שאלון :p

אלוצ

New member
שאלון :p

בכללי- שם: גיל: כינוי: גובה: משקל: מזל: כיתה: מקום לידה: חברים- החבר\ה הכי טוב\ה? הכי מצחיק\ה? הכי שובב\ה? הכי יפה? הכי קרוב\ה? הכי דיכאוני\ת? הכי משוגע\ת? הכי פחדן\ית? אהבה- יש לך חבר\ה? אם כן מה השם שלו\ה? כמה זמן אתם חברים? התנשקתם? מה הדבר הכי נועז שעשיתם עד עכשיו ביחד? ועוד... ישנת עם המין השני בלי סקס? אמרת "אני אוהב\ת אותך" והתכוונת? התנשקת עם המין השני? התנשקת עם בן מינך? מה לפי דעתך הגיל הכי המתאים לקיים סקס? בעד\נגד- הומואים\לסביות: פריקים: פרחות: ערסים: לימודים: אהבה: צבא: אינטרנט: האם... אי פעם ברחת מהבית? ישנת ברחוב? הברזת משיעור כלשהו? העתקת במבחן? שיקרת למורים? נעצרת? חתכת? נאנסת? עשית סקס? נפלת מהגג? היית בחו"ל? כתבת שאלון בעצמך? שברת יד או רגל? קיבלת פחות מ-50 במבחן? בגדת באמון של חבר\ה? שיקרת לחבר\ה? שיקרת להורים? איימת על מישהו? הלכת מכות? עכשיו... מה את\ה לובש\ת? במה את\ה נוגע\ת? את\ה מתכתב\ת עם מישהו אונליין? עם מי? את\ה אוכל\ת? רואה טלוויזיה? עם מישהו בחדר? עושה שיעורים? שומע\ת מוסיקה? את\ה עירום\ה? שר\ה? רוקד\ת? מה תעשה לאחר השאלון? האם הוא היה נחמד? מה תעשה לכותב השאלון כשתראה אותו? האם תמליץ עליו?

shemesh16

New member
:) עונה

בכללי- שם: עדי גיל: 16 כינוי: עדידוש =] גובה: 1.60 בערך משקל: 40 מזל: מאזניים כיתה: י"א מקום לידה: הממ..כפר סבא :] חברים- החבר\ה הכי טוב\ה? ליבנת הכי מצחיק\ה? הילה הכי שובב\ה? גל :) הכי יפה? יש הרבה הכי קרוב\ה? ליבנת ודנה הכי דיכאוני\ת? חן הכי משוגע\ת? דנה :] הכי פחדן\ית? לאדעת אהבה- יש לך חבר\ה? לא =[ אם כן מה השם שלו\ה? כמה זמן אתם חברים? התנשקתם? מה הדבר הכי נועז שעשיתם עד עכשיו ביחד? ועוד... ישנת עם המין השני בלי סקס? לא.. אמרת "אני אוהב\ת אותך" והתכוונת? כן.. התנשקת עם המין השני? כן.. התנשקת עם בן מינך? לא.. מה לפי דעתך הגיל הכי המתאים לקיים סקס? 17,18 בעד\נגד- הומואים\לסביות: ניטרלית פריקים: ניטרלית פרחות: נ ג ד ! ערסים: נגד.. לימודים: =/ נגד אהבה: ב-ע-ד :] :] צבא: לאדעת עדיין לא הייתי :] אינטרנט: ברווור שבעד... האם... אי פעם ברחת מהבית? לא... ישנת ברחוב? ממש לא! הברזת משיעור כלשהו? ברוווווווור... העתקת במבחן? בטח שכן... שיקרת למורים? כה נעצרת? לא... חתכת? כן.. נאנסת? לאאאאא.. חס וחלילה!!! עשית סקס? לא... נפלת מהגג? לא היית בחו"ל? כןןןן :] כתבת שאלון בעצמך? יאפ רק 1... שברת יד או רגל? לא.. קיבלת פחות מ-50 במבחן? מלא פעמים :[ בגדת באמון של חבר\ה? הממ.. יש מצב שיקרת לחבר\ה? כה שיקרת להורים? כה איימת על מישהו? לא חושבת... אני לא כזאת :) הלכת מכות? כה חח עם אח שלי.. עכשיו... מה את\ה לובש\ת? סווצ'רט ומכנס חח במה את\ה נוגע\ת? במקלדת?! את\ה מתכתב\ת עם מישהו אונליין? כה.. עם מי? עם ידיד :] את\ה אוכל\ת? כה..חח רואה טלוויזיה? לא.. עם מישהו בחדר? לא עושה שיעורים? לאאאאא שומע\ת מוסיקה? כה :] סיגפו שיר שוווולט ביותר... את\ה עירום\ה? אממממממממממממממ לא!!! שר\ה? לא.. רוקד\ת? לא?? מה תעשה לאחר השאלון? אעשה עוד 1 האם הוא היה נחמד? נחמד מאוד :] מה תעשה לכותב השאלון כשתראה אותו? אגיד לו שנהנתי ושיעשה עוד :) האם תמליץ עליו? כה..

