---שאלון---

razush13

New member
---שאלון---

אני חדשה פה ומעניין אותי לדעת קצת עליכם. שאלון שמצאתי שלדעתי מתאים לפה. בכללי שם: יש סיפור מאחורי השם? גיל: כיתה: עיר: תאריך לידה: מראה צבע שיער: סוג שיער (חלק, גלי, מקורזל): צבע עיניים: גובה: מבנה גוף (רחב, דק, ממוצע) אוהב את המראה שלך? אופי (בחר אחת משתי האפשרויות) ביישן\ בעל ביטחון עצמי גבוה: רגיש\אדיש: לרוב-מצחיק\הורס בדיחות: ידידותי\לא במיוחד: אופטימי\פסימי: אמיץ\פחדן: לחוץ\רגוע: עצבני\שלו: אתה מגדיר את עצמך כבן אדם נחמד לאנשים (גם אם הם לא מוצאים חן בעיניך)? אם היית פוגש מישהו עם אופי כמו שלך, היית מתחבר איתו? אנשים לאיזה קבוצה אתה שייך? איך אנשים מגדירים אותך: עם איזה אנשים אתה הכי מתחבר? מתחבר בקלות? אוהב להכיר אנשים? אינטרנט אתה נמצא בפורומים מסויימים? אם כן, איזה? מי הבן אדם מהפורום שבנתיים הכי התחברת אליו? מי הבן אדם מהפורום שלא הספקת להכיר והיית מעוניין לנסות? יש לך בלוג? אם כן, מה הכתובת? נפגשת פעם עם מישהו מהפורום\בלוג? יצא לך להכיר אנשים דרך הפורום\בלוג (שעכשיו אתם חברים טובים)?

Superboi

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif../images/Emo59.gif

כמה שאלונים עשיתי היום
בכללי שם: עדן יש סיפור מאחורי השם? לא גיל: 17 כיתה: י"א עיר: נתניה תאריך לידה: 3.1 מראה צבע שיער: שחור סוג שיער (חלק, גלי, מקורזל): חלק קצר צבע עיניים: חום גובה: 177 מבנה גוף (רחב, דק, ממוצע) רזה-רגיל אוהב את המראה שלך? אפשר להגיד אופי (בחר אחת משתי האפשרויות) ביישן\ בעל ביטחון עצמי גבוה: קצת ביישן רגיש\אדיש: באמצע לרוב-מצחיק\הורס בדיחות: מצחיק ידידותי\לא במיוחד: בדר"כ ידידותי אופטימי\פסימי: אופטימי אמיץ\פחדן: רגיל כזה לחוץ\רגוע: רגוע עצבני\שלו: באמצע אתה מגדיר את עצמך כבן אדם נחמד לאנשים (גם אם הם לא מוצאים חן בעיניך)? בדר"כ כן אם היית פוגש מישהו עם אופי כמו שלך, היית מתחבר איתו? כן אנשים לאיזה קבוצה אתה שייך? מזתומרת? XD איך אנשים מגדירים אותך: לא יודע עם איזה אנשים אתה הכי מתחבר? קלילים, ולא "מגניבים" מתחבר בקלות? כן אוהב להכיר אנשים? לפעמים
אינטרנט אתה נמצא בפורומים מסויימים? כן אם כן, איזה? פה, סמולוויל, אוונסנס, סקרים ושאלונים, ג"צ, בנים בלבד, פוטושופ, ריטוש תמונות, ויש עוד מי הבן אדם מהפורום שבנתיים הכי התחברת אליו? אני די חדש, אז... מי הבן אדם מהפורום שלא הספקת להכיר והיית מעוניין לנסות? לא יודע... יש לך בלוג? לא אם כן, מה הכתובת? - נפגשת פעם עם מישהו מהפורום\בלוג? לא יצא לך להכיר אנשים דרך הפורום\בלוג (שעכשיו אתם חברים טובים)? כן

צלילוש13

New member
עונה..

