שאלון!

יאללה

שעת התחלה: אממ 22:56 שיר שמתנגן ברקע: לא מתנגן ספר קצת על עצמך: אני שמנה מחשבה שעוברת בראש: אני ממש שמנה מה עשית היום? סידרתי את הארון מה תעשה מחר? אתפגר חשק ל...: להוריד 20 קילו חח מה המידה שלך בנעליים? 38-39 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? פה איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? בטלויזיה מה אתה הכי אוהב לאכול? גלידה מה אתה הכי שונא לאכול? אמ דברים שאני אצטער עליהם אח"כ...שזה כמעט הכל מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? לא יודעת. הייתי בדירה של בחור שאני בקושי מכירה, רק איתו. לא קרה שומדבר רציני אבל יכל לקרות אני מניחה מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? ^. זה פשוט מה שעולה לי לראש כי זה הכי לאחרונה מה הצבע האהוב עלייך? עכשיו לבן מה הצבע השנוא עלייך? אמ צכלצ מעצבן כזה מה המקצוע האהוב עלייך? בבצפר? כלום.. אולי ביולוגיה מה המקצוע השנוא עלייך? תנ"ך אויש איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? נחמדה עיר/ים אהובות: פריז. ת"א. ראשלצ חח מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? טיסה ללונדון זה נחמדP: איפה חגגת יומולדת אחרון? בים שיכורה. היה לא משו איך אתה הכי אוהב לבלות? מועדונים!! עם מי אתה הכי אוהב לבלות? חברות שלי מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? מאוחר מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? אממ יש שעת אפס ב7 וחצי יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כן מה היה המבחן האחרון? ביולוגיה כמה קיבלת בו? לא ידוע. צריך להיות ציון טוב יש לך חברים מחוץ לכיתה? כמובן ומחוץ לשכבה? כמובן ומבית ספר אחר? כמובן ומהעיר אחרת? כמובן אתה נוהג לדבר עם חפצים? אם אני חוטפת ממשו מכה אני אצעק עליו היית פעם אצל פסיכולוג? לא ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? ברור אם כן - סיפרת למישהו? לא זוכרת מתי פעם אחרונה שבכית? אמ..שבוע שעבר נראה לי מדוע? מי זוכר, אחד מהדיכאונות שלי לקחת סמים מתישהו? נאא אתה מעשן? ניסיתי, לא תפס חח מתי פעם אחרונה שהשתכרת? שישי שעבר. היה נוראי. לא הפסקתי להקיא עד הערב שאחרי (רציני, הקאתי כל כך הרבה. בסופו של דבר פשוט התפתלתי על הרצפה ליד האסלה כולי מקבלת עוויתות כי לא נשאר מה להקיא יותר.) איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? אמ משו של כנסיית השכל למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? כי אין לי כסף מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? וואי יש מלא אנשים ולחבק? רציני אף אחד ולנשק? אני בהתנזרות. נשיקות זה לא משו (הי- כבר כתבתי כאן שהתנשקתי?P: תחילת החודש אניוואי) ולספר לו משהו מהלב? כל מי שמוכן לשמוע. יש לי הרבה מה לחפור. יש לך חברה?או משהו כזה? חבר? לא, קשה לי להישאר בקשר עם בחור אחרי שבוע. ניסיתי אבל לא הלך. עם מי התנשקת בפעם האחרונה? מישו מתי? 8.11 ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא את מי היית לוקח לאי בודד? אחשליי את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? אף אחד עזבו אותי אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? חברה שלי שם מיוחד לבן? איתמר! שם מיוחד לבת? אני אוהבת את ליה. ומיקה מאכל אהוב: לא שאלתם? מאכל שנוא: ^ דבר אחרון שאכלת: אממ חתיכונת של עוגת שוקולד כמעט בלי סוכר חח בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? אם ניתקתי איתו קשר זה מסיבה טובה לא? . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? בייסיק שחורה אתה לומד ביום שישי? כן מה הספר האחרון שקראת? אויש. אממ. שאלה טובה אהבת? מה הסרט האחרון שראית? גאווה ודעה קדומה שוב אהבת? אהבתי את מר דרסיP: מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? חברה שלי מלמעלה על מה דיברת איתו? היא רוצה שמישהו יצא איתה אז הצעתי את עצמי ושאלתי אם היא זורמת. היא כן מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אמא לא? והיא לא יודעת כזה הרבה על מי אתה יודע הכי הרבה? אח שליP: מה הדבר האחרון שקנית? משו שאני לא יכולה לרשום כאן. כמה הוא עלה? 112.90 ממי הsms האחרון שקיבלת? אחד מהבחורים בחיים שלי עכשיו מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? לו מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? שנייה.."אני" מה ממש בא לך לאכול עכשיו? את אמא שלך יש לך עדשות/ משקפיים? יאפ עשית ישור שיניים? יאפ מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? אוהו מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? כיתה ט' מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? ת"א למה הלכת לשם? שופינג איך קוראים לאמא שלך? מלכה יש לך שם שני? מהו? כן ולא אומרת אתה קרוי על שם מישהו? מי? סבתא אתה אוהב ילדים קטנים? לא. סורי, לא. באמת. כמה בני דודים יש לך מצד אמא? לא יודעת, הרבה כמה בני דודים יש לך מצד אמא? ^ איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? לא בקשר חזק איתם אז לא אכפת לי. אה רגע! יש איזה אחד בן 6 ששומע טראנסים ומטאל. הוא חמוד ומצחיק בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 18 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? להיות רזה, עם חזה גדול יותר ותחת יפה. ובפנימיות? למי אכפת מהפנימיות? סתם, להיות מאוזנת יותר איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? יש לי מלא חברות טובות. טוב נרשום על ההכי ותיקה- היא לא יודעת לשים גבולות לעצמה. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') קומדיה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? יוקו אונו למה? כדי לעשות את ג'ון לנון כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? לא יותר מ2 אם בכלל מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? סעמק מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? איתמר): זה איזה שכן בן 22 חתיך שאני אובססיבית אליו כמה קומות יש לך בבית? 1 הלכת פעם להפגנה? אמ כן. אם העצרת נחשבת הפגנה נגד (או בעד) מה? משו לחינוך מתי זה היה? שבת מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: את אמא שלך מה הרגע המאושר ביותר בחייך? שאח שלי נולד את מי אתה רוצה לידך עכשיו? מישהו שאני אוכל לפתח רגשות אליו באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? סעומו מה עושה לך טוב? אמאשך. טוב די. אממ מחמאות. מה מעצבן אותך? בדיחות על החזה שאין לי מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? נגינה מה הפריט הכי יקר שיש לך? לא יודעת מה נמצא אצלך תמיד במקרר? חלב מה היית לוקח לאי בודד? אלבומים של הביטלס המלצה לסרט: שמש נצחית בראש צלול תוכנית טלוויזיה? האוס מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? לא יודעת איך את/ה מתגבר על באסה? בוכהP: איפה היית רוצה לבקר בעולם? ניו יורק. מחוץ לבניין הדקוטה. מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? חום איזה עונה בשנה אהובה עליך? קיץ איזה חג אהוב עליך? פסח האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: כן חיית מחמד: אין לי כמה אחים יש לך? 1

ועוד קצת

מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן אבל לא קשר רומנטי נפגשת איתו/ איתה? מלא מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא מהי אהבה בשבילך? שאלה טובה. לא יודעת. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא. מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? כשהמשפחה שלי מאושרת מה את/ה אוהב/ת לעשות? שופינג מקומות בילוי מועדפים: קניון ומועדונים למיניהם את/ה אוהב/ת להיות בבית? תלוי מי בבית כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? אין לי אהבה. ולא ממש, כבר יצא לי לצאת עם שני אנשים בו זמנית. מה השם הראשון שעולה לך בראש? איתמר]; נו שאלתם לא את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? תלוי על מה אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? מאדדדדדדדדד מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: די נו האם את/ה מאמינ/ה בה´? לא החיים טובים לדעתך? לא. תמיד יהיה משו לא בסדר. אבל בקטנה לבוש: שלי עכשיו? פיג'מה איפור: מסכה מבוץ ים המלח. נשבעת מאכל אהוב: דייייייייייייייייי שתייה אהובה: קפה להקה אהובה: ביטלס
סרט אהוב: שמש נצחית בראש צלול גלידה: וניל עוגיות. עיר בעולם: פריז ארץ: ישראל מה תעשה כשתסיים את השאלון? קפה נראה לי שיר ברקע: אין שעת סיום: 23:14..אני כזו צב

ליזיגי

New member
איףיףףף...

מחכה לידיד שרק עכשיו מתחיל להתארגן (יפיוף) ואז בדרך למסיבת גיוס מטורפתתתת
שעת התחלה: 23:05 שיר שמתנגן ברקע: אין ספר קצת על עצמך: אני ליאור בת17
מחשבה שעוברת בראש: ל-ח-ץ בנוגע לש"ש מה עשית היום? שיעור נהיגה, שיחקתי עם אחותי בקלפים וקרעתי לה ת'צורה (אז מה אם היא בת 6?
), צופים כמובן- היה אחלה יום פעילות!! ארוחתערב משפחתית... מה תעשה מחר? לעבוד על הבגרות, מפגש שכבה, ללכת לראות קצת מה הולך בסמינר ח'.... וזהו אין עוד תוכניות.. אהה מתמטיקה! חשק ל...: להרזות! מה המידה שלך בנעליים? 37-6 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? שמינסטים בעיקר, צופים, ש"ש ומכינות
איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? אלוהים גדול ! מה אתה הכי אוהב לאכול? צ'וצ'קי וממתקים
מה אתה הכי שונא לאכול? עוףףף
מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? וואו.. לא נראה לי שהיה אחד כזה.אבל אני חסרת טקט ברמות כך שסביר להניח שהיו הרבה דברים מפגרים ומטורפים שעשיתי בלי לשים לב בכלל מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? עזבתי את ויקו
(מורה לנהיגה חח) מה הצבע האהוב עלייך? ירוק
מה הצבע השנוא עלייך? כתום מה המקצוע האהוב עלייך? היסטוריה
מה המקצוע השנוא עלייך? מתמטיקה
איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? ממממ בסדר עיר/ים אהובות: שוהם הבירה
מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? לוח מודעות ע-נ-ק-י עם מלאמלאמלא תמונות שלי ושל גיא הנסיך, ותמונות ממש יפות ופוטגניות אז אני שמחה :] ממש יפה... איפה חגגת יומולדת אחרון? לא מדברים על זה
איך אתה הכי אוהב לבלות? אני לא אוהבת לבלות חחח.. סתם עם מי אתה הכי אוהב לבלות? חברים מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? בימים של בצפר (מממ:/) ב24:00 בערך... וזה תלוי באיזה ימים במהלך השביתה מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8:00 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כן מה היה המבחן האחרון? וווווווואו! מתכונת באנטומיה לפני שנים..חחח סתם בתחילת אוקטובר כמה קיבלת בו? 95
יש לך חברים מחוץ לכיתה? כן ומחוץ לשכבה? כן ומבית ספר אחר? כן ומהעיר אחרת? כן אתה נוהג לדבר עם חפצים? ל---א היית פעם אצל פסיכולוג? כשהייתי קטנה שההורים שלי התגרשו :] ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? בכיתה ח' בערך אבל אל דאגה זה לא באמת היה רציני
אם כן - סיפרת למישהו? לא נראה לי מתי פעם אחרונה שבכית? וואו לא יודעת.. בטח לפני שבוע מדוע? בטוח בהקשר של צופים לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן? לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? אף פעם איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? לא זוכרת
למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? דיי מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? אממממ... אף אחד היום לא עצבן אותי, חחח השתפרות :] ולחבק? אבא :] ולנשק?
ולספר לו משהו מהלב? אף אחד...

ליזיגי

New member
המשך :]

יש לך חברה?או משהו כזה? לא :/ עם מי התנשקת בפעם האחרונה? חבר לשעבר מתי? מזמן ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא את מי היית לוקח לאי בודד? את עצמי את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? אף אחד... אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? בדיוק סיימתי שיחה שם מיוחד לבן? אודסי
חחח סתם שם מיוחד לבת? שירה, אחד השמות ! מאכל אהוב: נוו כבר הייתה שאלה כזו מאכל שנוא: היה! דבר אחרון שאכלת: מאפינס :] בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? מישהו ... . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? גופית סבא אפורה חח אחת הנוחות ! אתה לומד ביום שישי? כן מה הספר האחרון שקראת? צבע המים אהבת? כן מה הסרט האחרון שראית? לא זוכרת :/ אהבת? כנראה שכן מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? עומר על מה דיברת איתו? על בגדים חח מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אני
על מי אתה יודע הכי הרבה? לא יודעת מה הדבר האחרון שקנית? חולצה כמה הוא עלה? 40 ממי הsms האחרון שקיבלת? -בודקת- בתאל מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? בתאל
מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? ליאור מה ממש בא לך לאכול עכשיו? כלוםםם -דיאטה!חחח ממש יש לך עדשות/ משקפיים? לא עשית ישור שיניים? כן מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לפני שבועיים בערך מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? מזמן ! מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? לוד חח למה הלכת לשם? שיעור נהיגה :] איך קוראים לאמא שלך? אורית יש לך שם שני? מהו? אין אתה קרוי על שם מישהו? מי? לאאא אתה אוהב ילדים קטנים? וואו זו שאלה שנשמעת פדופילית...
בעיקרון אני חולה על ילדיםקטנים ונקשרת אליהם ממש מהר... כמה בני דודים יש לך מצד אמא? סופרת-- 6 כמה בני דודים יש לך מצד אבא?שוב סופרת-- 5 ... וואו יש לי ממש קצת בני דודים! איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? עומר בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? טוב לי 17 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? את הגוף שלי ובפנימיות? נועזת יותר חחח :] ספונטניות איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? איחורים כרוניים! איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') קומדיה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? סוג של חברה שלי.. למה? כי היא מדהימה ומעניין איך ההרגשה חח כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 3-4 נראה לי מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? מה מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? נועם כמה קומות יש לך בבית? 4 הלכת פעם להפגנה? אמממ אם זה נחשב הפגנה הפגנה נגד (או בעד) מה? הלכתי לעצרת של המורים, ולעצרת הזדהות של ניצולי השואה מתי זה היה? לפני שבוע ולפני חצי שנה בערך.. מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אמממ ? מה הרגע המאושר ביותר בחייך? שפגשתי את אלן
חחחח את מי אתה רוצה לידך עכשיו? אף אחד באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? שווה ש... מה עושה לך טוב? אוכל
מה מעצבן אותך? אני לא עצבנית כלכך בקלות מה תמיד צריך להיות בכיס? כלום איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? משחק מה הפריט הכי יקר שיש לך? לא יודעת ... מה נמצא אצלך תמיד במקרר? מים מה היית לוקח לאי בודד? מים המלצה לסרט: ממממ תוכנית טלוויזיה? חברים! מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? אוקי, הכרתי מישהו והתחלנו לדבר... והוא שאל אותי אם ככה אני עם כולם.. ואז אמרתי לו: למה יש לך את ההרגשה שמלא בנים מתחילים איתי? ואז הוא אמר: את ראית איך את נראית? ונכוןזה לא כזה יפה, אבל זה היה באווירה וזה היה ממש כיפי לשמוע
מה גם שהוא כל הזמן אמר שאני מדהימה וזה עשה לי הרגשה כיפית
ממש חבל שהקשר התנתק :/ איך את/ה מתגבר על באסה? בעזרת אוכל :] איפה היית רוצה לבקר בעולם? אוסטרליה מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? האהבה לאוכל חח :] איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף
איזה חג אהוב עליך? חנוכה האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לא חיית מחמד: 2 כלבות :] זינה ומגי כמה אחים יש לך? 5 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? לא נפגשת איתו/ איתה? לא מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? כן מהי אהבה בשבילך? שאלה מורכבת מידיבשבילי את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא... אני די ילדה קטנה מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? דייי מה את/ה אוהב/ת לעשות? לרקוד, לאכול
, צופים מקומות בילוי מועדפים: זה לא נשאל? את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן מה השם הראשון שעולה לך בראש? זה השאלון 300 ששואלים בצבא? אם כן עליתי עליכם!חח את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? באמצע אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? כן מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: שווה ש... וואו זה כן השאלון חח ! האם את/ה מאמינ/ה בה´? כן החיים טובים לדעתך? כן לבוש: אהה מה אני אמורה לענות? איפור: אני לא מתאפרת מאכל אהוב: וווווווווואו חפרנו :] שתייה אהובה: מים להקה אהובה: אין סרט אהוב: אין גלידה: וניל עם עוגיות
עיר בעולם: לא יודעת לא הייתי עדיין בכולן
ארץ: ישראל
מה תעשה כשתסיים את השאלון? אתקשר לעומר שיר ברקע: אין שעת סיום: 23:25

einatit4

New member
../images/Emo183.gifמשעמם לי כ"כ../images/Emo199.gif

שעת התחלה: 23:29 שיר שמתנגן ברקע: גלגלצ ספר קצת על עצמך: אני משעממת ומשועממת. מחשבה שעוברת בראש: אני חייבת ללכת מחר... מה עשית היום? הייתי באזכרה.. מה תעשה מחר? אולי אני אסע לקיבוץ חשק ל...: לישון
מה המידה שלך בנעליים?
באיזה פורום אפשר למצוא אותך? רק פה כרגע. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? במקום שטוב לי בו. אני מקווה שבקיבוץ. מה אתה הכי אוהב לאכול? כל מיני שטויות שמלא זמן לא אכלתי. מה אתה הכי שונא לאכול? דברים חריפים
מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? לא ניראה לי שיש כזה מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? באתי מאחוריי אמא שלי כשהיא החזיקה סיר של מים רותחים. מה הצבע האהוב עלייך? כולם מה הצבע השנוא עלייך? ^^ מה המקצוע האהוב עלייך? היסטוריה, ספרות, ערבית. מה המקצוע השנוא עלייך? אנגלית.. איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? קשה. אבל התגברתי. עיר/ים אהובות: קיבוץ מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? מצלמה של אולימפוס איפה חגגת יומולדת אחרון? בבית איך אתה הכי אוהב לבלות? אני לא כ"כ מבלה כך ש... עם מי אתה הכי אוהב לבלות? חברות או אמא מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? מנסה לא יותר מאוחר מ00:30 מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? ניראה לי שב8:30 אבל אני לא בטוחה יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? חולצה מה היה המבחן האחרון? לא זוכרת
כמה קיבלת בו? ^^ יש לך חברים מחוץ לכיתה? כן ומחוץ לשכבה? כן ומבית ספר אחר? כן ומהעיר אחרת? כן אתה נוהג לדבר עם חפצים? לא היית פעם אצל פסיכולוג? לא ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? כן.. אם כן - סיפרת למישהו? לא. זה לא היה רציני.. מתי פעם אחרונה שבכית? אתמול מדוע? נזכרתי בכל מיני דברים לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן?
מתי פעם אחרונה שהשתכרת? איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? לא זוכרת.. מחקתי את האימיול כי הוא נדפק למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? ולחבק? ולנשק? ולספר לו משהו מהלב? יש לך חברה?או משהו כזה? לא עם מי התנשקת בפעם האחרונה? מתי? ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא את מי היית לוקח לאי בודד? את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? חברות שם מיוחד לבן? לא יודעת שם מיוחד לבת? אורי מאכל אהוב: מאכל שנוא: דבר אחרון שאכלת: שתיתי קפה בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? כמעט כל החברות מהיסודי . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? הג'ינסים אתה לומד ביום שישי? כן. למרות שמתחילת השנה לא למדנו בשום שישי. מה הספר האחרון שקראת? התחלתי הנעלמים אבל לא אהבתי. אהבת? ^^ מה הסרט האחרון שראית? לילה מוטרף במוזיאון אהבת? כן מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? עכשיו. עם חברה במסנג'ר על מה דיברת איתו? כל מיני דברים שהיא רוצה לקנות באיביי מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? לא ניראה לי שיש. אולי אמא על מי אתה יודע הכי הרבה? לא ניראה לי שיש מה הדבר האחרון שקנית? מזמן לא קניתי.... כמה הוא עלה? ^^ ממי הsms האחרון שקיבלת? "חח" מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? אמא מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? "נת" מה ממש בא לך לאכול עכשיו? כלום יש לך עדשות/ משקפיים? לא עשית ישור שיניים? עכשיו.. יש לי גשר/ריבועים/קוביות [כל אחד קורא לזה בשם אחר] מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? חודש שעבר מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? כשהייתי בת 3 או 4 מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? כפר תבור למה הלכת לשם? איך קוראים לאמא שלך? יש לך שם שני? מהו? אין אתה קרוי על שם מישהו? מי?
אתה אוהב ילדים קטנים? ככה ככה כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 6 כמה בני דודים יש לך מצד אבא? 3 איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? כולם
בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? טוב לי 14 וחצי
מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? כל מיני ובפנימיות? קצת יותר סבלנות איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? אין לי חבר/ה הכי טוב/ה.. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') קומדיה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? פאריס הילטון או משהו כזה.. סתם לראות איך זה לחיות כמוה.. למה? מעניין אותי. לא יודעת למה. לא שאני רוצה להיות כמוה. כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? לא יודעת מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? לך מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? תומר [אחיין של חברה שלי
] כמה קומות יש לך בבית? 2 הלכת פעם להפגנה? לא הפגנה נגד (או בעד) מה? מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: מה הרגע המאושר ביותר בחייך? את מי אתה רוצה לידך עכשיו? באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? כמו צרותיי
מה עושה לך טוב? מה מעצבן אותך? מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? מה הפריט הכי יקר שיש לך? מה נמצא אצלך תמיד במקרר? סובין מה היית לוקח לאי בודד? המלצה לסרט: אלפא דוג תוכנית טלוויזיה? נמלטים, אבודים, יריחו
מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? איך את/ה מתגבר על באסה? איפה היית רוצה לבקר בעולם? יפן מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? איזה עונה בשנה אהובה עליך? סתיו איזה חג אהוב עליך? חנוכה ופסח האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לא ממש חיית מחמד: סנאפל כמה אחים יש לך? 2 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? ככה ככה מהי אהבה בשבילך? את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא יודעת מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? מה את/ה אוהב/ת לעשות? מקומות בילוי מועדפים: את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן [סרטנית
] כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? מה השם הראשון שעולה לך בראש? תומר את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? תלוי במצב רוח אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? תלוי את/ה בחור/ה קנאי/ת? כן מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: האם את/ה מאמינ/ה בה´? לא החיים טובים לדעתך? כן. לבוש: עכשיו? ג'ינס, טרנינג וכירבולית איפור: מאכל אהוב: שתייה אהובה: תפוזים להקה אהובה: סרט אהוב: מישהו לרוץ איתו גלידה: עיר בעולם: ארץ: שוויץ מה תעשה כשתסיים את השאלון? אלך לישון שיר ברקע: משהו בגלגלצ שעת סיום: 23:47

