שאלון..

LIRONSH100

New member
שאלון..

טוב אז אני מידי פעם מסתכלת על הפורום הרישמי של היהודים והם מביאים אחלה שאלונים! אז הינה אחד (אני הורדתי שאלות שהן לא רלוניות לפה או- כאלה שלא מתאימות.. או (מה לעזאזל הם חשבו..) בקיצור הטעמתי את זה לכאן.. ************* שם: תאריך לידה: מקום מגורים: שיר אהוב: סרט אהוב: תוכנית טלוויזיה אהובה: זמר אהוב: זמרת אהובה: יום אהוב בשבוע: דיסק אהוב: תאריך אהוב: האם אי פעם עישנת? האם אי פעם שתית אלכוהול? האם אי פעם עברת על החוק? האם אי פעם נשבר לך הלב? האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? האם אי פעם בכית על מישהו? האם אי פעם בכית על מישהי? האם אי פעם שברת למישהו את הלב? האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? האם אי פעם שיקרת? יש\אין חבר: גובה: מידת נעלים: פריסינג: קעקועים: ב24 שעות האחרונות בכית? ב24 שעות האחרונות צחקת? ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? ב24 שעות האחרונות קנית משהו? בימים אלו אתה מאוהב? הדבר שהכי קשה לך איתו: מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? האדם האחרון שהתקשר אלי- האדם האחרון שדיברתי איתו במסנ': המקום האחרון שהייתי בו: הסטיה שלי היא: הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- תכונה טובה שלי: תכונה רעה שלי: האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? תרמת פעם לקבצן? האם גנבת משהו במכולת? יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? אכלת משהו לא כשר? אתה שומר כשרות? שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? הפרת הבטחה שהבטחת? השתכרת עד אבדן חושים? מה צבע החדר שלך? באיזה בושם אתה משתמש? אתה אוהב לענוד תכשיטים? מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? חיבקת מישהו/י? מישהו/י חיבק/ה אותך? עישנת? שתית משקה אלכוהולי? השתכרת? שכבת עם מישהו/י? היית במועדון? לבשת חצאית? קנית בגד? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? הקדישו לך שיר? שיפרו לך את המצברוח? היום: באיזו שעה התעוררת? מה/מי העיר אותך? מה היה הדבר הראשון שאמרת? מה היה הדבר הראשון ששמעת? מה היה השיר הראשון ששמעת? מה אכלת? איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? איזה כיתה את: הבנאדם הכי יפה שראית: את חושבת שאת יפה? את חושבת שאת צבועה? את חושבת שאת קנאית? את חושבת שאת קרצייה? את חושבת שאת עקשנית? את אוהבת את עצמך? בזבזנית או חסכנית? בנאדם ש: שונא/ת: אוהב/ת: מתגעגע/ת אליו: חסר לך: עושה לך טוב להיות איתו: הכי מצחיק: הכי דפוק: הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו: יש לך פלאפון? למי אתה מתקשר הכי הרבה? איזה צלצול יש לך? הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? את רוצה להיות זמרת? את רוצה להיות שחקנית? אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? פורום אהוב: באיזה פורומים את כותבת: יש לך חברים בפורומים? מי האדם האחרון שדיברת איתו? מה את עושה עכשיו? את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? מה את/ה שומע/ת? מה הסרט האחרון שראית? מה התוכנית האחרונה שראית? מה הדיסק האחרון ששמעת? מה החלום שלך? האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? שאבת אבק בלי שביקשו ממך? בנית טירה מחול? היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? אאממ כן אם יש משהו שאתן לא רוצות ךלהגיד באחד השאלות- פשוט אל תענו על זה.. (ד"א נוג קיבלתי 80 באזרות -ובאגנלית ציון סופי 97 (זונות...)

LIRONSH100

New member
עונה...

