שאלון

שאלון

זהו שאלון מיוחד שבו צריך לענות רק בשאלות. 1.שם: 2.מה שלומך? 3.מה הגיל שלך? 4.מאיפה אתה בארץ? 5.חגגת בר\בת מצווה? 6.ספר 3 דברים שלא ידענו עליך(אין דבר כזה "אין"!!!) א. ב. ג. 7.אתה עונה בשאלות? 8.מה יש ליד המחשב שלך? 9.איזו מוזיקה אתה אוהב? 10.שומע עכשיו משהו? 11.מה החלום שלך? 12.יש משהו שרצית והתגשם לאחרונה? 13.מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? 14.איך בלימודים\עבודה? 15.אם היית יכול לשנות משהו שנראה בלתי אפשרי,מה היית משנה? 16.איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב? 17.מה מעצבן אותך? 18.מה גורם לך לחייך? 19.מה תרצה להיות כשתהיה גדול(אם אתה עדיין לא איש מקצוע או משהו כזה)? 20.על כמה שאלות הצלחת לענות בשאלות?

s u s h i m i

New member
../images/Emo209.gif XD לך עם החלום, לך עם זה קדימה

1.שם: עומר ולך ? 2.מה שלומך? הכל מצוין ואיתך ? 3.מה הגיל שלך? 14 למה אני קטן ?!?!!!? 4.מאיפה אתה בארץ? הרצליההההההההה יאייייייייי ואתה ? 5.חגגת בר\בת מצווה? אההא יש בעיה ? 6.ספר 3 דברים שלא ידענו עליך(אין דבר כזה "אין"!!!) א. אמממממ אין [?] ב. ^^ [?] ג. ^^ [?] 7.אתה עונה בשאלות? ככה ככה למה ? 8.מה יש ליד המחשב שלך? אממ יש המון דברים למה אתה שואל ?????? 9.איזו מוזיקה אתה אוהב? כלמיני ואתה ? 10.שומע עכשיו משהו? כןן 11.מה החלום שלך? אומג זה בדיוק מה שאני שומעע XDDD [ראש גדול] נכון מגניב ? 12.יש משהו שרצית והתגשם לאחרונה? אממ לא ניראה לי, אתה חושב שכן ? 13.מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? אממ לשמוע מוזיקה, גיטרה, מחשב, טלוויזיה למה מה רע ? 14.איך בלימודים\עבודה? קיבלתי100 במתמטיקה =]] נכון כיף לי ?
15.אם היית יכול לשנות משהו שנראה בלתי אפשרי,מה היית משנה? לא יודעעעעעע 16.איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב? אממ שישבת אצלך ? 17.מה מעצבן אותך? יאללה אין לי כוח XD 18.מה גורם לך לחייך? ^^ 19.מה תרצה להיות כשתהיה גדול(אם אתה עדיין לא איש מקצוע או משהו כזה)? ^^ 20.על כמה שאלות הצלחת לענות בשאלות? לאאאאאאאאאא יודע ייצא מפגר הקטע של השאלות

ofer976

New member
עונה (נראה לי...)

1.שם: עופר, נכון? 2.מה שלומך? הכל בסדר, מה איתך? 3.מה הגיל שלך? למה את צריכה לדעת? רוצה להתחיל איתי?
4.מאיפה אתה בארץ? מתל אביב, ואת? 5.חגגת בר\בת מצווה? כן, היית באה? 6.ספר 3 דברים שלא ידענו עליך(אין דבר כזה "אין"!!!) א. יש לי קומונה ששמה "עולם הקסם של ירון כפכפי" ב. אני התחלתי ללמוד תאורה בבצפר. תקנאו! ג. אני אוהב לאכול פרחיות 7.אתה עונה בשאלות? כן, ככה ביקשת, לא? 8.מה יש ליד המחשב שלך? מדפסת, טעים, רמקולים. מה אצלך יש? 9.איזו מוזיקה אתה אוהב? הכל, ואת? 10.שומע עכשיו משהו? לא, זה רע? 11.מה החלום שלך? שפעם אני אצליח להפליץ בלי שיהיה ריח אחרי הנוד, נכון חלום טוב? 12.יש משהו שרצית והתגשם לאחרונה? לא משהו מיוחד, נכון באסנ? 13.מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? לנוח...לראות טלויזיה..ככה כולם עושים בטח, כן? 14.איך בלימודים\עבודה? סביר...למה יש יותר טובים ממני? 15.אם היית יכול לשנות משהו שנראה בלתי אפשרי,מה היית משנה? לא יודע? 16.איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב? רביעי, כי הוא מרובע כזה לא כמו הימים. אני דפוק...הא? 17.מה מעצבן אותך? אנשים מתנשאים ומגעילים, נכון שאי אפשר איתם? 18.מה גורם לך לחייך? כל דבר טוב, או דברים שאני רוצה שיקרו...אחלה? 19.מה תרצה להיות כשתהיה גדול(אם אתה עדיין לא איש מקצוע או משהו כזה)? במאי, מפיק או כל דבר שקשור לתיאטרון. מקצוע טוב, הא? 20.על כמה שאלות הצלחת לענות בשאלות? נראה לי שעל הכל, נכון?

פיגמיסט

New member
יאו!! כמה שאלונים

1.שם: אופיר 2.מה שלומך? סבבה 3.מה הגיל שלך? 12 4.מאיפה אתה בארץ? הוד השרון 5.חגגת בר\בת מצווה? לא.. אבל בקרוב 6.ספר 3 דברים שלא ידענו עליך(אין דבר כזה "אין"!!!) א.אני מנגן כבר יותר משנה על גיטרה חשמלית ב. יש כשרון בלהיות במאי ג. שאין עוד מה להגיד!!!! 7.אתה עונה בשאלות? כן 8.מה יש ליד המחשב שלך? ספר נגינה, אני עושה עבודה במדעים 9.איזו מוזיקה אתה אוהב? ביטלס!!! אבל אפשר להגיד פופ ורוק של שנות השישים והשבעים 10.שומע עכשיו משהו? כן 11.מה החלום שלך? להיות כוכב רוק 12.יש משהו שרצית והתגשם לאחרונה? קיבלתי עוד שאלון 13.מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? לנגן 14.איך בלימודים\עבודה? משעמם המון מבחנים 15.אם היית יכול לשנות משהו שנראה בלתי אפשרי,מה היית משנה? את המראה שלי 16.איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב? שישי 17.מה מעצבן אותך? אלימות, קללות, ואנשים כפויי טובה 18.מה גורם לך לחייך? שאלונים 19.מה תרצה להיות כשתהיה גדול(אם אתה עדיין לא איש מקצוע או משהו כזה)? כוכב רוק 20.על כמה שאלות הצלחת לענות בשאלות? בקושי 1

3yuval3

New member
ננסה ../images/Emo69.gif

1.שם: יובל.. בעצם יוב, לא?
2.מה שלומך?מה איתך? 3.מה הגיל שלך?כמו הגיל שלך.. אז זה תלוי.. בת כמה את? 4.מאיפה אתה בארץ?כפר תבור, לא מכירים הא? 5.חגגת בר\בת מצווה? למה נראה לכם שאני אחגוג בת מצווה? 6.ספר 3 דברים שלא ידענו עליך(אין דבר כזה "אין"!!!) א. אתם לא יודעים עליי הכל? ב. מה לא סיפרתי לכם כלום? ג. ומה אלה כל החפירות האלה בטלפון?! 7.אתה עונה בשאלות? אני משתדל, לפחות כמו שרציתן, לא? 8.מה יש ליד המחשב שלך?אין לי כוח לבדוק.. אולי תבדקו אתן? 9.איזו מוזיקה אתה אוהב? אולי תגידו לי אתן, איזו מוזיקה אני אוהב?! 10.שומע עכשיו משהו? למה, את כן? 11.מה החלום שלך? את בטוחה שאת רוצה לדעת? 12.יש משהו שרצית והתגשם לאחרונה? יש מצב שלא סיפרתי? 13.מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? ושוב, את בטוחה שאת רוצה לדעת? 14.איך בלימודים\עבודה? לא שמעתם על השביתה? 15.אם היית יכול לשנות משהו שנראה בלתי אפשרי,מה היית משנה? מה לעזאזל מה?! אני נראה רופא עיניים?@#! 16.איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב?באיזה צבע את אוהבת את הפירה שלך? 17.מה מעצבן אותך?אולי.. שאני צלריך לענות על הכל בשאלות?@!!@? 18.מה גורם לך לחייך?המשפט "מה אני, ג'וק?!" [שימו לב לתחכום. אוי השנינות.] 19.מה תרצה להיות כשתהיה גדול(אם אתה עדיין לא איש מקצוע או משהו כזה)?נראה לכם שאני כזה בנאלי ואני ארשום שוטר? 20.על כמה שאלות הצלחת לענות בשאלות?השתדלתי על הכל, רוצים לבדוק?

porky169

New member
../images/Emo134.gif

1.שם:ניר 2.מה שלומך?בסדר 3.מה הגיל שלך?19 4.מאיפה אתה בארץ?מהשפלה 5.חגגת בר\בת מצווה?לא 6.ספר 3 דברים שלא ידענו עליך(אין דבר כזה "אין"!!!) א.אין כמעט דבר שקרה לי ולא זכרתי אותו עד היום ב.עבדתי שלושה ימים בערוץ הילדים ג.דיבבתי בפוקימון 7.אתה עונה בשאלות?אני עונה בשאלות? מאיפה הקרצתם את זה? 8.מה יש ליד המחשב שלך?ספה 9.איזו מוזיקה אתה אוהב?רוק ישראל משנות השמונים 10.שומע עכשיו משהו?לא 11.מה החלום שלך? 12.יש משהו שרצית והתגשם לאחרונה?כן 13.מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי?לראות טלוויזיה 14.איך בלימודים\עבודה? 15.אם היית יכול לשנות משהו שנראה בלתי אפשרי,מה היית משנה? 16.איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב?רביעי 17.מה מעצבן אותך?אחים 18.מה גורם לך לחייך?טיפת נוסטלגיה 19.מה תרצה להיות כשתהיה גדול(אם אתה עדיין לא איש מקצוע או משהו כזה)?אני כבר, אני מדבב 20.על כמה שאלות הצלחת לענות בשאלות?לא יודע

../images/Emo113.gifאני

זהו שאלון מיוחד שבו צריך לענות רק בשאלות. 1.שם: ניראה לי שירדן לא? 2.מה שלומך? הכל סבבה מה איתך? 3.מה הגיל שלך? 15 למה? 4.מאיפה אתה בארץ? פ''ת מכירה? 5.חגגת בר\בת מצווה? כן הייתי הראשונה בשכבה :) גם את? 6.ספר 3 דברים שלא ידענו עליך(אין דבר כזה "אין"!!!) א.אני אוהבת לצייר ולעשות בובות מפימו ב. אני מעריצה את טלי שרון :) ג. אפעם לא פגשתי את הפיג'מות 7.אתה עונה בשאלות? אני משתדלת .. וגם אם לא אז מה? 8.מה יש ליד המחשב שלך? מה זה מעניין אותך? 9.איזו מוזיקה אתה אוהב?הכל.. אבל בעיקר גרין דיי ופאראמור למה? 10.שומע עכשיו משהו? כן .. ואת? 11.מה החלום שלך? להיות שחקנית ושלך? 12.יש משהו שרצית והתגשם לאחרונה? לאחרונה לא.. אבל לפני כמה חודשים פגשתי את טלי :) אתם רוצים שאני יספר לכם איך היה? 13.מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? לישון לישון ולישון ואני מקווה שאף אחד לא מתכנן להפריע לי אה? 14.איך בלימודים\עבודה? מעייף, ועמוס איך אצלכם יותר טוב? 15.אם היית יכול לשנות משהו שנראה בלתי אפשרי,מה היית משנה? מה את? 16.איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב? שבת נחשו למה.. 17.מה מעצבן אותך? לא דעת.. 18.מה גורם לך לחייך? לשמוע / לראות הפיג'מות.. גם אותך נכון? 19.מה תרצה להיות כשתהיה גדול(אם אתה עדיין לא איש מקצוע או משהו כזה)? 20.על כמה שאלות הצלחת לענות בשאלות? אין לי כח לספור..

hagaymi26

New member
עונה

?זהו שאלון מיוחד שבו צריך לענות רק בשאלות. ? ?1.שם: אתה לא יודע? ?2.מה שלומך? בסדר ואיתך? ?3.מה הגיל שלך? 13 אני חושב. נכון? ?4.מאיפה אתה בארץ? כפר סבא מאיפה אתה? ?5.חגגת בר\בת מצווה? עוד לא נדמה לי. עוד מעט. מה איתך? ?6.ספר 3 דברים שלא ידענו עליך(אין דבר כזה "אין"!!!) ?א. מה? ?ב. מי? ?ג. מו? ?7.אתה עונה בשאלות? מה נראה לך? ?8.מה יש ליד המחשב שלך? רוצה להסתכל בוידיאו צ'ט? ?9.איזו מוזיקה אתה אוהב? את איש ?השאלות? זה נחשב שאלה נכון? ?10.שומע עכשיו משהו? יש לי קול בראש שאומר מי המטומטם שכתב את זה? ?11.מה החלום שלך? לשאול מההההההההה????? ?12.יש משהו שרצית והתגשם לאחרונה? כן אין לי בררה אני צריך לשאול מהההה???? ?13.מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? לקטר. לשאול למההההההה?????? ?14.איך בלימודים\עבודה? אני לומד יש לי עוד שיעורי בית: כמה זה 5% מתוך 5464.43678 ? ?15.אם היית יכול לשנות משהו שנראה בלתי אפשרי,מה היית משנה?לשנות את הנושא זה נחשב? ?16.איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב? שבת. למה מה 'כפת 'ך? ?17.מה מעצבן אותך? כנ"ל? ?18.מה גורם לך לחייך? השאלה הזאת אני חושב. נדמה לי. מה אתה רוצה ממני? ?19.מה תרצה להיות כשתהיה גדול(אם אתה עדיין לא איש מקצוע או משהו כזה)?איש השאלות???? ?20.על כמה שאלות הצלחת לענות בשאלות? כולם!!!! ? ? ?הודגש באמצעות מדגישו-קולדההמסריחדהחידה-ומטיק
?

gabi2410

New member
אוח,היה קשה

1.שם:אמ..רגע איך קוראים לי? 2.מה שלומך?בסדר? 3.מה הגיל שלך?13? 4.מאיפה אתה בארץ?מבאר שבע? 5.חגגת בר\בת מצווה?כן? 6.ספר 3 דברים שלא ידענו עליך(אין דבר כזה "אין"!!!) א.עברתי ניתוח באוזן? ב.אני מנגנת בגיטרה 4 שנים? ג.אני צלמת חובבנית? 7.אתה עונה בשאלות?כן? 8.מה יש ליד המחשב שלך?מצלמה?דיסק של דניאל סלומון?קולה? 9.איזו מוזיקה אתה אוהב?רוק?ישראלי? 10.שומע עכשיו משהו?לא? 11.מה החלום שלך?להיות רופאה? 12.יש משהו שרצית והתגשם לאחרונה?לא? 13.מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי?לנגן ולצלם? 14.איך בלימודים\עבודה?כיף? 15.אם היית יכול לשנות משהו שנראה בלתי אפשרי,מה היית משנה?שאפחד לא יהיה שקרן? 16.איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב?שבת? 17.מה מעצבן אותך?קנאים? 18.מה גורם לך לחייך?חברים? 19.מה תרצה להיות כשתהיה גדול(אם אתה עדיין לא איש מקצוע או משהו כזה)?רופאה/אחות? 20.על כמה שאלות הצלחת לענות בשאלות?כולם?

dbshachar

New member
עונה?...

1.שם: שחר, אבל כולם קוראים לי דיבי. רוצה גם? 2.מה שלומך? נחמד! מה איתך? 3.מה הגיל שלך? אני בן 13 עוד... חודשיים? 4.מאיפה אתה בארץ? מחיפה, את אוהבת קקטוסים? 5.חגגת בר\בת מצווה? אני אחגוג עוד חודשיים |לשון| אבל כרגע חזרתי מבת מצווה! רוצה לדעת איך היה?... 6.ספר 3 דברים שלא ידענו עליך(אין דבר כזה "אין"!!!) א. אני חולה על בורקסים. אבל ידעתם את זה כבר. ב. אני אוהב לצלם! ג.אני מנגן בפסנתר, גיטרה, למדתי קצת מפוחית, דרבוקה, קצת תופים וקצת אקורדיון (בלי בסים) 7.אתה עונה בשאלות? כן! למה לא? 8.מה יש ליד המחשב שלך? המון דברים! מה לך? 9.איזו מוזיקה אתה אוהב? הכל חוץ ממזרחית. נכון מזרחית זה בעע? 10.שומע עכשיו משהו? לא מוסיקה, שומע ברקע את "החברים הטובים".. ידעתם שהתוכנית חזרה לערוץ הילדים? 11.מה החלום שלך? משהו שקשור בתחום המוסיקה. או אולי בתחום הצילום. מה נראה לכם אני יצליח? 12.יש משהו שרצית והתגשם לאחרונה? השלמתי עם ידידה שלי! מואהאהאה! אני כל כך אוהב אותה
? 13.מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? לנגן, לשיר, טלוויזיה, מחשב, שירותים, אוכל.. ? (נו אין לי שאלה להוסיף כל הזמן!) 14.איך בלימודים\עבודה? נחמד מאוד! זה עמוס אבל יש אנשים שהכרתי מהביצפר ואני שמח שאני מכיר אותם
דני רובס? 15.אם היית יכול לשנות משהו שנראה בלתי אפשרי,מה היית משנה? לא יודע... אולי.. הייתי עושה שיהיה שלום בעולם? 16.איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב? שלישי ושישי 17.מה מעצבן אותך? מורות מעפנות, פקאצות, המון דברים....
18.מה גורם לך לחייך? המון דברים. באמת! לא מאמינה? 19.מה תרצה להיות כשתהיה גדול(אם אתה עדיין לא איש מקצוע או משהו כזה)? כבר עניתי על זה... לא?
20.על כמה שאלות הצלחת לענות בשאלות?

3yuval3

New member
היי :|

גם אני חזרתי מבת מצווה היום
איך קוראים לבעלת השמחה אצלך ?XDDD

עונהה

זהו שאלון מיוחד שבו צריך לענות רק בשאלות. חח למה? 1.שם: יובל, אבל תקראו לי קרלו טוב? D: 2.מה שלומך? בסדר מה איתך? 3.מה הגיל שלך? 13 שלך? 4.מאיפה אתה בארץ? נתניה, מגניב לא? 5.חגגת בר\בת מצווה? כן ואת? 6.ספר 3 דברים שלא ידענו עליך(אין דבר כזה "אין"!!!) א. אני משחק בתארטרון, הידעתם? ב. אני מנגן על פסנתר מגיל 4, הידעתם? ג. אני אוהב אתכם יותר מדי, הידעתם? 7.אתה עונה בשאלות? כן לא רואים? 8.מה יש ליד המחשב שלך? המון דברים, כמו מצלמה? 9.איזו מוזיקה אתה אוהב? חשבתם על זה שאני לא אוהב מוזיקה? 10.שומע עכשיו משהו? כן סייד קיק, נכון תכנית בועטת? 11.מה החלום שלך? להיות שחקן, מה שלכם? 12.יש משהו שרצית והתגשם לאחרונה? לא ולכן? 13.מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? כלום ואתן? 14.איך בלימודים\עבודה? אחלה איך השביתה אצלכן? 15.אם היית יכול לשנות משהו שנראה בלתי אפשרי,מה היית משנה? כלום ואתם? 16.איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב? שני ואתן? 17.מה מעצבן אותך? המון דברים, ואתן? 18.מה גורם לך לחייך? המון דברים ולכן? 19.מה תרצה להיות כשתהיה גדול(אם אתה עדיין לא איש מקצוע או משהו כזה)? שחקן ושלכן? 20.על כמה שאלות הצלחת לענות בשאלות? על הכלל ואתן? כן אני יודע שהסוף לא מקורי

עונה באיחור היפופוטמי../images/Emo182.gif

1.שם: מי לא יודע? 2.מה שלומך? מי נתן לכם רשות לשאול? 3.מה הגיל שלך? איך בודקים? 4.מאיפה אתה בארץ? ירושלים, הא? 5.חגגת בר\בת מצווה? יש כיבוד? 6.ספר 3 דברים שלא ידענו עליך(אין דבר כזה "אין"!!!) א. נראה לכם שאין? ב. למה נראה לכם שאין? ג. אתם חושבים שאתם יודעים עליי הכל? 7.אתה עונה בשאלות? נראה לכם?! 8.מה יש ליד המחשב שלך? מה פשר המספר "1" שמופיע על הממיר שליד המחשב? 9.איזו מוזיקה אתה אוהב? מה נראה לכם? 10.שומע עכשיו משהו? איך האינטואיציה שלכם? 11.מה החלום שלך? מה השעה? 12.יש משהו שרצית והתגשם לאחרונה? באיזה צבע זה יין לבן? 13.מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? פחחחחחח נראה לכם? 14.איך בלימודים\עבודה? כמה כמה כמה? 15.אם היית יכול לשנות משהו שנראה בלתי אפשרי,מה היית משנה? אם פצצה התפוצצה באמצע אי באמצע ים ואף אחד לא שמע עליה, היא באמת התפוצצה? 16.איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב? באיזה פרק אלונה אמרה "כי היום יום שלישי ולא בא לי!"? 17.מה מעצבן אותך? למה אנשים קמים דווקא בבוקר?
18.מה גורם לך לחייך? אני אוהב אותך כמו פרחים מחייכים? 19.מה תרצה להיות כשתהיה גדול(אם אתה עדיין לא איש מקצוע או משהו כזה)? כמה מקבלים על פינוי זבל? D: 20.על כמה שאלות הצלחת לענות בשאלות? כמה הם 19+1? הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה