנים (מוזיקה) שאתן הכי מעריכות נ"ל כנראה 139. 3 דברים שתמיד רציתן לעשות ועוד לא יצא לכן רשיון, לטוס, לגור בשכירות 140. 3 עקרונות שבחיים לא תוותרו עליהם להיות כמה שיותר אמיתית, תמיד 141. 3 הדברים הכי כיפיים שעשיתם בחופש הזה איזה חופש שעת סיום: 19:25 הודגש באמצעות מדגישומטיק
נו אם מישהי קראה שתגיד משהו

adiss90

New member
pass me a bottle, mister Jones

1. שם: עדי 2. גיל: 17 3. איזור מגורים: מירכז 4. כמה אחים יש לך? 1 5. את/ה האח/ות הבכור/ה? יאס 6. מה מיקומך במשפחה (סנדוויץ', בן זקונים?)- אחות בכורה 7. את/ה נפגש/ת עם המפחה המורחבת (דודים, בני דודים) פעם בהרבה/קצת זמן? קצת. עם הרוב פעם בשבוע. 8. ועם סבא וסבתא? פעם בשבוע. (חוץ מסבא אחד לא ידידותי במיוחד) 9. את/ה אוהב/ת אירועים משפחתיים מצומצמים?( כמו בחגים למשל?) כן. יש לי משפחה מדהימה(תרתי משמע,סה"כ). 10. את/ה הולך/ת אליהם בכלל? ברוווווור 11. אתה אוהב אירועים משפחתיים מורחבים יחסית? (חתונה, ברית מילה?) כן, רוב הזמן. 12. ואליהם את/ה הולך/ת? כן. 13. את/ה נוסע/ת לנופשים עם המשפחה? כן. 14. אתם חוגגים במשפחתיכם את יום המשפחה? אמא שלי תמיד היחידה שזוכרת אז היא מכינה אוכל טעים. 15. אם כן, את/ה אוהב/ת את ה"חגיגות" האלה? אוכל. כן. 16. את/ה אוהב/ת את בני הדודים שלך? (אם יש..) - כ"כ!!!! כל הבני דודים שלי 333> טווח הגילאים והאיכות נהדר 17. אתם מבלים זמן איכות עם ההורים? כן. שאלון בית ספר: בחופש הגדול כבר רציתם לחזור לבית הספר? לא. אתם טובים בלימודים? חרשנים? אני טובה בלימודים. ואם אתן קוראות ל"להבריז תמיד בסטייל" ו-"להתכונן לכל מבחן לפחות ערב לפני" חרשנית,,,,,,אז בכיף. אוהבים את המחנכת שלכם? זו אותה אחת משנה שעברה? אוהבת. עברתי איתה בדיוק 2 שיעורים והגעתי לנקודה שאני זוכרת איך קוראים לה. זו לא אותה אחת. השאירו אותכם פעם כיתה? לא הקפיצו אתכם פעם כיתה? לא יש לכם חברים טובים שעזבו השנה את הבצפר שלכם? לא קניתם ה-כ-ל לבצפר? מה לא? ממ נראהלי. (???) איך נראה לכם שתהיו השנה ? מבחינת לימודים .. טובים גרועים? כולם יהיו גרועים. שביתה וזה. אתם מתכוונים להשקיע? יותר משנה שעברה? הו כן (יש לי פחות מחצי שנה ליותר מ-10 בגרויות) שאלון כללי: 2. תאריך לידה: MAY 4. ארץ לידה: יזראל 5. מקום מגורים נוכחי: יזראל 6. עיסוק: בייביסיטר D: 8. רישיון -יש/אין? אין 9. באיזה שפות אתם שולטים? עברית, אנגלית וספרדית-מאד-מדוברת דברים שאתם אוהבים 12. סרט אהבה בלתי נשכח: "יש לה את זה", תמיד היה הפייבוריט. 13. ספר: מר ורטיגו,ההוביט ועוד כמה 14. משחק: קלפים, מונופול (ועוד משחקי קופסא דומים) ומשחקי שכונה שכבר לא יוצא לי לשחק (חיי שרה,מחבואים) ומשחקי ספורט. 15. אתר באינטרנט: TAפוזז 16. פורום באינרנט: זה, כמובן 17. מקצוע בבית ספר: ממ פסיכו? 18. מקום בילוי: ת"א, הרצליה ? 19. תוכנית טלויזיה: נערפ 20. תחנת רדיו: מה כן / לא - 31. להתשכר: לא 32. לעבוד על אנשים בטלפון: לא 33. לנהוג בלי רישיון: לא ! 34. סמים: בחינניות. 35. לצרוח ברחוב: בחינניות. 36. להתגייס לצה"ל: כן 37. לתרום לאגודה למען הסרטן: כן 38. לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון: לא ! 39. לשתות הרבה קולה: לא 40. להרוג ערבים: 41. להתנדב: תלוי איפה למה מתי ואיך. 42. לגנוב מגנבים: חח מה 43. לפטר את לימור לבנת: מה 44. לחזור בתשובה: מה 45. לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק: מה 46. לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד: למה לא. 47. להשתתף בתוכנית ריאליטי: בעקרון לא 48. לשרוף את התעודת בגרות: לא ?(????) 49. לישון על ספסל ברחוב מבחירה: לא 50. לחגור גם מאחור: כן ;) א' או ב' ונימוק(!) 