שאלון :p

Curious AnGeL

New member
עונה...

בכללי- שם: יולי גיל: 18 כינוי: יול גובה: 1.58 משקל: שנייה.. מזל: עקרב כיתה: י"ב מקום לידה: סיביר חברים- החבר\ה הכי טוב\ה? טל הכי מצחיק\ה? טל הכי שובב\ה? לונה.. הכי יפה? אהם.. הכי קרוב\ה? לא יודעת הכי דיכאוני\ת? אנערף הכי משוגע\ת? לונה הכי פחדן\ית? אני אהבה- יש לך חבר\ה? כן אם כן מה השם שלו\ה? טל כמה זמן אתם חברים? עוד מעט שנתיים התנשקתם? מה פתאום.. מה הדבר הכי נועז שעשיתם עד עכשיו ביחד? נגעתי לו בכתף ועוד... ישנת עם המין השני בלי סקס? כן.. נראה לי.. אמרת "אני אוהב\ת אותך" והתכוונת? כן התנשקת עם המין השני? כן התנשקת עם בן מינך? כן.. מזמן.. מה לפי דעתך הגיל הכי המתאים לקיים סקס? 16-17 בעד\נגד- הומואים\לסביות:
פריקים:
פרחות:
ערסים:
לימודים:
אהבה:
צבא:
אינטרנט:
האם... אי פעם ברחת מהבית? לא שזכור לי ישנת ברחוב? לא.. חח מה אני הומלסית
הברזת משיעור כלשהו? דה העתקת במבחן? יאפ שיקרת למורים? כן.. נעצרת? לא חתכת? את החולצה
נאנסת? לא עשית סקס? כן נפלת מהגג? לא היית בחו"ל? כן.. בערך.. כתבת שאלון בעצמך? כן שברת יד או רגל? לא קיבלת פחות מ-50 במבחן? כן.. בגדת באמון של חבר\ה? אנערף שיקרת לחבר\ה? אנערף.. לא נראה לי.. שיקרת להורים? לא זוכרת איימת על מישהו? כן הלכת מכות? כן עכשיו... מה את\ה לובש\ת? טרנינג שחור + חולצת בצפר שחורה במה את\ה נוגע\ת? במקלדת את\ה מתכתב\ת עם מישהו אונליין? לא עם מי? אפחד את\ה אוכל\ת? לא רואה טלוויזיה? שומעת עם מישהו בחדר? הכלבה שלי עושה שיעורים? לא שומע\ת מוסיקה? מהטלויזיה את\ה עירום\ה? אם אני לובשת בגדים אז לא.. שר\ה? לא חח רוקד\ת? גם לא.. מה תעשה לאחר השאלון? לישון האם הוא היה נחמד? כן מה תעשה לכותב השאלון כשתראה אותו? כלום האם תמליץ עליו? ממ..

