שאלון:)

zohar36

New member
שאלון:)

צבעים: צבע עיניים: צבע שער: ציפרוניים: קירות בחדר: מקלדת: טלפון: פלאפון: חולצה: מכנס: גרביים: תחתונים: האם יש לך אחים אחיות: דיסקמן: חיית מחמד: טלוויזיה בחדר: חברים הומוסקסואלים: מערכת סטריאו: די וי די: אהבה: חבר/ה: האם אי פעם התנשתקת: היתחבקת: נמשכת למישהו תפוס: נמשכת למישהו פנוי: התאהבת קשות: נמשכת לזאב רווח: ניהלת רומן סודי: אכלת משהו שפג תוקפו: הלכת מכות: הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא עבד: בישלת: הרגת מישהו: פגעת במישהו: איחרת לבצפר: הברזת מבצפר: עוד קצת עליי חג אהוב: שיר אחרון ששמעת: הבן אדם שאתה הכי אוהב: שותה אלכוהול: אוהב לעשות בשעת הפנאי: מאכל אהוב: שתיה אהובה: האם אני שונא....? פריקים? ערסים? פקאצות? מורות? בנות ילדותיות וסנוביות? מישהו מבני המשפחה שלך? מישהו מהחברים שלך? אוכל כלשהו? מפורסם כלשהו: צבע שנוא כלשהו? רדיו? טלוויזיה? מחשב: לקרוא ספרים? מגזינים: עיתונים: אופנה: להצטלם לתמונות מחזור בבית הספר? חיה כלשהי?

zohar36

New member
עונה../images/Emo3.gif.

צבעים: צבע עיניים:כחול צבע שער:בלונדיני ציפרוניים:שחור קירות בחדר:כחול מקלדת:שחור טלפון:אפור פלאפון:כחול-כסף חולצה:שחורה מכנס:ג'ינס גרביים:לבן-כחול תחתונים:שחור האם יש לך אחים אחיות:כן דיסקמן:לא חיית מחמד:לא טלוויזיה בחדר:לא חברים הומוסקסואלים:כן מערכת סטריאו: לא די וי די:לא אהבה:כן חבר/ה:כן האם אי פעם התנשתקת:כן היתחבקת:כן נמשכת למישהו תפוס:לא נמשכת למישהו פנוי:כן התאהבת קשות: נמשכת לזאב רווח: לא ניהלת רומן סודי:בערך אכלת משהו שפג תוקפו:כן הלכת מכות:כן הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא עבד:כן בישלת:כן הרגת מישהו:לא פגעת במישהו:כן איחרת לבצפר:כן הברזת מבצפר:כן עוד קצת עליי חג אהוב:סוכות,חנוכה,פסח. - האלה עם החופשים( : שיר אחרון ששמעת:Gary Moore-midnight blues הבן אדם שאתה הכי אוהב: שותה אלכוהול:כן אוהב לעשות בשעת הפנאי:לשתות? מאכל אהוב: שווארמה שתיה אהובה:אייסקפה
האם אני שונא....? פריקים? כן ערסים? כן פקאצות? כן מורות? כן בנות ילדותיות וסנוביות?כן מישהו מבני המשפחה שלך? כן מישהו מהחברים שלך? לא אוכל כלשהו?לא מפורסם כלשהו:לא צבע שנוא כלשהו?לא רדיו? לא טלוויזיה? לא מחשב:לא לקרוא ספרים? לא מגזינים:לא עיתונים:לא אופנה:כן להצטלם לתמונות מחזור בבית הספר? כן חיה כלשהי?כן

