שאלון.

shaharrr53

New member
שאלון.

עבר מה שם המורה שלך בכיתה א'? המילה הראשונה שלי - הכינוי הראשון שלך בתפוז - אמרת אי פעם הרבה פעמים אנטי פרזי? מתי הכנת שיעורים בפעם האחרונה? הווה מאכל אהוב - מה אתה לובש? כינוי נוכחי? מכופף כפיות כמו אורי גלר? תגיד הרבה פעמים אנטי פרזי- מה אתה עושה עכשיו? עתיד מפחד מהעתיד? מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול? מכירים את השיר "מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול?" P-:? תכין עוד שיעורים היום? אהבה חבר ביסודי? יש לך ידידים? התנשקת? התנשקת עם המין השני? סטיירייט? מאוהב בסתר? פעם עזרת למישהו בנוגע לאהבה? כיום יש לך אהבה בלב? אמרת פעם אני אוהב אותך והתכוונת לזה? בית ספר (למי שגמר ענו לגבי הכיתה האחרונה שהייתם בה) כיתה - אוהב את בית הספר? רוצה לחזור ללימודים או להיות בחופש? מעדיף צבא על פני בית ספר? (בדיחה: למה אין צבא לפני הלימודים? כי אז כולם היו חותמים קבע) (עוד בדיחה: מה זה שמחת תורה? שהמורה לא מגיעה לשיעור) (עוד אחת P-: : הילד אמר למורה שהחזייה שלה מקומטת אבל העניין שלא היה לה חזייה) נתנו לך הרשמות? ההרשמה הראשונה שלך - גם אתה הברזת משיעורי ספורט? גיל אתה אוהב את הגיל שלך? רוצה לגדול בשנה או לקטון בשנה? מה הגיל הכי זכור שלך? (שאתה הכי זוכר אותו) מה הגיל הכי אהוב עלייך? מה הגיל שלך? תאריך לידה? באיזה שעה נולדת? ויום? בר מצווה/בת מצווה באיזה יום בשבוע עשו לך? ציונים ומקצועות (מי שכבר גמר בית ספר שיענה על כך כאל השנה האחרונה שלמד) מקצוע אהוב - מקצוע שנוא - יש לכם מקצוע שלא לומדים בכל בית ספר? יש לך נכשלים בתעודה? ובציונים עצמם?

../images/Emo205.gif../images/Emo176.gifחהחהחהחה D:

עבר מה שם המורה שלך בכיתה א'? הילה OO: המילה הראשונה שלי - אבא הכינוי הראשון שלך בתפוז - shir1400 אמרת אי פעם הרבה פעמים אנטי פרזי? לא חהחהחהחהה מתי הכנת שיעורים בפעם האחרונה? מזמן הווה מאכל אהוב - יש המווווון! מה אתה לובש? פיג'מה- חולצה של מכבי ת"א (של אחי!) ומכנס רגיל כינוי נוכחי? גברת פלפלת XD מכופף כפיות כמו אורי גלר? לא O::: חהחההחה אני לא רמאית תגיד הרבה פעמים אנטי פרזי- לא רוצה נהנהננה!!1 מה אתה עושה עכשיו? עונה על השאלון, מדברת עם שחר ושרית
(אמא ואבא) עתיד מפחד מהעתיד? קצת.. מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול? לא חשבתי על זה. D: מכירים את השיר "מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול?" P-:? אם הייתם אותי שואלים מה עדיף להיות קטנים או גדולייייים יש תשובה אחת לי בראש שהייתי קטן ידעתי מה ללבוש לשחק במחבואים להיות עם חברים ובשבת בבוקר לישון עם ההורים לקנות לי מתנות ומגדל של קוביות כמו פיטר פן צעיר לנצח להיות!!!!111111111 אה זה לא זה? תכין עוד שיעורים היום? לא !!!! :) אהבה חבר ביסודי? המ היה ליום אחד אבל זה לא נקרא ><" יש לך ידידים? כן התנשקת? לא התנשקת עם המין השני? לא סטיירייט? כן מאוהב בסתר? לא פעם עזרת למישהו בנוגע לאהבה? לא ממש כיום יש לך אהבה בלב? כן אבל לא למישהו. למשפחה, לחברות. אמרת פעם אני אוהב אותך והתכוונת לזה? כן בית ספר (למי שגמר ענו לגבי הכיתה האחרונה שהייתם בה) כיתה - עולה לט' אוהב את בית הספר? לא רוצה לחזור ללימודים או להיות בחופש? להיות בחופש! מעדיף צבא על פני בית ספר?לא יודעת (בדיחה: למה אין צבא לפני הלימודים? כי אז כולם היו חותמים קבע) חהחהחהחה (עוד בדיחה: מה זה שמחת תורה? שהמורה לא מגיעה לשיעור) חהחהחהחהחה (עוד אחת P-: : הילד אמר למורה שהחזייה שלה מקומטת אבל העניין שלא היה לה חזייה) הא???.. נתנו לך הרשמות? פעם אחת, שנה שעברה ההרשמה הראשונה שלך - שנה שעברה בשיעור ג"ג |: גם אתה הברזת משיעורי ספורט? לא גיל אתה אוהב את הגיל שלך? ככה רוצה לגדול בשנה או לקטון בשנה? לגדול אם כבר מה הגיל הכי זכור שלך? (שאתה הכי זוכר אותו) המ גיל 10? מה הגיל הכי אהוב עלייך? 16 מה הגיל שלך? 14, כמעט תאריך לידה? 15.10.93 באיזה שעה נולדת? 10 בבוקר O: ויום? שישי O: בר מצווה/בת מצווה באיזה יום בשבוע עשו לך? עשו לי במוצ"ש! D: ציונים ומקצועות (מי שכבר גמר בית ספר שיענה על כך כאל השנה האחרונה שלמד) מקצוע אהוב - ערבית מקצוע שנוא - מתמטיקה יש לכם מקצוע שלא לומדים בכל בית ספר? צרפתית יש לך נכשלים בתעודה? לא ובציונים עצמם? במתמטיקה

Miss Menta

New member
../images/Emo110.gif Now do the march of the black queen.

עבר מה שם המורה שלך בכיתה א'? וילי. המילה הראשונה שלי - אבא נראה לי. הכינוי הראשון שלך בתפוז - שרית לאב מלאני D: אמרת אי פעם הרבה פעמים אנטי פרזי? לא.
מתי הכנת שיעורים בפעם האחרונה? מזמן. הווה מאכל אהוב - ספגטי. מה אתה לובש? חולצת כוכבים אדומה ומכנס ספורט שחור. כינוי נוכחי? מיס מנטה. מכופף כפיות כמו אורי גלר? ברור. שלא. תגיד הרבה פעמים אנטי פרזי- נו.. מה אתה עושה עכשיו? מדברת עם שחר ושיר. עתיד מפחד מהעתיד? לא למה? מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול? שחקניץ. מכירים את השיר "מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול?" P-:? כן אני מתה על השיר הזה XD תכין עוד שיעורים היום? לא, טחח, חופש. אהבה חבר ביסודי? רועי, דני, מאור. יש לך ידידים? ברור. התנשקת? כן. התנשקת עם המין השני? רק עם המין השני XD סטיירייט? כן. מאוהב בסתר? לא. פעם עזרת למישהו בנוגע לאהבה? כן. כיום יש לך אהבה בלב? כן. אמרת פעם אני אוהב אותך והתכוונת לזה? בטח. בית ספר (למי שגמר ענו לגבי הכיתה האחרונה שהייתם בה) כיתה - עולה לט'. אוהב את בית הספר? ההפסקות נחמדות :) רוצה לחזור ללימודים או להיות בחופש? חופש. מעדיף צבא על פני בית ספר? לא. (בדיחה: למה אין צבא לפני הלימודים? כי אז כולם היו חותמים קבע) חהההה. קורע. (עוד בדיחה: מה זה שמחת תורה? שהמורה לא מגיעה לשיעור) לא מצחיק XD (עוד אחת P-: : הילד אמר למורה שהחזייה שלה מקומטת אבל העניין שלא היה לה חזייה) טח זה על המחנכת שלי. נתנו לך הרשמות? מה? ההרשמה הראשונה שלך - גם אתה הברזת משיעורי ספורט? פעם אחת ויחידה. גיל אתה אוהב את הגיל שלך? כן. רוצה לגדול בשנה או לקטון בשנה? לגדול בשנתיים. מה הגיל הכי זכור שלך? (שאתה הכי זוכר אותו) הממ.. 11. מה הגיל הכי אהוב עלייך? גיל 16. מה הגיל שלך? 13.7. תאריך לידה? 21.11. באיזה שעה נולדת? מאיפה לי. ויום? נראה לי ראשון. בר מצווה/בת מצווה באיזה יום בשבוע עשו לך? *מנסה להזכר* חמישי. ציונים ומקצועות (מי שכבר גמר בית ספר שיענה על כך כאל השנה האחרונה שלמד) מקצוע אהוב - ספרות המוזיקה. מקצוע שנוא - מת'. יש לכם מקצוע שלא לומדים בכל בית ספר? כן, יום מוזיקה. יש לך נכשלים בתעודה? לא. ובציונים עצמם? כן.

