שאלון

מדגישומטיק לא עובד בפיירפוקס../images/Emo46.gif../images/Emo182.gif

אז מהאימיול
*איך קוראים לך? שניצל מזל טוב אייזנהוורנ *מה התאריך יומהולדת שלך? 15.7.1992 * מה היום האהוב עליך בשבוע? שאלה קשה לאללה! *אתה אוהבת את השם שלך? לא *היית מחליף אותו? בכיף *מה היית לוקח לאי בודד? לא את עצמי *רבת השבוע אם מישהו? לא זוכרת
*איך קוראים למי שרבת איתו? ברבאבא *הוא חבר טוב שלך? כן *מה פירוש המילה פרזנטציה? הצגה, מהמילה presentation *** תמיד רציתי לתקוע את זה..*** *אתה נפגש הרבה אם חברים? כן *איך קוראים לחבר הכי טוב שלך? כאטנאכטאוטא *אתה אוהב במבה? במבה יבשה זה הכי טעים *וביסלי? כן *וצ'יטוס? כן * למה אתה אוהב הפיג'מות? כי הם מגניבים *תלך לפסטיגל השנה? בוודאי *שמעת כבר את השיר של הפיג'מות? בהחלט *מה הצבע האהוב עלייך? כתום * באיזה ביצפר אתה לומד? שטו ביצפר? *מה המקצוע השנוא עלייך? תנע"כס * מה המתנה שהיית רוצה לקבל ליומהולדת? בית בת"א * אתה אוהב חיות? כן, במיוחד אותך. כן, אתה שקורא את השאלון הזה! * איזה חיה אתה הכי אוהב? ^ * נכון שיש הרבה שאלות? אתם רואים את ה-8 הזה? תשכיבו אותו * איך אתה שונא שקוראים לך? עטןאעטוםחאחעאואוויכטע * יש חבר שאתה שונא ללכת אליו? לא שידוע לי * הוא מעצבן אותך? לא זכור לי *אתה מסנן שיחות? איזה סוג של שיחות? ** אין לי עוד שאלות אז אני שואלת על שטויות כמה שאני נחמדה** * היית עונה על עוד 1200 שאלות? כן
הודגש באמצעות מדגישומטיק

פיגמיסט

New member
עונה!!!

*איך קוראים לך? אופיר *מה התאריך יומהולדת שלך? 29.5 * מה היום האהוב עליך בשבוע? שישי *אתה אוהבת את השם שלך?בערך... *היית מחליף אותו? נראה לי *מה היית לוקח לאי בודד? גיטרה *רבת השבוע אם מישהו? כן *איך קוראים למי שרבת איתו? טל *הוא חבר טוב שלך? היה *מה פירוש המילה פרזנטציה? משהו בפוליטיקה *** תמיד רציתי לתקוע את זה..*** *אתה נפגש הרבה אם חברים? לא ממש *איך קוראים לחבר הכי טוב שלך? תמיר *אתה אוהב במבה? כן *וביסלי? כן *וצ'יטוס? כן * למה אתה אוהב הפיג'מות? כי הם מצחיקים *תלך לפסטיגל השנה? לא *שמעת כבר את השיר של הפיג'מות? כן *מה הצבע האהוב עלייך? כחול * באיזה ביצפר אתה לומד? חסוי *מה המקצוע השנוא עלייך? ספורט * מה המתנה שהיית רוצה לקבל ליומהולדת? גיטרה * אתה אוהב חיות? כן * איזה חיה אתה הכי אוהב? כלב * נכון שיש הרבה שאלות? קטן עלי! * איך אתה שונא שקוראים לך? ברק * יש חבר שאתה שונא ללכת אליו? כן * הוא מעצבן אותך? כן *אתה מסנן שיחות?לא ** אין לי עוד שאלות אז אני שואלת על שטויות כמה שאני נחמדה** * היית עונה על עוד 1200 שאלות? בשמחה

למעלה