גמני
שעת התחלה:13:13 פרטים כלליים 1. שם-רוני 2. תאריך לידה-2.9 3. גיל-עוד מעט 14 4. ארץ לידה-ישראל 5. מקום מגורים נוכחי-מבשרת 6. עיסוק -תלמידה/סופרת 7. מספר אחים/אחיות-3 8. רישיון -יש/אין ?-לצערי אין 9. באיזה שפות אתם שולטים ?-אנגלית ועברית 10. התנתקות - בעד/נגד? -בעד(אני
) דברים שאתם אוהבים 11. שיר-THIS LOVE של MAROOM 5 12. סרט-שישי הפוך 13. ספר-ימני הנסיכה 14. משחק-מיני גולף,כדורעף 15. אתר באינטרנט-תפוז,מוגלנט,מיניקליפ 16. פורום באינרנט -ה"פ הסרט ועוד,סיינפלד,פאנפיקים ופאנארטים 17. מקצוע בבית ספר-אנגלית,גיאומטריה 18. מקום בילוי-קולנוע,חוף הים בשקיעה 19. תוכנית טלויזיה-סיינפלד,אבודים 20. תחנת רדיו.-גלגל"צ דברים שאתם שונאים 21. שיר-"ואם הזמן" 22. סרט-הנוסע השמיני 23. ספר-וינטר בלו 24. משחק-כדורגל,קרבות שוורים 25. אתר באינטרנט-? 26. פורום באינרנט -? 27. מקצוע בבית ספר-תנ"ך,גיאוגרפיה(כשהיה),היסטוריה 28. מקום בילוי-סאונה באוגוסט 29. תוכנית טלויזיה-הרצועה 30. תחנת רדיו.-? כן / לא - מוזמנים לצרף נימוקים 31. להשתכר-קצת ולא לפני נהיגה 32. לעבוד על אנשים בטלפון-כן,אם לא מטרידים 33. לנהוג בלי רישיון-לא 34. סמים-לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!זה הורס את המוח ואת החיים 35. לצרוח ברחוב-לא 36. להתגייס לצה"ל-כמובן 37. לתרום לאגודה למען הסרטן-ברור 38. לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון-תלוי על מי...
39. לשתות הרבה קולה-איחס לא,זה דוחה והורס את השיניים והעצמות 40. להרוג ערבים-סתם כך?מובן שלא 41. להתנדב-כן 42. לגנוב מגנבים-המ............ 43. לפטר את לימור לבנת-
44. לחזור בתשובה-לא,כי זה כיף להיות חילונית כופרת...חחח 45. לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק-בשביל מה? 46. לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד-למה לא? 47. להשתתף בתוכנית ריאליטי.-תלוי במה שצריך לעשות ובכמה $ מדובר 48. לשרוף את התעודת בגרות-אם היא גרועה במיוחד 49. לישון על ספסל ברחוב מבחירה-אישית,לא 50. לחגור גם מאחור-ברור.לפני כמה שנים הייתי מעורבת בתאונה ואם לא הייתי חוגרת הייתי נהרגת זה או זה? 51. הראל- סקעת או מויאל?-סקאתוש 52. מקדונלד'ס או ברגר קינג?-ברור שמקדונלד'ס 53. יאס או הוט?-הוט כמובן 54. סוף הדרך או רצים לדירה?-? 55. אבטיח או מלון?-
56. תפוז או נענע? <באינטרנט>-
57. קולה או פפסי?-לא ולא 58. רם אורן או ג'ון גרישם?-גרישם 59. ניוטון או אינשטיין?-איינשטיין 60. לבן או שחור? -אדום 61. משקפיים או עדשות?-ניתוח לייזר 62. חיים או מוות?-חיים 63. אוניברסיטה או מכללה?-אוני' 64. צבא או ש"ל?-צבא 65. עתיד או עבר?-הווה 66. תות או פטל?-פטל 67. מתמטיקה - 3 יחידות או 5?-5 68. רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע? <תחשבו על זה- יש הרבה יותר סיכוי שאת הראשון יגנבו>-קורע ת'כביש 69. בצבא- לוחם או ג'ובניק?-לוחמת 70. ספר או סרט?-ספר 71. דיסקמן או MP3?- אמפי 4 72. קלטת או דיסק?-דיסק 73. תקליט או קלטת?-קלטת 74. כדור הארץ או מאדים?-כדו"א 75. חיידקים או וירוסים?-וירוסים יותר חמודים 76. כחול או כתום ? <בלי קשר לפוליטיקה. רייט.>-כחול 77. סטימצקי או צומת ספרים?-סטימצקי 78. מנגו או קסטרו?-מנגו 79. פלאפון או סלקום ? <כן זה השאלה שאתם עונים אוראנג'>-סלקום 80. לב או ראש?-שניהם 81. 'כלבוטק' או 'שומר מסך'?-ש"מ 82. ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים?-היום 83. מה יותר בלאי- מדמ"ח באונ' חיפה או כימיה באונ' בר אילן?=? 84. ללמוד לבגרות בלשון או לישון ?-לישון (לפי בדודה שלי) 85. תל אביב או ניו-יורק? <אני רוצה לראות ציונות מופגנת בתשובה>-ניו-יורק,ניו-יורק!!!!(מהמחזמר) 86. יום או לילה?-בקיץ?לילה 87. רכבת או אוטובוס?-רכבת 88. מוסיקה מזרחית או רוק כבד?-פופ 89. טניס או כדור-עף?-כדור-עף! 90. כלב או חתול?-
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מה הייתם עושים אילו- 91. הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם ערום הולך מולכם?-מחפשים את חוף הנודיסטים 92. אותו דבר כמו בשאלה 91 רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ?-מרימים לו אגודל לעידוד 93. הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה?-צוחקים 94. מישהו היה זורק עליכם שקית מים ?-עכשיו?מחבקת אותו/ה בהכרת תודה 95. מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה ?-לוקחת 96. היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך ?-מתבאסת מאוד 97. היית יודע/ת שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות?-גומרת את מיכל הגלידה,את הדוריטוס ואת הבמבה 98. היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן?-מפרסמת 99. היית מגלה שיש לך תאום/ה שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו/ה גרוש?-? 100. היית ממש שונא/ת את השאלון הזה?-זורקת אבן גדולה על מי שחיבר אותו ועוד קצת עליך 101. תחביבים-לקרוא,לראות סרטים,לשחות,לצנוח חופשי,קייאקים,סקי,כדורעף,להקשיב למוזיקה 102. אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה/י - איפה היית רוצה להיות?-בשוויץ,על מגלשי סקי/על מטוס עם מצנח על הגב-4 ק"מ באוויר 103. 5 דברים שהולכים איתך לאי-בודד?-המ...אורלנדו בלום,צ'אד מייקל מורי וסדריק מHP בלי חולצות,מצלמה דיגיטלית וסירה 104. מה ממש מעצבן אותך?-שוביניסטים 105. ציין 3 תכונות טובות שלך.-חכמה,נדיבה,עוזרת למי שמבקש 106. ציין 3 תכונות שליליות שלך.-שטלטנית,פטפטנית קצת וקנאית 107. כשהיית קטן/ה- מה רצית להיות כשתהי/ה גדול/ה?-וטרינרית,מאלפת כלבים 108. היום- מה את/ה רוצה לעשות כשתהי/ה גדול/ה?-סופרת מפורסמת 109. מה ממש חשוב לך בחיים?-להיות מאושרת 110. ממה את/ה הכי מפחד/ת?-?? 111. מה הקשר הזוגי הכי ארוך שהיה לך?-שנתיים 112. מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם?-התנשקתי עם מישהו צרפתית לעיני בערך כל השכבה 113. מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך? -יש כלכך הרבה שאין לי כוח להתחיל 114. את/ה לוקח/ת עיתון בבוקר- אילו נושאים אקטואלים מדברים אליך?-המצב בצפון 115. את/ה אלים/ה?-לא 116. את/ה חכם/ה?-מאוד 117. את/ה אוהב/ת ללמוד?-לא 118. מה הדברים שגורמים לך כיף והנאה? <לזכור שיש ילדים בפורום>-ארוחה מממש טעימה,סרט טוב,ספר טוב,להתחבק עם החבר שלי בלילה קר ועוד הרבה 119. את/ה אוהב/ת לטוס?-מאוד 120. מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם?-שאתחיל לתאר? 121. חשוב לך ללכת עם הזרם?-לא.חשוב לי ללכת בזרם שלי 122. מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם?-? 123. כתבת פעם שיר ? <אם כן- זה הזמן לשתף בו!>-הרבה 124. כמה כסף יש לך עכשיו בארנק?-עשרים ושניים שקלים 125. למפגש פורום- תבוא/י?-לא 126. מה סוגי הבילוי המועדפים עליך?-יציאה לדייטים לסרט ולמסעדות,קריאה,שחייה בים...יש מלא 127. אם היתה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה?-כותבת ספר,שוחה המון,טסה הרבה.. 128. אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר/ה?-וורמונט 129. את/ה אוהב שאלונים ארוכים?-בטח 130. במידה ותשובתך לשאלה הקודמת היא - לא, ניצלת, נגמר, והשאלה האחרונה- איך היה השאלון?-נחמד שעת סיום:13:50