שאלון!

mkarin

New member
../images/Emo26.gif

שעת התחלה: 17:13 שיר שמתנגן ברקע: בלוז כנעני. ספר קצת על עצמך: בלי מצב רוח בכלל. מחשבה שעוברת בראש: באסה =\ מה עשית היום? ישנתי מה תעשה מחר? אשן. ובערב קניון גבעתיים, אני רוצה נעליים. חשק ל...: לבכות. ולקנות נעליים. ולחיבוק ]; מה המידה שלך בנעליים? 40 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? פה, ולימודים ושיעורי בית. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? הלוואי שנשואה +, במקצוע שאני נהנית. מה אתה הכי אוהב לאכול?
בתקופה האחרונה. מה אתה הכי שונא לאכול? חצילים. מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? לא עושה דברים מטורפים... מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? לא חסרים. מה הצבע האהוב עלייך? ורוד, שחור. מה הצבע השנוא עלייך? צהוב. מה המקצוע האהוב עלייך? אנגלית כשפה, לא כמקצוע. אולי ביולוגיה. מה המקצוע השנוא עלייך? ספורט ומתמטיקה. איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? היה.. קצת לבד, קצת נחמד. עיר/ים אהובות: ר"ג, ת"א, אילת, רומא. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? לא יודעת
איפה חגגת יומולדת אחרון? עם המשפחה - צ'ויה. עם החברים - להלה לנד בים. איך אתה הכי אוהב לבלות? לרקוד. עם מי אתה הכי אוהב לבלות? חברות :) מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? לבד ]; מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8:00 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? לצערי. מה היה המבחן האחרון? מתמטיקה. כמה קיבלת בו? איןלימושג, אסור לה לבדוק. יש לך חברים מחוץ לכיתה? בטח. ומחוץ לשכבה? בטח. ומבית ספר אחר? בטח ומהעיר אחרת? יאפ אתה נוהג לדבר עם חפצים? רק לפעמים היית פעם אצל פסיכולוג? לא ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? מי לא. אם כן - סיפרת למישהו? לא. מתי פעם אחרונה שבכית? אתמול קצת דמעות, אבל ממש בכי היה השבוע מדוע? אתמול כי אחות של סבתא נפטרה. והשבוע כי הרגשתי רע. לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן? מתי פעם אחרונה שהשתכרת? לא קורה איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? לפני מלא זמן, לא זוכרת למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? לא מורידה שירים מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? אעעעעע רמי אעעעע ולחבק? ]; ולנשק? ]; ולספר לו משהו מהלב? ]; יש לך חברה?או משהו כזה? לא. עם מי התנשקת בפעם האחרונה? סתם אחד מתי? סוכות, נראה לי ראית בחנוכה את הפסטיגל? יאפ את מי היית לוקח לאי בודד? יש כמה... את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? ]; אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? חברה. שם מיוחד לבן? שגיא, דור, יונתן שם מיוחד לבת? ליבי, קורל, עדי מאכל אהוב: סושי, סלטים מאכל שנוא: חצילים. דבר אחרון שאכלת: פסטה בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? קצת. . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? בטח הג'ינסים אתה לומד ביום שישי? לצערי. מה הספר האחרון שקראת? עדיין קוראת - על הפיקחון. אהבת? לאאאא מה הסרט האחרון שראית? איןלימושג >< אהבת? מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? עדיין מדברת. על מה דיברת איתו? מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? על מי אתה יודע הכי הרבה? הבסט פרינד? |

mkarin

New member
המשך

הדגש|מה הדבר האחרון שקנית? אוכל. כמה הוא עלה? 50. ממי הsms האחרון שקיבלת? חברה מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? הבוסית מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? בוקר טוב מה ממש בא לך לאכול עכשיו? כלום יש לך עדשות/ משקפיים? לא עשית ישור שיניים? לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? שלישי מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? הרבה זמן. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? ת"א למה הלכת לשם? להסתובב איך קוראים לאמא שלך? תחלמו. יש לך שם שני? מהו? לא אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא אתה אוהב ילדים קטנים? מאוד
כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 6 כמה בני דודים יש לך מצד אמא? מצד אבא, כן? 2. איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? לא יודעת. בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? לא יודעת. מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? 15 קילו פחות. ובפנימיות? פחות פגיעה. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? לפעמים היא רואה את מה שהיא רוצה לראות. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') אימה, דרמה וקומדיה. עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? אנג'לינה ג'ולי?
למה? כסף, בעל. כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? הלוואי ש-4. מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? לאיודעת. מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? :| כמה קומות יש לך בבית? 2 הלכת פעם להפגנה? כן הפגנה נגד (או בעד) מה? בעד החינוך מתי זה היה? שבת מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: הלוואי והייתי יודעת. מה הרגע המאושר ביותר בחייך? אין כזה. את מי אתה רוצה לידך עכשיו? ]; באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? לאיודעת. מה עושה לך טוב? חיבוקים. מה מעצבן אותך? שמתעלמים. מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון? איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? לשיר. מה הפריט הכי יקר שיש לך? כזה שאני ממש משתמשת בו או שסתם עומד? בטח המעיל עור החדש. מה נמצא אצלך תמיד במקרר? ירקות מה היית לוקח לאי בודד? המלצה לסרט: שיקגו תוכנית טלוויזיה? האוס. מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? לא יודעת. איך את/ה מתגבר על באסה? כרגע? בשום צורה. איפה היית רוצה לבקר בעולם? תאילנד, מרוקו, ברזיל מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? להידחף >< איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף
איזה חג אהוב עליך? פורים. האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לפעמים... חיית מחמד: אין, אבל אני אוהבת כלבים. כמה אחים יש לך? 3 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? קשה לי. הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן. נפגשת איתו/ איתה? כן. מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא ממש. מהי אהבה בשבילך? הרבה דברים. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? כן ולא, ואני לא אתחיל לחפור על זה. מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? חיבוקים ]; מה את/ה אוהב/ת לעשות? מחשב, טיוי, להסתובב, לישון, לרקוד מקומות בילוי מועדפים: בתי קפה, מסעדות, מועדונים, ברים את/ה אוהב/ת להיות בבית? לפעמים. כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כשאני באמת אוהבת אז כן. מה השם הראשון שעולה לך בראש? ]; את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית, אבל הרבה פעמים חסרה לי אסרטיביות. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? תמיד את/ה בחור/ה קנאי/ת? כן מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: לאיודעת. האם את/ה מאמינ/ה בה´? החיים טובים לדעתך? בד"כ. לבוש: אלגנט, ספורט-אלגנט. איפור: גם כבד וגם קל. מאכל אהוב: סושי שתייה אהובה: דיאט קולה, קפה להקה אהובה: מארון 5 סרט אהוב: שיקגו גלידה: כמעט כמעט הכל. עיר בעולם: רומא... ארץ: איטליה. מה תעשה כשתסיים את השאלון? לאיודעת שיר ברקע: משהו של מלני C שעת סיום: 17:30 הודגש באמצעות מדגישומטיק
זה רק אני או שמלא שאלות פה חזרו על עצמן? ><

Mrs big

New member
אני תמיד קוראת את של מי שמעניין אותי, אבל

לרב לא מגיבה.

Mrs big

New member
יש לי שאלה מזה לא קשורה

אני חושבת ששאלתי בעבר, אבל אני לא זוכרת מה בדיוק ענית. אתרי התיירות והחנויות במרכז ברצלונה פתוחים בסופ"ש? אם אני נוסעת לשישי-שבת-ראשון בלבד, יהיה לי מה לעשות שם בכלל?

mkarin

New member
הקניונים פתוחים, וגם רוב מרכזי התיירות :]

בשישי הסתובבנו בקניות באיזור פסאו דה גרסייה, פלאסה קטלוניה ושאר הרחובות שמקיפים אותה. בשבת נסענו אל מחוץ לעיר [פיגרס של דאלי, טוסה דל מאר, קוסטה ברווה]. בראשון הסתובבנו ברובע הגותי, בקתדרלה יש אירוע כל ראשון בצהריים וזה מאוד יפה לראות, היינו באקווריום [מוזיאון הים] ועשינו קניות בקניון שליד. :] מתי בסוף מסתדר לך?

