עונההה =]]]
שם: טלי גיל: עוד חודש 16 תגדיר את עצמך במילה אחת: לא'דעת איזה חיה היית בגלגול הקודם? כלב חחחח החיה האהובה עלייך? כולם חוץ מג'וקים, זוחלים, וחרקים למיניהם מה החיה השנואה עלייך? מה שכתוב למאלה מה אתה רוצה להיות כשתיהיה גדול? שחקנית או עיתונאית או מעצבת או וטרינרית (אני לא החלטית כל כך כפי שניתן לשים לב) מה האוכל האהוב עלייך? צ'יפס? מה עדיף- עגבניה או מלפפון? עגבניההההה חביתה או סושי? איכס לא זה ולא זה שוקולד חום או לבן? לא זה ולא זה אני שונאת שוקולד אופניים או קורקינט? אופניים אופנוע או מכונית? מכונית מה הדבר האחרון שעשית לפני שענית על השאלון? עשיתי פאזל באינטרנט חחח מה הדבר הראשון שאתה עומד לעשות כשתגמור אותו? לגלוש באינטרנט מה השיר האחרון ששמעת? "שווים" של רן דנקר מה הספר האחרון שקראת? "full house- sisters- let's put on a show" ממה אתה הכי מפחד? יש הרבה, אני פחדנית מה הכי מעצבן אותך? יש הרבה חח מה אתה רוצה לעשות בחנוכה? חנוכה? לא'דעת חח אתה אוהב סופגניות? לא ולביבות? לא מה מקור השם חנוכה? אין לי מושג כמה גלגלים יש לחד-אופן? 1 מה אתה מעדיף- עבודות או מבחנים? עבודות מה המקצוע הכי-פחות-שנוא עלייך בבצפר? היסטוריה, אנגלית וספרות מה השנוא עלייך? מתמטיקה צופים או נוער לנוער? הא? אם הייתה לך אפשרות לשנות את השם, היית משנה אותו? לא למה? כי ככה כתובת הבלוג שלך? http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=talita91 משהו טוב שקרה לך לאחרונה? הרבה דברים חחח חורף או קיץ? לא זה ולא זה נעלי בית או ספורט? שניהם