ארוך ודבילי, יהה...

שעת התחלה: 23:21 שיר שמתנגן ברקע: אין ספר קצת על עצמך: נעים מאוד, אנה. מחשבה שעוברת בראש: מי טיפשה מי? מה עשית היום? כלום. בעיקר התכרבלתי בשמיכה, בהיתי בשמש בחוץ והצטערתי שלא עשיתי את כל הפרוצדורה בימים שממש היה חורף... מה תעשה מחר? כלום, יהה! אבל גם אכתוב סיפור קצר ללימודים שביום ראשון, וכנראה אלך להופעה של הדג נחש ב"בק דור" בהרצליה. עם מישהו. ורון בטח תנחש מי. אבוי. חשק ל...: ישון? מה המידה שלך בנעליים? 38/9 :/ וכן, אני גם נמוכה עד כאב... באיזה פורום אפשר למצוא אותך? "בנות". ושרשורי לבוש ב"אופנה", כשממש משעמם לי... איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? בראיון אמצע מרגש ב"7 לילות", שיזכה לעשרות טוקבקים זועמים [אם אכן תתגשם נבואת הזעם של המורה למדיה חדשה, שסבורה שעוד 10 שנים כל התקשורת תהיה ווירטואלית] שיתהו למה היא נחוצה, ולמה זה יעניין אותם, ולמה השתמטתי, גאד דמיט?!@?#@$... מה אתה הכי אוהב לאכול? עוגיות עבאדי. כמה לא אשכנזי מצדי... מה אתה הכי שונא לאכול? כבד! ;[ מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? הרבה יותר מדי דברים שנתפסו כקיצוניים מצדי, אבל נחשבו לגמרי נורמטיביים ע"י כל הסובבים אותי. טרמפים, עלייה באמצע הלילה לבתים של בחורים זרים שזה עתה פגשנו, נשיקות סוערות איתם, עוגיות חשיש, הרבה יותר מדי אלכוהול, לשכב עם תייר שוויצרי שהכרתי לא מזמן בפגישה הראשונה, להסניף חגיגת ככה סתם עם הפאנקיסטים, לעבור לגור לבד עם חברות בתל אביב ולעזוב את הצבא ולמצוא עבודה ולהתחיל ללמוד כתיבה בבית ספר לאומנות ולהתחבב על כולם ולהצטיין והכל לפני גיל 19....מספיק מטורף? מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? יותר מדי. אבל הנטייה העיקרית שלי היא לא להתחרט על שום דבר, כי אין בזה טעם... [חוץ משישי שעבר, לעזאזל. מה הייתי נותנת כדי לחזור בזמן ולשנות הכל.... ;(] מה הצבע האהוב עלייך? סגול מה הצבע השנוא עלייך? אין מה המקצוע האהוב עלייך? מדרש קריאה [אבל סתם יש לי קראש על המורה. כה הזוי, כה משונה, כה תרבותי, כה הומו. בדיוק הטעם שלי! (אחת מהכיתה סיפרה שהיא ראתה אותו בבר בפלורנטין בשבוע שעבר, ולו היה לה הטלפון שלי הייתה מתקשרת ומודיעה....במקום היא סתם נמסה לידו כי הוא כה מגניב וקשיש אך אוובר-תרבותי..גרררר)] מה המקצוע השנוא עלייך? כתיבה למדיה חדשה איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? וואו. ארוכה. ומסועפת הרבה יותר משאוכל להכיל. מעבר לדירה עם החברות הכיטובות, פיקולו בדאנסבאר, נערת מים, מש"קית מידע, מוכרת בחנות טי שירטס של ספריית דיוידי, סטודנטית לכתיבה....בקיצור, הרבה יותר מדי. עיר/ים אהובות: ירושלים, תלאביב, ברצלונה, ניו יורק....זהו בינתיים? מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? כל מה שאבא נתן לי :p איפה חגגת יומולדת אחרון? בדירה, ואז "קוזה נוסטרה". וקיבלתי עשרות מתנות מדהימות, כולל ציור של הברווז של דודו גבע על ארון המגירות, שנגע ללבי עד כאב. איך אתה הכי אוהב לבלות? ברים, בעיקר. אבל תלוי מי החברה. [לאחרונה דווקא הבית של הדתל"שית היפה מהלימודים, כי שם אני מרגישה הכי שייכת][ועזבו את זה שהיתי מעדיפה להיות קשורה יותר אל הרוסים, נו. אי אפשר לבקש הכל...] עם מי אתה הכי אוהב לבלות? הרוסים ;[ מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? מאוחר מדי. וגם אז מתעוררת כל 5 דקות, אחרי חלומות מטרידים ומפורטים הרבה יותר מהרצוי. מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? ביום שלישי- 9:00 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? / מה היה המבחן האחרון? / כמה קיבלת בו? / יש לך חברים מחוץ לכיתה? מחוץ לכיתה אבל בשאר בית הספר? לא ומחוץ לשכבה? ברור ומבית ספר אחר? עזבו, נו. בצבא ומעלה. ומהעיר אחרת? כן אתה נוהג לדבר עם חפצים? לא היית פעם אצל פסיכולוג? תמיד ואצל פסיכיאטר? כן חשבת פעם על התאבדות? כן אם כן - סיפרת למישהו? כן מתי פעם אחרונה שבכית? אתמול מדוע? כי הרגשתי...אעע...בדד? לקחת סמים מתישהו?עוגיות חשיש וקצת חגיגת אתה מעשן? לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? ממש ממש? שבוע שעבר.... איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? לאזוכרת למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? כי אני מניאקית [ומרוששת, מיינד יו] מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? יותר מדי ולחבק? א' ולנשק? א' ולספר לו משהו מהלב? א' אחר. פחות מגניב. יש לך חברה?או משהו כזה? מה? עם מי התנשקת בפעם האחרונה? אע...שניה...הקצין הגמד האדיוט! מתי? יום שני שעבר ראית בחנוכה את הפסטיגל? הא, לא! את מי היית לוקח לאי בודד? כרגע, א'. ;[ את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? די נו. לא טחנו את הנושא? אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? שם מיוחד לבן? אמיל/מילן שם מיוחד לבת? זואי/לילה מאכל אהוב: שניצל/עוגיות עבאדי/לוגאטו אה שוקולה/בריגדראווו מאכל שנוא: כבד [לא עברנו על זה כבר?...] דבר אחרון שאכלת: בייגלה בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? א' . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? חצאית ג'ינס כהה אתה לומד ביום שישי? לא מה הספר האחרון שקראת? התחלתי את "חוג הסרטן" של הנרי מילר, ועודני בעיצומו. אהבת? בינתיים כן מה הסרט האחרון שראית? בשלמותו? "משתגעים על מרי" :p אהבת? די מצחיק מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אחד, באייסיקיו. אבל הוא לא מעניין. על מה דיברת איתו? על היציאה המשותפת מחר לדג נחש מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? זה קשה,כי לאחרונה אין לי מושג. לא יודעת, באמת... על מי אתה יודע הכי הרבה? אין לי מושג. אולי הרוסיה הפאנקיסטית, כי היא באמת מדברת המון. אבל זה די יומרני, לא? מה הדבר האחרון שקנית? 4 בירות

וכו'...