Mrs big

New member
כנראה בסופ"ש הזה. O:

אבל אבא אמר שכשהם היו שם הרב היה סגור בסופ"ש. יכול להיות שחנויות בודדות סגורות ורק קניונים פתוחים? ותודה. :)

mkarin

New member
יכול להיות,

אבל קצת מוזר. המרכזים בטוח פתוחים. החנויות במרכז, נניח ברמבלס, פתוחות. נדמה לי שגם באיזורים מסביב לפלאסה קטלוניה. בשישי בטוח, בשבת בבוקר נראה לי שגם. אולי בראשון הם באמת סגורות. קחי בחשבון, שכל החנויות, חוץ מבמרכזים, לוקחות את הסייסטה שלהן מאוד ברצינות, כלומר, 14:00-16:00 הכל סגור, והעולם יכול להתהפך. עם מי את נוסעת? נוי?

Limi ../images/Emo23.gif I

שעת התחלה: 17:13 שיר שמתנגן ברקע: סטרונגר של קנייה ספר קצת על עצמך: מיותר מיותר מחשבה שעוברת בראש: קרררררר מה עשית היום? הסעתי את אמא לקניות, ראיתי בובות, הורדתי קצת שירים ואז נסעתי לחברה וחזרתי לפני רבע שעה בערך מה תעשה מחר? אין לי מושג חשק ל...: מקלחת חמה ועוד אין מים ]: מה המידה שלך בנעליים? 40 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? פה בעיקר איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? אי שם מעבר לקשת מה אתה הכי אוהב לאכול? טוסטים, סלטים, פסטות וכו' מה אתה הכי שונא לאכול? לא בקטע של בשר בכלל מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? סוגשל נפקדות? P: מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? מה הצבע האהוב עלייך? אדום, ירוק, חום, כתום וכו' מה הצבע השנוא עלייך? אני לא כ"כ אוהבת כחול/תכלת כשמודר נניח בצבע של חדר אבל בבגדים זה אחלה, נניח שאני לא אוהבת ורוד פוקסיה טוב? מה המקצוע האהוב עלייך? אין יותר בית ספר ]: איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? מעולה עיר/ים אהובות: שלי מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? לא בקטע איפה חגגת יומולדת אחרון? בבית עם חברות נראה לי, אני לא זוכרת בכלל איך אתה הכי אוהב לבלות? עם חברים עם מי אתה הכי אוהב לבלות? ^^ מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? לא משהו קבוע מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? ]: יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? קוראים לזה מדים מה היה המבחן האחרון? לונג לונג טיים אגו אתה נוהג לדבר עם חפצים? חחחחחחח היית פעם אצל פסיכולוג? כן ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? לא אם כן - סיפרת למישהו? מתי פעם אחרונה שבכית? השבוע מדוע? שביזות, באסה לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן? לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? תכלס לא השתכרתי אף פעם איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? לא זוכרת מה זה היה למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? כי אני ענייה מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? ולחבק? חברה שלי ולנשק? ממ בחורצ'יק? יש לך חברה?או משהו כזה? משהו כזה עם מי התנשקת בפעם האחרונה? עם בחורצ'יק מתי? מוצ"ש ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא את מי היית לוקח לאי בודד? את אלוהים את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? אף אחד אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? לא שם מיוחד לבן? אדר, לא יודעת זה מה שיצא נו שם מיוחד לבת? מאכל אהוב: כבר היה מאכל שנוא: כנ"ל דבר אחרון שאכלת: סלט בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? אולי חברה אחת . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? גופיות בסיס אתה לומד ביום שישי? מה הספר האחרון שקראת? זכרונותייה של גיישה אהבת? מאוד מה הסרט האחרון שראית? הר ברוקבק אהבת? האמת שלא מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אמא על מה דיברת איתו? סתם על זה שאני לא אכנס עכשיו למקלחת כי אין מים חמים מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? חברה על מי אתה יודע הכי הרבה? על כולם P: מה הדבר האחרון שקנית? סביר להניח שזה אוכל, אה כן אתמול ארטיק כמה הוא עלה? 9 ממי הsms האחרון שקיבלת? בחורצ'יק מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? חברה מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?הפלא לא לידי עכשיו מה ממש בא לך לאכול עכשיו? אין לי תאבון בשבועיים האחרונים כ"כ יש לך עדשות/ משקפיים? לא עשית ישור שיניים? כן מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? מזמן מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? כנ"ל מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? ת"א אתמול למה הלכת לשם? בדרך הביתה יש לך שם שני? מהו? לא אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא אתה אוהב ילדים קטנים? כן כמה בני דודים יש לך מצד אמא? וואי מלא ואין לי כח לספור כפרות כמה בני דודים יש לך מצד אמא? דה ז'ה וו יש לי איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? לא חוקי לשאול שאלות כאלה בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? אחרי צבא? D: מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? אני רוצה עוד כמה סנטימטרים בחייאת ובפנימיות? רגישות יתר למתן קצת איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') קומדיה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? שמעון פרס למה? כי אני מתה עליו, ואני לא צינית כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? מספיק בעזרת ה' מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? אוכל מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? מור כמה קומות יש לך בבית? 2 הלכת פעם להפגנה? לא הפגנה נגד (או בעד) מה?|סדגש | מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: מה הרגע המאושר ביותר בחייך? את מי אתה רוצה לידך עכשיו? לא עכשיו אבל חבל שהבחור לא בבית היום באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? מאממממממממממי מה עושה לך טוב? הבית מה מעצבן אותך? הצבא מה תמיד צריך להיות בכיס? גומיות שחורות איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? כל מה שקשור למוסיקה וגם לציור מה הפריט הכי יקר שיש לך? לא יודעת מה נמצא אצלך תמיד במקרר? גבינה מה היית לוקח לאי בודד? פוך! המלצה לסרט: צ'אק ולארי

נדפקה שם הכותרת ^

אבל הרעיון היה ברור לא? תוכנית טלוויזיה? ורוניקה מארס מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? אוהו איך את/ה מתגבר על באסה? מתבס עוד יותר והולכת לישון וזה עובר? איפה היית רוצה לבקר בעולם? כרגע בא לי על חוף לחוף בארה"ב, בעצם יותר בקטע של סתלבט בתאילנד מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? חום איזה עונה בשנה אהובה עליך? מממ איזה חג אהוב עליך? האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: חיית מחמד: אני לא כמה אחים יש לך? 0 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? לא נפגשת איתו/ איתה? לא מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? כן, סוגשל מהי אהבה בשבילך? את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? נושא בעייתי מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? בייית מה את/ה אוהב/ת לעשות? לישון, חברים כרגיל נו מקומות בילוי מועדפים: את/ה אוהב/ת להיות בבית? נראה לי שזה די ברור שכן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן מה השם הראשון שעולה לך בראש? הדס את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית אחושרמוטה אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא נראה לי את/ה בחור/ה קנאי/ת? לא מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: מאמממממממממי האם את/ה מאמינ/ה בה´? כן החיים טובים לדעתך? עליות וירידות לבוש: חם! איפור: מדי פעם וגם אז רק עיניים וסומק מאכל אהוב: שוב? שתייה אהובה: תה, קולה מה תעשה כשתסיים את השאלון? לא ברור שיר ברקע: עכשיו יש את החדש של השוגבייבס שעת סיום: 17:30