cohenet91

New member
עונה

עבר
מה שם המורה שלך בכיתה א'? עירית. המילה הראשונה שלי - מאיפה לי? הכינוי הראשון שלך בתפוז - זה. אמרת אי פעם הרבה פעמים אנטי פרזי? כמובן
מתי הכנת שיעורים בפעם האחרונה? למדתי ללשון לפני שבוע ככה, נחשב?
הווה
מאכל אהוב - קרפ צרפתי אולי :) מה אתה לובש? פיז'מהמה. כינוי נוכחי? נתי? מכופף כפיות כמו אורי גלר? לא. תגיד הרבה פעמים אנטי פרזי- חה. מה אתה עושה עכשיו? עונה על השאלון...
עתיד
מפחד מהעתיד? לא. מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול? משהו נחמד. מכירים את השיר "מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול?" P-:? לא. תכין עוד שיעורים היום? כמובן שלא.
אהבה
חבר ביסודי? אין. יש לך ידידים? כן. התנשקת? כן. התנשקת עם המין השני? רק שפתיים. סטרייט? אהא. מאוהב בסתר? לא. פעם עזרת למישהו בנוגע לאהבה? ניסיתי. כיום יש לך אהבה בלב? כן, אבל לא אהבה רומנטית
אמרת פעם אני אוהב אותך והתכוונת לזה? כמובן.
בית ספר
כיתה - סיימתי י'. אוהב את בית הספר? מאוד
רוצה לחזור ללימודים או להיות בחופש? חופש. מעדיף צבא על פני בית ספר? לאדעת, לא הייתי בצבא. (בדיחה: למה אין צבא לפני הלימודים? כי אז כולם היו חותמים קבע) (עוד בדיחה: מה זה שמחת תורה? שהמורה לא מגיעה לשיעור) (עוד אחת P-: : הילד אמר למורה שהחזייה שלה מקומטת אבל העניין שלא היה לה חזייה) נתנו לך הרשמות? כן. ההרשמה הראשונה שלך - כיתה..ז' אני חושבת. גם אתה הברזת משיעורי ספורט? אחד בכל חיי!
אתה אוהב את הגיל שלך? כן. רוצה לגדול בשנה או לקטון בשנה? לא. מה הגיל הכי זכור שלך? (שאתה הכי זוכר אותו) הממ.. מה הגיל הכי אהוב עלייך? השנה. מה הגיל שלך? 16. תאריך לידה? 21/8/91. באיזה שעה נולדת? 1 בבוקר. ויום? שלישי, נראלי. בר מצווה/בת מצווה באיזה יום בשבוע עשו לך? לא זוכרת יום בשבוע.
ציונים ומקצועות
מקצוע אהוב - לשון. מקצוע שנוא - מתמטיקה. יש לכם מקצוע שלא לומדים בכל בית ספר? קרימו-סוציו!!! =) יש לך נכשלים בתעודה? לא. אבל בכלל לא קיבלתי תעודה השנה. ובציונים עצמם? כן.