עונה../images/Emo3.gif

בכללי- שם: שיר גיל: 14 כינוי: יש הרבהה..חח גובה: 167 משקל: 55 מזל: בתולה כיתה: ט' מקום לידה: כפר סבא חברים- החבר\ה הכי טוב\ה? שיר אור לימור הודיה הכי מצחיק\ה? מיכל שיר אממ יש עוד הרבה חח הכי שובב\ה? מזה שובב מזה ילד קטן חח הכי יפה? כל אחד יפה בדרכו שלו.
הכי קרוב\ה? לימור שיר אור והודיה מיכל רותי אממ הרבה הכי דיכאוני\ת? אפחד הכי משוגע\ת? כוווווולם הכי פחדן\ית? אורר אהבה- יש לך חבר\ה? לא אם כן מה השם שלו\ה? כמה זמן אתם חברים? התנשקתם? מה הדבר הכי נועז שעשיתם עד עכשיו ביחד? ועוד... ישנת עם המין השני בלי סקס? כן אמרת "אני אוהב\ת אותך" והתכוונת? כן התנשקת עם המין השני? כן התנשקת עם בן מינך? בערך חח מה לפי דעתך הגיל הכי המתאים לקיים סקס? 17+ בעד\נגד- הומואים\לסביות: לא בעד ולא נגד פריקים: לא אוהבתת בכללל בכלל בכלל פרחות: לא בעד ולא נגד ערסים: חמודי גווקא
לימודים: באיזשהו מקום צריך את זה..בעד. אהבה: בעד צבא: בעד אינטרנט: בעד האם... אי פעם ברחת מהבית? חשבתי על זה ישנת ברחוב? לא הברזת משיעור כלשהו? ברור חחח העתקת במבחן? פעם אחת.. שיקרת למורים? כה נעצרת? כמעט חח חתכת? לא נאנסת? לא ברוך השם עשית סקס? לא נפלת מהגג? לא היית בחו"ל? לא כתבת שאלון בעצמך? לא שברת יד או רגל? רגל קיבלת פחות מ-50 במבחן? ברור חח בגדת באמון של חבר\ה? כן אבל לא בצדק... כאילו סתם חשבו עליי לא נכון.. שיקרת לחבר\ה? כן ומתחרטת על זה כל יום שיקרת להורים? המון.. יותר מידי איימת על מישהו? כה הלכת מכות? בקטנה עכשיו... מה את\ה לובש\ת? חולצה אדומה ומכנס כחול כהה במה את\ה נוגע\ת? במקלדת את\ה מתכתב\ת עם מישהו אונליין? כן עם מי? רותי ועודד את\ה אוכל\ת? לא רואה טלוויזיה? לא עם מישהו בחדר? לא עושה שיעורים? לא שומע\ת מוסיקה? כן את\ה עירום\ה? קודם שאלתם אותי מה אני לובשת ועכשיו אם אני ערומה? חח שר\ה? לא רוקד\ת? לא מה תעשה לאחר השאלון? אלך להתקשר למישו האם הוא היה נחמד? ורי ורי נייס מה תעשה לכותב השאלון כשתראה אותו? שום דבר האם תמליץ עליו? לא:/

Lost Lullaby

New member
טרילילי

בכללי- שם: ליבי גיל: 16.5 כינוי: > גובה: 166 אאלט משקל: אתם לא באמת מצפים שאענה על זה
מזל: תאומים כיתה: יא3 מקום לידה: בית חולים באיזה כפר קטן ליד לנינגרד, בריה''מ לשעבר חברים- החבר\ה הכי טוב\ה? שאלה טובה הכי מצחיק\ה? מור?:$ לא יודעת הכי שובב\ה? הכי יפה? הכי קרוב\ה? הכי דיכאוני\ת? הכי משוגע\ת? הכי פחדן\ית? אהבה- יש לך חבר\ה? כן אם כן מה השם שלו\ה? טל כמה זמן אתם חברים? חצי שנה התנשקתם? כן
מה הדבר הכי נועז שעשיתם עד עכשיו ביחד? ח. ועוד... ישנת עם המין השני בלי סקס? יאפ אמרת "אני אוהב\ת אותך" והתכוונת? כן התנשקת עם המין השני? כן התנשקת עם בן מינך? מה לפי דעתך הגיל הכי המתאים לקיים סקס? כשמוכנים O_O בעד\נגד- הומואים\לסביות:
פריקים: פרחות: ערסים: לימודים: אהבה: צבא: אינטרנט:
האם... אי פעם ברחת מהבית?
ישנת ברחוב?
הברזת משיעור כלשהו?
העתקת במבחן?
שיקרת למורים?
נעצרת?
חתכת? נאנסת? עשית סקס? נפלת מהגג?
היית בחו"ל?
כתבת שאלון בעצמך?
שברת יד או רגל?
קיבלת פחות מ-50 במבחן?
בגדת באמון של חבר\ה?
לא נראהלי שיקרת לחבר\ה? שיקרת להורים?
>< איימת על מישהו?אולי קצת :$ הלכת מכות?
עכשיו... מה את\ה לובש\ת? פיג'מה במה את\ה נוגע\ת? מקלדת את\ה מתכתב\ת עם מישהו אונליין? לא עם מי? את\ה אוכל\ת? לא רואה טלוויזיה? לא עם מישהו בחדר? לא עושה שיעורים? לא שומע\ת מוסיקה? כן את\ה עירום\ה? לא שר\ה? לא רוקד\ת? לא מה תעשה לאחר השאלון? אחפש משהו אחר שיבדר אותי האם הוא היה נחמד? יאפ מה תעשה לכותב השאלון כשתראה אותו? אנערף :D האם תמליץ עליו? מה הודגש באמצעות מדגישומטיק

ffiendd

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif

בכללי- שם: מאיה. גיל: 15. כינוי: מאיו, מושקה, מאיוקי, מאיושקי. גובה: 160. משקל: 50. מזל: עקרב. כיתה: י'. מקום לידה: תל השומר. חברים- החבר\ה הכי טוב\ה? דניאלתה. הכי מצחיק\ה? ממ לאיודעת, כולם מצחיקים אותי. הכי שובב\ה? מה. כולם. הכי יפה? אףאחד מיוחד. הכי קרוב\ה? חבר ודניאלתה. הכי דיכאוני\ת? שלומתי. הכי משוגע\ת? לאיודעת, כולם. הכי פחדן\ית? רוני אולי. אהבה- יש לך חבר\ה? כן. אם כן מה השם שלו\ה? חבר. כמה זמן אתם חברים? חמישה חודשים. התנשקתם? בטח. מה הדבר הכי נועז שעשיתם עד עכשיו ביחד? מה נועז, אין דבר כזה נועז בשבילי. ועוד... ישנת עם המין השני בלי סקס? בטח. אמרת "אני אוהב\ת אותך" והתכוונת? בטח. התנשקת עם המין השני? בטח. התנשקת עם בן מינך? בטח. מה לפי דעתך הגיל הכי המתאים לקיים סקס? זה תלוי נורא בבנאדם. בעד\נגד- הומואים\לסביות: מה, זו שאלה כלכך מפגרת שאני מתביישת שאני קוראת אותה. פריקים: כנ"ל. פרחות: כנ"ל. ערסים: כנ"ל. לימודים: בעד. כי זה מעניין בסופו של דבר, ובכל מקרה צריך לעשות את זה. אהבה: בעד, לגמרי. צבא: נגד, צבא זה חרא. אינטרנט: בעד. כי זה מקום טוב להחכים. האם... אי פעם ברחת מהבית? כן. ישנת ברחוב? כן. הברזת משיעור כלשהו? כן. העתקת במבחן? כן. שיקרת למורים? כן. נעצרת? לא. חתכת? לא. נאנסת? לא. עשית סקס? כן. נפלת מהגג? לא. היית בחו"ל? כן. כתבת שאלון בעצמך? לא. שברת יד או רגל? לא. קיבלת פחות מ-50 במבחן? כן. בגדת באמון של חבר\ה? לא. שיקרת לחבר\ה? לא. שיקרת להורים? כן. איימת על מישהו? לא זוכרת. הלכת מכות? כן. עכשיו... מה את\ה לובש\ת? חולצה ירוקה מיוחדת, מכנס סגול, גרבי פסים צבעוניים. במה את\ה נוגע\ת? בציצי. את\ה מתכתב\ת עם מישהו אונליין? אני מדברת בטלפון. עם מי? חבר. את\ה אוכל\ת? לא. רואה טלוויזיה? לא. עם מישהו בחדר? לא. עושה שיעורים? לא. שומע\ת מוסיקה? לא. את\ה עירום\ה? לא. שר\ה? לא. רוקד\ת? לא. מה תעשה לאחר השאלון? אני אלך לדבר בלי הפרעות. האם הוא היה נחמד? כן. מה תעשה לכותב השאלון כשתראה אותו? כלום. האם תמליץ עליו? אני לא ממליצה על שאלונים.

MK respect

New member
=]

בכללי- שם:מירי גיל:ביום שישי 14 וחצי.. כינוי:mk respect גובה:נראלי 1.68 אבל לא בדקתי פווול זמן.. משקל:אין לי מושגג מזל:תאומים כיתה:ט מקום לידה:בית חולים חברים- החבר\ה הכי טוב\ה?חרות,רחלי,אבישג,אלישבע,מעיין הכי מצחיק\ה?חרות הכי שובב\ה?חרות ואלישבע הכי יפה?אבישג הכי קרוב\ה?חרות הכי דיכאוני\ת?אני=) הכי משוגע\ת?חרות ואלישבע הכי פחדן\ית?רחלי אהבה- יש לך חבר\ה?לא בדיוק.. אם כן מה השם שלו\ה? כמה זמן אתם חברים? התנשקתם? מה הדבר הכי נועז שעשיתם עד עכשיו ביחד? ועוד... ישנת עם המין השני בלי סקס?לא אמרת "אני אוהב\ת אותך" והתכוונת?כע.. התנשקת עם המין השני?לא התנשקת עם בן מינך?לאאא מה לפי דעתך הגיל הכי המתאים לקיים סקס?אחרי החתונה.. בעד\נגד- הומואים\לסביות:לא אכפת לי כל עוד הם נהנים מזה.. פריקים:בעד פרחות:נגד ערסים:נגד לימודים:נגדד אהבה:בעד צבא:בעד אינטרנט:בעד האם... אי פעם ברחת מהבית?כע ישנת ברחוב?לאא הברזת משיעור כלשהו?כע העתקת במבחן?כע שיקרת למורים?כע נעצרת?כע חתכת?כע נאנסת?לא ב"ה!! עשית סקס?לא נפלת מהגג?לא ב"הה היית בחו"ל?לא כתבת שאלון בעצמך?אני באמצע...חחח... שברת יד או רגל?לא ב"ה רק נקעתי פוול פעמיים ודרכתי על מסמרים פעמיים קיבלת פחות מ-50 במבחן?כע בגדת באמון של חבר\ה?לא נראלי.. שיקרת לחבר\ה?נראלי שיקרת להורים?נראלי איימת על מישהו?נראלי הלכת מכות?כע עכשיו... מה את\ה לובש\ת?מכנס וחולצה.. במה את\ה נוגע\ת?במקלדת את\ה מתכתב\ת עם מישהו אונליין?כע עם מי?חברה צ'לי את\ה אוכל\ת?לא רואה טלוויזיה?לא עם מישהו בחדר?לא עושה שיעורים?לא שומע\ת מוסיקה?כע את\ה עירום\ה?לא שר\ה?לא רוקד\ת?לא מה תעשה לאחר השאלון?ישלח את זה שכולם יראו את התשובות.. האם הוא היה נחמד?כע מה תעשה לכותב השאלון כשתראה אותו?לאידעת.. האם תמליץ עליו?לא יודעת..