שאלונלון../images/Emo3.gif

שעת התחלה: 20:19 שיר שמתנגן ברקע: אין. מה עשית היום? האמת שכלום. בעיקר נחתי. מה תעשה מחר? אותו דבר. חיחי
חשק ל...: שוקולד. מה המידה שלך בנעליים? 38 איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? לא יודעת האמת. אין לי מושג. מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? לא נראה לי שעשיתי מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? כנ"ל מה הצבע האהוב עלייך? שחור, כחול, ירוק, סגול איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? האמת שהיא עברה ממש מהר. ובס הכול הייתה שנה נחמדה. שזה מוזר, אבל הספקתי בה המון. מוזר כי לא ממש האמנתי שאני אעשה את הדברים האלה. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? שרשרת ודובי
איפה חגגת יומולדת אחרון? לא ממש חגגתי. איך אתה הכי אוהב לבלות? בבית קפה. עם מי אתה הכי אוהב לבלות? חברה מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? זה משתנה. מה היה המבחן האחרון? השבוע
כמה קיבלת בו? לא יודעת עוד. יש לך חברים מחוץ לכיתה? כן ומחוץ לשכבה? כן ומבית ספר אחר? יאפ ומהעיר אחרת? אכן אתה נוהג לדבר עם חפצים? לא, בעצם, אולי עם המחשב שהוא כל כך איטי כמו עגלה
היית פעם אצל פסיכולוג? לא ואצל פסיכיאטר? לא מתי פעם אחרונה שבכית? לא זוכרת. מתי פעם אחרונה שהשתכרת? אף פעם איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? לא זוכרת
למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? מי אמר שאני לא קונה?
ולספר לו משהו מהלב? .... ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא את מי היית לוקח לאי בודד? את עצמי. את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? .... אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? לא שם מיוחד לבן? גיא שם מיוחד לבת? שי מאכל אהוב: שוקולד איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? ג'ינס וגופיה. אתה לומד ביום שישי? לא מה הספר האחרון שקראת? אם יש גן עדן. אהבת? אכן מה הסרט האחרון שראית? לא זוכרת. נדמה לי שזה היה " תלוי רק בך". אהבת? יאפ:) מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אבא על מה דיברת איתו?
מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אין כזה. על מי אתה יודע הכי הרבה? חברה מה הדבר האחרון שקנית? לא זוכרת. ממי הsms האחרון שקיבלת? חברה מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? אותה חברה. יש לך עדשות/ משקפיים? לא עשית ישור שיניים? יאפ מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? בצבא מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? ת"א למה הלכת לשם? בילוי אתה קרוי על שם מישהו? לא אתה אוהב ילדים קטנים? יאפ:) בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 18 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? יותר מידי ובפנימיות? כנ"ל. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? בעיקר, קיטש/דרמה/ קומדיה כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? לא יודעת. מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? שמש (?) מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? גל כמה קומות יש לך בבית? 2 הלכת פעם להפגנה? לא מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אהיה גדולה. מה הרגע המאושר ביותר בחייך? היו כמה רגעים כאלה. לא בא לי לפרט. את מי אתה רוצה לידך עכשיו? .... מה עושה לך טוב? מוזיקה. מה מעצבן אותך? שמציקים לי. מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון, מפתח. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? נגינה. מה הפריט הכי יקר שיש לך? טבעת. מה נמצא אצלך תמיד במקרר? מים. תוכנית טלוויזיה? נמלטים מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? לא אמרו. איך את/ה מתגבר על באסה? שומעת מוזיקה. איפה היית רוצה לבקר בעולם? דרא"מ. מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף!
:) איזה חג אהוב עליך? פסח ושבועות האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: איתם, כן. מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא ממש הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? אכן כן. נפגשת איתו/ איתה? יאפ:) מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? כשהיא תגיע אני אחזור אליכם. מהי אהבה בשבילך? רגש. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? במקרים מסויימים. מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? ששת הילדים. מה את/ה אוהב/ת לעשות? לקרוא, לשמוע מוזיקה, לישון. מקומות בילוי מועדפים: בית קפה. את/ה אוהב/ת להיות בבית? אכן כן. כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? גם וגם. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? לפעמים:-\ האם את/ה מאמינ/ה בה´? כן החיים טובים לדעתך? הם נחמדים. שתייה אהובה: נס קפה. להקה אהובה: משינה וסינרגיה. סרט אהוב: מלך האריות. גלידה: ריבת חלב. מה תעשה כשתסיים את השאלון? לא יודעת. שיר ברקע: אין. שעת סיום: 20:36 לא שמישהו באמת קורא את זה
אבל עניתי

K a y a 1989

New member
:)

שעת התחלה:21:02 שיר שמתנגן ברקע:התקווה 6-לילה לבן ספר קצת על עצמך:מממ היתה לי אתמול יום הולדת ? אני חוקית ? :) מחשבה שעוברת בראש:שאני נמסה מהשיר הזה למרות שהוא די טיפשי. מה עשית היום?עבדתי,ישנתי ארוחת ערב משפחתית. מה תעשה מחר?יום הולדת עם חברות חשק ל...:מקלחת מה המידה שלך בנעליים?36 באיזה פורום אפשר למצוא אותך?בנות איפה נראה אותך בעוד 15 שנה?אלוהים יודע מה אתה הכי אוהב לאכול?אגרול,סושי,ספגטי,פיצה מלא. מה אתה הכי שונא לאכול?מממ אם אני שונאת אז סביר להניח שאני לא יאכל.. מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים?ממ לא יודעת מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים?וואו פליטת פה לפני כמה ימים. מה הצבע האהוב עלייך?ירוק-סגול חום[לפני כמה ימים ידיד של אמר לי שאני אוהבת צבעי עצים חח] מה הצבע השנוא עלייך?אין כזה ניראה לי מה המקצוע האהוב עלייך?תולדות האמנות? מה המקצוע השנוא עלייך?הכל בערך איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך?כיף כיף כיף כמובן שהיא הייתה גם מסובכת חחח עיר/ים אהובות:ירושלים יש בה משהו קסום,לונדון איך לא. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?לא יודעת איפה חגגת יומולדת אחרון?מסעדה ומחר.. איך אתה הכי אוהב לבלות?מסיבה אני מניחה עם מי אתה הכי אוהב לבלות?הבנות מהקיבוץ מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?כשאני עיפה מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך?8 וחצי ? אני לא הבן אדם המתאים לשאול אותו את זה יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?חולצת בצפר בקיץ בחורף שמים זין מה היה המבחן האחרון?קולנוע כמה קיבלת בו?אין לי משוג יש לך חברים מחוץ לכיתה?כמובן ומחוץ לשכבה?כמובן ומבית ספר אחר?כמובן ומהעיר אחרת?כמובן אתה נוהג לדבר עם חפצים?כשאני מתעצבנת עליהם היית פעם אצל פסיכולוג?לא רצו לשלוח אותי ואצל פסיכיאטר?לא חשבת פעם על התאבדות?לא תודה אם כן - סיפרת למישהו? מתי פעם אחרונה שבכית?מממממ.... לא זוכרת מדוע? לקחת סמים מתישהו?אהא אתה מעשן?סיגריות? הפסקתי אבל כרגע אני מעשנת פה ושם ואני לא אשקר יש לי קופסא. מתי פעם אחרונה שהשתכרת?לפני שבועיים איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט?משהו של הדג נחש למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים?אם היה לי יותר כסף אני בטוחה שהיתי קונה דיסקים . מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו?לא יודעת ולחבק? נו מה זה השאלות האלו? רוצים מבצעים.. ולנשק?חחח עידן ? ולספר לו משהו מהלב? ... יש לך חברה?או משהו כזה?משהו כזה זאת הגדרה טובה עם מי התנשקת בפעם האחרונה?עידן מתי?יום שני?-שלישי? לא זוכרת נראה נצח כבר חח ראית בחנוכה את הפסטיגל?לא את מי היית לוקח לאי בודד?לא יודעת את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו?אף אחד אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי?אביטל שם מיוחד לבן?צמח זה השם הכי מוזר ששמעתי בחיי . שם מיוחד לבת?אלמה דבר אחרון שאכלת:פיצה סלט דג. בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש?וואי איתמר?בן ! . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה?לא יודעת אתה לומד ביום שישי?כלום מה הספר האחרון שקראת?חמשת האנשים שתפגוש בגן העדן אני בעיצומו אהבת? מה הסרט האחרון שראית?פרל הארבור אהבת?מאוד מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?אביטל על מה דיברת איתו?שנת שירות וכו מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה?בטח הבנות מהמאוחד על מי אתה יודע הכי הרבה?כנל מה הדבר האחרון שקנית?שילמת על אוטובוס כמה הוא עלה?7.10 ממי הsms האחרון שקיבלת?גברוש חח מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?עידן בטח מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?חחח מה ממש בא לך לאכול עכשיו?כלום יש לך עדשות/ משקפיים?לא לא עשית ישור שיניים?כן מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים?לפני שלושה שבועות סתימה מתי בפעם האחרונה היית בירושלים?יום רביעי מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה?עפולה למה הלכת לשם?מסעדה איך קוראים לאמא שלך?מרינה יש לך שם שני? מהו?אין לי יש לי שם ארוך[יקטרינה] אתה קרוי על שם מישהו? מי?היא הייתה שליטה בברה"מ .. אבל לא באמת על שמה. אתה אוהב ילדים קטנים?כן כמה בני דודים יש לך מצד אמא?3 כמה בני דודים יש לך מצד אבא?2 איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב?אפחד בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?טוב לי עם 18 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות?וואו יש כמה וכמה. ובפנימיות?המון איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך?אני מקבלת אותן גם כשהן מעצבנות איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') הכל עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע?בר רפאלי [בעצם לא בא לי שליאו ימזמז אותי],ממ לא ידועת למה? כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול?אין לי מושג מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש?[אנחה] מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש?זיו ואין לי מושג למה כמה קומות יש לך בבית?1 מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:אין לי משוג מה הרגע המאושר ביותר בחייך?לא יודעת את מי אתה רוצה לידך עכשיו?מממ די באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי?בשבוע האחרון זה מאמי. מה עושה לך טוב?נס קפה וסרט טוב,הודעה משמחת מה מעצבן אותך?להיות תלויה באויר. מה תמיד צריך להיות בכיס?פלאפון איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?שירה ולרקוד יפה יותר מה הפריט הכי יקר שיש לך?נעלי עקב לחתונה של אחותי מה נמצא אצלך תמיד במקרר?תמיד יכול להיות משהו חסר.. גם כשאמא עובדת במחלבה איכשהו תמיד אין חלב בשבת מה היית לוקח לאי בודד? כבר היה את זה. המלצה לסרט:פורסט גאמפ תוכנית טלוויזיה?נמלטים מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ?קשה לבחור. איך את/ה מתגבר על באסה?אלכוהול?,ממ ישנה מזיינת תשכל בסופו של דבר הכל עובר איפה היית רוצה לבקר בעולם?איפה לא ?:) מה התכונה הכי ישראלית בעיניך?אה אתה מכיר את ..?,איפה שירתת? איזה עונה בשנה אהובה עליך?קיץ? או אביב או הכל . איזה חג אהוב עליך?כולם בפורים אני תמיד עם חיוך מרוח . האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:לצחוק איתם חיית מחמד:אין כמה אחים יש לך?2 מאמינ/ה באהבה וירטואלית?לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?כן נפגשת איתו/ איתה?כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?לא ממש מהי אהבה בשבילך?שאלה טובה את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית?אני חושבת שאני חזקה מבחינה רגשית עד שזה מגיע לאהבה יש לי מחסום עצום מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת?הדברים הקטנים בדרך כלל מה את/ה אוהב/ת לעשות? לשבת בנעורים חחח את/ה אוהב/ת להיות בבית?כן אבל לא יותר מדי כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?כן ניראה ךי מה השם הראשון שעולה לך בראש?היה את זה כבר את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?תלוי מתי ותלוי במה אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי?חס וחלילה ,אולי רק להעיר לך עעל תכונה שלילית אבל לא לשנות את/ה בחור/ה קנאי/ת?קצת מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד:אויש תנול האם את/ה מאמינ/ה בה´?לא החיים טובים לדעתך?אחלה בחלה לבוש:אני באמת צריכה לקנות מכנסיים איפור:לפעמים שתייה אהובה:קולה נס קפה להקה אהובה:לא יודעת שבקס? גלידה:ריבת חלב וניל עוגיות עיר בעולם:לונדון ארץ:ישראל שלי יפה וגם פורחת מה תעשה כשתסיים את השאלון?אלך להתקלח ניראה לי שיר ברקע:שלום חנוך ערב ערב שעת סיום:21:30