שם:לירון תאריך לידה:10.6.89 מקום מגורים: אי שם בגליל המערבי שיר אהוב: דיס אינט אה לאב סונג.. סרט אהוב: הצרות של פרנק תוכנית טלוויזיה אהובה:8 כלילים פשוטים זמר אהוב:ג'ון בון ג'ובי זמרת אהובה: אוריתצ TT שחף יום אהוב בשבוע:שישי-חוזרים מהצבא (עוד יומיים..) דיסק אהוב:ואי שאלה קשה.. אני חושבת באונס... תאריך אהוב:.2.3.63 ואני לא צריכה להגיד למה.. האם אי פעם עישנת?לא"!! האם אי פעם שתית אלכוהול?כן האם אי פעם עברת על החוק?לא האם אי פעם נשבר לך הלב?פעם אחת? האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? אממ לא שאני זוכרת.. האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן- שאלה אחת באנגלית שהורידה לי את הצמיון ממאה ל95! וזה כזה טעות מטומטמת!! האם אי פעם בכית על מישהו?כן... האם אי פעם בכית על מישהי?אממ עוד לא יצא לי האמת.. האם אי פעם שברת למישהו את הלב?אני גיליתי את זה רק לפני חצי שנה... האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת?כן האם אי פעם שיקרת?בלית ברירה.. יש\אין חבר:אין גובה:1.54- "דברים טובים באים באריזות קטנות וג'ון הוא ההוחכה לזה!!!" מידת נעלים:38 פריסינג:אין קעקועים:אין ב24 שעות האחרונות בכית? לא ב24 שעות האחרונות צחקת?כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו?כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות?כן ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו?לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו?לא אבל הערב אני יעשה קניות אחרונות.. בימים אלו אתה מאוהב?בג'ון... הדבר שהכי קשה לך איתו:שהם כל כך רחוקים והם לא ממש מודעים לקיומי... מישהו אחד שהייתי רוצה להיות?דורת'יאה האדם האחרון שהתקשר אלי-אבא האדם האחרון שדיברתי איתו במסנ':מור המקום האחרון שהייתי בו:אממ בחדר שלי.. הסטיה שלי היא:בון ג'ובי הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים-על הכלב שלי תכונה טובה שלי:אממ לא יודעת... תכונה רעה שלי:אני שוברת כל דבר שאפשר לשבור... (גם אם חושבים שאי אפשר..) האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? מורה בג"ג- ובסף קיבלתי 80 בבגרות!! עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש?כן תרמת פעם לקבצן?אממ אני לא זוכרת... האם גנבת משהו במכולת? לא יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך?ברור- החיים של ברק -(הכלב בהמקסים שלי..) אכלת משהו לא כשר? לא! אתה שומר כשרות? כן (ונוגה יכולה להעיד על זה..) שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? בכונה- פעם אחת..-את הדיסקמן של אח שלי שהתעצבנתי על אח שלי-עזבו ריב ממש ישן.. הפרת הבטחה שהבטחת?לא שאני זוכרת.. השתכרת עד אבדן חושים? לא... מה צבע החדר שלך? לבן ואני שנים על גבי שנים אומרת לאבא לצבוע לי אותו לסגול!!! באיזה בושם אתה משתמש? אממ אין לי מושג אייך קוראים לו.. אתה אוהב לענוד תכשיטים?כן. מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? אממ ]ירסמתי בשכבה משהו ממש רע על האויבת שהיתה לי.. (תודה לאל אני לא יראה אותה יותר-היא כמעט מכוערת כמו כיעורי! בעצם אולי כיעורי יותר יפה ממנה..) באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? אממ כל אחד והזמן שלה..אבל שזה יהיה לפחות עם מישהו מיוחד.. ושבאמת מאהבה.. (וכאלה..) מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת אמיתי אף פעם (כן אני מודה. מזל רע..) חיבקת מישהו/י?לפני שניה- את ברק... מישהו/י חיבק/ה אותך? אממ לא זוכרת.. (נירא לי נוג אבל אני לא בטוחה..) עישנת?אף פעם! היית במועדון? הליהל שבין רביעי לחמישי.. לבשת חצאית? שבת שעברה קנית בגד? אממ היום אני הולכת.. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"?