ברוכה הבאה! בכללי שם: צליל יש סיפור מאחורי השם? לא גיל: 15 וחצי כיתה: י' עיר: ב"ש תאריך לידה: 08.05.92 מראה צבע שיער: אני ג'ינג'ית.. חח סוג שיער (חלק, גלי, מקורזל): לפעמים חלק ולפעמים קצת גלי צבע עיניים: אפור-ירוק אוהב את המראה שלך? כן אופי (בחר אחת משתי האפשרויות) ביישן\ בעל ביטחון עצמי גבוה: קצת ביישנית רגיש\אדיש: .. לרוב-מצחיק\הורס בדיחות: מצחיקה ידידותי\לא במיוחד: ידידותית אופטימי\פסימי: תמיד חושבת רק על דברים טובים(אופטימית) אמיץ\פחדן: אמיצה לחוץ\רגוע: רגועה עצבני\שלו: לפעמים זה ולפעמים זה אתה מגדיר את עצמך כבן אדם נחמד לאנשים (גם אם הם לא מוצאים חן בעיניך)? כן אם היית פוגש מישהו עם אופי כמו שלך, היית מתחבר איתו?יכול להיות אנשים לאיזה קבוצה אתה שייך? .. איך אנשים מגדירים אותך: אממ .. עם איזה אנשים אתה הכי מתחבר?כל מיני מתחבר בקלות? לפעמים אוהב להכיר אנשים? כן אינטרנט אתה נמצא בפורומים מסויימים? כן אם כן, איזה? האי, רוני, אבריל לאבין מי הבן אדם מהפורום שבנתיים הכי התחברת אליו? אף אחד.. מי הבן אדם מהפורום שלא הספקת להכיר והיית מעוניין לנסות? את הרוב יש לך בלוג? כן אם כן, מה הכתובת? חסוי.. חח נפגשת פעם עם מישהו מהפורום\בלוג? לא יצא לך להכיר אנשים דרך הפורום\בלוג (שעכשיו אתם חברים טובים)?לא

linoy7

New member
../images/Emo12.gifשנים שלא הייתי פה../images/Emo3.gif../images/Emo41.gif

בכללי שם: לינוי יש סיפור מאחורי השם? לא גיל: 17 כיתה: יב' עיר: ת"א תאריך לידה: 17.9.90 מראה צבע שיער: שטני סוג שיער (חלק, גלי, מקורזל): גלי
צבע עיניים: חום-דבש גובה: 1.60
מבנה גוף (רחב, דק, ממוצע)- ממוצע
אוהב את המראה שלך? פחות או יותר אופי (בחר אחת משתי האפשרויות) ביישן\ בעל ביטחון עצמי גבוה: באמצע
רגיש\אדיש: אוהוו, רגישה. לרוב-מצחיק\הורס בדיחות: מצחיקה, מצחיקה
ידידותי\לא במיוחד: ידידותית, ברור
אופטימי\פסימי: מנסה להיות אופטימית אמיץ\פחדן: אמיצה
לחוץ\רגוע: באמצע עצבני\שלו: ^^ אתה מגדיר את עצמך כבן אדם נחמד לאנשים (גם אם הם לא מוצאים חן בעיניך)? כן אם היית פוגש מישהו עם אופי כמו שלך, היית מתחבר איתו? כן
אנשים לאיזה קבוצה אתה שייך? מה ז"א?
איך אנשים מגדירים אותך: משוגעת
עם איזה אנשים אתה הכי מתחבר? אני יכולה להתחבר עם כולם
מתחבר בקלות? כן אוהב להכיר אנשים? בטח אינטרנט אתה נמצא בפורומים מסויימים? כן אם כן, איזה? הרבה מי הבן אדם מהפורום שבנתיים הכי התחברת אליו? נו, יש מלא מי הבן אדם מהפורום שלא הספקת להכיר והיית מעוניין לנסות?
יש לך בלוג? לא אם כן, מה הכתובת? ואם לא?
נפגשת פעם עם מישהו מהפורום\בלוג? בערך
יצא לך להכיר אנשים דרך הפורום\בלוג (שעכשיו אתם חברים טובים)? כן

mika95

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif../images/Emo210.gif

בכללי שם: מיקה יש סיפור מאחורי השם?לא.. גיל:12 וחצי כיתה:ז עיר:אני גרה במושב קטן שקרוב לקציר-חריש למי שמכיר (למרות שגם זה דיי חור תאריך לידה:3.2.95 מראה צבע שיער:חום סוג שיער (חלק, גלי, מקורזל):לפעמים הוא גלי ולפעמים הוא חלק.. צבע עיניים:כחול כהה גובה:1.55 מבנה גוף (רחב, דק, ממוצע)-רזה רגיל.. אוהב את המראה שלך?לא אופי (בחר אחת משתי האפשרויות) ביישן\ בעל ביטחון עצמי גבוה:ביישן רגיש\אדיש:רגישה (אבל בהתרשמות ראשונית אני נראית עדישה) לרוב-מצחיק\הורס בדיחות:לא זה ולא זה.. חח.. ידידותי\לא במיוחד:ידידותית אופטימי\פסימי:אופטימית אמיץ\פחדן:לפעמים אמיצה,לפעמים פחדנית.. לחוץ\רגוע:אני ילדה ממש לחוצה,אבל לא רואים את זה... עצבני\שלו:שלוה אתה מגדיר את עצמך כבן אדם נחמד לאנשים (גם אם הם לא מוצאים חן בעיניך)?בעיניי ככה ככה,אבל יש אנשים שאומרים שאני נחמדה מידיי..,אז אני לא יודעת. אם היית פוגש מישהו עם אופי כמו שלך, היית מתחבר איתו?לא נראה לי
אנשים לאיזה קבוצה אתה שייך?זאת הבעיה שלי,אני לא מרגישה שייכת באף קבוצה.. איך אנשים מגדירים אותך:מוזרה עם איזה אנשים אתה הכי מתחבר?אנשים מיוחדים מתחבר בקלות?נראה לי שכן אוהב להכיר אנשים?למה לא? אינטרנט אתה נמצא בפורומים מסויימים?כן אם כן, איזה?מארון 5,אוונסנס,גרין דיי,האי,משחקי סימס וסים סיטי,כוכב נולד ועוד הרבה.... מי הבן אדם מהפורום שבנתיים הכי התחברת אליו?אני דיי חדשה אז אני לא כל כך מכירה.. מי הבן אדם מהפורום שלא הספקת להכיר והיית מעוניין לנסות?כנ"ל יש לך בלוג?לא אם כן, מה הכתובת? נפגשת פעם עם מישהו מהפורום\בלוג? יצא לך להכיר אנשים דרך הפורום\בלוג (שעכשיו אתם חברים טובים)?

ברוכה הבאה ^^

כרגע סיימתי לענות על שאלון אז אני אוותר על השאלון הזה ;P השתלבות מהירה!

Girl Of Sun

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

שם: רוני
יש סיפור מאחורי השם? לא
תאריך לידה: 10/10 צבע שיער: חום כהה. סוג שיער (חלק, גלי, מקורזל): גלי. צבע עיניים: חומות. גובה: 1.66 אוהב את המראה שלך? לא
אופי (בחר אחת משתי האפשרויות) ביישן\ בעל ביטחון עצמי גבוה: ביישנית
רגיש\אדיש: רגישה. לרוב-מצחיק\הורס בדיחות: תלוי במצב הרוח
ידידותי\לא במיוחד: כנ"לXD אופטימי\פסימי: בד"כ פסימית, אבל תלוי. אמיץ\פחדן: פחדנית. לחוץ\רגוע: לחוצהXD עצבני\שלו: תלוי
אתה מגדיר את עצמך כבן אדם נחמד לאנשים (גם אם הם לא מוצאים חן בעיניך)? תלויXD אם היית פוגש מישהו עם אופי כמו שלך, היית מתחבר איתו? לא נראה לי, הרבה יותר מעניין לפגוש אנשים שונים ממך
לאיזה קבוצה אתה שייך? לקבוצת חסרי החיים. איך אנשים מגדירים אותך: משוגעת. עם איזה אנשים אתה הכי מתחבר? לא יודעת. מתחבר בקלות? תלוי. אוהב להכיר אנשים? בטח! אתה נמצא בפורומים מסויימים? כן. אם כן, איזה? אואזיס, הביטלס, זיהוי שירים ורדיוהד (קוראת סמויה
) מי הבן אדם מהפורום שבנתיים הכי התחברת אליו? ריחן
אבל כולם אחלה! מי הבן אדם מהפורום שלא הספקת להכיר והיית מעוניין לנסות? אין מישהו ספיציפי כולם אחלה אנשים והייתי רוצה להכיר אותם
יש לך בלוג? לא. אם כן, מה הכתובת?
נפגשת פעם עם מישהו מהפורום\בלוג? לא. יצא לך להכיר אנשים דרך הפורום\בלוג (שעכשיו אתם חברים טובים)? לא.

helush716

New member
מותר לי גם? ../images/Emo9.gif../images/Emo13.gif../images/Emo214.gif

בכללי שם: חלי יש סיפור מאחורי השם? ממ.. לקחו את השם של סבא של אמא ושינו, באופן כללי אני על שמו
] כיתה: י' עיר: ראשון לציון תאריך לידה: 20.9.92 מראה צבע שיער: חום - שטני [ככה כותבים שטני נכון?
] סוג שיער (חלק, גלי, מקורזל): חלק צבע עיניים: כחול - ירוק גובה: ממ.. 1.64 בפעם האחרונה שמדדתי
מבנה גוף (רחב, דק, ממוצע) ממ..
ממוצע?
אוהב את המראה שלך? אני בשלום עם עצמי
אופי (בחר אחת משתי האפשרויות) ביישן\ בעל ביטחון עצמי גבוה: ביישן רגיש\אדיש: רגיש מאוד לרוב-מצחיק\הורס בדיחות: מצחיק ידידותי\לא במיוחד: ידידותי ביותר
אופטימי\פסימי: ממ.. בין לבין
אמיץ\פחדן: תלוי מתי.. בדרך כלל פחדנית
לחוץ\רגוע: לחוצה מאוד עצבני\שלו: לחוצה אבל שלווה
אתה מגדיר את עצמך כבן אדם נחמד לאנשים (גם אם הם לא מוצאים חן בעיניך)? תמיד. לא שופטים אנשים בשום צורה לפני שמכירים אותם פחות או יותר, וחשוב לכבד כל אדם, לא משנה מי הוא ומאיפה הוא בא. אם היית פוגש מישהו עם אופי כמו שלך, היית מתחבר איתו? למה לא? אני לא שוללת אפשרויות
אנשים לאיזה קבוצה אתה שייך? ממ.. הבנות האלו שהן חרשניות אבל לא מנותקות מכולן. הן לומדות הרבה אבל חברות של כולם ושומעות מוזיקה טובה. איך אנשים מגדירים אותך: ממ.. לא יודעת
עם איזה אנשים אתה הכי מתחבר? אנשים ששומעים סגנונות מוזיקה שאני שומעת
מתחבר בקלות? בוודאי
אוהב להכיר אנשים? תמיד
אינטרנט אתה נמצא בפורומים מסויימים? אכן. אם כן, איזה? "ביט 69" והפורום הנוכחי. מדי פעם אני אוהבת לקרוא גם בפורום "אהבה בגיל ההתבגרות". מי הבן אדם מהפורום שבנתיים הכי התחברת אליו? מ.. אני די חדשה פה.. אבל אני אשמח להכיר את כולכם
. מי הבן אדם מהפורום שלא הספקת להכיר והיית מעוניין לנסות? כולכם
יש לך בלוג? לא אם כן, מה הכתובת? --- נפגשת פעם עם מישהו מהפורום\בלוג? אכן יצא לך להכיר אנשים דרך הפורום\בלוג (שעכשיו אתם חברים טובים)? אכן כן. זה כייף מאוד
הו.. זהו? טוב. היה כייף

raz 182

New member
גם אני! גם אני!

בכללי שם: רז יש סיפור מאחורי השם? אממ.. לא. גיל: כמעט 15 כיתה: ט' עיר: נס ציונה תאריך לידה: 5.2.93 מראה צבע שיער: חום סוג שיער (חלק, גלי, מקורזל): חלק
צבע עיניים: חום (כן, אני יודעת שאני מגוונת) גובה: 1.70 בערך מבנה גוף (רחב, דק, ממוצע) ממוצע ניראלי
אוהב את המראה שלך? אממ... אני מסתדרת. אופי (בחר אחת משתי האפשרויות) ביישן\ בעל ביטחון עצמי גבוה: תלוי עם מי. עם אנשים שאני לא מכירה אני ביישנית. עם חברים אני ממש פתוחהD: רגיש\אדיש: רגישה לרוב-מצחיק\הורס בדיחות: מצחיקה. ידידותי\לא במיוחד: ידידותית לרוב. אופטימי\פסימי: אופטימית!! אמיץ\פחדן: פחדנית :'( לחוץ\רגוע: תלוי עצבני\שלו: כנ"ל אתה מגדיר את עצמך כבן אדם נחמד לאנשים (גם אם הם לא מוצאים חן בעיניך)? זה די תלוי למי.יש (ממש קצת) אנשים שמעצבנים אותי שאליהם אני לא הכי נחמדה. אם היית פוגש מישהו עם אופי כמו שלך, היית מתחבר איתו? אולי. אנשים לאיזה קבוצה אתה שייך? ..? איך אנשים מגדירים אותך: לא יודעתX: עם איזה אנשים אתה הכי מתחבר? כל בנאדם נחמדP: מתחבר בקלות? כן אוהב להכיר אנשים? כן^^ אינטרנט אתה נמצא בפורומים מסויימים? כן אם כן, איזה? בנתיים רק בזה.
מי הבן אדם מהפורום שבנתיים הכי התחברת אליו? אף אחד>< אני יחסית חדשה מי הבן אדם מהפורום שלא הספקת להכיר והיית מעוניין לנסות? כנ"ל יש לך בלוג? כן אם כן, מה הכתובת? ----- נפגשת פעם עם מישהו מהפורום\בלוג? כן יצא לך להכיר אנשים דרך הפורום\בלוג (שעכשיו אתם חברים טובים)? כן

j u l i a 1 3

New member
יאללה

בכללי שם: יוליה יש סיפור מאחורי השם? לא, לא ממש
גיל: 16 כיתה: י' עיר: נתניה תאריך לידה: 15.1.1992 מראה צבע שיער: חום עם פסים אדומים
סוג שיער (חלק, גלי, מקורזל): חלק ביותר צבע עיניים: ירוק גובה: 1.60 בערך מבנה גוף (רחב, דק, ממוצע) ממוצע אוהב את המראה שלך? כן למה לא
אופי (בחר אחת משתי האפשרויות) ביישן\ בעל ביטחון עצמי גבוה: מממ גם וגם חח תלוי איפה ועם מי... רגיש\אדיש: תלוי במצב רוח חח לרוב-מצחיק\הורס בדיחות: ממ לרוב נראה לי מצחיקה ידידותי\לא במיוחד: ידידותית בהחלט אופטימי\פסימי: אופטימית אמיץ\פחדן: אמיצה לחוץ\רגוע: לחוצה בד"כ עצבני\שלו: ממ תלוי במצב... אתה מגדיר את עצמך כבן אדם נחמד לאנשים (גם אם הם לא מוצאים חן בעיניך)? כן אם היית פוגש מישהו עם אופי כמו שלך, היית מתחבר איתו? יכול להיות... אנשים לאיזה קבוצה אתה שייך? חח מזתומרת? איך אנשים מגדירים אותך: לא יודעת תשאלו אותם
עם איזה אנשים אתה הכי מתחבר? אנשים מצחיקים וכיפיים :] מתחבר בקלות? כן נראה לי אוהב להכיר אנשים? כן אינטרנט אתה נמצא בפורומים מסויימים? כאן חח אם כן, איזה? כאן "-.- מי הבן אדם מהפורום שבנתיים הכי התחברת אליו? ממ יש הרבה :] מי הבן אדם מהפורום שלא הספקת להכיר והיית מעוניין לנסות? לא יודעת :S יש לך בלוג? חחח יש לי שוקס זה נחשב?
(לא, אני לא פקאצה "-.-) אם כן, מה הכתובת? טוב, נו http://www.shox.co.il/uf/841/266/juliaaaa.html נפגשת פעם עם מישהו מהפורום\בלוג? כן יצא לך להכיר אנשים דרך הפורום\בלוג (שעכשיו אתם חברים טובים)? כן

עונההה

בכללי שם: אודי יש סיפור מאחורי השם? לא.. גיל: 15 + כיתה: י' עיר: מגדל העמק תאריך לידה: 26.9.92 מראה צבע שיער: שחור סוג שיער (חלק, גלי, מקורזל): חלק צבע עיניים: חום גובה: 167 בערך.. מבנה גוף (רחב, דק, ממוצע) רזההה אוהב את המראה שלך? לא הכי אופי (בחר אחת משתי האפשרויות) ביישן\ בעל ביטחון עצמי גבוה: זה תלוי.. רגיש\אדיש: אדיש ביותרר לרוב-מצחיק\הורס בדיחות: תלוי.. זה כיף להרוס.. בל אני בדרך כלל מספר בדיחות וכאלה.. ידידותי\לא במיוחד: ידידותי מאודד אופטימי\פסימי: תלוי.. אמיץ\פחדן: גם פה זה תלוי.. לחוץ\רגוע: ושוב.. זה תלוי מה המצב.. עצבני\שלו: בדרך כלל עצבני אתה מגדיר את עצמך כבן אדם נחמד לאנשים (גם אם הם לא מוצאים חן בעיניך)? נחמד מאודד אם היית פוגש מישהו עם אופי כמו שלך, היית מתחבר איתו? ברור אנשים איך אנשים מגדירים אותך: מאיפה לי.. עם איזה אנשים אתה הכי מתחבר? לא ידע.. מתחבר בקלות? נראה לי שכן. אוהב להכיר אנשים? לא תמיד אינטרנט אתה נמצא בפורומים מסויימים? יאפפ אם כן, איזה? האי,מזג אויר,אקלים ואטמוספירה,מגדל העמק מי הבן אדם מהפורום שבנתיים הכי התחברת אליו? אני די חדש... מי הבן אדם מהפורום שלא הספקת להכיר והיית מעוניין לנסות? לא ידע.. יש פה מ=ל=א יש לך בלוג? לא.... נפגשת פעם עם מישהו מהפורום\בלוג? לא.. יצא לך להכיר אנשים דרך הפורום\בלוג (שעכשיו אתם חברים טובים)? לא..

Shira XD

New member
אני../images/Emo199.gif

בכללי שם: שירה יש סיפור מאחורי השם? כשהייתי בבטן של אמא שלי תמיד שהיא שמה מוזיקה כאבה לה הבטן(זזתי יעני?)XD גיל:11.5 כיתה: ו' עיר: הממ?! תאריך לידה: 19.2.1996 מראה: שיער חום שוקולד עינים חומות נוטה לבהיר.. צבע שיער: אופס למעלה. סוג שיער (חלק, גלי, מקורזל): חלק ובסוף גלים צבע עיניים: למעלה גובה:לאדעת .. מטר 50? מבנה גוף (רחב, דק, ממוצע) קצת רזה.. לא כולכך. פ'סדר. :D אוהב את המראה שלך? הממ כן , פ'סדר אופי (בחר אחת משתי האפשרויות) ביישן\ בעל ביטחון עצמי גבוה: יותר נוטה לביישן >< רגיש\אדיש: רגישה
לרוב-מצחיק\הורס בדיחות: הורסת בדיחות?
ידידותי\לא במיוחד: נראלי שכן. אופטימי\פסימי: אופטימי =] אמיץ\פחדן: פחדנית לחוץ\רגוע: לחוצה XD עצבני\שלו:תלוי אתה מגדיר את עצמך כבן אדם נחמד לאנשים (גם אם הם לא מוצאים חן בעיניך)? נראלי שכן
אם היית פוגש מישהו עם אופי כמו שלך, היית מתחבר איתו? כן אנשים לאיזה קבוצה אתה שייך? מההקשר איך אנשים מגדירים אותך: הממ תלוי מי? עם איזה אנשים אתה הכי מתחבר? חמודים
מתחבר בקלות? בערך. אוהב להכיר אנשים?כה אינטרנט אתה נמצא בפורומים מסויימים?כה אם כן, איזה?מלא מי הבן אדם מהפורום שבנתיים הכי התחברת אליו? אתה :D מי הבן אדם מהפורום שלא הספקת להכיר והיית מעוניין לנסות? הממ לאדעת.. כולכם ת'אמת X: יש לך בלוג? לא אם כן, מה הכתובת? -- נפגשת פעם עם מישהו מהפורום\בלוג? לא יצא לך להכיר אנשים דרך הפורום\בלוג (שעכשיו אתם חברים טובים)? נאפ.

ברוכה הבאה =]

בכללי שם: מיטל יש סיפור מאחורי השם? לא גיל: 17 כיתה: י"ב עיר: טבריה תאריך לידה: 1.9.90 מראה צבע שיער: חום סוג שיער (חלק, גלי, מקורזל): גלי-מתולתל צבע עיניים: חום גובה: 1.55 מבנה גוף (רחב, דק, ממוצע) רחב אוהב את המראה שלך? תלוי במצב רוח שלי
אופי (בחר אחת משתי האפשרויות) ביישן\ בעל ביטחון עצמי גבוה: תלוי ליד מי.. רגיש\אדיש: רגישה לרוב-מצחיק\הורס בדיחות: מצחיקה ידידותי\לא במיוחד: ידידותית אופטימי\פסימי: אופטימית אמיץ\פחדן: פחדנית לחוץ\רגוע: תלוי בסיטואציה עצבני\שלו: כנ"ל אתה מגדיר את עצמך כבן אדם נחמד לאנשים (גם אם הם לא מוצאים חן בעיניך)? כן =] אם היית פוגש מישהו עם אופי כמו שלך, היית מתחבר איתו? יאפ
אנשים לאיזה קבוצה אתה שייך? אהע? איך אנשים מגדירים אותך: לא יודעת.. עם איזה אנשים אתה הכי מתחבר? כמעט כולם רק שלא יהיו פרחות\פקאצות\ערסים\פריקים מהסוג שאי אפשר לסבול מתחבר בקלות? כן אוהב להכיר אנשים? כן אינטרנט אתה נמצא בפורומים מסויימים? כן =] אם כן, איזה? חן אהרוני, יהודה לוי, נינט טייב, האי ויון תומרקין
מי הבן אדם מהפורום שבנתיים הכי התחברת אליו? אממ לא יודעת, יש כאן כמה שאנימכירה מלפני שהצטרפתי לפורום מי הבן אדם מהפורום שלא הספקת להכיר והיית מעוניין לנסות? אממ את כולם =] יש לך בלוג? כן =] אם כן, מה הכתובת? יש בעולם האישי שלי, אין לי כוח להכנס עכשיו.. נפגשת פעם עם מישהו מהפורום\בלוג? אממ יש כאן 2 בנות שכותבות כאן ופגשתי אותן =] יצא לך להכיר אנשים דרך הפורום\בלוג (שעכשיו אתם חברים טובים)? כן =]

ברוכים הבאים לאי../images/Emo182.gif

בכללי שם: שניצל מזל טוב אייזנהוורנ יש סיפור מאחורי השם? אוהו... שניצל זה בגלל אילן הנסגד. מזל טוב זה כי פורום הפיג'מות צילמו לי סרטון שבו הם צילמו אנשים זרים אומרים "שניצל, מזל טוב!" (לאחר תקופה קצרה התגלה כי אחת מהנשים הזרות הצטרפה לביצפר של כמה מפורום הפיג'מות והפכה למגה סלב כתוצאה מהשתתפותה בסרטון). ואייזנהוורנ זה במקור מהפרק של הפיג'מות "הדור הבא". גיל: 15 שנים ו-3.5 חודשים כיתה: י' עיר: ירושלים הבנויה תאריך לידה: 15.7.1992 מראה צבע שיער: חום סוג שיער (חלק, גלי, מקורזל): חלק צבע עיניים: תכלת גובה: 1.63 בקירוב, אולי פחות מבנה גוף (רחב, דק, ממוצע) דק אבל לא מדיי אוהב את המראה שלך? יש עליה קצת לכלוך אופי (בחר אחת משתי האפשרויות) ביישן\ בעל ביטחון עצמי גבוה: ביטחון רגיש\אדיש: אדיש לרוב-מצחיק\הורס בדיחות: שניהם ידידותי\לא במיוחד: ידידותי לסביבה אופטימי\פסימי: אופטימי אמיץ\פחדן: אמיץ לחוץ\רגוע: רגוע עצבני\שלו: שלו אתה מגדיר את עצמך כבן אדם נחמד לאנשים (גם אם הם לא מוצאים חן בעיניך)? כן אם היית פוגש מישהו עם אופי כמו שלך, היית מתחבר איתו? כן
אנשים לאיזה קבוצה אתה שייך? עילגים איך אנשים מגדירים אותך: משוגעת עם איזה אנשים אתה הכי מתחבר? עילגים מתחבר בקלות? תלוי מי אוהב להכיר אנשים? כן אינטרנט אתה נמצא בפורומים מסויימים? מן הסתם אם כן, איזה? הפיג'מות, האי ופסטיגל על הזמן שכבר מזמן הזנחתי בגלל שיעמום יתר מי הבן אדם מהפורום שבנתיים הכי התחברת אליו?בינתיים רק אלה שנמצאים גם בפורום הפיג'מות, עוד לא הספקתי כ"כ להכיר פה אנשים אחרים מי הבן אדם מהפורום שלא הספקת להכיר והיית מעוניין לנסות? כל מי שמגניב
יש לך בלוג? לא אם כן, מה הכתובת? אבל לא נפגשת פעם עם מישהו מהפורום\בלוג? מה הכוונה בה' הידיעה? נפגשתי עם פורום הפיג'מות, איתכם עדיין לא יצא לי יצא לך להכיר אנשים דרך הפורום\בלוג (שעכשיו אתם חברים טובים)? דרך פורום הפיג'מות
הודגש באמצעות מדגישומטיק

