שאלון

Are You In

New member
שאלון

שם: מין: מזל: מאכל אהוב: שתייה מועדפת: סדרה אהובה: האם אתה אוהב לצחוק על אנשים:? כמה כריות: חיות מחמד: מכונית אידאלית: מוזיקה: להקה אהובה: כמה אחים/אחיות יש לך? מאמין באהבה וירטואלית?: הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה? מאמין באהבה ממבט ראשון? מה הדבר שעושה אותך למאושר? מה אתה אוהב לעשות? מקומות בילוי מועדפים? אתה אוהב להיות בבית? אתה נאמן? אתה אוהב ילדים? אתה ותרן או עקשן? אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם? המרחק הפיזי כן קובע? אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי? ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך? איזה פתגם אומר לך הרבה? מה המשפט שמאפיין אותך? אתה בחור קנאי? מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: האם אתה מאמין באלוהים? החיים הטובים לדעתך? היחסים עם ההורים טובים? *ברגע זה: לובש: מוזיקה: חושב על: *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: קפה/תה: שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: חתולים/כלבים: אוכל/ממתקים: קולה/פפסי: *מה/מי היית רוצה? להרוג: לשמוע: להיות כמו: *האחרון סרט אחרון שראית: בקלונוע: בטלוויזיה: במחשב: מספר אחרון שחייגת: דבר אחרון ששתית: דבר אחרון שאכלת: פעם אחרונה שהתקלחת: פעם אחרונה שבכית: פעם אחרונה שחייכת: פעם אחרונה שצחקת: הריח האחרון שהרחת: *האם אתה: מעשן? ישן עם חיות פרווה? מנגן על כלי נגינה? מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים? מאמין בנסים? מאוהב כרגע? מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים? רואה בשוטרים חברים או אויבים? אוהב אלכוהול? מאמין באסטרולוגיה? מאמין בקסמים? מתפלל? מבקר בבית כנסת? לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה? מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו? חובש כובעים? שונא את עצמך? מביע משאלות מול כוכבים נופלים? אוהב את הכתב יד שלך? מאמין במכשפות? מאמין בשדים ורוחות? נותן אמון בקלות? אוהב לטייל בגשם? אוהב ציניות? מתנשק עם עיניים עצומות? שר במקלחת? *האם יש לך: סודות: חלום שחוזר על עצמו: פירסינג/קעקועים: חוויה אחרונה שחויית: מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: הדייט המושלם: סרט אהוב: הבן אדם הכי שנוא: הדבר הכי קשור אלי: הכי שונא בעצמי: אוהב בעצמי: לפני המוות מה תבקש?

זונע

New member
זה ארוך...