לפני חצי שנה... הקדישו לך שיר?ואי לפני שנתיים- וזה היו -היהודים- וזה סיפור ארו.. (הייתי מארחת שלהם ויחד עם אח שלי- וביקשנו מהם שיר מסוים והם אמרו שבהופעה הבאה הם יבצעו אותו כי הפעם הם כבר לא יכולים לשנות את הפליליסט. וגם קבענו איתם איזה הופעה שידענו שנהיה שם כבר.. אז באמצע ההופעה תום אומר- לפני כמה שבועות פגשנו זוג אחים ח מודים-והם ביקשו מאתנו את השיר הזה- אז זה בשבילכם.. והם ביצעו אותו!!.) שיפרו לך את המצברוח? אממ אתמול- התבאסתי שנארו לי כל כך מאט ימים- אז הסתכלתי על תמונות של ג'ון- וזה ישר שיפר לי את המצב רוח.. היום: באיזו שעה התעוררת? ץשע וחצי(באופן ססופי- זה התחיל בשש בבוקר-אחר כךל כל שעה.. מה/מי העיר אותך?בסוף-ברק- הוא החליט שהגיע הזמן שאני יקום.. מה היה הדבר הראשון שאמרת?"ברקי תרד ממני!!!!" (הוא התחיל ללקלק אותי..) מה היה הדבר הראשון ששמעת? הו סאז יו כנט גו הום מה היה השיר הראשון ששמעת?הו סאז יו כאנט גו הום.. מה אכלת? אממ מאפים של טבעול מתפו"א.. איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?עוד יומיים!! איזה כיתה את: עוד יומים-באחת הכיתות הטירונות בצה"ל.. הבנאדם הכי יפה שראית:ג'ון בון ג'ובי את חושבת שאת יפה? אממ לא דורת'יאה אבל ניראת בסדר ככה... את חושבת שאת צבועה? אממ לא... את חושבת שאת קנאית? כן! (בדרות'י...) את חושבת שאת קרצייה? תלוי למי... את חושבת שאת עקשנית? תלוי במה.. את אוהבת את עצמך?אממ חלק.. בזבזנית או חסכנית?בזבזנית (לפי אבא שלי..) בנאדם ש: שונא/ת: מישהי מהכיתה שלי לשעבר.. אוהב/ת:ג'ון בון ג'ובי מתגעגע/ת אליו:ואי הרבה -בקיצור כל החברות מהבית ספר.. חסר לך:אותם- (חברה מהשכבה..) עושה לך טוב להיות איתו: נוגה? הכי מצחיק: דייב! הכי דפוק:מישהו מהכיתה שלי.. הכי מוזר:אממ גם מישהו מהשכבה שלי.. הכי כיף לדבר איתו: נוגה... יש לך פלאפון?ברור.. למי אתה מתקשר הכי הרבה? אבא-אח שלי-אמא ונוגה איזה צלצול יש לך?אממ אני ממש רוצה של בונג' אז בהזדמנות הראשונה שאני יצליח להשיג יש לי פלאפון מעצבן!) הקול הכי יפה ששמעת? של ג'ון.. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? אממ שאני הכנתי אתמול בצייר.. (זה במחשב השני- במחשב הזה(של אחי) זה רקע של בית"ר... את רוצה להיות זמרת?לא-ועדיף לעולם שלא.. את רוצה להיות שחקנית? לא... אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?לא אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? ברור... אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? ואו המון דברים-אבל קודם כל-0הולכת להופעה של בונג'- ופוגשת אותם- ולוקחת מפרט של ג'ון! (אני רוצה שרשרת עם מפרט שלו..) ואממ מתיעצת עם סטפ מה לעשות בשאר... פורום אהוב: בונגד' בת]וז כמובן... באיזה פורומים את כותבת:פה-ובהייד פארק... יש לך חברים בפורומים? ברור!! מי האדם האחרון שדיברת איתו? אמא מה את עושה עכשיו? עונה על השאלון הזה.. את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו?כרגע לא... (לפני דקה שמעתי את מריקול..) מה את/ה שומע/ת? אמרתי... מה הסרט האחרון שראית? הצרות של פרנק (יחד עם נוגה..לפחות חלק..) מה התוכנית האחרונה שראית? 8 כללים פשוטים.. מה הדיסק האחרון ששמעת? LH מה החלום שלך?לפגוש את הלהקה... האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות?לא רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ?לא שאבת אבק בלי שביקשו ממך?לא! בנית טירה מחול?לא שאני זוכרת... היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו?לא נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא) אמממ התנעתי את המוכנית זה נחשב? סיכנת את חייך עבור מישהו אחר?אממ עוד לא הייתה לי את ההזדמנות... בתמונה -כפיר אריות לבקן!! איזה חמוד אה?