mafakit

New member
אחחח.. השיעמום..|אלפקה|../images/Emo218.gif

צבעים: צבע עיניים: חום צבע שער: חום ציפרוניים: רגיל[?] קירות בחדר: מן גוון של תכלת כחול כזה מקלדת:פעם היא הייתה לבנה..XD אבל עכשיו מלוכלכת.. ><' טלפון: אה.. יש כמה. יש לבן, כחול, שחור ואחד שהוא כסף-כחול. פלאפון:כסוף חולצה: שחורה מכנס: משבצות שחור לבן גרביים: שחורות תחתונים: כאלה מקושקשות.. עם קומיקס כזה..XD האם יש לך אחים אחיות:כן דיסקמן:כן חיית מחמד:כן טלוויזיה בחדר:כן חברים הומוסקסואלים:לא שידוע לי
מערכת סטריאו: לא די וי די:כן אבל לא בחדר אהבה:ממ.. חבר/ה:לא האם אי פעם התנשתקת:לא היתחבקת:כן נמשכת למישהו תפוס:אה..לא. נמשכת למישהו פנוי:ממ.. התאהבת קשות: לא נראה לי.. ><' נמשכת לזאב רווח: פחחחחחחח לא!! ניהלת רומן סודי:לא אכלת משהו שפג תוקפו:כן..XD הלכת מכות:בערך הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא עבד:כן בישלת:כן הרגת מישהו:חרקים למיניהם.. פגעת במישהו:כן איחרת לבצפר:כן הברזת מבצפר:מיום שלם לא.. אבל מכמה שיעורים.. עוד קצת עליי חג אהוב:פסח, פורים, סוכות שיר אחרון ששמעת:אה.. קאובויז פרום הל-פנטרה
הבן אדם שאתה הכי אוהב:אה.. לא יודעת.. ><' שותה אלכוהול:כשיוצא לי..
אוהב לעשות בשעת הפנאי:לנגן על הגיטרה.. מחשב.. טלויזיה.. חברים מאכל אהוב: שניצלים של אמא שתיה אהובה: אשכוליות ומים האם אני שונא....? פריקים? לא ערסים? כן פקאצות? כן מורות? לרוב כן בנות ילדותיות וסנוביות?כן מישהו מבני המשפחה שלך? לא.. מישהו מהחברים שלך? לא ממש אוכל כלשהו?כן מפורסם כלשהו:כן צבע שנוא כלשהו? כן רדיו? לא ממש טלוויזיה? לא מחשב:לא לקרוא ספרים? לא ממש מגזינים:לא עיתונים:לא אופנה:כן להצטלם לתמונות מחזור בבית הספר? חח כן חיה כלשהי?כן

תשובות:

צבעים: צבע עיניים: חום. צבע שיער: חום כהה. ציפורניים: אני לא שם לק. קירות בחדר: לבן. מקלדת: לבן וכחול כהה. טלפון: לבן. פלאפון: לבן עם פס תכלת ומקשים כחולים. חולצה: כחולה מכנס: לבן עם פסים כחולים גרביים: אין עליי. תחתונים: שחורים. האם יש לך אחים אחיות: אחות גדולה ואח קטן. דיסקמן: יותר מאחד, אבל הם לא בשימוש... חיית מחמד: לא. טלוויזיה בחדר: כן. חברים הומוסקסואלים: כן. מערכת סטריאו: כן. די וי די: כן. אהבה: כן. חבר/ה: לא. האם אי פעם התנשקת: כן. התחבקת: כן נמשכת למישהי תפוסה: כן. נמשכת למישהי פנויה: כן התאהבת קשות: כן נמשכת לזאב רווח: חחחחח לא. ניהלת רומן סודי: לא. אכלת משהו שפג תוקפו: בטח. הלכת מכות: כן. הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא עבד: מי לא... בישלת: כן הרגת מישהו: לא חחח פגעת במישהו: כן איחרת לבצפר: כן הברזת מבצפר: כן עוד קצת עליי חג אהוב: אין שיר אחרון ששמעת: שומע כרגע את civil war הבן אדם שאתה הכי אוהב: אין. שותה אלכוהול: למה לא? אוהב לעשות בשעת הפנאי: לנגן. מאכל אהוב: כנראה שניצל. שתיה אהובה: מים האם אני שונא....? פריקים? לא ערסים? לא את כולם פקאצות? לא את כולן מורות? כמעט את כולן בנות ילדותיות וסנוביות? די שונא... מישהו מבני המשפחה שלך? לא. מישהו מהחברים שלך? לא. אוכל כלשהו? דגים. תלוי איך מכינים אותם מפורסם כלשהו: לא. צבע שנוא כלשהו? אין. רדיו? לא טלוויזיה? לא מחשב: לא לקרוא ספרים? לא שונא ולא אוהב. מגזינים: לא עיתונים: לא אופנה: למי אכפת... להצטלם לתמונות מחזור בבית הספר? כן... חיה כלשהי? לא. שאלון משעמם.