../images/Emo203.gif"כמה צלקות זה כל מה שנשאר"

חח קודם התחלתי ופרשתי באמצע נראה אם יהיה לי כוח עכשיו שעת התחלה: 21:22 שיר שמתנגן ברקע: צלקות של אביב ספר קצת על עצמך: קוראים לי נועה.. מחשבה שעוברת בראש: מתי נצא להופעה? מה עשית היום? הייתי בשמוצ ואני הולכת עוד כמה דקות להופעה של יוני בלוך מה תעשה מחר? בטח מלא פרקי אבודים ובלילה שלום חנוך במעבדה חשק ל...: נשיקה ממנו מה המידה שלך בנעליים? 40 נראה לי באיזה פורום אפשר למצוא אותך? אביב, פה, סקו"ש, אופנה איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? במקום שטוב לי בו אני מקווה.. מה אתה הכי אוהב לאכול? סלט מה אתה הכי שונא לאכול? חח בשר ודגים וזה מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? אין לי מושג מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? הלכתי לאיבוד בהר חומה. :[ סתם, אין לי מושג מה הצבע האהוב עלייך? שחור, סגול, אפור מה הצבע השנוא עלייך? אדום ו-ורוד מה המקצוע האהוב עלייך? מתמטיקה, ספרות מה המקצוע השנוא עלייך? היסטוריה איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? למדתי הרבה עיר/ים אהובות: - מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? חח MP3? איפה חגגת יומולדת אחרון? לא ממש חגגתי איך אתה הכי אוהב לבלות? הופעות, עיר עם מי אתה הכי אוהב לבלות? חברים מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? מאוחר מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? שמונה וחצי אבל יש שעות אפס ואז רבע לשמונה יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? לא מה היה המבחן האחרון? אין מבחנים כמה קיבלת בו? יש לך חברים מחוץ לכיתה? כן ומחוץ לשכבה? כן ומבית ספר אחר? כן ומהעיר אחרת? כן אתה נוהג לדבר עם חפצים? לא היית פעם אצל פסיכולוג? כן ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? לא אם כן - סיפרת למישהו? מתי פעם אחרונה שבכית? חח קודם מדוע? כי התעצבנתי שאין לי מה ללבוש. :[ לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן? כן מתי פעם אחרונה שהשתכרת? כמה חודשים איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? זה כתוב בספרים של משינה למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? קונה קונה! מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? חח לא יודעת ולחבק? הוא ולנשק? כמובן ולספר לו משהו מהלב? ממ יש לך חברה?או משהו כזה? משהו כזה? לא חח עם מי התנשקת בפעם האחרונה? שמו מתי? אממ יום שני ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא את מי היית לוקח לאי בודד? אנשים.. ספרים את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? למה פעמיים? אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? לא שם מיוחד לבן? שם מיוחד לבת? תמר מאכל אהוב: סלט מאכל שנוא: בשר.... ודי זה חוזר אוף דבר אחרון שאכלת: חח מסטיק בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? אין נראה לי איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? אממ צעיף סגול אתה לומד ביום שישי? לא מה הספר האחרון שקראת? אממ ימי שלישי עם מורי אהבת? בטח מה הסרט האחרון שראית? שמש נצחית בראש צלול אהבת? האמת שלא מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אור על מה דיברת איתו? היא שאלה אותי איך השער ואם לשנות תסרוקת חחח מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אני על מי אתה יודע הכי הרבה? מה הדבר האחרון שקנית? אממ... מכנס הנס שחור כמה הוא עלה? 110 ממי הsms האחרון שקיבלת? "*הפגנה* ערב צאת אולמרט לאנאפוליס: מוצ"ש, 19:30 כיכר פריז. לא נכנעים ליקצוניים! יש מנדט לשלום. שלום עכשיו". מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? חח אבא מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? את.. מה ממש בא לך לאכול עכשיו? חח לא ממש רעבה אבל משהו מתוק יש לך עדשות/ משקפיים? עדשות עשית ישור שיניים? כן וסיימתי אתמול!!!!!! מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? אתמול.. מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? גרה כאן מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? אממ.. תל אביב בטח למה הלכת לשם? בטח כשנפגשתי עם שיר.. איך קוראים לאמא שלך? רותי יש לך שם שני? מהו? לא אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא אתה אוהב ילדים קטנים? לא כמה בני דודים יש לך מצד אמא? אחת כמה בני דודים יש לך מצד אמא? חמישה איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? דרור ורועי!! בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 17 ככה מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? להיות יותר רזה וקצת יותר נמוכה ולהיות תמידדד יפה ובפנימיות? אני משנה את רוב מה שאני רוצה איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? ממ איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') דרמה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? למה? כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? לא יהיו.. מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? שמו מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? שמו חח כמה קומות יש לך בבית? שלוש הלכת פעם להפגנה? כן הפגנה נגד (או בעד) מה? בעד החינוך, בעד השלום.. מתי זה היה? לא מזמן מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: ... מה הרגע המאושר ביותר בחייך? ... את מי אתה רוצה לידך עכשיו? ....... באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? נממ חח לא יודעת מה עושה לך טוב? שהוא מתקשר ולראות אותו, לצחוק עד שכואבת הבטן, עיר, שמתחילים איתי וזה מה מעצבן אותך? אנשים טיפשים או אדישים מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון, כסף, כרטיסה, סיגריות איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? שירה מה הפריט הכי יקר שיש לך? מבחינת כסף או מבחינת יקר ללב? מה נמצא אצלך תמיד במקרר? גבינה בולגרית מה היית לוקח לאי בודד? למה פעמיייייייםםםםםם אוף המלצה לסרט: מישהו לרוץ איתו תוכנית טלוויזיה? אבודים! מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? שאני מקסימה, מיוחדת, יפה... לא יודעת איך את/ה מתגבר על באסה? ישנה ובוכה איפה היית רוצה לבקר בעולם? המון מקומות מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? חוצפה איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף איזה חג אהוב עליך? ממ אין האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: כן. :[ חיית מחמד: גולדן רטריבררר כמה אחים יש לך? אחת מאמינ/ה באהבה וירטואלית? כן הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? בטח נפגשת איתו/ איתה? דה מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? כן מהי אהבה בשבילך? איך אפשר להסביר? את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? כן מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? הוא.. מה את/ה אוהב/ת לעשות? הופעות ועיר וזה מקומות בילוי מועדפים: עירררר את/ה אוהב/ת להיות בבית? בטח כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? הכי בעולם מה השם הראשון שעולה לך בראש? שמו! את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? כן את/ה בחור/ה קנאי/ת? כן מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: שמנה האם את/ה מאמינ/ה בה´? לא החיים טובים לדעתך? לא לבוש: סריגים וצעיפים איפור: בלי או כמעט בלי מאכל אהוב: סלט שתייה אהובה: קולה להקה אהובה: כנסיית השכל סרט אהוב: מישהו לרוץ גלידה: טרמיסו עיר בעולם: ארץ: מה תעשה כשתסיים את השאלון? אלך להופעה לה לה לה לה שיר ברקע: זוהרים.. שעת סיום: 21:36

OverSharing

New member
באמת אוהבת אותך!../images/Emo103.gif

שעת התחלה: 21:38 שיר שמתנגן ברקע: באהבתנו/ יהודית רביץ ספר קצת על עצמך: קוראים לי שחר ואני עייפה מחשבה שעוברת בראש: מיטטטטטה מה עשית היום? סיימתי את המיונים, חזרתי הביתה והשתדלתי לא למות, ישב"צ ואז ישנתי איזה 5 שעות מה תעשה מחר? אשן, ישבצ, מיכלי ומשמרת חשק ל...: שוקוללללד מה המידה שלך בנעליים? 38 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? בעיקרכאן איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? מחייכת ומאושרת [בעל+2, 3? :)] מה אתה הכי אוהב לאכול? שוקולד מה אתה הכי שונא לאכול? מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? חח אין כאלה מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? וואע, מי סופר. מה הצבע האהוב עלייך? חום וסגולי מה הצבע השנוא עלייך? מה המקצוע האהוב עלייך? מתמטיקה כי קל לי בארבעP: חח מה המקצוע השנוא עלייך?פיזיקה?:\ איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? מושלמתתתת עיר/ים אהובות: ירושלים, והבית כמובן:) מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? דברי תמונות למיניהם מהבנות איפה חגגת יומולדת אחרון? בכל-כךךךךך הרבה מקומות עם אוכל, עליתי איזה 2 קילו שלא ירדו עדיין. איך אתה הכי אוהב לבלות? עם חברות או עמרי עם מי אתה הכי אוהב לבלות?^ מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? כשאני עייפה, לא לפני 0000 בדר"כ. מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 7:45 כנראה. לאיודעת יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? בערך מה היה המבחן האחרון? חחח ממ.. מועד ב' במתמטיקה נראה לי. כמה קיבלת בו?98 ב003]: אז זה 99 סופי. יש לך חברים מחוץ לכיתה? לא, אני הכאפות של השכונה ומחוץ לשכבה? כןןןןן ומבית ספר אחר? כן ומהעיר אחרת? כן אתה נוהג לדבר עם חפצים? רק "הוו שלום אוטו חונה טוס לי מהפרצוף" "שלוווווווווום תמרור עצור מזל שראינו אחד את השניה.." חח ממש צוחקים עליי בגלל זה]: היית פעם אצל פסיכולוג? לא ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? לא אם כן - סיפרת למישהו? מתי פעם אחרונה שבכית? ממ..לא זוכרת! מדוע? לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן? לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? ממ..בקטנה ממש לפני שלושה שבועות נראה לי? או שבועיים איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? מאור כהן כלשהו למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? ככה מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? מישהו במיונים שהייתה מעצבנת באופן חריגP: ולחבק? גלייייק ולנשק? עמריקי ולספר לו משהו מהלב?לאיודע נוווו]: יש לך חברה?או משהו כזה? חבר? כן:) עם מי התנשקת בפעם האחרונה? איתו מתי? כשנפגשנו? חח ביום..רביעי ראית בחנוכה את הפסטיגל? בכיתה י' את מי היית לוקח לאי בודד? גיז'רמו. חח את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? לאיודעעעע אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? לא שם מיוחד לבן? רואי שם מיוחד לבת? רואי. חחP: אפריל! מאכל אהוב:שוקולד, אבהל כבר סיפרתי מאכל שנוא: דבר אחרון שאכלת: פרילי תות בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? התרחקנו, לא ניתקנו. טלוש.. . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? ג'ינסיז שקטנים עלייייי אתה לומד ביום שישי? כשאין שביתה אז כן מה הספר האחרון שקראת? אוף, זה היה לפני כ"כ הרבה זמן שאני לא זוכרת:(:( אהבת? מה הסרט האחרון שראית? אהבת? מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? ממ תמר על מה דיברת איתו? אה ודה מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? עמרי על מי אתה יודע הכי הרבה? כנראה שעמרי מה הדבר האחרון שקנית? מטריה כמה הוא עלה? 10 ש"ח ממי הsms האחרון שקיבלת?דניאל מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? אה..אור ואלינוי מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? שושן מה ממש בא לך לאכול עכשיו? כלום יש לך עדשות/ משקפיים? גם וגם עשית ישור שיניים? לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לונג טיים אגו מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? 7.11, צו ראשון מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? בואו נראה.. אתמול רציתי לקחת אוטובוס מת"א לצ.כנות ומסתבר שהוא עובר ב-ת"א, ראשון לציון, נס ציונה, רחובות, גדרה.. אההההה לקח לו כלכך הרבה זמן. זוועה!! למה הלכת לשם?מיונים לש"ש איך קוראים לאמא שלך? אריאלה יש לך שם שני? מהו? לא אתה קרוי על שם מישהו? מי? אתה אוהב ילדים קטנים? כןןןן כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 12 כמה בני דודים יש לך מצד אמא? אבא? 4 איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? אני מתה על רובם..:) בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? שלושה חודשים מהיום זה טוב:) מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? את הבטן דובי שלייייי ובפנימיות? כמה וכמה.. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? לאיודעת]: איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') דרמה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? בר רפאליייי אבל רק כי היא כוסית. יתכן כי המוח שלה התאדה ממנה והלאה.. למה? כי היא כוסית ולקום בבוקר ולראות את זה במראה זו חוויה נפלאה כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 5 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? ג'וי מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? רועי כמה קומות יש לך בבית? 3 הלכת פעם להפגנה? לא הפגנה נגד (או בעד) מה? מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: מלללללללללא כסף מה הרגע המאושר ביותר בחייך? את מי אתה רוצה לידך עכשיו? כרית באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? "ניייייייייייינג" מה עושה לך טוב? חברים מה מעצבן אותך? שאנשים דוחפים ידיים לאוכל!!!!!!1 מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? שירה מה הפריט הכי יקר שיש לך? המצלמה שלי אולי? או הרישיון.. חח הוא עלה הכי הרבה מהכל! מה נמצא אצלך תמיד במקרר? גבינצ מה היית לוקח לאי בודד? שאלתם אבללל!!!!1 המלצה לסרט: תוכנית טלוויזיה? מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? איך את/ה מתגבר על באסה? איפה היית רוצה לבקר בעולם? מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? איזה עונה בשנה אהובה עליך? איזה חג אהוב עליך? האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: חיית מחמד: כמה אחים יש לך? מאמינ/ה באהבה וירטואלית? הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? נפגשת איתו/ איתה? מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? מהי אהבה בשבילך? את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? מה את/ה אוהב/ת לעשות? מקומות בילוי מועדפים: את/ה אוהב/ת להיות בבית? כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? מה השם הראשון שעולה לך בראש? את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? את/ה בחור/ה קנאי/ת? מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: האם את/ה מאמינ/ה בה´? החיים טובים לדעתך? לבוש: איפור: מאכל אהוב: שתייה אהובה: להקה אהובה: סרט אהוב: גלידה: עיר בעולם: ארץ: מה תעשה כשתסיים את השאלון? שיר ברקע: שעת סיום: טוב עם ראשונה נראה לי שאני לא מסיימת שאלון. ביי

