שאלון=)

slee4

New member
שאלון=)

שאלון זה נכתב על ידי חבורת עילגים משועממת שאנו נוהגים לקרוא להם בשמות כמו:שארון,ז'בט ואורילג. 1.שם משפחה: 2.נכון אתה דלוק על שארון(גם לנקבות שבינינו,ולציין שז'בט כתבה את השאלה!!)? 3.בן כמה תהיה בעוד 20 שנה? 4.באיזו כיתה תהיה מחרתיים? 5.כמה פעמים ראית את שניצל והיא עשתה לכם חשק להמבורגר? 6.אם היו נותנים לך אפשרות להתאהב באחד/ת מהפורום במי הייתה בוחר? 7.גם לכם יש מחלה בשם חיבוקיזם? 8.האם אתם עונים לצינתוקים של אורי? 9.או של יוב? 10.גם אתם רוצים לפתוח את שארון אחרי השאלון(נכתב ע"י אורי)? 11.כמה פעמים ביום אתה מרפרשינג מנטה את הדף של הפורום? 12.לפני כמה שנים היית בן 6? 13.כמה שנים אתה בן כמה שאתה? 14.מה אתה יותר אוהב להסניף? סוכר חום או סוכר לבן? 15.אתם מרגמישים? 16.קראתם את ספר השאלות השלם? 17.שאל שאלה: 18.התשובה:אין לנו כוח לענות,תקנה את הספר! 19.אם היו מציעים לך לגלם את גימל יפית בפסטידל שומן היית מסכים? 20.גם אתם משועממים וקוראים את הסיכומים של מפגשים לפני המון זמן? 21.גם אתם הייתם רוצחים את שמעון השכן שלכם כדי לכתוב שיר? 22.מתי נרהדתם חתול לאחרונה? 23.גם אתם שמעתם על הפטריה של אורי? 24.מה הרגל שלכם חושבת על כל העניין? 25.עזריאלי או סנטר? 26.עזריאלי או במבה? 27.עזריאלי או עזאזלי? 28.הייתם אוכלים במבה בפיתה עם שוקולד,עוגיות,אפונה,שעועית,המבורגר,פיצה וגלידה? 29.בקבוק או מקלדת? 30.טלפון או צלחת? 31.כמה הייתם משלמים לרחל כדי שתפסיק לשתות טבסקו? 32.כמה בקבוקי טבסקו רחל יכולה לשתות בדקה? 33.אם הייתם יכולים לבחור את הצבע קקי שלכם-איזה צבע הייתם בוחרים? 34.גם אתם מדברים עם החתולה של שארון בטלפון כמו אורי? 35.באיזו משרוקית אתם יודעים לשרוק? 36.גם לכם נמאס משאלות של "גם אתה"? 37.כמה שנים לקח לכם להבין איך הוגים את השם של אורי? 38.מה אתם קוראים? מעליב או אידיוט אחרונות? 39.מה השעה אצלך? 40.מה השעה בלונדון? 41.כמה פעמים בשנה השמיים אצלכם כחולים??????? 42.גם אתם תוהים את מי שארון הרגה כדי לשים את הגולגולת הזאת בתמונת תצוגה במסן(שאלה של ז'בט)? 45.כמה שנים בשעה אתם חיים? 46.כמה הייתם משלמים כדי להצטרף למשפחת אייזנהוורנ? פנו אליי במסר ;) 47.כמה ילדים יש לכם? 48.הייתם מעדיפים אורגיה או אוריגאמי? 49.כמה רחל יש בקרלו? 50.שם: תודה שהעברתם לנו את הזמן...אם יהיה לנו כוח אז נקרא מה כתבתם.

go goldi

New member
היי

1.שם משפחה:גואטה 2.נכון אתה דלוק על שארון(גם לנקבות שבינינו,ולציין שז'בט כתבה את השאלה!!)?ברורררר
3.בן כמה תהיה בעוד 20 שנה?36 4.באיזו כיתה תהיה מחרתיים?י"א
5.כמה פעמים ראית את שניצל והיא עשתה לכם חשק להמבורגר?נבר 6.אם היו נותנים לך אפשרות להתאהב באחד/ת מהפורום במי הייתה בוחר?|שורק| 7.גם לכם יש מחלה בשם חיבוקיזם?כןןןןןןןןןןןןןןן 8.האם אתם עונים לצינתוקים של אורי?הוא לא עושה לי צינתוקים
9.או של יוב?כןכןכן 10.גם אתם רוצים לפתוח את שארון אחרי השאלון(נכתב ע"י אורי)?אמ... אני חושבת שלא
11.כמה פעמים ביום אתה מרפרשינג מנטה את הדף של הפורום?כל היום
12.לפני כמה שנים היית בן 6? 10 13.כמה שנים אתה בן כמה שאתה?50 שנה 14.מה אתה יותר אוהב להסניף? סוכר חום או סוכר לבן? רק קוקאין טהור. 15.אתם מרגמישים? כן 16.קראתם את ספר השאלות השלם? לא 17.שאל שאלה: לא בא לי
18.התשובה:אין לנו כוח לענות,תקנה את הספר! חע! 19.אם היו מציעים לך לגלם את גימל יפית בפסטידל שומן היית מסכים? לאאאאא 20.גם אתם משועממים וקוראים את הסיכומים של מפגשים לפני המון זמן? כן^^ 21.גם אתם הייתם רוצחים את שמעון השכן שלכם כדי לכתוב שיר? גם את מאיר השכן בלי לכתוב שיר
22.מתי נרהדתם חתול לאחרונה?אתמול 23.גם אתם שמעתם על הפטריה של אורי?כמובן! 24.מה הרגל שלכם חושבת על כל העניין?היא כרגע ישנה, אני אשאל אותה כשתתעורר 25.עזריאלי או סנטר?עזראלי 26.עזריאלי או במבה?עזראלי 27.עזריאלי או עזאזלי?עזאזלי 28.הייתם אוכלים במבה בפיתה עם שוקולד,עוגיות,אפונה,שעועית,המבורגר,פיצה וגלידה?אולי 29.בקבוק או מקלדת?בקבוק 30.טלפון או צלחת?טלפון 31.כמה הייתם משלמים לרחל כדי שתפסיק לשתות טבסקו?אין לי כסף
32.כמה בקבוקי טבסקו רחל יכולה לשתות בדקה?לא יודעת 33.אם הייתם יכולים לבחור את הצבע קקי שלכם-איזה צבע הייתם בוחרים?תכלת עם נצנצים 34.גם אתם מדברים עם החתולה של שארון בטלפון כמו אורי?עדיין לא
35.באיזו משרוקית אתם יודעים לשרוק?משרוקית ששורקת 36.גם לכם נמאס משאלות של "גם אתה"?כן 37.כמה שנים לקח לכם להבין איך הוגים את השם של אורי?חודשיים 38.מה אתם קוראים? מעליב או אידיוט אחרונות?אדיוט אחרונות 39.מה השעה אצלך?23:22 40.מה השעה בלונדון?לא יודעת 41.כמה פעמים בשנה השמיים אצלכם כחולים???????5 פעמים 42.גם אתם תוהים את מי שארון הרגה כדי לשים את הגולגולת הזאת בתמונת תצוגה במסן(שאלה של ז'בט)?כן
45.כמה שנים בשעה אתם חיים?פעם וחצי 46.כמה הייתם משלמים כדי להצטרף למשפחת אייזנהוורנ? פנו אליי במסר ;) אני כבר שם.נה נה בננהההה עם 4 ה' 47.כמה ילדים יש לכם?יותר מדי:S 48.הייתם מעדיפים אורגיה או אוריגאמי?אורגמי 49.כמה רחל יש בקרלו?50 50.שם:ז'בט