GOOD MORNING..

בכללי- שם:חנית גיל:19.8 כינוי:חניתוש,חנה'לה,יפה שלי,טושקה,שושה,חננאל,ילדונת,חנוש וכו' גובה:1.78 משקל:**** מזל:טלה כיתה:אוניברסיטת בר אילן מקום לידה:סורוקה ב"ש חברים- החבר\ה הכי טוב\ה?ונילה הכי מצחיק\ה?ערן הכי שובב\ה?טושקה הכי יפה?כנ"ל הכי קרוב\ה?כנ"ל הכי דיכאוני\ת?מעיין לאחרונה הכי משוגע\ת?מאור הכי פחדן\ית?הילה אהבה- יש לך חבר\ה?חבר כן אם כן מה השם שלו\ה?עידו כמה זמן אתם חברים?שלושה חודשים בקירוב(מרגיש יותר) התנשקתם?מלאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא מה הדבר הכי נועז שעשיתם עד עכשיו ביחד?אני שומרת לעצמי את הדכות לא לענות על זה ועוד... ישנת עם המין השני בלי סקס?כן אמרת "אני אוהב\ת אותך" והתכוונת?בתקופה האחרונה הכי הרבה התנשקת עם המין השני?אכן התנשקת עם בן מינך?לא מה לפי דעתך הגיל הכי המתאים לקיים סקס?זה תלוי אין גיל מתאים לזה בעד\נגד- הומואים\לסביות:בעד פריקים:בעד פרחות:נגד ערסים:נגד לימודים:בעד אהבה:בעד צבא:בעד אינטרנט:בעד האם... אי פעם ברחת מהבית?פעם אחת ישנת ברחוב?פעם אחת כשברחתי מהבית ישנתי בים עד 5 בבוקר הברזת משיעור כלשהו?כן, לא פעם ולא פעמיים יותר העתקת במבחן?לא שיקרת למורים?כן נעצרת?לא חתכת?חתכתי מה?! לחם?! כן נאנסת?** עשית סקס?*** נפלת מהגג?לא היית בחו"ל?כן כתבת שאלון בעצמך?כן שברת יד או רגל?לא קיבלת פחות מ-50 במבחן?לא בגדת באמון של חבר\ה?לא שיקרת לחבר\ה?שקר לבן פעם אחת שיקרת להורים?כמה פעמים-רק שקרים לבנים איימת על מישהו?לא הלכת מכות?כן עכשיו... מה את\ה לובש\ת?טרנינג.. במה את\ה נוגע\ת?במקלדת?! את\ה מתכתב\ת עם מישהו אונליין?כן.. עם מי?עם אישתו של ערן מירית את\ה אוכל\ת?כן,טוסט רואה טלוויזיה?לא עם מישהו בחדר?לא עושה שיעורים?עוד מעט הולכת לקרוא פסקי דין שומע\ת מוסיקה?כן את\ה עירום\ה?לא שר\ה?תמיד רוקד\ת?לא מה תעשה לאחר השאלון?אלך ללמוד קצת האם הוא היה נחמד?ככה מה תעשה לכותב השאלון כשתראה אותו?אפוצץ אותו האם תמליץ עליו?לא! הוא חזר על אותן שאלות

מ ו ג ה

New member
עונהנהנהנהנההההה

בכללי-
שם: אלמוג
כינוי: מוג
גובה: 1.63
משקל: 44
מזל: בתולה
כיתה: י'5 אימפריה אימפריה י'5
מקום לידה: אסף הרופאא..צריפין
חברים-
החבר\ה הכי טוב\ה? עדן
הכי מצחיק\ה? קמאלי (חן)
הכי שובב\ה? טופז
הכי יפה? נטלי
הכי קרוב\ה? ספיר
הכי דיכאוני\ת? נירית
הכי משוגע\ת? עדן
הכי פחדן\ית? ליאור
אהבה-
יש לך חבר\ה? לאא
אם כן מה השם שלו\ה?
כמה זמן אתם חברים?
התנשקתם?
מה הדבר הכי נועז שעשיתם עד עכשיו ביחד? ועוד...
ישנת עם המין השני בלי סקס? כן
אמרת "אני אוהב\ת אותך" והתכוונת? כן
התנשקת עם המין השני? ...
התנשקת עם בן מינך? לא
מה לפי דעתך הגיל הכי המתאים לקיים סקס? 18+
בעד\נגד-
הומואים\לסביות: שיעשו מה שבראש שלהםםםם
פריקים: כנ"ל
פרחות: יאאאקק
ערסים: יאאאק כפול!!!
לימודים: יאק מרובע!!!!!!
אהבה: כןןןן
צבא: כן!
אינטרנט: כןןןןן כפולללל
האם...
אי פעם ברחת מהבית? אממ לאא
ישנת ברחוב? לאאא
מה אני הומלסית:S
הברזת משיעור כלשהו? כהה
העתקת במבחן? בטחחח
שיקרת למורים? כההה
נעצרת? לאא
חתכת? לאאאא
נאנסת? לאאא חס וחלילללללה
עשית סקס? לאא
נפלת מהגג? לאא טפו טפוו
היית בחו"ל? כןןןן =]
כתבת שאלון בעצמך? אממממ לא
שברת יד או רגל? לא טפו טפווו
קיבלת פחות מ-50 במבחן? כהה
בגדת באמון של חבר\ה? ל-א-!
שיקרת לחבר\ה? כןןן
שיקרת להורים? כן
איימת על מישהו? כן אבל בצחוקקק
הלכת מכות? לאא
עכשיו...
מה את\ה לובש\ת? בגדי ביתת
במה את\ה נוגע\ת? במקלדת ובעכבר כדי לענות על זה כאילו!?!??!
את\ה מתכתב\ת עם מישהו אונליין? כהה
עם מי? ספפפיר
את\ה אוכל\ת? לאאא עוד מעט =]
רואה טלוויזיה? לאא
עם מישהו בחדר? לאאא
עושה שיעורים? לאאא
שומע\ת מוסיקה? עוד מעטט
את\ה עירום\ה? לא
שר\ה? לאא
רוקד\ת? לאא
מה תעשה לאחר השאלון? אענה על שאלון אחר כנראה..משעמם ליי
האם הוא היה נחמד? כההה
מה תעשה לכותב השאלון כשתראה אותו? כלום:-}
האם תמליץ עליו? לא
הודגש באמצעות מדגישומטיק

../images/Emo150.gif

שם: יובל גיל: 17 כינוי: אמממ... יובל. לפעמים יובי גובה: 1.8 בערך משקל: חסוי... חחח סתם לא זוכר מזמן לא בדקתי! מזל: טלה אני חושב כיתה: י"ב2 מקום לידה: הדסה הר הצופים... חברים- החבר\ה הכי טוב\ה? נועם ורועי הכי מצחיק\ה? עדי הכי שובב\ה? עדי ואורי הכי יפה? אורי הכי קרוב\ה? רועי הכי דיכאוני\ת? שי הכי משוגע\ת? אורי הכי פחדן\ית? לא יודע.. אהבה- יש לך חבר\ה? לא אם כן מה השם שלו\ה? אין! כמה זמן אתם חברים? - התנשקתם? - מה הדבר הכי נועז שעשיתם עד עכשיו ביחד? - ועוד... ישנת עם המין השני בלי סקס? לא (כלומר לא זוכר שיצא לי לישון עם המין השני. חוץ מכשהייתי קטן..) אמרת "אני אוהב\ת אותך" והתכוונת? כן בטח התנשקת עם המין השני? לא התנשקת עם בן מינך? בעעע לא! מה לפי דעתך הגיל הכי המתאים לקיים סקס? אחרי החתונה בעד\נגד- הומואים\לסביות: בעיה שלהם פריקים: שיהנו פרחות: רגע מה כל הקטע של השאלות האלה? האם אני נגד הקיום שלהם? הרי הם קיימים וזהו אז מה השאלה?... ערסים: כנ"ל לימודים: טוב, בעד אהבה: בעד צבא: בעד!! אינטרנט: אמממ לא יודע..
הוא מבזבז זמן בצורה מטורפת..... האם... אי פעם ברחת מהבית? חחח כשהייתי קטן.. ישנת ברחוב? כן המון הברזת משיעור כלשהו? פחחחח ברור העתקת במבחן? לא שיקרת למורים? יש מצב. נעצרת? כן חתכת? חתכתי מה?.. נאנסת? לא עשית סקס? לא נפלת מהגג? לא היית בחו"ל? לא כתבת שאלון בעצמך? כן שברת יד או רגל? לא קיבלת פחות מ-50 במבחן? בטח בגדת באמון של חבר\ה? מקווה שלא.. לא זכור לי.. שיקרת לחבר\ה? יש מצב. שיקרת להורים? כן איימת על מישהו? יש מצב
הלכת מכות? חחחח ברור עכשיו... מה את\ה לובש\ת? סווצ'ר שחור וג'ינס במה את\ה נוגע\ת?
במקלדת את\ה מתכתב\ת עם מישהו אונליין? לא עם מי? - את\ה אוכל\ת? לא רואה טלוויזיה? לא עם מישהו בחדר? לא עושה שיעורים? אמור לעשות... במקום זה אני עונה על שאלון... שומע\ת מוסיקה? לא את\ה עירום\ה? לא.. שר\ה? לא רוקד\ת? לא מה תעשה לאחר השאלון? אלך לעשות שיעורי בית! האם הוא היה נחמד? בסדר.. מה תעשה לכותב השאלון כשתראה אותו? אמממ כלום.. האם תמליץ עליו? לא יודע

dugabuba

New member
booyaka

שם:נופר גיל: 15 כינוי: רוקיסטית גובה: 159 משקל: 52 מזל: מאזניים כיתה: י מקום לידה: שניידר או בלינסון חברים- החבר\ה הכי טוב\ה? סיון ושני הכי מצחיק\ה? אירה הכי שובב\ה? אירה הכי יפה? מור הכי קרוב\ה? סיון שני הכי דיכאוני\ת? שני הכי משוגע\ת? סיון הכי פחדן\ית? שני אהבה- יש לך חבר\ה? לא אם כן מה השם שלו\ה? -- כמה זמן אתם חברים?-- התנשקתם?-- מה הדבר הכי נועז שעשיתם עד עכשיו ביחד?-- ועוד... ישנת עם המין השני בלי סקס? ברור אמרת "אני אוהב\ת אותך" והתכוונת? עדיין לא התנשקת עם המין השני? כן התנשקת עם בן מינך? ממ לא מה לפי דעתך הגיל הכי המתאים לקיים סקס? 17 בעד\נגד- הומואים\לסביות: בעד פריקים:בעד פרחות: לא כ'פת לי ערסים: לא כ'פת לי לימודים: מממ.. אהבה: בעד ונגד צבא: לא יודעת אינטרנט: בעד האם... אי פעם ברחת מהבית? לא בדיוק ישנת ברחוב? מממ..לא הברזת משיעור כלשהו? ברור העתקת במבחן? כן שיקרת למורים? ברורר נעצרת? לא חתכת? חתכתי מה? נאנסת? לא חס וחלילה:-| עשית סקס? לא נפלת מהגג? לא היית בחו"ל? כן כתבת שאלון בעצמך? לא שברת יד או רגל? לא קיבלת פחות מ-50 במבחן? כן בגדת באמון של חבר\ה? ממ לא שזכור לי שיקרת לחבר\ה? כן שיקרת להורים? כן איימת על מישהו? מממ..נראה לי, לא זכור לי הלכת מכות? לא עכשיו... מה את\ה לובש\ת? חולצה ארוכה שחורה ג'ינס ונעלי VANS במה את\ה נוגע\ת? מקלדת את\ה מתכתב\ת עם מישהו אונליין? כן עם מי? אספי את\ה אוכל\ת? לא רואה טלוויזיה? לא עם מישהו בחדר? לא עושה שיעורים? לאא שומע\ת מוסיקה? לא את\ה עירום\ה? לא שר\ה? לא רוקד\ת? לא מה תעשה לאחר השאלון? הולכת לישוןןןן האם הוא היה נחמד? כן מאד מה תעשה לכותב השאלון כשתראה אותו? שומדבר האם תמליץ עליו? למי אני ימליץ?! מי שירצה שיעשה ת'שאלון

Thade

New member
עונה

בכללי- שם: דריה. גיל: עוד 12 ימים אני אהיה בת 15!
כינוי: אין גובה: 1.74 משקל: 50-55 בערך. מזל: גדי. כיתה: ט'. מקום לידה: אי שם ברוסיה. חברים- החבר\ה הכי טוב\ה? אין. הכי מצחיק\ה? א' הכי שובב\ה? "שובבה"? מה אנחנו,בכיתה ב'?
הכי יפה? אף אחת. הכי קרוב\ה? י',אולי... הכי דיכאוני\ת? א'.. הכי משוגע\ת? א'. הכי פחדן\ית? י'. אהבה- יש לך חבר\ה? הלוואי,אבל התייאשתי מכל העניין הזה ממזמן...
אם כן מה השם שלו\ה? די..
כמה זמן אתם חברים?
התנשקתם?
מה הדבר הכי נועז שעשיתם עד עכשיו ביחד?
ועוד... ישנת עם המין השני בלי סקס? לא. אמרת "אני אוהב\ת אותך" והתכוונת? לא אמרתי. התנשקת עם המין השני? לא. התנשקת עם בן מינך? לא. מה לפי דעתך הגיל הכי המתאים לקיים סקס? מגיל 15 זה בסדר לדעתי. בעד\נגד- הומואים\לסביות: בעד פריקים: כל עוד הם לא פוזרים- בעד. פרחות: נגד. ערסים: נגד. לימודים: נמנעת. אהבה: אני ממורמרת,אז נגד. צבא: נגד. אינטרנט: נגד. האם... אי פעם ברחת מהבית?
ישנת ברחוב?
הברזת משיעור כלשהו?
העתקת במבחן?
שיקרת למורים?
נעצרת?
חתכת?
נאנסת?
עשית סקס?
נפלת מהגג?
היית בחו"ל?
כתבת שאלון בעצמך?
שברת יד או רגל?
קיבלת פחות מ-50 במבחן?
בגדת באמון של חבר\ה?
שיקרת לחבר\ה?
שיקרת להורים?
איימת על מישהו?
הלכת מכות?
עכשיו... מה את\ה לובש\ת? מכנסיים כתומים וחולצה לבנה במה את\ה נוגע\ת? במקלדת. את\ה מתכתב\ת עם מישהו אונליין? המסנג'ר לא מתחבר לי
עם מי? - את\ה אוכל\ת? לא. רואה טלוויזיה? לא. עם מישהו בחדר? לא. עושה שיעורים? לא. שומע\ת מוסיקה? כן. את\ה עירום\ה? לא. שר\ה? לא. רוקד\ת? לא. מה תעשה לאחר השאלון? לא יודעת. האם הוא היה נחמד? כן. מה תעשה לכותב השאלון כשתראה אותו? כלום. האם תמליץ עליו? לא יודעת.

A m i n a d a v

New member
...

בכללי... שם- נדב גיל- 18 וחצי גובה- 1.70 לערך משקל- 54 מזל- שור כיתה- --- מקום לידה- תל אביב אהבה... יש לך חבר/ה? לא ישנת עם המין השני בלי סקס? לא אמרת "אני אוהב אותך" והתכוונת? לא התנשקת עם המין השנ? לא התנשקת עם בני מינך? כן הגיל הכי מתאים לסקס- אין גיל קבוע, והוא משתנה מאדם לאדם, בהתאם להתפתחות הרגשית שלו. בעד/נגד... הומואים ולסביות- בעד פריקים- בעד פרחות- נגד ערסים- נגד לימודים- בעד אהבה- בעד צבא- בעד אינטרנט- בעד האם אי פעם... ברחת מהבית? לא ישנת ברחוב? לא הברזת משיעור כלשהו? כן העתקת במבחן? כן שיקרת למורים? לא נעצרת? לא חתכת? לחם כן, דברים אחרים לא... נאנסת? לא עשית סקס? לא נפלת מהגג? לא היית בחו"ל? לא כתבת שאלון בעצמך? לא שברת יד או רגל? לא קיבלת פחות מ-50 במבחן? כן בגדת באמון של חבר/ה? לא שיקרת לחבר/ה? כן שיקרת להורים? הוו, המון... איימת על מישהו? לא הלכת מכות? לא האם השאלון היה נחמד? כן מה תעשה לכותב השאלון? אעשה ממנו טוסט האם תמליץ עליו? רק כארוחה עסקית.

טלינקה5

New member
...