mad eye rejy

New member
גמני

שעת התחלה:13:13 פרטים כלליים 1. שם-רוני 2. תאריך לידה-2.9 3. גיל-עוד מעט 14 4. ארץ לידה-ישראל 5. מקום מגורים נוכחי-מבשרת 6. עיסוק -תלמידה/סופרת 7. מספר אחים/אחיות-3 8. רישיון -יש/אין ?-לצערי אין 9. באיזה שפות אתם שולטים ?-אנגלית ועברית 10. התנתקות - בעד/נגד? -בעד(אני
) דברים שאתם אוהבים 11. שיר-THIS LOVE של MAROOM 5 12. סרט-שישי הפוך 13. ספר-ימני הנסיכה 14. משחק-מיני גולף,כדורעף 15. אתר באינטרנט-תפוז,מוגלנט,מיניקליפ 16. פורום באינרנט -ה"פ הסרט ועוד,סיינפלד,פאנפיקים ופאנארטים 17. מקצוע בבית ספר-אנגלית,גיאומטריה 18. מקום בילוי-קולנוע,חוף הים בשקיעה 19. תוכנית טלויזיה-סיינפלד,אבודים 20. תחנת רדיו.-גלגל"צ דברים שאתם שונאים 21. שיר-"ואם הזמן" 22. סרט-הנוסע השמיני 23. ספר-וינטר בלו 24. משחק-כדורגל,קרבות שוורים 25. אתר באינטרנט-? 26. פורום באינרנט -? 27. מקצוע בבית ספר-תנ"ך,גיאוגרפיה(כשהיה),היסטוריה 28. מקום בילוי-סאונה באוגוסט 29. תוכנית טלויזיה-הרצועה 30. תחנת רדיו.-? כן / לא - מוזמנים לצרף נימוקים 31. להשתכר-קצת ולא לפני נהיגה 32. לעבוד על אנשים בטלפון-כן,אם לא מטרידים 33. לנהוג בלי רישיון-לא 34. סמים-לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!זה הורס את המוח ואת החיים 35. לצרוח ברחוב-לא 36. להתגייס לצה"ל-כמובן 37. לתרום לאגודה למען הסרטן-ברור 38. לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון-תלוי על מי...
39. לשתות הרבה קולה-איחס לא,זה דוחה והורס את השיניים והעצמות 40. להרוג ערבים-סתם כך?מובן שלא 41. להתנדב-כן 42. לגנוב מגנבים-המ............ 43. לפטר את לימור לבנת-
44. לחזור בתשובה-לא,כי זה כיף להיות חילונית כופרת...חחח 45. לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק-בשביל מה? 46. לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד-למה לא? 47. להשתתף בתוכנית ריאליטי.-תלוי במה שצריך לעשות ובכמה $ מדובר 48. לשרוף את התעודת בגרות-אם היא גרועה במיוחד 49. לישון על ספסל ברחוב מבחירה-אישית,לא 50. לחגור גם מאחור-ברור.לפני כמה שנים הייתי מעורבת בתאונה ואם לא הייתי חוגרת הייתי נהרגת זה או זה? 51. הראל- סקעת או מויאל?-סקאתוש 52. מקדונלד'ס או ברגר קינג?-ברור שמקדונלד'ס 53. יאס או הוט?-הוט כמובן 54. סוף הדרך או רצים לדירה?-? 55. אבטיח או מלון?-
56. תפוז או נענע? <באינטרנט>-
57. קולה או פפסי?-לא ולא 58. רם אורן או ג'ון גרישם?-גרישם 59. ניוטון או אינשטיין?-איינשטיין 60. לבן או שחור? -אדום 61. משקפיים או עדשות?-ניתוח לייזר 62. חיים או מוות?-חיים 63. אוניברסיטה או מכללה?-אוני' 64. צבא או ש"ל?-צבא 65. עתיד או עבר?-הווה 66. תות או פטל?-פטל 67. מתמטיקה - 3 יחידות או 5?-5 68. רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע? <תחשבו על זה- יש הרבה יותר סיכוי שאת הראשון יגנבו>-קורע ת'כביש 69. בצבא- לוחם או ג'ובניק?-לוחמת 70. ספר או סרט?-ספר 71. דיסקמן או MP3?- אמפי 4 72. קלטת או דיסק?-דיסק 73. תקליט או קלטת?-קלטת 74. כדור הארץ או מאדים?-כדו"א 75. חיידקים או וירוסים?-וירוסים יותר חמודים 76. כחול או כתום ? <בלי קשר לפוליטיקה. רייט.>-כחול 77. סטימצקי או צומת ספרים?-סטימצקי 78. מנגו או קסטרו?-מנגו 79. פלאפון או סלקום ? <כן זה השאלה שאתם עונים אוראנג'>-סלקום 80. לב או ראש?-שניהם 81. 'כלבוטק' או 'שומר מסך'?-ש"מ 82. ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים?-היום 83. מה יותר בלאי- מדמ"ח באונ' חיפה או כימיה באונ' בר אילן?=? 84. ללמוד לבגרות בלשון או לישון ?-לישון (לפי בדודה שלי) 85. תל אביב או ניו-יורק? <אני רוצה לראות ציונות מופגנת בתשובה>-ניו-יורק,ניו-יורק!!!!(מהמחזמר) 86. יום או לילה?-בקיץ?לילה 87. רכבת או אוטובוס?-רכבת 88. מוסיקה מזרחית או רוק כבד?-פופ 89. טניס או כדור-עף?-כדור-עף! 90. כלב או חתול?-
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מה הייתם עושים אילו- 91. הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם ערום הולך מולכם?-מחפשים את חוף הנודיסטים 92. אותו דבר כמו בשאלה 91 רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ?-מרימים לו אגודל לעידוד 93. הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה?-צוחקים 94. מישהו היה זורק עליכם שקית מים ?-עכשיו?מחבקת אותו/ה בהכרת תודה 95. מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה ?-לוקחת 96. היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך ?-מתבאסת מאוד 97. היית יודע/ת שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות?-גומרת את מיכל הגלידה,את הדוריטוס ואת הבמבה 98. היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן?-מפרסמת 99. היית מגלה שיש לך תאום/ה שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו/ה גרוש?-? 100. היית ממש שונא/ת את השאלון הזה?-זורקת אבן גדולה על מי שחיבר אותו ועוד קצת עליך 101. תחביבים-לקרוא,לראות סרטים,לשחות,לצנוח חופשי,קייאקים,סקי,כדורעף,להקשיב למוזיקה 102. אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה/י - איפה היית רוצה להיות?-בשוויץ,על מגלשי סקי/על מטוס עם מצנח על הגב-4 ק"מ באוויר 103. 5 דברים שהולכים איתך לאי-בודד?-המ...אורלנדו בלום,צ'אד מייקל מורי וסדריק מHP בלי חולצות,מצלמה דיגיטלית וסירה 104. מה ממש מעצבן אותך?-שוביניסטים 105. ציין 3 תכונות טובות שלך.-חכמה,נדיבה,עוזרת למי שמבקש 106. ציין 3 תכונות שליליות שלך.-שטלטנית,פטפטנית קצת וקנאית 107. כשהיית קטן/ה- מה רצית להיות כשתהי/ה גדול/ה?-וטרינרית,מאלפת כלבים 108. היום- מה את/ה רוצה לעשות כשתהי/ה גדול/ה?-סופרת מפורסמת 109. מה ממש חשוב לך בחיים?-להיות מאושרת 110. ממה את/ה הכי מפחד/ת?-?? 111. מה הקשר הזוגי הכי ארוך שהיה לך?-שנתיים 112. מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם?-התנשקתי עם מישהו צרפתית לעיני בערך כל השכבה 113. מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך? -יש כלכך הרבה שאין לי כוח להתחיל 114. את/ה לוקח/ת עיתון בבוקר- אילו נושאים אקטואלים מדברים אליך?-המצב בצפון 115. את/ה אלים/ה?-לא 116. את/ה חכם/ה?-מאוד 117. את/ה אוהב/ת ללמוד?-לא 118. מה הדברים שגורמים לך כיף והנאה? <לזכור שיש ילדים בפורום>-ארוחה מממש טעימה,סרט טוב,ספר טוב,להתחבק עם החבר שלי בלילה קר ועוד הרבה 119. את/ה אוהב/ת לטוס?-מאוד 120. מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם?-שאתחיל לתאר? 121. חשוב לך ללכת עם הזרם?-לא.חשוב לי ללכת בזרם שלי 122. מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם?-? 123. כתבת פעם שיר ? <אם כן- זה הזמן לשתף בו!>-הרבה 124. כמה כסף יש לך עכשיו בארנק?-עשרים ושניים שקלים 125. למפגש פורום- תבוא/י?-לא 126. מה סוגי הבילוי המועדפים עליך?-יציאה לדייטים לסרט ולמסעדות,קריאה,שחייה בים...יש מלא 127. אם היתה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה?-כותבת ספר,שוחה המון,טסה הרבה.. 128. אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר/ה?-וורמונט 129. את/ה אוהב שאלונים ארוכים?-בטח 130. במידה ותשובתך לשאלה הקודמת היא - לא, ניצלת, נגמר, והשאלה האחרונה- איך היה השאלון?-נחמד שעת סיום:13:50

I L O V E MCR

New member
עונה לשחר:]../images/Emo129.gif בוקר טוב אנשים!!!

עבר מה שם המורה שלך בכיתה א'? אורלי המילה הראשונה שלי -לא יודעת הכינוי הראשון שלך בתפוז -עזבו שטויות:] אמרת אי פעם הרבה פעמים אנטי פרזי?אני מעדיפה להמנע מזה מתי הכנת שיעורים בפעם האחרונה?או הווו חחחח הווה מאכל אהוב -גלידה:} מה אתה לובש?גופיה ומכנס:] כינוי נוכחי?I L O V E MCR מכופף כפיות כמו אורי גלר?נואפ תגיד הרבה פעמים אנטי פרזי-אוי=| מה אתה עושה עכשיו?עונה על השאלון ושומע קנסר של מכ"ר עתיד מפחד מהעתיד?קצת מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול?בטח משהו עם מוזיקה מכירים את השיר "מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול?" P-:?לא תכין עוד שיעורים היום?חופש.. אהבה חבר ביסודי?אין יש לך ידידים?כן התנשקת?לא התנשקת עם המין השני?לא סטיירייט?כן מאוהב בסתר?לא פעם עזרת למישהו בנוגע לאהבה?יאפ כיום יש לך אהבה בלב?לא אמרת פעם אני אוהב אותך והתכוונת לזה?לחברות..כאילו..אוףףףףף בית ספר (למי שגמר ענו לגבי הכיתה האחרונה שהייתם בה) כיתה -עולה ח' אוהב את בית הספר?לא רוצה לחזור ללימודים או להיות בחופש?חופש..טוב לי ככה מעדיף צבא על פני בית ספר?לא נראה לי (בדיחה: למה אין צבא לפני הלימודים? כי אז כולם היו חותמים קבע) חחחחחחחחחחXPP (עוד בדיחה: מה זה שמחת תורה? שהמורה לא מגיעה לשיעור)חחחחחחחחחחחחחחחחחח (עוד אחת P-: : הילד אמר למורה שהחזייה שלה מקומטת אבל העניין שלא היה לה חזייה)XPPPPP נתנו לך הרשמות?למה? ההרשמה הראשונה שלך -האא? גם אתה הברזת משיעורי ספורט?לא זה כיף גיל אתה אוהב את הגיל שלך?לא רוצה לגדול בשנה או לקטון בשנה?לגדול מה הגיל הכי זכור שלך? (שאתה הכי זוכר אותו)כיתה ה' מה הגיל הכי אהוב עלייך?16 מה הגיל שלך?13 תאריך לידה?9.12 באיזה שעה נולדת?ב10 בלילה ויום?רביעי בר מצווה/בת מצווה באיזה יום בשבוע עשו לך?עשו לי יום שישי ציונים ומקצועות (מי שכבר גמר בית ספר שיענה על כך כאל השנה האחרונה שלמד) מקצוע אהוב -בטח ספורט מקצוע שנוא -תנ"ך יש לכם מקצוע שלא לומדים בכל בית ספר?הממ לא נראה לי אולי ערבית יש לך נכשלים בתעודה?כן ובציונים עצמם?הממ לא

Simple Dani

New member
../images/Emo181.gifעונההה D:

עבר מה שם המורה שלך בכיתה א'? חחח הילה XD המילה הראשונה שלי - אמא, אבא? הכינוי הראשון שלך בתפוז - XXDANIELXX משו כזה אמרת אי פעם הרבה פעמים אנטי פרזי? חח יאפ, זה קשה
מתי הכנת שיעורים בפעם האחרונה? מממ אתמול
הווה מאכל אהוב - קריספי צ'יקן
, מה אתה לובש? ג'ינס של קרוקר,גופייה שחורה וחולצה גזורה של קוקה קולה 3> כינוי נוכחי? SIMPLE DANI מכופף כפיות כמו אורי גלר? ברור
תגיד הרבה פעמים אנטי פרזי- זה קשה מדי מה אתה עושה עכשיו? שומעת מוזיקה[סוףסוף!] ועונה על השאלון הזה D: עתיד מפחד מהעתיד? לא
מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול? מעצבת אופנה
מכירים את השיר "מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול?" P-:? חח לא חושבת תכין עוד שיעורים היום? נופ אהבה חבר ביסודי? היו כמה. יש לך ידידים? חח כן, דיי הרבה התנשקת? כן התנשקת עם המין השני? עם בנים הכוונה? [אם כן, אז כן] סטיירייט? יאפ מאוהב בסתר? ממ לא ממש פעם עזרת למישהו בנוגע לאהבה? חח הרבה פעמים.. כיום יש לך אהבה בלב? בקטנה אמרת פעם אני אוהב אותך והתכוונת לזה? לא ממש>< בית ספר (למי שגמר ענו לגבי הכיתה האחרונה שהייתם בה) כיתה - עולה לט'. ט'4
אוהב את בית הספר? לא הכי. רוצה לחזור ללימודים או להיות בחופש? ברור שחופש! איזו שאלה. מעדיף צבא על פני בית ספר? ממ לא
(בדיחה: למה אין צבא לפני הלימודים? כי אז כולם היו חותמים קבע) (עוד בדיחה: מה זה שמחת תורה? שהמורה לא מגיעה לשיעור) (עוד אחת P-: : הילד אמר למורה שהחזייה שלה מקומטת אבל העניין שלא היה לה חזייה) נתנו לך הרשמות? כן-.- ההרשמה הראשונה שלך - באמצע השנה XD גם אתה הברזת משיעורי ספורט? כן גיל אתה אוהב את הגיל שלך? ממ בערך :S רוצה לגדול בשנה או לקטון בשנה? לגדול! מה הגיל הכי זכור שלך? (שאתה הכי זוכר אותו) מכיתה ג'. לפני זה לא זוכרת כלום |: מה הגיל הכי אהוב עלייך? סוויט סיקסטין 3> מה הגיל שלך? 14 עוד חודש ככה תאריך לידה?26 ביולי באיזה שעה נולדת? חח מאיפה לי ויום? ממ לא יודעת O: בר מצווה/בת מצווה באיזה יום בשבוע עשו לך? לא זוכרת ציונים ומקצועות (מי שכבר גמר בית ספר שיענה על כך כאל השנה האחרונה שלמד) מקצוע אהוב - אין. מקצוע שנוא - היסטוריה :S יש לכם מקצוע שלא לומדים בכל בית ספר? לא בטוחה יש לך נכשלים בתעודה? לא! ובציונים עצמם? קצת

fireyes

New member
../images/Emo209.gif../images/Emo48.gif../images/Emo115.gif נרגץ

עבר מה שם המורה שלך בכיתה א'?ורד הכלבה המילה הראשונה שלי -נרגץ,ללא ספק הכינוי הראשון שלך בתפוז -משו עם מספרים,לא זוכרת בדיוק אמרת אי פעם הרבה פעמים אנטי פרזי?חחחח כן,זה היה מצחיק.וזה יאנטי פרזי** מתי הכנת שיעורים בפעם האחרונה?דווקא השנה,אולי שיעור ספרות האחרון הווה מאכל אהוב -מוקפצים מה אתה לובש?גופייה שחורה ושורטס מאותו הצבע כינוי נוכחי?פייראייז מכופף כפיות כמו אורי גלר?לא ממש תגיד הרבה פעמים אנטי פרזי-לא רוצה!! מה אתה עושה עכשיו?עונה על שאלונים עתיד מפחד מהעתיד?בערך מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול?לעבוד בתחום שקשור לתקשורת המונים מכירים את השיר "מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול?" P-:?לא תכין עוד שיעורים היום?לא אהבה חבר ביסודי?אויישיי..היו שניים..דור ועוד מישו יש לך ידידים?כן התנשקת?כן התנשקת עם המין השני?נו ברור... סטיירייט?כן מאוהב בסתר?אולי פעם עזרת למישהו בנוגע לאהבה?כן כיום יש לך אהבה בלב?כן אמרת פעם אני אוהב אותך והתכוונת לזה?כן בית ספר (למי שגמר ענו לגבי הכיתה האחרונה שהייתם בה) כיתה -עולה ליא' אוהב את בית הספר?כמעט רוצה לחזור ללימודים או להיות בחופש?חופש זה נראלי סבבה מעדיף צבא על פני בית ספר?אולי נתנו לך הרשמות?לא,זה מוזר..>< ההרשמה הראשונה שלך - גם אתה הברזת משיעורי ספורט?ברור גיל אתה אוהב את הגיל שלך?כן רוצה לגדול בשנה או לקטון בשנה?לגדול מה הגיל הכי זכור שלך? (שאתה הכי זוכר אותו)7 מה הגיל הכי אהוב עלייך?20 מה הגיל שלך?15.7 תאריך לידה?13.11 באיזה שעה נולדת?לא יודעת בדיוק,ערב ויום?רביעי
בר מצווה/בת מצווה באיזה יום בשבוע עשו לך?לא עשיתי ציונים ומקצועות (מי שכבר גמר בית ספר שיענה על כך כאל השנה האחרונה שלמד) מקצוע אהוב -תקשורת מקצוע שנוא -מת' יש לכם מקצוע שלא לומדים בכל בית ספר?מדעי הפיכסולוגיה(טכנולוגיה) יש לך נכשלים בתעודה?אין לי תעודהOo ובציונים עצמם?אולי

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifגזעי ביותר D:

עבר מה שם המורה שלך בכיתה א'?מלכה המילה הראשונה שלי -לאיודעת הכינוי הראשון שלך בתפוז -baril אמרת אי פעם הרבה פעמים אנטי פרזי?לא מתי הכנת שיעורים בפעם האחרונה?לפני שלושה שבועות הווה מאכל אהוב -בולונז ומקדונלדס מה אתה לובש?בגדי עבודה כינוי נוכחי?baril מכופף כפיות כמו אורי גלר?לא XDD תגיד הרבה פעמים אנטי פרזי-זיינתי פרה הוהוהוהו מה אתה עושה עכשיו?עונה על השאלון, מוזיקה, ומסנ עתיד מפחד מהעתיד?לא ממש מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול?פסיכולוגית מכירים את השיר "מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול?" P-:?כן D: תכין עוד שיעורים היום?לא אהבה חבר ביסודי?לא יש לך ידידים?כן התנשקת?כן התנשקת עם המין השני?כן סטיירייט?כן מאוהב בסתר?לא פעם עזרת למישהו בנוגע לאהבה?כן כיום יש לך אהבה בלב?לא אמרת פעם אני אוהב אותך והתכוונת לזה?כן בית ספר (למי שגמר ענו לגבי הכיתה האחרונה שהייתם בה) כיתה -עולה לט' אוהב את בית הספר?ממ רק ת'הפסקות רוצה לחזור ללימודים או להיות בחופש?להיות בחופש דה מעדיף צבא על פני בית ספר?לאיודעת (בדיחה: למה אין צבא לפני הלימודים? כי אז כולם היו חותמים קבע)חחחחחחחחחחחחחחחחח (עוד בדיחה: מה זה שמחת תורה? שהמורה לא מגיעה לשיעור)חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח (עוד אחת P-: : הילד אמר למורה שהחזייה שלה מקומטת אבל העניין שלא היה לה חזייה)חחחחחחחחחחחחחח נתנו לך הרשמות?כן ההרשמה הראשונה שלך -כיתה ז' XD גם אתה הברזת משיעורי ספורט?לא גיל אתה אוהב את הגיל שלך?כן רוצה לגדול בשנה או לקטון בשנה?לגדול בשנה מה הגיל הכי זכור שלך? (שאתה הכי זוכר אותו)כיתה ו', ז' מה הגיל הכי אהוב עלייך?זה D: מה הגיל שלך?14 תאריך לידה?9.6 באיזה שעה נולדת?16:00 בול ויום?רביעי בר מצווה/בת מצווה באיזה יום בשבוע עשו לך?ניראלי שחמישי אני לא זוכרת ציונים ומקצועות (מי שכבר גמר בית ספר שיענה על כך כאל השנה האחרונה שלמד) מקצוע אהוב -כלום מקצוע שנוא -הכל יש לכם מקצוע שלא לומדים בכל בית ספר?לא יש לך נכשלים בתעודה?לא ובציונים עצמם?כן

shaharrr53

New member
עכשיו אני D:

עבר מה שם המורה שלך בכיתה א'?דורית P: המילה הראשונה שלי -לא יודע הכינוי הראשון שלך בתפוז -shaharr23 אמרת אי פעם הרבה פעמים אנטי פרזי?זה סתם מתי הכנת שיעורים בפעם האחרונה?שהיה בצפר
הווה מאכל אהוב -פרינגלס מה אתה לובש?חולצה ומכנסיים
כינוי נוכחי?shaharrr53 מכופף כפיות כמו אורי גלר?הלוואי תגיד הרבה פעמים אנטי פרזי-זה סתם מה אתה עושה עכשיו?עונה על השאלון עתיד מפחד מהעתיד?לא מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול?שחקן מכירים את השיר "מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול?" P-:?חחח כן תכין עוד שיעורים היום?לא אהבה חבר ביסודי?לא יש לך ידידים?כן התנשקת?כן התנשקת עם המין השני?כן סטיירייט?לא מאוהב בסתר?כן פעם עזרת למישהו בנוגע לאהבה?כן כיום יש לך אהבה בלב?כן אמרת פעם אני אוהב אותך והתכוונת לזה?כן בית ספר (למי שגמר ענו לגבי הכיתה האחרונה שהייתם בה) כיתה -עולה לט'5 אוהב את בית הספר?לא רוצה לחזור ללימודים או להיות בחופש?ברור שחופש
מעדיף צבא על פני בית ספר?כן (בדיחה: למה אין צבא לפני הלימודים? כי אז כולם היו חותמים קבע)חחחחחחחח (עוד בדיחה: מה זה שמחת תורה? שהמורה לא מגיעה לשיעור)חחחחחחחחחח (עוד אחת P-: : הילד אמר למורה שהחזייה שלה מקומטת אבל העניין שלא היה לה חזייה)חחחחחחחחח נתנו לך הרשמות?כן ההרשמה הראשונה שלך -כיתה ז' גם אתה הברזת משיעורי ספורט?לא גיל אתה אוהב את הגיל שלך?לא רוצה לגדול בשנה או לקטון בשנה?לגדול מה הגיל הכי זכור שלך? (שאתה הכי זוכר אותו)12 מה הגיל הכי אהוב עלייך?16 מה הגיל שלך?13.6 תאריך לידה?23/12/1993 באיזה שעה נולדת?שתיים ומשהו ויום?חמישי נראה לי בר מצווה/בת מצווה באיזה יום בשבוע עשו לך?שלישי נראה לי
ציונים ומקצועות (מי שכבר גמר בית ספר שיענה על כך כאל השנה האחרונה שלמד) מקצוע אהוב -ג"ג מקצוע שנוא -רטוריקב
יש לכם מקצוע שלא לומדים בכל בית ספר?רטוריקה=תורת הנאום יש לך נכשלים בתעודה?היו ובציונים עצמם?היו

I am IRiTooSH

New member
אניD:

עבר מה שם המורה שלך בכיתה א'? דליה. המילה הראשונה שלי - PAPI הכינוי הראשון שלך בתפוז - לא זוכרת. משהו אפילו יותר גרוע מהנוכחי. אמרת אי פעם הרבה פעמים אנטי פרזי? לא. מתי הכנת שיעורים בפעם האחרונה? לפני חודש. הווה מאכל אהוב - ניוקיס. מה אתה לובש? גופייה שחורה, מכנס גלישה, משקפיים;; כינוי נוכחי? רית. מכופף כפיות כמו אורי גלר?עם גלידה |גבות| תגיד הרבה פעמים אנטי פרזי-אנטי פרזי אנטי פרזי אנטי פרזי אנטי פרזי אנטי פרזי אנטי פרזי אנטי פרזי אנטי פרזי אנטי פרזי אנטי פרזי אנטי פרזי אנטי פרזי אנטי פרזי אנטי פרזי אנטי פרזי אנטי פרזי אנטי פרזי אנטי פרזי אנטי פרזי אנטי פרזי אנטי פרזי אנטי פרזי אנטי פרזי אנטי פרזי אנטי פרזי אנטי פרזי אנטי פרזי אנטי פרזי אנטי פרזי אנטי פרזי אנטי פרזי אנטי פרזי אנטי פרזי אנטי פרזי אנטי פרזי אנטי פרזי אנטי פרזי אנטי פרזי אנטי פרזי אנטי פרזי אנטי פרזי אנטי פרזי אנטי פרזי אנטי פרזי אנטי פרזי אנטי פרזי אנטי פרזי אנטי פרזי אנטי פרזי אנטי פרזי אנטי פרזי אנטי פרזי אנטי פרזי אנטי פרזי אנטי פרזי אנטי פרזי אנטי פרזי אנטי פרזי אנטי פרזי אנטי פרזי אנטי פרזי אנטי פרזי אנטי פרזי אנטי פרזי אנטי פרזי אנטי פרזי אנטי פרזי אנטי פרזי אנטי פרזי אנטי פרזי אנטי פרזי אנטי פרזי אנטי פרזי אנטי פרזי אנטי פרזי אנטי פרזי אנטי פרזי אנטי פרזי .. טוב דיי;; מה אתה עושה עכשיו? שומעת מוזיקה. עתיד מפחד מהעתיד? בערך. מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול? לא יודעת. מכירים את השיר "מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול?" P-:?אכן
תכין עוד שיעורים היום? לא. אוי פאק. יש לי שיעורים לחופשXD אהבה חבר ביסודי?- יש לך ידידים?כן. התנשקת?לא. התנשקת עם המין השני? לא. סטיירייט?אף פעם לא הבנתי את המושגים האלו><' מאוהב בסתר? דלוקה בסתר><' פעם עזרת למישהו בנוגע לאהבה?כן. כיום יש לך אהבה בלב? משהו כזה. אמרת פעם אני אוהב אותך והתכוונת לזה?כן. בית ספר (למי שגמר ענו לגבי הכיתה האחרונה שהייתם בה) כיתה - עולה לח' אוהב את בית הספר? לפעמים O: רוצה לחזור ללימודים או להיות בחופש? חופש. מעדיף צבא על פני בית ספר? לא יודעת. (בדיחה: למה אין צבא לפני הלימודים? כי אז כולם היו חותמים קבע)O-O (עוד בדיחה: מה זה שמחת תורה? שהמורה לא מגיעה לשיעור)XDDDDD (עוד אחת P-: : הילד אמר למורה שהחזייה שלה מקומטת אבל העניין שלא היה לה חזייה)O-O נתנו לך הרשמות? לא. ההרשמה הראשונה שלך - מה זה הרשמות?XD גם אתה הברזת משיעורי ספורט? לא. אני אוהבת שיעורים ספורט^^ גיל13 וחצי אתה אוהב את הגיל שלך? בערך. רוצה לגדול בשנה או לקטון בשנה? לקטון ב10 שנים. מה הגיל הכי זכור שלך? (שאתה הכי זוכר אותו)בעיקר גיל 3-4. מה הגיל הכי אהוב עלייך?שנתיים שלוש. מה הגיל שלך? 13. תאריך לידה?2.1.94 באיזה שעה נולדת? 6:55. ויום? ראשון. בר מצווה/בת מצווה באיזה יום בשבוע עשו לך?לא עליתי לתורה.. סתם נסעתי עם המשפחה לצפון לטיול. ב31.12.05 ציונים ומקצועות (מי שכבר גמר בית ספר שיענה על כך כאל השנה האחרונה שלמד) מקצוע אהוב -מתמטיקה, ספורט ואומנות. מקצוע שנוא - תנ"ך, מב"ת, ערבית וספרות. יש לכם מקצוע שלא לומדים בכל בית ספר? אכן. מב"ת. יש לך נכשלים בתעודה? לא קיבלתי תעודה^^ אז למזלי לאP: ובציונים עצמם? הוממ... |מגלגלתעיניים|

LIly845

Well-known member
עונה

עבר מה שם המורה שלך בכיתה א'?אפרת המילה הראשונה שלי -אה? הכינוי הראשון שלך בתפוז -nofar7910 אמרת אי פעם הרבה פעמים אנטי פרזי?לא מתי הכנת שיעורים בפעם האחרונה?לפני חודש הווה מאכל אהוב -פיצה\מרק מה אתה לובש?טרנינג וגופיה כינוי נוכחי?nofar7910 מכופף כפיות כמו אורי גלר?לא תגיד הרבה פעמים אנטי פרזי- מה אתה עושה עכשיו?עונה על שאלון
עתיד מפחד מהעתיד?קצת מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול?רופאה מכירים את השיר "מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול?" P-:?נשמע מוכר תכין עוד שיעורים היום?לא אהבה חבר ביסודי?לא היה יש לך ידידים?כה התנשקת?לא התנשקת עם המין השני?לא סטיירייט?כה מאוהב בסתר?לא פעם עזרת למישהו בנוגע לאהבה?לא כיום יש לך אהבה בלב?לא אמרת פעם אני אוהב אותך והתכוונת לזה?לא בית ספר (למי שגמר ענו לגבי הכיתה האחרונה שהייתם בה) כיתה -עולה ל ט אוהב את בית הספר?לא רוצה לחזור ללימודים או להיות בחופש?חופש מעדיף צבא על פני בית ספר?לא יודעת (בדיחה: למה אין צבא לפני הלימודים? כי אז כולם היו חותמים קבע) (עוד בדיחה: מה זה שמחת תורה? שהמורה לא מגיעה לשיעור) (עוד אחת P-: : הילד אמר למורה שהחזייה שלה מקומטת אבל העניין שלא היה לה חזייה) נתנו לך הרשמות?לא ההרשמה הראשונה שלך - גם אתה הברזת משיעורי ספורט?פעם אחת גיל אתה אוהב את הגיל שלך?כה רוצה לגדול בשנה או לקטון בשנה?לגדול מה הגיל הכי זכור שלך? (שאתה הכי זוכר אותו)הגיל הזה
מה הגיל הכי אהוב עלייך?לא יודעת מה הגיל שלך?14.6+2 תאריך לידה?25.12.1992 באיזה שעה נולדת?11:00 ויום?שישי בר מצווה/בת מצווה באיזה יום בשבוע עשו לך?שבת ציונים ומקצועות (מי שכבר גמר בית ספר שיענה על כך כאל השנה האחרונה שלמד) מקצוע אהוב -הסטוריה מקצוע שנוא -גיאומטריה יש לכם מקצוע שלא לומדים בכל בית ספר?כה יש לך נכשלים בתעודה?לא ובציונים עצמם?לא

en li shem 7

New member
~לא קשורה לפורום~

עבר
מה שם המורה שלך בכיתה א'?שושי המילה הראשונה שלי -אמא או אור הכינוי הראשון שלך בתפוז -זה en li shem 7 אמרת אי פעם הרבה פעמים אנטי פרזי?זיינתי פרה, כן. מתי הכנת שיעורים בפעם האחרונה?מזמן
הווה
מאכל אהוב -לזניה, אפונה מה אתה לובש?מכנס כחול קצר, גופיה שחורה כינוי נוכחי?en li shem 7 מכופף כפיות כמו אורי גלר?מכופפת כפות תגיד הרבה פעמים אנטי פרזי-אמרתי מה אתה עושה עכשיו?עונה על השאלון הזה>.>
עתיד
מפחד מהעתיד?לא, רק סקרנית מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול?ציירת, נראה לי..מה שיבוא יבוא מכירים את השיר "מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול?" P-:?נראה לי
תכין עוד שיעורים היום?אנחנו בחופש. שאלון לא קשור!
אהבה
חבר ביסודי?לא יש לך ידידים?כע התנשקת?כע התנשקת עם המין השני?לא
סטיירייט?כע מאוהב בסתר?~כע~ פעם עזרת למישהו בנוגע לאהבה?ברורD: כיום יש לך אהבה בלב?אהא. אמרת פעם אני אוהב אותך והתכוונת לזה?כן. בית ספר (למי שגמר ענו לגבי הכיתה האחרונה שהייתם בה) כיתה -עולה לי' אוהב את בית הספר?פסדר, יכול להיות טוב יותר רוצה לחזור ללימודים או להיות בחופש?להיות בחופש, ברור מעדיף צבא על פני בית ספר?לא נראה לי. וגם כל מי שמתגייס אחרי זה מתגעגע לבית ספר. אין אחד שלא (בדיחה: למה אין צבא לפני הלימודים? כי אז כולם היו חותמים קבע) (עוד בדיחה: מה זה שמחת תורה? שהמורה לא מגיעה לשיעור) (עוד אחת P-: : הילד אמר למורה שהחזייה שלה מקומטת אבל העניין שלא היה לה חזייה) נתנו לך הרשמות?הרשמות? ההרשמה הראשונה שלך -:S גם אתה הברזת משיעורי ספורט?לא! אני אוהבת ספורט!
אתה אוהב את הגיל שלך?גיל זין רוצה לגדול בשנה או לקטון בשנה?נראה לי לקטון..אולי לגדול. לא יודעת מה הגיל הכי זכור שלך? (שאתה הכי זוכר אותו)נראה לי 12-11 מה הגיל הכי אהוב עלייך?לודעתD: מה הגיל שלך?15 תאריך לידה?19.2 באיזה שעה נולדת?4.44 ויום?שלישי בר מצווה/בת מצווה באיזה יום בשבוע עשו לך?ממש לא זוכרת.. ציונים ומקצועות (מי שכבר גמר בית ספר שיענה על כך כאל השנה האחרונה שלמד) מקצוע אהוב -ביולוגיה מקצוע שנוא -מתמ' יש לכם מקצוע שלא לומדים בכל בית ספר?אהא,נראה לי כל המגמות..אבל זה ניתן לבחירה..כמו קולנוע ומוזיקה ומחול וכו'
יש לך נכשלים בתעודה?לא
ובציונים עצמם?כעP:

פiצ 15

New member
../images/Emo118.gif וופ.

עבר מה שם המורה שלך בכיתה א'? עדינה המילה הראשונה שלי - אבא או במבה. הכינוי הראשון שלך בתפוז - מאיפה לי. משו עם השם שלי נו. אמרת אי פעם הרבה פעמים אנטי פרזי? האה מתי הכנת שיעורים בפעם האחרונה? בכיתה ט' אולי הווה מאכל אהוב - אורז מה אתה לובש? מכנס וחולצה מהעבודה. כינוי נוכחי? מה שאתם רואים. מכופף כפיות כמו אורי גלר? לא תגיד הרבה פעמים אנטי פרזי- לא באלי. מה אתה עושה עכשיו? עונה על שאלון עתיד מפחד מהעתיד? לא מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול? מאיפה לי. מכירים את השיר "מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול?" P-:? לא תכין עוד שיעורים היום? מה שיעורים אהבה חבר ביסודי? היה יש לך ידידים? כן התנשקת? כן התנשקת עם המין השני? כן סטיירייט? סליחה? מאוהב בסתר? לא. פעם עזרת למישהו בנוגע לאהבה? כן כיום יש לך אהבה בלב? תשאלו אותו. אמרת פעם אני אוהב אותך והתכוונת לזה? תמיד. רק חבל שזה לא שווה אתזה. בית ספר (למי שגמר ענו לגבי הכיתה האחרונה שהייתם בה) כיתה - עולה לי"ב 1. אוהב את בית הספר? את המסגרת כן, את הלימודים לא. רוצה לחזור ללימודים או להיות בחופש? כרגע טוב לי. מעדיף צבא על פני בית ספר? לאדעת מזה צבא. (בדיחה: למה אין צבא לפני הלימודים? כי אז כולם היו חותמים קבע) (עוד בדיחה: מה זה שמחת תורה? שהמורה לא מגיעה לשיעור) (עוד אחת P-: : הילד אמר למורה שהחזייה שלה מקומטת אבל העניין שלא היה לה חזייה) נתנו לך הרשמות? כן ההרשמה הראשונה שלך - כיתה ז' גם אתה הברזת משיעורי ספורט? לפעמים גיל אתה אוהב את הגיל שלך? קצת. רוצה לגדול בשנה או לקטון בשנה? רוצה להיות בת 17. מה הגיל הכי זכור שלך? (שאתה הכי זוכר אותו) מאיפה לי. מה הגיל הכי אהוב עלייך? שש מה הגיל שלך? 16 תאריך לידה? 28.10 באיזה שעה נולדת? 1 בצהריים ויום? ראשון נדמלי או שבת בר מצווה/בת מצווה באיזה יום בשבוע עשו לך? לא ציונים ומקצועות (מי שכבר גמר בית ספר שיענה על כך כאל השנה האחרונה שלמד) מקצוע אהוב - קולנוע מקצוע שנוא - היסטוריה, ספרות, תנך. יש לכם מקצוע שלא לומדים בכל בית ספר? למדתי מדעי הטכנולוגיה. יש לך נכשלים בתעודה? לא קיבלתי תעודה, סביר להניח שכן ובציונים עצמם? נראלי שכן

עונה../images/Emo3.gif

עבר מה שם המורה שלך בכיתה א'? שולמית המילה הראשונה שלי - אבא? הכינוי הראשון שלך בתפוז - כוסית על הגג <כינוי מפגר
> אמרת אי פעם הרבה פעמים אנטי פרזי? אני יודעת מה זה יוצא
מתי הכנת שיעורים בפעם האחרונה? הומממממממ לפני שנה XB הווה מאכל אהוב - פסטה מה אתה לובש?ג'ינס וגופיה כינוי נוכחי? Mami Girl 4 Ever מכופף כפיות כמו אורי גלר? לא ודי להזכיר אותו עשה לי סיוטים לכול החיים XB תגיד הרבה פעמים אנטי פרזי- לא רוצהה חח מה אתה עושה עכשיו? עונה על שאלון .. ומתכתבת עתיד מפחד מהעתיד? כע מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול? לא יודעת מכירים את השיר "מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול?" P-:? כע תכין עוד שיעורים היום? לא אהבה חבר ביסודי? לא היה .. רק הידלקויות
יש לך ידידים? מלא התנשקת? כע התנשקת עם המין השני? לא בדיוק סטיירייט? כע מאוהב בסתר? בגלוי
פעם עזרת למישהו בנוגע לאהבה? כע כיום יש לך אהבה בלב? כע
אמרת פעם אני אוהב אותך והתכוונת לזה? כע בית ספר (למי שגמר ענו לגבי הכיתה האחרונה שהייתם בה) כיתה - י"א <עולה לי"ב> אוהב את בית הספר? לא XB רק ת'חברים
רוצה לחזור ללימודים או להיות בחופש? חופש מעדיף צבא על פני בית ספר? כע נראה לי (בדיחה: למה אין צבא לפני הלימודים? כי אז כולם היו חותמים קבע) חח אהבתי (עוד בדיחה: מה זה שמחת תורה? שהמורה לא מגיעה לשיעור) XBBBB נכון (עוד אחת P-: : הילד אמר למורה שהחזייה שלה מקומטת אבל העניין שלא היה לה חזייה) נתנו לך הרשמות? לא שזכור לי .. אולי פעם אחת ההרשמה הראשונה שלך - מה אני זוכרת גם אתה הברזת משיעורי ספורט? כע
גיל אתה אוהב את הגיל שלך? לא .. הייתי רוצה להיות בכיתה י' .. שהחיים היו קלים .. והיה לי זמן להיפגש עם חברים .. או שאני רוצה להיות יותר גדולה .. גיל 18 ככה כי רק אז מקבלים משכורת נורמאלית .. או שאני רוצה להיות בגן חח אין דאגות הכי כיף .. עכשיו אני כזה תקועה באמצע רוצה לגדול בשנה או לקטון בשנה? ^^ מה הגיל הכי זכור שלך? (שאתה הכי זוכר אותו) מכיתה ז' ומעלה מה הגיל הכי אהוב עלייך? 15 מה הגיל שלך? 16 <עוד חודשיים 17> תאריך לידה? 29.8 באיזה שעה נולדת? לע דעת XB ויום? כנ"ל בר מצווה/בת מצווה באיזה יום בשבוע עשו לך? לא עשו ציונים ומקצועות (מי שכבר גמר בית ספר שיענה על כך כאל השנה האחרונה שלמד) מקצוע אהוב - אנגלית מקצוע שנוא - הכול .. בעיקר מתמטיקה יש לכם מקצוע שלא לומדים בכל בית ספר? חשבונאות .. יש לך נכשלים בתעודה? נראה לי במתמטיקה .. עוד לא הביאו לנו תעודות ובציונים עצמם? הוממ כע

דנטל

New member
עבר הווה עתיד

עבר מה שם המורה שלך בכיתה א'? רחל המילה הראשונה שלי - לא יודעת הכינוי הראשון שלך בתפוז - דיטי אמרת אי פעם הרבה פעמים אנטי פרזי? לא, אמרתי ינטי פרזי מתי הכנת שיעורים בפעם האחרונה? בצבא הווה מאכל אהוב - סטייק לבן מה אתה לובש? ג'ופיה ומכנסי בד כינוי נוכחי? דנטל מכופף כפיות כמו אורי גלר? לא תגיד הרבה פעמים אנטי פרזי - יותר טוב להגיד ינטי פרזי מה אתה עושה עכשיו? גולשת עתיד מפחד מהעתיד? לא מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול? אותו דבר מכירים את השיר "מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול?" P-:? לא יודעת תכין עוד שיעורים היום? לא אהבה חבר ביסודי? כן יש לך ידידים? כן התנשקת? כן התנשקת עם המין השני? כן סטרייט? כן מאוהב בסתר? לא פעם עזרת למישהו בנוגע לאהבה? כן כיום יש לך אהבה בלב? לא אמרת פעם אני אוהב אותך והתכוונת לזה? כן בית ספר (למי שגמר ענו לגבי הכיתה האחרונה שהייתם בה) כיתה - י"ב אוהב את בית הספר? כן רוצה לחזור ללימודים או להיות בחופש? חופש מעדיף צבא על פני בית ספר? לא (בדיחה: למה אין צבא לפני הלימודים? כי אז כולם היו חותמים קבע) (עוד בדיחה: מה זה שמחת תורה? שהמורה לא מגיעה לשיעור) (עוד אחת P-: : הילד אמר למורה שהחזייה שלה מקומטת אבל העניין שלא היה לה חזייה) נתנו לך הרשמות? לא ההרשמה הראשונה שלך - - גם אתה הברזת משיעורי ספורט? לא, הייתי באה עם ג'ינס בכוונה ולא היו נותנים לי להשתתף בשיעורים גיל אתה אוהב את הגיל שלך? כן רוצה לגדול בשנה או לקטון בשנה? לקטון מה הגיל הכי זכור שלך? (שאתה הכי זוכר אותו) לא יודעת מה הגיל הכי אהוב עלייך? 27 לבנים מה הגיל שלך? 34 תאריך לידה? 9/4 באיזה שעה נולדת? 3:00 ויום? שני בר מצווה/בת מצווה באיזה יום בשבוע עשו לך? לא עשו, טסנו לחו"ל במקום זה ציונים ומקצועות (מי שכבר גמר בית ספר שיענה על כך כאל השנה האחרונה שלמד) מקצוע אהוב - לשון מקצוע שנוא - היסטוריה יש לכם מקצוע שלא לומדים בכל בית ספר? לא יש לך נכשלים בתעודה? כן ובציונים עצמם? כן

ממ

עבר מה שם המורה שלך בכיתה א'? אילנה המילה הראשונה שלי - לא יודעת הכינוי הראשון שלך בתפוז - לא זוכרת אמרת אי פעם הרבה פעמים אנטי פרזי? כן מתי הכנת שיעורים בפעם האחרונה? מזמן הווה מאכל אהוב - כל מיני מה אתה לובש? ג'ינס גזור עד הברך, גופיה וחולצת תנועה כינוי נוכחי? מגרד לי בפופיק? מכופף כפיות כמו אורי גלר? בוודאי XD תגיד הרבה פעמים אנטי פרזי- אנטי פרזי אנטי פרזי מה אתה עושה עכשיו? מדברת עם ידיד עתיד מפחד מהעתיד? לא מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול? משהו במוזיקה מכירים את השיר "מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול?" P-:? לא
תכין עוד שיעורים היום? יש לי עבודה לחופש בפיזיקה:( אהבה חבר ביסודי? כן יש לך ידידים? כן התנשקת? לא התנשקת עם המין השני? לא סטרייט? כן מאוהב בסתר? בערך פעם עזרת למישהו בנוגע לאהבה? כן כיום יש לך אהבה בלב? כן אמרת פעם אני אוהב אותך והתכוונת לזה? כן בית ספר (למי שגמר ענו לגבי הכיתה האחרונה שהייתם בה) כיתה - ח' אוהב את בית הספר? רוצה לחזור ללימודים או להיות בחופש? חופש מעדיף צבא על פני בית ספר? לא (בדיחה: למה אין צבא לפני הלימודים? כי אז כולם היו חותמים קבע) טוב (עוד בדיחה: מה זה שמחת תורה? שהמורה לא מגיעה לשיעור) טוב (עוד אחת P-: : הילד אמר למורה שהחזייה שלה מקומטת אבל העניין שלא היה לה חזייה) טוב נתנו לך הרשמות? לא ההרשמה הראשונה שלך - לא יודעת גם אתה הברזת משיעורי ספורט? כן גיל אתה אוהב את הגיל שלך? בסדר רוצה לגדול בשנה או לקטון בשנה? כן מה הגיל הכי זכור שלך? (שאתה הכי זוכר אותו) אין לי מושג, עכשיו? מה הגיל הכי אהוב עלייך? כל מיני מה הגיל שלך? 13 תאריך לידה? 5.12.93 באיזה שעה נולדת? עשר וחצי בבוקר ויום? ראשון בר מצווה/בת מצווה באיזה יום בשבוע עשו לך? לא עשו ציונים ומקצועות (מי שכבר גמר בית ספר שיענה על כך כאל השנה האחרונה שלמד) מקצוע אהוב - אין מקצוע שנוא - ספורט ומתמטיקה יש לכם מקצוע שלא לומדים בכל בית ספר? ממ מגמות אומנות ומדעים? יש לך נכשלים בתעודה? כן, פיזיקה ומתמטיקה ובציונים עצמם? כן

האם תציל אותי

עבר מה שם המורה שלך בכיתה א'? אמירה המילה הראשונה שלי - לאיודעת הכינוי הראשון שלך בתפוז - נראהלי שזה אמרת אי פעם הרבה פעמים אנטי פרזי? לא, מזה מתי הכנת שיעורים בפעם האחרונה? ואי לפני כמה שנים הווה מאכל אהוב - ג'אנק פוד מה אתה לובש? בוקסר וגופיית סבא כינוי נוכחי? נופרי מכופף כפיות כמו אורי גלר? אני מכופפת דברים אחרים. סתם תגיד הרבה פעמים אנטי פרזי- אהה זה כאילו זיינתי פרה. מגניב מה אתה עושה עכשיו? שומעת שירים עתיד מפחד מהעתיד? קצת מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול? מעצבת פנים מכירים את השיר "מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול?" P-:? לא תכין עוד שיעורים היום? לא אהבה חבר ביסודי? לא היה יש לך ידידים? כן התנשקת? כן התנשקת עם המין השני? כן סטיירייט? לא, בי מאוהב בסתר? לא פעם עזרת למישהו בנוגע לאהבה? כן כיום יש לך אהבה בלב? לא אבל יש משהו מתפתח אמרת פעם אני אוהב אותך והתכוונת לזה? כן בית ספר (למי שגמר ענו לגבי הכיתה האחרונה שהייתם בה) כיתה - י"ב [עולה ל.] אוהב את בית הספר? כן רוצה לחזור ללימודים או להיות בחופש? לחזור מעדיף צבא על פני בית ספר? לא (בדיחה: למה אין צבא לפני הלימודים? כי אז כולם היו חותמים קבע) (עוד בדיחה: מה זה שמחת תורה? שהמורה לא מגיעה לשיעור) (עוד אחת P-: : הילד אמר למורה שהחזייה שלה מקומטת אבל העניין שלא היה לה חזייה) נתנו לך הרשמות? יותר מדי ההרשמה הראשונה שלך - כיתה א' גם אתה הברזת משיעורי ספורט? ישלי פטור גיל אתה אוהב את הגיל שלך? מחבבת, לא יותר מדי רוצה לגדול בשנה או לקטון בשנה? לגדול מה הגיל הכי זכור שלך? (שאתה הכי זוכר אותו) 16 מה הגיל הכי אהוב עלייך? 16 מה הגיל שלך? 17 תאריך לידה? 22.6 באיזה שעה נולדת? לאיודעת ויום? ליודעת בר מצווה/בת מצווה באיזה יום בשבוע עשו לך? מאיפה אני זוכרת ציונים ומקצועות (מי שכבר גמר בית ספר שיענה על כך כאל השנה האחרונה שלמד) מקצוע אהוב - ספרות מוגבר מקצוע שנוא - מתמטיקה, למרות שסיימתי יש לכם מקצוע שלא לומדים בכל בית ספר? לא יש לך נכשלים בתעודה? לא ובציונים עצמם? לא

קרציבל

New member
../images/Emo23.gif

עבר מה שם המורה שלך בכיתה א'? רונית אלפסי סרדל
המילה הראשונה שלי - הא? הכינוי הראשון שלך בתפוז - חפציבה7 אמרת אי פעם הרבה פעמים אנטי פרזי? חחחח מתי הכנת שיעורים בפעם האחרונה? ואי XDD הווה מאכל אהוב - אוכל מה אתה לובש? חולצה, ג'ינס, גרביים. כינוי נוכחי? קרציבל. מכופף כפיות כמו אורי גלר? אורי גלר רמאי תגיד הרבה פעמים אנטי פרזי- זובה מה אתה עושה עכשיו? ביד עתיד מפחד מהעתיד? NEXT מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול? ככ הרבה מכירים את השיר "מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול?" P-:? לא ם: תכין עוד שיעורים היום? לא Oם אהבה חבר ביסודי? לא היה ביסודי יש לך ידידים? כן התנשקת? כן התנשקת עם המין השני? כן סטיירייט? כן מאוהב בסתר? לא פעם עזרת למישהו בנוגע לאהבה? כן כיום יש לך אהבה בלב? מה? אמרת פעם אני אוהב אותך והתכוונת לזה? כן בית ספר (למי שגמר ענו לגבי הכיתה האחרונה שהייתם בה) כיתה - עולה לט' אוהב את בית הספר? חרא בצפר. רוצה לחזור ללימודים או להיות בחופש? חופש, DUH מעדיף צבא על פני בית ספר? לוידעת. (בדיחה: למה אין צבא לפני הלימודים? כי אז כולם היו חותמים קבע) WTF? (עוד בדיחה: מה זה שמחת תורה? שהמורה לא מגיעה לשיעור) WTFFFFFF? (עוד אחת P-: : הילד אמר למורה שהחזייה שלה מקומטת אבל העניין שלא היה לה חזייה) חחחחחחח נתנו לך הרשמות? מה? ההרשמה הראשונה שלך - מה? גם אתה הברזת משיעורי ספורט? כן גיל אתה אוהב את הגיל שלך? לא משהו. רוצה עוד איזה 3 שנים ואהיה מרוצה [כלומר - חירור חופשי] רוצה לגדול בשנה או לקטון בשנה? לגדול מה הגיל הכי זכור שלך? (שאתה הכי זוכר אותו) הא? מה הגיל הכי אהוב עלייך? הא? מה הגיל שלך? 13 תאריך לידה? 28.10.93 באיזה שעה נולדת? למה נראלכם שאני יודעת? ויום? לוידעת בר מצווה/בת מצווה באיזה יום בשבוע עשו לך? לא עשיתי בת מצווה, טסתי. ציונים ומקצועות (מי שכבר גמר בית ספר שיענה על כך כאל השנה האחרונה שלמד) מקצוע אהוב - אנגלית והיסטוריה, אני חושבת. מקצוע שנוא - גיאוגרפיה יש לכם מקצוע שלא לומדים בכל בית ספר? לוחושבת. יש לך נכשלים בתעודה? לא ובציונים עצמם? כן ._.

למעלה