שאלון

Rock In Peace

New member
שאלון

היי מה קורה? מה השעה? מה נשמע? מה שלומך? מה העניינים? הכל בסדר? בטוח? מה חדש? אני מעצבנת? אתה שונא אותי? למה? למה? למה? מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? למה? למה? XDD אתה אוהב מנגו? ואבוקדו S: ? וג'וקים? בן כמה אתה? מאיפה? יש לך שביתה? מה דעתך על השביתה? כמה זמן אתה גולש כאן בפורום? למה? XD מה אתה עושה? מתי בפעם האחרונה שמעת מוזיקה? איזה סוג של מוזיקה אתה אוהב? מי הם אמני המוזיקה האהובים עליך? אתה אוהב את בריטני ספירס? למה? אבל למה??? אתה מכיר את הלהקה ACDC? מה אתה חושב שהם מנגנים? נכון אני שואלת שאלות טיפשיות? מה אתה מעדיף: חרא שמן שמכאיב כאשר הוא יוצא או ששלשול מסריח במיוחד? מחשב נייד או רגיל? פלאפון או טלפון? אוזניות או רמקולים? תמונות או ציורים? לאיזה מין אתה נמשך? אתה מעדיף פרסומות אינטרנט או בטלוויזיה? חברות או חברים? סנובים או טיפשים? חרא או פיפי? קיא או פלוץ? גרפס או פלוץ? XDD חצ'קונים או אף גדול? להיות מעצבן או מתבודד? אתה אוהב שחור? ולבן? וחום חרא? וירוק קיא? אתה בעד הסטיגמה של המקובלים? ושל ה"פריקים"? מה השעה? ועכשיו? ובעוד 5 דקות? ובעוד 7 דקות? 1+1? (3423+345223)4324+5? עשית במחשבון? אתה גזען? אתה משתמש בסמיילים של תפוז? למה? למה? מה קורה? מה השעה? אתה חושב שנגמרו לי השאלות? אתה חושב שאני חושבת שאתה חושב שדני חושב שהוא טיפש? יש לך פלאפון? איזה? יש לך בובות? צעצועים? יש לך חדר לבד? אתה נשוי? סיימת ללמוד? אתה לומד? אתה נחשב לחרשן? מה ציון המבחן האחרון שקיבלת? ולפניו? ומה לגבי בוחן? מה המקצוע האהוב עליך? מה המקצוע השנוא עליך? מי המורה השנוא עליך? אתה שונא בצפר? למה? אתה נחשב לחנון? לסנוב? לחש? לאידיוט? למכוער? ליפה? בטוח? אתה חושב שאני בספק? אתה נחשב ל'פריק'? למה? אתה נטפל לחלשים ממך? מישהו נטפל אליך, ביריונים טיפשים כאלה? אתה ביריון? מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול? וכשתהיה מבוגר? מה הדרך שבה אתה רוצה למות? באיזה גיל אתה רוצה למות? אתה רוצה למות? אתה שונא אותי? היית רוצה לרצוח אותי? אתה מעשן? אתה לוקח סמים? אתה לוקח כדורים? פעם חתכת את עצמך בכוונה? אתה סתום? למה? אמ.. יש לך מסנג'ר? איפה אתה גר? באיזה רחוב? באיזה קומה? דירה? אתה חושב שאני פדופילית? אתה הומו? קל לך להשיג בחורות? בנות אוהבות אותך? הן חושבות שאתה טיפש? ומה עם המורים, אוהבים אותך? וההורים? הם גאים בך? יש לך כשרונות? איזה? אתה הולך לחוגים? למה? אם כן, איזה? השתתפת פעם בתחרות? אם כן, באיזה? ניצחת? איזה מקום הגעת? הופעת פעם מול אנשים על במה? באיזו צורה? אתה רוקד? אתה שר? אתה שחקן? אתה טיפש? מה השעה? כמה זמן אתה חושב שזה ימשך? אתה רוצה שהשאלון הזה יסתיים? לדעתך, השאלון הזה הוא הארוך בשאלונים XD ? יש לך עוד משתמשים בתפוז? איזה? באיזה עוד פורמים אתה גולש בתפוז? וחוץ מתפוז, אתה גולש באתרים אחרים? איזה? אתה אוהב הארי פוטר? קראת את כל הספרים? קנית את ה7 באנגלית? אתה תקנה בעיברית? אתה אוהב לקרוא? מה לגבי לכתוב? אתה אוהב קומדיות? וסרטי אימה? יש לך יס? הוט? יש לך טלווזיה? יש לך טלווזיה בחדר? כמה טלווזיות יש בבית? מה הדבר האחרון שאכלת? ששתית? שדחפת לאיברים מוסתרים בגופך? אתה חושב שאני מגעילה? תגיד, פעם באמת הקשבת לאיזה פרסומת והלכת לקנות תמוצר? בגלל הפרסומת? אתה מתכתבת עכשיו עם מישהו? אתה חושב שהשאלון הזה יסתיים בקרוב? מה שלומך? אתה שמח שהצלחת לשרוד עד כה? האם היו שאלות שלא ענית עליהם מקודם? מכיר את הלהקה איירון מיידן? אוהב? מה השעה?? P:

MispIaced

New member
שאלון דיי מעצבן ותינוקי

היי מה קורה? קקי מה השעה? לא יודע מה נשמע? קקי מה חדש? כלום אני מעצבנת? כן אתה שונא אותי? אולי מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? הרבה דברים למה? למה? XDD מה לעזאזל מצחיק בלעצבן אנשים אתה אוהב מנגו? כן ואבוקדו S: ? לפעמים וג'וקים? לא בן כמה אתה? 15 מאיפה? יבנה יש לך שביתה? כן מה דעתך על השביתה? כמה זמן אתה גולש כאן בפורום? לא יודע למה? XD נו באמת מה אתה עושה? משהו מתי בפעם האחרונה שמעת מוזיקה? לפני שעה בערך איזה סוג של מוזיקה אתה אוהב? מטאל מי הם אמני המוזיקה האהובים עליך? לורדי נייטוויש סונטה אתה אוהב את בריטני ספירס? לא למה? אבל למה??? |: לכי תעשי ילדים. אתה מכיר את הלהקה ACDC? כן מה אתה חושב שהם מנגנים? רוק-מטאל, לא? נכון אני שואלת שאלות טיפשיות? מאוד. מה אתה מעדיף: חרא שמן שמכאיב כאשר הוא יוצא או ששלשול מסריח במיוחד? grow the fuck up מחשב נייד או רגיל? רגיל פלאפון או טלפון? פלאפון אוזניות או רמקולים? אוזניות תמונות או ציורים? ציורים לאיזה מין אתה נמשך? תנחשו אתה מעדיף פרסומות אינטרנט או בטלוויזיה? טלוויזיה חברות או חברים? סנובים או טיפשים? כלום חרא או פיפי? קיא או פלוץ? גרפס או פלוץ? תתבגרי, באמת XDD חצ'קונים או אף גדול? להיות מעצבן או מתבודד? לא יודע. אתה אוהב שחור? כן ולבן? לא אתה בעד הסטיגמה של המקובלים? לא ושל ה"פריקים"? לא מה השעה? ועכשיו? ובעוד 5 דקות? ובעוד 7 דקות? חלאX()#!^%($@(_)_&^)%#&(_) (*RMGחלכחגעדח309ו809509097 עשית במחשבון? אני אהרוג אותך. אתה גזען? לא אתה משתמש בסמיילים של תפוז? לא למה? תמותי אתה חושב שנגמרו לי השאלות? אני חושב שאני הולך לרצוח מישהו יש לך פלאפון? כן איזה? איזשהו יש לך בובות? לא צעצועים? כן יש לך חדר לבד? כן אתה נשוי? |: סיימת ללמוד? אתה לומד? כן אתה נחשב לחרשן? ךא מה ציון המבחן האחרון שקיבלת? לא יודע ולפניו? ומה לגבי בוחן? לא יודע מה המקצוע האהוב עליך אנגלית מה המקצוע השנוא עליך? מתמטיקה מי המורה השנוא עליך? לא יודע אתה שונא בצפר? כן למה? ככה אתה חושב שאני בספק? |: אתה נחשב ל'פריק'? לא נראה לי. למה? ככה אתה נטפל לחלשים ממך? לא מישהו נטפל אליך, ביריונים טיפשים כאלה? כן אתה ביריון? לא מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול? כלום וכשתהיה מבוגר? |: מה הדרך שבה אתה רוצה למות? נמ. באיזה גיל אתה רוצה למות? מצידי עכשיו. אתה רוצה למות? כן. אתה שונא אותי? דיי, כן היית רוצה לרצוח אותי? מאוד. אתה מעשן? לא אתה לוקח סמים? לא אתה לוקח כדורים? אמור. פעם חתכת את עצמך בכוונה? כן אתה סתום? לא למה? ככה אמ.. יש לך מסנג'ר? כן איפה אתה גר? שאלת כבר אתה הומו? לא קל לך להשיג בחורות? לא בנות אוהבות אותך? לא הן חושבות שאתה טיפש? לא יודע ומה עם המורים, אוהבים אותך? חלקם וההורים? יש רק אמא, וכן הם גאים בך? נראה לי יש לך כשרונות? כן איזה? ציור O: אתה הולך לחוגים? לא למה? ככה אם כן, איזה? השתתפת פעם בתחרות? כן אם כן, באיזה? אולי די לחפור? ניצחת? כן איזה מקום הגעת? לא יודע הופעת פעם מול אנשים על במה? כן באיזו צורה? איזשהי אתה רוקד? לא אתה שר? לא אתה שחקן? לא אתה טיפש? לפעמים יש לך עוד משתמשים בתפוז? לא איזה? באיזה עוד פורמים אתה גולש בתפוז? לא עיניינכם וחוץ מתפוז, אתה גולש באתרים אחרים? כן איזה? אתה אוהב הארי פוטר? כן קראת את כל הספרים? כן קנית את ה7 באנגלית? כן אתה תקנה בעיברית? לא אתה אוהב לקרוא?כן מה לגבי לכתוב? לא אתה אוהב קומדיות? כן וסרטי אימה? כן יש לך יס? כן הוט? יש לך טלווזיה? כן יש לך טלווזיה בחדר? לא כמה טלווזיות יש בבית? 1 מה הדבר האחרון שאכלת? לא יודע ששתית? מים שדחפת לאיברים מוסתרים בגופך? :ז אתה חושב שאני מגעילה? כן תגיד, פעם באמת הקשבת לאיזה פרסומת והלכת לקנות תמוצר? לא בגלל הפרסומת? אתה מתכתבת עכשיו עם מישהו? אני חושב שאת לא בוגרת ברמות מטורפות ושכדאי להשאיר לאנשים שיודעים לכתוב שאלונים לכתוב אותם. אתה חושב שהשאלון הזה יסתיים בקרוב? כן מה שלומך? מעוצבן. מזל טוב. אתה שמח שהצלחת לשרוד עד כה? לא. האם היו שאלות שלא ענית עליהם מקודם? :\ מכיר את הלהקה איירון מיידן? כן אוהב? לא2478 מה השעה?? @~643868798476םן76םךחיל

nitzangro2

New member
טוב נו..[:

