שאלון

שאלון

חדשה ומתחילה אם שאלון ם_ם' : *איך קוראים לך? *מה התאריך יומהולדת שלך? * מה היום האהוב עליך בשבוע? *אתה אוהבת את השם שלך? *היית מחליף אותו? *מה היית לוקח לאי בודד? *רבת השבוע אם מישהו? *איך קוראים למי שרבת איתו? *הוא חבר טוב שלך? *מה פירוש המילה פרזנטציה? *** תמיד רציתי לתקוע את זה..*** *אתה נפגש הרבה אם חברים? *איך קוראים לחבר הכי טוב שלך? *אתה אוהב במבה? *וביסלי? *וצ'יטוס? * למה אתה אוהב הפיג'מות? *תלך לפסטיגל השנה? *שמעת כבר את השיר של הפיג'מות? *מה הצבע האהוב עלייך? * באיזה ביצפר אתה לומד? *מה המקצוע השנוא עלייך? * מה המתנה שהיית רוצה לקבל ליומהולדת? * אתה אוהב חיות? * איזה חיה אתה הכי אוהב? * נכון שיש הרבה שאלות? * איך אתה שונא שקוראים לך? * יש חבר שאתה שונא ללכת אליו? * הוא מעצבן אותך? *אתה מסנן שיחות? ** אין לי עוד שאלות אז אני שואלת על שטויות כמה שאני נחמדה** * היית עונה על עוד 1200 שאלות? זייהו יומטוב =]

גרי 541

New member
עונה

*איך קוראים לך? פואד *מה התאריך יומהולדת שלך? 2.1 * מה היום האהוב עליך בשבוע? שישי *אתה אוהבת את השם שלך? כן *היית מחליף אותו? לא *מה היית לוקח לאי בודד? את הפיג'מות *רבת השבוע אם מישהו? לא ממש *איך קוראים למי שרבת איתו? *הוא חבר טוב שלך? *מה פירוש המילה פרזנטציה? אין לי מושג אני רק יודע שזה קשור איך שאו לפסטיגל *** תמיד רציתי לתקוע את זה..*** *אתה נפגש הרבה אם חברים? כן *איך קוראים לחבר הכי טוב שלך? יש הרבה *אתה אוהב במבה? כן *וביסלי? כן *וצ'יטוס? כן * למה אתה אוהב הפיג'מות? כי זו הסדרה הכי מצחיקה שיש *תלך לפסטיגל השנה? עם אחותי הקטנה *שמעת כבר את השיר של הפיג'מות? כן *מה הצבע האהוב עלייך? ירוק * באיזה ביצפר אתה לומד? *מה המקצוע השנוא עלייך? מתמטיקה * מה המתנה שהיית רוצה לקבל ליומהולדת? מכונית * אתה אוהב חיות? כן * איזה חיה אתה הכי אוהב? ברדלס * נכון שיש הרבה שאלות? נכון * איך אתה שונא שקוראים לך? מנש ברדיו * יש חבר שאתה שונא ללכת אליו? לא * הוא מעצבן אותך? *אתה מסנן שיחות? לא ** אין לי עוד שאלות אז אני שואלת על שטויות כמה שאני נחמדה** * היית עונה על עוד 1200 שאלות? לאאאאא

yahali2

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo12.gif

איך קוראים לך? יהלי מה התאריך יומהולדת שלך? 2/9 מה היום האהוב עליך בשבוע? שישי אתה אוהבת את השם שלך? לא
היית מחליף אותו? כן מה היית לוקח לאי בודד? לא יודעת חח רבת השבוע אם מישהו? לא איך קוראים למי שרבת איתו? אין-שם הוא חבר טוב שלך? הכי טוב שיש *** תמיד רציתי למחוק שאלות..*** אתה נפגש הרבה אם חברים? לא איך קוראים לחבר הכי טוב שלך? =X אתה אוהב במבה? אני אוהבת במבהההההההההה וביסלי? לא וצ'יטוס? לא. במבה
למה אתה אוהב הפיג'מות? כי הם כאלה מצחיקים ונחמדים שקשה שלא לאהוב אותם
תלך לפסטיגל השנה? לא נראה לי. שמעת כבר את השיר של הפיג'מות? ברור מה הצבע האהוב עלייך? כחול באיזה ביצפר אתה לומד? יגאל אלון (כ"כ חשוב לדעת) מה המקצוע השנוא עלייך? ספורט חחח מה המתנה שהיית רוצה לקבל ליומהולדת? =X אתה אוהב חיות? לא ממש איזה חיה אתה הכי אוהב?
נכון שיש הרבה שאלות? לא בקטנה
איך אתה שונא שקוראים לך?
לא חשוב יש חבר שאתה שונא ללכת אליו? כן הוא מעצבן אותך? מאד XD אתה מסנן שיחות? כן D::::: היית עונה על עוד 1200 שאלות? בתנאי שתהיה לי שביתה, אז כן

