שאלון:

דנדי 15

New member
שאלון:

שם: גיל: תכנונים לחופש: מסיים כיתה: עולה לכיתה: מגמה: אחים? כמה? שמות?: עבודה:

דנדי 15

New member
עונה:

שם: דנה הררי גיל: 17 וחודשיים תכנונים לחופש: טסה לאורלנדו לשבוע (אני אכתוב מחו"ל) מסיים כיתה: י"א עולה לכיתה: י"ב
מגמה: ריאלית אחים? כמה? שמות?:4: הילה (12), שירה (14), איתי (6) ועומר (שנה) - אני בכורה
עבודה:ארומה

עונה..

שם:רותי ---- גיל:11 תכנונים לחופש:בית מלון,בריכה,ים,סתלבט בקיצור ים בילויים.. מסיים כיתה:ה' עולה לכיתה:ו' מגמה:אין אחים? כמה? שמות?:2אדגר(18),אלה(16) עבודה:מוכרת תכשיטים(צריך להרוויח קצת לא?)

עונה../images/Emo9.gif

שם:סיו[ן] גיל:14 תכנונים לחופש:ח"ול וחברים מסיים כיתה:ט' עולה לכיתה:י' מגמה:תאטרון
אחים? כמה? שמות?:אחות אחת בת 19 עבודה:בביטוח לאומי של דודה שלי

linoy7

New member
עונה../images/Emo13.gif../images/Emo41.gif

שם: לינוי גיל: 16.9 תכנונים לחופש: לעבוד וליהנות
מסיים כיתה: יא' עולה לכיתה: יב'
מגמה: עיצוב וספרות אחים? כמה? שמות?: 2 אחים. עידן- 19.5, דור- 10 עבודה: יש שניים
מדריכה בקייטנה[כבר שנה שנייה
]
ובדואר

khzh120

New member
עונה ../images/Emo80.gif

שם:פז גיל: 12 וחצי תכנונים לחופש: להנות ולנסוע לפריז מסיים כיתה: ו' עולה לכיתה: יב' חח סתם הלוואי.... לז'.. מגמה: מה זה
? אחים? כמה? שמות?: 2 - עידן בן 22 ואור בת 19.... עבודה: אממ עוד לא... אני לא בגיל...

Black Jane

New member
:הנוע

שם: פזית. גיל: 24 תכנונים לחופש: נחיה ונראה
מסיים כיתה: שנה א' באוניברסיטה. עולה לכיתה: שנה שנייה?
מגמה: פיזיקה ומחשבים אחים? כמה? שמות?: 8 - עדי, ליאור, שי, אלי, עופר, איתי, עודד ומיכל. עבודה: אם אני אגלה לכם, אני אצטרך להרוג אתכם.

adarroloz

New member
../images/Emo189.gif../images/Emo47.gifעונה

שם:אדר גיל:12 תכנונים לחופש:ימי הכנה לרעות,קמפ קימאמא
ולבלות כמה שאפשר מסיים כיתה:ו' עולה לכיתה:ז' מגמה:תיאטרון
אחים? כמה? שמות?:אחות אחת (וזה מספיק!)-ליהיא עבודה:בייביסיטר לפעמים

mary17

New member
יאללה נענה

שם:מרי גיל:18 תכנונים לחופש:איזה חופש איזה
מסיים כיתה:סיימתי לפני שנה י"ב עולה לכיתה:צבא? מגמה: בתיכון הייתי מדעי החברה אחים? כמה? שמות?:אחת מעיין עבודה:חברה לקידום מכירות ומטפלת בעומר
ואיתי

GaLGaLz 15

New member
עונההההה

שם:גל גיל:15.5 תכנונים לחופש:איל עם חברים בע"ה ולא יודעת עודד מסיים כיתה:ט עולה לכיתה:י' מגמה:מוסיקה ופסיכולוגיה סוציולוגיה אחים? כמה? שמות?:עוד 2 עדי(21) רותם (11) עבודה:במקדונלס כל השבוע ויום שישי בסופר

למעלה