nogao10

New member
עונה 2

שם: נוגה עומר (או משהו כזה.....
) תאריך לידה: 10.5.90 מקום מגורים: צפונית לצפון המעונן (ירד היום גשם!!!! היה מעולה) שיר אהוב: כרגע? Father time של ריצ'י סמבוקי שלי סרט אהוב: וונדטה תוכנית טלוויזיה אהובה: יריחו וחברים זמר אהוב: ריצ'י סמבוקי זמרת אהובה: ריאנה (כן, אני יודעת.... חחחח) יום אהוב בשבוע: שישי דיסק אהוב: קשה ממש, אני חושבת ש KTF תאריך אהוב: ה 20.6.08, ואולי ה 3.6.08 (הלוואי!!!!!) האם אי פעם עישנת? לא!!!!!!!!!!!!!! איכס!!!!!!!!!!!!!!!! האם אי פעם שתית אלכוהול? רק בבית (אני חננה..... לא, אני פשוט לא אוהבת את הטעם) האם אי פעם עברת על החוק? בקטנה האם אי פעם נשבר לך הלב? בקטנה בלבד האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? ברור האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? ה-5 יחידות מתמטיקה שלי..... האם אי פעם בכית על מישהו? מממממממ..... יש מישהו שיכול לומר לא? האם אי פעם בכית על מישהי? נראה לי שכן האם אי פעם שברת למישהו את הלב? אני מקווה שלא האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כן האם אי פעם שיקרת? כן יש\אין חבר: אין, ויש, אין במציאות, אבל בדמיון המעוות ממש שלי אני נשואה
גובה: 168 מידת נעלים: פרטי.....חחחחח.... סתם, 38-9 פריסינג: בזמן שעישנתי
קעקועים: אני רוצה לעשות פנטגרם על הקרסול, אבל עוד כמה שנים, אחרי שאני אהייה בטוחה ב24 שעות האחרונות בכית? כמעט ב24 שעות האחרונות צחקת? המון ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? לא הרבה ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? ממש לא! ב24 שעות האחרונות קנית משהו? לא, אבל הכל יבוא ביום שלישי כפיצוי בימים אלו אתה מאוהב? רק בלהקה שלי, וב..... אני מקווה שלא הדבר שהכי קשה לך איתו: שוביניזם ואנשים שמנסים להתווכח עם האמונות שלי מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? ג'אן הזאת... נו, החברה של ריצ'י האדם האחרון שהתקשר אלי- חברה שלי לפני 10 דקות האדם האחרון שדיברתי איתו במסנ': בטח לירון אתמול בערב המקום האחרון שהייתי בו: הבית ספר הסטיה שלי היא: בון ג'ובי, בעיקר הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- המוזיקה תכונה טובה שלי: אני אוהבת להקשיב תכונה רעה שלי: יש המון... תנו לי לחשוב..... בטח אובססיה משתנה האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? לא צעקתי, זה בטוח עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לא נראה לי תרמת פעם לקבצן? יש מצב האם גנבת משהו במכולת? כן........ אבל בקטנה!!! יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? יש כמה אכלת משהו לא כשר? אם הייתם גדלים בבית כמו שלי הייתם יודעים שאין דבר כזה לא כשר..... אז התשובה היא כן אתה שומר כשרות? אני צמחונית, אז אפשר לומר שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? לא, אני נזהרת מלזרוק דברים שבירים, רק מחברות וכאלה הפרת הבטחה שהבטחת? לא מזמן, כן השתכרת עד אבדן חושים? ממש לא!!!!! מה צבע החדר שלך? לבן וקירות אדומים באיזה בושם אתה משתמש? זה עם הפרח.... תעזרו לי כאן אתה אוהב לענוד תכשיטים? כן, אבל יש לי אינפקציה כרגע מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? לא יודעת באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? כשאתה מוכן מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? ----------- חיבקת מישהו/י? היום מישהו/י חיבק/ה אותך? היום עישנת? --------- שתית משקה אלכוהולי? לפני שבועיים השתכרת? -------- שכבת עם מישהו/י? כן, בדיוק כרגע....חחחחחחח......... היית במועדון? אין לי שמץ לבשת חצאית? -------- קנית בגד? שבוע, בטח אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? -------- הקדישו לך שיר? -------- שיפרו לך את המצברוח? היום היום: באיזו שעה התעוררת? 6:54, שעון מעורר מטומטם!!!! כמעט איחרתי את ההסעה מה/מי העיר אותך? אמא מה היה הדבר הראשון שאמרת? "וואי, מה השעה? אוי, לא!!!!!" מה היה הדבר הראשון ששמעת? "שירי (כן, השם שלי) את מאחרת" מה היה השיר הראשון ששמעת? Memphis lives in me מאת דייב מה אכלת? קורנפלקס, מנה חמה, לחם איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? איך קוראים לזה שכתב את העלמה יוליה (היה לי מבחן) איזה כיתה את: י"ב הבנאדם הכי יפה שראית: ג'ון בון ג'ובי את חושבת שאת יפה? לא.... רגילה את חושבת שאת צבועה? מקווה ממש שלא את חושבת שאת קנאית? כן את חושבת שאת קרצייה? לא את חושבת שאת עקשנית? לא ממש את אוהבת את עצמך? לפעמים בזבזנית או חסכנית? תלוי מתי... בזבזנית כשזה מגיע לבונג' בנאדם ש: שונא/ת: כמה ילדים בשכבה שלי אוהב/ת: יש אנשים..... מתגעגע/ת אליו: תמיד
חסר לך: קצת חופש עושה לך טוב להיות איתו: הMP שלי, אני מניחה....... כמובן שהחברות שלי, מה חשבתם??!! הכי מצחיק: המון דברים הכי דפוק: הלימודים הכי מוזר: מילים לטיניות הכי כיף לדבר איתו: התמונה שלי של ריצ'י
חחחחחחח יש לך פלאפון? אכן כך למי אתה מתקשר הכי הרבה? לאחרונה? לשכת גיוס..... איזה צלצול יש לך? IML, כמובן הקול הכי יפה ששמעת? הקול של ריצ'י בכמה מהשירים שלו.... איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? תמונה מהטיול להולנד את רוצה להיות זמרת? הכי לא את רוצה להיות שחקנית? ממש לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? ממש ממש לא אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן, לכן אני אומרת את זה לעיתים כל כך רחוקות אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? הופעה של בונג'... זה ועוד כמה דברים פורום אהוב: זה שאנחנו בו עכשיו באיזה פורומים את כותבת: 3 של בונג' יש לך חברים בפורומים? אולי... חחחחחחחח מי האדם האחרון שדיברת איתו? המ? מה את עושה עכשיו? כותבת את השורות האלה, שומעת בונג' את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? כן מה את/ה שומע/ת? בונג', The distance מה הסרט האחרון שראית? אתמול ראיתי קצת פגוש את ההורים מה התוכנית האחרונה שראית? פרוייקט מסלול מה הדיסק האחרון ששמעת? בון ג'ובי, נראה לי מה החלום שלך? להיות בהופעה של... אמ...... להקה שאתם לא ממש מכירים
האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? לא! רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? לא!!!!!!!!!!!!!! שאבת אבק בלי שביקשו ממך? אני אפילו לא יודעת להדליק את המכשיר בנית טירה מחול? בטח היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא..... נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? כן!!!! וואי, כזה כיף!!!! סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא.... איפה אתם חושבים שהייתי?