לדעתי יהלי זה שם ממש ממש יפה../images/Emo99.gif../images/Emo9.gif

אני ממש אוהבת את השם הזה

s u s h i m i

New member
../images/Emo209.gif ההי D:

*איך קוראים לך? עומר =]]] *מה התאריך יומהולדת שלך? 10-6-93 * מה היום האהוב עליך בשבוע? אממ כולםם אבל שישבתת *אתה אוהבת את השם שלך? אממ כן *היית מחליף אותו? לא *מה היית לוקח לאי בודד? הרבה נייר טואלט [ואתם יודעים למה
חח סתאאם אבל זאת שאלה שאני שונאא] *רבת השבוע אם מישהו? אמממממממממממממממממממ כן *איך קוראים למי שרבת איתו? סיון ופזית *הוא חבר טוב שלך? בערך *מה פירוש המילה פרזנטציה? מצגת כזאת לא ? *** תמיד רציתי לתקוע את זה..*** *אתה נפגש הרבה אם חברים? אממ בערךךךךךך *איך קוראים לחבר הכי טוב שלך? אייזנ' *אתה אוהב במבה? כןןןן *וביסלי? כןןןןןןןןןןןןן *וצ'יטוס? כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן * למה אתה אוהב הפיג'מות? כי ככה . . . *תלך לפסטיגל השנה? ניראה לי שכןן *שמעת כבר את השיר של הפיג'מות? *מה הצבע האהוב עלייך? כחול ושחורררררר * באיזה ביצפר אתה לומד? רעותת *מה המקצוע השנוא עלייך? הכל * מה המתנה שהיית רוצה לקבל ליומהולדת? לאיודעע * אתה אוהב חיות? כןןן * איזה חיה אתה הכי אוהב? כלבים ופינגווינים * נכון שיש הרבה שאלות? לא * איך אתה שונא שקוראים לך? מושון ובןבן- סתאאם לאיודעע * יש חבר שאתה שונא ללכת אליו? אממ לא * הוא מעצבן אותך? לא *אתה מסנן שיחות? לפעמיםםםם אבל באמת לעיתים רחוקותת

דנה 74

New member
עונה

*איך קוראים לך? דנה *מה התאריך יומהולדת שלך? 1.2 * מה היום האהוב עליך בשבוע? שישי *אתה אוהבת את השם שלך? כן *היית מחליף אותו? לא *מה היית לוקח לאי בודד? את הדברים שלי חברים משפחה *רבת השבוע אם מישהו? כן *איך קוראים למי שרבת איתו? למה מה זה ענינכם? *הוא חבר טוב שלך? כן *מה פירוש המילה פרזנטציה? הצגת מוצר? *** תמיד רציתי לתקוע את זה..*** *אתה נפגש הרבה אם חברים? כן *איך קוראים לחבר הכי טוב שלך? ? *אתה אוהב במבה? כן *וביסלי? לא *וצ'יטוס? כן * למה אתה אוהב הפיג'מות? אני שואלת את עצמי כ"כ הרבה פעמים ואין לי תשובה *תלך לפסטיגל השנה? לא יודעת *שמעת כבר את השיר של הפיג'מות? כן *מה הצבע האהוב עלייך? יש ויש * באיזה ביצפר אתה לומד? בצפר ששבותיםXD *מה המקצוע השנוא עלייך? אני לא טובה כ"כ באומנות אבל לא שונאת * מה המתנה שהיית רוצה לקבל ליומהולדת? אממ.... * אתה אוהב חיות? לא * איזה חיה אתה הכי אוהב? -- * נכון שיש הרבה שאלות? לא * איך אתה שונא שקוראים לך? יש ... * יש חבר שאתה שונא ללכת אליו? לא * הוא מעצבן אותך? לא *אתה מסנן שיחות? כן הרבה

slee4

New member
עונה=)