ממצב?

1.שם משפחה: עזבו... 2.נכון אתה דלוק על שארון(גם לנקבות שבינינו,ולציין שז'בט כתבה את השאלה!!)? מאוד
3.בן כמה תהיה בעוד 20 שנה? 34 וחצי 4.באיזו כיתה תהיה מחרתיים? ט' 5.כמה פעמים ראית את שניצל והיא עשתה לכם חשק להמבורגר? לא... 6.אם היו נותנים לך אפשרות להתאהב באחד/ת מהפורום במי הייתה בוחר?
7.גם לכם יש מחלה בשם חיבוקיזם? כעעעע 8.האם אתם עונים לצינתוקים של אורי? כע
9.או של יוב? לא
10.גם אתם רוצים לפתוח את שארון אחרי השאלון(נכתב ע"י אורי)?
11.כמה פעמים ביום אתה מרפרשינג מנטה את הדף של הפורום? הרבה... 12.לפני כמה שנים היית בן 6?8 13.כמה שנים אתה בן כמה שאתה? 14 14.מה אתה יותר אוהב להסניף? סוכר חום או סוכר לבן? אורי אתה מכור! בחור מכור! מרי לנצח! 15.אתם מרגמישים? כעעע 16.קראתם את ספר השאלות השלם? אוי
17.שאל שאלה: מה השעה? 18.התשובה:אין לנו כוח לענות,תקנה את הספר! 19.אם היו מציעים לך לגלם את גימל יפית בפסטידל שומן היית מסכים? לא XDDD 20.גם אתם משועממים וקוראים את הסיכומים של מפגשים לפני המון זמן? כע |שורק| 21.גם אתם הייתם רוצחים את שמעון השכן שלכם כדי לכתוב שיר? חחחחח 22.מתי נרהדתם חתול לאחרונה? אף פעם
23.גם אתם שמעתם על הפטריה של אורי? לא
24.מה הרגל שלכם חושבת על כל העניין?
25.עזריאלי או סנטר? שניהם
26.עזריאלי או במבה? עזריאלי במבה זה פחממות 27.עזריאלי או עזאזלי? XDDD 28.הייתם אוכלים במבה בפיתה עם שוקולד,עוגיות,אפונה,שעועית,המבורגר,פיצה וגלידה? בארור 29.בקבוק או מקלדת? מקלדת 30.טלפון או צלחת? טלפון 31.כמה הייתם משלמים לרחל כדי שתפסיק לשתות טבסקו? כלום
32.כמה בקבוקי טבסקו רחל יכולה לשתות בדקה? 100000000000 33.אם הייתם יכולים לבחור את הצבע קקי שלכם-איזה צבע הייתם בוחרים? :S 34.גם אתם מדברים עם החתולה של שארון בטלפון כמו אורי? לא, אבל דיברתי עם אחות של אורי ואתם לא
35.באיזו משרוקית אתם יודעים לשרוק? לא יודעת 36.גם לכם נמאס משאלות של "גם אתה"? כע 37.כמה שנים לקח לכם להבין איך הוגים את השם של אורי? שני מפגשים 38.מה אתם קוראים? מעליב או אידיוט אחרונות? כלום 39.מה השעה אצלך? 23:33 40.מה השעה בלונדון? מאיפה לי?! 41.כמה פעמים בשנה השמיים אצלכם כחולים??????? 365 ימים בשנה אבל אם זאת שנה מעוברת... 42.גם אתם תוהים את מי שארון הרגה כדי לשים את הגולגולת הזאת בתמונת תצוגה במסן(שאלה של ז'בט)? חחחח 45.כמה שנים בשעה אתם חיים? מה?! 46.כמה הייתם משלמים כדי להצטרף למשפחת אייזנהוורנ? פנו אליי במסר ;) מיליון פסיק 6 שקלים 47.כמה ילדים יש לכם? תלוי, מזהבית מלא.. מיוב אחת 48.הייתם מעדיפים אורגיה או אוריגאמי? אני גרועה בשניהם 49.כמה רחל יש בקרלו? ?! 50.שם: חמו

3yuval3

New member
../images/Emo184.gif../images/Emo9.gif לא עונה.

