../images/Emo26.gif
שעת התחלה: 17:13 שיר שמתנגן ברקע: בלוז כנעני. ספר קצת על עצמך: בלי מצב רוח בכלל. מחשבה שעוברת בראש: באסה =\ מה עשית היום? ישנתי מה תעשה מחר? אשן. ובערב קניון גבעתיים, אני רוצה נעליים. חשק ל...: לבכות. ולקנות נעליים. ולחיבוק ]; מה המידה שלך בנעליים? 40 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? פה, ולימודים ושיעורי בית. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? הלוואי שנשואה +, במקצוע שאני נהנית. מה אתה הכי אוהב לאכול?
בתקופה האחרונה. מה אתה הכי שונא לאכול? חצילים. מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? לא עושה דברים מטורפים... מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? לא חסרים. מה הצבע האהוב עלייך? ורוד, שחור. מה הצבע השנוא עלייך? צהוב. מה המקצוע האהוב עלייך? אנגלית כשפה, לא כמקצוע. אולי ביולוגיה. מה המקצוע השנוא עלייך? ספורט ומתמטיקה. איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? היה.. קצת לבד, קצת נחמד. עיר/ים אהובות: ר"ג, ת"א, אילת, רומא. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? לא יודעת
איפה חגגת יומולדת אחרון? עם המשפחה - צ'ויה. עם החברים - להלה לנד בים. איך אתה הכי אוהב לבלות? לרקוד. עם מי אתה הכי אוהב לבלות? חברות
מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? לבד ]; מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8:00 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? לצערי. מה היה המבחן האחרון? מתמטיקה. כמה קיבלת בו? איןלימושג, אסור לה לבדוק. יש לך חברים מחוץ לכיתה? בטח. ומחוץ לשכבה? בטח. ומבית ספר אחר? בטח ומהעיר אחרת? יאפ אתה נוהג לדבר עם חפצים? רק לפעמים היית פעם אצל פסיכולוג? לא ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? מי לא. אם כן - סיפרת למישהו? לא. מתי פעם אחרונה שבכית? אתמול קצת דמעות, אבל ממש בכי היה השבוע מדוע? אתמול כי אחות של סבתא נפטרה. והשבוע כי הרגשתי רע. לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן? מתי פעם אחרונה שהשתכרת? לא קורה איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? לפני מלא זמן, לא זוכרת למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? לא מורידה שירים מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? אעעעעע רמי אעעעע ולחבק? ]; ולנשק? ]; ולספר לו משהו מהלב? ]; יש לך חברה?או משהו כזה? לא. עם מי התנשקת בפעם האחרונה? סתם אחד מתי? סוכות, נראה לי ראית בחנוכה את הפסטיגל? יאפ את מי היית לוקח לאי בודד? יש כמה... את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? ]; אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? חברה. שם מיוחד לבן? שגיא, דור, יונתן שם מיוחד לבת? ליבי, קורל, עדי מאכל אהוב: סושי, סלטים מאכל שנוא: חצילים. דבר אחרון שאכלת: פסטה בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? קצת. . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? בטח הג'ינסים אתה לומד ביום שישי? לצערי. מה הספר האחרון שקראת? עדיין קוראת - על הפיקחון. אהבת? לאאאא מה הסרט האחרון שראית? איןלימושג >< אהבת? מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? עדיין מדברת. על מה דיברת איתו? מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? על מי אתה יודע הכי הרבה? הבסט פרינד? |
שעת התחלה: 17:13 שיר שמתנגן ברקע: בלוז כנעני. ספר קצת על עצמך: בלי מצב רוח בכלל. מחשבה שעוברת בראש: באסה =\ מה עשית היום? ישנתי מה תעשה מחר? אשן. ובערב קניון גבעתיים, אני רוצה נעליים. חשק ל...: לבכות. ולקנות נעליים. ולחיבוק ]; מה המידה שלך בנעליים? 40 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? פה, ולימודים ושיעורי בית. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? הלוואי שנשואה +, במקצוע שאני נהנית. מה אתה הכי אוהב לאכול?