שאלון

שאלון

שם? גיל:? אזור בארץ? תחביב? מצאתה כבר את היעוד שלך? מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול? סדרות אהובות? שחקנים אהובים(לא חייב מתוך הנפילים)? זמר/זמרת אהובים? להקה אהובה? עיר אהובה? מקום אהוב? שלושה דברים לקחת לאי בודד? יש לך חוג? איזה? הנפילים:... דמות אהובה? שחקן/שחקנית אהובים(אפשר כמה)? קטע אהוב? מישפט אהוב? פסקול אהוב מהסידרה? מקום אהוב? תמשיך לצפות בה? אתה צריך לשבץ שלושה מקומות לסידרה הכי אהובה והכי טובה איזה מקום אצלכה הנפילים?

עונה

שם?מיטל גיל:?13 וחצי אזור בארץ?דרום תחביב?לשיר ,לכתוב מצאתה כבר את היעוד שלך?לא מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול?אין החלטה חד מששמעית סדרות אהובות?הנפילים,מסכים,מישמורת ,השיר שלנו. שחקנים אהובים(לא חייב מתוך הנפילים)?אניה בוקשטיין,ליטל רוזנציוג זמר/זמרת אהובים?אבריל לוין להקה אהובה?סינרגיה עיר אהובה?אילת מקום אהוב?חוף הים שלושה דברים לקחת לאי בודד?אם פי 3 אני לא יכולה בלי מוזיקה,אוכל, ופאלפון לראות הנפילים יש לך חוג?לא איזה?- הנפילים:... דמות אהובה?עדי כץ שחקן/שחקנית אהובים(אפשר כמה)?דן שפירא,ליטל רוזנציווג ימית סול הילה ערן קטע אהוב?כורטים לשלומי את היד מישפט אהוב?"עוד תזוזה קטנה שלך צורי אני יורה בו" פסקול אהוב מהסידרה? שאבי וצורי מגיעים לכמ"ג יש את השיר הזה מקום אהוב?מישרדי הכמ"ג תמשיך לצפות בה?ברור אתה צריך לשבץ שלושה מקומות לסידרה הכי אהובה והכי טובה איזה מקום אצלכה הנפילים?רישאון ברור

Yarinv

New member
משיבון../images/Emo3.gif

שם? ירין
אזור בארץ? המרכז
תחביב? כל מיני
מצאת כבר את היעוד שלך? לא
מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול? כנ"ל
סדרות אהובות? יש כמה וכמה
שחקנים אהובים(לא חייב מתוך הנפילים)? גם
זמר/זמרת אהובים? אין
להקה אהובה? גם אין
עיר אהובה? העיר שלי
מקום אהוב? לא יודע
שלושה דברים לקחת לאי בודד? שלושה אקווריומים שמלאים בדגי משאלות
יש לך חוג? ממזמן לא
איזה?
הנפילים:...
דמות אהובה? עדיייי
שחקן/שחקנית אהובים(אפשר כמה)? ליטל בראש ובראשונה
קטע אהוב? מה את הולכת/מתנשקת?
מישפט אהוב?
וגם "ביום ראשון נוח..."
פסקול אהוב מהסידרה? אין משהו מיוחד
מקום אהוב? בניין המשרדים
תמשיך לצפות בה? בטח
אתה צריך לשבץ שלושה מקומות לסידרה הכי אהובה והכי טובה איזה מקום אצלכה הנפילים? קשה לי להחליט מי יותר טוב.

adidasabc

New member
../images/Emo108.gifעונה../images/Emo9.gif

שם? עדי
גיל? 15
אזור בארץ? צפון
תחביב? אופניים, מחשב
מצאת כבר את היעוד שלך? לא
מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול? אין לי שמץ
סדרות אהובות? "משמורת", "הנפילים", "השיר שלנו"
שחקנים אהובים(לא חייב מתוך הנפילים)? ליטל רוזנצוייג
זמר/זמרת אהובים? --
להקה אהובה? --
עיר אהובה? אני שונא ערים
מקום אהוב? הבית שלי
שלושה דברים לקחת לאי בודד? משפחה, מחשב, מקרר
יש לך חוג? לא
איזה? --
הנפילים...
דמות אהובה? עדי כץ
שחקן/שחקנית אהובים(אפשר כמה)? ליטל רוזנצוייג ודן שפריא
קטע אהוב? סצינות של יובל ועדי או של יובל ומאור או של עדי ומאור
משפט אהוב? "כי אם הלכנו ביחד ומצאנו גוזל והיינו חייבים להיבא אותו לפה וקראנו לו אפי,אז איפה אפי?"
פסקול אהוב מהסידרה? מזתומרת?
מקום אהוב? קפיטריה
תמשיך לצפות בה? ברור!
אתה צריך לשבץ שלושה מקומות לסידרה הכי אהובה והכי טובה איזה מקום אצלך הנפילים? ראשון או שני

שבינה

New member
עונה

שם: יעל גיל: 15 וחצי אזור בארץ: חיפה תחביב: להציק לאחי הקטן
מצאתה כבר את היעוד שלך: להציק לאחי הקטן
מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול: לעבוד בקולנוע ולהציק לאחי הקטן
סדרות אהובות: השיר שלנו, פלייבר פלייב!!
שחקנים אהובים(לא חייב מתוך הנפילים): אניה בוקשטין זמר/זמרת אהובים: אביב גפן להקה אהובה: הבנות
עיר אהובה: חולוניה!! מקום אהוב: הבית שלי? שלושה דברים לקחת לאי בודד: מיטה, מקרר ואת אחי הקטן.... יש לך חוג: לא איזה: אבל אין לי
הנפילים:... דמות אהובה: ליאה!!! שחקן/שחקנית אהובים(אפשר כמה): ליטל קטע אהוב: נוח נחנק למות מישפט אהוב: עדי: "מה את הולכת" וליאה עונה לה:"מה את מתנשקת??" פסקול אהוב מהסידרה: איזה פסקול יש בסדרה? מקום אהוב: החדר של עדי תמשיך לצפות בה: נקווה
אתה צריך לשבץ שלושה מקומות לסידרה הכי אהובה והכי טובה איזה מקום אצלכה הנפילים: שלישי

שבינה

New member
אני אוהבת את ה../images/Emo107.gifה ואת האמא ה../images/Emo107.gifה!!!!