כמה הוא עלה? 24 ש"ח ממי הsms האחרון שקיבלת? זה שאני הולכת איתו להופעה מחר מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? אחת שהייתה איתי בטירונות, והייתה לה יומולדת אתמול. מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? "וואי" מה ממש בא לך לאכול עכשיו? כלום יש לך עדשות/ משקפיים? עדשות עשית ישור שיניים? לא [רופא השיניים לא הסכים. הוא אמר שהן עקומות באופן חינני] מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? מזמן מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? מזמן :[ מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? להרצליה למה הלכת לשם? ביקור משפחתי איך קוראים לאמא שלך? מירה יש לך שם שני? מהו? לא אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא אתה אוהב ילדים קטנים? תלוי איזה. חוץ מאחים שלי, בעיקר לא. כמה בני דודים יש לך מצד אמא? אחד כמה בני דודים יש לך מצד אמא? אבא,נניח? 10, אם אני לא טועה... איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? אעע. יהונתן. או יפתח. או עידית. זה אומר לכן משהו בכלל? :p [בכל מקרה, כולם מהצד של אבא- ולא מהצד של אמא או אבאחורג] בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? כרגע צעירה יותר. בקרוב בוגרת יותר. אבל בני אדם מטבעם לא מרוצים. מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? להיות יפה? ובפנימיות? להיות יותר חברותית ואינטיליגנטית? איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? אדיוטיות קיצונית...:/ [בכל הנוגע ל"חבר"-הכי-טוב. ב"חברה"-הכי-טובה?...זה שהיא רחוקה. :/] איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') קומדיה וטראש. כולל אלימות קשה וגראפית במיוחד. :p אבל נו, תמיד עדיף גם ערך מוסף.. עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? אלכס. אעע. למה? כי היא כ"כ יותר מגניבה... כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? עדיף שלא, באמת. [השותף, אתמול: "בוא'נה, איזו גננת גרועה בטח תהיי...." *מדמה בעיטה בילד תורן ושליחתו חזרה למיטה*. אבוי] מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? "אוי" מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? רן? כמה קומות יש לך בבית? בבניין- 5. הלכת פעם להפגנה? לא הפגנה נגד (או בעד) מה? / מתי זה היה? / מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אכתוב מה הרגע המאושר ביותר בחייך? איןלימודג את מי אתה רוצה לידך עכשיו? יותר מדי באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? "אוי ויי זמיר"/"רבאק"/"כוס אמכם" מה עושה לך טוב? להצליח מה מעצבן אותך? להיכשל מה תמיד צריך להיות בכיס? כלום, הם ריקים איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? מוזיקלי וחברתי מה הפריט הכי יקר שיש לך? פסנתר כנף בלתי מכוון וחסר כל שימוש בסלון הדירה מה נמצא אצלך תמיד במקרר? דיאט ספרייט מה היית לוקח לאי בודד? מחשב+אינטרנט אלחוטי. אבל בעיקר בנאדם. המלצה לסרט: "פלאנט טרור" סתם כי אף אחד חוץ ממני לא אוהב... תוכנית טלוויזיה? "החיים על מאדים", בטרם נגמרה. :/ מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? לא זוכרת איך את/ה מתגבר על באסה? אוכלת/בוכה? :/ איפה היית רוצה לבקר בעולם? אוסטרליה/ברלין מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? חוצפה איזה עונה בשנה אהובה עליך? סתיו איזה חג אהוב עליך? כריסטמס האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: תמיד חיית מחמד: אוי. חתול, מתוך ברירת מחדל... כמה אחים יש לך? 2 אחים ואחות מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא ממש הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כל הבנות פה? נפגשת איתו/ איתה? חלקן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא מהי אהבה בשבילך? אין לי מושג... את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לפעמים. לפעמים ממש לא. מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? להרגיש אהובה... מה את/ה אוהב/ת לעשות? לכתוב, לצאת עם חברים, לשתות בירה. מקומות בילוי מועדפים: ברים שונים, הדירה. את/ה אוהב/ת להיות בבית? בדירה, כן. כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? טרם הייתה לי [אבל כבר יצא לי לצאת כמה פעמים עם כמה בחורים בו זמנית. אהבה לא הייתה שם בכל מקרה, אצל אף אחד מהצדדים, אז זה כנראה לא רלוונטי...] מה השם הראשון שעולה לך בראש? רן [נו, הוא היה צריך לחזור כבר, אוף! אנחנו רוצים עוד לצאת היום...] את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? תלוי באיזו סיטואציה אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לעולם לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? לפעמים. אם זה חשוב לי מספיק. מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: נו, כבר חפרתי על הכל ב"ביטויים"... האם את/ה מאמינ/ה בה´? אין לי מושג החיים טובים לדעתך? בסה"כ, הם חרא. אבל אליי הם טובים לפעמים. לבוש: כרגע פיג'מה. בדר"כ טי שירט וחצאית/שורטס איפור: אין. אף פעם. מאכל אהוב: רבאק, אני משוכנעת שעניתי על זה כבר! שתייה אהובה: דיאט קלולה/ספרייט, שוקו, צ'אי להקה אהובה: אין אחת מוגדרת. הרבה רוק קלאסי, אינדי ורגאיי סרט אהוב: התפוז המכני גלידה: סטרוברי צ'יז קייק של האגן דאז עיר בעולם: ת"א/ברצלונה/ניו יורק ארץ: אעע, ישראל? נניח? ;[ מה תעשה כשתסיים את השאלון? אתקשר לשותף שיר ברקע: אין שעת סיום: 00:31 ואם קראתן, תגיבו וגו'...
לילהנום ^^

Tears Dont Fall

New member
4564764

שעת התחלה: 00:40 שיר שמתנגן ברקע: coldplay - yellow ספר קצת על עצמך: אה מחשבה שעוברת בראש: קר מה עשית היום? ישנתי ועישנתי מה תעשה מחר? כנל חשק ל...: מקופלת מה המידה שלך בנעליים? 37 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? טחח איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? מקווה שמאושרת עם כלבה וארנבת מה אתה הכי אוהב לאכול? כלום מה אתה הכי שונא לאכול? מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? נולדתי מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? נולדתי מה הצבע האהוב עלייך? שחור כהה מה הצבע השנוא עלייך? צהוב חרדל מה המקצוע האהוב עלייך? קולנוע מה המקצוע השנוא עלייך? אזרחות איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? מזעזעת עיר/ים אהובות: תל אביב מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? אותה איפה חגגת יומולדת אחרון? בפאב, נאפיס ובהנגאובר איך אתה הכי אוהב לבלות? עם הרבה צחוקים עם מי אתה הכי אוהב לבלות? עם אנשים כיפיים מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? מאוחר מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כן מה היה המבחן האחרון? בגרות כלשהי נראלי כמה קיבלת בו? מאיפה לי יש לך חברים מחוץ לכיתה? כן ומחוץ לשכבה? כן ומבית ספר אחר? כן ומהעיר אחרת? כן אתה נוהג לדבר עם חפצים? אולי שאני שיכורה היית פעם אצל פסיכולוג? כן ואצל פסיכיאטר?
חשבת פעם על התאבדות? כן אם כן - סיפרת למישהו? הרגע סיפרתי מתי פעם אחרונה שבכית? לפני כמה ימים מדוע? לקחת סמים מתישהו? כן אתה מעשן? כן מתי פעם אחרונה שהשתכרת? שלושה שבועות איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? ולחבק? ספיר ולנשק? ולספר לו משהו מהלב? יש לך חברה?או משהו כזה? כן עם מי התנשקת בפעם האחרונה? חח מתי? מזמן ראית בחנוכה את הפסטיגל? את מי היית לוקח לאי בודד? שאלה טובה את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? ידיד אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? אליאורי שם מיוחד לבן? עמרי שם מיוחד לבת? דפנה, לירז מאכל אהוב: מאכל שנוא: דבר אחרון שאכלת: סלטוש בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? לא יודעת . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? בוקסרים אתה לומד ביום שישי? מזה ללמוד מה הספר האחרון שקראת? אני כריסטיאנה פ אהבת? כן מה הסרט האחרון שראית? הטיסה. אהבת? אוח מעולה. מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? ליאור על מה דיברת איתו? מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אין על מי אתה יודע הכי הרבה? טל, ליאור וספיר מה הדבר האחרון שקנית? אוכל כמה הוא עלה? 43 שח. כי הייתי חמודה והזמנתי את אחותי ממי הsms האחרון שקיבלת? ספיר מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? ליאור מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? מה ממש בא לך לאכול עכשיו? כלום באלי להקיא יש לך עדשות/ משקפיים? לא עשית ישור שיניים? לא ;[ מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? מזמן מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? מזמן ;[ מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? בת ים, איכ. למה הלכת לשם? חברה של אחותי איך קוראים לאמא שלך? נעמה יש לך שם שני? מהו? לא אתה קרוי על שם מישהו? מי? סבתוש אתה אוהב ילדים קטנים? לפעמים כמה בני דודים יש לך מצד אמא? הרבה כמה בני דודים יש לך מצד אמא? הרבה איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? לא בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 18 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? גובה. ובפנימיות? יותר מדי איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? אטימות, חוסר אכפתיות איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') קומדיה בעיקר עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? אלוהים למה? נחשו כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 2 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? רבע עוף מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? זוהר כמה קומות יש לך בבית? 8 הלכת פעם להפגנה? לא הפגנה נגד (או בעד) מה? מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: בעלת דוכן פלאפל מקומי באוסטרליה מה הרגע המאושר ביותר בחייך? את מי אתה רוצה לידך עכשיו? אותה באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? פאק. מה עושה לך טוב? לדעת שאני עושה טוב לאנשים. נשמע מזה דבילי נו מה מעצבן אותך? שמפצחים גרעינים, ואז אין כום בגרעין! מה תמיד צריך להיות בכיס? תיק* סיגריות, פלאפון, כסף, מפתחות, ארנק איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? שירה מה הפריט הכי יקר שיש לך? פלאפון? מה נמצא אצלך תמיד במקרר? מים מה היית לוקח לאי בודד? המלצה לסרט: הטיסה, בלו קראש, יורו טריפ, סיפורו של וויל הנטינג, הניצוץ, התפוז המכני תוכנית טלוויזיה? ארץ נהדרת, עדי אשכנזי, חברים, בובות מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? כתבתי בשרשור אחר איך את/ה מתגבר על באסה? מוזיקה ואלכוהול איפה היית רוצה לבקר בעולם? קנדה ולונדון מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? חוצפה איזה עונה בשנה אהובה עליך? סתיו וחורף איזה חג אהוב עליך? פורים האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: כן חיית מחמד: יש כמה אחים יש לך? 2 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? במקרה נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא מהי אהבה בשבילך? הרבה את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? כן מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? מורכב מה את/ה אוהב/ת לעשות? לישון מקומות בילוי מועדפים: פאבים את/ה אוהב/ת להיות בבית? רק שיש מה לעשות כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן מה השם הראשון שעולה לך בראש? את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? שצריך. כרגע ממש לא מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: האם את/ה מאמינ/ה בה´? החיים טובים לדעתך? לבוש: מה איתו איפור: סבבוש אבל לא טו מאץ' מאכל אהוב: שתייה אהובה: מים להקה אהובה: לייפהאוס סרט אהוב: גלידה: עיר בעולם: ארץ: גרוזיה מה תעשה כשתסיים את השאלון? אשתה מים שיר ברקע: אביתר בנאי - תיאטרון רוסי שעת סיום: 00:56

mayhaktana

New member
אהא משעמם...

שעת התחלה:00:59 שיר שמתנגן ברקע:ONE MORE NIGHT-CASCADA
ספר קצת על עצמך:אני הבן אדם הכי מתוסכל בעולם מחשבה שעוברת בראש:שאני הולכת להתפוצץ כי מחר לא יעבור מה עשית היום?הייתי עם חברים ובעבודה מה תעשה מחר?אשן חשק ל...:מות מה המידה שלך בנעליים?40
באיזה פורום אפשר למצוא אותך?פה
איפה נראה אותך בעוד 15 שנה?אין לי מושג איפה תראו אותי מחר אז עוד 15 שנה פיי מה אתה הכי אוהב לאכול?חומוס ובערך כל דבר חוץ מבשר מה אתה הכי שונא לאכול?בשר
מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים?אין לי מושג מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים?אוו היו יותר מדי מה הצבע האהוב עלייך?ירוק,אדום. מה הצבע השנוא עלייך?אין מה המקצוע האהוב עלייך?ספרות מה המקצוע השנוא עלייך?אנגלית מתמטיקה ושות' איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך?נחמדה פחות או יותר עיר/ים אהובות:ערים?אני אוהבת את תל אביב ואילת כמה נדוש אבל זה מה יש.. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?כלב
איפה חגגת יומולדת אחרון?בתל אביב איך אתה הכי אוהב לבלות?בתי קפה או לא משהו רועש במיוחד
עם מי אתה הכי אוהב לבלות?חברים מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?כשיש בצפר מנסה מוקדם עכשיו מאוחר... מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך?שמונה יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?כן מה היה המבחן האחרון?זה היה מזמןןן כמה קיבלת בו?לא זוכרת יש לך חברים מחוץ לכיתה?כן ומחוץ לשכבה?כן ומבית ספר אחר?כן ומהעיר אחרת?כן אתה נוהג לדבר עם חפצים?לא היית פעם אצל פסיכולוג?לא ואצל פסיכיאטר?לא חשבת פעם על התאבדות?כן אם כן - סיפרת למישהו?כן מתי פעם אחרונה שבכית?היום מדוע?ולמה... לקחת סמים מתישהו?לא אתה מעשן?נרגילה לפעמים וגם לא... מתי פעם אחרונה שהשתכרת?לא השכרתי
איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט?לא זוכרת למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים?אין תקציב מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו?הממ אהמ
ולחבק?לא היה ולנשק?לא היה ולספר לו משהו מהלב?אותו הממ אהמ
יש לך חברה?או משהו כזה?לא עם מי התנשקת בפעם האחרונה?סנטה קלאוס מתי?אתמול ראית בחנוכה את הפסטיגל?לא את מי היית לוקח לאי בודד?אף אחד את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו?אף אחד אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי?לא שם מיוחד לבן?איתמר שם מיוחד לבת?תמר
מאכל אהוב:כבר היה:\ מאכל שנוא:כנ"ל דבר אחרון שאכלת:סלט בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש?יש הרבה:\ . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה?הגי'נסים החרושים שלי או ההינס של סבי אתה לומד ביום שישי?כן מה הספר האחרון שקראת?רודף העפיפונים אהבת?כן מה הסרט האחרון שראית?ההוא עם הזה.. לא זוכרת אהבת?נראלי מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?אבא על מה דיברת איתו?על זה שאני עצבנית מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה?שירה על מי אתה יודע הכי הרבה?על אף אחד מה הדבר האחרון שקנית?פיצה פחח כמה הוא עלה?20 ומשו ממי הsms האחרון שקיבלת?רונה מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?שירה מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?אין לי כוח לבדוק מה ממש בא לך לאכול עכשיו?משהו טעים כזה ביתי לא יודעת
יש לך עדשות/ משקפיים?לא עשית ישור שיניים?לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים?שנה
מתי בפעם האחרונה היית בירושלים?מזמן חח מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה?פתח תקווה למה הלכת לשם?חברות איך קוראים לאמא שלך?היא באה לבד.. יש לך שם שני? מהו?לא אתה קרוי על שם מישהו? מי?סבתא רבה אתה אוהב ילדים קטנים?לא כמה בני דודים יש לך מצד אמא?אין לי
כמה בני דודים יש לך מצד אמא?ואין לי
איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב?אבל יש לי מדרגה שניה ואני מתה עליהם במיוחד על גליוצ'קה בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?14 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות?את הגובה ובפנימיות?הכל איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך?לא יודעת איך להסביר איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו')קומדיה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע?אף אחד למה? כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול?2 או 3 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש?אוף מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש?שם מעצבן כמה קומות יש לך בבית?5 הלכת פעם להפגנה?לא זוכרת הפגנה נגד (או בעד) מה? מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:לא יודעת מה הרגע המאושר ביותר בחייך?לא זוכרת כזה את מי אתה רוצה לידך עכשיו?אותו באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי?בליאט באמת יותר מדי מה עושה לך טוב?סוסים מה מעצבן אותך?הם.. מה תמיד צריך להיות בכיס?כסף איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?כוחות על טבעיים זה כישרון?
מה הפריט הכי יקר שיש לך?לאדעת מה נמצא אצלך תמיד במקרר?חומוס מה היית לוקח לאי בודד?מכשיר קשר המלצה לסרט:אין תוכנית טלוויזיה?חברים,שנות ה70 מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ?אנערף איך את/ה מתגבר על באסה?אני לא
איפה היית רוצה לבקר בעולם?ארה"ב ואירופה מה התכונה הכי ישראלית בעיניך?חוצפה איזה עונה בשנה אהובה עליך?אביב איזה חג אהוב עליך?חנוכה האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:כן חיית מחמד:כלב כמה אחים יש לך?אין מאמינ/ה באהבה וירטואלית?לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?כן נפגשת איתו/ איתה?כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?אולי מהי אהבה בשבילך?אנערף את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית?לא מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת?שינה מה את/ה אוהב/ת לעשות?לישון מקומות בילוי מועדפים:המיטה את/ה אוהב/ת להיות בבית?כן עד שנמאס כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?כן מה השם הראשון שעולה לך בראש?
את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?עקשנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי?לא את/ה בחור/ה קנאי/ת?כן מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: האם את/ה מאמינ/ה בה´?... החיים טובים לדעתך?לא לבוש:הא איפור:הא מאכל אהוב:עוד פעם.. שתייה אהובה:קולה,מים להקה אהובה:אין סרט אהוב:אין גלידה:תות עיר בעולם:לאדעת ארץ:ישראל מה תעשה כשתסיים את השאלון?אשתעמם שיר ברקע:ידיים למעלה-כנסיית השכל שעת סיום:1:20

PlAsTiCs

New member
אני :] חעחחע משעמם לי

שעת התחלה: 00:59 שיר שמתנגן ברקע: שניה אני אשים משהו.. "kiss kiss" ספר קצת על עצמך: ממממממ ילדה רגילה , אוהבת לצחוק מחשבה שעוברת בראש: "זה היה דווקא?" [אני מבינ את עצמי D:] מה עשית היום? ממממ הייתי עם ההורים בסיבובים , בטקס בבצפר לזכר ילד שנפטר [ז"ל] , במסעדה עם הבנות מה תעשה מחר? שאלה טובה חשק ל...: ריבר מה המידה שלך בנעליים? 40\41 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? ממממ קוראת פה ובאופנה , ורושמת מידי פעם בשניהם אבל ממש לא הרבה איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? אין לי מושג מה אתה הכי אוהב לאכול? סושי מה אתה הכי שונא לאכול? ממממ , כבד ? בעע מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? מממממ האמת , היו יותר מידי מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? כנ"ל :\ מה הצבע האהוב עלייך? מממממ לא יודעת.. שחור ? מה הצבע השנוא עלייך? ורוד קיא כזזה מה המקצוע האהוב עלייך? ביו.. מה המקצוע השנוא עלייך? פיזיקה איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? גרועה ביותר עיר/ים אהובות: ברור שאילת , ויהוד חחחח מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? מחשבוש שלי 3> איפה חגגת יומולדת אחרון? בגיהנום איך אתה הכי אוהב לבלות? מסיבות עם מי אתה הכי אוהב לבלות? חברות שלי מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? בשביתה ? 4 וחצי מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כה מה היה המבחן האחרון? ויייי מזמן שנה שעברה מתישהו כמה קיבלת בו? ממש לא זוכרת יש לך חברים מחוץ לכיתה? כה ומחוץ לשכבה? כה ומבית ספר אחר? כה ומהעיר אחרת? כה אתה נוהג לדבר עם חפצים? לא.. היית פעם אצל פסיכולוג? לא ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות ? כה אם כן - סיפרת למישהו? כה מתי פעם אחרונה שבכית? לפני 5 שעות מדוע? היה עצוב ומרגש בטקס לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן? לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? חתונה של בנדוד איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? חח את השיר הזה שיש ריקוד מוזר ואומרים סופרמןן .. נו שיש במסיבות P: למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? למי יש כסף ? :O מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? אחותי ולחבק? אחותי השניה ולנשק? ממממממממ אחותיי הבובונת הזאאאתתת [נשיקונת כזאת חח שלא תחשבו שאני איזה סוטה] ולספר לו משהו מהלב? חברות יש לך חברה?או משהו כזה? חברות יש לי המון עם מי התנשקת בפעם האחרונה? אחד מתי?קצת אחרי פסח נראלי ראית בחנוכה את הפסטיגל? הקודם ? כן את מי היית לוקח לאי בודד? את כל המשפחה מורחבת את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? לא יודעת אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? אפחד.. שם מיוחד לבן? ממממממ רעם ? שם מיוחד לבת? יער מאכל אהוב: סושי מאכל שנוא: כבד.. כבר שאלתם ?! דבר אחרון שאכלת: שיפודים יאאאאמי בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? יובי . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? גופיות הנס סבא אתה לומד ביום שישי? לא מה הספר האחרון שקראת ? אחד באנגלית לעבודה לבצפר אהבת? לא מה הסרט האחרון שראית? ילדה בורוד אהבת? חמוד מאוד מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו ? יובלוששקה על מה דיברת איתו?על מה שהיא עשתה אתמול מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? ליאתתת על מי אתה יודע הכי הרבה? ממממממ.. שאלה טובה מה הדבר האחרון שקנית? ג'ינס כמה הוא עלה? 200 ממי הsms האחרון שקיבלת? ממנו מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? לו מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון ? לירוניי מה ממש בא לך לאכול עכשיו? ריבר יש לך עדשות/ משקפיים? לא עשית ישור שיניים? כה מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? ממממ 1.11 מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? בחופש הגדול מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? איזה עיר זה צומת בילו ? למה הלכת לשם? סתם יש לך שם שני? מהו? אין לי אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא אתה אוהב ילדים קטנים? מאוד כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 2 כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 6 איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? אני אוהבת את כולם , באמת בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? בגילי מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? חעחעחעחחח ממממ לייזי לייזי ובפנימיות? מממממ פחות מחשבות מעצבנות איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? יש חירפונים מעצבנים לפעמים איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') מתח עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? אין לי מושג למה? לא יודעת כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 34 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? יפה מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? רעות כמה קומות יש לך בבית? 1 הלכת פעם להפגנה? לא הפגנה נגד (או בעד) מה? לא הלכתי מתי זה היה? לא הלכתי נו מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: לא יודעת מה הרגע המאושר ביותר בחייך? מממממ לא יודעת את מי אתה רוצה לידך עכשיו? אותו באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? נו מה עושה לך טוב? צחוקים עם הבנות מה מעצבן אותך? שאני מפסידה דברים מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? לאהוב ללמוד חחחח מה הפריט הכי יקר שיש לך? לא יודעת מה נמצא אצלך תמיד במקרר? ביצים ? :O מה היית לוקח לאי בודד? סכין המלצה לסרט: משחקי פיתוי 1 תוכנית טלוויזיה? גיבורים מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? לא יודעת איך את/ה מתגבר על באסה? מדברת עם חברותי בפלא איפה היית רוצה לבקר בעולם? תאילנד מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? חברמניות איזה עונה בשנה אהובה עליך? קיץ איזה חג אהוב עליך? פורים האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: מאוד חיית מחמד: אין כמה אחים יש לך? 2 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כה נפגשת איתו/ איתה? כה מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? כה מהי אהבה בשבילך? מממממ משהו יפה את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? לצחוק מה את/ה אוהב/ת לעשות? לצחוק מקומות בילוי מועדפים: מסיבות את/ה אוהב/ת להיות בבית? כה כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כה מה השם הראשון שעולה לך בראש? עוד פעעעעעעעעם ? את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? חס וחלילה את/ה בחור/ה קנאי/ת? קצת מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: נו האם את/ה מאמינ/ה בה´? כה החיים טובים לדעתך? כה לבוש: גינס גרביים חזיה גופיה לבנה סריג דק אפור וסריג עבה חום איפור: טיפונת מייקאפ בורנזר ושחור מאכל אהוב: פעם המיליון סושי שתייה אהובה: ריבר להקה אהובה: בלאק אייד פיז סרט אהוב: משחקי פיתוי גלידה: עוגיות עיר בעולם: ורנה ארץ: תאילנד מה תעשה כשתסיים את השאלון? ילדנ לישון שיר ברקע: קיס קיס שעת סיום: 1:22

adiss90

New member
*מודה באשמה*

ספר קצת על עצמך: עדי, בת 17 מחשבה שעוברת בראש: דאמנ, האצבעות שלי קפואות. מה עשית היום? ישנתי טווווב!! מה תעשה מחר? שיעור דרמה חשק ל...: מסעדה שווה בת"א מה המידה שלך בנעליים? 36 (ולפעמים גם 35) באיזה פורום אפשר למצוא אותך? רק פה P: איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? 33? נראה עם פעוט ובעל. וקריירה ובית. אבל רק נראהלי. מה אתה הכי אוהב לאכול? לאפה עם לבנה, זעטר,שמןזית, טבולה :))) או ספגטי בולונז, למשל. או שוקולד מותך בסיר עם קפה. מה הצבע האהוב עלייך? ירוק כתום שחור מה הצבע השנוא עלייך? צהוב דהוי דהוי מה המקצוע האהוב עלייך? פסיכולוגיה מה המקצוע השנוא עלייך? טימטומטיקה\ספרות איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? סבבית P: עיר/ים אהובות: NY חח. ובארץ- קיסריה, ת"א וגם הרצליה דיי נחמדה מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? ממ כולן. איפה חגגת יומולדת אחרון? לאזוכרת. בטח בים אומשו. איך אתה הכי אוהב לבלות? תלוי בחברה ובמה בא לי. עם מי אתה הכי אוהב לבלות? משפחה\חברים\אנשים זרים לגמרי! מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 11-12 מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כן מה היה המבחן האחרון? במחשבים והייתי מתה ואחרי ניתוח אז ישמצב שנכשלתי. אבל היא הייתה מודעת לזה ורק חצי כתה הגיעה, מתוכם הייתי מהמרת על חצי נכשלים וחצי עם 70. כמה קיבלת בו? נדע ביום רביעי. יש לך חברים מחוץ לכיתה? רובם ומחוץ לשכבה? רובם(נראהלי.) ומבית ספר אחר? רובם :)) (נראהלי) ומהעיר אחרת? כןכן אתה נוהג לדבר עם חפצים? לא היית פעם אצל פסיכולוג? לא ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? לא מתי פעם אחרונה שבכית? לא זוכרת לקחת סמים מתישהו? אעאעאע אתה מעשן? חס וחסה מתי פעם אחרונה שהשתכרת? איי הבנט. איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? אצל חברה....מי זוכר למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? לא קונה כי יקר. ובבית בכלל לא מורידים[החלטה שלי ששאר בני הבית אימצו] מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? אחשלי יש לך חברה?או משהו כזה? לא ראית בחנוכה את הפסטיגל? חח לא את מי היית לוקח לאי בודד? קפטן ג'ק ספארו :) את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? לא סגורה על זה אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? לא שם מיוחד לבן? "מיוחד"? אני לא אוהבת מיוחד. דבר אחרון שאכלת: פסטה עם בזיליקום, שום, שמןזית ומלח. בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? יש כמה. . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? בטח איזה ג'ינס אתה לומד ביום שישי? כן מה הספר האחרון שקראת? אני באמצע "צלה של הרוח". לפני זה היה החיים הסודיים של הדבורים. אהבת? שניהם החזיקו מעמד, אז כן. מה הסרט האחרון שראית? "מלך המסכות" בסינמטק. הכי מומלץ בעולם. אהבת? כן כן!!! מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אמא על מה דיברת איתו? על כלום. אמא שלי מתקשרת כל כמה שעות לכלום. מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? חייל המודיעין!! סתם...אולי אמא שלי או אחת החברות. על מי אתה יודע הכי הרבה? לא יודעת מה הדבר האחרון שקנית? פופקורן ובקבוק מים כמה הוא עלה? 21 ממי הsms האחרון שקיבלת? לא יודעת מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? " מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? " מה ממש בא לך לאכול עכשיו? פיתה דרוזית מהחביבה בקניון קרית אונו. יש לך עדשות/ משקפיים? משקפיים עשית ישור שיניים? כן [אני עדיין שמה פלטה ככה לפעמים XD הפעם זה רווח בין קדמית לזו שלידה] מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? פפפפ, חודש? מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? אממ בחופש הגדול מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? ת"א למה הלכת לשם? לראות סרט בסינמטק איך קוראים לאמא שלך? אמא יש לך שם שני? מהו? לא אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא אתה אוהב ילדים קטנים? במידה כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 7 איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? כולם בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? מיאו מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? את השיער ובפנימיות? חוסרטאקט איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? כל אחת ותכונותיה שלה. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') הכל. עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? אשת ג'וני דפ למה? בעלה כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 1-2 לא רואה את עצמי מעוניינת ביותר. מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? קטשופ מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? דפנה הלכת פעם להפגנה? לא מספיק. מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: מה הרגע המאושר ביותר בחייך? את מי אתה רוצה לידך עכשיו? באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? מה עושה לך טוב? מה מעצבן אותך? מה תמיד צריך להיות בכיס? איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? מה הפריט הכי יקר שיש לך? מה נמצא אצלך תמיד במקרר? מה היית לוקח לאי בודד? המלצה לסרט: תוכנית טלוויזיה? מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? איך את/ה מתגבר על באסה? איפה היית רוצה לבקר בעולם? מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? איזה עונה בשנה אהובה עליך? איזה חג אהוב עליך? האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: חיית מחמד: כמה אחים יש לך? מאמינ/ה באהבה וירטואלית? הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? נפגשת איתו/ איתה? מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? מהי אהבה בשבילך? את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? מה את/ה אוהב/ת לעשות? מקומות בילוי מועדפים: את/ה אוהב/ת להיות בבית? כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? מה השם הראשון שעולה לך בראש? את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? את/ה בחור/ה קנאי/ת? מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: האם את/ה מאמינ/ה בה´? החיים טובים לדעתך? לבוש: איפור: מאכל אהוב: שתייה אהובה: להקה אהובה: סרט אהוב: גלידה: עיר בעולם: ארץ: מה תעשה כשתסיים את השאלון? שיר ברקע: שעת סיום:

Liraz 6q

New member
../images/Emo18.gif

שעת התחלה:11:47 ( אבל אני רואה תוך כדי דה אוסי.. אז בטוח יקח לי שנה לסיים!) שיר שמתנגן ברקע: ממ אין? ספר קצת על עצמך: קצת
מחשבה שעוברת בראש: אני מתגעגעת אליו! מה עשית היום?הרגע קמתי עוד לא עשיתי כלום.. מה תעשה מחר? עד מחר אלוהים גדול! חשק ל...: סקס? ושוקולד
מה המידה שלך בנעליים?8 באיזה פורום אפשר למצוא אותך?מממ אילת ובנות לרוב איפה נראה אותך בעוד 15 שנה?בוילה המטורפת שלי בכפר שמריהו עם 4 ילדים ומלא כלבים
מה אתה הכי אוהב לאכול?שניצל חחח מה אתה הכי שונא לאכול? פטריות מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים?
מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים?
מה הצבע האהוב עלייך?חום מה הצבע השנוא עלייך?סגול מה המקצוע האהוב עלייך?מי זוכר? מה המקצוע השנוא עלייך?כנ"ל איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך?כייפית עיר/ים אהובות: ראשל"צ חח מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?שרשרת זהב של מגןדוד איפה חגגת יומולדת אחרון?מממ בבריכה של חברה איך אתה הכי אוהב לבלות?פאב, מוזיקה, אלכוהול עם מי אתה הכי אוהב לבלות?חברות שלי
מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?12-1 אתה נוהג לדבר עם חפצים?לא היית פעם אצל פסיכולוג?לא ואצל פסיכיאטר?לא חשבת פעם על התאבדות?לא אם כן - סיפרת למישהו?לא מתי פעם אחרונה שבכית?ממ אתמול מדוע? כי הוא נסע
לקחת סמים מתישהו?לא אתה מעשן?לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת?אףפעם איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט?לא זוכרת למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים?כי דיסקים זה יקר מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו?לא רוצה להרביץ לאף אחד חח ולחבק?אופירי ולנשק?אופירי ולספר לו משהו מהלב?אופירי :] יש לך חברה?או משהו כזה?חבר עם מי התנשקת בפעם האחרונה?אופיר מתי?אתמול ראית בחנוכה את הפסטיגל?שהייתי קטנה את מי היית לוקח לאי בודד?אותו את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו?אותו אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי?לא שם מיוחד לבן?יונתן שם מיוחד לבת?תהילה, ליאן דבר אחרון שאכלת: בורקס גבינה בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש?אולי נדב.. . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? ממ גי'נס מה הספר האחרון שקראת?נקמה של שרה אנג'ל אהבת?מאוד מה הסרט האחרון שראית? וואלה לא זוכרת אהבת? מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?אופירי על מה דיברת איתו?שיחת בוקרטוב שכזאת
מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה?אביב על מי אתה יודע הכי הרבה?אביב מה הדבר האחרון שקנית?מגף כמה הוא עלה?170 ממי הsms האחרון שקיבלת?מריאני מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?מריאני מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?יפיופה מה ממש בא לך לאכול עכשיו?מרק תירס יש לך עדשות/ משקפיים?כן אבל אני לא שמה אותם חח עשית ישור שיניים?לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים?חצי שנה מתי בפעם האחרונה היית בירושלים?כמה חודשים טובים מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה?ראשל"צ סיטי למה הלכת לשם? מממ הייתי אצל אוחתי איך קוראים לאמא שלך?אסתי יש לך שם שני? מהו?לא אתה קרוי על שם מישהו? מי?כה סבתא רוזה אתה אוהב ילדים קטנים?כה כמה בני דודים יש לך מצד אמא?6 כמה בני דודים יש לך מצד אמא?אולי 50 איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב?לא יודעת נו.. חח בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?21 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות?ממ לרדת איזה 6-7 קילו ובפנימיות?להפסיק להיות כזאת ריגשי איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך?שהיא לחוצה! איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו')קומדיה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע?אלוהים למה?נראה לי מגניב! כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול?4 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש?אופיר מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש?אופיר חח כמה קומות יש לך בבית?2 הלכת פעם להפגנה?כה הפגנה נגד (או בעד) מה?נגד לסגור את הבית חולים באילת מתי זה היה?שנה שעברה מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:קרימינולוגית במשטרת ישראל מה הרגע המאושר ביותר בחייך?לא יודעת את מי אתה רוצה לידך עכשיו?אופיר באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי?יומולדת, אש מה עושה לך טוב?חיבוק ממישהו שאני אוהבת ושופינג מה מעצבן אותך?שמאחרים !!!! מה תמיד צריך להיות בכיס?כסף איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?שירה מה הפריט הכי יקר שיש לך?הפלאפון שלי כנראה מה נמצא אצלך תמיד במקרר?אוכל מה היית לוקח לאי בודד?נו השאלות חוזרות על עצמן! המלצה לסרט:סיפור אהבה בלתי נשכח תוכנית טלוויזיה?עקרות בית נואשות
מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? מממ " את האישה שאיתה אני הולך להתחתן.." איך את/ה מתגבר על באסה? שינה איפה היית רוצה לבקר בעולם?ארצות הברית מה התכונה הכי ישראלית בעיניך?חוסר סבלנות איזה עונה בשנה אהובה עליך?קיץ איזה חג אהוב עליך?פסח האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:כן חח חיית מחמד:דגים נחשב? כמה אחים יש לך?3 מאמינ/ה באהבה וירטואלית?כה הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?כה נפגשת איתו/ איתה?כה מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?כה מהי אהבה בשבילך? את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית?לא מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת?קניות חח מה את/ה אוהב/ת לעשות?ממ לישון, שופינג, בילויים מקומות בילוי מועדפים: פאבים, ים והמיטה שלי את/ה אוהב/ת להיות בבית?כה כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?מאוד מה השם הראשון שעולה לך בראש?אופיר את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?עקשנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי?לא את/ה בחור/ה קנאי/ת?כה מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: יומולדת ואש האם את/ה מאמינ/ה בה´?כה החיים טובים לדעתך?כה שתייה אהובה:דיאט קולה סרט אהוב:סיפור אהבה בלתי נשכח גלידה:שוקולד פצפצוים ואוראו עיר בעולם:אילת ארץ:ישראל מה תעשה כשתסיים את השאלון?אסדר קצת את החדר שיר ברקע:אין שעת סיום:12.08

כי ממש משעממם :] אח"כ VOD חח :p

שעת התחלה: 22:32 שיר שמתנגן ברקע: שומשיר...הרמקולים לא עובדים..:[ ספר קצת על עצמך:ירדן, בת 15 ועוד מעט וחצי :], במושב בשרון, אמממממממ בצופים, מדריכת ד', רוקדת ג'אז מודרני וקלאסי ומשחקת כדורעף.. מחשבה שעוברת בראש:מה לכתוב בספר על עצמך
:p מה עשית היום? אמממ קמתי בבוקר :), הייתי בישיבת צוות מ-11 בערך עד 4 וחצי, טלווזיה, חוג.. מה תעשה מחר? על הבוקר ישיבת צוות, אולי מישהו מהצוות יבוא לשחק בביליארד [החדש] של הבית XD, לעזור למישהו בשיעורי בית, חוג...:[ חשק ל...: נשיקה. מה המידה שלך בנעליים? 39 בדר"כ באיזה פורום אפשר למצוא אותך? בנות, אופנה איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? אמממ אין לי מושג..יש עוד מלאאאא זמן.. מה אתה הכי אוהב לאכול? אמממ הרבה
מה אתה הכי שונא לאכול? דגיםםםםם וחריף..חח מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? אני שונאת דברים מטורפים, אבל עשיתי את הפירט ועוד את כמעט כל הרכבות (לא זאת עם הלופים) באפטלינג בהולנד.. מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? לא זוכרת..אולי היה לי את הטלפון של חברה שלי משכבה מעלי, וזה היה ממש חודשיים אחרי שנהינו חברות, אז אני תמיד קוראת לה בשם משפחה, ואין לה פלאפון, אז הלכתי עם חברה אליה ואז באתי לצלצל אליה הביתה ולא ידעתי את מי לבקש, כי ידעתי את שם המשפחה ולכולם בבית יש את אותו שם משפחה XD מה הצבע האהוב עלייך? אמממממ תכלת אולי
מה הצבע השנוא עלייך? שחור [למרות שיש לי יחסית הרבה דברים זה צבע קודר כזה] מה המקצוע האהוב עלייך? אמממ השנה
כלום. מה המקצוע השנוא עלייך? ערבית, איכסססססס אני גם ככה לא ממשיכה במגמה למה לדפוק אותי עוד שנה
איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? אמממ נחמדה +, השתנתי מלאא.. עיר/ים אהובות: הרצליה, ת"א מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? לא זוכרת.. איפה חגגת יומולדת אחרון? במקס ברנר איך אתה הכי אוהב לבלות? בהרצליה פיתוח/ת"א עם מי אתה הכי אוהב לבלות? עם החברות הטובות :] מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? אממ בזמן ביה"ס -10-11 (תלוי מתי אני מתחילה), בשביתה/חופשים ב-1-3 ככה.. אבל בזמן האחרון אני מנסה להשלים שעות אז אני הולכת לישון מוקדם חח מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? אממ רוב השיעורים בשעה ה-2 [שעה ראשונה כאילו] שזה ב-רבע לתשע - שעת אפס אצלנו זה ב-8 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כן מה היה המבחן האחרון? תקשורת כמה קיבלת בו? אין לי מושג מחזירים ביום חמישי :] יש לך חברים מחוץ לכיתה? יאפ ומחוץ לשכבה? יאפ ומבית ספר אחר? יאפ ומהעיר אחרת? יאפ אתה נוהג לדבר עם חפצים? לא.. היית פעם אצל פסיכולוג? לא.. ואצל פסיכיאטר? לא.. חשבת פעם על התאבדות? לא.. אם כן - סיפרת למישהו? מתי פעם אחרונה שבכית? אממממ אני בטוחה שלא מזמן...בגלל אממ..למה? לא יודעת.. מדוע? ^, אולי בגלל שאני בודדה ואני צריכה חבר
, או שבעצם בגלל ההתנהגות המניאקית של הצוות שלי. לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן? לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? אממ לא השתכרתי, אבל שתיתי קצת בירה בל"ג בעומר - אחד הדברים המגעיליםם
איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? אני לא מורידה כי אין לי רמקולים..... למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? אני קונה דיסקים, אפילו מעדיפה את זה.. מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? לעצמי, על הטיפשות שלי. ולחבק? אממ אולי את אחת החברות הטובות
ולנשק? את זה שאני רוצה..=/ ולספר לו משהו מהלב? לחברה הטובה.. יש לך חברה?או משהו כזה? לא..:-O, כאילו חברה-חברה לא..אבל חברה טובה כאילו נו חברה..ברור שכן חח עם מי התנשקת בפעם האחרונה? עם אף אחד...=/ אני צריכה חבר. מתי?^ ראית בחנוכה את הפסטיגל? שנה שעברה. מעכשיו הפסקתי את המסורת, איכסה של דבר וסתם עולה כ"כ הרבה כסף.. את מי היית לוקח לאי בודד? את האחים שלי :], מי יצחיק אותי ועם מי אני אתכווח אם לא איתם
את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? את מי שאני רוצה...:[ אוף הוא חוזר פה יותר מדי.. אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? כרגע לא מקודם כן...עם חברה מת"א וחברה טובה.. שם מיוחד לבן? שאלה מכשילה. שם מיוחד לבת? ירדן XD מאכל אהוב: קוסקוס אולי
מאכל שנוא: דגים וחריף :p דבר אחרון שאכלת: אכלתי
אני טוחנת כל השביתה... אבל אכלתי דווקא חתיכה מעוגת תפוחים מעולהה
בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? אממ איתה זה בטוח לא...החברות מהרצליה.. . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? אולי אני הסווצ'רט קולג' מהיינס נראלי.. אתה לומד ביום שישי? כן מה הספר האחרון שקראת? "תולדות האהבה" אבל אני קוראת עכשיו את "I Don't Know How She Does It" אהבת? אממ כן..חח [מתייחס לספר הראשון] מה הסרט האחרון שראית? "אשת החלומות" אהבת? ממש היה אחד הסרטים הקורעים
מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אמממ פנים מול פנים
אמא. על מה דיברת איתו?סתם על זה שיש לנו את אותה חולצה חח מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אמממ החברה הטובה..אבל גם אמא ואבא והמשפחה הקרובה אני מניחה.. על מי אתה יודע הכי הרבה? אין לי מושג :-O

