שאלון.

guata12

New member
שאלון.

מה הדבר הטוב ביותר שיכול לקרות בכוכב נולד 5?- מה הדבר הרע ביותר שיכול לקרות בכוכב נולד 5?- מה אתם חושבים על עלייתה של מרינה לגמר?- מה אתם חושבים על הדחתה של אליסה המלכה?- תנו בדירוג לשלישיה ביום שבת- תנו בהימור לשלישיה ביום שבת- איזה ביצוע הכי טוב של אליסה הערב?- איזה ביצוע היה הכי טוב של מרינה הערב?- איזה ביצוע היה הכי טוב של חן הערב?-

guata12

New member
התשובות שלי.

מה הדבר הטוב ביותר שיכול לקרות בכוכב נולד 5?- שצביקה הדר יאמר שעל הכרטיס האחרון בגמר מתחרים גם המקומות השלישיים, נשמע עוד סולו של אליסה, היא תעלה לגמר ותיקח אותו. מה הדבר הרע ביותר שיכול לקרות בכוכב נולד 5?- שדורון\בועז (סליחה עינב...) יהיהו בגמר. מה אתם חושבים על עלייתה של מרינה לגמר?- אני חושב שזה אכזבה גדולה. אליסה היייתה אמורה לקחת! היא פי מיליון יותר טובה. מה אתם חושבים על הדחתה של אליסה המלכה?- באסה גדולה. קודם כל לא נשמע 2 סולואים מאליסוש בגמר ורציתי שהיא תזכה כי היא הכי טובה שיש, נראה לי הטובה ביותר בתולדות כוכב נולד!. תנו בדירוג לשלישיה ביום שבת- 1. שלומי. 2. דורון. 3. בועז. תנו בהימור לשלישיה ביום שבת- 1. בועז. 2. דורון. 3. שלומי. איזה ביצוע הכי טוב של אליסה הערב?- ''מלאך'' של אביב גפן, ביצוע מדהים ביופיו. איזה ביצוע היה הכי טוב של מרינה הערב?- ''וידוי'' של סשה ארגוב, ביצוע מקסים לשיר מקסים. איזה ביצוע היה הכי טוב של חן הערב?- ''להיות לבד'', ביצוע מצוין.

ילד רע 16

New member
עונה:

מה הדבר הטוב ביותר שיכול לקרות בכוכב נולד 5?- שיתנו להצביע בחינם, שיהיה גיוון בשירים. מה הדבר הרע ביותר שיכול לקרות בכוכב נולד 5?- הכול כבר קרה. מה אתם חושבים על עלייתה של מרינה לגמר?- חושב שמארינה מעולה ומגיע לה לעלות לגמר, מבחינתי. מה אתם חושבים על הדחתה של אליסה המלכה?- חושב שאליסה לא פחות מצויינת משאר המתמודדים וגם לה הגיע לפחות לא לצאת מהרשימה. תנו בדירוג לשלישיה ביום שבת- 1. בועז, 2. שלומי, 3. דורון תנו בהימור לשלישיה ביום שבת- 1. בועז, 2. שלומי, 3. דורון איזה ביצוע הכי טוב של אליסה הערב?- "מלאך" של אביב גפן. איזה ביצוע היה הכי טוב של מרינה הערב?- "וידאו" של סשה ארגוב. איזה ביצוע היה הכי טוב של חן הערב?- הביצוע הקצבי.

אונגי2

New member
אני!

מה הדבר הטוב ביותר שיכול לקרות בכוכב נולד 5?- שחן יזכה בגמר! מה הדבר הרע ביותר שיכול לקרות בכוכב נולד 5?- שבועז יזכה בגמר! (ולצערי זה בטח יקרה...) מה אתם חושבים על עלייתה של מרינה לגמר?- מגיע לה למרות שאני ממש לא מת עליה... מה אתם חושבים על הדחתה של אליסה המלכה?- באסה!!! אבל ידעתי שזה מה שיקרה... תנו בדירוג לשלישיה ביום שבת- 1 - בועז, 2 - שלומי, 3- דורון תנו בהימור לשלישיה ביום שבת- זה אותו דבר כמו הקודם לא? איזה ביצוע הכי טוב של אליסה הערב?- מלאך איזה ביצוע היה הכי טוב של מרינה הערב?- וידוי איזה ביצוע היה הכי טוב של חן הערב?- השיר הקצבי לא זוכר איך קוראים לו...

../images/Emo15.gifעונה../images/Emo140.gif

מה הדבר הטוב ביותר שיכול לקרות בכוכב נולד 5?- נותנים לאליסה להופיע והיא שרה את "בלוז מדרגות הרבנות" (ממש אהבתי את האודישן) מה הדבר הרע ביותר שיכול לקרות בכוכב נולד 5?- מרינה גרועה ממש, וזוכה. (אבל אם היא תהיה טובה זה בסדר) מה אתם חושבים על עלייתה של מרינה לגמר?- שמחה שיש בחורה בגמר. מה אתם חושבים על הדחתה של אליסה המלכה?- חבל לי מאוד. תנו בדירוג לשלישיה ביום שבת- שלומי, דורון, בועז. תנו בהימור לשלישיה ביום שבת- בועז, דורון, שלומי. איזה ביצוע הכי טוב של אליסה הערב?- "מלאך" איזה ביצוע היה הכי טוב של מרינה הערב?- "וידוי" איזה ביצוע היה הכי טוב של חן הערב?- אממ...

למעלה