Black Balloon

New member
~

שם: שני תאריך לידה: 5.9.90 מקום מגורים: אור יהודה שיר אהוב: יש המון. סרט אהוב: כנ"ל. תוכנית טלוויזיה אהובה: כרגע האוס (
), חברים ונמלטים (אז מה אם אני רק בפרק 3 של עונה 1
) זמר אהוב: הממ אני לא יודעת. זמרת אהובה: גם לא. יום אהוב בשבוע: רביעי. דיסק אהוב: אני שונאת שאלות כאלה! תאריך אהוב: :| האם אי פעם עישנת? לא. האם אי פעם שתית אלכוהול? חצי שלוק של יין, נחשב? האם אי פעם עברת על החוק? חח אפשר לומר. האם אי פעם נשבר לך הלב? אני לא יודעת. האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? אני חושבת שכן. האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן. האם אי פעם בכית על מישהו? כן. האם אי פעם בכית על מישהי? כן. האם אי פעם שברת למישהו את הלב? אני מקווה שלא.
האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כן. האם אי פעם שיקרת? כן, מי לא? יש\אין חבר: אין. גובה: 1.59 מידת נעלים: 37-8 פריסינג: אין. קעקועים: אין. ב24 שעות האחרונות בכית? לא. ב24 שעות האחרונות צחקת? כן. ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן. ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? כן. ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? כן. ב24 שעות האחרונות קנית משהו? כן. בימים אלו אתה מאוהב? לא במשהו אמיתי
הדבר שהכי קשה לך איתו: אני לא יודעת נווווו מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? האדם האחרון שהתקשר אלי- אין לי כוח לבדוק. האדם האחרון שדיברתי איתו במסנ': רמה. המקום האחרון שהייתי בו: בחדר?
הסטיה שלי היא: פממ הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- ^#@632 תכונה טובה שלי: השאלון הזה חופר. תכונה רעה שלי: האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? לא עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? כן תרמת פעם לקבצן? כן האם גנבת משהו במכולת? כן יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? כן אכלת משהו לא כשר? אפשר לומר אתה שומר כשרות? לא שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? כן הפרת הבטחה שהבטחת? כן השתכרת עד אבדן חושים? לא מה צבע החדר שלך? תכלת באיזה בושם אתה משתמש? - אתה אוהב לענוד תכשיטים? כן מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? אנילאזוכרת באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? אין לזה גיל, מתי שזה מרגיש נכון. מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? אף פעם?
חיבקת מישהו/י? היום מישהו/י חיבק/ה אותך? היום עישנת? אפעם שתית משקה אלכוהולי? בלההה השתכרת? אפעם שכבת עם מישהו/י? אפעם היית במועדון? - לבשת חצאית? וואוווווו, איזה 4 שנים. קנית בגד? %@%!@@2222222 אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? |ממורמר| הקדישו לך שיר? שיפרו לך את המצברוח? היום: באיזו שעה התעוררת? 8 וחצי מה/מי העיר אותך? אמא מה היה הדבר הראשון שאמרת? "אההה... עוד 5 דקות" מה היה הדבר הראשון ששמעת? את הרדיו והצעקות של ההורים שלי מה היה השיר הראשון ששמעת? לא זוכרת מה אכלת? אוכל איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מה יהיה עם השביתה איזה כיתה את: י"ב הבנאדם הכי יפה שראית: את חושבת שאת יפה? לפעמים :$ את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? אולי, קצת את חושבת שאת קרצייה? חחחח ועוד איך! את חושבת שאת עקשנית? במידה מסויימת,כן את אוהבת את עצמך? לא תמיד בזבזנית או חסכנית? אני לא יודעת לענות על זה בנאדם ש: שונא/ת: כמעט כל העולם בערך אוהב/ת: יש כמה מתגעגע/ת אליו: אחיין שלי, אריאל
חסר לך: סבתא ודודה שלא יצא לי להכיר. עושה לך טוב להיות איתו: יולי, מיטל הכי מצחיק: אני P: סתם לא, לא יודעת. הכי דפוק: הרבה הכי מוזר: מיטל הכי כיף לדבר איתו: יולי יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? חברה איזה צלצול יש לך? צלצול, נו :p הקול הכי יפה ששמעת? ^%#@623 איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של ים כזה והר ואישה וסירה, ציור כזה P: את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות שחקנית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? תלוי איזו, נראה לי שלא, כי הם צבועים. אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן... אממ אני לא בטוחה כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? חח לא תמיד.. אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? אני צריכה לחשוב על זה פורום אהוב: שמיניסטים ^^ באיזה פורומים את כותבת: פה, שמיניסטים יש לך חברים בפורומים? כן מי האדם האחרון שדיברת איתו? אח שלי מה את עושה עכשיו? עונה על השאלון הזה? P: את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? לא מה את/ה שומע/ת? כלום מה הסרט האחרון שראית? לילה מוטרף במוזיאון מה התוכנית האחרונה שראית? נמלטים מה הדיסק האחרון ששמעת? ^#^@#^@ מה החלום שלך? שהשאלון הזה יגמר האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? אוי, כן. הרבה יותר מידי. רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? כן שאבת אבק בלי שביקשו ממך? חחחחחחחח בנית טירה מחול? כן היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? מה? נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? לא סיכנת את חייך עבור מישהו אחר?לא

עונהה:)

שם: דניאל תאריך לידה: 7.7.1991 מקום מגורים: פרדס חנה שיר אהוב: "הלו" של ליונל ריצ'י... סרט אהוב: שרק:) תוכנית טלוויזיה אהובה: "השרדות" זמר אהוב: ממממ יש המוןןןן אבל בון ג'ובי ברור.. אלטון ג'ון,אביב גפן... זמרת אהובה: מממ מירי מסיקה.. אניא והבת את הקול שלהה יום אהוב בשבוע: שישי דיסק אהוב: אביב גפן "יומן מסע"... תאריך אהוב: 7.7 חחיחיי האם אי פעם עישנת? כל הזמן.. האם אי פעם שתית אלכוהול? ברור... האם אי פעם עברת על החוק? מממ בקטנה...חחח האם אי פעם נשבר לך הלב?אכן.. האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? מממ כן.. האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? בטח הרבה פעמים האם אי פעם בכית על מישהו? המון פעמים.. האם אי פעם בכית על מישהי? כן האם אי פעם שברת למישהו את הלב? כן גם זה קרה.. האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כן האם אי פעם שיקרת? חח כל יום... יש\אין חבר: אין,כרגע.. גובה: 1.75 :) מידת נעלים:39 פריסינג:אין.. קעקועים: יהיה בעתיד... ב24 שעות האחרונות בכית? כן אתמול.. ב24 שעות האחרונות צחקת? כןןן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כןןןן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? בקטנה.. ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו? בימים אלו אתה מאוהב? ממ לא.. הדבר שהכי קשה לך איתו:ממממממממ מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? (?) האדם האחרון שהתקשר אלי- חברה טובה שליי האדם האחרון שדיברתי איתו במסנ': חברה המקום האחרון שהייתי בו: בסלון.. חח הסטיה שלי היא: יש הרבה... הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- משפחה!! תכונה טובה שלי: אני יודעת להקשיב ולייעץ..:) תכונה רעה שלי: לחוצנ!! האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? כןןן עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לעיוורת.. כן.. תרמת פעם לקבצן? אמת.. האם גנבת משהו במכולת? במכול לא.. בשוק כן.. חחחחעחעחעחע יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? כן.. אמא שליי:) אכלת משהו לא כשר? לאכול בשר וכמה דקות אחרי זה לשתות נס ממ כן זה נחשב ללא כשר.. אתה שומר כשרות? כן.. משתדלת:) שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? בכוונה? לא זכור לי.. הפרת הבטחה שהבטחת? אני חושבת שכן אבל לא הרבה פעמים... השתכרת עד אבדן חושים? לא עד כדי כך... מה צבע החדר שלך? ירוק בהיר.. באיזה בושם אתה משתמש? הוגו... אתה אוהב לענוד תכשיטים? מאודדדדד מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? מממממ באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? מתי שמרגישים שזה נכון.. אני לא חושבת שיש גיל מדויק לזה... מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? מממממ:) חיבקת מישהו/י? אתמול מישהו/י חיבק/ה אותך? אתמול עישנת? לפני 4 דקות בערך... שתית משקה אלכוהולי? ביום שישי לפני שלושה ימים.. השתכרת? אממ לפני חודש בערך.. שכבת עם מישהו/י?מממממ היית במועדון? לפני חודש משהו כזה לבשת חצאית? לפני שניםםם חחח לא אוהבת חצאיות ממש קנית בגד? ביום רביעי.. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? וואי... אמממ הקדישו לך שיר? חח לא זוכרת שיפרו לך את המצברוח? אתמול היום: באיזו שעה התעוררת? 12 וחצי מה/מי העיר אותך? התעוררתי לבד מה היה הדבר הראשון שאמרת? לא זוכרתת מה היה הדבר הראשון ששמעת? שמעתי את הטלויזיה מה היה השיר הראשון ששמעת? השיר פתיחה של "האי" מה אכלת? שתיתי נס ועוגה איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? שאני צריכה לקנות מעיל... איזה כיתה את: יא'.. הבנאדם הכי יפה שראית: אווו יש מלאא את חושבת שאת יפה? יופי זה העיניי המתבונן אבל אני מרוצה מאיך שאני ניראת סך הכל... את חושבת שאת צבועה? ממש לא.. את חושבת שאת קנאית? בהרבה מקרים כן.. את חושבת שאת קרצייה? חח מידי פעם.. את חושבת שאת עקשנית? די.. את אוהבת את עצמך? בגדול כן.. יש ימים שקצת פחות...:) בזבזנית או חסכנית? אני דואגת שתמיד יהיה עליי קצת כסף למקרה הצורך אבל אני לא חסכנית בצורה קמצנית חח הסתבכתי.. בנאדם ש: שונא/ת: אין כזה דבר.. אוהב/ת: אמא,אחותי,אחי את החברה הכי טבוה שלי מלא מלא.. אני אוהב את כולםםםם:) מתגעגע/ת אליו: --- חסר לך:--- עושה לך טוב להיות איתו: חברה הכי טובה שלי... הכי מצחיק: אח שלי :) הכי דפוק: אני.. חעחעחעח הכי מוזר: לא חסרים מוזרים... הכי כיף לדבר איתו: חברה הכי טובה שלי:) יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? דניאל,החברה הכי טבוה שלי.. :) איזה צלצול יש לך? יש כמה... נירוונה בון ג''ובי,"רילקס" של מיקה.. וכו'... הקול הכי יפה ששמעת? אמממ איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ג'וןןןןן את רוצה להיות זמרת? לא,לא ממש.. את רוצה להיות שחקנית? לא.... אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? לא ניראלי... אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן:) כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? בטח! אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? קודם כל הולכת לקנות בגדים ואז מביאה את רובו לאמא ומשאירה לי איזה 15 אלף לבזבוזים... פורום אהוב: בון ג'ובי שלייטה באיזה פורומים את כותבת: רק פה!! יש לך חברים בפורומים? כן מי האדם האחרון שדיברת איתו? אמאא מה את עושה עכשיו? עונה על השאלון הזההה את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? לא מה את/ה שומע/ת? לא שומעת חחח מה הסרט האחרון שראית? אמממ סרט כזה עם ג'ים קרי לא זוכרת תשם מה התוכנית האחרונה שראית? "השרדות" מה הדיסק האחרון ששמעת? אביב גפן... מה החלום שלך? להיות מאושרת ושכל המשפחה שלי יהיוו מאושרים ובריאים אמן ואמןן:) האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? כן פעם אחת שכמעט טבעתי.. רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? מממ לא.. שאבת אבק בלי שביקשו ממך? אבק דווקא? חח לא בנית טירה מחול? בטחח!!! היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? ממ לא.. נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? לא:( סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא שזכור לי...

We Never Close

New member
עונה.

שם: הדס. תאריך לידה: 22.4. מקום מגורים: גב"ש. שיר אהוב: יש הרבה. סרט אהוב: נפלאות התבונה. תוכנית טלוויזיה אהובה: CSI. זמר אהוב: ריצ'י. זמרת אהובה: אין. יום אהוב בשבוע: אין. דיסק אהוב: הרבה. תאריך אהוב: אין. האם אי פעם עישנת? כן. האם אי פעם שתית אלכוהול? כן. האם אי פעם עברת על החוק? לא משהו רציני. האם אי פעם נשבר לך הלב? כנ"ל. האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן. האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן. האם אי פעם בכית על מישהו? כן. האם אי פעם בכית על מישהי? כן. האם אי פעם שברת למישהו את הלב? לא נראה לי. האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כן. האם אי פעם שיקרת? כן. יש\אין חבר: אין. גובה: עזבו. מידת נעלים: 37-8 פריסינג: עוד פחות מחודש, הליקס ראשון. |התרגשות!| קעקועים: אין. ב24 שעות האחרונות בכית? לא. ב24 שעות האחרונות צחקת? כן. ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? לא. ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? כן. ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא. ב24 שעות האחרונות קנית משהו? כן. בימים אלו אתה מאוהב? לא. הדבר שהכי קשה לך איתו: מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? לא יודעת. כל אחד והבעיות שלו. האדם האחרון שהתקשר אלי- אמא. האדם האחרון שדיברתי איתו במסנ': לירון ונוגה. אני בקושי מתחברת. המקום האחרון שהייתי בו: אמ, פה. הסטיה שלי היא: ששש. הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- ספרים. תכונה טובה שלי: -- תכונה רעה שלי: -- האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? לא צעקתי, התעצבנתי. עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? סבתא שלי נחשבת? תרמת פעם לקבצן? כן. האם גנבת משהו במכולת? לא. יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? כן. אכלת משהו לא כשר? לא בדיוק. אתה שומר כשרות? כן. שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? כן. הפרת הבטחה שהבטחת? לא זוכרת. אני מקווה שלא. השתכרת עד אבדן חושים? לא בדיוק. מה צבע החדר שלך? כחול לבן. |בהה| באיזה בושם אתה משתמש? לא זוכרת. אתה אוהב לענוד תכשיטים? לא אוהבת, יש כמה צמידים שנשארים עליי תמיד. ועגילים. מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? אוו, סוד כמוס. באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? 100. מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? -- חיבקת מישהו/י? מזמן. מישהו/י חיבק/ה אותך? כנ"ל. עישנת? -- שתית משקה אלכוהולי? שבת נראה לי. השתכרת? -- שכבת עם מישהו/י? אממ היית במועדון? ... לבשת חצאית? היום. קנית בגד? שבוע שעבר. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? הארנבת שלי נחשבת? הקדישו לך שיר? אף פעם. שיפרו לך את המצברוח? לא זוכרת. היום: באיזו שעה התעוררת? 5 ורבע. מה/מי העיר אותך? השעון המעורר. מה היה הדבר הראשון שאמרת? כלום. מה היה הדבר הראשון ששמעת? את הצלצול של השעון המעורר. מה היה השיר הראשון ששמעת? קולדפליי, לא זוכרת איזה. מה אכלת? כלום. איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? -- איזה כיתה את: י'. הבנאדם הכי יפה שראית: לא זוכרת, יש הרבה. את חושבת שאת יפה? לא. אבל גם לא מכוערת. את חושבת שאת צבועה? לא. משתדלת מאוד שלא, בכל אופן. את חושבת שאת קנאית? כן, משתדלת שלא. את חושבת שאת קרצייה? כן. את חושבת שאת עקשנית? כן. את אוהבת את עצמך? בדרך כלל לא. בזבזנית או חסכנית? חסכנית. בנאדם ש: -- אין טעם לענות, אתם לא מכירים אף אחד מהם. שונא/ת: אוהב/ת: מתגעגע/ת אליו: חסר לך: עושה לך טוב להיות איתו: הכי מצחיק: הכי דפוק: הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו: יש לך פלאפון? כן. למי אתה מתקשר הכי הרבה? אף אחד. איזה צלצול יש לך? knocking on heavens doors של גאנז. הקול הכי יפה ששמעת? יש המון. ריצ'י אחד מהם. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? תמונה של הארנבת שלי. את רוצה להיות זמרת? לא. את רוצה להיות שחקנית? בתור שעשוע, אולי. לא מקצוע. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? לא, תודה. אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן. כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן. אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? הרבה דברים. זה יכול להיות ממש נחמד! פורום אהוב: כל מיני. באיזה פורומים את כותבת: פה ושם. יש לך חברים בפורומים? כן. מי האדם האחרון שדיברת איתו? לא זוכרת. מה את עושה עכשיו? עונה על שאלון. את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? לא. מה את/ה שומע/ת? -- מה הסרט האחרון שראית? זאב זאב. מה התוכנית האחרונה שראית? CSI. מה הדיסק האחרון ששמעת? the very best of slow rock ballads. מה החלום שלך? -- האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? כל החיים. רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? -- שאבת אבק בלי שביקשו ממך? כן. בנית טירה מחול? כן. היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא זוכרת. נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? לא. סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא זוכרת משהו מיוחד.

למעלה