המשך..

מה הדבר האחרון שקנית? סווצ'רט אפור של BLUE SHARK וסוג של מעיל בד מחמםםםםם חבל"ז של MISS WEAR או משהו כזה..עם סוג של צמר (לא נראלי אמיתי) כמה הוא עלה? הסווצ'רט 80 או 90...והמעיל בד עלה 120 ממי הsms האחרון שקיבלת? מהראשג"ד SMS עצבני שהוא כתב לנו "אל תאכזבו - תכתבו 4 מערכים שונים בבקשה" מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? לחברה טובה שהיו צריכים להרדים לה את הכלבה "אין בעיה אני מבינה..תרגישו טוב.." מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? "ירדן" חחח מה ממש בא לך לאכול עכשיו? את כל העוגיות הטעימות של אמא שיש למעלה, אבל הבטחתי לעצמי לא לאכול, ואחרי כל מה שאכלתי היום אני לא אתפלא אם אני אשקול 200000 קילו יותר.. יש לך עדשות/ משקפיים? לא עשית ישור שיניים? אני עכשיו בתהליך שמסתיים אוטוטו :] מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? ב-11.11 XD מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? אמממממ לא מזמן...המשפחה מצד אמא גרה שם.. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? ת"א למה הלכת לשם? לעבודה של אמא ואבא.. איך קוראים לאמא שלך? לא יש לך שם שני? מהו? אין אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא אתה אוהב ילדים קטנים? כן כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 6 כמה בני דודים יש לך מצד אבא? 8 איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? הקטנות החמודות בנות שנה שנולדו לפני שנה וקצת חח (3 בנות) ובת דודה שלי מצד אמא :p בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 18, כדי שאניא אוכל לעבוד במקום נורמלי.. שיהיה יותר סיכוי להיות איתו..=/ מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? שיער, פנים, רגליים ובטן...הכל.. ובפנימיות? יותר ביטחון עצמי, אומץ.. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? שתלטנות איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') קיטש, קומדיה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? עם איזה מישהו מפורסם/שגר בארה"ב למה? כי בא לי
כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? גג 3 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? אני מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? גלעד כמה קומות יש לך בבית? 3 הלכת פעם להפגנה? לא הפגנה נגד (או בעד) מה? מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: עוד לא יודעת.. מה הרגע המאושר ביותר בחייך? אין :-O את מי אתה רוצה לידך עכשיו? אממ אותו
באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? "OMG", "XD" חחח מה עושה לך טוב? אממ לא יודעת.. מה מעצבן אותך? שמשתלטים על דברים.. מה תמיד צריך להיות בכיס?כסף, פלאפון איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? איזשהו...משהו... מה הפריט הכי יקר שיש לך? אממ אני לא בטוחה שיש לי משהו ממש יקר...אבל יש לי..אממ אולי תיק של ג'אנספורט שעל 250
וגם שני ג'ינסים שעלו ככה...(אני באמת לא זוכרת כמה עולים לי דברים XD) מה נמצא אצלך תמיד במקרר? אממ מעדנים, חלב. מה היית לוקח לאי בודד? את האחים שלי.. המלצה לסרט: אשת החלומות תוכנית טלוויזיה? החיים על פי סיידי מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? אמממ לא יודעת. איך את/ה מתגבר על באסה? אממ לא יודעת.. איפה היית רוצה לבקר בעולם? הייתי שם כבר - ניו יורק, אבל אני רוצה להיות בלוס אנג'לס, ניו זילנד, הונולולו מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? לא יודעת איך קוראים לה אבל כשהולכים לפאלפל ואוכלים לפני שסיימת לשים את כל הדברים בתוך הפלאפל:p איזה עונה בשנה אהובה עליך? אביב/סתיו (יותר סתיו) איזה חג אהוב עליך? חנוכה האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לא.. חיית מחמד: כלב כמה אחים יש לך?2 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא ממש... הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?כן נפגשת איתו/ איתה?בקרוב :] מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?לפעמים מהי אהבה בשבילך?אממ מישהו שאני אוהב אותו
את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית?לא בטוחה ממש מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת?אין לי מושג.. מה את/ה אוהב/ת לעשות? לאכול
מקומות בילוי מועדפים: הרצליה פיתוח, ת"א חח את/ה אוהב/ת להיות בבית? לא כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?כשיהיה לי אתם תהיו הראשונים לדעת :p מה השם הראשון שעולה לך בראש? גולן חח את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? נראלי תלוי מתי... אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי?לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? אני חושבת שכן...קצת.... מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: "OMG" "XD" האם את/ה מאמינ/ה בה´? כן החיים טובים לדעתך?לא תמיד לבוש:מה הכוונה
איפור:^ מאכל אהוב: קוסקוס שתייה אהובה: מים ומיצים להקה אהובה: אין סרט אהוב: אין גלידה: שוקולד ובננה של בן אנד ג'ריס עיר בעולם: ניו יורק ארץ: ארה"ב מה תעשה כשתסיים את השאלון? אראה אם יש משהו לעשות ואם לא למיטה, חייבת להשלים שעות שינה XD שיר ברקע: אין שעת סיום:22:59

This is going to bring me close to you

שעת התחלה: 1:04 שיר שמתנגן ברקע: עברי לידר - השיר ששרת לה איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? בסדר עיר/ים אהובות: תל אביב איפה חגגת יומולדת אחרון? ת"א איך אתה הכי אוהב לבלות? ת"א עם מי אתה הכי אוהב לבלות? אודליה. ועוד חברים מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 5 בבוקר מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כן מה היה המבחן האחרון? לא זוכרת, שביתה ענקית. אה בעצם בספרות מוגב ר כמה קיבלת בו? 90 יש לך חברים מחוץ לכיתה? כן ומחוץ לשכבה? ומבית ספר אחר? ומהעיר אחרת? כן אתה נוהג לדבר עם חפצים? לא היית פעם אצל פסיכולוג? עדיין חשבת פעם על התאבדות? כן אם כן - סיפרת למישהו? כן מתי פעם אחרונה שבכית? היום מדוע? כי לקחת סמים מתישהו? כן אתה מעשן? כן מתי פעם אחרונה שהשתכרת? לא השתכרתי.. אבל שתיתי בשישי האחרון איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? דיסקוגרפיה של קולדפליי למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? אני קונה מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? אודליה ולחבק? כנל ולנשק? כנל ולספר לו משהו מהלב? כנל יש לך חברה?או משהו כזה? כן עם מי התנשקת בפעם האחרונה? אודליה מתי? שישי. לא האחרון, לפניו ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא את מי היית לוקח לאי בודד? מיטל/אודליה/ליעור את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? אודליה אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? שחר ונטלי בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? אודליה חח . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? גופיות סבא אתה לומד ביום שישי? כן מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אורטל על מה דיברת איתו? ואי על הכל מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? מיטל על מי אתה יודע הכי הרבה? האמת שעל הרבה מה הדבר האחרון שקנית? מתנה לאודליה ח כמה הוא עלה? מזה משנה! ממי הsms האחרון שקיבלת? שירי מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? אודליה מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? איןליכחלבדוק מה ממש בא לך לאכול עכשיו? כלום יש לך עדשות/ משקפיים? כן עשית ישור שיניים? כן מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? לאזוכרת מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? ת"א למה הלכת לשם? לפגוש את שחר!
איך קוראים לאמא שלך? מירי יש לך שם שני? מהו? ויקטוריה אתה קרוי על שם מישהו? מי? אמא אתה אוהב ילדים קטנים? כן איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? שירן בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 19 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? רזה יותר ובפנימיות? הרבה איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? אדישות מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? אורטל כמה קומות יש לך בבית? 4 את מי אתה רוצה לידך עכשיו? אודליה/אורטל/מיטל באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? כככככככככככככככככככככככוס מה עושה לך טוב? אהבה מה מעצבן אותך? פרידות, ויתורים מה תמיד צריך להיות בכיס? כסף איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? שירה מה נמצא אצלך תמיד במקרר? אוכל מה היית לוקח לאי בודד? סיגריות המלצה לסרט: שמש נצחית תוכנית טלוויזיה? יצפאן מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? זה לא לכאן איך את/ה מתגבר על באסה? בוכה איפה היית רוצה לבקר בעולם? לונדון האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: כן כמה אחים יש לך? 3 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? כן הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? מלא נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? כן מהי אהבה בשבילך? כרגע? אודליה את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? כן מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? אה כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית בטירוף אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? תכלס, אולי קצת את/ה בחור/ה קנאי/ת? קצת האם את/ה מאמינ/ה בה´? לא החיים טובים לדעתך? כן מה תעשה כשתסיים את השאלון? אחזור למסנג'ר שיר ברקע: דמיאן רייס - Elephant שעת סיום: 1:44

למעלה