51. הראל- סקעת או מויאל ? מי? 52. מקדונלדס או בורגר קינג ? שניהם הולכים 53. יאס או הוט ? הוט 54. סוף הדרך או רצים לדירה? מה? 55. אבטיח או מלון ? אבטיח 56. תפוז או נענע ? <באינטרנט> תפוז 57. קולה או פפסי ? שומדבר 58. רם אורן או ג'ון גרישם ? מה 59. ניוטון או אינשטיין ? מה 60. לבן או שחור ? שחור 61. משקפיים או עדשות ? משקפיים 62. חיים או מוות ? מה 63. אוניברסיטה או מכללה ? אוניברסיטה 64. צבא או ש"ל ? צבא 65. עתיד או עבר ? ככה באמצע 66. תות או פטל ? שניהם טובים 67. מתמטיקה - 3 יחידות או 5? ככה באמצע 68. רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע? רכב נוסע. 69. בצבא- לוחם או ג'ובניק ? שכחתם תומכי לחימה. 70. ספר או סרט ? זו שאלה קשה 71. דיסקמן או MP3 ? אמפי 72. קלטת או דיסק ? דיסק 73. תקליט או קלטת ? קלטת 74. כדור הארץ או מאדים ? ממ כדור הארץ? 75. חיידקים או וירוסים ? ??? 76. כחול או כתום ? כתום 77. סטימצקי או צומת ספרים? אותו דבררר 78. מנגו או קסטרו ? ממ לא יודעת? 79. פלאפון או סלקום ? סיים סיים 84. ללמוד לבגרות בלשון או לישון ? במקרה שלי זה היה לישון כל שיעור לשון ולקום שבוע לפניי בפאניקה. הוכיח את עצמו יופי. 85. תל אביב או ניו-יורק? ניו יורק 86. יום או לילה? יום, בעקרון 87. רכבת או אוטובוס? רכבת 88. מוסיקה מזרחית או רוק כבד? רוקבד 89. טניס או כדור-עף ? כדורעף 90. כלב או חתול ? כלב מה הייתם עושים אילו- 91. הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם שיכור הולך מולכם? מעקמת את הפרצוף באופן שיצחיק את מי שלידי ומגבירה קצב. 92. אותו דבר כמו בשאלה 91 רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ? מחייכת ומגבירה קצב. 93. הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? אאוץ', המפרקת. 94. מישהו היה זורק עליכם שקית מים ? מציגה אוצר מילים מרשים. 95. מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה ? לאתודה 96. היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך ? צוחקת והולכת לישון 97. היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ? אממ צוחקת והולכת לישון? 98. היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ? "בטעות" חח. צוחקת והולכת לישון. 99. היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ? זה חוזר על עצמו. ועוד קצת עליך: 101. תחביבים: שחיה, אירובי, משחק, אכילה ו...נערף ,כלמיני. 102. אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה - איפה היית רוצה להיות ? נ"י 103. 5 דברים שהולכים איתך לאי-בודד? יאכטה, הרבה אוכל, ג'וני דפ, רב חובל ומפה. 107. כשהיית קטן- מה רצית להיות כשתהיה גדול? אסטרונאוטית ומנחה בערוץ הילדים. 108. היום- מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול? לממן ת'צמי. ואחרי שנתייצב כל שנה-שנתיים חו"ל. 109. מה ממש חשוב לך בחיים? משפחה, חברים, בריאות 110. ממה אתה הכי מפחד? מחלות 111. מה הקשר הזוגי הכי ארוך שהיה לך? >< 115. אתה אלים? לפעמים 116. אתה חכם? תגדירו חכם. 117. אתה אוהב ללמוד? נורא תלוי. 118. מה הדברים שגורמים לך כיף? המון דברים שכוללים חופש. 119. אתה אוהב לטוס? ממ כן. 120. מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם? או-אה. שלא נתחיל. 121. חשוב לך ללכת עם הזרם? רק טיפה 122. מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם ? אכלתי מילקי עם זיתים. 123. כתבת פעם שיר? אני מניחה 124. כמה כסף יש לך עכשיו בארנק? יש לי שני ארנקים. אחד ריק ואחד עם 120 שקלים שמיועדים למשהו. 127. אם היה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה ? עובדת. ואז יהיה לי משהו לטיול אחרי צבא. 128. אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר? סנסט בולווארד, בוורלי הילס, לוס אנג'לס. 129. 3 דברים שתמיד נמצאים לכן בתיק- אין דבר כזה 142. 3 המקצועות שאתן הכי אוהבות בבי"ס- פסיכולוגיה, מחשבים ו...זהו, בעקרון. אני דיי סובלת...... שעת סיום

למעלה