וואיי מתאים למצב רוח :]

שיר שמתנגן ברקע: stupid girls ספר קצת על עצמך: בת 19, נתנייתית חדשה, מושבניקית לשעבר, חיילת מחשבה שעוברת בראש: מתי השיר הזה ייגמר.. מה עשית היום? חזרתי מחבר של חבר שלי לשעבר (שעכשיו חבר שלי..), הלכתי לים לדוג קצת עם אבא, וישנתי מה תעשה מחר? אין תוכניות, בטח אסדר את ההר שצמח לי על הרצפה בחדר.. חשק ל...: חופש מה המידה שלך בנעליים? 40 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? פה, וסקס לנוער איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? בתאילנד מה אתה הכי אוהב לאכול? הכל מה אתה הכי שונא לאכול? כבד, ספגטי בלי טעם מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? טיפוס הרים בסגנון חופשי, פה בהר ליד הבית מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? זה מה הצבע האהוב עלייך? נו, ורוד מה הצבע השנוא עלייך? אדום מה המקצוע האהוב עלייך? תקשורת מה המקצוע השנוא עלייך? היסטוריה איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? השנה הכי עמוסה עיר/ים אהובות: באר שבע מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? קופסא מפוצצת בעזרי מין, חח נו רציני אזיקים ונרות וקונדומים בצורות דובי ולב, אומנם פגי תוקף, אבל עדיין חמוד, וכל מיני שטויות בפנים איפה חגגת יומולדת אחרון? בפליי ופרטי יותר בבית איך אתה הכי אוהב לבלות? תלוי במצב רוח, לפעמי סתם להיות עם חברה בבית על נס וסרט טוב, לפעמים מסיבות שיש לי צפצופים באוזניים בבוקר+האנגאובר ורגליים כואבות, או סתם פאב/דאנס בר רגוע, מסעדה על הים , או על נרגילה אצל חברים במושב.. עם מי אתה הכי אוהב לבלות? החברות הכי טובות, כמובן מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 11 אתה נוהג לדבר עם חפצים? מנסה שלא, אבל קורה לי שאני צועקת על האיפוד/פלא/מחשב.. מתי פעם אחרונה שבכית? בטירונות, במטווחים.. הכניס אותי ללחץ הרעש מדוע? כי זה מלחיץ לקחת סמים מתישהו? כן אתה מעשן? בצבא לא.. בנתיים מתי פעם אחרונה שהשתכרת? ואו שנים לא השתכרתי ממש.. איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? לא זוכרת למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? כי אין לי דיסקמן ואני לא באמת אקנה דיסק ב שביל להעתיק אותו למחשב ולהעביר לאייפוד.. מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? אבא- העיר אותי בשביל שאני אדע שהוא מחפש את המפתחות של האוטו... סעמממק לחבק? חברה.. שקצת עצובה כרגע ואני לא יכולה להיות איתה.. ולנשק? החבר.. ולספר לו משהו מהלב? חברה יש לך חברה? לא, אבל חבר כן.. עם מי התנשקת בפעם האחרונה? איתו מתי? שהוא לקח אותי לרכבת ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא, אבל קיבלתי שידור חוזר (X40) מאחיינים שלי את מי היית לוקח לאי בודד? את אבא, אני קורסת אחרי יום בלעדיו.. את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? חברה.. אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? מתעלמת מכולם, יכולה לעשות דבר אחד כל פעם שם מיוחד לבן? טל שם מיוחד לבת? עומר, ומשום מה כל הבנות בשם הזה יפות.. מאכל אהוב: סלט דבר אחרון שאכלת: עוגה כזאת מגולגלת שזה שוקולד וקצפת בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? . רק אחד? מלא.. אבל מי שבאמת חשוב, נשאר באיזור איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? גופיה שחורה צמודה, אבל כרגע היא נעלמה לי.. מה הספר האחרון שקראת? עדיין באמצע התמימים של הרלן קובן אהבת? עשה לי בלאגן בראש, בעיה שלא קוראים אותו בבת אחת, אלא בהפרש של כמה ימים, צריך ריכוז גבוה.. מה הסרט האחרון שראית? שמש נצחית בראש צלול אהבת? לא ראיתי עד הסוף כי נגמרה לי המשמרת, אבל ממה שראיתי קטלני הבנאדם האחרון שדיברת איתו? בסט פרינד על מה דיברת איתו? על החבר החדש.. מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? היא על מי אתה יודע הכי הרבה? עליה מה הדבר האחרון שקנית? אוזניות? לא סיגריות כמה הוא עלה? 37 ממי הsms האחרון שקיבלת? רב הסיכוויים שאין לי אוטו, אבל דברי אתי בכל מקרה. מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? לחבר החדש.. מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? יש מה ממש בא לך לאכול עכשיו? שוקובו ניל יש לך עדשות/ משקפיים? נופ עשית ישור שיניים? לא, אבל מהשן בינה נראה לי שאני צריכה..

המשך..

מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? כיתה ח'.. מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? אממ.. לפני חודשיים-שלושה. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? אתמול, ת"א למה הלכת לשם? קנ יות איך קוראים לאמא שלך? מירי יש לך שם שני? מהו? אין אתה קרוי על שם מישהו? מי? חח לא.. סתם שם תקוע אתה אוהב ילדים קטנים? רק את אחיינים שלי כמה בני דודים יש לך מצד אמא? חח הרבה, אנלא זוכרת את כל מי שבחו"ל.. כמה בני דודים יש לך מצד אמא? אני מניחה שזה מצד אבא.. ובסביבות ה10 איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? אין העדפות.. בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 20 ומשוחררת אחרי פסיכומטרי מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? צבע..? שיזוף אף פעם לא מזיק ובפנימיות? עצלנות איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? היא לא יכולה לעצבן אותי גם אם היא תשתדל.. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') לפי העדפות : קומדיה, מתח (לא מותחנים פסיכולוגיים) וקיטש.. קצת מד"ב בקטע של מכושפות וכאלה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? אחיין שלי למה? בן שנתיים, אין לו דאגות בחיים.. כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 2 אם בכלל מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? באסה ( :] ) מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? שחר כמה קומות יש לך בבית? 1 הלכת פעם להפגנה? כן הפגנה נגד (או בעד) מה? גד תלבושת אחידה.. מתי זה היה? תחילת כיתה ח' מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: חוקרת/בלשית, עו"ד פלילי, עיתונאית פלילים, או משהו במחשבים.. מה הרגע המאושר ביותר בחייך? לא עולה לי.. את מי אתה רוצה לידך עכשיו? את החברות.. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? מה נראה לו? מה עושה לך טוב? חברים, משפחה מה מעצבן אותך? כרגע, כל דבר.. מה תמיד צריך להיות בכיס? אייפוד איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? זיכרון צילומי מה הפריט הכי יקר שיש לך? אייפוד/ פלא מה נמצא אצלך תמיד במקרר? שוקו מה היית לוקח לאי בודד? אייפוד המלצה לסרט: לא עולה משהו תוכנית טלוויזיה? כנ"ל מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? " אני אוהב אותך" - אחיין שלי, בן שנתיים יום לפני הגיוס.. כמעט בכיתי לו.. הוא לא דיבר כמעט באותה תקופה..) איך את/ה מתגבר על באסה? טורקת את הדלת והולכת לישון עם מוזיקה בפול ווליום והכל מסביבי נעול- נורא בוגר אני יודעת.. איפה היית רוצה לבקר בעולם? אוסטרליה.. מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? לשים תיד כשעולים לאוטובוס כדי שמישהו לא יכנס מהצד.. איזה עונה בשנה אהובה עליך? קיץ, בלי ספק.. חוץ מהנסיעות באוטובוס.. איזה חג אהוב עליך? פסח האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: כן.. אבל הכל בתמימות, לא מרוע חיית מחמד: אין כמה אחים יש לך? 2 אחיות גדולות מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא מהי אהבה בשבילך? שאני אמצא אותה אני אדע.. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? מה זה לא מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? משפחה, חברים.. קיטשי אבל נכון מה את/ה אוהב/ת לעשות? לישון בעיקר, שיחות נפש עם אנשים לתוך הלילה מקומות בילוי מועדפים: שיבר, פליי (ז"ל), פאנויה לכת קיצ כל מיני מועדונים, ים, דאנס בארים בעיקר.. את/ה אוהב/ת להיות בבית? הכי כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כשזה אהבה. מה השם הראשון שעולה לך בראש? רביד את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? תלוי למי ובסיטואציה אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? לא מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: "איך יוצאים מפה? " "כולה ביקשתי להיות נהגת.." האם את/ה מאמינ/ה בה´? לא בהגדרה של ה'.. החיים טובים לדעתך? לוקחים את הדברים הטובים בה, והופכים אותם לעיקר.. לבוש: ספורטיבי - ג'ינס, נעלי סקייטר כאלה/אלסטאר, וסווטשרט סיום מסלול/טירונות/קורס/בליינד איפור: עיפרון שחור, סומק, ומייק אפ למתחת לעיניים להעלים את השקיות השחורות.. אבל זה כשאני ממש משקיעה, בד"כ רק עפרון מאכל אהוב: צ'יפס, וכן, רואים עלי.. שתייה אהובה: מיץ ענבים מדולל במים.. להקה אהובה: שבק ס', גוד שארלוט, וBEP סרט אהוב: יחצן המסיבות, מת לצעוק 2 גלידה: שוקובו וניל עיר בעולם: דאבלין ארץ: אוסטרליה, ואם לא אז אירלנד מה תעשה כשתסיים את השאלון? אענה לכל מי שהספיק לחפור עד עכשיו שיר ברקע: הכי יפה בעולם..

EVE Lights

New member
אשכרה משעמם תחת.

שעת התחלה: 10:03 שיר שמתנגן ברקע: Nina Hagen - My way ספר קצת על עצמך: אין הרבה מה לספר מחשבה שעוברת בראש: עוד מעט נתלבש ויהיה כיף היום מה עשית היום? השתעממתי למוות בבית, בעיקר. ראיתי "בובות". יותר מאוחר עם אביב במילי'ס מה תעשה מחר? אתבטט בבית ובערב אצא עם הבנות לרמת החייל או פיתוח
חשק ל...: משו טוב מה המידה שלך בנעליים? 41 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? כאן, אופנה, א"א, יופי וטיפוח אישי, נמלטים, סק"ל רק קוראת איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? שאלה טובה מה אתה הכי אוהב לאכול? פסטה ברוטב שמנת פטריות מה אתה הכי שונא לאכול? קישואים ו/או חצילים מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? מצונזר מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? מצונזר מה הצבע האהוב עלייך? שחור וכחול מה הצבע השנוא עלייך? ירוק מה המקצוע האהוב עלייך? היה תנ"ך מה המקצוע השנוא עלייך? מתמטיקעעע איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? מעולה
עיר/ים אהובות: רמה"ש, הרצליה, ת"א מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? חצאית סאטן מדהימה שאין לי עם מה לשלב
איפה חגגת יומולדת אחרון? בבלום בר איך אתה הכי אוהב לבלות? פאבים אפלוליים עם החבר עם מי אתה הכי אוהב לבלות? עם החבר ועם החברות מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? אמצע שבוע - 23:00-24:00. סופ"ש מאוד תלוי מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? עבודה - מתחילה ב- 8:30 מ. בוקר, 15:00 מ. ערב יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? חלוק סופרפארם מה היה המבחן האחרון? לא רלוונטי כמה קיבלת בו? יש לך חברים מחוץ לכיתה? ומחוץ לשכבה? ומבית ספר אחר? ומהעיר אחרת? אתה נוהג לדבר עם חפצים? לא היית פעם אצל פסיכולוג? לא ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? כה אם כן - סיפרת למישהו? לא נראה לי מתי פעם אחרונה שבכית? הממממממממ. הממ. שבוע שעבר? מדוע? זכרונות מאוד מאוד רעים מהעבר לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן? לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? מזמן.
איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? האימיול התולעת לא מוריד לי שירים למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? כי ככה בא לי מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? בלה ולחבק? אביב ולנשק? כנ"ל ולספר לו משהו מהלב? ענבר יש לך חברה?או משהו כזה? אכן עם מי התנשקת בפעם האחרונה? אביב מתי? אתמול ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא את מי היית לוקח לאי בודד? אביב את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? כנל אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? עם רותם ועוד כמה אנשים במסנג'ר שלא ממש עונים לי שם מיוחד לבן? קארן שם מיוחד לבת? מאכל אהוב: זה כבר היה מאכל שנוא: דבר אחרון שאכלת: עוגת טורט בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? נחשו. רועי . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? ג'ינסים למיניהם והמגפיים השחורים מאלדו אתה לומד ביום שישי? לא מה הספר האחרון שקראת? מלאכי עליון אהבת? כה מה הסרט האחרון שראית? משחקים של כבוד אהבת? אלים מדי מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אביב על מה דיברת איתו? מה עושים היום מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? ענבר. אלון על מי אתה יודע הכי הרבה? לא יודעת מה הדבר האחרון שקנית? שמפו וקונדישינר כמה הוא עלה? לא זוכרת. הנחה 30% ממי הsms האחרון שקיבלת? אביב מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? יוני מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? "היה" מה ממש בא לך לאכול עכשיו? האמת שכלום, אני שבעה יש לך עדשות/ משקפיים? משקפיים עשית ישור שיניים? לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? שיננית לפני 3 שבועות פלוסמינוס מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? מזמן מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? נתניה למה הלכת לשם? שבוע שעבר היינו אצלו איך קוראים לאמא שלך? בלה יש לך שם שני? מהו? לא אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא אתה אוהב ילדים קטנים? לא כמה בני דודים יש לך מצד אבא? 3 כמה בני דודים יש לך מצד אמא? יותר מדי איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? אף אחד בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? מתאים 21 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? ובפנימיות? איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? אדישות איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') מתח, פעולה, קומדיה. רק לא אימה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? אין לי שמץ למה? כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? אולי 2 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? מיאו מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? כמה קומות יש לך בבית? קליניקה, סלון, קומה עליונה, עליית גג הלכת פעם להפגנה? אולי הפגנה נגד (או בעד) מה? מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: שאלהטובה מה הרגע המאושר ביותר בחייך? לא חסר את מי אתה רוצה לידך עכשיו? אותו באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? מה עושה לך טוב? הרבה דברים מה מעצבן אותך? כנ"ל מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? משחק ושירה מה הפריט הכי יקר שיש לך? לא ידוע מה נמצא אצלך תמיד במקרר? אוף השאלות מעצבנות אותי מה היית לוקח לאי בודד? לפטופ המלצה לסרט: קיוב תוכנית טלוויזיה? נמלטייייייייים מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? איך את/ה מתגבר על באסה? בוכה איפה היית רוצה לבקר בעולם? לונדון מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? חוצפה ושמחה לאיד איזה עונה בשנה אהובה עליך? אביב איזה חג אהוב עליך? חנוכה האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: מאוד חיית מחמד: חתולים כמה אחים יש לך? 2 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? יאפ נפגשת איתו/ איתה? יאפ מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? ככה ככה מהי אהבה בשבילך? פרפרים בבטן את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא מי יודע מה מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? אנשים טובים מה את/ה אוהב/ת לעשות? לישון, שופינג, לבלות מקומות בילוי מועדפים: את/ה אוהב/ת להיות בבית? כה כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כשהיא אמיתית אז כן מה השם הראשון שעולה לך בראש? את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? אשתדל שלא את/ה בחור/ה קנאי/ת? קצת מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: האם את/ה מאמינ/ה בה´? כן החיים טובים לדעתך? לרוב כן לבוש: משו שכולל חצאית ומגפיים איפור: פס שחור בעיניים מאכל אהוב: שתייה אהובה: קולה להקה אהובה: סרט אהוב: גלידה: וניל עוגיות עיר בעולם: ניו יורק ארץ: ישראל מה תעשה כשתסיים את השאלון? אלך תיכף להוציא בגדים להיום מהארון שיר ברקע: Goo Goo Dolls - Slave Girl שעת סיום: 10:13