1.שם משפחה:
2.נכון אתה דלוק על שארון(גם לנקבות שבינינו,ולציין שז'בט כתבה את השאלה!!)?
חסר למי שיענה שלא
3.בן כמה תהיה בעוד 20 שנה?
קצת לפני 36 4.באיזו כיתה תהיה מחרתיים?
י"א
5.כמה פעמים ראית את שניצל והיא עשתה לכם חשק להמבורגר?
כל הזמן אני מציע לה ולשרון ללכת לאכול המבורגר, יום יבוא. יום יבוא. הוא קרב והולך, מטבעו, לא יושפל שום אדם, על גזעו, וצבעו, קדימה הפיג'מות! 6.אם היו נותנים לך אפשרות להתאהב באחד/ת מהפורום במי הייתה בוחר?
מדרגות נעות 7.גם לכם יש מחלה בשם חיבוקיזם?
כע
8.האם אתם עונים לצינתוקים של אורי?
הוא לא מצנתק אליי. [יאללה, עכשיו לאורי יהיו רגשות אשם
]
9.או של יוב?
לא יצא לי לצנתק לעצמי. עוד לא, בכל אופן. 10.גם אתם רוצים לפתוח את שארון אחרי השאלון(נכתב ע"י אורי)?
עם הראש הכחול של הפורום... 11.כמה פעמים ביום אתה מרפרשינג מנטה את הדף של הפורום?
רפרשינג מנטה
...אממ.. הרבה
12.לפני כמה שנים היית בן 6?
10 בערך 13.כמה שנים אתה בן כמה שאתה?
כל הזמן. 14.מה אתה יותר אוהב להסניף? סוכר חום או סוכר לבן?
מה שאורי אומר לי באותו הרגע... 15.אתם מרגמישים?
לא ראיתם בתמונות לאן הרגל שלי מגיעה? 16.קראתם את ספר השאלות השלם?
לא
17.שאל שאלה:
למה מבקשים ממני לשאול שאלה? 18.התשובה:אין לנו כוח לענות,תקנה את הספר!
וואלה?! 19.אם היו מציעים לך לגלם את גימל יפית בפסטידל שומן היית מסכים?
הייתי מעדיף להמנע 20.גם אתם משועממים וקוראים את הסיכומים של מפגשים לפני המון זמן?
רעיון טוב לפעם הבאה, תודה. 21.גם אתם הייתם רוצחים את שמעון השכן שלכם כדי לכתוב שיר?
אני כתבתי לקרן פלס את המילים
22.מתי נרהדתם חתול לאחרונה?
זה לא מתפקידי. 23.גם אתם שמעתם על הפטריה של אורי?
כן! בדיוק אתמול! 24.מה הרגל שלכם חושבת על כל העניין?
היא לא חושבת, אבל לברך שלי יש דעה. 25.עזריאלי או סנטר?
עזריאלי 26.עזריאלי או במבה?
עזריאלי 27.עזריאלי או עזאזלי?
מדרגות נעות. 28.הייתם אוכלים במבה בפיתה עם שוקולד,עוגיות,אפונה,שעועית,המבורגר,פיצה וגלידה?
איכס!!! שעועית. 29.בקבוק או מקלדת?
מקלדת 30.טלפון או צלחת?
טלפון [היי, מעתיקים מהסוג שאלות שלי לשחר הא!? הא?!] 31.כמה הייתם משלמים לרחל כדי שתפסיק לשתות טבסקו?
הייתי משלם כדי לראות את זה שוב
32.כמה בקבוקי טבסקו רחל יכולה לשתות בדקה?
38 33.אם הייתם יכולים לבחור את הצבע קקי שלכם-איזה צבע הייתם בוחרים?
טורקיז סגלגל 34.גם אתם מדברים עם החתולה של שארון בטלפון כמו אורי?
לא יצא, תודה על הרעיונות שנותנים לי פה. 35.באיזו משרוקית אתם יודעים לשרוק?
משרוקית של שריקה 36.גם לכם נמאס משאלות של "גם אתה"?
לא, תמשיכו בכיף. 37.כמה שנים לקח לכם להבין איך הוגים את השם של אורי?
לא ניסיתי להבין, קראתי לו אורי מהתחלה
38.מה אתם קוראים? מעליב או אידיוט אחרונות?
למי קראתם לוזרית?! 39.מה השעה אצלך?
2:19 40.מה השעה בלונדון?
תשאלו את ירון לונדון 41.כמה פעמים בשנה השמיים אצלכם כחולים???????
פעמיים בחודש לערך... 42.גם אתם תוהים את מי שארון הרגה כדי לשים את הגולגולת הזאת בתמונת תצוגה במסן(שאלה של ז'בט)?
מי אמר שלא הרגו בשבילה?
45.כמה שנים בשעה אתם חיים?
0 נקודה משהו, חע, מתחכם. 46.כמה הייתם משלמים כדי להצטרף למשפחת אייזנהוורנ? פנו אליי במסר ;)
12.99 47.כמה ילדים יש לכם?
שניה, הלכתי לספור... 48.הייתם מעדיפים אורגיה או אוריגאמי?
אוריגמי זה נסגד. 49.כמה רחל יש בקרלו?
38. 50.שם:
כבר שכחתי.

../images/Emo126.gif עונה ../images/Emo99.gif

1.שם משפחה:
[תרופה] אני נשואה ליובל
2.נכון אתה דלוק על שארון(גם לנקבות שבינינו,ולציין שז'בט כתבה את השאלה!!)?באארור!!! |מזילריר|
3.בן כמה תהיה בעוד 20 שנה?פאקינג 36 ו8 וחצי חודשים
4.באיזו כיתה תהיה מחרתיים?לא אהיה בשום כיתה
[רק ביומשני, יא'5]
5.כמה פעמים ראית את שניצל והיא עשתה לכם חשק להמבורגר?אהא.
6.אם היו נותנים לך אפשרות להתאהב באחד/ת מהפורום במי הייתה בוחר?
7.גם לכם יש מחלה בשם חיבוקיזם?כן! מחלה קשה!
8.האם אתם עונים לצינתוקים של אורי?אורי לא עושה לי צינתוקים
9.או של יוב?לרוב כן [אלא אם כן זה ב4 בבוקר כשאני ישנה
]
10.גם אתם רוצים לפתוח את שארון אחרי השאלון(נכתב ע"י אורי)?גרר |מזילריר|
11.כמה פעמים ביום אתה מרפרשינג מנטה את הדף של הפורום?
לא יודעת... אני כל הזמן עושה סבב פורומים אז לא יוצא לי לרפרש
12.לפני כמה שנים היית בן 6?10 ו8 וחצי חודשים
13.כמה שנים אתה בן כמה שאתה?20 וחצי נקודה 5
14.מה אתה יותר אוהב להסניף? סוכר חום או סוכר לבן?
15.אתם מרגמישים?
16.קראתם את ספר השאלות השלם?
17.שאל שאלה:כואבת לכם הפאקינג עין?
18.התשובה:אין לנו כוח לענות,תקנה את הספר!
19.אם היו מציעים לך לגלם את גימל יפית בפסטידל שומן היית מסכים?רק אם ישלמו לי
20.גם אתם משועממים וקוראים את הסיכומים של מפגשים לפני המון זמן?כן
21.גם אתם הייתם רוצחים את שמעון השכן שלכם כדי לכתוב שיר?
22.מתי נרהדתם חתול לאחרונה?אתמול ב5 אחרי הצהרים
23.גם אתם שמעתם על הפטריה של אורי?כן, אפילו ביקרתי אותה. אחח פטריה סקסית!
24.מה הרגל שלכם חושבת על כל העניין?שזה לא נאה ולא יאה
25.עזריאלי או סנטר?סנטר [כי עזריאלי משעמם
]
26.עזריאלי או במבה?במבה
27.עזריאלי או עזאזלי?שוק הכרמל
28.הייתם אוכלים במבה בפיתה עם שוקולד,עוגיות,אפונה,שעועית,המבורגר,פיצה וגלידה?כן! רק בלי הבמבה עוגיות אפונה שעועית המבורגר פיצה וגלידה [יענו רק שוקולד למפגרים מאוד מבינכם
]
29.בקבוק או מקלדת?מקלדות עושות לי את זה
30.טלפון או צלחת?טלפון. פור אבר אנד אבר!
31.כמה הייתם משלמים לרחל כדי שתפסיק לשתות טבסקו?זובי שאני אשלם לה!
32.כמה בקבוקי טבסקו רחל יכולה לשתות בדקה?תרי"ג
33.אם הייתם יכולים לבחור את הצבע קקי שלכם-איזה צבע הייתם בוחרים?טורכיז מנצנצ
34.גם אתם מדברים עם החתולה של שארון בטלפון כמו אורי?לא
35.באיזו משרוקית אתם יודעים לשרוק?אף משרוקית!!!!!
36.גם לכם נמאס משאלות של "גם אתה"?קצת!
37.כמה שנים לקח לכם להבין איך הוגים את השם של אורי?לא לקח, פשוט קראתי לו אורי.
38.מה אתם קוראים? מעליב או אידיוט אחרונות?ידיעות
39.מה השעה אצלך?2:36
40.מה השעה בלונדון?ז'ה נה סה פה ! אבל בקליפורניה עכשיו 16:36
41.כמה פעמים בשנה השמיים אצלכם כחולים???????אף פעם!!!
42.גם אתם תוהים את מי שארון הרגה כדי לשים את הגולגולת הזאת בתמונת תצוגה במסן(שאלה של ז'בט)?אהא!
45.כמה שנים בשעה אתם חיים?לא יודעת
46.כמה הייתם משלמים כדי להצטרף למשפחת אייזנהוורנ? פנו אליי במסר ;)חמש שקל
47.כמה ילדים יש לכם?אפס אחד גדול ומאופס [סתם, 7]
48.הייתם מעדיפים אורגיה או אוריגאמי?אורגיה עם אמן אוריגמי |ריר|
49.כמה רחל יש בקרלו?60
50.שם:שם ראיתי קשת בענן!
הודגש באמצעות מנטה

הוא מצרפת אבל הוא די מרוקו../images/Emo182.gif

1.שם משפחה: איזנהוורנ 2.נכון אתה דלוק על שארון(גם לנקבות שבינינו,ולציין שז'בט כתבה את השאלה!!)? אכן
3.בן כמה תהיה בעוד 20 שנה? 35 לפי ספר במדבר 4.באיזו כיתה תהיה מחרתיים? כיתה עם הרבה כיסאות שעזרע גנב לי את התפקיד 5.כמה פעמים ראית את שניצל והיא עשתה לכם חשק להמבורגר?
אני עושה חשק להמבורגר?
6.אם היו נותנים לך אפשרות להתאהב באחד/ת מהפורום במי הייתה בוחר? הפורום עצמו
7.גם לכם יש מחלה בשם חיבוקיזם? כן 8.האם אתם עונים לצינתוקים של אורי? הספקתי פעם אחת אבל השיחה נמשכה 0 שניות 9.או של יוב? אליכם הוא מתקשר ואליי לא?
10.גם אתם רוצים לפתוח את שארון אחרי השאלון(נכתב ע"י אורי)? כן 11.כמה פעמים ביום אתה מרפרשינג מנטה את הדף של הפורום? 1082 12.לפני כמה שנים היית בן 6? אתם לא מבינים איזה קטע! התחלתי לספור ככה: 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10-11-12-1-2-3-4-5 כאילו זה שעון
התשובה לשאלה היא 9 13.כמה שנים אתה בן כמה שאתה? ביום שני אני חוגגת 0 ו-3 שניימעשריות 14.מה אתה יותר אוהב להסניף? סוכר חום או סוכר לבן? לאא
15.אתם מרגמישים? לא, ו"היה גמיש" או משהו כזה 16.קראתם את ספר השאלות השלם? לא, זו רמאות! 17.שאל שאלה: האם מוטי יציע לי נישואים ביומיים הקרובים? 18.התשובה:אין לנו כוח לענות,תקנה את הספר! אני לא אשלם 70 ש"ח במקום להוציא ספר בסגנון בעצמי ולהרוויח אלפים. 19.אם היו מציעים לך לגלם את גימל יפית בפסטידל שומן היית מסכים? ברור, הפיג'מות שם 20.גם אתם משועממים וקוראים את הסיכומים של מפגשים לפני המון זמן? קראתי הכל מזמן 21.גם אתם הייתם רוצחים את שמעון השכן שלכם כדי לכתוב שיר? "לא תרצח"
22.מתי נרהדתם חתול לאחרונה? עדיין לא עשיתי זאת בחיי הדלים 23.גם אתם שמעתם על הפטריה של אורי? אני לא בטוחה
ספרו נא לי 24.מה הרגל שלכם חושבת על כל העניין? רועדת מרוב מתח 25.עזריאלי או סנטר? עזריאלי 26.עזריאלי או במבה? במבה, אבל אם היא לא יבשה אז עזריאלי 27.עזריאלי או עזאזלי? עזאזלי 28.הייתם אוכלים במבה בפיתה עם שוקולד,עוגיות,אפונה,שעועית,המבורגר,פיצה וגלידה? לא אבל אם תורידו את ההמבורגר אעשה זאת בשביעות רצון 29.בקבוק או מקלדת? מגלכל 30.טלפון או צלחת? טלפון 31.כמה הייתם משלמים לרחל כדי שתפסיק לשתות טבסקו? 30 שילינג. עכשיו יש לי כסף לקנות מיץ תפוזים 32.כמה בקבוקי טבסקו רחל יכולה לשתות בדקה? 0.95 33.אם הייתם יכולים לבחור את הצבע קקי שלכם-איזה צבע הייתם בוחרים? אולטרה סגול 34.גם אתם מדברים עם החתולה של שארון בטלפון כמו אורי? לא 35.באיזו משרוקית אתם יודעים לשרוק? בקבוק 36.גם לכם נמאס משאלות של "גם אתה"? לא 37.כמה שנים לקח לכם להבין איך הוגים את השם של אורי? חצי חודש 38.מה אתם קוראים? מעליב או אידיוט אחרונות? אידיוט אחרונות 39.מה השעה אצלך? 3:25 40.מה השעה בלונדון? אין לי כוח לחשוב 41.כמה פעמים בשנה השמיים אצלכם כחולים??????? 1 42.גם אתם תוהים את מי שארון הרגה כדי לשים את הגולגולת הזאת בתמונת תצוגה במסן(שאלה של ז'בט)? אני יודעת מי זה 45.כמה שנים בשעה אתם חיים? ירוק בהיר 46.כמה הייתם משלמים כדי להצטרף למשפחת אייזנהוורנ? פנו אליי במסר ;) שקל 47.כמה ילדים יש לכם? 0 48.הייתם מעדיפים אורגיה או אוריגאמי? אוריגאמי 49.כמה רחל יש בקרלו? מזתומרת?
50.שם:שניצל הודגש באמצעות מדגישומטיק

פ י ל ר

New member
../images/Emo12.gifאני מפחדת לענות.. אבל בכל זאת..

1.שם משפחה: ........ עזבו........ 2.נכון אתה דלוק על שארון(גם לנקבות שבינינו,ולציין שז'בט כתבה את השאלה!!)?
3.בן כמה תהיה בעוד 20 שנה? כמעט בת 34! 4.באיזו כיתה תהיה מחרתיים? שום כיתה! ונהנהבננה! לי יש בית ולכם יש כיתה!
5.כמה פעמים ראית את שניצל והיא עשתה לכם חשק להמבורגר? לא ראיתי את שניצל..
6.אם היו נותנים לך אפשרות להתאהב באחד/ת מהפורום במי הייתה בוחר? להלהלהלהלהלה 7.גם לכם יש מחלה בשם חיבוקיזם? כןןןןןןןן
8.האם אתם עונים לצינתוקים של אורי? ברגע שאני אדע מזה אני אחזור אליכם.. =) 9.או של יוב? =) 10.גם אתם רוצים לפתוח את שארון אחרי השאלון(נכתב ע"י אורי)? ------------ XDDDD 11.כמה פעמים ביום אתה מרפרשינג מנטה את הדף של הפורום? ממ.. די הרבה..
12.לפני כמה שנים היית בן 6? כמעט 8! (מה יהיה עם הכמעט?! זה ארבעה חודשים! מעכשיו זה.. אמ.. כהרבה!) 13.כמה שנים אתה בן כמה שאתה? כמה שיוצא שמחשבים את זה הפוך לכיוון השעון שהולך הפוך
14.מה אתה יותר אוהב להסניף? סוכר חום או סוכר לבן? קקאו..
15.אתם מרגמישים? לא.
16.קראתם את ספר השאלות השלם? התחלתי.. וזה רק גרם לבללבלבובל 17.שאל שאלה: למה? 18.התשובה:אין לנו כוח לענות,תקנה את הספר! XDD 19.אם היו מציעים לך לגלם את גימל יפית בפסטידל שומן היית מסכים? לא.. היא לא אני.. 20.גם אתם משועממים וקוראים את הסיכומים של מפגשים לפני המון זמן? קראתי והצטערתי.. 21.גם אתם הייתם רוצחים את שמעון השכן שלכם כדי לכתוב שיר? לא.. זה יצא שיר מעצבן! @^$&*@& 22.מתי נרהדתם חתול לאחרונה? מעולם! וגם לא ידעתי מזה..... 23.גם אתם שמעתם על הפטריה של אורי? לא... 24.מה הרגל שלכם חושבת על כל העניין? היא מתביישת להגיד.. 25.עזריאלי או סנטר? ממ.. חסה 26.עזריאלי או במבה? עזריאלי! שונאת במבה.. 27.עזריאלי או עזאזלי?
זה מתסכל שאני לא מבינה.. 28.הייתם אוכלים במבה בפיתה עם שוקולד,עוגיות,אפונה,שעועית,המבורגר,פיצה וגלידה? לא.. אני לא אוהבת במבה! 29.בקבוק או מקלדת? חסה =] 30.טלפון או צלחת? חסה=] 31.כמה הייתם משלמים לרחל כדי שתפסיק לשתות טבסקו? :( אני מרגישה כל כך טיפשע.. 32.כמה בקבוקי טבסקו רחל יכולה לשתות בדקה? :((((((((((((((( 33.אם הייתם יכולים לבחור את הצבע קקי שלכם-איזה צבע הייתם בוחרים? ורוד פוקסיה עם אורות מהבהבים 34.גם אתם מדברים עם החתולה של שארון בטלפון כמו אורי? לא...............
35.באיזו משרוקית אתם יודעים לשרוק? אני יודעת לשרוק על הפיה!! סוףסוף!! 36.גם לכם נמאס משאלות של "גם אתה"? לא.. אני נהנית מכל רגע..
37.כמה שנים לקח לכם להבין איך הוגים את השם של אורי? אני עדיין לא הבנתי איך הוגים את השם שלו..
38.מה אתם קוראים? מעליב או אידיוט אחרונות? הארץ
39.מה השעה אצלך? 09:53 40.מה השעה בלונדון? 08:53 41.כמה פעמים בשנה השמיים אצלכם כחולים??????? שהם לא סגולים, ירוקים או בזוקה
42.גם אתם תוהים את מי שארון הרגה כדי לשים את הגולגולת הזאת בתמונת תצוגה במסן(שאלה של ז'בט)? עכשיו כן.. ממ.. מעניין מיזה..
45.כמה שנים בשעה אתם חיים? כמה שיוצא.. 46.כמה הייתם משלמים כדי להצטרף למשפחת אייזנהוורנ? פנו אליי במסר ;) כל מחיר שיידרש.. (סתם.. אין לי אפילו מושג מזה..) 47.כמה ילדים יש לכם? אם שואלים ברצינות אז אני חושבת שיש לי בסביבות ה15... אבל אולי התווספו עוד.. 48.הייתם מעדיפים אורגיה או אוריגאמי? אני לא יודעת לעשות אוריגמי!!!
49.כמה רחל יש בקרלו? יש בכלל?
50.שם: שאבי

s u s h i m i

New member
../images/Emo163.gif נ-ס-ג-ד-י-ם ../images/Emo11.gif

1.שם משפחה: ***** [מי שצריך לדעת כבר יודעע !!!
] 2.נכון אתה דלוק על שארון(גם לנקבות שבינינו,ולציין שז'בט כתבה את השאלה!!)? אממ באאאארוררר !!! 3.בן כמה תהיה בעוד 20 שנה? 34 XD 4.באיזו כיתה תהיה מחרתיים? ט'2 5.כמה פעמים ראית את שניצל והיא עשתה לכם חשק להמבורגר? אפעם ! 6.אם היו נותנים לך אפשרות להתאהב באחד/ת מהפורום במי הייתה בוחר? עזבו ! 7.גם לכם יש מחלה בשם חיבוקיזם? באאארור !!! שלא ! XDD סתאאם 8.האם אתם עונים לצינתוקים של אורי? ??? 9.או של יוב? ??????????????????????????????????????? 10.גם אתם רוצים לפתוח את שארון אחרי השאלון(נכתב ע"י אורי)? לפתוח אותה ?! 11.כמה פעמים ביום אתה מרפרשינג מנטה את הדף של הפורום? XDDDDDDDDDDDD 1894894 12.לפני כמה שנים היית בן 6? אממממממממממממממממממ לא זוכרר 13.כמה שנים אתה בן כמה שאתה? 14 14.מה אתה יותר אוהב להסניף? סוכר חום או סוכר לבן? חום 15.אתם מרגמישים? כן 16.קראתם את ספר השאלות השלם? לא 17.שאל שאלה: "אתה מפגרתתת ?!" 18.התשובה:אין לנו כוח לענות,תקנה את הספר! 19.אם היו מציעים לך לגלם את גימל יפית בפסטידל שומן היית מסכים? כן 20.גם אתם משועממים וקוראים את הסיכומים של מפגשים לפני המון זמן? כן 21.גם אתם הייתם רוצחים את שמעון השכן שלכם כדי לכתוב שיר? כן 22.מתי נרהדתם חתול לאחרונה? אתמול 23.גם אתם שמעתם על הפטריה של אורי? כןן 24.מה הרגל שלכם חושבת על כל העניין? היא ישנה 25.עזריאלי או סנטר? סנטרררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר 26.עזריאלי או במבה? במבההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה 27.עזריאלי או עזאזלי? עזריאלייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי 28.הייתם אוכלים במבה בפיתה עם שוקולד,עוגיות,אפונה,שעועית,המבורגר,פיצה וגלידה? כן 29.בקבוק או מקלדת? מקלדת 30.טלפון או צלחת? טלפון 31.כמה הייתם משלמים לרחל כדי שתפסיק לשתות טבסקו? 0 ש"ח ו0 אגורות 32.כמה בקבוקי טבסקו רחל יכולה לשתות בדקה? 8 33.אם הייתם יכולים לבחור את הצבע קקי שלכם-איזה צבע הייתם בוחרים? שטני 34.גם אתם מדברים עם החתולה של שארון בטלפון כמו אורי? לא 35.באיזו משרוקית אתם יודעים לשרוק? משרוקית של הכלבים 36.גם לכם נמאס משאלות של "גם אתה"? לא 37.כמה שנים לקח לכם להבין איך הוגים את השם של אורי? 4 שנים פלוס פלוס 38.מה אתם קוראים? מעליב או אידיוט אחרונות? מעליב [אבל ידיעות יותר שווה] 39.מה השעה אצלך? 12:35 40.מה השעה בלונדון? 184564164646464648486486 שניות 41.כמה פעמים בשנה השמיים אצלכם כחולים??????? 456456486486 פעמים 42.גם אתם תוהים את מי שארון הרגה כדי לשים את הגולגולת הזאת בתמונת תצוגה במסן(שאלה של ז'בט)? אותי 45.כמה שנים בשעה אתם חיים? 4541 46.כמה הייתם משלמים כדי להצטרף למשפחת אייזנהוורנ? פנו אליי במסר ;) אף אחדדדדדד לא מצטרףףף !!!!!!!! 47.כמה ילדים יש לכם? 4594 48.הייתם מעדיפים אורגיה או אוריגאמי? שניהם XDDDDDDDD 49.כמה רחל יש בקרלו? 78 50.שם: עומר

ofer976

New member
עונה ../images/Emo13.gif

1.שם משפחה: עופר 2.נכון אתה דלוק על שארון(גם לנקבות שבינינו,ולציין שז'בט כתבה את השאלה!!)? מאוד!
3.בן כמה תהיה בעוד 20 שנה? 35 4.באיזו כיתה תהיה מחרתיים? נראה לי עוד תיהיה שביתה 5.כמה פעמים ראית את שניצל והיא עשתה לכם חשק להמבורגר? חחח אף פעם 6.אם היו נותנים לך אפשרות להתאהב באחד/ת מהפורום במי הייתה בוחר? חמוטל 7.גם לכם יש מחלה בשם חיבוקיזם? הא-אה 8.האם אתם עונים לצינתוקים של אורי? מה זה צינתוקים? 9.או של יוב? מה זה? 10.גם אתם רוצים לפתוח את שארון אחרי השאלון(נכתב ע"י אורי)? נראה לי שכן....... 11.כמה פעמים ביום אתה מרפרשינג מנטה את הדף של הפורום? חחחח עפמיים 12.לפני כמה שנים היית בן 6? 9 13.כמה שנים אתה בן כמה שאתה? 15 חחחחח 14.מה אתה יותר אוהב להסניף? סוכר חום או סוכר לבן? לבן 15.אתם מרגמישים? ממש לא! 16.קראתם את ספר השאלות השלם? חחחח לא 17.שאל שאלה: מה היה צבע הסוס הלבן של נפוליאון 18.התשובה:אין לנו כוח לענות,תקנה את הספר! 19.אם היו מציעים לך לגלם את גימל יפית בפסטידל שומן היית מסכים? בוודאי! זה מומלץ! 20.גם אתם משועממים וקוראים את הסיכומים של מפגשים לפני המון זמן? חחחחחחחחחחחח לא .... 21.גם אתם הייתם רוצחים את שמעון השכן שלכם כדי לכתוב שיר? חחחח אין לי שכן שמעון 22.מתי נרהדתם חתול לאחרונה? אתמול 23.גם אתם שמעתם על הפטריה של אורי? לא 24.מה הרגל שלכם חושבת על כל העניין? לא שאלתי 25.עזריאלי או סנטר? סנטר 26.עזריאלי או במבה? במבה 27.עזריאלי או עזאזלי? או 28.הייתם אוכלים במבה בפיתה עם שוקולד,עוגיות,אפונה,שעועית,המבורגר,פיצה וגלידה? לא...אבל נראה לי שרחל הייתה עושה את זה חחחח 29.בקבוק או מקלדת? מקלדת 30.טלפון או צלחת? טלפון 31.כמה הייתם משלמים לרחל כדי שתפסיק לשתות טבסקו? שקל 32.כמה בקבוקי טבסקו רחל יכולה לשתות בדקה? 1 33.אם הייתם יכולים לבחור את הצבע קקי שלכם-איזה צבע הייתם בוחרים? שקוף 34.גם אתם מדברים עם החתולה של שארון בטלפון כמו אורי? לא חחח 35.באיזו משרוקית אתם יודעים לשרוק? כזאת עם משרקת 36.גם לכם נמאס משאלות של "גם אתה"? כן 37.כמה שנים לקח לכם להבין איך הוגים את השם של אורי? שלוש שנים בערך... 38.מה אתם קוראים? מעליב או אידיוט אחרונות? אידיוט אחרונות 39.מה השעה אצלך? 13:10 40.מה השעה בלונדון? 87:25 41.כמה פעמים בשנה השמיים אצלכם כחולים??????? לא יודע 42.גם אתם תוהים את מי שארון הרגה כדי לשים את הגולגולת הזאת בתמונת תצוגה במסן(שאלה של ז'בט)? חחח כן 45.כמה שנים בשעה אתם חיים? לא יודע 46.כמה הייתם משלמים כדי להצטרף למשפחת אייזנהוורנ? פנו אליי במסר ;) לא רוצה!!! (בלולולולולו) 47.כמה ילדים יש לכם? חמישה 48.הייתם מעדיפים אורגיה או אוריגאמי? אוריגמאי 49.כמה רחל יש בקרלו? חחח הרבה 50.שם: סיימון

dbshachar

New member
אני אני

1.שם משפחה: חכים. 2.נכון אתה דלוק על שארון(גם לנקבות שבינינו,ולציין שז'בט כתבה את השאלה!!)? ברור. 3.בן כמה תהיה בעוד 20 שנה? 33 בערך. 4.באיזו כיתה תהיה מחרתיים? ז'. 5.כמה פעמים ראית את שניצל והיא עשתה לכם חשק להמבורגר? לא ראיתי את שניצל אף פעם
6.אם היו נותנים לך אפשרות להתאהב באחד/ת מהפורום במי הייתה בוחר? ממ..
7.גם לכם יש מחלה בשם חיבוקיזם? כן. 8.האם אתם עונים לצינתוקים של אורי?
9.או של יוב?
10.גם אתם רוצים לפתוח את שארון אחרי השאלון(נכתב ע"י אורי)?
11.כמה פעמים ביום אתה מרפרשינג מנטה את הדף של הפורום?
12.לפני כמה שנים היית בן 6? 7. 13.כמה שנים אתה בן כמה שאתה? 13 כמעט. 14.מה אתה יותר אוהב להסניף? סוכר חום או סוכר לבן? לבן. 15.אתם מרגמישים? לא. 16.קראתם את ספר השאלות השלם? לא. 17.שאל שאלה: מה אתה עושה היום בערב 18.התשובה:אין לנו כוח לענות,תקנה את הספר! 19.אם היו מציעים לך לגלם את גימל יפית בפסטידל שומן היית מסכים? לא. 20.גם אתם משועממים וקוראים את הסיכומים של מפגשים לפני המון זמן? לא
21.גם אתם הייתם רוצחים את שמעון השכן שלכם כדי לכתוב שיר? לא. 22.מתי נרהדתם חתול לאחרונה?
23.גם אתם שמעתם על הפטריה של אורי? לא
24.מה הרגל שלכם חושבת על כל העניין? היא מבקשת להעביר את השאלה לבית השחי. 25.עזריאלי או סנטר? לא הייתי באף אחד מהם, באמת. 26.עזריאלי או במבה? במבה. 27.עזריאלי או עזאזלי? עזריאלי. 28.הייתם אוכלים במבה בפיתה עם שוקולד,עוגיות,אפונה,שעועית,המבורגר,פיצה וגלידה? לא. 29.בקבוק או מקלדת? מקלדת. 30.טלפון או צלחת? טלפון. 31.כמה הייתם משלמים לרחל כדי שתפסיק לשתות טבסקו? שני שקלים וחצי אירו. 32.כמה בקבוקי טבסקו רחל יכולה לשתות בדקה? שניים. 33.אם הייתם יכולים לבחור את הצבע קקי שלכם-איזה צבע הייתם בוחרים?
זה כבר היה פעם לא?
34.גם אתם מדברים עם החתולה של שארון בטלפון כמו אורי?
35.באיזו משרוקית אתם יודעים לשרוק? כל משרוקית. 36.גם לכם נמאס משאלות של "גם אתה"? לא. 37.כמה שנים לקח לכם להבין איך הוגים את השם של אורי? חודשיים. 38.מה אתם קוראים? מעליב או אידיוט אחרונות? בקושי קורא, אבל אם יוצא אז בדר"כ מעריב. 39.מה השעה אצלך? 13:34 40.מה השעה בלונדון? 2 ומזלג. 41.כמה פעמים בשנה השמיים אצלכם כחולים??????? המון. 42.גם אתם תוהים את מי שארון הרגה כדי לשים את הגולגולת הזאת בתמונת תצוגה במסן(שאלה של ז'בט)? כן
45.כמה שנים בשעה אתם חיים? נו אין לי כוח לחשוב על ההיגיון בשאלה
46.כמה הייתם משלמים כדי להצטרף למשפחת אייזנהוורנ? פנו אליי במסר ;) המוןן
ביקשתי להצטרף ודחיתם אותי :( 47.כמה ילדים יש לכם? 23. 48.הייתם מעדיפים אורגיה או אוריגאמי? XDDDDDDDDDDD אורגיה אלא אם כן לא ישתתף בזה בן
49.כמה רחל יש בקרלו? שלושה. 50.שם: שחר.

Yu vi

New member
לא נורמליםXD../images/Emo85.gif

גם על השאלון הזה אנלא אענה כי אני חסרת כוח
^^' אבל אתם עדיין לא נורמלים XD

3yuval3

New member
צינתוקים= צלצול ניתוק.

שמתקשרים, אבל אסור להתקשר, אז מצלצלים צלצול אחד, ומנתקים, ואז הבנאדם חוזר אלייך. [או לפחות אמור.]

hagaymi26

New member
עונה

1.שם משפחה: מיכאלי 2.נכון אתה דלוק על שארון(גם לנקבות שבינינו,ולציין שז'בט כתבה את השאלה!!)? לא 3.בן כמה תהיה בעוד 20 שנה? 33 4.באיזו כיתה תהיה מחרתיים? ז4 5.כמה פעמים ראית את שניצל והיא עשתה לכם חשק להמבורגר? 0 6.אם היו נותנים לך אפשרות להתאהב באחד/ת מהפורום במי הייתה בוחר? באף אחד 7.גם לכם יש מחלה בשם חיבוקיזם? לא 8.האם אתם עונים לצינתוקים של אורי? לא 9.או של יוב? לא 10.גם אתם רוצים לפתוח את שארון אחרי השאלון(נכתב ע"י אורי)? חחחחחח 11.כמה פעמים ביום אתה מרפרשינג מנטה את הדף של הפורום? המון 12.לפני כמה שנים היית בן 6? 7 13.כמה שנים אתה בן כמה שאתה?|סדגש 13| 14.מה אתה יותר אוהב להסניף? סוכר חום או סוכר לבן? לבן 15.אתם מרגמישים? ממש לא 16.קראתם את ספר השאלות השלם? לא 17.שאל שאלה: מה? / מההההההההההההההה? XD 18.התשובה:אין לנו כוח לענות,תקנה את הספר! טוב 19.אם היו מציעים לך לגלם את גימל יפית בפסטידל שומן היית מסכים? תלוי משלמים שם טוב? 20.גם אתם משועממים וקוראים את הסיכומים של מפגשים לפני המון זמן?לא 21.גם אתם הייתם רוצחים את שמעון השכן שלכם כדי לכתוב שיר? חחחחחח לא 22.מתי נרהדתם חתול לאחרונה? אתמול 23.גם אתם שמעתם על הפטריה של אורי? לא 24.מה הרגל שלכם חושבת על כל העניין? היא לא מדברת איתי אז אני לא יכול לשאול אותה... 25.עזריאלי או סנטר? עזריאלי 26.עזריאלי או במבה? במבה 27.עזריאלי או עזאזלי? לעזעזלי 28.הייתם אוכלים במבה בפיתה עם שוקולד,עוגיות,אפונה,שעועית,המבורגר,פיצה וגלידה? אבוי זה לא קשר 29.בקבוק או מקלדת? בקבוק או כמו שבן דוד שלי בן 3 אומר: בטבוט 30.טלפון או צלחת? טלפון 31.כמה הייתם משלמים לרחל כדי שתפסיק לשתות טבסקו? מינוס מיליארד טריליארד זיליארד ביליארד לירות סטרלינג. 32.כמה בקבוקי טבסקו רחל יכולה לשתות בדקה? מאיפה לי? 33.אם הייתם יכולים לבחור את הצבע קקי שלכם-איזה צבע הייתם בוחרים? לא משנה לי 34.גם אתם מדברים עם החתולה של שארון בטלפון כמו אורי? לא 35.באיזו משרוקית אתם יודעים לשרוק? ציפורים 36.גם לכם נמאס משאלות של "גם אתה"? לא 37.כמה שנים לקח לכם להבין איך הוגים את השם של אורי? אני בקושי חצי שנה בפורום 38.מה אתם קוראים? מעליב או אידיוט אחרונות? הארץ 39.מה השעה אצלך? 07:07 40.מה השעה בלונדון? 03:03 41.כמה פעמים בשנה השמיים אצלכם כחולים??????? 782358174532187 יום 42.גם אתם תוהים את מי שארון הרגה כדי לשים את הגולגולת הזאת בתמונת תצוגה במסן(שאלה של ז'בט)? לא 45.כמה שנים בשעה אתם חיים? 7 46.כמה הייתם משלמים כדי להצטרף למשפחת אייזנהוורנ? פנו אליי במסר ;) חיצ שקל 47.כמה ילדים יש לכם? אין לי 48.הייתם מעדיפים אורגיה או אוריגאמי? אריגימני 49.כמה רחל יש בקרלו?ם7834256 50.שם:חגי הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה