שאלון

אז זה מאוד מוזר..

משומה בבית של דודים שלי אף פעם אין קליטה למשפחה שלי [כולם בפלאפון].. יכול להיות שזה רק באזור הזה, בכל מקרה כשאני אצלם הפלאפון חצי מת :S

onn11

New member
../images/Emo66.gif../images/Emo56.gifאוקייי....

כללי 1.יש לך פלאפון? כהההה 2.של איזה חברה (המכשיר): נוקיה 3. דגם: 6230 4. מה התכונה הכי חשובה של פלאפון? מצלמה (שהיא כבר די לא עובדת), MP3, רדיו 5. יש לכם פלאפון חדיש? לא, לצערי, אבל אולי משדרג בינואר/דצמבר 6. אם הייתם משלמים לבד על הפלאפון, כמה כסף הייתם מוציאים עליו? אמממ... הייתי מנסה כמה שפחות 7. יש לכם בעיות קליטה (עם הפלאפון)? בישוב שלי... אוהוהוהוהו! בגלל שזה חור, יש פה רק אנטנה אחת של אורנג', מה שאומר שבעיות קליטה יש פה לכל מי שב-3 הרשתות (יש פה אנטנה אחת לכל רשת) זה או זה 1. אורנג' או סלקום או פלאפון? אורנג' המלכים!!! 2. נוקיה או סמסונג? בארררווררר שנוקיה!!! 3. מוטורולה או סוני אריקסון? סוני-א 4. בעיות קליטה או אנטנה סלולארית במחסן של גרי? אנטנה סלולרית במחסן של גרי 5. בעיות קליטה או אנטנה סלולארית במחסן שלכם? בעיות קליטה
מה אתם חושבים על... 1. אנטנה סלולארית: דבר שעוזר לי לקלוט אבל הוא מסרטן... 2. קרינה: בעעע 3. פלאפון מתקדם:
מת לאחד כזה!!!1 4. מחיר של פלאפון מתקדם:
לא אהבתי.... 70 שקל לחודש?!~!?!?! 5. פלאפון אנטיקה: בעעעעע 6. מחיר של פלאפון אנטיקה: חחחח אולי הייתי מוכן לשלם את המחיר

onn11

New member
../images/Emo66.gif בחור שנקרא

קציר-חריש... בצפון השרון בקיצור - חור. אני גם גר מטר מהערבים. אבל לפחות אני יכול להגיד שאני מהישוב של ארז רונן, ושגרתי לידו פעם! חחח און.

mika95

New member
אז אתה לומד ב

גוונים,אם כן, אז גם אני! אני ב-ז 3 איזה כיתה אתה?

onn11

New member
../images/Emo66.gif וואי! מישהי שלומדת בבצפר שלי

אני בח-3... חחח איפה את גרה??

or19951

New member
לא אומר... קרוב לרחובות...../images/Emo163.gif

זה לא איפה שאתה גר

../images/Emo42.gifעונה:

והפעם השאלון יעסוק ב... טלפון סלולארי! כללי 1.יש לך פלאפון? כן 2.של איזה חברה (המכשיר) מוטורולה 3. דגם: E270 4. מה התכונה הכי חשובה של פלאפון? שיתקשר.. שיקבל שיחות 5. יש לכם פלאפון חדיש? דור 3.. 6. אם הייתם משלמים לבד על הפלאפון, כמה כסף הייתם מוציאים עליו? כלום.. ואם חובה אז מש מעט,... בכל אופן נכון לרגע זה כי אני לא זקוקה כ"כ לפלאפון ולא עובדת בעבודה מסודרת..
. 7. יש לכם בעיות קליטה (עם הפלאפון)? לא זה או זה 1. אורנג' או סלקום או פלאפון? אני בסלקום אבל נראלי פלאפון יותר שווה 2. נוקיה או סמסונג? נוקיה 3. מוטורולה או סוני אריקסון? סוני 4. בעיות קליטה או אנטנה סלולארית במחסן של גרי? בעיות קליטה 5. בעיות קליטה או אנטנה סלולארית במחסן שלכם? בעיות קליטה מה אתם חושבים על... 1. אנטנה סלולארית: באסה 2. קרינה: חרא 3. פלאפון מתקדם: נחמד 4. מחיר של פלאפון מתקדם: חרא 5. פלאפון אנטיקה: בסדר.. 6. מחיר של פלאפון אנטיקה: יש לו?

caro012

New member
עונה

כללי 1.יש לך פלאפון? כן 2.של איזה חברה (המכשיר) - אורנג' 3. דגם: אין לי מושג 4. מה התכונה הכי חשובה של פלאפון? שאני יכולה לדבר באמצעותו 5. יש לכם פלאפון חדיש? לא 6. אם הייתם משלמים לבד על הפלאפון, כמה כסף הייתם מוציאים עליו? אין לי מושג 7. יש לכם בעיות קליטה (עם הפלאפון)? לפעמים זה או זה 1. אורנג' או סלקום או פלאפון? אורנג' 2. נוקיה או סמסונג? נוקיה 3. מוטורולה או סוני אריקסון? מוטורולה 4. בעיות קליטה או אנטנה סלולארית במחסן של גרי? בעיות קליטה 5. בעיות קליטה או אנטנה סלולארית במחסן שלכם? בעיה קליטה מה אתם חושבים על... 1. אנטנה סלולארית: בעעעעעעע 2. קרינה: בעעעעעעעע 3. פלאפון מתקדם: אחלה 4. מחיר של פלאפון מתקדם: אין לי מושג 5. פלאפון אנטיקה: בעעעעעעעעעע 6. מחיר של פלאפון אנטיקה: אין לי מושג

היי עניתי על השאלון

1.יש לך פלאפון?כן 2.של איזה חברה (המכשיר):נוקיה 3. דגם: לא יודעת 4. מה התכונה הכי חשובה של פלאפון? מצלמה, שירים, רדיו, נגן mp3, שירים ושיהיה יפה!! 5. יש לכם פלאפון חדיש? אפשר להגיד 6. אם הייתם משלמים לבד על הפלאפון, כמה כסף הייתם מוציאים עליו? 10 ש"ח חח.. 7. יש לכם בעיות קליטה (עם הפלאפון)?ממש לא זה או זה 1. אורנג' או סלקום או פלאפון?סלקום לנצחחח 2. נוקיה או סמסונג?נוקיה 3. מוטורולה או סוני אריקסון? מוטורולה 4. בעיות קליטה או אנטנה סלולארית במחסן של גרי? אנטנה סלולארית במחסן של גרי 5. בעיות קליטה או אנטנה סלולארית במחסן שלכם? אין לי מחסן..אז בעיות קליטה.. מה אתם חושבים על... 1. אנטנה סלולארית: כל עוד זה לא לידי..זה סבבה 2. קרינה: אימא'לה! 3. פלאפון מתקדם:ברור שכן..בכל מצבב 4. מחיר של פלאפון מתקדם: מעצבן מאוד!! 5. פלאפון אנטיקה: תלוי איזה סוג 6. מחיר של פלאפון אנטיקה: סבבה לגמריי :]

הנה זה בא(קולם להיקנס)(סתם... כולם להיכנס...)

כללי 1.יש לך פלאפון? יאפ 2.של איזה חברה (המכשיר) סלקום 3. דגם: לא זוכר.... של נוקיה המסתובב של דור 3 וחצי שהיה בפרסומות לא מזמן... 4. מה התכונה הכי חשובה של פלאפון?אממ.. כל מיניי.... 5. יש לכם פלאפון חדיש? דה!! 6. אם הייתם משלמים לבד על הפלאפון, כמה כסף הייתם מוציאים עליו?תלוי על איזה 7. יש לכם בעיות קליטה (עם הפלאפון)?לא, אולי למישהו יש בעיות קליטה אבל לא בפלאפון....חחח.... זה או זה 1. אורנג' או סלקום או פלאפון?סלקום 2. נוקיה או סמסונג?נוקיה 3. מוטורולה או סוני אריקסון?סוני אריקסון(כל שעהה....) 4. בעיות קליטה או אנטנה סלולארית במחסן של גרי? בעיות קליטה... גם ככה הוא לא קולט דברים חחח.... 5. בעיות קליטה או אנטנה סלולארית במחסן שלכם? אותו דבר אני לא רוצה 2 ראשים מה אתם חושבים על... 1. אנטנה סלולארית:(איך אומרים "גורמת לקרינה", מקריינת?) היא מאוד מקריינת 2. קרינה:NA 3. פלאפון מתקדם:DHEM 4. מחיר של פלאפון מתקדם:DHEM... 5. פלאפון אנטיקה:KAKA (אנטיקקה)(מזה ? אנטי-קה) 6. מחיר של פלאפון אנטיקה:אותו דבר...
אופס אייקון לא נכון...

עונה:)

1.יש לך פלאפון? כן 2.של איזה חברה (המכשיר)אורנג 3. דגם:E1000 4. מה התכונה הכי חשובה של פלאפון?הרבה מקום 5. יש לכם פלאפון חדיש?לא ממש אבל דור 3 6. אם הייתם משלמים לבד על הפלאפון, כמה כסף הייתם מוציאים עליו?300 בערך 7. יש לכם בעיות קליטה (עם הפלאפון)? לא זה או זה 1. אורנג' או סלקום או פלאפון?אורנג 2. נוקיה או סמסונג?סמסונג 3. מוטורולה או סוני אריקסון?מוטורולה 4. בעיות קליטה או אנטנה סלולארית במחסן של גרי?בעיות קליטה 5. בעיות קליטה או אנטנה סלולארית במחסן שלכם?בעיות קליטה מה אתם חושבים על... 1. אנטנה סלולארית:כלום D: 2. קרינה:רע 3. פלאפון מתקדם:מגניב 4. מחיר של פלאפון מתקדם:מסכנים ההורים 5. פלאפון אנטיקה:מתאים למורה למתמטיקה שלי XD 6. מחיר של פלאפון אנטיקה:100

משעמם לי נו..../images/Emo108.gif

כללי
1.יש לך פלאפון? כה
2.של איזה חברה (המכשיר) מוטורלה
3. דגם: V3c
4. מה התכונה הכי חשובה של פלאפון? אפשר לדבר איתו?
5. יש לכם פלאפון חדיש? הממ, לא יודע מה נקרא חדיש כל יום מוציאים פלאפון חדש עם דיוידי נייד בתוכו או משהוכזה :O, יש לי איזה 40 מגה של שירים ומצלמה.
6. אם הייתם משלמים לבד על הפלאפון, כמה כסף הייתם מוציאים עליו? אה?
7. יש לכם בעיות קליטה (עם הפלאפון)? לא
זה או זה
1. אורנג' או סלקום או פלאפון? פלאפון ?
2. נוקיה או סמסונג? סמסונג
3. מוטורולה או סוני אריקסון? מוטורלה, רק כי אריקסון זה לערסים
4. בעיות קליטה או אנטנה סלולארית במחסן של גרי? אה? :|
5. בעיות קליטה או אנטנה סלולארית במחסן שלכם? בעיות
מה אתם חושבים על...
1. אנטנה סלולארית: לא ליידי?
2. קרינה: לא ליידי
3. פלאפון מתקדם: מגניב?
4. מחיר של פלאפון מתקדם:לא מגניב?