היי מה קורה?הכל סבמבה מה השעה?5:49 מה נשמע?הכל טוב מה שלומך?כנ"ל מה העניינים?כנ"ל הכל בסדר?כן.. בטוח?כן! מה חדש?אין חדש אני מעצבנת?קצת
אתה שונא אותי?לא! למה?כי ככה למה?ככה למה?ככה מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי?לשחק טניס,לשמוע מוזיקה.. למה?כי זה כייף[: למה? XDD אתה אוהב מנגו?כן ואבוקדו S: ?כן וג'וקים?לא בן כמה אתה?16 מאיפה?פרדסיה יש לך שביתה?כן מה דעתך על השביתה?דעתי היא שזה כבר התחיל להמאס כמה זמן אתה גולש כאן בפורום?נאממ חודש? יותר.. למה? XD מה אתה עושה?כלום מתי בפעם האחרונה שמעת מוזיקה?לפני 10 דקות איזה סוג של מוזיקה אתה אוהב?הרבה הרבה מי הם אמני המוזיקה האהובים עליך?הרבה הרבה אתה אוהב את בריטני ספירס?כן למה?ככה אבל למה???ככהההההה אתה מכיר את הלהקה ACDC?לא מה אתה חושב שהם מנגנים? נכון אני שואלת שאלות טיפשיות?כן מה אתה מעדיף: חרא שמן שמכאיב כאשר הוא יוצא או ששלשול מסריח במיוחד?איכסססססס מחשב נייד או רגיל?נייד פלאפון או טלפון?פלא.. אוזניות או רמקולים?רמקולים תמונות או ציורים?תמונות לאיזה מין אתה נמשך?גם וגם חהחה אתה מעדיף פרסומות אינטרנט או בטלוויזיה?אינטרנט חברות או חברים?גם וגם סנובים או טיפשים?טיפשים חרא או פיפי? קיא או פלוץ? גרפס או פלוץ?גרעפס XDD חצ'קונים או אף גדול?חצ'קונים להיות מעצבן או מתבודד?מתבודד אתה אוהב שחור?כן ולבן?כן וחום חרא?כן וירוק קיא?כן אתה בעד הסטיגמה של המקובלים?לא ושל ה"פריקים"?לא מה השעה?5:52 ועכשיו?5:53 [בדיוק התתחלףף חהחה] ובעוד 5 דקות?5:53+5 ובעוד 7 דקות?+7 1+1?2 (3423+345223)4324+5? עשית במחשבון? אתה גזען?הכי לא! אתה משתמש בסמיילים של תפוז?כן למה?ככה למה?ככה מה קורה?הכל טוב מה השעה?דייייייייייייי אתה חושב שנגמרו לי השאלות?כן אתה חושב שאני חושבת שאתה חושב שדני חושב שהוא טיפש?כן יש לך פלאפון?כן איזה?סוני יש לך בובות?לא צעצועים?לא יש לך חדר לבד?כן אתה נשוי?לא סיימת ללמוד?לא אתה לומד?כן אתה נחשב לחרשן?לאא מה ציון המבחן האחרון שקיבלת?זה היה שנה שעברה ואני לא זוכרת ולפניו? ומה לגבי בוחן? מה המקצוע האהוב עליך?אין כזה מה המקצוע השנוא עליך?אין כזה מי המורה השנוא עליך?אין כזה אתה שונא בצפר?לא למה? אתה נחשב לחנון?לא לסנוב?לא לחש?לא לאידיוט?לא למכוער?לא ליפה?לא בטוח?כן אתה חושב שאני בספק?לא יודעת אתה נחשב ל'פריק'?לא למה?ככה אתה נטפל לחלשים ממך?כן מישהו נטפל אליך, ביריונים טיפשים כאלה?לא אתה ביריון?לא מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול?משהו בתקשורת וכשתהיה מבוגר?גם מה הדרך שבה אתה רוצה למות?בשינה באיזה גיל אתה רוצה למות?70+ אתה רוצה למות?לא אתה שונא אותי?לא היית רוצה לרצוח אותי?לא אתה מעשן?לא אתה לוקח סמים?לא אתה לוקח כדורים?לא פעם חתכת את עצמך בכוונה?לא אתה סתום?כן למה?ככה נולדתי אמ.. יש לך מסנג'ר?כן איפה אתה גר?פרדסיה! באיזה רחוב?חח באיזה קומה?חח דירה?ח אתה חושב שאני פדופילית?כן אתה הומו?כן קל לך להשיג בחורות?כן בנות אוהבות אותך?כן הן חושבות שאתה טיפש?כן ומה עם המורים, אוהבים אותך?כן וההורים?כן הם גאים בך?לא יש לך כשרונות?לא איזה? אתה הולך לחוגים?כן למה?ככה אם כן, איזה?טניס השתתפת פעם בתחרות?כן אם כן, באיזה?טניס ניצחת?לא איזה מקום הגעת?2 הופעת פעם מול אנשים על במה?כן באיזו צורה?שהיייתי בחוג ג'ז אתה רוקד?כן אתה שר?לא אתה שחקן?לא אתה טיפש?כן מה השעה?5"56 כמה זמן אתה חושב שזה ימשך?עוד הרבהה אתה רוצה שהשאלון הזה יסתיים?כן לדעתך, השאלון הזה הוא הארוך בשאלונים XD ? יש לך עוד משתמשים בתפוז?לא איזה? באיזה עוד פורמים אתה גולש בתפוז?שורטי ומאיה וחוץ מתפוז, אתה גולש באתרים אחרים?כן איזה?הרבה אתה אוהב הארי פוטר?לא קראת את כל הספרים?לא קנית את ה7 באנגלית?לא אתה תקנה בעיברית?לא אתה אוהב לקרוא?לא מה לגבי לכתוב?לא אתה אוהב קומדיות?כן וסרטי אימה?לא יש לך יס?לא הוט?כן יש לך טלווזיה?כן יש לך טלווזיה בחדר?כן כמה טלווזיות יש בבית?4 מה הדבר האחרון שאכלת?מרק ששתית?קפה שדחפת לאיברים מוסתרים בגופך? אתה חושב שאני מגעילה?כן תגיד, פעם באמת הקשבת לאיזה פרסומת והלכת לקנות תמוצר?כן בגלל הפרסומת?כן אתה מתכתבת עכשיו עם מישהו?לא אתה חושב שהשאלון הזה יסתיים בקרוב?כן מה שלומך?טובבבבבבבבבבבב אתה שמח שהצלחת לשרוד עד כה?כן האם היו שאלות שלא ענית עליהם מקודם?כן מכיר את הלהקה איירון מיידן?לא אוהב? מה השעה??@: ברוך השםםםםםםם חחחחחחחח

Beyond Perfect

New member
איי איזה שאלון.. חחח

היי מה קורה? סבבה מה השעה? 18:00 מה נשמע? סבבה מה שלומך? סבבה מה העניינים? סבבה הכל בסדר? כן בטוח? לגמרי מה חדש? מברשת שיניים והובה בובה אני מעצבנת? בקטנות אתה שונא אותי? לא למה? ככה למה? ככה למה? ככה מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? אין לי זמן פנוי למה? כי אני בכאילו מורה. אז את כל החרא מפילים עלי לעשות למה? XDD ככה אתה אוהב מנגו? כן ואבוקדו S: ?כן וג'וקים? לא בן כמה אתה? אני בת מאיפה? כרמיאל יש לך שביתה? לא מה דעתך על השביתה? אחלה דבר כמה זמן אתה גולש כאן בפורום? הרבה למה? XD ככה מה אתה עושה? ילדים מתי בפעם האחרונה שמעת מוזיקה? עכשיו איזה סוג של מוזיקה אתה אוהב? הכל מי הם אמני המוזיקה האהובים עליך? אין משו מסוים אתה אוהב את בריטני ספירס? לא למה? ככה אבל למה??? ככה אתה מכיר את הלהקה ACDC? לא מה אתה חושב שהם מנגנים? אנערף נכון אני שואלת שאלות טיפשיות? כן מה אתה מעדיף: חרא שמן שמכאיב כאשר הוא יוצא או ששלשול מסריח במיוחד? לא זה ולא זה. טפו טפו אין לי בעיות כאלה מחשב נייד או רגיל? רגיל פלאפון או טלפון? פלאפון אוזניות או רמקולים? רמקולים תמונות או ציורים? תמונות לאיזה מין אתה נמשך? למין הגברי אתה מעדיף פרסומות אינטרנט או בטלוויזיה? טלוויזיה חברות או חברים? חברים סנובים או טיפשים? טיפשים חרא או פיפי? פיפי קיא או פלוץ? \= גרפס או פלוץ? =\ XDD חצ'קונים או אף גדול? חצ'קונים, אפשר לטפל. להיות מעצבן או מתבודד? מעצבן אתה אוהב שחור? כן ולבן? לא ממש וחום חרא? לא וירוק קיא? לא אתה בעד הסטיגמה של המקובלים? לא ושל ה"פריקים"? לא מה השעה? 18:03 ועכשיו? 18:03 ובעוד 5 דקות? 18:08 ובעוד 7 דקות?18:10 1+1? 2 (3423+345223)4324+5? \= עשית במחשבון? לא עשיתי אתה גזען? לא אתה משתמש בסמיילים של תפוז? כן למה? ככה למה? ככה מה קורה? סבבה מה השעה? 18:03 אתה חושב שנגמרו לי השאלות? לא אתה חושב שאני חושבת שאתה חושב שדני חושב שהוא טיפש? כן יש לך פלאפון? כן איזה? אריקסון יש לך בובות? כן צעצועים? כן יש לך חדר לבד? כן אתה נשוי? עוד לא סיימת ללמוד? בבצפר כן אתה לומד? כן אתה נחשב לחרשן? לא מה ציון המבחן האחרון שקיבלת? עוד לא היו מבחנים ולפניו? אנערף ומה לגבי בוחן? מה אני זוכרת מה היה לי בכיתה יב?! מה המקצוע האהוב עליך? תנ"ך מה המקצוע השנוא עליך? ספורט מי המורה השנוא עליך? אין אתה שונא בצפר? לא למה? כי אני עובדת בבצפר אתה נחשב לחנון? לא לסנוב? קצת לחש? לא דעת לאידיוט? לא למכוער? לא ליפה? כן בטוח? לגמרי אתה חושב שאני בספק? לא אתה נחשב ל'פריק'?לא למה? ככה אתה נטפל לחלשים ממך? לא מישהו נטפל אליך, ביריונים טיפשים כאלה? לא אתה ביריון? לא מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול? אני כבר גדולה. מורה. וכשתהיה מבוגר? מורה מה הדרך שבה אתה רוצה למות? מוות טבעי בזמן שינה בגיל 90+ באיזה גיל אתה רוצה למות? 90+ אתה רוצה למות? עוד לא.. יש לי עוד כמה דברים לעשות בעולם הזה אתה שונא אותי? לא היית רוצה לרצוח אותי? לא אתה מעשן? רק סמים קלים :) אתה לוקח סמים? בזמני הפנוי אתה לוקח כדורים? לא פעם חתכת את עצמך בכוונה? לא אתה סתום? לא למה? ככה אמ.. יש לך מסנג'ר? כן איפה אתה גר? בבית באיזה רחוב? =\ באיזה קומה? זה בית פרטי דירה? 3 אתה חושב שאני פדופילית? לא אתה הומו? לא קל לך להשיג בחורות? בחורים את מתכוונת... וכן בנות אוהבות אותך? גם בנות.. גם בנים :) הן חושבות שאתה טיפש? =\ ומה עם המורים, אוהבים אותך? כן וההורים? גם הם גאים בך? כן יש לך כשרונות? כן איזה? להיות מורה אתה הולך לחוגים? כן למה? ככה אם כן, איזה? פילאטיס השתתפת פעם בתחרות? כן אם כן, באיזה? אירובי ניצחת? לא איזה מקום הגעת? 2 הופעת פעם מול אנשים על במה? כן באיזו צורה? טקס אתה רוקד? לא אתה שר? לא אתה שחקן? לא אתה טיפש? לא מה השעה? 18:08 כמה זמן אתה חושב שזה ימשך? עוד כמה דקות אתה רוצה שהשאלון הזה יסתיים? כן לדעתך, השאלון הזה הוא הארוך בשאלונים XD ? לא.. אבל הוא הכי דפוק שהיה פה יש לך עוד משתמשים בתפוז? לא איזה? אין באיזה עוד פורמים אתה גולש בתפוז? כל מיני וחוץ מתפוז, אתה גולש באתרים אחרים? כן איזה? מקושרים.. ממ כל מיני אתה אוהב הארי פוטר? לא קראת את כל הספרים? לא קנית את ה7 באנגלית? לא אתה תקנה בעיברית? לא אתה אוהב לקרוא? כן מה לגבי לכתוב? גם אתה אוהב קומדיות? כן וסרטי אימה?כן יש לך יס? כן הוט? לא יש לך טלווזיה? כן יש לך טלווזיה בחדר? כן כמה טלווזיות יש בבית? 4 מה הדבר האחרון שאכלת? הובה בובה ששתית? מים בטעם לואיזה למון גראס שדחפת לאיברים מוסתרים בגופך? אה? אתה חושב שאני מגעילה? לא.. סתם קצת סתומה תגיד, פעם באמת הקשבת לאיזה פרסומת והלכת לקנות תמוצר? כן בגלל הפרסומת? לא אתה מתכתבת עכשיו עם מישהו? כן אתה חושב שהשאלון הזה יסתיים בקרוב? אני מקווה מה שלומך? סבבה אתה שמח שהצלחת לשרוד עד כה? כן האם היו שאלות שלא ענית עליהם מקודם? לא מכיר את הלהקה איירון מיידן? לא אוהב? לא מה השעה?? 18:10

Nataly B

New member
עונה

היי מה קורה? סבבה מה השעה? 18:40 מה נשמע? הכל טוב מה שלומך? לא משתנה מה העניינים? ... הכל בסדר?... בטוח? כן מה חדש? אין אני מעצבנת? תלוי מה ההגדרה
אתה שונא אותי? לא למה? למה? למה? מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? מחשב, טלוויזיה לצאת.. למה? כי זה מה שאני אוהבת למה? XDD - אתה אוהב מנגו? לא ואבוקדו S: ? לא וג'וקים? לא בן כמה אתה? 16 וחצי מאיפה? אזור השרון יש לך שביתה? כן מה דעתך על השביתה? לא טובה כמה זמן אתה גולש כאן בפורום? לא זוכרת למה? XD - מה אתה עושה? עונה על השאלון ובמנסג'ר מתי בפעם האחרונה שמעת מוזיקה? עכשיו איזה סוג של מוזיקה אתה אוהב? כל מיני מי הם אמני המוזיקה האהובים עליך? יש הרבה אתה אוהב את בריטני ספירס? לא למה? ככה אבל למה??? אתה מכיר את הלהקה ACDC? שמעתי על השם מה אתה חושב שהם מנגנים? לא יודעת נכון אני שואלת שאלות טיפשיות? קצת מה אתה מעדיף: חרא שמן שמכאיב כאשר הוא יוצא או ששלשול מסריח במיוחד? מחשב נייד או רגיל? רגיל פלאפון או טלפון? פלאפון אוזניות או רמקולים? רמקולים תמונות או ציורים? תלוי לאיזה מין אתה נמשך? זכר אתה מעדיף פרסומות אינטרנט או בטלוויזיה? אף אחד חברות או חברים? ? סנובים או טיפשים? כלום חרא או פיפי? קיא או פלוץ? גרפס או פלוץ? XDD חצ'קונים או אף גדול? להיות מעצבן או מתבודד? אתה אוהב שחור? לא מטורפת על הצבע, אבל אין לי שום דבר נגד ולבן? כן וחום חרא? למה הכל פה צריך להיות דוחה? :S וירוק קיא? אתה בעד הסטיגמה של המקובלים? לא ושל ה"פריקים"? לא מה השעה? 18:44 ועכשיו? עדיין.... ובעוד 5 דקות? תעשו חישוב ובעוד 7 דקות? 1+1? (3423+345223)4324+5? עשית במחשבון? אתה גזען? לא אתה משתמש בסמיילים של תפוז? כן למה? למה? מה קורה? הכל טוב מה השעה? 18:45 אתה חושב שנגמרו לי השאלות? כן אתה חושב שאני חושבת שאתה חושב שדני חושב שהוא טיפש? לא יש לך פלאפון? כן איזה? מטורולה יש לך בובות? לא צעצועים? לא יש לך חדר לבד? אתה נשוי? לא סיימת ללמוד? לא אתה לומד? כן אתה נחשב לחרשן? לא מה ציון המבחן האחרון שקיבלת? 90 ולפניו? לא חושבת שהיה ומה לגבי בוחן? 78
מה המקצוע האהוב עליך? פסיכו-סוציו מה המקצוע השנוא עליך? הסטוריה מי המורה השנוא עליך? מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול? פסיכולוגית וכשתהיה מבוגר? עדיין אתה מעשן? לא אתה לוקח סמים? לא אתה לוקח כדורים? לא פעם חתכת את עצמך בכוונה? לא אמ.. יש לך מסנג'ר? כן איפה אתה גר? שווווב? אתה חושב שאני פדופילית? אחרי השאלות האלה O: אתה הומו? לא קל לך להשיג בחורות? אני בת בנות אוהבות אותך? הן חושבות שאתה טיפש? עדיין בת.... ומה עם המורים, אוהבים אותך? כן וההורים? כן הם גאים בך? כן יש לך כשרונות? כן איזה? אתה הולך לחוגים? לא למה? ככה אם כן, איזה? - השתתפת פעם בתחרות? לא אם כן, באיזה? - ניצחת? - איזה מקום הגעת? - הופעת פעם מול אנשים על במה? כן באיזו צורה? ריקוד אתה רוקד? רקדתי אתה שר? לא אתה שחקן? לא אתה טיפש? יואווו מה השעה? 18:51 כמה זמן אתה חושב שזה ימשך? אתה רוצה שהשאלון הזה יסתיים? האמת? כן. לדעתך, השאלון הזה הוא הארוך בשאלונים XD ? לא יש לך עוד משתמשים בתפוז? היה אחד באיזה עוד פורמים אתה גולש בתפוז? הטופ מודל הבאה ואיש משפחה וחוץ מתפוז, אתה גולש באתרים אחרים? קוראת באחרים איזה? ynet ו-walla!. אתה אוהב הארי פוטר? כן קראת את כל הספרים? לא קנית את ה7 באנגלית? לא אתה תקנה בעיברית? לא אתה אוהב לקרוא? כן מה לגבי לכתוב? לא אתה אוהב קומדיות? כן וסרטי אימה? כן יש לך יס? כן הוט? לא יש לך טלווזיה? כן יש לך טלווזיה בחדר? כן כמה טלווזיות יש בבית? 3 מה הדבר האחרון שאכלת? ארוחת צהריים ששתית? פאנטה שדחפת לאיברים מוסתרים בגופך? אתה חושב שאני מגעילה? כן תגיד, פעם באמת הקשבת לאיזה פרסומת והלכת לקנות תמוצר? לא זוכרת בגלל הפרסומת? אתה מתכתבת עכשיו עם מישהו? כן אתה חושב שהשאלון הזה יסתיים בקרוב? לא מה שלומך? =\ אתה שמח שהצלחת לשרוד עד כה? כן האם היו שאלות שלא ענית עליהם מקודם? כן חח מכיר את הלהקה איירון מיידן? לא אוהב? - מה השעה??

Rain must fall

New member
חופרררר

היי מה קורה? הכל טוב. מה השעה? 20:36. מה נשמע? הכל טוב. מה שלומך? בסדר. מה העניינים? בסדר. הכל בסדר? כן. בטוח? כן. מה חדש? כלום. אני מעצבנת? כן. אתה שונא אותי? לא. למה? למה? למה? מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? כל מיני. למה? ככה. למה? XDD אתה אוהב מנגו? כן. ואבוקדו S: ? בסלט כן. וג'וקים? לא. בן כמה אתה? 14 מחר :) מאיפה? נתניה. יש לך שביתה? חצי, אני באה לבצפר אבל חלק מהמורים בארגון אז אני הולכת מוקדם הביתה ומתחילה מאוחר וכאלה. מה דעתך על השביתה? אחלה. כמה זמן אתה גולש כאן בפורום? מעל שנתיים. למה? XD ככה. מה אתה עושה? עונה על השאלון. מתי בפעם האחרונה שמעת מוזיקה? אני שומעת כרגע. איזה סוג של מוזיקה אתה אוהב? רוק ישן. מי הם אמני המוזיקה האהובים עליך? קווין. אתה אוהב את בריטני ספירס? לא. למה? מה יש לי לאהוב בה? אבל למה??? נו די. אתה מכיר את הלהקה ACDC? לא שמעתי שירים שלהם אבל שמעתי עליהם. מה אתה חושב שהם מנגנים? אני מניחה שרוק. נכון אני שואלת שאלות טיפשיות? כן. מה אתה מעדיף: חרא שמן שמכאיב כאשר הוא יוצא או ששלשול מסריח במיוחד? איכס נו די. מחשב נייד או רגיל? רגיל. פלאפון או טלפון? פלאפון. אוזניות או רמקולים? רמקולים. תמונות או ציורים? תמונות. לאיזה מין אתה נמשך? מין הגברי. אתה מעדיף פרסומות אינטרנט או בטלוויזיה? שניהם די מעצבנים. חברות או חברים? המ קשה לבחור. סנובים או טיפשים? טפשים. חרא או פיפי? וואי תתבגרי ><" קיא או פלוץ? ח. גרפס או פלוץ? XDD חצ'קונים או אף גדול? חצ'קונים. להיות מעצבן או מתבודד? לא יודעת. אתה אוהב שחור? כן. ולבן? כן. וחום חרא? כן. וירוק קיא? לא. אתה בעד הסטיגמה של המקובלים? לא. ושל ה"פריקים"? לא. מה השעה? 20:29. ועכשיו? אותו דבר. ובעוד 5 דקות? תנחשי. ובעוד 7 דקות? 1+1? 5. (3423+345223)4324+5? עשית במחשבון? לא משעמם לי. אתה גזען? לא. אתה משתמש בסמיילים של תפוז? כן. למה? ככה. למה? מה קורה? הכל טוב. מה השעה? 20:30. אתה חושב שנגמרו לי השאלות? לא. אתה חושב שאני חושבת שאתה חושב שדני חושב שהוא טיפש? יש לך פלאפון? כן. איזה? חדש מאתמול ^^ מוטרולה K3. יש לך בובות? לא. צעצועים? נראה לי יש לי בארון. יש לך חדר לבד? כן. אתה נשוי? ברור גם ילדים. סיימת ללמוד? לא. אתה לומד? כן. אתה נחשב לחרשן? חחחחחחחח ממש לא. מה ציון המבחן האחרון שקיבלת? 85. ולפניו? 83. ומה לגבי בוחן? 97. מה המקצוע האהוב עליך? ספרות המוזיקה. מה המקצוע השנוא עליך? מת'. מי המורה השנוא עליך? המורה לאנגלית. אתה שונא בצפר? לא. למה? כי נחמד עם הח'ברה
אתה נחשב לחנון? לא. לסנוב? לא. לחש? לא. לאידיוט? לא. למכוער? לא נראה לי? >< ליפה? אולי? בטוח? כן. אתה חושב שאני בספק? די כבר. אתה נחשב ל'פריק'? לא ממש. יש איזה כמה ילדים שצוחקים אבל פסדר. למה? ככהההההההההההההההההההה. אתה נטפל לחלשים ממך? לא. מישהו נטפל אליך, ביריונים טיפשים כאלה? לא. אתה ביריון? לא. מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול? שחקנית נראה לי. וכשתהיה מבוגר? יואו. מה הדרך שבה אתה רוצה למות? לחנוק אותך ואז להתאבד. באיזה גיל אתה רוצה למות? כמה שיותר יותר טוב. אתה רוצה למות? לא. אתה שונא אותי? לא. קצת. היית רוצה לרצוח אותי? קצת. אתה מעשן? לא. אתה לוקח סמים? לא. אתה לוקח כדורים? לא. פעם חתכת את עצמך בכוונה? לא. אתה סתום? לא. למה? ככה. אמ.. יש לך מסנג'ר? כן. איפה אתה גר? נתניה. באיזה רחוב? חה. באיזה קומה? 3. דירה? נו מה את רוצה לפרוץ אליי או משהו? אתה חושב שאני פדופילית? לא. אתה הומו? לא. קל לך להשיג בחורות? אני בחורה. בנות אוהבות אותך? נו. הן חושבות שאתה טיפש? ומה עם המורים, אוהבים אותך? נראה לי >< וההורים? כן חח. הם גאים בך? כן? יש לך כשרונות? כן. איזה? המ, משחק. ושירה. וריקוד. אתה הולך לחוגים? כן. למה? אם כן, איזה? אירובי, שיעורים פרטיים. השתתפת פעם בתחרות? כן. אם כן, באיזה? המ משהו כשהייתי בהתעמלות אומנותית בגיל 8 חח. ניצחת? כן חחחחחחחחחח. איזה מקום הגעת? ראשון. הופעת פעם מול אנשים על במה? כן. באיזו צורה? שירה וריקוד. ומשחק. אתה רוקד? כן בזמני הפנוי. אתה שר? כן. אתה שחקן? בערך? אתה טיפש? לא. מה השעה? 20:36 בא לך להפסיק לחפור עם זה? כמה זמן אתה חושב שזה ימשך? אני מקווה שזה יגמר עוד מעט. אתה רוצה שהשאלון הזה יסתיים? כן. לדעתך, השאלון הזה הוא הארוך בשאלונים XD ? לא ארוך אבל הכי טיפשי שנתקלתי בו. יש לך עוד משתמשים בתפוז? היו. איזה? כל מיני. באיזה עוד פורמים אתה גולש בתפוז? א"א קווין ביטלס. וחוץ מתפוז, אתה גולש באתרים אחרים? כן. איזה? כל מיני. אתה אוהב הארי פוטר? לא. קראת את כל הספרים? לא. קנית את ה7 באנגלית? לא. אתה תקנה בעיברית? לא. אתה אוהב לקרוא? לא. מה לגבי לכתוב? בערך. אתה אוהב קומדיות? כן. וסרטי אימה? לא כל כך.. תלוי עם מי רואים :) יש לך יס? כן. הוט? לא. יש לך טלווזיה? כן. יש לך טלווזיה בחדר? כן. כמה טלווזיות יש בבית? 4. מה הדבר האחרון שאכלת? סלט. ששתית? נסטי דיאט. שדחפת לאיברים מוסתרים בגופך? אמאלה. אתה חושב שאני מגעילה? כן. תגיד, פעם באמת הקשבת לאיזה פרסומת והלכת לקנות תמוצר? לא בגלל הפרסומות. בגלל הפרסומת? לא. אתה מתכתבת עכשיו עם מישהו? כן. אתה חושב שהשאלון הזה יסתיים בקרוב? כן. מה שלומך? הכל טוב. אתה שמח שהצלחת לשרוד עד כה? כן. האם היו שאלות שלא ענית עליהם מקודם? כן. מכיר את הלהקה איירון מיידן? כן. אוהב? כן. מה השעה?? 20:47 אבל הלכתי לאיזה 10 דקות.

ALAhafirot!!!!!!!

היי מה קורה?הכלללל מעולה מה איתך? מה השעה?20:52 מה נשמע?שאלת כבר מה שלומך?כן גם את זה מה העניינים?וגם את זה
הכל בסדר?כן העל מעולה! בטוח?אכן כן~ מה חדש?כלום הא? אני מעצבנת?די! אתה שונא אותי?לא למה שאני ישנא אותך כפרעלייך תעשי לי ילד חפרן כמוך! למה?ככה למה?ככה למה?ככה מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי?הרבה למה?ככה למה? ככה~ אתה אוהב מנגו?לא איכס ואבוקדו S: ?גם לא חח וג'וקים?כןןןןןןןןןןןןןןן הם כאלה חמודיזיםםם!סתם לא בן כמה אתה?14 מאיפה?מודיעין יש לך שביתה?כן!
מה דעתך על השביתה?מעולההההההה כפרעליה שלא תגמר לעולם~ כמה זמן אתה גולש כאן בפורום?חודש חודשיים למה? כי הוא מעסיקקקקקקקק בזמן שעמום! מה אתה עושה?עונה על השאלון (?) מתי בפעם האחרונה שמעת מוזיקה?אני עדיין שומע מוזיקה זה יגמר בערך ב9.30 אז ב9 וחצי איזה סוג של מוזיקה אתה אוהב?כל הסוגים חוץ ממזרחית לא מתחבר לזה מי הם אמני המוזיקה האהובים עליך?אין מישהו מועדף אתה אוהב את בריטני ספירס?כן היא חמודה למה?כי היא חמוה אבל למה???כי היא מצ'וגעתתתתתתת אתה מכיר את הלהקה ACDC?לא יש כזאת?:I מה אתה חושב שהם מנגנים?לא יודע זה נשמע כמו MP3 נכון אני שואלת שאלות טיפשיות?כע מה אתה מעדיף: חרא שמן שמכאיב כאשר הוא יוצא או ששלשול מסריח במיוחד?אויש מחשב נייד או רגיל?שתיהם שווים פלאפון או טלפון?פלאפון לייק דע אוזניות או רמקולים?רמקולים!!!! תמונות או ציורים?תמונות!!! לאיזה מין אתה נמשך?נקבה לייק דע אתה מעדיף פרסומות אינטרנט או בטלוויזיה?אינטרנט חברות או חברים?חברות וחברים סנובים או טיפשים?טיפשים חרא או פיפי?חראאאא קיא או פלוץ?פלוצןןןןןןן גרפס או פלוץ?גרעפס חצ'קונים או אף גדול?חצ'קונים איכס אפגדול למרות שיש ליכזה._. להיות מעצבן או מתבודד?מתבודד אתה אוהב שחור?כן ולבן?הכי1 וחום חרא?חחחחח קצת וירוק קיא?ירוק קיא?איזה ירוק כזה אבל הוא בטח כוסי אז כן אתה בעד הסטיגמה של המקובלים?לא ושל ה"פריקים"?לא מה השעה?9 ועכשיו?דקה ל9 ובעוד 5 דקות?9 ו4 דק' ובעוד 7 דקות?9 ו6 דק' 1+1?פיצהההההההההההההההההההההההההההההה (3423+345223)4324+5?833! עשית במחשבון?לא אתה גזען?לא! אתה משתמש בסמיילים של תפוז?כן כפרעליהם
למה?ככככככככה למה?זה לא תשובה מה קורה?מה המצב? מה השעה?מה השעה? אתה חושב שנגמרו לי השאלות?אתה חושב שנגמרו לי התשובות? אתה חושב שאני חושבת שאתה חושב שדני חושב שהוא טיפש?כן איך ידעת! יש לך פלאפון?כןןןןןןן איזה?I880 יש לך בובות?כן בובות מין סתם צעצועים?חח לא שידוע לי יש לך חדר לבד?כן אתה נשוי?כן סיימת ללמוד?סתם אנלא נשוי אתה לומד?כן אתה נחשב לחרשן?כן אבל אני ךא מה ציון המבחן האחרון שקיבלת?אנלא זוכר זה היה בשנה שעברה ולפניו?כנלללללללללל ומה לגבי בוחן?כנלללללל מה המקצוע האהוב עליך?מתמט מה המקצוע השנוא עליך?מתמט מי המורה השנוא עליך?אפרתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת לא חכם כן? אתה שונא בצפר?כן למה?כי מצ'עמם שם אתה נחשב לחנון?לא לסנוב?לא לחש?לא לאידיוט?לא למכוער?כן ליפה?לא בטוח?כע אתה חושב שאני בספק?לא יודע אתה חושב שאתה בספק? אתה נחשב ל'פריק'?לא למה?כי אני לא אני נורמל מאן אתה נטפל לחלשים ממך?לא מישהו נטפל אליך, ביריונים טיפשים כאלה?לא אתה ביריון?לא מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול?ביריון!חח סתם לאדע וכשתהיה מבוגר?טחון בבית עם בריכה טלוויזיה ענקית אשה כוסית ויפה ילדים חמודים והמון חברים :) מה הדרך שבה אתה רוצה למות?שינה באיזה גיל אתה רוצה למות?199 אתה רוצה למות?לא אתה שונא אותי?לא היית רוצה לרצוח אותי?אם אפשר אתה מעשן?לא אתה לוקח סמים?לא אתה לוקח כדורים?כן פעם חתכת את עצמך בכוונה?חחחחח לא ורידים וכאלה אתה סתום?לא למה?לא אמ.. יש לך מסנג'ר?לא סתם כן איפה אתה גר?בתל אביב באיזה רחוב?רחוב סומסום 3 באיזה קומה?5 דירה?3 אתה חושב שאני פדופילית?כן אתה הומו?לא קל לך להשיג בחורות?לא בנות אוהבות אותך?לא הן חושבות שאתה טיפש?לא ומה עם המורים, אוהבים אותך?לא וההורים?כן הם גאים בך?לא יש לך כשרונות?לא איזה?לא אתה הולך לחוגים?לא למה?לא אם כן, איזה?לא השתתפת פעם בתחרות?לא אם כן, באיזה?לא ניצחת?לא איזה מקום הגעת?לא הופעת פעם מול אנשים על במה?לא באיזו צורה?צורת תפוח אתה רוקד?לא אתה שר?לא אתה שחקן?לא אתה טיפש?לא מה השעה?שתהיה בן אדם כמה זמן אתה חושב שזה ימשך?שעות אתה רוצה שהשאלון הזה יסתיים?כן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לדעתך, השאלון הזה הוא הארוך בשאלונים XD ?אני חושב שהוא החופר שבשאלונים! יש לך עוד משתמשים בתפוז?כן איזה?niv באיזה עוד פורמים אתה גולש בתפוז?אני לא וחוץ מתפוז, אתה גולש באתרים אחרים?כן איזה?ישרא נענע וואי נט וואלה ועוד אתה אוהב הארי פוטר?כן כפרעליו קראת את כל הספרים?כן אלה שבעברית קנית את ה7 באנגלית?לא אתה תקנה בעיברית?כן אתה אוהב לקרוא?כן מה לגבי לכתוב?לא אתה אוהב קומדיות?כן וסרטי אימה?כן יש לך יס?לא הוט?כן יש לך טלווזיה?כן יש לך טלווזיה בחדר?לא כמה טלווזיות יש בבית?4 מה הדבר האחרון שאכלת?מרק ששתית?מים שדחפת לאיברים מוסתרים בגופך?חח מקל אוזניים? אתה חושב שאני מגעילה?כן תגיד, פעם באמת הקשבת לאיזה פרסומת והלכת לקנות תמוצר?לא יודע בגלל הפרסומת?לללללללללללללללללללללללללללללללללללללללא אתה מתכתבת עכשיו עם מישהו?כן אתה חושב שהשאלון הזה יסתיים בקרוב?לאאאאאאא אבל שיסתיים כבררררררררררררר מה שלומך?חח דייי אתה שמח שהצלחת לשרוד עד כה?כן אני מאושר האם היו שאלות שלא ענית עליהם מקודם?לא מכיר את הלהקה איירון מיידן?לא אוהב?לא מה השעה??9 ו9 סוףףףףףףף לחפירות חח תכף התאבדתי מזה הדבר הזה

