להלהלהלה משעמם לי!!!
. שם: נעה 2. איזה כינויים יש לך? פעם חברה קראה לי נויקישטות, אבל היא הפסיקה עם זה די מזמן.. רק באייסיקיו זה עדיין נויקישטות 3. איזה כינוי הכי אוהבת? לשם שלי? אין 4. שם הכי יפה לבת? קסם, רעות, סתיו, צליל, עדי 5. שם הכי יפה לבן? תומר, גיא, איתי 6. אוהבת את השם שלך? לא כל כך 7. למה? כי אין לו פירוש והוא די תקוע כזה... מילא עם ו', אבל בלי? 8. היית קוראת לבת שלך על שמך? לא 9. קוראים לך על שם מישהו? לא 10. מה את לובשת עכשיו? ג'ינס עד הברך וחולצת מחזור גזורה 11. איזה צבע שולט אצלך בארון? אין.. יש לי ארון ממש ציבעוני 12. שמלה או מכנס? מכנס, כמובן 13. איזה צבע הפיג'מה שלך? אין לי.. אני ישנה עם סתם חולצה מכוערת ומכנס קצר 14.כמה חברים באמת טובים יש לך? 5 15. כמה חברים טובים מפורומים יש לך? בערך 4.. 16. איזה בנאדם בפורום הכי קרוב אלייך? בפורום הזה אין כלכך... בכללי שיר (shir828) 17. מי החברה הכי טובה שלך? הדר
18. הידיד הכי טוב? אין 19. יש לך חבר? לא 20. כמה זמן? אין 21. כתבי 10 שמות של החברות הכי טובות שלך: -הדר -נועם -שמר (זה כינוי.. אל תדאגו
) -ענת -שיר -מור -מיכל -שקד -יובל -ענבל 22. 9 שמות של הידידים הכי טובים: אין - - - - - - - - - 23. 8 שמות של דברים שאת לא יכולה בלעדיהם -טלוויזיה -מחשב -מוזיקיה -משפחה -חברות -ספרים -סרטים -אין.. 24. 7 דברים שאת עושה כל יום -מצחצחת שיניים -מתקלחת -שומעת מוזיקה -קוראת -מסתרקת -מדברת עם חברות (טלפון/מסנג'ר/פנים מול פנים) - במחשב 25. 6 שמות של אנשים נערצים: -קרן (פלס)
-מירי מסיקה -יוני בלוך -אריק ברמן -אביב גפן -
26. 5 שמות של הדברים הכי טעימים -מילקשייק -אייס קפה של ארומה -סנדוויץ' עם חביתה של ארומה -שניצל תירס -עוגה שאמא שלי מכינה 27. קיץ או חורף? חורף 28. מסטיק או סוכריה? מסטיק 29. חולצה או גופיה? חולצה 30. מכנס או חצאית? מכנס 31. ג'ינס או פוטר? ג'ינס 32. האנס או פוקס? פוקס 33. מים או מיץ? תלוי איזה מיץ 34.מיץ או קולה? קולה 35. אנגלית או מתמטיקה? אף אחד
36. למי את הכי מתגעגעת? יערית 37. כמה פעמים התאהבת באמת? אף פעם 38. מה תעשי עם 1000000 דולר? צריכה לחשוב על זה.. 39. עם איזה חברה הכי כיף לדבר? ענת, שמר, הדר, נועם 40. עם איזה חברה את תמיד רבה? אין.. כמעט לא רבה עם חברות 41. איזה חברה באמת יודעת להקשיב? כל אלה שכתבתי בשאלה 39 וענבל 42. לאיזה חברה יש באמת עצות טובות? כנ"ל 43. פעם בגד בך חבר? לא 44. חברה? לא 45. מי האדם הכי יקר לך? חברים ומשפחה 46. איזה ריח הכי כיף להסניף? דלק וטיפקס 47. למי בא לך להרביץ? אין 48. את מי בא לך לחבק? יערית בעיקר.. 49. מי האדם האחרון שראה אותך בוכה? לא זוכרת.. 50. מי האדם האחרון שראית בוכה? לא זוכרת 51. מי האדם האחרון שראה אותך צוחקת? לא זוכרת 52. מי האדם שבאמת מבין אותך? הדר, ענת, נועם ושמר 53. מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? לא זוכרת 54. מה האסאמאס האחרון שקיבלת? "ערה? זה ממש חשוב" משמר 55. ששלחת? "כן.. מה?" 56. כמה אנשים יש לך בפלאפון? 57 57. במסנג'ר? אווו... המווווןן... 38 58. באייסיקיו? אין 59. מה הציון הכי נמוך שקיבלת במבחן? למה להזכיר לי את זה? 10, אבל רק כי המורה מטומטמת! 60. הכי גבוה? 124 61. מה הציון הכי נמוך שלך בתעודה? 78 אבל אני בטוחה שהשנה זה ישתנה 62. הכי גבוה? 100 63. את תלמידה טובה? לא, אבל אני מזליסטית במבחנים
האם אי פעם.. 64. עישנת? לא 65. לקחת סמים? לא 66. שיקרת להורים? כן 67. עשית משהו בלי אישור מההורים? אני חושבת שכן.. אבל לא זוכרת 68. הברזת מבצפר? לא 69. הברזת משיעור? כן 70. תפסו אותך מבריזה? כן 71. נכשלת בתעודה? לא 72. הצטערת על משהו שעשית? כן 73. נפלו לך המכנסיים בציבור? לא 74. התחרפנת ליד הבנאדם האחרון שרצית שיראה אותך ככה? לא.. אבל הייתי עייפה בטירוף ליד חברה שלי ולא ממש הייתי מודעת למה שעשיתי.. התחלתי לשיר ולצרוח.. 75. היית במצב כפית? כן 76. היית ערה כל הלילה? כן 77. שחית שחיה לילית? כן 78. שחית בעירום? לא 79. היית באילת? כן 80. קפצת לבריכה? כן 81. שברת משהו יקר? לא 82. אמרת למישהו שאת שונאת אותו? כן 83. הסתכלת למישהו בעיניים? כן 84. ריכלת על מישהו והוא שמע? לא 85. לא התקלחת שבוע? לא 86. גזרת את השיער? בגן
87. אכלת חפיסת שוקולד שלמה לבד? לא 88. שברת משהו (בגוף)? לא 89. הכנסת אצבע לעין? כן 90. היית בהופעה? כן מתי בפעם האחרונה.. 91. בכית? לא זוכרת.. 92. גרמו לך לצחוק? כנ"ל 93. בכית בציבור? כנ"ל 94. התגעגעת? עכשיו 95. התחרטת על משהו שעשית? לא זוכרת.. אבל זה קורה הרבה 96. רבת עם מישהו על שטויות? לפני חצי שנה.. 97. התחילו איתך? אף פעם ** 98. שברת למישו את הלב? אולי באמצע השנה.. לא בטוח שזה קרה בכלל 99. נשבר לך הלב? לא 100. בכית יום שלם? לא 101. שמעת את אותו שיר בלופים שבוע שלם? לפני כמה שבועות.. 102. התאכזבת מאנשים? הרבה.. לא זוכרת מתי 103. אכזבת אנשים? לא יודעת 104. היית שמחה סתם ככה בלי סיבה? אתמול 105. היית עצובה בלי סיבה? הרבה.. לא זוכרת מתי 106. היית בדיכאון רציני? רציני-רציני אף פעם 107. סיננת מישהו? היום 108. היית בחו"ל? לפני 4 שנים בערך אסוציאציות 109. חבר - אהבה 110. אהבה - לב 111. חברה - דיבורים 112. ריקוד - בלרינה 113. כלב - מלונה 114. צחוק - חיוך 115. בכי - דמעה ** 116. אוהבת את החופש הגדול? כן 117. את הים? כן 118. מי החברה האחרונה שישנת אצלה? ענבל 119. יש לך גשר? לא.. אבל יהיה ביום רביעי 120. נמאס לך? לא יופי, כי נגמר
אבל לא נמאס לי!
. שם: נעה 2. איזה כינויים יש לך? פעם חברה קראה לי נויקישטות, אבל היא הפסיקה עם זה די מזמן.. רק באייסיקיו זה עדיין נויקישטות 3. איזה כינוי הכי אוהבת? לשם שלי? אין 4. שם הכי יפה לבת? קסם, רעות, סתיו, צליל, עדי 5. שם הכי יפה לבן? תומר, גיא, איתי 6. אוהבת את השם שלך? לא כל כך 7. למה? כי אין לו פירוש והוא די תקוע כזה... מילא עם ו', אבל בלי? 8. היית קוראת לבת שלך על שמך? לא 9. קוראים לך על שם מישהו? לא 10. מה את לובשת עכשיו? ג'ינס עד הברך וחולצת מחזור גזורה 11. איזה צבע שולט אצלך בארון? אין.. יש לי ארון ממש ציבעוני 12. שמלה או מכנס? מכנס, כמובן 13. איזה צבע הפיג'מה שלך? אין לי.. אני ישנה עם סתם חולצה מכוערת ומכנס קצר 14.כמה חברים באמת טובים יש לך? 5 15. כמה חברים טובים מפורומים יש לך? בערך 4.. 16. איזה בנאדם בפורום הכי קרוב אלייך? בפורום הזה אין כלכך... בכללי שיר (shir828) 17. מי החברה הכי טובה שלך? הדר