שאלון

../images/Emo1.gif עונה לי כי מצ'עמם פה...

כללי 1.יש לך פלאפון? כן 2.של איזה חברה (המכשיר): motorola 3. דגם: משהו שקיבלתי מהצבא [לפני איזה שנתיים פלוס]. 4. מה התכונה הכי חשובה של פלאפון? טרטונים ורקעים צבעונים. 5. יש לכם פלאפון חדיש? ממש לא 6. אם הייתם משלמים לבד על הפלאפון, כמה כסף הייתם מוציאים עליו? יותר מידי. 7. יש לכם בעיות קליטה (עם הפלאפון)? יש לי בעיות , ולא עם הקליטה.
זה או זה 1. אורנג' או סלקום או פלאפון? אורנג' (יותר זול) 2. נוקיה או סמסונג? לא מבינה את ההבדל. 3. מוטורולה או סוני אריקסון? אריקסון. 4. בעיות קליטה או אנטנה סלולארית במחסן של גרי? יכול להיות את שניהם ? 5. בעיות קליטה או אנטנה סלולארית במחסן שלכם? ^כנ"ל.
מה אתם חושבים על... 1. אנטנה סלולארית = קרינה 2. קרינה = כאב ראש 3. פלאפון מתקדם = אחלה של דבר רק הבעיה שהוא יחסית יקר לכיס שלי. 4. מחיר של פלאפון מתקדם = כנ"ל. 5. פלאפון אנטיקה = יש כזו חייה ? 6. מחיר של פלאפון אנטיקה = אין שמץ של מושג.

linoy7

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo41.gif

כללי 1.יש לך פלאפון? כן 2.של איזה חברה (המכשיר)? סמסונג 3. דגם: SGH-X510
העתקתי בדיוק מה שכתוב על הקופסא
4. מה התכונה הכי חשובה של פלאפון? SMSים 5. יש לכם פלאפון חדיש? כן, די. 6. אם הייתם משלמים לבד על הפלאפון, כמה כסף הייתם מוציאים עליו? אני מניחה שלא הרבה 7. יש לכם בעיות קליטה (עם הפלאפון)? לא
זה או זה 1. אורנג' או סלקום או פלאפון? כולם אותו חרא 2. נוקיה או סמסונג? סמסונג 3. מוטורולה או סוני אריקסון? סוני 4. בעיות קליטה או אנטנה סלולארית במחסן של גרי? גרי
5. בעיות קליטה או אנטנה סלולארית במחסן שלכם? בעיות קליטה
מה אתם חושבים על... 1. אנטנה סלולארית: לא טוב
2. קרינה: ^^ 3. פלאפון מתקדם: נחמד
4. מחיר של פלאפון מתקדם:
5. פלאפון אנטיקה: כבד
6. מחיר של פלאפון אנטיקה: נייס

עונה:

כללי 1.יש לך פלאפון? כן 2.של איזה חברה (המכשיר) אורנג' סוני אריקסון 3. דגם: K610i 4. מה התכונה הכי חשובה של פלאפון? לא יודעת
5. יש לכם פלאפון חדיש? כן 6. אם הייתם משלמים לבד על הפלאפון, כמה כסף הייתם מוציאים עליו? אני לא מבינה בזה
7. יש לכם בעיות קליטה (עם הפלאפון)? אממ זה או זה 1. אורנג' או סלקום או פלאפון? אורנג' 2. נוקיה או סמסונג? סמסונג יקר לליבי, אבל נוקיה יותר טוב 3. מוטורולה או סוני אריקסון? סוני אריקסון 4. בעיות קליטה או אנטנה סלולארית במחסן של גרי?
5. בעיות קליטה או אנטנה סלולארית במחסן שלכם? בעיות קליטה מה אתם חושבים על... 1. אנטנה סלולארית: לא טוב
2. קרינה:
3. פלאפון מתקדם:
4. מחיר של פלאפון מתקדם: :( 5. פלאפון אנטיקה: בכיף 6. מחיר של פלאפון אנטיקה: לא מבינה בזה ><

למעלה