caro012

New member
ברוכה הבאה + עונה

בכללי שם:קרולינה יש סיפור מאחורי השם?לא גיל:16.5 כיתה:י"א עיר: כפר סבא תאריך לידה:12/2 מראה צבע שיער:חום סוג שיער (חלק, גלי, מקורזל):גלי צבע עיניים:חומות גובה:1.60 מבנה גוף (רחב, דק, ממוצע) - ממוצע אוהב את המראה שלך?בערך אופי (בחר אחת משתי האפשרויות) ביישן\ בעל ביטחון עצמי גבוה:קצת ביישנית, תלוי עם מי רגיש\אדיש:רגישה לרוב-מצחיק\הורס בדיחות: לא ולא ידידותי\לא במיוחד:כן אופטימי\פסימי:אופטימי אמיץ\פחדן:אמיצה לחוץ\רגוע:תלוי במצב עצבני\שלו:לרוב שלוה אתה מגדיר את עצמך כבן אדם נחמד לאנשים (גם אם הם לא מוצאים חן בעיניך)?תלוי למי אם היית פוגש מישהו עם אופי כמו שלך, היית מתחבר איתו?כן אנשים לאיזה קבוצה אתה שייך?------- איך אנשים מגדירים אותך: ידידותית עם איזה אנשים אתה הכי מתחבר? ------- מתחבר בקלות? כן אוהב להכיר אנשים? כן אינטרנט אתה נמצא בפורומים מסויימים? כן אם כן, איזה? רוני מי הבן אדם מהפורום שבנתיים הכי התחברת אליו? אני די חדשה אז בינתיים לא התחברתי אף אחד מי הבן אדם מהפורום שלא הספקת להכיר והיית מעוניין לנסות? --------- יש לך בלוג? לא אם כן, מה הכתובת? ---------- נפגשת פעם עם מישהו מהפורום\בלוג? לא יצא לך להכיר אנשים דרך הפורום\בלוג (שעכשיו אתם חברים טובים)? לא

Broken Biscuit

New member
עונה. ברוכה הבאה.

בכללי שם: ניקול. יש סיפור מאחורי השם? לא. גיל: 14. כיתה: ט'. עיר: ליד תל אביב. תאריך לידה: 13.11 מראה צבע שיער: ג'ינג'י חום. סוג שיער (חלק, גלי, מקורזל): מכחישה. צבע עיניים: חום מעפן. גובה: 1.67 מבנה גוף (רחב, דק, ממוצע): אני יודעת? נורמלי. אוהב את המראה שלך? לא. אופי (בחר אחת משתי האפשרויות) ביישן/בעל ביטחון עצמי גבוה: ביטחון עצמי בריצפה. רגיש/אדיש: אדישה. מצחיק/הורס בדיחות: נראה לי שאני מצחיקה, למרות שאי אפשר להעיד על עצמך. ידידותי/לא במיוחד: לא במיוחד. אופטימי/פסימי: פסימי. אמיץ/פחדן: פחדנית. לחוץ/רגוע: תלוי מתי. עצבני/שלו: זה לא אותו דבר? אתה מגדיר את עצמך כבן אדם נחמד לאנשים (גם אם הם לא מוצאים חן בעיניך)? אם הם לא מוצאים חן בעיני, אין מצב. אם היית פוגש מישהו עם אופי כמו שלך, היית מתחבר איתו? לא. אנשים לאיזה קבוצה אתה שייך? עקומים. איך אנשים מגדירים אותך: לא יודעת! עם איזה אנשים אתה הכי מתחבר? אנשים שמנסים להתחבר איתי. מתחבר בקלות? לא. אוהב להכיר אנשים? אולי. אינטרנט אתה נמצא בפורומים מסויימים? לא. אם כן, איזה? ^ מי הבן אדם מהפורום שבנתיים הכי התחברת אליו? :( מי הבן אדם מהפורום שלא הספקת להכיר והיית מעוניין לנסות? :( יש לך בלוג? לא. אם כן, מה הכתובת? ^ נפגשת פעם עם מישהו מהפורום\בלוג? כן, מזמן. וממש חבל שעשיתי את זה. יצא לך להכיר אנשים דרך הפורום\בלוג (שעכשיו אתם חברים טובים)? לא. יצאתי ממש טיפשה. לא נורא.

למעלה