A Radcliffe

New member
../images/Emo129.gif

בכללי- שם:עמית גיל:12 כינוי:מיתה,וויזלי..... גובה:1.68 משקל:70 מזל:תאומים כיתה:ז מקום לידה:רמת גן חברים- החבר\ה הכי טוב\ה?נועה הכי מצחיק\ה?נועה ויובל הכי שובב\ה?מאי הכי יפה?.. הכי קרוב\ה?נועה הכי דיכאוני\ת?תמרה הכי משוגע\ת?תמרה, לוטם ושירה הכי פחדן\ית?אני? לא יודעת... אהבה- יש לך חבר\ה?לא אם כן מה השם שלו\ה?... כמה זמן אתם חברים?.. התנשקתם?... מה הדבר הכי נועז שעשיתם עד עכשיו ביחד?... ועוד... ישנת עם המין השני בלי סקס?.... אמרת "אני אוהב\ת אותך" והתכוונת?.... התנשקת עם המין השני?לא התנשקת עם בן מינך?לא מה לפי דעתך הגיל הכי המתאים לקיים סקס?......... בעד\נגד- הומואים\לסביות:בעד! פריקים:בעד! פרחות:נגד! ערסים:כנ"ל לימודים:... אהבה:בעד צבא:... אינטרנט:בעד! האם... אי פעם ברחת מהבית?.... ישנת ברחוב?לא הברזת משיעור כלשהו?לא העתקת במבחן?אולי מזמן שיקרת למורים?כן נעצרת?לא חתכת? ? נאנסת?לא עשית סקס?לא נפלת מהגג?לא היית בחו"ל?כן כתבת שאלון בעצמך?כן שברת יד או רגל?לא קיבלת פחות מ-50 במבחן?לא בגדת באמון של חבר\ה?אולי מזמן.... שיקרת לחבר\ה?אולי מזמן שיקרת להורים?אולי איימת על מישהו?על האחים שלי... זה כיף! הלכת מכות?לא ממש... עכשיו... מה את\ה לובש\ת?שווצ'רט אדום, מכנס צבאי גרביים יפות עד הברך ואולסטאר שכולם חוץ ממני שונאים... במה את\ה נוגע\ת?בעכבר? את\ה מתכתב\ת עם מישהו אונליין?כן עם מי?מאי את\ה אוכל\ת?לא רואה טלוויזיה?לא עם מישהו בחדר?כן.. עושה שיעורים?לא שומע\ת מוסיקה?כן את\ה עירום\ה?לא שר\ה?לא רוקד\ת?בשניות אלה לא מה תעשה לאחר השאלון?לא יודעת האם הוא היה נחמד?כן מה תעשה לכותב השאלון כשתראה אותו?אגיד לו היי? האם תמליץ עליו?הא? וויזלי:)

Eden McFadden

New member
../images/Emo20.gifאנייייייייי

בכללי- שם: עדן גיל: 20 כינוי: עדנו'ש, שורטי גובה: 1.52 משקל: לא שקלתי את עצמי מזמן, בפעם האחרונה הייתי 44, אבל בזמן האחרון ירדתי במשקל, אז אין לי מושג כמה אני עכשיו מזל: אריה כיתה: סיימתי ללמוד מקום לידה: אשקלון, ביה"ח ברזילי חברים- החבר\ה הכי טוב\ה? עינב הכי מצחיק\ה? מרינה הכי שובב\ה? דיקלה הכי יפה? עינב הכי קרוב\ה? עינב הכי דיכאוני\ת? מורן הכי משוגע\ת? מרינה הכי פחדן\ית? מורן אהבה- יש לך חבר\ה? לא אם כן מה השם שלו\ה? כמה זמן אתם חברים? התנשקתם? מה הדבר הכי נועז שעשיתם עד עכשיו ביחד? ועוד... ישנת עם המין השני בלי סקס? כן אמרת "אני אוהב\ת אותך" והתכוונת? כן התנשקת עם המין השני? כן התנשקת עם בן מינך? לא מה לפי דעתך הגיל הכי המתאים לקיים סקס? אין גיל מסויים, כל אחד מתי שהוא/היא מוכנ/ה בעד\נגד- הומואים\לסביות: בעד פריקים: בעד פרחות: נגד ערסים: נגד לימודים: באמצע אהבה: בעד צבא: בעד אינטרנט: בעד האם... אי פעם ברחת מהבית? כן ישנת ברחוב? לא הברזת משיעור כלשהו? כן העתקת במבחן? כן שיקרת למורים? כן נעצרת? לא חתכת? לחם... כן חחח נאנסת? לא עשית סקס? מה זה קשור עכשיו? זה אינטימי נפלת מהגג? לא היית בחו"ל? כן כתבת שאלון בעצמך? כן שברת יד או רגל? לא קיבלת פחות מ-50 במבחן? כן בגדת באמון של חבר\ה? לא שיקרת לחבר\ה? לא שיקרת להורים? כן איימת על מישהו? כן הלכת מכות? לא עכשיו... מה את\ה לובש\ת? טרנינג במה את\ה נוגע\ת? במקלדת את\ה מתכתב\ת עם מישהו אונליין? כרגע לא עם מי? את\ה אוכל\ת? לא רואה טלוויזיה? לא עם מישהו בחדר? כן עושה שיעורים? לא... שומע\ת מוסיקה? לא את\ה עירום\ה? לא שר\ה? לא רוקד\ת? לא מה תעשה לאחר השאלון? אחפש משהו לעשות האם הוא היה נחמד? כן מה תעשה לכותב השאלון כשתראה אותו? כלום האם תמליץ עליו? אולי