טוב יאללה../images/Emo3.gif

שעת התחלה: 22:24 שיר שמתנגן ברקע: כלום ספר קצת על עצמך: אני מאיה, אני תינוקת בכיינית קטנה ומפונקת עם הרבה בעיות בחיים. מחשבה שעוברת בראש: איזה מתוק הוא. איזה כיף הוא עשה לי בלב. מה עשית היום? הלכתי לבצפר ומאז התכתבתי איתו כל היום! אע מה תעשה מחר? יום משפחתי במיוחד חשק ל...: להיות איתו עכשיו מה המידה שלך בנעליים? 38 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? אופנה לפעמים איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? עם שני ילדים, בעל ובית מגניב מה אתה הכי אוהב לאכול? כל מיני מה אתה הכי שונא לאכול? לא יודעת מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? לא עשיתי דברים מטורפים]: מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? הצעתי למישהו חברות פעם
מה הצבע האהוב עלייך? תכלת מה הצבע השנוא עלייך? אדום מה המקצוע האהוב עלייך? אנגלית ואלגברה מה המקצוע השנוא עלייך? גיאומטריה והיסטוריה!!1 איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? מדהימה. פשוט מדהימה עיר/ים אהובות: פ"ת ות"א, נראה לי? למרות שאת ת"א אני לא ככ מכירה, היא נראית עיר נחמדה מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? ויברטור!
סתם נו אני לא באמת משתמשת בו אל תצחקו]: איפה חגגת יומולדת אחרון? בבית של חברה ובמסעדה איך אתה הכי אוהב לבלות? מסעדה! עם מי אתה הכי אוהב לבלות? חברים מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 1-2 מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8:20 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? אכן מה היה המבחן האחרון? המ נראה לי אנגלית כמה קיבלת בו? 82 יש לך חברים מחוץ לכיתה? בטח ומחוץ לשכבה? כן ומבית ספר אחר? כן
ומהעיר אחרת? כן אתה נוהג לדבר עם חפצים? רק עם הפלאפון שלי]: היית פעם אצל פסיכולוג? לא ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? כן אם כן - סיפרת למישהו? כן, אבל זה היה סתמי מתי פעם אחרונה שבכית? היום מדוע? לא רלוונטי לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן? לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? NEVER איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? בשבילך - אביב גפן למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? כי זה בחינם?
מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? חברה ולחבק? חברה ולנשק? הוא]: ולספר לו משהו מהלב? הוא]: יש לך חברה? או משהו כזה? לא עם מי התנשקת בפעם האחרונה? איתו מתי? לפני חודש וכמה ימים, ואם סתם נשיקה קטנה על הפה אז החודש ראית בחנוכה את הפסטיגל? כן את מי היית לוקח לאי בודד? אותו את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? אותו אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? כן, איתו
שם מיוחד לבן? ליאל שם מיוחד לבת? צליל מאכל אהוב: שאלתם כבר מאכל שנוא: שאלתם כבר דבר אחרון שאכלת: שקשוקה בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? וואו, הרבה . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? ג'ינס ספציפי... לא, בעצם היינס
החורף הזה...
אתה לומד ביום שישי? כן מה הספר האחרון שקראת? משו באנגלית אהבת? כן מה הסרט האחרון שראית? לא אוהבת סרטים אהבת? איכס מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? הוא על מה דיברת איתו? על הכל. 9 שעות לדבר, לא חסר על מה]: מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? חברות שלי והוא על מי אתה יודע הכי הרבה? כנל מה הדבר האחרון שקנית? אנערף נראה לי בגד כמה הוא עלה? 140 ממי הsms האחרון שקיבלת? דנה מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? דנה מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? בכיף מה ממש בא לך לאכול עכשיו? אני שבעה ממש! הרגע אכלתי ארוחת ערב יש לך עדשות/ משקפיים? משקפיים לראייה מרחוק עשית ישור שיניים? לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? פייי מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? טיול כלשהו מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? הוד השרון למה הלכת לשם? אירוע משפחתי איך קוראים לאמא שלך? מגי יש לך שם שני? מהו? לא אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא אתה אוהב ילדים קטנים? לא! כמה בני דודים יש לך מצד אמא? הו... הרבה כמה בני דודים יש לך מצד אבא? 2 איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? כולם
בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 16 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? כל מיני ובפנימיות? כלום איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? הוא מושלם. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') איכס סרטים עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? אביב גפן למה? לא יודעת. פנטזיה
כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? שלושה מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? יופי מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? ליאל כמה קומות יש לך בבית? אחת הלכת פעם להפגנה? כן
הפגנה נגד (או בעד) מה? נגד לסגור את הבצפר
מתי זה היה? לפני הרבה זמן מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: לא יודעת מה הרגע המאושר ביותר בחייך? כשהכרנו. באמת את מי אתה רוצה לידך עכשיו? אותו באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? "כן הא?" מה עושה לך טוב? לדבר איתו מה מעצבן אותך? אנשים מעצבנים מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? ריקוד מה הפריט הכי יקר שיש לך? הפלאפון שלי. יקר רגשית, כן? מה נמצא אצלך תמיד במקרר? חומוס? קטשופ? מה היית לוקח לאי בודד? אותו המלצה לסרט: מישהו לרוץ איתו תוכנית טלוויזיה? מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? את האמת שהיום. לא משהו כזה מיוחד, אבל בשבילי זה הכי מרגש. "את תצליחי, אני יודע שאת תצליחי, את באמת תצליחי, ואני תמיד פה בשבילך ואנחנו נעבור את זה ביחד
" איך את/ה מתגבר על באסה? מדברת איתו איפה היית רוצה לבקר בעולם? פריז מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? להיות מניאק
לא יודעת איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף איזה חג אהוב עליך? פסח האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לא חיית מחמד: אין כמה אחים יש לך? 2 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? כן הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? כן מהי אהבה בשבילך? הכל את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? הוא מה את/ה אוהב/ת לעשות? עם כמה שזה עצוב - להיות במחשב מקומות בילוי מועדפים: בית, בית ו... בית את/ה אוהב/ת להיות בבית? לא הבנתן את זה כבר? כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן מה השם הראשון שעולה לך בראש? מאיה את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? וותרנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא
את/ה בחור/ה קנאי/ת? מאוד מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: כן הא? האם את/ה מאמינ/ה בה´? לא החיים טובים לדעתך? כן לבוש: פוטר וסווטשירט איפור: עיפרון שחור מאכל אהוב: ררררר שתייה אהובה: נסטי להקה אהובה: המ, אנערף סרט אהוב: אין גלידה: וניל עיר בעולם: פריז ארץ: ישראל מה תעשה כשתסיים את השאלון? אמשיך להתכתב, נראה לי. שיר ברקע: מיקה. גרייס קלי שעת סיום: 22:43

למעלה