פרשתי באמצע, שאלון נורא!

היי מה קורה?סבבה מה השעה?22:28 מה נשמע?בסדר מה שלומך?אחלה מה העניינים?נחמד הכל בסדר?כן בטוח?לא, כואבת לי הבטן מה חדש?כלום אני מעצבנת?כן אתה שונא אותי?לא למה?כי אני לא מכירה אותך למה?כי לא יצא למה?כי את חדשה ולא הוספת אותי למסנג'ר מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי?הופעות ומוזיקה למה?כי זה כיף לא נורמלי למה? XDD כי יש מלא אנרגיה ואנדרנלין וזה כיף מאוד ומצחיק אתה אוהב מנגו?כן ואבוקדו S: ?כןכןכן וג'וקים?לא בן כמה אתה?15 מאיפה?ירושלים יש לך שביתה?כן מה דעתך על השביתה?מוצדקת כמה זמן אתה גולש כאן בפורום?לא זוכרת למה? XD לא מצחיק מה אתה עושה?עונה על השאלון מתי בפעם האחרונה שמעת מוזיקה?עעכשיו איזה סוג של מוזיקה אתה אוהב?רוק מי הם אמני המוזיקה האהובים עליך?הרבה אין לי כוח אתה אוהב את בריטני ספירס?לא למה?כי אני לא אוהבתא ת המוזקה אבל למה???ככה אתה מכיר את הלהקה ACDC?כן מה אתה חושב שהם מנגנים?לא יודעת אני מכירה רק כי מאור שמע אותם במסודרים נכון אני שואלת שאלות טיפשיות?כן מה אתה מעדיף: חרא שמן שמכאיב כאשר הוא יוצא או ששלשול מסריח במיוחד?:Sבשלשול נתקלתי ליפני דקות אחדות כי לוסי לא מרגישה טוב מחשב נייד או רגיל?רגיל פלאפון או טלפון?פלאפון אוזניות או רמקולים?מממ תמונות או ציורים?גם וגם לאיזה מין אתה נמשך?זכרי אתה מעדיף פרסומות אינטרנט או בטלוויזיה?טלווזיה חברות או חברים?? סנובים או טיפשים?אף אחד חרא או פיפי?פיפי קיא או פלוץ? גרפס או פלוץ? XDD שוב, ממש לא מצחיק חצ'קונים או אף גדול?חצ'קונים כי זה עובר מתישהו להיות מעצבן או מתבודד?מתבודד אתה אוהב שחור?ממ כן ולבן?כן וחום חרא?לא וירוק קיא?לא אתה בעד הסטיגמה של המקובלים?איזה סטיגמה יש על מקובלים? ושל ה"פריקים"?זה עובר באיזשהו גיל אצל חלק יותר מוקדם וחלק מאוחר יותר מה השעה?22:32 ועכשיו? ובעוד 5 דקות? ובעוד 7 דקות? 1+1? (3423+345223)4324+5? עשית במחשבון? אתה גזען?לא אתה משתמש בסמיילים של תפוז?כן למה?כי הם חמודים למה? מה קורה?בסדר מה השעה? אתה חושב שנגמרו לי השאלות?כן, פרשי אתה חושב שאני חושבת שאתה חושב שדני חושב שהוא טיפש? יש לך פלאפון?כן איזה?קניתי היום חדש משהו הכי יפה בעולם!
יש לך בובות?לא צעצועים?לא!!!! יש לך חדר לבד?לא אתה נשוי?לא סיימת ללמוד?לא אתה לומד?כרגע לא, שביתה אתה נחשב לחרשן?ממש לא מה ציון המבחן האחרון שקיבלת?שנה שעברה מי זוכר ולפניו? ומה לגבי בוחן? מה המקצוע האהוב עליך?ספרות ולשון מה המקצוע השנוא עליך?היסטוריה מי המורה השנוא עליך?אתי בן יוסף אתה שונא בצפר?כן למה?כי לא נחמד אתה נחשב לחנון?לא לסנוב?לא לחש?לא לאידיוט?לא למכוער?לא ליפה?לא בטוח?לא אתה חושב שאני בספק? אתה נחשב ל'פריק'?לא למה? אתה נטפל לחלשים ממך?לא מישהו נטפל אליך, ביריונים טיפשים כאלה?לא אתה ביריון?לא מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול? וכשתהיה מבוגר? מה הדרך שבה אתה רוצה למות? באיזה גיל אתה רוצה למות? אתה רוצה למות? אתה שונא אותי? היית רוצה לרצוח אותי? אתה מעשן? אתה לוקח סמים? אתה לוקח כדורים? פעם חתכת את עצמך בכוונה? אתה סתום? למה? אמ.. יש לך מסנג'ר? איפה אתה גר? באיזה רחוב? באיזה קומה? דירה? אתה חושב שאני פדופילית? אתה הומו? קל לך להשיג בחורות? בנות אוהבות אותך? הן חושבות שאתה טיפש? ומה עם המורים, אוהבים אותך? וההורים? הם גאים בך? יש לך כשרונות? איזה? אתה הולך לחוגים? למה? אם כן, איזה? השתתפת פעם בתחרות? אם כן, באיזה? ניצחת? איזה מקום הגעת? הופעת פעם מול אנשים על במה? באיזו צורה? אתה רוקד? אתה שר? אתה שחקן? אתה טיפש? מה השעה? כמה זמן אתה חושב שזה ימשך? אתה רוצה שהשאלון הזה יסתיים? לדעתך, השאלון הזה הוא הארוך בשאלונים XD ? יש לך עוד משתמשים בתפוז? איזה? באיזה עוד פורמים אתה גולש בתפוז? וחוץ מתפוז, אתה גולש באתרים אחרים? איזה? אתה אוהב הארי פוטר? קראת את כל הספרים? קנית את ה7 באנגלית? אתה תקנה בעיברית? אתה אוהב לקרוא? מה לגבי לכתוב? אתה אוהב קומדיות? וסרטי אימה? יש לך יס? הוט? יש לך טלווזיה? יש לך טלווזיה בחדר? כמה טלווזיות יש בבית? מה הדבר האחרון שאכלת? ששתית? שדחפת לאיברים מוסתרים בגופך? אתה חושב שאני מגעילה? תגיד, פעם באמת הקשבת לאיזה פרסומת והלכת לקנות תמוצר? בגלל הפרסומת? אתה מתכתבת עכשיו עם מישהו? אתה חושב שהשאלון הזה יסתיים בקרוב? מה שלומך? אתה שמח שהצלחת לשרוד עד כה? האם היו שאלות שלא ענית עליהם מקודם? מכיר את הלהקה איירון מיידן? אוהב? מה השעה??

I R i T 94

New member
../images/Emo220.gif עירית חפרנות בע"מ D:

היי מה קורה? כאבים אבל מצברוח מצוייין ^^ מה השעה?23:41 מה נשמע? מצויין מה שלומך?כואב הגרון._. מה העניינים? משעמם הכל בסדר? יאפ בטוח? אהע מה חדש? וואנסססססססס אני מעצבנת? לא D: אתה שונא אותי? לא למה?ככה למה?כובע למה?להלה מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? לצלם, להכןי צמידים, לשמוע מוזיקה למה? כי זה כיף למה? XDD מאודמאוד אתה אוהב מנגו? ברוררררררררררר
ואבוקדו S: ? גם
וג'וקים? לא ממש אכפת לי מהם בן כמה אתה? בינואר 14
מאיפה?משגב יש לך שביתה? אהע מה דעתך על השביתה? בסדר אבל בסופו של דבר משעמם XD כמה זמן אתה גולש כאן בפורום? מינואר 2007 למה? XD כי כיף לי מה אתה עושה? עונה על השאלון מתי בפעם האחרונה שמעת מוזיקה? לפני 4 שעות איזה סוג של מוזיקה אתה אוהב? רוק,אלטרנטיבי,פרוגרסיבי, כבד, מטאל(בלי הרבה גראולים), פאנק, קאנטרי, פופ ישן מי הם אמני המוזיקה האהובים עליך? קשה להחליט אתה אוהב את בריטני ספירס?לא למה?כי באלי אבל למה???ככה אתה מכיר את הלהקה ACDC? ברור
מה אתה חושב שהם מנגנים? רוק אלטרנטיבי נכון אני שואלת שאלות טיפשיות? לא מה אתה מעדיף: חרא שמן שמכאיב כאשר הוא יוצא או ששלשול מסריח במיוחד?O_O מחשב נייד או רגיל? רגיל פלאפון או טלפון? טלפון, פחות קרינה אוזניות או רמקולים? רמקולים, איכס אוזניות תמונות או ציורים? גם וגם לאיזה מין אתה נמשך? גברים, אנלא לזבית XD אתה מעדיף פרסומות אינטרנט או בטלוויזיה? טלוויזיה חברות או חברים? גם וגם סנובים או טיפשים? טיפשים חרא או פיפי? קיא או פלוץ? גרפס או פלוץ?גרפס XDD חצ'קונים או אף גדול? חצ'קונים, הם עוברים מתישהו להיות מעצבן או מתבודד? לא ולא אתה אוהב שחור? כן ולבן?כן וחום חרא?כן וירוק קיא?לא אתה בעד הסטיגמה של המקובלים? לא, אני נגד כל סטיגמה ושל ה"פריקים"? כנ"ל מה השעה? 23:46 ועכשיו?עדיין ובעוד 5 דקות? 23:51 ובעוד 7 דקות?23:53 1+1?2 (3423+345223)4324+5? להלהלה עשית במחשבון? לא אתה גזען?לא אתה משתמש בסמיילים של תפוז?ברור, הם הכי מגניבים
למה?
למה?
מה קורה? אמרתי כבר מה השעה?23:47 אתה חושב שנגמרו לי השאלות?אהעXD אתה חושב שאני חושבת שאתה חושב שדני חושב שהוא טיפש? מי זה דני? יש לך פלאפון? כן איזה? נוקיה 3510i יש לך בובות? כןP: צעצועים?יש מצב יש לך חדר לבד? כן, סוף סוף. אתה נשוי? לא XD" סיימת ללמוד? לא אתה לומד?האמת שלא
אתה נחשב לחרשן? לא מה ציון המבחן האחרון שקיבלת? לא יודעת, לא היו לא מבחנים ממרץ, רציני. כי היו עיצומים ואז היה אסור לעשות מבחנים, רק בחנים קטנים ולפניו?.. ומה לגבי בוחן? במתמטיקה, 100 מה המקצוע האהוב עליך? מתמטיקה
ולשון
מה המקצוע השנוא עליך? תנ"ך!!1 וספרות והיסטוריה וג"ג מי המורה השנוא עליך? גלית סרוסי!!!11
הלוואי שתעבור ביצפר
אתה שונא בצפר? לרוב כן, לא תמיד למה? כי זה מסובך אתה נחשב לחנון? אם אני לא "מקובלת" אז אני חנון?XD לסנוב? לא לחש? לא

I R i T 94

New member
../images/Emo220.gifPARTWO

לאידיוט? נניח ש..XD למכוער? נראלי ליפה? לא בטוח? כן אתה חושב שאני בספק?אהע? אתה נחשב ל'פריק'?כן O_O ואני לא
למה? כי אנשים חושיבם שמי ששומע כמה שירים של מכ"ר הוא אימופריקחששבוכה על החיים המסכנים שלו, וזה לא נכון. כוס אמא שלהם
אתה נטפל לחלשים ממך? לא מישהו נטפל אליך, ביריונים טיפשים כאלה? לא אתה ביריון? לא מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול? צלמת פאפרצי אולי
וכשתהיה מבוגר? לא יודעת מה הדרך שבה אתה רוצה למות? בשינה באיזה גיל אתה רוצה למות? מבוגר אתה רוצה למות?לא יודעת אתה שונא אותי? לא היית רוצה לרצוח אותי? לא אתה מעשן? לא אתה לוקח סמים? לא אתה לוקח כדורים? הממ כן XD אבל נגד כאבי גרון פעם חתכת את עצמך בכוונה? לא אתה סתום? כן למה? כי זו אני אמ.. יש לך מסנג'ר?אהע איפה אתה גר?משגב באיזה רחוב? אין פה רחובות באיזה קומה? חמישית XD דירה? אין פה דירות אתה חושב שאני פדופילית?לא אתה הומו?לא קל לך להשיג בחורות? אני לא לזבית בנות אוהבות אותך? O_O הן חושבות שאתה טיפש? אני טיפשה, כן ומה עם המורים, אוהבים אותך? לא ממש וההורים? כן D: הם גאים בך? לפעמים, ולפעמים אני מבינה למה לא יש לך כשרונות? כשיוצא
איזה? צילום אתה הולך לחוגים?כן למה? כי משמעם לי בחיים אם כן, איזה? טניס השתתפת פעם בתחרות? כן אם כן, באיזה?ריצה ניצחת?כן איזה מקום הגעת?3 הופעת פעם מול אנשים על במה?כן באיזו צורה? התעמלות אומנותית/טקסים בביצפר אתה רוקד? לא אתה שר? מול המחשב XD אתה שחקן? לא אתה טיפש? כן מה השעה? 23:53 כמה זמן אתה חושב שזה ימשך? עוד 3 דקות בערך, וכדאי כי אני רוצה לפתוח שירשור מזלטוב לשרית35#$ אתה רוצה שהשאלון הזה יסתיים? אפשר לומר
לדעתך, השאלון הזה הוא הארוך בשאלונים XD ? לא יש לך עוד משתמשים בתפוז? כן איזה? שלא תדעי עוד צער
באיזה עוד פורמים אתה גולש בתפוז? טינאייג'רס וחוץ מתפוז, אתה גולש באתרים אחרים? נממ כשמבקשים ממני שאני אגיב בבלוגים, ג'ימייל.. איזה?^ אתה אוהב הארי פוטר?אהע
קראת את כל הספרים? כן, מחכה כבר לשביעי בתרגום P: קנית את ה7 באנגלית? עוד לא אתה תקנה בעיברית? כן אתה אוהב לקרוא? תלוי מה מה לגבי לכתוב? כנ"ל. כאילו לשיעור ספרות שונאת אבל בשביל עצמי זה נחמד אתה אוהב קומדיות? כן D: וסרטי אימה? לא יש לך יס? לא הוט? מסתבר XD יש לך טלווזיה? כן יש לך טלווזיה בחדר?לא כמה טלווזיות יש בבית?2 מה הדבר האחרון שאכלת? טוסט ששתית? מים שדחפת לאיברים מוסתרים בגופך?O:? אתה חושב שאני מגעילה? לא חושבת תגיד, פעם באמת הקשבת לאיזה פרסומת והלכת לקנות תמוצר? לא XD אבל תמיד כשיש פרסומת של מילקי/ביצת הפתעה אני נזכרת שמזמן לא אכלתי ושצריך לקנות
בגלל הפרסומת?כןXD אתה מתכתבת עכשיו עם מישהו?לא, נטשו אותי אתה חושב שהשאלון הזה יסתיים בקרוב? כן מה שלומך? כואב אתה שמח שהצלחת לשרוד עד כה? יאפ האם היו שאלות שלא ענית עליהם מקודם? אהע מכיר את הלהקה איירון מיידן? יאפ אוהב? לא שונאת, אבל לא שומעת ממש שירים שלהם מה השעה?? 23:56

Nurit Girl

New member
שאלון מעצבן. מאוד.

היי מה קורה? קורה. מה השעה? 11:51 מה נשמע? מצוננת מה שלומך? עדיין מצוננת מה העניינים? נמנמ . הכל בסדר? לא בטוח? כן מה חדש? כלום אני מעצבנת? בערך אתה שונא אותי? לא למה? ככה למה? כי בא לי למה? קר לי מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? לקרוא, להיות במחשב למה? ככה למה? XDD כי זה כיף [?] אתה אוהב מנגו? לא ואבוקדו S: ? לא וג'וקים? לא בן כמה אתה? עוד מעט 15 מאיפה? מהשומרון יש לך שביתה? לא מה דעתך על השביתה? אין דעה כמה זמן אתה גולש כאן בפורום? 3 חודשים וחצי בערך למה? XD ככה מה אתה עושה? עונה על השאלון מתי בפעם האחרונה שמעת מוזיקה? אתמול איזה סוג של מוזיקה אתה אוהב? כל דבר שהוא לא מזרחי, דיכאון ורוק/מטאל/משהו אחר כבד מי הם אמני המוזיקה האהובים עליך? אין אתה אוהב את בריטני ספירס?חלק מהשירים שלה, לא אותה למה? ככה אבל למה??? ככהההההה אתה מכיר את הלהקה ACDC? לא מה אתה חושב שהם מנגנים? רוק? נכון אני שואלת שאלות טיפשיות? מאוד ^^ מה אתה מעדיף: חרא שמן שמכאיב כאשר הוא יוצא או ששלשול מסריח במיוחד? אה? כלום. מחשב נייד או רגיל? רגיל. במחשב נייד העכבר בלתי נסבל פלאפון או טלפון? פלאפון אוזניות או רמקולים? רמקולים תמונות או ציורים? תמונות לאיזה מין אתה נמשך? זכר אתה מעדיף פרסומות אינטרנט או בטלוויזיה? טלוויזיה חברות או חברים? חברות [?] סנובים או טיפשים? כלום חרא או פיפי? ^^ קיא או פלוץ? ^^ גרפס או פלוץ? אעה?? XDD חצ'קונים או אף גדול? חצ'קונים [כי זה עובר] להיות מעצבן או מתבודד? מתבודד אתה אוהב שחור? כן ולבן? כן וחום חרא? חום רגיל.. וירוק קיא? שכחת ורוד בזוקה אתה בעד הסטיגמה של המקובלים? מה הסטיגמה? ושל ה"פריקים"? אממ.. די. מה השעה? 11:56 ועכשיו? לא השתנה ובעוד 5 דקות? דקה אחרי 12 ובעוד 7 דקות? 3 דקות אחרי 12 1+1? 2 [או 11] (3423+345223)4324+5? משהו מסובך עשית במחשבון? לא פתרתי אתה גזען? לא אתה משתמש בסמיילים של תפוז? לא ממש למה? ככה למה? ככה מה קורה? מצוננת מה השעה? עברה דקה מאז ששאלת בפעם האחרונה אתה חושב שנגמרו לי השאלות? מקווה. אתה חושב שאני חושבת שאתה חושב שדני חושב שהוא טיפש? אולי יש לך פלאפון? כן איזה? סלקום יש לך בובות? כן צעצועים? כן יש לך חדר לבד? כן אתה נשוי? לא סיימת ללמוד? לא אתה לומד? כן אתה נחשב לחרשן? כן מה ציון המבחן האחרון שקיבלת? 95 ולפניו? 100 ומה לגבי בוחן? 100 מה המקצוע האהוב עליך? ספורט וחברה מה המקצוע השנוא עליך? ספרות מי המורה השנוא עליך? אין אתה שונא בצפר? קצת למה? ככה אתה נחשב לחנון? לא לסנוב? לא לחש? לא לאידיוט? לא למכוער? לא נראה לי ליפה? לא יודעת בטוח? 100 אחוז אתה חושב שאני בספק? אולי אתה נחשב ל'פריק'? לא למה? ככה אתה נטפל לחלשים ממך? לא מישהו נטפל אליך, ביריונים טיפשים כאלה? לא אתה ביריון? לא מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול? לא יודעת וכשתהיה מבוגר? אותו דבר מה הדרך שבה אתה רוצה למות? בזקנה, מזקנה. באיזה גיל אתה רוצה למות? 90.. אולי אפילו יותר אתה רוצה למות? לא אתה שונא אותי? מתחילה היית רוצה לרצוח אותי? כן אתה מעשן? לא אתה לוקח סמים? לא אתה לוקח כדורים? לא פעם חתכת את עצמך בכוונה? לא אתה סתום? לא למה? ככה אמ.. יש לך מסנג'ר? כן איפה אתה גר? כבר אמרתי באיזה רחוב? חח באיזה קומה? לא. דירה? 45634 אתה חושב שאני פדופילית? כן אתה הומו? כן [אני בת P: ] קל לך להשיג בחורות? אני בת. בנות אוהבות אותך? בתור ידידה כמובן [מקווה] הן חושבות שאתה טיפש? לא ומה עם המורים, אוהבים אותך? חלק וההורים? כן הם גאים בך? כן יש לך כשרונות? לא איזה? ^^ אתה הולך לחוגים? לא למה? ככה אם כן, איזה? ^^ השתתפת פעם בתחרות? לא נראה לי אם כן, באיזה? ^^ ניצחת? >< איזה מקום הגעת? רקא הופעת פעם מול אנשים על במה? כן באיזו צורה? ריקוד [בני עקיבא] אתה רוקד? לא אתה שר? כן אתה שחקן? לא אתה טיפש? לא מה השעה? 12:02 כמה זמן אתה חושב שזה ימשך? הרבה אתה רוצה שהשאלון הזה יסתיים? כן לדעתך, השאלון הזה הוא הארוך בשאלונים XD ? יש יותר ארוכים יש לך עוד משתמשים בתפוז? לא איזה? ^^ באיזה עוד פורמים אתה גולש בתפוז? בזה וחוץ מתפוז, אתה גולש באתרים אחרים? כן איזה? סתם אתים נחמדים אתה אוהב הארי פוטר? בערך קראת את כל הספרים? חוץ מה7 קנית את ה7 באנגלית? לא אתה תקנה בעיברית? כן אתה אוהב לקרוא? כן מה לגבי לכתוב? קצת אתה אוהב קומדיות? כן וסרטי אימה? לא יש לך יס? כן הוט? לא יש לך טלווזיה? כן יש לך טלווזיה בחדר? לא כמה טלווזיות יש בבית? 2 מה הדבר האחרון שאכלת? מעדן ששתית? קולה שדחפת לאיברים מוסתרים בגופך? אהה? אתה חושב שאני מגעילה? כן תגיד, פעם באמת הקשבת לאיזה פרסומת והלכת לקנות תמוצר? לא בגלל הפרסומת? לא אתה מתכתבת עכשיו עם מישהו? לא אתה חושב שהשאלון הזה יסתיים בקרוב? מקווה מה שלומך? עדיין רע אתה שמח שהצלחת לשרוד עד כה? כן האם היו שאלות שלא ענית עליהם מקודם? לא מכיר את הלהקה איירון מיידן? לא אוהב? ^^ מה השעה?? 12:06

Trauma Queen

New member
אול נייט לונג|גולגול|

היי מה קורה?הכל טוב מה השעה?13:00 מה נשמע?הכל טוב מה שלומך?הכל טוב מה העניינים?הכל טוב הכל בסדר?כן,הכל טוב בטוח?בטוח מה חדש?כלום. אני מעצבנת?לא. אתה שונא אותי?לאלא למה?למהכן? למה?למה באמת? למה?למה? מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי?מחשב למה?כי זה מעסיק למה? XDD ככה@XXDDDDDDD אתה אוהב מנגו?כה ואבוקדו S: ?נמממ וג'וקים?ברור!אהבת חיי!|NOT| בן כמה אתה?13 מאיפה?קריות יש לך שביתה?כה מה דעתך על השביתה?שהיא סבבה. כמה זמן אתה גולש כאן בפורום?אפריל למה? XDככה מה אתה עושה?עונה על השאלון מתי בפעם האחרונה שמעת מוזיקה?עכשיו איזה סוג של מוזיקה אתה אוהב?רוק,רוק כבד,רטק-פאנק ומטאל מי הם אמני המוזיקה האהובים עליך?מיי כימיקל רומנס..הימ...פאמילי פורס פייב אתה אוהב את בריטני ספירס?לא למה?כי יש לה חרא שירים אבל למה???ככה!!!!! אתה מכיר את הלהקה ACDC? לא מה אתה חושב שהם מנגנים?אני יודעת?! נכון אני שואלת שאלות טיפשיות?אולי מה אתה מעדיף: חרא שמן שמכאיב כאשר הוא יוצא או ששלשול מסריח במיוחד?SSSSSSSS: מחשב נייד או רגיל?נייד פלאפון או טלפון?פלאפון אוזניות או רמקולים?אוזניות תמונות או ציורים?תמונות לאיזה מין אתה נמשך?למה נראלך? אתה מעדיף פרסומות אינטרנט או בטלוויזיה?טלויזיה חברות או חברים?גם סנובים או טיפשים?לאולא חרא או פיפי?מה קורה<?! קיא או פלוץ?טוב דיי גרפס או פלוץ?-_- XDD חצ'קונים או אף גדול?X_X להיות מעצבן או מתבודד?OO אתה אוהב שחור?כה ולבן?כה וחום חרא?-___________________- וירוק קיא?ד.ד אתה בעד הסטיגמה של המקובלים?לא ושל ה"פריקים"?לא מה השעה?13:06 ועכשיו?גם ובעוד 5 דקות?תחשבי ובעוד 7 דקות?גם 1+1?2 (3423+345223)4324+5?בהצלחה עשית במחשבון?לא אתה גזען?לא אתה משתמש בסמיילים של תפוז?כה למה?ככה למה?ככה מה קורה?טוב מה השעה?דקה יותר ממקודןם אתה חושב שנגמרו לי השאלות?אולי אתה חושב שאני חושבת שאתה חושב שדני חושב שהוא טיפש?אולי יש לך פלאפון?כה איזה?נוקיה יש לך בובות?כה צעצועים?לא יש לך חדר לבד?כה אתה נשוי?לא סיימת ללמוד?לא אתה לומד?כה אתה נחשב לחרשן?לא מה ציון המבחן האחרון שקיבלת?לא זוכרת ולפניו?--------------____________________------------- ומה לגבי בוחן?מהה איתו? מה המקצוע האהוב עליך?תאטרון מה המקצוע השנוא עליך?אנגלית מי המורה השנוא עליך?המורה לתנ"ך אתה שונא בצפר?כה למה?ככה אתה נחשב לחנון?לא לסנוב?לא לחש?לא לאידיוט?לא למכוער?לא ליפה?לא בטוח?לא אתה חושב שאני בספק?-_- אתה נחשב ל'פריק'?כנראה למה?ככה אתה נטפל לחלשים ממך?לא מישהו נטפל אליך, ביריונים טיפשים כאלה?לא אתה ביריון?לא מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול?ליודעת וכשתהיה מבוגר?-_- מה הדרך שבה אתה רוצה למות?זקנה באיזה גיל אתה רוצה למות?100 אתה רוצה למות?לא יודעת אתה שונא אותי?- היית רוצה לרצוח אותי?- אתה מעשן?לא אתה לוקח סמים?לא אתה לוקח כדורים?לא פעם חתכת את עצמך בכוונה?לא אתה סתום?לא למה?קקה אמ.. יש לך מסנג'ר?כה איפה אתה גר?קריות באיזה רחוב?אין באיזה קומה?אין דירה?אי מספר אתה חושב שאני פדופילית?לא אתה הומו?כהX_X קל לך להשיג בחורות?אני בת>< בנות אוהבות אותך?>< הן חושבות שאתה טיפש?-_____________________- ומה עם המורים, אוהבים אותך?לא יודעת וההורים?נראלי הם גאים בך?לא יודעת יש לך כשרונות?לא איזה?אין אתה הולך לחוגים?כה למה?ככה אם כן, איזה?סוסים השתתפת פעם בתחרות?כה אם כן, באיזה?סוסים ניצחת?מקום שני איזה מקום הגעת?2 הופעת פעם מול אנשים על במה?כה באיזו צורה?צורהיפה אתה רוקד?לא אתה שר?אולי אתה שחקן?לא אתה טיפש?לא מה השעה?13:11 כמה זמן אתה חושב שזה ימשך?לא יודעתץ אתה רוצה שהשאלון הזה יסתיים?כה לדעתך, השאלון הזה הוא הארוך בשאלונים XD ?לא יש לך עוד משתמשים בתפוז?לא איזה?- באיזה עוד פורמים אתה גולש בתפוז?מכ"ר א"א פו"ב וחוץ מתפוז, אתה גולש באתרים אחרים?אולי איזה?כל מיני אתה אוהב הארי פוטר?לא קראת את כל הספרים?לא קנית את ה7 באנגלית?לא אתה תקנה בעיברית?לא אתה אוהב לקרוא?לא מה לגבי לכתוב?כה אתה אוהב קומדיות?כה וסרטי אימה?כה יש לך יס?לא הוט?כה יש לך טלווזיה?כה יש לך טלווזיה בחדר?כה כמה טלווזיות יש בבית?3 מה הדבר האחרון שאכלת?סנדוויץ ששתית?מים שדחפת לאיברים מוסתרים בגופך?-_______-- אתה חושב שאני מגעילה?לא תגיד, פעם באמת הקשבת לאיזה פרסומת והלכת לקנות תמוצר?לא בגלל הפרסומת?- אתה מתכתבת עכשיו עם מישהו?לא אתה חושב שהשאלון הזה יסתיים בקרוב?כה מה שלומך?טוב אתה שמח שהצלחת לשרוד עד כה?כה האם היו שאלות שלא ענית עליהם מקודם?כה מכיר את הלהקה איירון מיידן?כה אוהב?כה מה השעה??13:12 P:

עונה../images/Emo122.gif

היי מה קורה? הכול אחלה ^_^ מה השעה? 20:32 מה נשמע? כל טוב מה שלומך? נו מה העניינים?
הכל בסדר? כע בטוח? לא מה חדש? יש לי תאריך גיוס ^___^ אני מעצבנת? קצת אתה שונא אותי? לא למה? ככה למה? ככה למה? נו מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? מחשב למה? ככה למה? XDD אתה אוהב מנגו? כע ואבוקדו S: ? כע וג'וקים? לע בן כמה אתה? 17 ואני בת מאיפה? ר"ג יש לך שביתה? כע מה דעתך על השביתה? כיף כמה זמן אתה גולש כאן בפורום? שנתיים ומשו למה? XD ככה מה אתה עושה? עונה על השאולן המטומטם הזה ומתכבת מתי בפעם האחרונה שמעת מוזיקה? לפני כמה דקות איזה סוג של מוזיקה אתה אוהב? רוק מי הם אמני המוזיקה האהובים עליך? מלא אתה אוהב את בריטני ספירס? לא למה? אהבתי שירים שלה אבל אני לא אוהבת אותה מבחינה אישית .. ממש מטומטמת אבל למה??? ^^ אתה מכיר את הלהקה ACDC? לא מה אתה חושב שהם מנגנים? לא דעת .. רוק? נכון אני שואלת שאלות טיפשיות? כע מה אתה מעדיף: חרא שמן שמכאיב כאשר הוא יוצא או ששלשול מסריח במיוחד? שלשול מחשב נייד או רגיל? נייד פלאפון או טלפון? פלא אוזניות או רמקולים? אוזניות תמונות או ציורים? תמונות לאיזה מין אתה נמשך? הגברי אתה מעדיף פרסומות אינטרנט או בטלוויזיה? טיוי חברות או חברים? גם וגם סנובים או טיפשים? טיפשים חרא או פיפי? פיפי קיא או פלוץ? פלוץ גרפס או פלוץ? גרפס <קטן> XDD <אשכרה שאלות מטומטמות> חצ'קונים או אף גדול? וואי .. טוב נו חצ'קונים כי זה עובר להיות מעצבן או מתבודד? מתבודד אתה אוהב שחור? כע ולבן? לע ממש וחום חרא? כעXB וירוק קיא? לא חח אתה בעד הסטיגמה של המקובלים? לע ושל ה"פריקים"? לע מה השעה? 20:37 ועכשיו? עדיין ובעוד 5 דקות? 20:42 ובעוד 7 דקות? 20:44 1+1? 3 (3423+345223)4324+5? כן הא עשית במחשבון? לא אתה גזען? לא ממש אתה משתמש בסמיילים של תפוז? כע למה? כי אני אוהבת אותם למה? ככה מה קורה? הכול בסדר מה השעה? 20:38 אתה חושב שנגמרו לי השאלות? לא לצערי אתה חושב שאני חושבת שאתה חושב שדני חושב שהוא טיפש? וואטט יש לך פלאפון? כע איזה? לא זוכרת ת'שם של הדגם .. יש לך בובות? כע מהעבר כאילו צעצועים? גם יש לך חדר לבד? לא אתה נשוי? לא סיימת ללמוד? לא אתה לומד? כע אתה נחשב לחרשן? לא מה ציון המבחן האחרון שקיבלת? לא זוכרת ולפניו? כנ"ל ומה לגבי בוחן? כנ"ל מה המקצוע האהוב עליך? אנגלית מה המקצוע השנוא עליך? מת' מי המורה השנוא עליך? כולם אתה שונא בצפר? כע למה? כי הוא זבל ומשעמם אתה נחשב לחנון? לא לסנוב? לא לחש? לא לאידיוט? לא למכוער? לא ליפה? לא בטוח? כע אתה חושב שאני בספק? לא אתה נחשב ל'פריק'? משו כזה חח סתם למה? ככה אתה נטפל לחלשים ממך? לא מישהו נטפל אליך, ביריונים טיפשים כאלה? לא אתה ביריון? לא מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול? לא יודעת וכשתהיה מבוגר? כנ"ל מה הדרך שבה אתה רוצה למות? זקנה באיזה גיל אתה רוצה למות? 90 ומשו אתה רוצה למות? לא חח אתה שונא אותי? לא היית רוצה לרצוח אותי? לא אתה מעשן? לא אתה לוקח סמים? לא אתה לוקח כדורים? לא פעם חתכת את עצמך בכוונה? כע אתה סתום? כע למה? ככה אמ.. יש לך מסנג'ר? כע איפה אתה גר? ר"ג באיזה רחוב? חחח באיזה קומה? כן הא דירה? הומ אתה חושב שאני פדופילית? לא אתה הומו? לא <בת> קל לך להשיג בחורות? אני בת .. בנות אוהבות אותך? הומ הן חושבות שאתה טיפש? לא ומה עם המורים, אוהבים אותך? כע וההורים? כע הם גאים בך? עד כמה שאפשר יש לך כשרונות? לא איזה? הומ אתה הולך לחוגים? לא למה? כי אין זן וכסף אם כן, איזה? השתתפת פעם בתחרות? כע אם כן, באיזה? ריצה ניצחת? כע איזה מקום הגעת? 1 הופעת פעם מול אנשים על במה? כע באיזו צורה? דיבור .. ריקוד .. אתה רוקד? לא אתה שר? לפעמים אתה שחקן? לא אתה טיפש? קצת מה השעה? 20:43 כמה זמן אתה חושב שזה ימשך? שאלה טובה אתה רוצה שהשאלון הזה יסתיים? כע לדעתך, השאלון הזה הוא הארוך בשאלונים XD ? לא יש לך עוד משתמשים בתפוז? היה איזה? באיזה עוד פורמים אתה גולש בתפוז? אין לי כוח לפרט וחוץ מתפוז, אתה גולש באתרים אחרים? כע איזה? אתה אוהב הארי פוטר? כעע קראת את כל הספרים? כע קנית את ה7 באנגלית? לא .. קניתי במחירה מוקדמת בעברית ^_^ אתה תקנה בעיברית? קניתי כבר
אתה אוהב לקרוא? לא .. רק הארי פוטר מה לגבי לכתוב? כע לפעמים אתה אוהב קומדיות? כע וסרטי אימה? כע יש לך יס? לע הוט? לע יש לך טלווזיה? כע יש לך טלווזיה בחדר? לע כמה טלווזיות יש בבית? 1 מה הדבר האחרון שאכלת? פסטה ששתית? מים שדחפת לאיברים מוסתרים בגופך? הומ אתה חושב שאני מגעילה? הומ תגיד, פעם באמת הקשבת לאיזה פרסומת והלכת לקנות תמוצר? כע בגלל הפרסומת? כע אתה מתכתבת עכשיו עם מישהו? כע אתה חושב שהשאלון הזה יסתיים בקרוב? כע מה שלומך? בסדר אתה שמח שהצלחת לשרוד עד כה? כע האם היו שאלות שלא ענית עליהם מקודם? כע מכיר את הלהקה איירון מיידן? לא אוהב? מה השעה?? 20:46

talush2005

New member
נו מה ?

היי מה קורה? מה השעה? מה נשמע? בסדר מה שלומך? יהיה טוב מה העניינים? בסדר הכל בסדר? אף פעם לא הכללל בסדר בטוח? 100 אחוז מה חדש? שומדבר מיוחד אני מעצבנת? מה פתאום... אתה שונא אותי? חס וחלילה למה? ככה למה?כככה למה? ככה מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? הרבה דבריםם רק שבצבא אין ממש זמן פנוי =/ למה? כי הצבא חרא חח למה? ===> אתה אוהב מנגו? מאד אבל רק במיץ ואבוקדו S: ? לא וג'וקים? לא בן כמה אתה? צבא מאיפה? מהמרכז יש לך שביתה? חח הלוואי מה דעתך על השביתה? יותר מידי זמן כמה זמן אתה גולש כאן בפורום? יותר משנה למה? XD כי משעמם לי בחיים מה אתה עושה? מקלידה מתי בפעם האחרונה שמעת מוזיקה? ב8 בערך איזה סוג של מוזיקה אתה אוהב? כל מה שיש בגלגלצ כמעט מי הם אמני המוזיקה האהובים עליך? אין אתה אוהב את בריטני ספירס? איכסס למה? כי היא איכס אבל למה??? כי איכסס אתה מכיר את הלהקה ACDC? לא מה אתה חושב שהם מנגנים? ?? נכון אני שואלת שאלות טיפשיות? נכון מה אתה מעדיף: חרא שמן שמכאיב כאשר הוא יוצא או ששלשול מסריח במיוחד? כלום מחשב נייד או רגיל? נייד פלאפון או טלפון? פלא אוזניות או רמקולים? אוזניות תמונות או ציורים? תמונות לאיזה מין אתה נמשך? זכר אתה מעדיף פרסומות אינטרנט או בטלוויזיה? אינטרנט חברות או חברים? גם וגם סנובים או טיפשים? טיפשים חרא או פיפי? פיפי קיא או פלוץ? פלוץ גרפס או פלוץ? גרפס XDD חצ'קונים או אף גדול? כלוםם להיות מעצבן או מתבודד? מתבודד אתה אוהב שחור? בבגדי מאד ולבן? לא וחום חרא? לא וירוק קיא? לא אתה בעד הסטיגמה של המקובלים? לא ושל ה"פריקים"? לא מה השעה?21:01 ועכשיו? 21:01 ובעוד 5 דקות?21:06 ובעוד 7 דקות?21:08 1+1? 2 (3423+345223)4324+5?5609830967 עשית במחשבון? לא עשיתי אתה גזען? לא אתה משתמש בסמיילים של תפוז? לפעמים למה? כי הם מעצבנים למה? ככה מה קורה? מתחילה לכאוב לי היד מה השעה? 21:02 אתה חושב שנגמרו לי השאלות? נראה לי כבר מהשאלה הראשונה לא היו לך אתה חושב שאני חושבת שאתה חושב שדני חושב שהוא טיפש? לא יש לך פלאפון?כן איזה? סוני אריקסון יש לך בובות? כן צעצועים? לא יש לך חדר לבד? כן אתה נשוי? בטח סיימת ללמוד? בבית ספר כן אתה לומד? לא אתה נחשב לחרשן? הייתי נחשבת כן מה ציון המבחן האחרון שקיבלת? פחחח זה היה לפניי שנה וחצי ולפניו? מי זוכר... ומה לגבי בוחן? פחח מה זה ? מה המקצוע האהוב עליך? היה אזרחות מה המקצוע השנוא עליך? היה מתמטיקה מי המורה השנוא עליך? מי זוכר אותם? אתה שונא בצפר? לא שנאתי כל כך זה טוב יותר מצבא למה? כי לא היה לי רע שם אתה נחשב לחנון? לא לסנוב? לא לחש? לא לאידיוט? לא למכוער?לא ליפה? קרוב לזה בטוח? כן אתה חושב שאני בספק? כן אתה נחשב ל'פריק'? לא למה?כי לא אתה נטפל לחלשים ממך? לא מישהו נטפל אליך, ביריונים טיפשים כאלה? לא אתה ביריון? ממש לא מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול? לא יודעת וכשתהיה מבוגר? ?? מה הדרך שבה אתה רוצה למות? לא רוצה למות אף פעם באיזה גיל אתה רוצה למות? לא רוצה אתה רוצה למות? לא אתה שונא אותי? לא היית רוצה לרצוח אותי? לא אתה מעשן? לא אתה לוקח סמים? לא אתה לוקח כדורים? לא פעם חתכת את עצמך בכוונה? חח לא אתה סתום?לא למה? כי לא אמ.. יש לך מסנג'ר? בטח איפה אתה גר? במרכז באיזה רחוב? במרכז העיר גם :) באיזה קומה? 4 דירה? אחלה אתה חושב שאני פדופילית? לא אתה הומו? לא קל לך להשיג בחורות? חח לא בנות אוהבות אותך? כן הן חושבות שאתה טיפש? אולי ומה עם המורים, אוהבים אותך? אהבו וההורים? מאד הם גאים בך? כן יש לך כשרונות? לא איזה? -- אתה הולך לחוגים? לא למה? ל הופעת פעם מול אנשים על במה? כן באיזו צורה? בטקסים של ביצפר וכאלה אתה רוקד? לא אתה שר? לא אתה שחקן? לא אתה טיפש? לא מה השעה? 21:09 כמה זמן אתה חושב שזה ימשך? לנצח אתה רוצה שהשאלון הזה יסתיים? לא לדעתך, השאלון הזה הוא הארוך בשאלונים XD ? נחשב ארוך יש לך עוד משתמשים בתפוז?כן איזה? חסוי 0 באיזה עוד פורמים אתה גולש בתפוז? כל מיני וחוץ מתפוז, אתה גולש באתרים אחרים? כן איזה? מקושרים הרבה אתה אוהב הארי פוטר? לא קראת את כל הספרים? לא קנית את ה7 באנגלית? לא אתה תקנה בעיברית?לא אתה אוהב לקרוא? כן מה לגבי לכתוב? גם אתה אוהב קומדיות? כן וסרטי אימה? לא יש לך יס? לא הוט? כן יש לך טלווזיה? בטח יש לך טלווזיה בחדר? כן כמה טלווזיות יש בבית? 4 מה הדבר האחרון שאכלת? שניצלונים ששתית? מים אפרסק שדחפת לאיברים מוסתרים בגופך? ?? אתה חושב שאני מגעילה? קצת תגיד, פעם באמת הקשבת לאיזה פרסומת והלכת לקנות תמוצר? כן בגלל הפרסומת? כן אתה מתכתבת עכשיו עם מישהו? כן אתה חושב שהשאלון הזה יסתיים בקרוב? לא מה שלומך? עייפה אתה שמח שהצלחת לשרוד עד כה? מאדד האם היו שאלות שלא ענית עליהם מקודם? כן מכיר את הלהקה איירון מיידן? לא אוהב? -- מה השעה?? 21:14

../images/Emo108.gif../images/Emo120.gif

היי מה קורה? לא רע מה השעה? 21:09 מה נשמע? טוב מה שלומך? בסדר מה העניינים? שתקי הכל בסדר? כן בטוח? כן מה חדש? כלום אני מעצבנת? כן אתה שונא אותי? לא למה? עמה למה? למה? מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? סקס סמים ורוקנרול למה? כי זה כיף למה? XDD אתה אוהב מנגו? כן ואבוקדו S: ? רק בסלט אבוקדו וג'וקים? לא בן כמה אתה? 17 מאיפה? קרית אתא יש לך שביתה? כן מה דעתך על השביתה? כיף-כף כמה זמן אתה גולש כאן בפורום? שבוע בערך למה? XD כי אנחנו כאן בשבילך מה אתה עושה? עונה על השאלון מתי בפעם האחרונה שמעת מוזיקה? עכשיו שומעת איזה סוג של מוזיקה אתה אוהב? הכל מי הם אמני המוזיקה האהובים עליך? יש המון אתה אוהב את בריטני ספירס? כן למה? כי היא מלכה
אבל למה??? ככה אתה מכיר את הלהקה ACDC? כן מה אתה חושב שהם מנגנים? רוק מטאל נכון אני שואלת שאלות טיפשיות? כן מה אתה מעדיף: חרא שמן שמכאיב כאשר הוא יוצא או ששלשול מסריח במיוחד? איכסה מחשב נייד או רגיל? נייד פלאפון או טלפון? פלא אוזניות או רמקולים? רמקולים תמונות או ציורים? תמונות לאיזה מין אתה נמשך? גם בנים וגם בנות אתה מעדיף פרסומות אינטרנט או בטלוויזיה? בטלוויזיה חברות או חברים? גם וגם סנובים או טיפשים? פיכס חרא או פיפי? איכסה קיא או פלוץ? איכסה גרפס או פלוץ? איכ XDD חצ'קונים או אף גדול? חצ'קונים, זה עובר להיות מעצבן או מתבודד? מעצבן אתה אוהב שחור? כן ולבן? כן וחום חרא? כן וירוק קיא? כן אתה בעד הסטיגמה של המקובלים? לא ושל ה"פריקים"? לא מה השעה? 21:12 ועכשיו? 21:13 ובעוד 5 דקות? 21:18 ובעוד 7 דקות? 21:20 1+1? 2 (3423+345223)4324+5? לאדעת עשית במחשבון? לא עשיתי אתה גזען? ממש לא אתה משתמש בסמיילים של תפוז? לעיתים למה? כי בשביל זה ייצרו אותם למה? כדי שנשתמש בהם מה קורה? טוב מה השעה? 21:13 אתה חושב שנגמרו לי השאלות? אני מקווה אתה חושב שאני חושבת שאתה חושב שדני חושב שהוא טיפש? "אני יודעת שאתה ודע שאני יודעת שאנלא יודעת כלום" חח זה בדיוק השיר שאני שומעת יש לך פלאפון? כן איזה? מוטורולה יש לך בובות? כן צעצועים? כן יש לך חדר לבד? יש לי 2 וחצי חדרים לבד אתה נשוי? לא סיימת ללמוד? לא אתה לומד? לא יש שביתה אתה נחשב לחרשן? לא יודעת מה ציון המבחן האחרון שקיבלת? 96 בגרות במתמטיקה ולפניו? לא זוכרת, בגרות אחרת ומה לגבי בוחן? מי זוכר, זה נגמר לפני שנה הבחנים מה המקצוע האהוב עליך? אנגלית נראה לי מה המקצוע השנוא עליך? פיזיקה מי המורה השנוא עליך? לאדעת כולם אתה שונא בצפר? לא למה? בגלל בג'וינטים בהפסקות אתה נחשב לחנון? לא נראה לי לסנוב? לא לחש? לא לאידיוט? לא למכוער? לא נראה לי ליפה? לאדעת בטוח? אמרתי שאני לא יודעת אתה חושב שאני בספק? ?! אתה נחשב ל'פריק'? כן למה? ככה אתה נטפל לחלשים ממך? לא מישהו נטפל אליך, ביריונים טיפשים כאלה? לא אתה ביריון? לא מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול? לא רוצה לגדול וכשתהיה מבוגר? לא רוצה להיות מבוגרת מה הדרך שבה אתה רוצה למות? "אם לא היה המוות הייתי מזמן מתאבד בקפיצה ירייה" מאיפה לי... באיזה גיל אתה רוצה למות? לאדעת אתה רוצה למות? כן, אבל לא עכשיו אתה שונא אותי? לא היית רוצה לרצוח אותי? לא אתה מעשן? כן אתה לוקח סמים? כן אתה לוקח כדורים? אקמול פעם חתכת את עצמך בכוונה? כן אתה סתום? לא למה? ככה אמ.. יש לך מסנג'ר? כמובן איפה אתה גר? בקרית אתא באיזה רחוב? האלה באיזה קומה? בית פרטי דירה? ^ אתה חושב שאני פדופילית? את מזדיינת עם ילדים? אתה הומו? לא קל לך להשיג בחורות? כן בנות אוהבות אותך? כן הן חושבות שאתה טיפש? לא נראהלי ומה עם המורים, אוהבים אותך? כן וההורים? חחח אין להם ברירה. הם גאים בך? החיים מלאים אכזבות. פשוט תשאלו את הורים שלי. יש לך כשרונות? לאדעת איזה? אתה הולך לחוגים? לא למה? כי עברתי תגיל אם כן, איזה? השתתפת פעם בתחרות? כן אם כן, באיזה? רכיבה על סוסים ניצחת? מקום 2 איזה מקום הגעת? 2 הופעת פעם מול אנשים על במה? כן באיזו צורה? בטקסים וכאלה אתה רוקד? לא אתה שר? במקלחת אתה שחקן? לא אתה טיפש? לא מה השעה? 21:19 כמה זמן אתה חושב שזה ימשך? הרבה אתה רוצה שהשאלון הזה יסתיים? כן לדעתך, השאלון הזה הוא הארוך בשאלונים XD ? לא הארוך בשאלונים, אל תגזימי יש לך עוד משתמשים בתפוז? לא איזה? באיזה עוד פורמים אתה גולש בתפוז? רק בזה וחוץ מתפוז, אתה גולש באתרים אחרים? כע איזה? כל מיני אתה אוהב הארי פוטר? לא קראת את כל הספרים? לא קראתי אפילו אחד קנית את ה7 באנגלית? לא אתה תקנה בעיברית? לא אתה אוהב לקרוא? כן מה לגבי לכתוב? כן אתה אוהב קומדיות? לפעמים וסרטי אימה? לפעמים יש לך יס? לא הוט? כן יש לך טלווזיה? כן יש לך טלווזיה בחדר? כן כמה טלווזיות יש בבית? 5 נראה לי מה הדבר האחרון שאכלת? פופקורן ששתית? מיץ תפוזים שדחפת לאיברים מוסתרים בגופך? כלום אתה חושב שאני מגעילה? קצת תגיד, פעם באמת הקשבת לאיזה פרסומת והלכת לקנות תמוצר? חח יש מצב בגלל הפרסומת? אולי אתה מתכתבת עכשיו עם מישהו? לא אתה חושב שהשאלון הזה יסתיים בקרוב? כן מה שלומך? טוב אתה שמח שהצלחת לשרוד עד כה? מאוד האם היו שאלות שלא ענית עליהם מקודם? יכול להיות מכיר את הלהקה איירון מיידן? כן אוהב? לא הכי מה השעה?? 21:21

mafakit

New member
עוד שאלון...|אלפקה|../images/Emo218.gif

היי מה קורה?בסדר מה השעה? 4 וחצי מה נשמע?סבבה.. מה שלומך?שלומי תקין מה העניינים?שניים בחוץ אחד בפנים D: הכל בסדר?אכן בטוח?כן מה חדש?כלום אני מעצבנת?קצת אתה שונא אותי?לא למה?ככה למה?ככה למה?ככה מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי?לנגן למה?
למה? XDD לא מצחיר.. אתה אוהב מנגו?כן ואבוקדו S: ? בעע וג'וקים?
בן כמה אתה?בקרוב 15 מאיפה? חור החורים יש לך שביתה?כן מה דעתך על השביתה?רגיל כמה זמן אתה גולש כאן בפורום?לא זוכרת למה? XD מה הקטע עם הלמה?!?! מה אתה עושה? שומעת מוזיקה מתי בפעם האחרונה שמעת מוזיקה?עכשיו איזה סוג של מוזיקה אתה אוהב?רוק, מטאל, פאנק מי הם אמני המוזיקה האהובים עליך?אבריללאבין, סימפל פלאןף גאנס אנד רוזס, פנטרה, אונסנס, רד הוט, סאם41.. ויש עוד אתה אוהב את בריטני ספירס?לא למה?לא אוהבת את המוזיקה שלה אבל למה???
אתה מכיר את הלהקה ACDC?כן מה אתה חושב שהם מנגנים?אה.. הם מן סוג של מטאל כזה ><' נכון אני שואלת שאלות טיפשיות?לפעמים מה אתה מעדיף: חרא שמן שמכאיב כאשר הוא יוצא או ששלשול מסריח במיוחד? O_ם מחשב נייד או רגיל? רגיל פלאפון או טלפון?פלאפון אוזניות או רמקולים? שניהם D: תמונות או ציורים? ציורים לאיזה מין אתה נמשך?למין הגברי אתה מעדיף פרסומות אינטרנט או בטלוויזיה?אינטרנט חברות או חברים? שניהם סנובים או טיפשים? טיפשיםXD חרא או פיפי?מה זה השאלות האלה?! קיא או פלוץ? ><' גרפס או פלוץ? גרעפס D: XDD חצ'קונים או אף גדול? WTF?! להיות מעצבן או מתבודד?לא איכפת לי אתה אוהב שחור?כן ולבן?ככה וחום חרא?לא וירוק קיא?לא אתה בעד הסטיגמה של המקובלים?לא ושל ה"פריקים"?לא מה השעה?לא בא לי להגיד לך
ועכשיו?כנ"ל ובעוד 5 דקות?כנ"ל ובעוד 7 דקות?כנ"ל 1+1? 11 (3423+345223)4324+5?כן..שניה.. עשית במחשבון?לא אתה גזען?לא אתה משתמש בסמיילים של תפוז?כן למה?
למה?
מה קורה?בסדר מה השעה?לא מגלה ולא מגלה D: אתה חושב שנגמרו לי השאלות?אני מקווה אתה חושב שאני חושבת שאתה חושב שדני חושב שהוא טיפש?אולי יש לך פלאפון?כן איזה?חרא יש לך בובות?לא
צעצועים? לא יש לך חדר לבד?כן אתה נשוי?לא סיימת ללמוד?לא אתה לומד?שביתה אתה נחשב לחרשן?לא נראה לי מה ציון המבחן האחרון שקיבלת?מאיפה אני זוכרת ולפניו?כנ"ל ומה לגבי בוחן?90 מה המקצוע האהוב עליך?אנגלית[?] מה המקצוע השנוא עליך?ספורט מי המורה השנוא עליך?יש כמה.. אתה שונא בצפר?לא ממש למה?
אתה נחשב לחנון?לא לסנוב?לא יודעת לחש?לא יודעת לאידיוט?לא יודעת למכוער?לא יודעת ליפה?לא יודעת בטוח? לא יודעת אתה חושב שאני בספק?אני חושבת שאת צריכה עזרה אתה נחשב ל'פריק'?לא יודעת למה?
אתה נטפל לחלשים ממך?לפעמים XD מישהו נטפל אליך, ביריונים טיפשים כאלה?לא נראה לי אתה ביריון?לא מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול?לא יודעת וכשתהיה מבוגר?כנ"ל מה הדרך שבה אתה רוצה למות?לא יודעת באיזה גיל אתה רוצה למות?לא יודעת אתה רוצה למות?לא עכשיו אתה שונא אותי?ככה היית רוצה לרצוח אותי?כן
אתה מעשן?לא אתה לוקח סמים?לא אתה לוקח כדורים?לא פעם חתכת את עצמך בכוונה?בערך אתה סתום?לפעמים למה?ככה אמ.. יש לך מסנג'ר?כן איפה אתה גר?בחור באיזה רחוב? מאיפה אני יודעת XD באיזה קומה? אין קומות..בתים פרטיים דירה?-- אתה חושב שאני פדופילית?אולי אתה הומו?לא קל לך להשיג בחורות? אני לא מחפשת בחורות בנות אוהבות אותך? O_ם הן חושבות שאתה טיפש? O_ם ומה עם המורים, אוהבים אותך?חלק וההורים?שונאים אותי מאוד רוצים להעיף אותי מהבית
הם גאים בך?לא יודעת.. יש לך כשרונות?אולי איזה?לא מגלה
אתה הולך לחוגים?כן למה?גיטרה ואומנויות הבמה [עזבו] ><' אם כן, איזה?^^^^^^^^^^^^^^^^ השתתפת פעם בתחרות?כן אם כן, באיזה?רכיבה ניצחת?מקום שלישי
איזה מקום הגעת?^^^^^ הופעת פעם מול אנשים על במה?בטח! D: באיזו צורה?תיאטרון אתה רוקד?לא אתה שר?לא אתה שחקן?כן
אתה טיפש?אולי מה השעה? עשרה ל5 כמה זמן אתה חושב שזה ימשך?מקווה שלא הרבה אתה רוצה שהשאלון הזה יסתיים?כן לדעתך, השאלון הזה הוא הארוך בשאלונים XD ?לא יש לך עוד משתמשים בתפוז?כן איזה?לא יודעת יש עוד מלא באיזה עוד פורמים אתה גולש בתפוז?כל מיני וחוץ מתפוז, אתה גולש באתרים אחרים?כן איזה?כל מיני אתה אוהב הארי פוטר?לא ממש קראת את כל הספרים?לא קנית את ה7 באנגלית?לא אתה תקנה בעיברית?לא אתה אוהב לקרוא?לא כל כך מה לגבי לכתוב?כנ"ל אתה אוהב קומדיות?כן וסרטי אימה?כן יש לך יס?כן הוט? לא יש לך טלווזיה?כן יש לך טלווזיה בחדר?כן כמה טלווזיות יש בבית?4 בבית ועודאחת אצל סבתא ואחת אצל אח שלי מה הדבר האחרון שאכלת?בורקסים תוצרת בית D: ששתית? למונענע שדחפת לאיברים מוסתרים בגופך? O_ם אתה חושב שאני מגעילה?כן קצת תגיד, פעם באמת הקשבת לאיזה פרסומת והלכת לקנות תמוצר?לא נראה לי בגלל הפרסומת?כנ"ל אתה מתכתבת עכשיו עם מישהו?כן אתה חושב שהשאלון הזה יסתיים בקרוב?כן מה שלומך?בסדר אתה שמח שהצלחת לשרוד עד כה?כן האם היו שאלות שלא ענית עליהם מקודם?לא מכיר את הלהקה איירון מיידן?כן אוהב?ככה מה השעה?? עשרה ל5 P:

ליאל44

New member
עונה

היי מה קורה? סבבה מה השעה? נממ.. אין לי כוח לענות מה נשמע? סבבה [
] מה שלומך? סבבה מה העניינים? כנ''ל הכל בסדר? כן.. בטוח? כן..
מה חדש? אין חדש
אני מעצבנת? מאודדד
אתה שונא אותי? אם תמשיכי בשאלות הפתאטיות והמופלצות מהתחת האלה אז ישנא אותך כן. למה? ^^ למה? ^^^ למה? ^^^ מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? לשחק לשיר עם המוזיקה במחשב להיכנס לאתרים ולראות סירטונים במחשב למה? ככה למה? XDD
אתה אוהב מנגו? נממ.. כן חולה על מנגו ואבוקדו S: ? כן גם מאוד אוהב אבוקדו וג'וקים? לאא בעעעעע
בן כמה אתה? 14 מאיפה? מעלה אדומים יש לך שביתה? נמממ.. כן מה דעתך על השביתה? שהיא סבבה וכיפית כמה זמן אתה גולש כאן בפורום? שנה למה? XD ^^^^ מה אתה עושה? עונה על השאלון הזה [?] מתי בפעם האחרונה שמעת מוזיקה? לפני כמה דקות איזה סוג של מוזיקה אתה אוהב? פופ מי הם אמני המוזיקה האהובים בריטני פאריס וכריסטינה אגילרה אתה אוהב את בריטני ספירס? כן מאוד למה? ככה אבל למה??? קחי בקבוק של כדורים ותתאבדי קרצייההההה
אתה מכיר את הלהקה ACDC? לא.. מה אתה חושב שהם מנגנים? לא יודע ואינלי מושג נכון אני שואלת שאלות טיפשיות? כן הרבה שאלות טיפשיות למרות שאני לא מאשים אותך ככה זה שהמוח שלך קטן מה אתה מעדיף: שתתאבדי תעשי את זה?
חרא שמן שמכאיב כאשר הוא יוצא או ששלשול מסריח במיוחד? וואט?
מחשב נייד או רגיל? שתיהם פלאפון או טלפון? פלאפון אוזניות או רמקולים? רמקולים תמונות או ציורים? תמונות לאיזה מין אתה נמשך? בנות אתה מעדיף פרסומות אינטרנט או בטלוויזיה? טליווזיה באינטרנט זה חופר בטליווזיה גם אבל זה מציל אותי מלראות את הכיעור של המתמודדים בנולד לרקוד
חברות או חברים? חברים סנובים או טיפשים? שתיהם לא אבל את שייכת לטיפשים האני חרא או פיפי? חח מה שיוצא ומה את שואלת על זה סתומה? אוי הטימטום הגדול שלך כול כך גדול
קיא או פלוץ? אולי תתאבדי ותפטרי את כולנו מהטימטום הבלתי נגמר שלך???
גרפס או פלוץ?- XDD חצ'קונים או אף גדול? אף אחד מהם להיות מעצבן או מתבודד? מתבודד עדיף מאשר להיות מעצבן כמוך
אתה אוהב שחור? לא.. ולבן? יסס וחום חרא?חח סתמי מטומטת בואי
אותך כי הטימטום שלך עצובב
וירוק קיא? איכסססססססססס סתמי כברר אתה בעד הסטיגמה של המקובלים? לא כל אחד שווה אבל עלייך אני בטוח שיעשו חרם
ושל ה"פריקים"? לא.. אבל יש פריקים שחשים את עצמם ואותם אני לא סובל
מה השעה? לא יודע ואינלי כוח לענות ועכשיו? דיי חפרת ובעוד 5 דקות? ובעוד 7 דקות? 1+1? (3423+345223)4324+5? עשית במחשבון? סתמי אתה גזען? לא למה את כן?
אתה משתמש בסמיילים של תפוז? כן את לא רואה זה מה שאת מוח של
למה? למה? מה קורה? שאלת אותי 500 פעמיים נודניקית
מה השעה? אתה חושב שנגמרו לי השאלות? אני חושב שאת סתומה אתה חושב שאני חושבת שאתה חושב שדני חושב שהוא טיפש? וואט?
יש לך פלאפון? כן איזה? יש לך בובות? לאא
לך יש? טוב את ילדה קטנה ובלי מוח אז בטח יש לך צעצועים? לאח שלי הקטן יש לך חדר לבד? כן אתה נשוי? איך לא
סיימת ללמוד? לא אתה לומד? יס אתה נחשב לחרשן? לא יודע.. מה ציון המבחן האחרון שקיבלת? אין לנו כמעט מבחנים השביתה
ולפניו? ומה לגבי בוחן? שונאא מה המקצוע האהוב עליך? היסטוריה לשון ותנ''ך מה המקצוע השנוא עליך? מתמטיקה בגלל המורה ובגלל המקצוע אנגלית בגלל המורה
מי המורה השנוא עליך? אהובה וחני נוי שתי הזונות המפגרות..
אתה שונא בצפר? כן למה? כי יש מורים מעצבנים גרר..
ומקצועות מטופשים
אתה נחשב לחנון? לא סתמיי לסנוב? לא את כן לחש? לא.. לאידיוט? לא. למה את כאן? למכוער? יש לי פנים לא יפות ליפה? לא.. בטוח? כן תסתמי כברר אתה חושב שאני בספק? וואט?
אתה נחשב ל'פריק'? לא.. למה? אתה נטפל לחלשים ממך? כן לפעמיים
מישהו נטפל אליך, ביריונים טיפשים כאלה? כן.. אתה ביריון? לא מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול? שחקן וכשתהיה מבוגר? מה הדרך שבה אתה רוצה למות? ממחלה
באיזה גיל אתה רוצה למות? 100 אתה רוצה למות? לא בעע אתה שונא אותי? כן... הכי שבעולם היית רוצה לרצוח אותי? כן כי יש לך מוח חלול בטיפשות
אתה מעשן? לא אתה לוקח סמים? כנ''ל אתה לוקח כדורים? כנ''ל פעם חתכת את עצמך בכוונה? לא.. אתה סתום? לא את סתומה? ת'אמת אני לא צריך לשאול אני יודע כבר את התשובה למה? אמ.. יש לך מסנג'ר? לא איפה אתה גר? מעלה אדומים באיזה רחוב? הרותם 66/2 באיזה קומה? דירה? 66/2 אתה חושב שאני פדופילית? כן.. ומטומטת אתה הומו? לאא קל לך להשיג בחורות? לא כול כך.. בנות אוהבות אותך? כנ''ל הן חושבות שאתה טיפש? לא. ומה עם המורים, אוהבים אותך? לא.. אני וחבר שלי כל הזמן משגעים אותם בהפסקות וההורים? כן הם גאים בך? כן יש לך כשרונות? כן אני חושב איזה? משחק שירה אתה הולך לחוגים? כן למה? ככה.. פסיכית אם כן, איזה? הנוע''ל (הנוער העובד והלומד) חוג אחד שאני לא רוצה להגיד אותו כאן ולימודיה השתתפת פעם בתחרות? לא.. אם כן, באיזה? ניצחת? איזה מקום הגעת? הופעת פעם מול אנשים על במה? לא באיזו צורה? אתה רוקד? אתה שר? כן אתה שחקן? כן אתה טיפש? לא ואת חופרת
מה השעה? כמה זמן אתה חושב שזה ימשך? הטימטום שלך? הרבה שנים השאלון? אני ממש מחכה שהוא יסתיים אתה רוצה שהשאלון הזה יסתיים? ברוררר לדעתך, השאלון הזה הוא הארוך בשאלונים XD ? המטומטם שבשאלונים יש לך עוד משתמשים בתפוז? כינוי ממש מעאפן איזה? לא משנה באיזה עוד פורמים אתה גולש בתפוז? בריטני ספירס כריסטינה אגילרה לינדזי לוהאן סקו''ש פורום ערוץ אמטוי עולם הבידור והזוהר מצעדי מוזיקה וזהו. וחוץ מתפוז, אתה גולש באתרים אחרים? כן איזה? כמעט מלאכים האתר הישראלי טיפו בריטני ספירס האתר הישראלי.. אתרי ריכלות ועוד. אתה אוהב הארי פוטר? כן קראת את כל הספרים? רק ת'ספר הראשון והלפני אחרון או האחרון
קנית את ה7 באנגלית? לא אני לא טוב באנגלית אתה תקנה בעיברית? כן אתה אוהב לקרוא? ספרי מתח/הרפתקאות אני בכלל מת על ספרים מה לגבי לכתוב? חח לא.. אתה אוהב קומדיות? יס וסרטי אימה? לאא
יש לך יס? כן הוט? לא יש לך טלווזיה? יס. יש לך טלווזיה בחדר? כן כמה טלווזיות יש בבית? 4 מה הדבר האחרון שאכלת? פופקורן ששתית? ספרייט שדחפת לאיברים מוסתרים בגופך? וואט?
אתה חושב שאני מגעילה? אני חושבת שאת מטומטת מגעילה פאקצה מוח חלול הכל.. תגיד, פעם באמת הקשבת לאיזה פרסומת והלכת לקנות תמוצר? לא.. בגלל הפרסומת? אתה מתכתבת עכשיו עם מישהו? עם מישו מפורום אמטוי אתה חושב שהשאלון הזה יסתיים בקרוב? אני מקווה.. מה שלומך? חפרת דיי שלומי היה מצוין עד שהגיע השאלון הדפקט הזה והעלה לי את העצבים
אתה שמח שהצלחת לשרוד עד כה? נראהלי שכן.. האם היו שאלות שלא ענית עליהם מקודם? לא נראה לי מכיר את הלהקה איירון מיידן? מי אלה?

למעלה