חדשה ומתחילה אם שאלון ם_ם' : *איך קוראים לך?ש[א]רון *מה התאריך יומהולדת שלך?30.5. * מה היום האהוב עליך בשבוע?אמ..שלישי *אתה אוהבת את השם שלך?אמ...הוא בסדר *היית מחליף אותו?לא נראה לי *מה היית לוקח לאי בודד?כמה מהפורום ומטוס *רבת השבוע עם מישהו?יאפ *איך קוראים למי שרבת איתו?מה זה משנה... *הוא חבר טוב שלך?יאפ *מה פירוש המילה פרזנטציה?אין לי כוח לבדוק,אבל בכללי אני יודעת מה זה *** תמיד רציתי לתקוע את זה..*** *אתה נפגש הרבה אם חברים?כה,יותר מידיXD *איך קוראים לחבר הכי טוב שלך?ז'בט *אתה אוהב במבה?מכורה *וביסלי?יאק *וצ'יטוס?כהההה * למה אתה אוהב הפיג'מות?כי הם מצחיקים אותי *תלך לפסטיגל השנה?כה,בפעם הראשונה *שמעת כבר את השיר של הפיג'מות?בטח *מה הצבע האהוב עלייך?כחול * באיזה ביצפר אתה לומד?מי שיודע יודע *מה המקצוע השנוא עלייך?תנ"ך * מה המתנה שהיית רוצה לקבל ליומהולדת?דירה עם כמה מהפורום! * אתה אוהב חיות?ברור * איזה חיה אתה הכי אוהב?חתולים * נכון שיש הרבה שאלות?לא כל כך * איך אתה שונא שקוראים לך?שרונה:S * יש חבר שאתה שונא ללכת אליו?לא=) * הוא מעצבן אותך?--- *אתה מסנן שיחות?תלוי מתי ** אין לי עוד שאלות אז אני שואלת על שטויות כמה שאני נחמדה** * היית עונה על עוד 1200 שאלות?אולי זייהו יומטוב =] תודה,גמלך=)

ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif

איך קוראים לך?דרור
*מה התאריך יומהולדת שלך?23.12
* מה היום האהוב עליך בשבוע? אמאמאמאמ שני
*את\ה אוהב\ת את השם שלך? חח נראה לי
*היית מחליף אותו? לעולם לא
*מה היית לוקח לאי בודד? אמילי,ומחשב
*רבת השבוע עם מישהו?אולי
*איך קוראים למי שרבת איתו?לא ברור
*הוא חבר טוב שלך? אולי
*מה פירוש המילה פרזנטציה? חחחח presentation,תכנית הצגת תכנית כלשהי אני יודעת מה הפירוש אבל לא איך להסביר
*** תמיד רציתי לתקוע את זה..***גם אני...גם אני...
*אתה נפגש הרבה עם חברים? תלוי במצב הרוח
*איך קוראים לחבר הכי טוב שלך?חח אין לי הכי טוב
*אתה אוהב במבה?|סדגש מאודד|
*וביסלי?מאודד
*וצ'יטוס?מאודד חוץ מאיקס עיגול שזה נדבק לשיניים וזה חרא
* למה אתה אוהב הפיג'מות?כי הם שולטים
*תלך לפסטיגל השנה? באאאררורורר
*שמעת כבר את השיר של הפיג'מות? מאה פעם
*מה הצבע האהוב עלייך? ירוק
* באיזה ביצפר אתה לומד? חח מצחיקה
*מה המקצוע השנוא עלייך? מתמטיקה וחנ"ג ומדה"ט והיסטוריה
* מה המתנה שהיית רוצה לקבל ליומהולדת? חח טיסה ללוס אנג'לס
* אתה אוהב חיות?יותר מידי
* איזה חיה אתה הכי אוהב? משפחת הנמרים
* נכון שיש הרבה שאלות? לא
* איך אתה שונא שקוראים לך? דרורוש,דרורית,דורה
טוב דורה זה נחמד
* יש חבר שאתה שונא ללכת אליו? חח את החברה כן אבל את הבית לא
* הוא מעצבן אותך? כן.
*אתה מסנן שיחות?לא
** אין לי עוד שאלות אז אני שואלת על שטויות כמה שאני נחמדה** טוב בכיף
* היית עונה על עוד 1200 שאלות? כמובן,שנה הבאה i know you have a little life in the hand

למי שקוראים דנה? שיקרא!

*איך קוראים לך? דנה.. *מה התאריך יומהולדת שלך? 2.1 *אתה אוהבת את השם שלך? אפשר להגיד *היית מחליף אותו? לכוללם יש אותו במפתיע... אבל הייתי משאירה! *מה היית לוקח לאי בודד? פלא! *רבת השבוע אם מישהו? כן.. חח *איך קוראים למי שרבת איתו? ריקי *הוא חבר טוב שלך? לא *מה פירוש המילה פרזנטציה? על תקיעה חייבים לענות? *** תמיד רציתי לתקוע את זה..*** *אתה נפגש הרבה אם חברים? בערך אם יש על מה.. *איך קוראים לחבר הכי טוב שלך? חן *אתה אוהב במבה? לא *וביסלי? לא *וצ'יטוס? כן * למה אתה אוהב הפיג'מות? סיבה לא ידועה *תלך לפסטיגל השנה? יאפ *שמעת כבר את השיר של הפיג'מות? יאפ *מה הצבע האהוב עלייך? תכלת * באיזה ביצפר אתה לומד? סוג של מקום כזה שיש בו מורים... *מה המקצוע השנוא עלייך? מדעים בעע * מה המתנה שהיית רוצה לקבל ליומהולדת? כל דבר שהוא לא בגד או ספר! * אתה אוהב חיות? לא * איזה חיה אתה הכי אוהב? -- * נכון שיש הרבה שאלות? אני עשיתי תשאלון הזה! * איך אתה שונא שקוראים לך? דווקית! * יש חבר שאתה שונא ללכת אליו? כן.. * הוא מעצבן אותך?כן *אתה מסנן שיחות? לא ** אין לי עוד שאלות אז אני שואלת על שטויות כמה שאני נחמדה** * היית עונה על עוד 1200 שאלות? תלוי איזה... מי שרוצה אני בתחרות שמות.. למי שקוראים דנה ובא להביא לי מסנג'ר/ אייסי שתדבר איתי בפרטי בבקשה אנשים!!!

dbshachar

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo140.gif

*איך קוראים לך? שחר *מה התאריך יומהולדת שלך? 24/1/95 * מה היום האהוב עליך בשבוע? שישי ושלישי.. *אתה אוהבת את השם שלך? כן. *היית מחליף אותו? לא. *מה היית לוקח לאי בודד? מחשב, טלוויזיה, פסנתר, גיטרה, מצלמה וכמה אנשים. *רבת השבוע אם מישהו? לפני שבוע. *איך קוראים למי שרבת איתו? דנה. *הוא חבר טוב שלך? כן. *מה פירוש המילה פרזנטציה? לא יודע
*** תמיד רציתי לתקוע את זה..*** *אתה נפגש הרבה אם חברים? לא. *איך קוראים לחבר הכי טוב שלך? אין לי חבר הכי טוב. *אתה אוהב במבה? כן. *וביסלי? כן!! *וצ'יטוס? כןן!!!
* למה אתה אוהב הפיג'מות? כי הם מלכים ומצחיקים
*תלך לפסטיגל השנה? כן. *שמעת כבר את השיר של הפיג'מות? ברור! *מה הצבע האהוב עלייך? כחול-תכלת * באיזה ביצפר אתה לומד? רעות. *מה המקצוע השנוא עלייך? אנגלית, למרות שלפני הוא לא היה השנוא עליי. אני לא אוהב ללמוד את זה בבית ספר והמורה גרועה. * מה המתנה שהיית רוצה לקבל ליומהולדת? מצלמה חדשה, אבל הרבה יותר חשוב לי לקבל המון המון חברה מאנשים חשובים לי * אתה אוהב חיות? כן * איזה חיה אתה הכי אוהב? אני אוהב המון. בעיקר כלב, פינגווין וברווז. ראיתם פעם ברווז? זאת חיה כל כך מצחיקה! D: * נכון שיש הרבה שאלות? לא!
* איך אתה שונא שקוראים לך? לפני שבוע אחת המורות שכחה את השם שלי וקראה לי בטעות "משה", מאז כמה אנשים בכיתה פירסמו את זה לשכבה והיום כל השכבה קוראת לי המון פעמים משה.
* יש חבר שאתה שונא ללכת אליו? כן, יאיר בדר"כ. לא, הוא אחלה ולא אכפת לי שהוא בא אליי, אני רק שונא לבוא אליו בדר"כ. יש לו בית משעמם כזה. * הוא מעצבן אותך? המון. *אתה מסנן שיחות? לפעמים. ** אין לי עוד שאלות אז אני שואלת על שטויות כמה שאני נחמדה** * היית עונה על עוד 1200 שאלות? לא.

עונהההה =)

*איך קוראים לך? חמו *מה התאריך יומהולדת שלך? 6.3.93 * מה היום האהוב עליך בשבוע? שלישי *אתה אוהבת את השם שלך? ככה ככה *היית מחליף אותו? נראה לי שכן *מה היית לוקח לאי בודד? את תמיר
*רבת השבוע אם מישהו? כן בערך... *איך קוראים למי שרבת איתו? מה זה חשוב? *הוא חבר טוב שלך? כע *מה פירוש המילה פרזנטציה? להציד לפני נראה לי *** תמיד רציתי לתקוע את זה..*** *אתה נפגש הרבה אם חברים? עם* וכן *איך קוראים לחבר הכי טוב שלך? מה זה פה? *אתה אוהב במבה? יאפ *וביסלי?יאפ *וצ'יטוס?יאפ * למה אתה אוהב הפיג'מות? כי זה שולט
*תלך לפסטיגל השנה? יאפ *שמעת כבר את השיר של הפיג'מות? חלק *מה הצבע האהוב עלייך? ורוד ושחור * באיזה ביצפר אתה לומד? תיכון חדש *מה המקצוע השנוא עלייך? ספורט וביולוגיה * מה המתנה שהיית רוצה לקבל ליומהולדת? לא יודעת... * אתה אוהב חיות? יאפ * איזה חיה אתה הכי אוהב? חתולים * נכון שיש הרבה שאלות? נכון! * איך אתה שונא שקוראים לך? |שורק| * יש חבר שאתה שונא ללכת אליו? לא * הוא מעצבן אותך? ?? *אתה מסנן שיחות? לא... ** אין לי עוד שאלות אז אני שואלת על שטויות כמה שאני נחמדה**

go goldi

New member
עונה עם יוב(שמושפע מהאי)

*איך קוראים לך? יוב:דילן ז'בט:יוב *מה התאריך יומהולדת שלך?יוב:9.9.09 ז'בט:אין לי יומולדת
* מה היום האהוב עליך בשבוע?יוב:תשעי ז'בט:אני והשבוע לא מסתדרים *אתה אוהבת את השם שלך?יוב:בהתחשב שלאבא שלי קראו צ'יף א כן ז'בט:לא *היית מחליף אותו?יוב:כן לנליד ז'בט:עם מי? *מה היית לוקח לאי בודד?יוב:לא הייתי על הרכבת אני נולדתי באי בודד אבל אם כבר ספר מכונת זמן ודף ירוק ז'בט:מה שהוא אמר *רבת השבוע אם מישהו?יוב:עם הילד החנון עם המשקפיים ז'בט:עם יוב מכות אל תשאלו. *איך קוראים למי שרבת איתו?יוב:פיסטוק? ז'בט:יוב!! *הוא חבר טוב שלך?יוב:אני אדע בהמשך ז'בט:אני אשאל אותו הוא אמר להגדיר טוב
*מה פירוש המילה פרזנטציה? יוב:הרכבת שלוקחת אותך הרחק מהמטאורים ז'בט:מה שהוא אומר *** תמיד רציתי לתקוע את זה..*** ז'בט:אנחנו לא רוצים לדעת מה את רוצה לתקוע... או את מי.... *אתה נפגש הרבה אם חברים?יוב:לא יודע, עוד לא נולדתי ז'בט:אם חברים... *איך קוראים לחבר הכי טוב שלך?יוב:אם ג'ני(אמא) הייתה טורחת לא לברוח אז אולי הייתי יודע ז'בט:שארון
*אתה אוהב במבה?יוב:אני אוהב פיסטוקים ז'בט:כןןןןן *וביסלי?יוב:אני אוהב פיסטוקים!! ז'בט:כןןןןןןןןןןן *וצ'יטוס?יוב:פ י ט ו ק י ם ז'בט:לא * למה אתה אוהב הפיג'מות?יוב:אני לא אוהב הפיג'מות אני אוהב האי ז'בט:ככה *תלך לפסטיגל השנה?יוב:רק אם האי יופיעו ז'בט:אולי *שמעת כבר את השיר של הפיג'מות?יוב:כן, שמעתם כבר את השיר של האי? ז'בט:כן *מה הצבע האהוב עלייך?יוב:אדום(ספר) וירוק(פתק) ז'בט:שחור * באיזה ביצפר אתה לומד?יוב:לעברינים צעירים ז'בט:מה זה משנה? *מה המקצוע השנוא עלייך?יוב:קשירת חבלים ז'בט:הריגת חופרים
* מה המתנה שהיית רוצה לקבל ליומהולדת?יוב:מכונת זמן ז'בט:קוטג'!! * אתה אוהב חיות?יוב:אני אוהב את פדידה הארנב ז'בט:כנראה שכן * איזה חיה אתה הכי אוהב?יוב:את פדידה הארנב ז'בט:מה שהוא אמר * נכון שיש הרבה שאלות?יוב:לא ז'בט:כמו שהוא אמר * איך אתה שונא שקוראים לך?יוב:הבן של צ'ף ז'בט:מה שהוא אמר * יש חבר שאתה שונא ללכת אליו?יוב:כן, לטומי ז'בט:מה שהוא אמר * הוא מעצבן אותך?יוב:לא ז'בט:מה שהוא אמר *אתה מסנן שיחות?יוב:רק כשאני ישן ז'בט:מה שהוא אמר!!!!!!!!

יובל94

New member
עונה o_O

*איך קוראים לך? יובל P= *מה התאריך יומהולדת שלך? 4/10
* מה היום האהוב עליך בשבוע? שלישי וחמישי D: *אתה אוהבת את השם שלך? יאפ *היית מחליף אותו? לא *מה היית לוקח לאי בודד? לא יודעת *רבת השבוע אם מישהו? כן *איך קוראים למי שרבת איתו? נופר *הוא חבר טוב שלך? כן *מה פירוש המילה פרזנטציה? לא יודעת *** תמיד רציתי לתקוע את זה..*** *אתה נפגש הרבה אם חברים? בערך *איך קוראים לחבר הכי טוב שלך? יש כמה *אתה אוהב במבה? כן *וביסלי? כן *וצ'יטוס? לא * למה אתה אוהב הפיג'מות? כי הם שוולטים ומצחיקים
*תלך לפסטיגל השנה? כן *שמעת כבר את השיר של הפיג'מות? ברווווווור
*מה הצבע האהוב עלייך? כחול * באיזה ביצפר אתה לומד? טביב *מה המקצוע השנוא עלייך? מורשת !!!!!! * מה המתנה שהיית רוצה לקבל ליומהולדת? לא יודעת * אתה אוהב חיות? לא * איזה חיה אתה הכי אוהב? - * נכון שיש הרבה שאלות? לא * איך אתה שונא שקוראים לך? יובצ'יק
* יש חבר שאתה שונא ללכת אליו? לא * הוא מעצבן אותך? - *אתה מסנן שיחות? כן ** אין לי עוד שאלות אז אני שואלת על שטויות כמה שאני נחמדה** * היית עונה על עוד 1200 שאלות? למה ניראלך ?!

עונה

*איך קוראים לך?רוזי\רוז... *מה התאריך יומהולדת שלך?5\6 איזה תאריך מגניב חחח * מה היום האהוב עליך בשבוע?ראשון *אתה אוהבת את השם שלך?אמ....כן *היית מחליף אותו?לא *מה היית לוקח לאי בודד?טלוויזיה וחוט חשמל *רבת השבוע אם מישהו?לא[= *איך קוראים למי שרבת איתו?--- *הוא חבר טוב שלך?--- *מה פירוש המילה פרזנטציה? בכורה או משהו כזה *** תמיד רציתי לתקוע את זה..***אוקי,אם את אומרת... *אתה נפגש הרבה אם חברים?כןןןןןן *איך קוראים לחבר הכי טוב שלך?סתיו וסמדר *אתה אוהב במבה?מאוד!!!! *וביסלי?גם!!! *וצ'יטוס?איכס * למה אתה אוהב הפיג'מות?איך אפשר שלא? *תלך לפסטיגל השנה?אולי *שמעת כבר את השיר של הפיג'מות?כן *מה הצבע האהוב עלייך?אדום * באיזה ביצפר אתה לומד?אם אני אגיד זה ישנה משהו? *מה המקצוע השנוא עלייך?היסטוריה * מה המתנה שהיית רוצה לקבל ליומהולדת?אוטו * אתה אוהב חיות?כןןןןן * איזה חיה אתה הכי אוהב?כלבים * נכון שיש הרבה שאלות?כן * איך אתה שונא שקוראים לך?רוזיטה...חחח,כן,קוראים לי גם ככה כדי לעצבן אותי. * יש חבר שאתה שונא ללכת אליו?לא * הוא מעצבן אותך?-- *אתה מסנן שיחות?לפעמים. ** אין לי עוד שאלות אז אני שואלת על שטויות כמה שאני נחמדה** * היית עונה על עוד 1200 שאלות?לא נראה לי חחח

למעלה