שאלון

hagaymi26

New member
שאלון

(השאלון הופיע בפורום הפיג'מות מפי) והפעם השאלון יעסוק ב... טלפון סלולארי! כללי 1.יש לך פלאפון? 2.של איזה חברה (המכשיר) 3. דגם: 4. מה התכונה הכי חשובה של פלאפון? 5. יש לכם פלאפון חדיש? 6. אם הייתם משלמים לבד על הפלאפון, כמה כסף הייתם מוציאים עליו? 7. יש לכם בעיות קליטה (עם הפלאפון)? זה או זה 1. אורנג' או סלקום או פלאפון? 2. נוקיה או סמסונג? 3. מוטורולה או סוני אריקסון? 4. בעיות קליטה או אנטנה סלולארית במחסן של גרי? 5. בעיות קליטה או אנטנה סלולארית במחסן שלכם? מה אתם חושבים על... 1. אנטנה סלולארית: 2. קרינה: 3. פלאפון מתקדם: 4. מחיר של פלאפון מתקדם: 5. פלאפון אנטיקה: 6. מחיר של פלאפון אנטיקה:

Superboi

New member
טוב, נו../images/Emo56.gif../images/Emo59.gif

כללי
1.יש לך פלאפון? כן
2.של איזה חברה (המכשיר) מוטורולה
3. דגם: V3
4. מה התכונה הכי חשובה של פלאפון? לא יודע. אמ.פי.3, קליפים, מצלמה, כל השטויות האלה.
5. יש לכם פלאפון חדיש? כן
6. אם הייתם משלמים לבד על הפלאפון, כמה כסף הייתם מוציאים עליו? לא יודע... טוקמן P:
7. יש לכם בעיות קליטה (עם הפלאפון)? לא
זה או זה
1. אורנג' או סלקום או פלאפון? סלקום
2. נוקיה או סמסונג? נוקיה
3. מוטורולה או סוני אריקסון? סוני אריקסון
4. בעיות קליטה או אנטנה סלולארית במחסן של גרי? אנטנה במחסן של גרי
5. בעיות קליטה או אנטנה סלולארית במחסן שלכם? בעיות קליטה
מה אתם חושבים על...
1. אנטנה סלולארית: כל עוד זה לא לידי...
2. קרינה: כנ"ל
3. פלאפון מתקדם: אחלה
4. מחיר של פלאפון מתקדם: לא אחלה
5. פלאפון אנטיקה: עדיף כבר להיות בלי פלאפון
6. מחיר של פלאפון אנטיקה: סבבה

Yarinv

New member
אבא שלי השאיל לי

כי הייתי צריך להתקשר אליכם כשאני מגיע, כדי שתבואו לקחת אותי
מפליא מפליא, אבל אני מסתדר מצויין בלי פלאפון - וזה רק מוכיח שזה אפשרי.

KiShKooSh

New member
הלוואי שהיו נותנים לי...

זאת אומרת... אני יומיים עם פלאפון מכובה(ומודה לאלוהים על כל רגע) וכעבור יומיים, אני קולטת שפשוט יש לי 20 SMSים בפאניקה(כמובן על שטויות)

ob22

New member
חחחחח אם תשימו לב...

אז מהשאלון של מה אתם חושבי על אפשר ליצור משפט שהולך ככה אנטנה סלולארית פולטת קרינה שנקלטת בצורה הכי טוב בפלאפון מתקדם שהמחיר שלו הוא גבוהה לעומת פלאפון אנטיקה שהמחיר שלו נמוך

וואלה נכון , גדול ../images/Emo6.gif

חסכת לי את הכאב ראש בלענות על השאלון , לא סתם

j u l i a 1 3

New member
חח אוקיי

.יש לך פלאפון? יאפ 2.של איזה חברה (המכשיר) סוני אריקסון 3. דגם: K800i 4. מה התכונה הכי חשובה של פלאפון? המצלמה חחח 5. יש לכם פלאפון חדיש? כן 6. אם הייתם משלמים לבד על הפלאפון, כמה כסף הייתם מוציאים עליו? 0... אין לי כסף שלי XD 7. יש לכם בעיות קליטה (עם הפלאפון)? לא זה או זה 1. אורנג' או סלקום או פלאפון? סלקום 2. נוקיה או סמסונג? נוקיה! 3. מוטורולה או סוני אריקסון? סוני אריקסון 4. בעיות קליטה או אנטנה סלולארית במחסן של גרי? אנטנה סלולרית במחסן של גרי חח 5. בעיות קליטה או אנטנה סלולארית במחסן שלכם? בעיות קליטה מה אתם חושבים על... 1. אנטנה סלולארית: מממ צריך לתקוע את זה איפושהו בכל מקרה 2. קרינה: עדיף שלא תיהיה אבל אין מה לעשות חח 3. פלאפון מתקדם: בכיף :] 4. מחיר של פלאפון מתקדם: חח גבוה מדי
5. פלאפון אנטיקה: אוי ווי 6. מחיר של פלאפון אנטיקה: דווקא זה סבבה חח

or19951

New member
עונה../images/Emo33.gif../images/Emo163.gif

כללי 1.יש לך פלאפון? כן 2.של איזה חברה (המכשיר) SK זה כבר לא קיים 3. דגם: לא יודע.. משהו ישן 4. מה התכונה הכי חשובה של פלאפון? שהוא מתקשר... גם זה בקושי 5. יש לכם פלאפון חדיש? עדיין לא 6. אם הייתם משלמים לבד על הפלאפון, כמה כסף הייתם מוציאים עליו? בסביבות 100 ש"ח 7. יש לכם בעיות קליטה (עם הפלאפון)? בד"כ לא זה או זה | הדגש| 1. אורנג' או סלקום או פלאפון? פלפאון בדם! (ככה זה שאבא שלך עובד שם והביצ מפוצץ בפלאפונים 2. נוקיה או סמסונג? מוטורולה 3. מוטורולה או סוני אריקסון? מוטורולה 4. בעיות קליטה או אנטנה סלולארית במחסן של גרי? במחסן של גרי
5. בעיות קליטה או אנטנה סלולארית במחסן שלכם? בעיות קליטה מה אתם חושבים על... | הדגש| 1. אנטנה סלולארית: גם טוב וגם רע 2. קרינה: סרטן 3. פלאפון מתקדם: זה דבר מעולה 4. מחיר של פלאפון מתקדם: לא צריך להיות זול, וגם לא יקר 5. פלאפון אנטיקה: כמו שיש לי? -_-" זה סתם זבל 6. מחיר של פלאפון אנטיקה: בסיבות השני שקל
הודגש באמצעות מדגישומטיק

עונההה

1.יש לך פלאפון? כן 2.של איזה חברה (המכשיר) LG 3. דגם: 8000 (שוקולד זה מהפרסומת של סנדי בר..) 4. מה התכונה הכי חשובה של פלאפון? כשפותחים אותו.. המקשים שלו זוהרים אדומים 5. יש לכם פלאפון חדיש? מאוד 6. אם הייתם משלמים לבד על הפלאפון, כמה כסף הייתם מוציאים עליו? לא יודע.. 7. יש לכם בעיות קליטה (עם הפלאפון)? לא זה או זה 1. אורנג' או סלקום או פלאפון? לא יודע.. היתי 4 שנים באורנג' ובשנה האחרונה אני בפלאפון... 2. נוקיה או סמסונג? נוקיה 3. מוטורולה או סוני אריקסון? סוני אריקסון 4. בעיות קליטה או אנטנה סלולארית במחסן של גרי? מחסן של גרי 5. בעיות קליטה או אנטנה סלולארית במחסן שלכם? אנטנה סלולארית מה אתם חושבים על... 1. אנטנה סלולארית: לא ידע.. 2. קרינה: לוקחים כדור ישנים שנה וזה עובר.. 3. פלאפון מתקדם:זה סבבה בטירוףף 4. מחיר של פלאפון מתקדם: לא ממש סבבה (60 שקל לחודש..) 5. פלאפון אנטיקה: ממש לא!!! 6. מחיר של פלאפון אנטיקה: מתאים לי לשם מחיר כזה על פפלאפון חדישש ועכשיו סיפור על השנה האחרונה... שנה שעברה היתי עם פלאפון ענתיקה של אורנג' איזה כמה חודשים ואז באמצע הקיץ (2006) החליפו לי לצביקה פיק (אורנג') ואחרי 4 ימים הוא טבע בבריכה... אחרי חצי חודש משהו אחי קנה לי פלאפון V3 ומשהו כמו חצי שנה אחר כך רבנו והוא לקח לי אותו.. אחרי עוד חצי חודש בערך אבא שלי (שהוא נמצא באונג') קנה לי את השוקולד של פלאפון.. ומאז (מסוף מאי) יש לי אותו..

עונה =]

1.יש לך פלאפון? יאפ =] 2.של איזה חברה (המכשיר) פלאפון 3. דגם: LG משהו.. נוו לא זוכרת.. 4. מה התכונה הכי חשובה של פלאפון? אהע?! 5. יש לכם פלאפון חדיש? אם דור שלישי נקרא חדיש, אז כן =] 6. אם הייתם משלמים לבד על הפלאפון, כמה כסף הייתם מוציאים עליו? כמו שאני מוציאה כשאני לא משלמת עליו.. 7. יש לכם בעיות קליטה (עם הפלאפון)? רק בבית של דודים שלי בטבעון, אין שם קליטה לחברת פלאפון :S זה או זה 1. אורנג' או סלקום או פלאפון? פלאפון =] 2. נוקיה או סמסונג? לא חשוב 3. מוטורולה או סוני אריקסון? מוטורולה [?!] 4. בעיות קליטה או אנטנה סלולארית במחסן של גרי? אנטנה סלולרית 5. בעיות קליטה או אנטנה סלולארית במחסן שלכם? כנ"ל מה אתם חושבים על... 1. אנטנה סלולארית: WTF?? 2. קרינה: בחיים כל הדברים הכי כייפים הם מסוכנים או אסורים, לפחות לנשום מותר ולא מזיק [כל עוד אין מעשנים בסביבה], בקיצור לכל דבר יתרונות וחסרונות, חייבים להתקדם בחיים.. חפרתי XD 3. פלאפון מתקדם: סבבי :) 4. מחיר של פלאפון מתקדם: מופרז 5. פלאפון אנטיקה: מה איתן? אחלה אנדרטה אפשר לבנות ממנו.. 6. מחיר של פלאפון אנטיקה: מוכרים אותם עדיין?

פלאפון היא החברה עם הכי הרבה אנטנות בטבעון

בשטח העיר יש 7 אנטנות סלולאריות של פלאפון עוד 5 של אורנג' ועוד 4 של סלקום והחברה היחידה שאין לה שם אנטנות היא מירס..

למעלה