שאלון

שאלון

של מי האדמה, האויר והים? של מי העולם? של מי הזהב והיהלומים? למה התן מיילל בכרמים? איך האביב יודע שהגיע הזמן? ולאן האניות מפליגות? לאן? מי אוהב אותך יותר ממני? מי מצחיק אותך כשאת עצובה? עד מתי תהיי שלי? ולמה את שותקת? למה יש מלחמות וכאב? למה אלוהים לא מתערב? למה כשאת כאן זה עושה לי טוב? למה יש אנשים שחיים ברחוב? איך האביב יודע שהגיע הזמן? ולאן האניות מפליגות? לאן? מי אוהב אותך... של מי האדמה? של מי הזהב והיהלומים? איך האביב יודע? *קדיט לhomepage.aspx?id=966&name=שלומי_שבת&type=4&tab=0 target=_blank>שירונט שמפרסמים אתהשיר בדרך חוקית. *שלומי שבת על הביצוע ומיכה שטרית על המילים. *הפורום של הפיג'מות לפוך שיר לשאולון בפורום.

עונה

של מי האדמה, האויר והים?של ריבון העלומים של מי העולם?כבר אמרתי של מי הזהב והיהלומים?שלי למה התן מיילל בכרמים?כי הוא יכול איך האביב יודע שהגיע הזמן?העונות האחרות מספרות לו ולאן האניות מפליגות? לאן? מי אוהב אותך יותר ממני?אני מי מצחיק אותך כשאת עצובה?אף אחד :( עד מתי תהיי שלי?לא יודעת ולמה את שותקת? כי בלי למה יש מלחמות וכאב?ככה למה אלוהים לא מתערב?כי הוא נורא עסוק למה כשאת כאן זה עושה לי טוב?תגדלי אתה... למה יש אנשים שחיים ברחוב?אין להם כסף איך האביב יודע שהגיע הזמן?כבר אמרתי ולאן האניות מפליגות? לאן? מי אוהב אותך... של מי האדמה?נו מה אתה חוזר על אותם דברים של מי הזהב והיהלומים?שלי ושלי ורק שלי איך האביב יודע?עונות אחרות מספרות לו *קדיט לשירונט שמפרסמים אתהשיר בדרך חוקית. *שלומי שבת על הביצוע ומיכה שטרית על המילים. *הפורום של הפיג'מות לפוך שיר לשאולון בפורום.

noam270

New member
עונה!

של מי האדמה, האויר והים? של לוסי, סוזן, ואדוארד מסיפורי נרניה.
של מי העולם? שלי של מי הזהב והיהלומים? של המלאכים למה התן מיילל בכרמים? כי כואב לו הראש איך האביב יודע שהגיע הזמן? השמש גילתה לו בסוד ולאן האניות מפליגות? לאן? רחוק מי אוהב אותך יותר ממני? אף אחד מי מצחיק אותך כשאת עצובה? אתם עד מתי תהיי שלי? עד עכשיו ולמה את שותקת? אני לא למה יש מלחמות וכאב? כי אנשים דפוקים למה אלוהים לא מתערב? כי הוא באמצע טורניר שש בש למה כשאת כאן זה עושה לי טוב? מאיפה לי למה יש אנשים שחיים ברחוב? כי יש אנשים אחרים מנייאקים שלקחו להם את הבית איך האביב יודע שהגיע הזמן? עניתי על זה כבר! ולאן האניות מפליגות? לאן? וגם על זה! מי אוהב אותך... של מי האדמה? של המתים של מי הזהב והיהלומים? עניתי על זה כבר איך האביב יודע? יודע מה?

noam270

New member
../images/Emo187.gifעוד אחד

אם אלה החיים, לאן כולם רצים? אמרת שחיפשת אושר ושילמת קצת ביוקר? אף פעם לא תגדל? אתה ילד מבולבל? אני אוהבת את הזיפים שעל פניך? את החופש בעיניך? עכשיו מצאת אהבה שלא שורפת? אני יודעת ללטף, לא מתכופפת? נראה לי שאתה כבר לא במתח? לא נבהל ולא בורח? נוסעים לשכוח, גאים לברוח? לפחד בכוח? ירח בחלון מאחור? כששתקת היית גיבור? אם אלה החיים, נחיה? תראה אותי, אתה נהיה דומה.? אני אוהבת כשמגיע ערב להרגיש ביחד עצב? וכל אותו היום שכחת? להבטיח לי מה שגם לה הבטחת? והיא גדולה עלי, עלינו, ? הלוואי והיינו רק שנינו.? נוסעים לשכוח, גאים לברוח? לפחד בכוח? ירח בחלון מאחור? כששתקת היית גיבור? אם אלה החיים?

noam270

New member
../images/Emo187.gifועוד אחד!!!! חחח../images/Emo9.gif

איזו מן ילדה את היית בבית הספר? לא כמו כולם רחוקה מכל היתר? איזו מן ילדה את היית ולא ידענו? לא תמיד היית לא קלה לא משלנו? מסתכלת מלמעלה, תמיד בצד, תמיד מרחוק? מתגלגלת עד למטה, תמיד לבד בקצה הרחוב? מטילה ספק בעצמך בכל היתר? כל אחד חשוד מכולם מרחק של מטר? איזו מן ילדה ולא ידענו לא הכרנו? מסתכלת מלמעלה, תמיד בצד, תמיד בספק? מתאהבת בגבוה, הוא לא ידע, הוא לא ישים לב? שקט מסביב אי אפשר כל כך לשמוע? בכי תמרורים בנפשך רוצה לפגוע? איזו מין ילדה, ולא ידענו, לא הכרנו? מסתכלת מלמעלה, תמיד בצד, תמיד מרחוק? מתגלגלת עד למטה, תמיד לבד בקצה הרחוב? איזו מן ילדה, איזו נערה? למה את בוכה?

noam270

New member
../images/Emo187.gifאתה לא טועה, וגם מיטל לא...!

במקור הוא של ארכדי דוכין, שלומי שבת שר אותו גם. ***כן אני משועממת וחיפשתי בשירונט

Yarinv

New member
עונה

של מי האדמה, האויר והים? של אלוהים
של מי העולם? אל תשאלו אותי
של מי הזהב והיהלומים? של מרי אנטואנט
למה התן מיילל בכרמים? כי ענבים זה מה זה טעים
איך האביב יודע שהגיע הזמן? זמן למה?
ולאן האניות מפליגות? לאן? יש כל מיני דילים - טורקיה, יוון, קפריסין.
מי אוהב אותך יותר ממני? אני?!
מי מצחיק אותך כשאת עצובה? בדרך כלל אני עצוב, פחות קורה שאני עצובה
עד מתי תהיי שלי? עד שתפסיקי לשאול שאלות
ולמה את שותקת? כי אתה לא נותן להשחיל מילה בין כל השאלות
למה יש מלחמות וכאב? כי השאלות שלך מחרפנות אנשים
למה אלוהים לא מתערב? גם אני שאלתי את עצמי, שיקחו אותך כבר
למה כשאת כאן זה עושה לי טוב? לא יודע, אתה אדם מוזר
למה יש אנשים שחיים ברחוב? כי אין להם בית?
איך האביב יודע שהגיע הזמן? הוא קרא בויקיפדיה
ולאן האניות מפליגות? לאן? סגרנו על יוון?
של מי האדמה? של אלוהים
של מי הזהב והיהלומים? לא יודע, אולי גנבו
איך האביב יודע? הוא ראה אודטה מדהים

ילד רע 16

New member
../images/Emo215.gif עונה:

של מי האדמה, האויר והים? שלי של מי העולם? שלו של מי הזהב והיהלומים? של פולין למה התן מיילל בכרמים? כי בא לו איך האביב יודע שהגיע הזמן? כי בא פסח ולאן האניות מפליגות? לאן? לשם מי אוהב אותך יותר ממני? הוא מי מצחיק אותך כשאת עצובה? גם הוא עד מתי תהיי שלי? אני בת? ולמה את שותקת?
למה יש מלחמות וכאב? לישראל
למה אלוהים לא מתערב? כי לא בא לו למה כשאת כאן זה עושה לי טוב? כי כשנינט כאן זה עושה לי טוב
למה יש אנשים שחיים ברחוב? כי הם עניים
איך האביב יודע שהגיע הזמן? לא שאלת את זה? ולאן האניות מפליגות? לאן? לפה מי אוהב אותך... הוא!
של מי האדמה? של מאמא תרזה של מי הזהב והיהלומים? שלי איך האביב יודע? אשכרה התעללות

למעלה