PUZMAK J

New member
אני מ

בכללי- שם: ירון גיל: 15 כינוי: פוזמק גובה: 166 משקל: 50 מזל: דלי כיתה: ט' מקום לידה: חיפה, בי"ח כרמל חברים- החבר\ה הכי טוב\ה? מאיה הכי מצחיק\ה? שחר הכי שובב\ה? שחר הכי יפה? חן הכי קרוב\ה? מאיה הכי דיכאוני\ת? אורי? הכי משוגע\ת? אורי הכי פחדן\ית? מיה אהבה- יש לך חבר\ה? היתה לי אם כן מה השם שלו\ה? קראו לה נטע כמה זמן אתם חברים? אנחנו היינו חודשיים בערך התנשקתם? וודאי מה הדבר הכי נועז שעשיתם עד עכשיו ביחד? אני אמנע מלפרט ועוד... ישנת עם המין השני בלי סקס? כן אמרת "אני אוהב\ת אותך" והתכוונת? וודאי התנשקת עם המין השני? וודאי התנשקת עם בן מינך? חס וכרפס! מה לפי דעתך הגיל הכי המתאים לקיים סקס? 15-16 בעד\נגד- הומואים\לסביות: נמנע פריקים: בעד פרחות: נגד ערסים: נגד לימודים: בעד אהבה: בעד צבא: בעד אינטרנט: בעד האם... אי פעם ברחת מהבית? כן ישנת ברחוב? כן הברזת משיעור כלשהו? וודאי העתקת במבחן? לא שיקרת למורים? לפעמים... נעצרת? חס וחליל חתכת? את עצמי? לא פעם ולא פעמיים נאנסת? חס וחסה! עשית סקס? וודאי נפלת מהגג? אמ... עוד לא יצא לי היית בחו"ל? כן כתבת שאלון בעצמך? וודאי, לא אחד ולא שניים שברת יד או רגל? חס וספר! קיבלת פחות מ-50 במבחן? פעם אחת... בגדת באמון של חבר\ה? לא שיקרת לחבר\ה? לא שיקרת להורים? כן איימת על מישהו? לא הלכת מכות? כן עכשיו... מה את\ה לובש\ת? טרנינג וחולצה של מחנ"ק 2005 במה את\ה נוגע\ת? במקלדת את\ה מתכתב\ת עם מישהו אונליין? עם שחר עם מי? שחר את\ה אוכל\ת? לא רואה טלוויזיה? לא עם מישהו בחדר? לא עושה שיעורים? לא שומע\ת מוסיקה? לא את\ה עירום\ה? לא, אבל אם תבקש יפה אני... שר\ה? לא רוקד\ת? לא מה תעשה לאחר השאלון? אלך לישון האם הוא היה נחמד? חביב מה תעשה לכותב השאלון כשתראה אותו? אתן לו נשיקה צרפתית סוערת. האם תמליץ עליו? על כותב השאלון? כן, לעבודה בעיתון.

adi121

New member
../images/Emo60.gifנהנה

בכללי- שם:עדי גיל:עוד שבועיים 18 כינוי:עדידוש, דושי, דולי גובה:1.60 משקל:יותר מדי:\ מזל:גדי כיתה:י"ב מקום לידה:תל השומר חברים- החבר\ה הכי טוב\ה?ענבר עמית וליהי הכי מצחיק\ה?קובי ועומר הכי שובב\ה?אממ.. אני הכי יפה? לא יודעת :\ הכי קרוב\ה? ענבר הכי דיכאוני\ת?אני :\ הכי משוגע\ת?קובי הכי פחדן\ית?עומר אהבה- יש לך חבר\ה?לא אם כן מה השם שלו\ה?... כמה זמן אתם חברים?... התנשקתם?... מה הדבר הכי נועז שעשיתם עד עכשיו ביחד?... ועוד... ישנת עם המין השני בלי סקס?כן אמרת "אני אוהב\ת אותך" והתכוונת?כן התנשקת עם המין השני?כן התנשקת עם בן מינך?לא מה לפי דעתך הגיל הכי המתאים לקיים סקס?17 אבל רק אם מוכנים בעד\נגד- הומואים\לסביות:בעד
פריקים:בעד
פרחות:נגד
ערסים:נגד
לימודים:נגד נגד נגד
אהבה:נגד
צבא:בעד
אינטרנט:בעד
האם... אי פעם ברחת מהבית?כן ישנת ברחוב?ישנתי בלובי של בניין הברזת משיעור כלשהו?יותר מדי :\ העתקת במבחן?כן שיקרת למורים?כן נעצרת?לא חתכת?אממ.. נאנסת?לא עשית סקס?אממ.. נפלת מהגג?לא היית בחו"ל?כן כתבת שאלון בעצמך?כן שברת יד או רגל?לא קיבלת פחות מ-50 במבחן?יותר מדי :\ בגדת באמון של חבר\ה?לא שיקרת לחבר\ה?כן שיקרת להורים?כן איימת על מישהו?אממ.. בדרך כלשהי.. הלכת מכות?כן בצחוק עכשיו... מה את\ה לובש\ת?סתם טרנינג וסווצ'רט במה את\ה נוגע\ת?בעכבר? במקלדת? ברגל? את\ה מתכתב\ת עם מישהו אונליין?כן עם מי?שלומי את\ה אוכל\ת?לא רואה טלוויזיה?לא עם מישהו בחדר?לא עושה שיעורים?לא שומע\ת מוסיקה?כן את\ה עירום\ה?לא שר\ה?לא רוקד\ת?לא מה תעשה לאחר השאלון?נראה לי שאוכלים עוד מעט האם הוא היה נחמד?נחמד מאוד מה תעשה לכותב השאלון כשתראה אותו?אלחץ לו את היד (?) האם תמליץ עליו?בוודאי