Alice108

New member
=P

צבעים: צבע עיניים: דבש+ירוק צבע שער: חום בהיר בקיץ
ציפרוניים: נורמלי קירות בחדר: תכלת מקלדת: שחור טלפון: שחור פלאפון: אדום
חולצה: לבנה מכנס: בוקסר של סאות'פארק.. גרביים: - תחתונים: שחור האם יש לך אחים אחיות: כן דיסקמן: MP3 תודה לאל.. תודה לטכנולוגיה.. חיית מחמד: דגים.. טלוויזיה בחדר: לא חברים הומוסקסואלים: כן מערכת סטריאו: כן די וי די: אין בחדר אהבה: כן חבר/ה: לא האם אי פעם התנשתקת: כן היתחבקת: כן נמשכת למישהו תפוס: כן נמשכת למישהו פנוי: כן התאהבת קשות: כן נמשכת לזאב רווח: WTF??? ניהלת רומן סודי: לא אכלת משהו שפג תוקפו: כן הלכת מכות: כן הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא עבד: כל הזמן בישלת: כן הרגת מישהו: לא פגעת במישהו: כן איחרת לבצפר: כן הברזת מבצפר: כן עוד קצת עליי חג אהוב: פסח והשביתות שלאחר מכן
שיר אחרון ששמעת: That 70's Show בטלוויזיה.. הבן אדם שאתה הכי אוהב: משפחה שותה אלכוהול: כשיש
אוהב לעשות בשעת הפנאי: מוזיקה וחברים מאכל אהוב: קוסקוס שתיה אהובה: מוקה, אייסקופי (כי אפשא להגיד מילה בעברית ומילה באנגלית
) ונסטי האם אני שונא....? פריקים? את הפוזות למיניהם.. ערסים? כן פקאצות? כן מורות? בדרך כלל בנות ילדותיות וסנוביות? כןןן מישהו מבני המשפחה שלך? כן מישהו מהחברים שלך? לא אוכל כלשהו? כן מפורסם כלשהו: כן צבע שנוא כלשהו? לא רדיו? לא טלוויזיה? לא מחשב: לא לקרוא ספרים? לא מגזינים: לא עיתונים: לא אופנה: לרב.. להצטלם לתמונות מחזור בבית הספר? אויש..כן.. חיה כלשהי? כן חג שמח ונקווה לשביתה

So like a rose

New member
יאללה:p

צבעים: צבע עיניים:שחורות. צבע שער: שחור. ציפרוניים: לק שקוףD: קירות בחדר: כתומים. מקלדת: לבנה. טלפון: שחור. פלאפון:שחור. חולצה: לבנה. מכנס:ג'ינס. גרביים:לא לובשת כרגעP: תחתונים:שחורים. האם יש לך אחים אחיות:אח. דיסקמן: אמפי 4 ,דהD: חיית מחמד:אין. טלוויזיה בחדר:יש. חברים הומוסקסואלים: אין. מערכת סטריאו: יש. די וי די:יש. אהבה:מתפתחת:) חבר/ה: חבר:) האם אי פעם התנשתקת:כן. היתחבקת:כן. נמשכת למישהו תפוס:כן.. נמשכת למישהו פנוי:כן. התאהבת קשות:כן. נמשכת לזאב רווח: לא>< ניהלת רומן סודי:לא. אכלת משהו שפג תוקפו:כן. הלכת מכות: כן. חחח הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא עבד: כן בישלת:כן הרגת מישהו: חרקיםO: פגעת במישהו: כן. איחרת לבצפר:כן. הברזת מבצפר:כן. עוד קצת עליי חג אהוב: חנוכה. שיר אחרון ששמעת:have a nice day הבן אדם שאתה הכי אוהב: אסתי:) שותה אלכוהול: כן. אוהב לעשות בשעת הפנאי: כל מה שיוצא ומהנה. מאכל אהוב: שוקולדP: שתיה אהובה:נסטי מנגו אננס. האם אני שונא....? פריקים? כן.. ערסים? כן. פקאצות? כן. מורות? יש כאלה שכן ויש שלא. בנות ילדותיות וסנוביות? כןןן. מישהו מבני המשפחה שלך? כן.. מישהו מהחברים שלך? כן.D: אוכל כלשהו? כן, עגבניות חומוס ומיונז..ויש עוד הרבה. בע מפורסם כלשהו: כן. צבע שנוא כלשהו? אין. רדיו? לא. טלוויזיה? לא. מחשב:לא. לקרוא ספרים? לא. מגזינים:לא עיתונים:לא אופנה:לא להצטלם לתמונות מחזור בבית הספר? כן חיה כלשהי?חרקים!

XL rose

New member
אני..

צבע עיניים:חום צבע שער: חום ציפרוניים: רגיל..אבל משום מה קצת ורוד קירות בחדר: לבן מקלדת: אפור טלפון: שחור פלאפון: כסף חולצה: ירוק מכנס: ג'ינס גרביים: די ציבעוני..אפשר להגיד שסגול בהיר תחתונים: ירוק האם יש לך אחים אחיות: כן דיסקמן: לא חיית מחמד: כן טלוויזיה בחדר: לא חברים הומוסקסואלים: לא ): מערכת סטריאו: כן די וי די: כן אהבה: לא חבר/ה: כן האם אי פעם התנשתקת: לא היתחבקת: לא >< נמשכת למישהו תפוס: לא נמשכת למישהו פנוי: כן התאהבת קשות: לא נמשכת לזאב רווח: לא ..תשובות מעניינות יש לי אה? ניהלת רומן סודי: לא אכלת משהו שפג תוקפו: כן הלכת מכות: לא הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא עבד: כן בישלת: כן הרגת מישהו: לא פגעת במישהו: לא איחרת לבצפר: לא הברזת מבצפר: כן..וזה היה ממש חרא עוד קצת עליי חג אהוב: חנוכהה שיר אחרון ששמעת: whole lotta love הבן אדם שאתה הכי אוהב: אני שותה אלכוהול: לא אוהב לעשות בשעת הפנאי: כלום..במלוא מובן המילה מאכל אהוב: צ'יפס שתיה אהובה: קולה האם אני שונא....? פריקים?: תלוי..אם זה פריקים אימואים כאלה אז כן, ואם פריקים רגילים אז לא ממש ערסים? : כן פקאצות? :כן מורות? :לייק דהה בנות ילדותיות וסנוביות?: כן מישהו מבני המשפחה שלך? : כן מישהו מהחברים שלך?: כן אוכל כלשהו?: כן..גזר מפורסם כלשהו: לא צבע שנוא כלשהו?: רדיו?: למה שאני אשנא רדיו? טלוויזיה? : ברור שלא מחשב: לא לקרוא ספרים?: לפעמים כן לפעמים לא.. מגזינים: לא עיתונים: לא אופנה: כן להצטלם לתמונות מחזור בבית הספר? : יותר מהכול.. חיה כלשהי?

o r e n j

New member
אני אני אני

צבעים: צבע עיניים: ירוק צבע שער: שטני-בלונדיני ציפרוניים: רגיל קירות בחדר: חום בהיר מקלדת: שחור אפור טלפון: כסוף פלאפון: שחור חולצה: לבנה מכנס: חום גרביים: שחורות תחתונים: תכלת
האם יש לך אחים אחיות: אחות דיסקמן: לא חיית מחמד: אחותי טלוויזיה בחדר: כן ברור חברים הומוסקסואלים: לא מערכת סטריאו: כן די וי די: ברור אהבה: כן חבר/ה: חתיכת חברה
האם אי פעם התנשתקת: כן היתחבקת: כן נמשכת למישהו תפוס: לא חושב נמשכת למישהו פנוי: כן התאהבת קשות: כן נמשכת לזאב רווח: מזה?? ניהלת רומן סודי: כן אכלת משהו שפג תוקפו: לא שידוע לי הלכת מכות: כן ברור הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא עבד: כן בישלת: כן הרגת מישהו: לא
פגעת במישהו: כן איחרת לבצפר: כן הברזת מבצפר: כן כבר הפסקתי לספור עוד קצת עליי חג אהוב: כל חג כל עוד יש בו חופש שיר אחרון ששמעת: Bad Apples הבן אדם שאתה הכי אוהב: דניאלה333>>>> שותה אלכוהול: רק עם חברים אוהב לעשות בשעת הפנאי: לנגן על הגיטרה מאכל אהוב: כל מה שטעים שתיה אהובה: וודקה עם רד בול
האם אני שונא....? פריקים? HELL NO ערסים? HELL YEAH פקאצות? לפעמים מורות? HOLLY SHIT YEAH בנות ילדותיות וסנוביות? רק סנוביות.. אם הבנתי נכון מישהו מבני המשפחה שלך? בנתיים לא מישהו מהחברים שלך? לא.. אםכן אז הוא לא היה חבר שלי אוכל כלשהו? אממ...פטריות מפורסם כלשהו: רן דנקר בעע צבע שנוא כלשהו? ירוק בהיר רדיו? כן טלוויזיה? לא מחשב: לא לקרוא ספרים? holly fucking shit yeah מגזינים: תלוי איזה עיתונים: לא חושב אופנה: לא להצטלם לתמונות מחזור בבית הספר? כןן חיה כלשהי? אחותי

rock girl02

New member
../images/Emo13.gif

צבעים: צבע עיניים: כחול צבע שער: שטני ציפרוניים: כרגע כחולות זוהרות קירות בחדר: לבנים מקלדת: לבן ואפור טלפון: לבן פלאפון: כסף חולצה: שחור עם הדפס של קורט מכנס: גינס שחור גרביים: אין תחתונים: לבנים עם פס שחור האם יש לך אחים אחיות: 1 קטן דיסקמן: לא חיית מחמד: כלב
טלוויזיה בחדר: לא.. חברים הומוסקסואלים: כן מערכת סטריאו: רמקולים ואמפי? די וי די: כן אהבה: מצד אחד נחשב?? :-\ חבר/ה: לא האם אי פעם התנשתקת: כן היתחבקת: כל יום בערך נמשכת למישהו תפוס: אהה נמשכת למישהו פנוי: כנ"ל התאהבת קשות: כן נמשכת לזאב רווח: לאא... ניהלת רומן סודי: לאXD אכלת משהו שפג תוקפו: כן
הלכת מכות: בקטנה הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא עבד: כמה פעמים
בישלת: הרבה פעמים הרגת מישהו: אה ברור! לא.. פגעת במישהו: אני חושבת.. :-\ איחרת לבצפר: כל יום כמעט הברזת מבצפר: כן עוד קצת עליי חג אהוב: פורים
שיר אחרון ששמעת:love buzz הבן אדם שאתה הכי אוהב: יש הרבה.. קשה לבחור
שותה אלכוהול: לפעמים אוהב לעשות בשעת הפנאי: לנגן, לישון, להיות על המחשב, להפגש עם חברים... מאכל אהוב: סיני מוקפץ שתיה אהובה: מים האם אני שונא....? פריקים? לא ערסים? כן פקאצות? כן מורות? תלוי איזה בנות ילדותיות וסנוביות? אהה מישהו מבני המשפחה שלך? טיפה מישהו מהחברים שלך? כן אוכל כלשהו? שעוית איכ מפורסם כלשהו: טל מוסרי צבע שנוא כלשהו? לא רדיו? לא זה סבבה טלוויזיה? לא! :-O מחשב: לאאאאאא!!!!! :-O:-O:-O לקרוא ספרים? לא מגזינים: תלוי אם יש בהם פפארצי או לא עיתונים: לא הם סתם משעממים אופנה: כן להצטלם לתמונות מחזור בבית הספר? לא ממש חיה כלשהי? כינים... וחשופיות אה נגמר... שנה טובה.. כאילו שמישהו באמת קרא את זהXD

rock girl02

New member
לא..

יש לי את זאת שמתחת כתוב kurt cobain 1967-1994 וואו באמת קראת את זה??

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifכל כך הרבה זמן זה עומד פה../images/Emo3.gif

צבעים: צבע עיניים: כחול-ירוק צבע שער: מתיימר להיות שחור ציפרוניים: רגילות.. קירות בחדר: 3 לבנים ואחד כחול כהה מקלדת: כסף ושחור טלפון: לבן פלאפון: כחול חולצה: ירוקה מכנס: ג'ינב גרביים: אין תחתונים: ורודות ^^ האם יש לך אחים אחיות: כן דיסקמן: כן
חיית מחמד: כן טלוויזיה בחדר: לא חברים הומוסקסואלים: לא מערכת סטריאו: כן די וי די: כן אהבה: לא חבר/ה: לא האם אי פעם התנשתקת: כן היתחבקת: כן (איזו שאלה טיפשית
) נמשכת למישהו תפוס: כן נמשכת למישהו פנוי: כן התאהבת קשות: לא נמשכת לזאב רווח: ברור!!! (לא!) ניהלת רומן סודי: לא אכלת משהו שפג תוקפו: כן הלכת מכות: כן הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא עבד: כן
בישלת: לא הרגת מישהו: נמלה! פגעת במישהו: כן איחרת לבצפר: כן הברזת מבצפר: כן עוד קצת עליי חג אהוב: פסח שיר אחרון ששמעת: Bon Jovi - Lie To me הבן אדם שאתה הכי אוהב: אמאבא
שותה אלכוהול: לא אוהב לעשות בשעת הפנאי: לשחק במחשב מאכל אהוב: צ'יפס שתיה אהובה: לימונדה האם אני שונא....? פריקים? כן ערסים? כן פקאצות? כן מורות? אם אתה אופירה אז כן בנות ילדותיות וסנוביות? כן מישהו מבני המשפחה שלך? אולי מישהו מהחברים שלך? לא אוכל כלשהו? כן מפורסם כלשהו: כן צבע שנוא כלשהו? אפור רדיו? לא טלוויזיה? לא מחשב: לאאאאא לקרוא ספרים? לא מגזינים: לא עיתונים: לא אופנה: לא להצטלם לתמונות מחזור בבית הספר? כן חיה כלשהי? כן (ציפורים תמותו!!!) הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה