שאלון.

נושבו

New member
עונה!

עבר מה שם המורה שלך בכיתה א'
טובה המילה הראשונה שלי - אינלי מושג... הכינוי הראשון שלך בתפוז - נועוש המתוקה אמרת אי פעם הרבה פעמים אנטי פרזי
כן חחח מתי הכנת שיעורים בפעם האחרונה
אתמול
יותר נכון.. עבודה לקיץ הווה מאכל אהוב - דגנים עם חלב מה אתה לובש
פיג'מה:) כינוי נוכחי
נושבו מכופף כפיות כמו אורי גלר
ממש לא תגיד הרבה פעמים אנטי פרזי- אמרתי! מה אתה עושה עכשיו
עונה על השאלון?! עתיד מפחד מהעתיד
כןןןן מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול
לא יודעת:\ מכירים את השיר "מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול?" P-:
ברור תכין עוד שיעורים היום
לא אהבה חבר ביסודי
לא היה יש לך ידידים
כן התנשקת
לא התנשקת עם המין השני
לא סטיירייט
כן מאוהב בסתר
לא פעם עזרת למישהו בנוגע לאהבה
כן כיום יש לך אהבה בלב
לא אמרת פעם אני אוהב אותך והתכוונת לזה
בטח בית ספר כיתה - עולה לי"א אוהב את בית הספר
ממ את הבגרויות והמבחנים לא.. אבל בכללי כן:) רוצה לחזור ללימודים או להיות בחופש
ברור שחופש! מעדיף צבא על פני בית ספר
לא יודעת.. אם היו מורידים ת'בגרויות הייתי מעדיפה בצפר:p (בדיחה: למה אין צבא לפני הלימודים? כי אז כולם היו חותמים קבע) (עוד בדיחה: מה זה שמחת תורה? שהמורה לא מגיעה לשיעור) (עוד אחת P-: : הילד אמר למורה שהחזייה שלה מקומטת אבל העניין שלא היה לה חזייה) נתנו לך הרשמות
לא ההרשמה הראשונה שלך- איזה הרשמה? גם אתה הברזת משיעורי ספורט
לפעמים חהחה גיל אתה אוהב את הגיל שלך
אממ בסדר.. אני רוצה להיות יותר קטנה רוצה לגדול בשנה או לקטון בשנה
לקטון בשנה מה הגיל הכי זכור שלך
הגיל הכי מוקדם שזכור לי?? נראלי שנתיים או 3 מה הגיל הכי אהוב עלייך
יסודי... מה הגיל שלך
16 וחצי תאריך לידה
8.1.91 באיזה שעה נולדת
לא זוכרת ויום
כנ"ל בר מצווה/בת מצווה באיזה יום בשבוע עשו לך
חח אני ממש זוכרת ציונים ומקצועות מקצוע אהוב - אין.. באמת שאין.. מקצוע שנוא - מתמטיקה והיסטוריה יש לכם מקצוע שלא לומדים בכל בית ספר
לא יש לך נכשלים בתעודה
לא ובציונים עצמם
היה לי נכשל אחד באנגלית=\

דללה

New member
חם לי ../images/Emo178.gif

עבר מה שם המורה שלך בכיתה א'? גילי ומיכל המילה הראשונה שלי - אין לי מושג הכינוי הראשון שלך בתפוז - דללה אמרת אי פעם הרבה פעמים אנטי פרזי? כשהייתי קטנה
מתי הכנת שיעורים בפעם האחרונה? לפני שנתיים בערך הווה מאכל אהוב - פיצה מה אתה לובש? גופיה ושורטס כינוי נוכחי? דללה מכופף כפיות כמו אורי גלר? לא תגיד הרבה פעמים אנטי פרזי- תכריח אותי
מה אתה עושה עכשיו? שומעת מוזיקה עתיד מפחד מהעתיד? מאוד מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול? אלוהים מכירים את השיר "מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול?" P-:? לא תכין עוד שיעורים היום?
!!!!!! אהבה חבר ביסודי? מזמן עברתי את היסודי יש לך ידידים? אין דבר כזה
התנשקת? כן התנשקת עם המין השני? כן סטיירייט? כן מאוהב בסתר? לא פעם עזרת למישהו בנוגע לאהבה? כן כיום יש לך אהבה בלב? כן אמרת פעם אני אוהב אותך והתכוונת לזה? כן בית ספר (למי שגמר ענו לגבי הכיתה האחרונה שהייתם בה) כיתה -סיימתי אוהב את בית הספר? לא רוצה לחזור ללימודים או להיות בחופש? גם וגם מעדיף צבא על פני בית ספר? לא (בדיחה: למה אין צבא לפני הלימודים? כי אז כולם היו חותמים קבע)
(עוד בדיחה: מה זה שמחת תורה? שהמורה לא מגיעה לשיעור)
(עוד אחת P-: : הילד אמר למורה שהחזייה שלה מקומטת אבל העניין שלא היה לה חזייה)
נתנו לך הרשמות? כן
ההרשמה הראשונה שלך - הפרעה כלשהי גם אתה הברזת משיעורי ספורט? היה לי פטור
גיל אתה אוהב את הגיל שלך? פסדר רוצה לגדול בשנה או לקטון בשנה? לקטון
מה הגיל הכי זכור שלך? (שאתה הכי זוכר אותו) לאדעת מה הגיל הכי אהוב עלייך? כל גיל (כמעט) מה הגיל שלך? 18.5 תאריך לידה? 7.2.89 באיזה שעה נולדת? 20:35 ויום? ג' בר מצווה/בת מצווה באיזה יום בשבוע עשו לך? שלישי אני חושבת ציונים ומקצועות (מי שכבר גמר בית ספר שיענה על כך כאל השנה האחרונה שלמד) מקצוע אהוב - חינוך מקצוע שנוא - אזרחות יש לכם מקצוע שלא לומדים בכל בית ספר? לא יודעת יש לך נכשלים בתעודה? לא ובציונים עצמם? לא

Retama

New member
מוקדש לנגה באהבה.

עבר מה שם המורה שלך בכיתה א'? ענת המילה הראשונה שלי - הכינוי הראשון שלך בתפוז - עדיף לא לומר אמרת אי פעם הרבה פעמים אנטי פרזי? לא מתי הכנת שיעורים בפעם האחרונה? לפני שבועיים בערך הווה מאכל אהוב - לא יודעת האמת מה אתה לובש? בוקסר וגופיה כינוי נוכחי? Retama מכופף כפיות כמו אורי גלר? לאאא.. תגיד הרבה פעמים אנטי פרזי- לא רוצה מה אתה עושה עכשיו? מדברת במסנג'ר עתיד מפחד מהעתיד? לא ממש מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול? מאושרת מכירים את השיר "מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול?" P-:? לאא... תכין עוד שיעורים היום? לא, חופש אהבה חבר ביסודי? היה.. יש לך ידידים? מן הסתם התנשקת? כן התנשקת עם המין השני? כן סטיירייט? כן מאוהב בסתר? לא פעם עזרת למישהו בנוגע לאהבה? כן כיום יש לך אהבה בלב? כנראה אמרת פעם אני אוהב אותך והתכוונת לזה? כן בית ספר (למי שגמר ענו לגבי הכיתה האחרונה שהייתם בה) כיתה - ט' אוהב את בית הספר? כןןןןןןןןן רוצה לחזור ללימודים או להיות בחופש? עוד לא יצאנו לחופש מעדיף צבא על פני בית ספר? לא נראה לי (בדיחה: למה אין צבא לפני הלימודים? כי אז כולם היו חותמים קבע) (עוד בדיחה: מה זה שמחת תורה? שהמורה לא מגיעה לשיעור) (עוד אחת P-: : הילד אמר למורה שהחזייה שלה מקומטת אבל העניין שלא היה לה חזייה) נתנו לך הרשמות? אין אצלנו, אבל בכיתה ז' גם לא! ההרשמה הראשונה שלך - גם אתה הברזת משיעורי ספורט? דווקא לא גיל אתה אוהב את הגיל שלך? כן, הייתי רוצה אבל עוד שנתיים ככה רוצה לגדול בשנה או לקטון בשנה? לגדול מה הגיל הכי זכור שלך? (שאתה הכי זוכר אותו) זה שעכשיו מה הגיל הכי אהוב עלייך? נראה לי שזה מה הגיל שלך? 15 תאריך לידה? 15/2 באיזה שעה נולדת? מתישהו בצהריים נראה לי ויום? שבת בר מצווה/בת מצווה באיזה יום בשבוע עשו לך? לא זוכרת ציונים ומקצועות (מי שכבר גמר בית ספר שיענה על כך כאל השנה האחרונה שלמד) מקצוע אהוב - ספרות לנצח מקצוע שנוא - בטח תנך יש לכם מקצוע שלא לומדים בכל בית ספר? כן יש לך נכשלים בתעודה? אין תעודות ובציונים עצמם? גם אין ייפי היי, דמוקרטי רולז

צ ש ט ש

New member
בע משעמם לי

עבר מה שם המורה שלך בכיתה א'? איילה המילה הראשונה שלי - אנאעארף הכינוי הראשון שלך בתפוז - צשטש אמרת אי פעם הרבה פעמים אנטי פרזי?חחחחחחחחחח כן מתי הכנת שיעורים בפעם האחרונה? אתמול עשיתי שיעורים לחופשש הווה מאכל אהוב - גלידה מה אתה לובש? ג'ינס וחולצה כחולה כינוי נוכחי? צשטש מכופף כפיות כמו אורי גלר? בכוח היד לא המחשבה תגיד הרבה פעמים אנטי פרזי- חהחה מה אתה עושה עכשיו? ביד. את השאלון דהה עתיד מפחד מהעתיד? לא מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול? משהו מעניין מכירים את השיר "מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול?" P-:? לא תכין עוד שיעורים היום? כן אהבה חבר ביסודי? כתה ג' לא נחשב יש לך ידידים? המון התנשקת? כן התנשקת עם המין השני? כן סטיירייט? סטרייט*, וכן מאוהב בסתר? זה לא כזה בסתר כי כולם יודעים, כולל אותו פעם עזרת למישהו בנוגע לאהבה? לא, אני מתנגדת לזה. לקבל ולתת עזרה ויעוץ בכל נושא שקשור לאהבה כיום יש לך אהבה בלב? כן אמרת פעם אני אוהב אותך והתכוונת לזה? כן בית ספר (למי שגמר ענו לגבי הכיתה האחרונה שהייתם בה) כיתה - עולה לח' אוהב את בית הספר? ממ לפעמים רוצה לחזור ללימודים או להיות בחופש? חופשש מעדיף צבא על פני בית ספר? לא (בדיחה: למה אין צבא לפני הלימודים? כי אז כולם היו חותמים קבע) סטגדש (עוד בדיחה: מה זה שמחת תורה? שהמורה לא מגיעה לשיעור) סטגדשסטגדש (עוד אחת P-: : הילד אמר למורה שהחזייה שלה מקומטת אבל העניין שלא היה לה חזייה) סטגפאקינגדש נתנו לך הרשמות? לא ההרשמה הראשונה שלך - אין גם אתה הברזת משיעורי ספורט? לא גיל אתה אוהב את הגיל שלך? כן רוצה לגדול בשנה או לקטון בשנה? אני סבבה מה הגיל הכי זכור שלך? (שאתה הכי זוכר אותו) 12? מה הגיל הכי אהוב עלייך? 13 זה סבבה מה הגיל שלך? 13 תאריך לידה? 31.5 באיזה שעה נולדת? 3:15, בגלל זה המספר מזל שלי הוא 315 כי זה גם 31.5 וגם 3:15 ויום? שלישי בר מצווה/בת מצווה באיזה יום בשבוע עשו לך?רביעי ציונים ומקצועות (מי שכבר גמר בית ספר שיענה על כך כאל השנה האחרונה שלמד) מקצוע אהוב - מתמטיקה מקצוע שנוא - ספורט יש לכם מקצוע שלא לומדים בכל בית ספר? ובכן אנחנו הבצפר היחיד שלא לומד ידיעות הארץ יש לך נכשלים בתעודה? בנאדם הממוצע שלי הוא מעל 95 ~חנונית~ ובציונים עצמם? ראה שאלה קודמת.

mafakit

New member
........................................../images/Emo218.gif

עבר מה שם המורה שלך בכיתה א'?-נעומי המילה הראשונה שלי -מאיפה אני זוכרת.. הכינוי הראשון שלך בתפוז -הכינוי הזה.. אמרת אי פעם הרבה פעמים אנטי פרזי?כן..XDD מתי הכנת שיעורים בפעם האחרונה?-לפני שהיו העיצומים.. הווה מאכל אהוב -במבה..
מה אתה לובש?חולצה..תחתונים..בוקסר.. כינוי נוכחי?MAFAKIT מכופף כפיות כמו אורי גלר?לא.. תגיד הרבה פעמים אנטי פרזי-לא רוצה..! כבר עבדו עליי עם זה..!!כשהייתי בת 8..XDD מה אתה עושה עכשיו?עונה על השאלון.. עתיד מפחד מהעתיד?לפעמים.. מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול?לא יודעת..מקווה שבצבא אני אלך לקורס טייס.. מכירים את השיר "מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול?" P-:? כן..שרנו אותו במסיבת סיום של כיתה ו'.. תכין עוד שיעורים היום?שיעורים?!בחופש?!למה נראה לך?! אהבה חבר ביסודי?מה איתו.? יש לך ידידים?כן..המון.. התנשקת?אה..נשיקה רגילה כזו..שמשחקים בכיתה ה' אמת או חובה..XDD התנשקת עם המין השני?^^^ סטיירייט?אכן מאוהב בסתר?אולי..
פעם עזרת למישהו בנוגע לאהבה?אה..לא זוכרת.. כיום יש לך אהבה בלב?ממ... אמרת פעם אני אוהב אותך והתכוונת לזה?אה.. לא יודעת..XDD בית ספר (למי שגמר ענו לגבי הכיתה האחרונה שהייתם בה) כיתה -עולה ל-ט' אוהב את בית הספר?בערך..המורים אוהבים אותי..פוגשים חברים..חוץ משיעורים ומבחנים זה דיי סבבה.. רוצה לחזור ללימודים או להיות בחופש? חופש! מעדיף צבא על פני בית ספר?כן (בדיחה: למה אין צבא לפני הלימודים? כי אז כולם היו חותמים קבע)מכירה..לא הצחיק אותי.. (עוד בדיחה: מה זה שמחת תורה? שהמורה לא מגיעה לשיעור)כנ"ל (עוד אחת P-: : הילד אמר למורה שהחזייה שלה מקומטת אבל העניין שלא היה לה חזייה)חשבת על הבדיחה הזו עכשיו? נתנו לך הרשמות?מזתומרת? ההרשמה הראשונה שלך -אה? גם אתה הברזת משיעורי ספורט?חצי מהם..XDD גיל 14 אתה אוהב את הגיל שלך?כן..זה נחמד.. הייתי מעדיפה גיל 16.. רוצה לגדול בשנה או לקטון בשנה? לגדול בשנתיים!![בשביל לעשות קעקוע ורשין לאופנוע!!] מה הגיל הכי זכור שלך? (שאתה הכי זוכר אותו)לא יודעת.. הגיל הזה..(..?) מה הגיל הכי אהוב עלייך?ממ.. גיל.. כיתה ד'..[נראה לי שזה 10..] בין כיתה ד' ל-ו'.. זה כיף.. מה הגיל שלך?כבר שאלתם..14 תאריך לידה?17.1 באיזה שעה נולדת?לא יודעת ויום?כנ"ל בר מצווה/בת מצווה באיזה יום בשבוע עשו לך?אה..לא זוכרת ציונים ומקצועות (מי שכבר גמר בית ספר שיענה על כך כאל השנה האחרונה שלמד) מקצוע אהוב -אה..אני אוהבת אנגלית..אבל המורה הייתה חרא..מקווה ששנה הבאה תהיה אחת נורמלית.. ובערבית אני מצטיינת ^^ מקצוע שנוא -מתמטיקה לשון הסטוריה גגיאוגרפיה יש לכם מקצוע שלא לומדים בכל בית ספר?לא שידוע לי.. יש לך נכשלים בתעודה?היו לי במחצית.. 4!!! אני לא מאמינה.. ובציונים עצמם?מה איתם?

ניתן לזה ניסיון ../images/Emo13.gif ../images/Emo15.gif../images/Emo141.gif

עבר מה שם המורה שלך בכיתה א'? רותי המילה הראשונה שלי - אינלי מושג [לא, זה לא זה] הכינוי הראשון שלך בתפוז - חסוי
אמרת אי פעם הרבה פעמים אנטי פרזי? לא חח מתי הכנת שיעורים בפעם האחרונה? ממ בטח לפני כמה חודשים, משהו לקורס הווה מאכל אהוב - פירה, שניצל מה אתה לובש? גופיה ובוקסר כינוי נוכחי? מה שאתם רואים
מכופף כפיות כמו אורי גלר? לא, למרות שניסיתי פעם לשים כפית על הטלויזיה כמו שהוא אמר *מגלגלת עיניים* תגיד הרבה פעמים אנטי פרזי- אינלי כח, מה התועלת בזה
מה אתה עושה עכשיו? ממ מקלידה
? עתיד מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול? משהו שאני אהבה לעשות, אולי קשור בכתיבה. מכירים את השיר "מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול?" P-:? יכול להיות תכין עוד שיעורים היום? אין לי שיעורים אהבה חבר ביסודי? היה, בערך יש לך ידידים? אפשר להגיד התנשקת?
התנשקת עם המין השני? אה.. כן סטיירייט? יאפ מאוהב בסתר? לא ממש חח פעם עזרת למישהו בנוגע לאהבה? יכול להיות כיום יש לך אהבה בלב? הייתי אומרת שכן, תלוי איזה סוג ואיך אתם מגדירים אהבה אמרת פעם אני אוהב אותך והתכוונת לזה? כן בית ספר (למי שגמר ענו לגבי הכיתה האחרונה שהייתם בה) כיתה - סיימתי מזמן אוהב את בית הספר? לא התלהבתי במיוחד רוצה לחזור ללימודים או להיות בחופש? לא רלוונטי לי מעדיף צבא על פני בית ספר? לא (בדיחה: למה אין צבא לפני הלימודים? כי אז כולם היו חותמים קבע) (עוד בדיחה: מה זה שמחת תורה? שהמורה לא מגיעה לשיעור) (עוד אחת P-: : הילד אמר למורה שהחזייה שלה מקומטת אבל העניין שלא היה לה חזייה) נתנו לך הרשמות? יכול להיות ההרשמה הראשונה שלך - לא זוכרת, אולי דיברתי או משהו, אה, בטח על איחור! גם אתה הברזת משיעורי ספורט? כן גיל אתה אוהב את הגיל שלך?הוא בסדר רוצה לגדול בשנה או לקטון בשנה? להמשיך בקצב הזה
מה הגיל הכי זכור שלך? (שאתה הכי זוכר אותו) יש כל מיני, אבל מ16 אני זוכרת די הרבה
מה הגיל הכי אהוב עלייך? אני מניחה שעכשיו באיזשהו מובן מה הגיל שלך? 22 תאריך לידה? 7.12 באיזה שעה נולדת? בערב ויום? שישי בר מצווה/בת מצווה באיזה יום בשבוע עשו לך? לא זוכרת, בטח שישי ציונים ומקצועות (מי שכבר גמר בית ספר שיענה על כך כאל השנה האחרונה שלמד) מקצוע אהוב - בזמנו, אנגלית וספרות מקצוע שנוא - גם בזמנו, כלכלה ופיזיקה יש לכם מקצוע שלא לומדים בכל בית ספר? לא יודעת, עכשיו הכניסו עוד מקצועות שלא היו אז יש לך נכשלים בתעודה? לא ובציונים עצמם? אולי היו כמה נמוכים, אבל לא משהו שרלוונטי לבגרות ולא נכשלים של ממש

....

עבר מה שם המורה שלך בכיתה א'? עידית. המילה הראשונה שלי - לא יודעת. הכינוי הראשון שלך בתפוז - הנוכחי. אמרת אי פעם הרבה פעמים אנטי פרזי? לא. מתי הכנת שיעורים בפעם האחרונה? לא יודעת. הווה מאכל אהוב - סלט יווני. מה אתה לובש? חולצת פיס(חרשתי
) מכנסים שחורות כל הלבניםP: גרבים ונעלים, כי הייתי אמורה לצאת לאנשהו אבל אני בסוף לא יוצאת. כינוי נוכחי? תמר. מכופף כפיות כמו אורי גלר? לא. תגיד הרבה פעמים אנטי פרזי- לא רוצה. . מה אתה עושה עכשיו? עונה על השאלון מן הסתם. עתיד מפחד מהעתיד? קצת מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול? לא יודעת. מכירים את השיר "מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול?" P-:? לא. תכין עוד שיעורים היום? - אהבה חבר ביסודי? לא היה. יש לך ידידים? אמ... לא ממש. התנשקת? לא. התנשקת עם המין השני? לא סטיירייט? כן. מאוהב בסתר? לא. פעם עזרת למישהו בנוגע לאהבה? אולי. כיום יש לך אהבה בלב? כן. אמרת פעם אני אוהב אותך והתכוונת לזה? כמובן בית ספר (למי שגמר ענו לגבי הכיתה האחרונה שהייתם בה) כיתה - ט'O: אוהב את בית הספר? לא! רוצה לחזור ללימודים או להיות בחופש? חופש כמובן.
מעדיף צבא על פני בית ספר? לא יודעת. (בדיחה: למה אין צבא לפני הלימודים? כי אז כולם היו חותמים קבע) (עוד בדיחה: מה זה שמחת תורה? שהמורה לא מגיעה לשיעור) (עוד אחת P-: : הילד אמר למורה שהחזייה שלה מקומטת אבל העניין שלא היה לה חזייה) נתנו לך הרשמות? לא ההרשמה הראשונה שלך - גם אתה הברזת משיעורי ספורט? אמ קצת. גיל אתה אוהב את הגיל שלך? לא. רוצה לגדול בשנה או לקטון בשנה? לגדול. מה הגיל הכי זכור שלך? (שאתה הכי זוכר אותו) הנוכחי.. מה הגיל הכי אהוב עלייך? לא יודעת. מה הגיל שלך? כמעט 14. תאריך לידה? 8.9 באיזה שעה נולדת? לא יודעת.. ויום? רביעי אאל"ט. בר מצווה/בת מצווה באיזה יום בשבוע עשו לך? שישי. ציונים ומקצועות (מי שכבר גמר בית ספר שיענה על כך כאל השנה האחרונה שלמד) מקצוע אהוב - חינוך. מקצוע שנוא - ספורט. יש לכם מקצוע שלא לומדים בכל בית ספר? מממ כלכלת ביתXD אבל זה היה רק במחצית הראשונה של כיתה ח'. יש לך נכשלים בתעודה? לא יודעת. ובציונים עצמם? כן .

2eye

New member
נהנהנה, אני בבית

עבר מה שם המורה שלך בכיתה א'? לא הייתה לי כתה א'....הזוי לא? המילה הראשונה שלי - לא זוכר... דובי? דג? פיל? משהו בסגנון הכינוי הראשון שלך בתפוז - זה, אינלי מושג מאיפה אמרת אי פעם הרבה פעמים אנטי פרזי?אהא :) דוד שלי עשה לי את זה בפעם הראשונה.... מתי הכנת שיעורים בפעם האחרונה?מזמן הווה מאכל אהוב - פלאפל? נראה לי.. מה אתה לובש?את הבגדים של כל היום, עודלא התקלחתי (חולצה של AND1 - ומכנס של ריבוק) כינוי נוכחי? 2EYE מכופף כפיות כמו אורי גלר? חח, אני אישית מעדיף מזלג תגיד הרבה פעמים אנטי פרזי- אנטי פרזי אנטי פרזי אניט פרזי, מספיק? מה אתה עושה עכשיו? שומע מוזיקה ועונה של השאלון עתיד מפחד מהעתיד? לא מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול? גדול :) תנו לחיות, נדבר כשאהיה גדול... מכירים את השיר "מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול?" P-:? כה. תכין עוד שיעורים היום? נהההההההה אהבה חבר ביסודי? היו חברות, אבל לא הייתה משמעות יש לך ידידים? לי? יש ידידות - כן... התנשקת? מואופ ): התנשקת עם המין השני? מואופ ): סטיירייט? אהא מאוהב בסתר? לא... פעם עזרת למישהו בנוגע לאהבה? כן, גם כשאהבתי אותה, ועזרתי לה עם מישהו אחר.. כיום יש לך אהבה בלב?לא, לא בדיוק אמרת פעם אני אוהב אותך והתכוונת לזה? כן... בית ספר (למי שגמר ענו לגבי הכיתה האחרונה שהייתם בה) כיתה - ח' אוהב את בית הספר? כיף שם, רק לא בשיעורים.. רוצה לחזור ללימודים או להיות בחופש? חופששש מעדיף צבא על פני בית ספר? לא יודע X: (בדיחה: למה אין צבא לפני הלימודים? כי אז כולם היו חותמים קבע) חהחהחחה, מספיק? (עוד בדיחה: מה זה שמחת תורה? שהמורה לא מגיעה לשיעור) שחכת *המורה לתנ"ך* (עוד אחת P-: : הילד אמר למורה שהחזייה שלה מקומטת אבל העניין שלא היה לה חזייה) מנה זה קשור? XD נתנו לך הרשמות? לא, אני המניאק שהמורות אוהבות, למרות שהוא מפריע בלי הפסקה.. ההרשמה הראשונה שלך - X גם אתה הברזת משיעורי ספורט? בטחחח :) למרות שזה כיף, במיוחד עם המורה האידיוט שלנו גיל אתה אוהב את הגיל שלך? לאא רוצה לגדול בשנה או לקטון בשנה? לגדול... מה הגיל הכי זכור שלך? (שאתה הכי זוכר אותו) 13 מה הגיל הכי אהוב עלייך? X מה הגיל שלך?14 תאריך לידה? 4/6 באיזה שעה נולדת? לא זוכר, הייתי פיצי.. ויום? שישי בר מצווה/בת מצווה באיזה יום בשבוע עשו לך? שבת, אחרי העלייה לתורה, היה מזה כיףף.. ציונים ומקצועות (מי שכבר גמר בית ספר שיענה על כך כאל השנה האחרונה שלמד) מקצוע אהוב - מתמ'... מקצוע שנוא - אנגלית (זה רק בגלל הוונדי הזאת @#%@#$^#&^%) יש לכם מקצוע שלא לומדים בכל בית ספר? אמממ, חוגים :) למשל: יוגה (?) יש לך נכשלים בתעודה?לא ^ ובציונים עצמם? לא, הכי נמוך השנה היה 65, בגל הוונדי הזאת @^%$!%#$%#$&^ (אבל אני טוב!!!111)

למעלה