ChOcOlAtE gIrL2

New member
עונה../images/Emo9.gif

בכללי- שם: נו לא רוצה למסור שם.. ומי שיודע את שמי-לא להגיד בבקשה. גיל: 12 וחצי כינוי: יש הרבה.. גובה: 1.53 בערך משקל: 37 וחצי מזל: טלה כיתה: ו' מקום לידה: אם אני אגיד.. זה יזיז לכם איזה משו בתאי המוח שלכם? לא. אז יופי. שתקו
חברים- החבר\ה הכי טוב\ה? רונה
הכי מצחיק\ה? ^ הכי שובב\ה? ^, יעל, רותם הכי יפה? ^, ליז.. הכי קרוב\ה? ^, עמית, ענבל, יעל, יעל הכי דיכאוני\ת? אין.. הכי משוגע\ת? ^, יעל, רותם, ירדן הכי פחדן\ית? ^
אהבה- יש לך חבר\ה? לא אם כן מה השם שלו\ה? --- כמה זמן אתם חברים?--- התנשקתם?--- מה הדבר הכי נועז שעשיתם עד עכשיו ביחד? --- ועוד... ישנת עם המין השני בלי סקס? עם אח שלי כשניסיתי להרדים אותו זה נקרא?
אמרת "אני אוהב\ת אותך" והתכוונת? ברור התנשקת עם המין השני? לחי התנשקת עם בן מינך? כנ"ל מה לפי דעתך הגיל הכי המתאים לקיים סקס? לאדעת בעע עיזבו אותי בעד\נגד- הומואים\לסביות: בעד.. פריקים: בעד פרחות: נגד ערסים: נגד לימודים: בעד אהבה: בעד צבא: נגד.. נונונו אני לא רוצה צבאא;[[ למרות שזה חשוב.. אז בעד-נגד כזה.. אינטרנט: בעד
האם... אי פעם ברחת מהבית? לא ישנת ברחוב? לא הברזת משיעור כלשהו? כן העתקת במבחן? לא שיקרת למורים? אמנמנמ.. לא שזכור לי.. נעצרת? לא חתכת? מה..? לחם ירקות? כן
נאנסת? לא חס וחלילה טפו טפו טפו לא עלינו
עשית סקס? לא נפלת מהגג? לא היית בחו"ל? כן כתבת שאלון בעצמך? כן שברת יד או רגל? אצבע
קיבלת פחות מ-50 במבחן? אמנמנמ... כן.. מה לעשות נו זה היה בחשבון וחשבון אני גרועה..
בגדת באמון של חבר\ה? אממממ.. אולי של כמה חברות אבל לא ממש קרובות לי שפשוט הציקו ליייי
שיקרת לחבר\ה? ראו למעלה
שיקרת להורים? שקרים לבנים.. מי לא שיקר אי פעם להורים שלו נו>< איימת על מישהו? כן.. בצחוק נו>< הלכת מכות? כן.. אבל בצחוקקקקקקקקקקקקקקקקק>< עכשיו... מה את\ה לובש\ת? חולצה ארוכה ומכנס ארוך כזה של פו הדוב(אני ישנה עם זה
) במה את\ה נוגע\ת? במקלדת את\ה מתכתב\ת עם מישהו אונליין? לא עם מי? --- את\ה אוכל\ת? לא רואה טלוויזיה? כן עם מישהו בחדר? לא עושה שיעורים? לא שומע\ת מוסיקה? לא את\ה עירום\ה? לא
שר\ה? לא רוקד\ת? לא מה תעשה לאחר השאלון? לאיודעת... האם הוא היה נחמד? כן מה תעשה לכותב השאלון כשתראה אותו? מה אני כבר יכולה לעשות לו? האם תמליץ עליו? כן למה לא.. בכיף

O r c h i d

New member
../images/Emo41.gif

בכללי-[בן]
שם: ענבל
כינוי: O r c h i d
גובה: לא זוכר
משקל: ^
מזל: לא מאמין בזה, אבל שורP:
כיתה: ה'
מקום לידה: סורוקה, ב"ש
חברים- לא יודע
החבר\ה הכי טוב\ה? ^
הכי מצחיק\ה? אתם לא מכירים
הכי שובב\ה? ^
הכי יפה?^
הכי קרוב\ה?^
הכי דיכאוני\ת?^
הכי משוגע\ת?^
הכי פחדן\ית?^
אהבה-
יש לך חבר\ה? לא
אם כן מה השם שלו\ה? ^
כמה זמן אתם חברים? ^
התנשקתם? ^
מה הדבר הכי נועז שעשיתם עד עכשיו ביחד? ^
ועוד...
ישנת עם המין השני בלי סקס? כן
אמרת "אני אוהב\ת אותך" והתכוונת? כן
התנשקת עם המין השני? לא[אמא נחשבP:?]
התנשקת עם בן מינך? לא
מה לפי דעתך הגיל הכי המתאים לקיים סקס? לא יודע
בעד\נגד-
הומואים\לסביות: שיהנו
פריקים: למה לא
פרחות: למה כן
ערסים: ^
לימודים: למה לא
אהבה: כן
צבא: למה לא
אינטרנט: כע
האם...
אי פעם ברחת מהבית? לא
ישנת ברחוב? לא
הברזת משיעור כלשהו? לא
העתקת במבחן? לא
שיקרת למורים? לא
נעצרת? לא
חתכת? לא
נאנסת? לא
עשית סקס? לא
נפלת מהגג? לא
היית בחו"ל? כן
כתבת שאלון בעצמך? לא
שברת יד או רגל? כן
קיבלת פחות מ-50 במבחן? לא
בגדת באמון של חבר\ה? לא
שיקרת לחבר\ה? לא
שיקרת להורים? לא
איימת על מישהו? לא
הלכת מכות? לא
עכשיו...
מה את\ה לובש\ת? חולצה ומכנסיים[?]
במה את\ה נוגע\ת? מקלדת[?]
את\ה מתכתב\ת עם מישהו אונליין? כן[הצ'אט של פורום חנונים]
עם מי? ^
את\ה אוכל\ת? לא
רואה טלוויזיה? לא
עם מישהו בחדר? לא
עושה שיעורים? לא
שומע\ת מוסיקה? כן
את\ה עירום\ה? לא
שר\ה? לא
רוקד\ת? לא
מה תעשה לאחר השאלון? אמשיך לדבר בצ'אט[?]
האם הוא היה נחמד? כן
מה תעשה לכותב השאלון כשתראה אותו? אגיד לו שלום[?]
האם תמליץ עליו? אולי
הודגש באמצעות מדגישומטיק

pacific ocean

New member
משעמם לייייייייייייייי

בכללי- שם:אשלי גיל: 15.5 כינוי: אש, אשליחה (לא לשאול) גובה: 163 מ' משקל: אנערף.. מזל: בתולה כיתה: י' מקום לידה: לוס אנג'לס חברים- החבר\ה הכי טוב\ה? דניאל.......... הכי מצחיק\ה? דניאל אחרת............. הכי שובב\ה? דניאל הראשונה הכי יפה? אממ.....יש כמה... הכי קרוב\ה? דניאל הראשונה..... הכי דיכאוני\ת? חברה שניתקתי איתה ת'קשר... הכי משוגע\ת? דניאל הראשונה! הכי פחדן\ית? נועה.......... אהבה- יש לך חבר\ה? לא....עדיין לא.. אם כן מה השם שלו\ה?............ כמה זמן אתם חברים?.......... התנשקתם?.......... מה הדבר הכי נועז שעשיתם עד עכשיו ביחד?............ ועוד... ישנת עם המין השני בלי סקס? כן אמרת "אני אוהב\ת אותך" והתכוונת? כן התנשקת עם המין השני? לא התנשקת עם בן מינך? לא מה לפי דעתך הגיל הכי המתאים לקיים סקס? משהו קרוב ל-17....כשמרגישים פיזית ונפשית מוכנים לזה.. בעד\נגד- הומואים\לסביות: בעד..לא אחת כזו אבל בעד... פריקים: בעד כי יש לי כמה חברים פריקים... פרחות: נגדדדדד ערסים: בעד..שיהיה על מה לצחוק.. לימודים: בעד...מה לעשות.. אהבה: בעד!!!!!!!!!!! צבא: בעד אינטרנט: בעדדד האם... אי פעם ברחת מהבית? לא ישנת ברחוב? לא הברזת משיעור כלשהו? כן.... העתקת במבחן? פעם אחת מקוללת שנתפסתי..וגם הפעם האחרונה! שיקרת למורים? כן..הרבה נעצרת? לא חתכת? ?...לא נאנסת?לא עשית סקס? לא נפלת מהגג? לא! היית בחו"ל? כן.....הגעתי משם :) כתבת שאלון בעצמך? כן@! שברת יד או רגל? לא אבל אני רוצההה זה שלב חובה בחיים קיבלת פחות מ-50 במבחן?כן בגדת באמון של חבר\ה? כן שיקרת לחבר\ה? כן שיקרת להורים? כן איימת על מישהו? לא הלכת מכות? כן עכשיו... מה את\ה לובש\ת? סווצ'רט וג'ינס במה את\ה נוגע\ת? במקלדת...דהה את\ה מתכתב\ת עם מישהו אונליין? לפני חמש דקות התכבתי עם מי? ידיד את\ה אוכל\ת? לא רואה טלוויזיה? לא עם מישהו בחדר? לא עושה שיעורים? לא שומע\ת מוסיקה? ברורר את\ה עירום\ה? לא שר\ה? לא רוקד\ת? לא מה תעשה לאחר השאלון? אשאל למה אני עונה על שאלונים האם הוא היה נחמד? כן מה תעשה לכותב השאלון כשתראה אותו? אשאל למה לשאול אם אתם עירומים אחרי ששואלים מה אתם לובשים... האם תמליץ עליו? לא

למעלה