שם: אורי מין: ז מזל: אין לי מאכל אהוב: כל מה ששוחה בשמן ורצוי שעשה קולות פעם שתייה מועדפת: קולה סדרה אהובה: אבודים
האם אתה אוהב לצחוק על אנשים:? תגידו אתם... כמה כריות: ... חיות מחמד: כלב חמוד מכונית אידאלית: אוטובוס מוזיקה: הכל...אבל בעיקר מטאל להקה אהובה: יש הרבה...מטאליקה מגהדת' ועוד איזה 100 להקות שאני שומע כמה אחים/אחיות יש לך? אח ואחות מאמין באהבה וירטואלית?: לא הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה? חח... מאמין באהבה ממבט ראשון? לא מה הדבר שעושה אותך למאושר? כלום...לאדע, לצחוק. מה אתה אוהב לעשות? אופניים, גיטרה, מחשב, כדורגל... מקומות בילוי מועדפים? בית, ים, סטים אתה אוהב להיות בבית? כן אתה נאמן? תלוי למי אתה אוהב ילדים? כשהם לא מתרוצצים לי בין הרגליים אתה ותרן או עקשן? ותרן...מנסה להפסיק עם זה. אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם? חרא ופיפי המרחק הפיזי כן קובע? כן אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי? תלוי במה אתה שונה. ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך? למה לא איזה פתגם אומר לך הרבה? עוד דונם ועוד עז
מה המשפט שמאפיין אותך? אין כזה אתה בחור קנאי? קצת מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: תשאלו את גיי דרקנס...הוא יודע האם אתה מאמין באלוהים? לא החיים הטובים לדעתך? מה איתם? היחסים עם ההורים טובים? סבירים+ *ברגע זה: לובש: חולצה ו...ו...ו...מכנסיים מוזיקה: Into Eternity-Nothing חושב על: הכאב ראש שלי *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: לא זה ולא זה בעקרון...מקסימום מסיבה קטנה עם כמה חברים. קפה/תה: קולה שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: באמצע חתולים/כלבים: כלבים אוכל/ממתקים: ממתקים! קולה/פפסי: קולהההההההההההההההההההההההההההההה *מה/מי היית רוצה? להרוג: יש הרבה... לשמוע: לאדע בא לי מוזיקה טובה...אבל אין לי כח למטאל עכשו אז זה לא טוב ממש. להיות כמו: לא עולה לי כרגע לראש *האחרון סרט אחרון שראית: שכחתי...נו רגע..שודדי הקאריבים 3 בקלונוע: שודדי בטלוויזיה: אף פעם אין לי כח לראות סרטים בטלוויזיה במחשב: נאצ'ו ליברה לפני איזה 20 שנה מספר אחרון שחייגת: אמא
דבר אחרון ששתית: למרבה ההפתעה...קולה דבר אחרון שאכלת: פרינגלס פעם אחרונה שהתקלחת: לפני חצי שעה פעם אחרונה שבכית: לא זוכר פעם אחרונה שחייכת: היום...אבל לא בגלל משהו חיובי פעם אחרונה שצחקת: כנ''ל הריח האחרון שהרחת: הריח שאחרי מקלחת...זה חזק *האם אתה: מעשן? לא ישן עם חיות פרווה? לא מנגן על כלי נגינה? גיטרה מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים? לא... מאמין בנסים? סרוסי מאוהב כרגע? לא חושב מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים? לא רואה בשוטרים חברים או אויבים? אויבים! אוהב אלכוהול? כבר לא
טראומה... מאמין באסטרולוגיה? לא מאמין בקסמים? לא מתפלל? לא מבקר בבית כנסת? בחגים לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה? מתכנן
יש אוניברסיטה ליד הבית...חבל לא לנצל מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו? תלוי איך קוראים להם חובש כובעים? לא שונא את עצמך? תלוי מתי...כרגע בקטנה מביע משאלות מול כוכבים נופלים? פחח...לא אוהב את הכתב יד שלך? לא מאמין במכשפות? לא מאמין בשדים ורוחות? לא נותן אמון בקלות? כבר לא... אוהב לטייל בגשם? לא אוהב ציניות? כן! אני לא סובל אנשים לא-ציניים. מתנשק עם עיניים עצומות? מאז הפעם האחרונה שהתנשקתי עם מישהי עבר הרבה זמן שר במקלחת? לא *האם יש לך: סודות: לא נראה לי האמת... חלום שחוזר על עצמו: לא פירסינג/קעקועים: לא חוויה אחרונה שחויית: לא זוכר מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: משהו מעניין...מה שיבוא יבוא הדייט המושלם: בים בטח...
סרט אהוב: שרה טבעות הבן אדם הכי שנוא: יש הרבה הדבר הכי קשור אלי: המחשב
הכי שונא בעצמי: מראה...אדישות...וכ'ו אוהב בעצמי: לא יודע לפני המוות מה תבקש? קולה, סטייק והופעת מטאל בחצר של הבית שלי.

shiratel

New member
מאמין בנסים? סרוסי ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הרגת אותי עכשיו

noyy

New member
../images/Emo28.gifאני כלבה אם מישהו יקרא

אבל עדיף לי לעשות את זה מאשר ללכת ללמוד. שם: נוי מין: אישה מזל: קשת
מאכל אהוב: מקדונלד'ס
ופרגיות וכאלה. ובכללי אני מתה על בשר טוב (הא הא איזו כלה) שתייה מועדפת: מים סדרה אהובה: סאות' פארק, דה! האם אתה אוהב לצחוק על אנשים:? כשזה מגיע להם כמה כריות: אחת חיות מחמד: שוקו כפרה עליו מכונית אידאלית: מרצדס כסופה ופתוחה כזו. אוח מוזיקה: שקטה להקה אהובה: ABBA כמה אחים/אחיות יש לך? 2 מאמין באהבה וירטואלית?: כן הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה? כן מאמין באהבה ממבט ראשון? כן מה הדבר שעושה אותך למאושר? הכל, כל דבר קטן. טוב לי בסה"כ מה אתה אוהב לעשות? לאיודעת נו מקומות בילוי מועדפים? החדר שלי, ים, פארק עם הרבה דשא אתה אוהב להיות בבית? כן אתה נאמן? נראה לי אתה אוהב ילדים? מאוד
אתה ותרן או עקשן? עקשנית שזה מפחיד אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם? אינטימיות, תקשורת ומשיכה, לדעתי לפחות המרחק הפיזי כן קובע? ממש לא אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי? לא, רק אטחן לך במוח כמה אתה לא בסדר
ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך? אם הייתי בן אז כן איזה פתגם אומר לך הרבה? "אין דבר העומד בפני הרצון" מה המשפט שמאפיין אותך? ^ אתה בחור קנאי? הפסקתי, דיי, זה לא טוב מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: "חופשי", "לגמרי", "לאללה" האם אתה מאמין באלוהים? כן החיים הטובים לדעתך? כן היחסים עם ההורים טובים? כן *ברגע זה: לובש: גופיה ומכנס קצר מוזיקה: Scorpions - Send Me an Angel חושב על: לשון *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: מסיבה פרטית אם כבר קפה/תה: תה עם ביסקוויטים
שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: שואפת להרבה :$ חתולים/כלבים: כלבים, דה אוכל/ממתקים: גם וגם זה אחלה קולה/פפסי:
*מה/מי היית רוצה? להרוג: אף אחד לשמוע: את יהודה פוליקר במציאות להיות כמו: אנג'לינה ג'ולי. לפחות להראות כמוהה
*האחרון סרט אחרון שראית: לא זוכרת בקלונוע: החופשה של בין נראלי, ממזמן בטלוויזיה: סיינפלד במחשב: מה מספר אחרון שחייגת: יובל דבר אחרון ששתית: מים דבר אחרון שאכלת: שניצל פעם אחרונה שהתקלחת: אתמול פעם אחרונה שבכית: לפני שעה?
פעם אחרונה שחייכת: בצהריים ככה פעם אחרונה שצחקת: ^ הריח האחרון שהרחת: אנערף *האם אתה: מעשן? לא ישן עם חיות פרווה? לא אבל הייתי רוצה מנגן על כלי נגינה? לא מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים? יש מצב מאמין בנסים? כן מאוהב כרגע? כן מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים? ברוב הפעמים רואה בשוטרים חברים או אויבים? חברים אוהב אלכוהול? לא מאמין באסטרולוגיה? כן מאמין בקסמים? מה יש להאמין בקסמים, מה מתפלל? בשפה שלי
מבקר בבית כנסת? לא לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה? כן מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו? לא חובש כובעים? בחורף, לפעמים שונא את עצמך? מה מביע משאלות מול כוכבים נופלים? תמיד אוהב את הכתב יד שלך? לא מאמין במכשפות? לא מאמין בשדים ורוחות? כן נותן אמון בקלות? כן אוהב לטייל בגשם? כןןןןןן
אוהב ציניות? לפעמים זה דורש מתנשק עם עיניים עצומות? תמיד, חוק בל יעבור שר במקלחת? כן :$ *האם יש לך: סודות: יותר ממה שאפשר לתאר.. חלום שחוזר על עצמו: כן פירסינג/קעקועים: אין חוויה אחרונה שחויית: מה מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: רפואה
הדייט המושלם: אני, הוא, לבד, לילה, ים, שולחן, אוכל, נרות, מפה אדומה מנוקדת וכסאות מעץ. סרט אהוב: "החיים יפים" הבן אדם הכי שנוא: אין, חאלס, בסוף אשנא אותך הדבר הכי קשור אלי: חפץ? האיפור שלי. הכי שונא בעצמי: אף, גוף ולא חסר אוהב בעצמי: ........ לפני המוות מה תבקש? מתי אמות? עכשיו? בעוד 50 שנה? כמעט בטוח שמבעלי אבקש שיתחתן שוב :$ אם אמות עכשיו אז אבקש ארוחה טובה ממקדונלד'ס

כוס אמא של תפוז :|

שם: ברני מין: ז' מזל: טלה מאכל אהוב: בשר שתייה מועדפת: קולה סדרה אהובה: 24
האם אתה אוהב לצחוק על אנשים: לפעמים, תלוי על מי
כמה כריות: הא? חיות מחמד: היה תוכי מכונית אידאלית: פז'ו 106 מוזיקה: מטאל להקה אהובה: אופת'
כמה אחים/אחיות יש לך? 1 מאמין באהבה וירטואלית? כן, למה לא הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה? לא כחברה. מאמין באהבה ממבט ראשון? תלוי. מה הדבר שעושה אותך למאושר? הופעה של להקה שאני אוהב. מה אתה אוהב לעשות? למות משיעמום. [:.] מקומות בילוי מועדפים? . אתה אוהב להיות בבית? לא ממש אתה נאמן? כן אתה אוהב ילדים? תלוי באיזה גיל. הכי קטנים עושים לי את זה. אתה ותרן או עקשן? תלוי בנוגע למה... אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם? פיפי, קקי, וחרבנה. מה זו השאלה הזו :: המרחק הפיזי כן קובע? לא בהכרח אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי? לא. אלא אם אתה שמאלני קיצוני, ואז אני אצחק עליך.
ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך? למה לא. [:.] איזה פתגם אומר לך הרבה? "יפה שווה כוסאמאמאשלך זונה." מה המשפט שמאפיין אותך? . אתה בחור קנאי? אמממ. תלוי. מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: טמבלוש, חמוצי, וכו' האם אתה מאמין באלוהים? לא בו במיוחד, אבל משהו נמצא שם. החיים הטובים לדעתך? לא ;;;;;;;;; היחסים עם ההורים טובים? כן. :) *ברגע זה: לובש: מכנסים וחולצה. מוזיקה: Sadus - Arise חושב על: *משעמם לייייייייייייייייייייי* *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: אף אחד מהם קפה/תה: קפה שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: פרפקציוניסט. חתולים/כלבים: כלבים אוכל/ממתקים: אוכל קולה/פפסי: פפסי!!! *מה/מי היית רוצה? להרוג: אדר, אם אתה רואה את זה במקרה...
לשמוע: את דרים ת'יאטר בהופעה חיה. להיות כמו: כמוני. *האחרון סרט אחרון שראית: לא זוכר בקלונוע: לא זוכר בטלוויזיה: לא זוכר במחשב: 300 מספר אחרון שחייגת: לא זוכר דבר אחרון ששתית: מיץ תפוחים דבר אחרון שאכלת: עוף ותפו"א. פעם אחרונה שהתקלחת: היום בבוקר פעם אחרונה שבכית: כל הזמן;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; פעם אחרונה שחייכת: לפני כמה דקות פעם אחרונה שצחקת: אחרי המבחן בהיסטוריה הריח האחרון שהרחת: :S *האם אתה: מעשן? פאסיבי
ישן עם חיות פרווה? תמיד :. מנגן על כלי נגינה? צ'לו. :) מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים? יש מצב מאמין בנסים? כן מאוהב כרגע? לא כל כך מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים? אהא רואה בשוטרים חברים או אויבים? היס"מ על הזין. נתראה שנה הבאה בשער 5
אוהב אלכוהול? לא שונא אותו מאמין באסטרולוגיה? כן מאמין בקסמים? לא מתפלל? לא מבקר בבית כנסת? בימי כיפור לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה? מתכנן מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו? אאיציק זה פאג
חובש כובעים? לא שונא את עצמך? כן ;;;;;;;;;;; מביע משאלות מול כוכבים נופלים? לא :| אוהב את הכתב יד שלך? לא
מאמין במכשפות? לא מאמין בשדים ורוחות? רק בלוציפר. נותן אמון בקלות? כן, דפק שלי. אוהב לטייל בגשם? כן אוהב ציניות? גאאאאאד, כן. מתנשק עם עיניים עצומות? :. שר במקלחת? כן :# *האם יש לך: סודות: ברור חלום שחוזר על עצמו: לא פירסינג/קעקועים: לא חוויה אחרונה שחויית: הנסיעה באוטובוס אחרי הבגרות בהיסטוריה
מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: משהו עם ביולוגיה. הדייט המושלם: איתה
סרט אהוב: מטריקס. הבן אדם הכי שנוא: אדר, שוב אם אתה קורא את זה...
הדבר הכי קשור אלי: הא? הכי שונא בעצמי: כלום :) אוהב בעצמי: שומדבר מיוחד לפני המוות מה תבקש? שעורבים ינקרו בגופי הנרקב.

יאללה יאללה נו

אליפות שרוכים, אליפות בדולרים, כשתגיעו לאליפות אחת אמיתית נדבר! וזה לא שאני אוהד הפועל, כן?

זונע

New member
הוא קנה אותם בזול...

זה כל מה שיש לי להגיד לך... לא נשכח ולא נסלח!

שלושתכם, סכין ומזלג במטבח

לכו לאכול תלב
בית"ר ירושלים אלופת המדינה 2006/07. מוות לקנאים

למעלה