פלייבור פלייב!!!

שבינה

New member
סדרה גדולה ואני ממליצה לכולם לצפות ../images/Emo41.gif

כל יום שלישי בתשע ורבע ביס סטאר 1 סדרה שתרוקן לכם תמווווח

adidasabc

New member
../images/Emo108.gifאין מה להתחיל לראות עכשיו../images/Emo6.gif בואי לצ'ט

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifעונה חדשה!

שם? ניצן גיל:? 16.5 אזור בארץ? מרכז. תחביב? מחשב XD. מצאתה כבר את היעוד שלך? כן! אני צריך לשמור על החללית מהשתלטות של פאקצות עם יכולות מיוחדות של שגיאות כתיב!
מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול? עוד לא סגור על זה. סדרות אהובות? הנפילים, השיר שלנו וכל מיני תוכניות בידור בערוץ 2. שחקנים אהובים(לא חייב מתוך הנפילים)? ליטל רוזנצוייג, אושרי כהן, יניב פולישוק. זמר/זמרת אהובים? אין כ"כ. להקה אהובה? סינרגיה. עיר אהובה? גבעתיים. מקום אהוב? הבית והים. שלושה דברים לקחת לאי בודד? פלאפון שנטען ידנית XD, חיה כלשהי שתשמש לי לבידור, מחשב נייד. יש לך חוג? לא. איזה?-- הנפילים:... דמות אהובה? עדי. שחקן/שחקנית אהובים(אפשר כמה)? ליטל רוזנצוייג, יניב פולישוק, דביר בנדק. קטע אהוב? החקירה של מושיקו
. מישפט אהוב? אסף: "הנה משהו מוזר!! רונ סופרסטאר קיבלה קליט זהב. אמממ...."
. וגם "איינשטיין יא מניאק" וכל השטויות שלו XD. פסקול אהוב מהסידרה? של ספרות זולה. מקום אהוב? נראה לי הקפיטריה. תמשיך לצפות בה? ברור!! אתה צריך לשבץ שלושה מקומות לסידרה הכי אהובה והכי טובה איזה מקום אצלך הנפילים? נראה לי מקום שני, כי היו כבר כל מיני סדרות מפעם בערוץ 2 שהיו ממש מעולות.

ילד רע 16

New member
עונה:

שם? עדן גיל:? 16.4 אזור בארץ? הרצליה תחביב? יש הרבה מצאתה כבר את היעוד שלך? לא מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול? לא יודע סדרות אהובות? הנפילים, השיר שלנו, דני הוליווד, נולד לרקוד וכו', מסכים גם שחקנים אהובים(לא חייב מתוך הנפילים)? חנה לסלאו, יעל שרוני, מיה דגן, נינט טייב זמר/זמרת אהובים? נינט טייב להקה אהובה? מטרופולין והיהודים עיר אהובה? אין מקום אהוב? הבית כשאין בו אף אחד שלושה דברים לקחת לאי בודד? פלאפון טלוויזיה ומחשב יש לך חוג? לא איזה?אין לי הנפילים:... דמות אהובה? עדי שחקן/שחקנית אהובים(אפשר כמה)? ליטל רוזנצוויג ודניאל מרוז קטע אהוב?שלומי חוזר הביתה בפרק האחרון אחרי הבלגאן מישפט אהוב? היו הרבה מצחיקים ומוחצים במיוחד פסקול אהוב מהסידרה?יש רק אחד לא? הכוונה לשיר? אז שיר הסיום של העונה הראשונה-פרק 50, WIDE OPEN SPACE מקום אהוב?קפיטריה תמשיך לצפות בה?כן אתה צריך לשבץ שלושה מקומות לסידרה הכי אהובה והכי טובה איזה מקום אצלכה הנפילים?ראשון

עונה =]

שם?יעל גיל:?16 אזור בארץ?נתניה תחביב?הכל מצאתה כבר את היעוד שלך?לאXD מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול?משהו סדרות אהובות? שחקנים אהובים(לא חייב מתוך הנפילים)?בנחמין רוחאס
זמר/זמרת אהובים?שלומי בראל להקה אהובה?אוונסנס עיר אהובה?תל אביב,ניו יורק...הקיצר איפה שיש חיים:) מקום אהוב?הבית שלי שלושה דברים לקחת לאי בודד?כלב,חבר ואוכל יש לך חוג?לא איזה הנפילים:... דמות אהובה?יובל שחקן/שחקנית אהובים(אפשר כמה)?דניאל וג'ייסון קטע אהוב?לאזוכרת מישפט אהוב?לאזוכרת גםXD פסקול אהוב מהסידרה? מקום אהוב? תמשיך לצפות בה?אהה כן אתה צריך לשבץ שלושה מקומות לסידרה הכי אהובה והכי טובה איזה מקום אצלכה הנפילים?3?

למעלה