לא מאמין שאני עונה.. משעמם לי עד מוות
צבעים: צבע עיניים: חום צבע שער: חום ציפרוניים: אני אדם שפוי שלא צובע ת'ציפורניים קירות בחדר: ירוק מקלדת: אפור-שחור טלפון: לבן פלאפון: לבן חולצה: שחורה מכנס: ג'ינס גרביים: יחף אנוכי תחתונים: כחול האם יש לך אחים אחיות: אח ואחות דיסקמן: לא חיית מחמד: לא טלוויזיה בחדר: כן חברים הומוסקסואלים: לא שידוע לי מערכת סטריאו: כן די וי די: כן אהבה: לא חבר/ה: לא האם אי פעם התנשתקת: כן היתחבקת: כן (זוהר, שאלה גאונית!) נמשכת למישהו תפוס: כן נמשכת למישהו פנוי: כן התאהבת קשות: כן נמשכת לזאב רווח: כן ניהלת רומן סודי: האמת שכן
אכלת משהו שפג תוקפו: כמובן... אפילו מצאתי בבית לפני כמה זמן תמצית וניל שפג תוקפה ב-2.1.89 (כן כן... 1989). הלכת מכות: כן הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא עבד: כמובן בישלת: כן הרגת מישהו: ג'וקים וכאלה... בני אדם עוד לא
פגעת במישהו: כן איחרת לבצפר: בי"ס?! בזמנו כן
הברזת מבצפר: כנ"ל עוד קצת עליי חג אהוב: יום כיפור שיר אחרון ששמעת: היהודים - להיות הבן אדם שאתה הכי אוהב: ניר שותה אלכוהול: כן אוהב לעשות בשעת הפנאי: לנגן, וגם לא בשעות הפנאי אני מנגן. אני מנגן כל הזמן. מאכל אהוב: המבורגר בסינטה בר שתיה אהובה: גינס האם אני שונא....? פריקים? כן ערסים? כן פקאצות? האמת שלא כל כך.. לפעמים מורות? אין לי סיבה לשנוא אותן
בנות ילדותיות וסנוביות? מאוד שונא מישהו מבני המשפחה שלך? לא מישהו מהחברים שלך? לא אוכל כלשהו? דגים מפורסם כלשהו: יש הרבה צבע שנוא כלשהו? אין כזה רדיו? רדיו זה דבר מבורך, בעיקר באוטו טלוויזיה? דבר עוד יותר מבורך, בעיקר בחדר מחשב: גם כן מבורך... לקרוא ספרים? כן מגזינים: לא עיתונים: לא אופנה: כן להצטלם לתמונות מחזור בבית הספר? בהחלט שנאתי את זה.. חיה כלשהי? לא
צבעים: צבע עיניים: חום צבע שער: חום ציפרוניים: אני אדם שפוי שלא צובע ת'ציפורניים קירות בחדר: ירוק מקלדת: אפור-שחור טלפון: לבן פלאפון: לבן חולצה: שחורה מכנס: ג'ינס גרביים: יחף אנוכי תחתונים: כחול האם יש לך אחים אחיות: אח ואחות דיסקמן: לא חיית מחמד: לא טלוויזיה בחדר: כן חברים הומוסקסואלים: לא שידוע לי מערכת סטריאו: כן די וי די: כן אהבה: לא חבר/ה: לא האם אי פעם התנשתקת: כן היתחבקת: כן (זוהר, שאלה גאונית!) נמשכת למישהו תפוס: כן נמשכת למישהו פנוי: כן התאהבת קשות: כן נמשכת לזאב רווח: כן ניהלת רומן סודי: האמת שכן