שם: נקסט גיל: 16 כינוי: אין גובה: 1.66 בערך משקל: 48 ק"ג בערך מזל: עקרב כיתה: יא מקום לידה:באר שבע חברים- אין אז אני אדלג על זה החבר\ה הכי טוב\ה? הכי מצחיק\ה? הכי שובב\ה? צודקת דריה, אנחנו לא בכיתה ב'! הכי יפה? הכי קרוב\ה? הכי דיכאוני\ת? הכי משוגע\ת? הכי פחדן\ית? אהבה- יש לך חבר\ה? לא אם כן מה השם שלו\ה? כמה זמן אתם חברים? התנשקתם? מה הדבר הכי נועז שעשיתם עד עכשיו ביחד? ועוד... ישנת עם המין השני בלי סקס? לא אמרת "אני אוהב\ת אותך" והתכוונת? התנשקת עם המין השני? התנשקת עם בן מינך? מה לפי דעתך הגיל הכי המתאים לקיים סקס? אין לזה גיל, מתי שמוכנים בעד\נגד- הומואים\לסביות: שכל אחד יעשה מה שטוב לו פריקים: כן, אבל האמיתיים של פעם, לא כמו שיש עכשיו פרחות: איכס!!!!!! ערסים: איכס!!!!!! לימודים: תלוי מה ותלוי למי אהבה: בעד צבא: נגד, אבל אין ברירה אינטרנט: בעד האם... אי פעם ברחת מהבית? כן ישנת ברחוב? לא הברזת משיעור כלשהו? דה!! העתקת במבחן? כן שיקרת למורים? כן נעצרת? לא חתכת? לא נאנסת? חס ושלום עשית סקס? לא
נפלת מהגג? חחח לא היית בחו"ל? כן כתבת שאלון בעצמך? לא ממש שברת יד או רגל? לא קיבלת פחות מ-50 במבחן? ברור בגדת באמון של חבר\ה? לא שיקרת לחבר\ה?לא שיקרת להורים? כן איימת על מישהו? לא הלכת מכות? לא חח עכשיו... מה את\ה לובש\ת? חולצה שחורה וטייצ שחור ארוך במה את\ה נוגע\ת? במקלדת כאילו דה את\ה מתכתב\ת עם מישהו אונליין? לא עם מי? את\ה אוכל\ת? לא אבל לפני שנייה אכלתי רואה טלוויזיה? לא עם מישהו בחדר? לא עושה שיעורים? לא שומע\ת מוסיקה? לא את\ה עירום\ה? לא הרגע אמרתי מה אני לובשת שר\ה? לא רוקד\ת? לא מה תעשה לאחר השאלון? אנא ערף האם הוא היה נחמד? כן מה תעשה לכותב השאלון כשתראה אותו? אזיין אותו מכות!!!!! סתםםםם האם תמליץ עליו? חח אולי

../images/Emo111.gif

בכללי- שם: שלומית גיל: 16.8 כינוי: שלומצה גובה: 1.60 משקל: פיכ. הרבה. מזל: טלה כיתה: יא' מקום לידה: ישראל חברים- החבר\ה הכי טוב\ה? מרסל הכי מצחיק\ה? בר הכי שובב\ה? בר הכי יפה?ג'קי הכי קרוב\ה? מרסל הכי דיכאוני\ת? שני הכי משוגע\ת? שני הכי פחדן\ית? שני אהבה- יש לך חבר\ה? כן אם כן מה השם שלו\ה? לא מגלה
סתם.. אסף כמה זמן אתם חברים? חזרנו לפני חודש התנשקתם? כן מה הדבר הכי נועז שעשיתם עד עכשיו ביחד? סקס [
] ועוד... ישנת עם המין השני בלי סקס? כן אמרת "אני אוהב\ת אותך" והתכוונת? כן התנשקת עם המין השני? כן התנשקת עם בן מינך? כן מה לפי דעתך הגיל הכי המתאים לקיים סקס? מתי שמרגישים מוכנים בעד\נגד- הומואים\לסביות:
פריקים:
פרחות:
ערסים:
לימודים:
אהבה:
צבא:
אינטרנט:
האם... אי פעם ברחת מהבית?
ישנת ברחוב?
הברזת משיעור כלשהו?
העתקת במבחן?
שיקרת למורים?
נעצרת?
חתכת?
נאנסת?
עשית סקס?
נפלת מהגג?
היית בחו"ל?
כתבת שאלון בעצמך?
שברת יד או רגל?
קיבלת פחות מ-50 במבחן?
בגדת באמון של חבר\ה?
שיקרת לחבר\ה?
שיקרת להורים?
איימת על מישהו?
הלכת מכות?
עכשיו... מה את\ה לובש\ת? קפוצ'ון של אחשלי וטרינג שחור במה את\ה נוגע\ת? במקלדת את\ה מתכתב\ת עם מישהו אונליין? כן עם מי? ידיד וחברה את\ה אוכל\ת? לא רואה טלוויזיה? לא עם מישהו בחדר? לא עושה שיעורים? לא שומע\ת מוסיקה? כן את\ה עירום\ה? לא שר\ה? לא רוקד\ת? לא מה תעשה לאחר השאלון? אחפש עוד אחד האם הוא היה נחמד? כן מה תעשה לכותב השאלון כשתראה אותו? כלום האם תמליץ עליו? לא

../images/Emo28.gifאני../images/Emo28.gif

בכללי- שם:רונה
גיל:עוד מעט 12 כינוי:נממ סתכלו בעולם שלי או על הכינוי?:| גובה:1.53 נראהלי משקל:אין לי מושגD: מזל:שוררר
כיתה:ו' מקום לידה:מקום שנקרא צריפים-בית חולים אסף הרופא חברים- החבר\ה הכי טוב\ה?אירנה
הכי מצחיק\ה?^^ הכי שובב\ה?^^ הכי יפה?יש כמה הכי קרוב\ה?^^ הכי דיכאוני\ת?לאדעת הכי משוגע\ת?^^ הכי פחדן\ית?אניP: אהבה- יש לך חבר\ה?לא אם כן מה השם שלו\ה?אין כמה זמן אתם חברים?^^ התנשקתם?נו נמאס אמרתי אין!! מה הדבר הכי נועז שעשיתם עד עכשיו ביחד?נממ לא זוכרת אבל היו כמהD: ועוד... ישנת עם המין השני בלי סקס?לא אמרת "אני אוהב\ת אותך" והתכוונת?ברור! התנשקת עם המין השני?כן בלחי התנשקת עם בן מינך?לחברות בלחי מה לפי דעתך הגיל הכי המתאים לקיים סקס?לא רוצה להיכנס לזה(בעעע) בעד\נגד- הומואים\לסביות:
- גם הם בני אדם פריקים:
פרחות:
ערסים:
לימודים:
אהבה:
צבא:
אינטרנט:
האם... אי פעם ברחת מהבית?לא ישנת ברחוב?לא הברזת משיעור כלשהו?כן העתקת במבחן?לא שיקרת למורים?הרבה נעצרת?לא חתכת?חתכת מה?
נאנסת?לא*חסוחלילהטפוטפולאעלינו* עשית סקס?לאאאא בעעע נפלת מהגג?לא היית בחו"ל?ברור שכן כתבת שאלון בעצמך?כן שברת יד או רגל?כן קיבלת פחות מ-50 במבחן?לא בגדת באמון של חבר\ה?לא שיקרת לחבר\ה?לפעמים שיקרת להורים?לא איימת על מישהו?פעם אחת הלכת מכות?כןDDDDDDD: עכשיו... מה את\ה לובש\ת?נממ קנגרו של בצפר גופייה ורודה וג'ינס במה את\ה נוגע\ת?במקלדת את\ה מתכתב\ת עם מישהו אונליין?לא עם מי?ראה למעלה^^ את\ה אוכל\ת?לא רואה טלוויזיה?לא עם מישהו בחדר?לא עושה שיעורים?לאXD שומע\ת מוסיקה?יאפפפפP: את\ה עירום\ה?פחחחחח
לאאאאאאא שר\ה?כן רוקד\ת?לא מה תעשה לאחר השאלון?ימשיך לשמוע מוזיקה
האם הוא היה נחמד?כן מאוד מה תעשה לכותב השאלון כשתראה אותו?מה אני כבר יכולה לעשות?:| האם תמליץ עליו?כן למה לא? הודגש באמצעות מדגישומטיק

wowit linoy

New member
עונה

בכללי- שם:לינוי גובה:1.63 משקל:יאאפ... מזל:תאומים חברים- החבר\ה הכי טוב\ה? מיכאלה הכי מצחיק\ה?שני הכי שובב\ה? שני הכי יפה? מוריאל הכי קרוב\ה?מיכאלה הכי דיכאוני\ת? ספיר הכי משוגע\ת?ספיר הכי פחדן\ית? ספיר ט. אהבה- יש לך חבר\ה?כן אם כן מה השם שלו\ה? שי כמה זמן אתם חברים? חצי שנה התנשקתם? כן מה הדבר הכי נועז שעשיתם עד עכשיו ביחד? סקס? ועוד... ישנת עם המין השני בלי סקס? כן.. אמרת "אני אוהב\ת אותך" והתכוונת? כן התנשקת עם המין השני? כן התנשקת עם בן מינך?לא מה לפי דעתך הגיל הכי המתאים לקיים סקס?15 ומעלה בעד\נגד- הומואים\לסביות: בעד פריקים:נגד פרחות:נגד ערסים:בעד לימודים:נגד אהבה:בעד צבא:בעד אינטרנט:בעד האם... אי פעם ברחת מהבית?
ישנת ברחוב?לא הברזת משיעור כלשהו? כן העתקת במבחן?כן שיקרת למורים?כן נעצרת?לא חתכת? מה?? נאנסת?לא עשית סקס?כן נפלת מהגג?לא היית בחו"ל?לא כתבת שאלון בעצמך? לא שברת יד או רגל? לא קיבלת פחות מ-50 במבחן?כן חח בגדת באמון של חבר\ה?כן או לא שיקרת לחבר\ה?לחבר לא לחברה כן חח שיקרת להורים? כן איימת על מישהו?כה.. אם הוא לא מביא לי כוס מים אני מרביצה לו?! =/ הלכת מכות?כן עכשיו... מה את\ה לובש\ת? משו שחור עליי במה את\ה נוגע\ת?במיקלדת את\ה מתכתב\ת עם מישהו אונליין? עם חבר שלי עם מי? חבר את\ה אוכל\ת?לא רואה טלוויזיה? לא עם מישהו בחדר? לא עושה שיעורים? לא שומע\ת מוסיקה? כן את\ה עירום\ה? לאאאאא שר\ה? לא רוקד\ת? לא מה תעשה לאחר השאלון? לא יודעת האם הוא היה נחמד? כן מה תעשה לכותב השאלון כשתראה אותו? לא יודעת מי חיבר האם תמליץ עליו?כן אוליי כן..

Ligeiro

New member
שאלוצ

שם: אור גיל: 16.5 כינוי: Ligeiro גובה: 1.60 משקל: 50 מזל: סרטן כיתה: יא מקום לידה: בית חולים חברים- (זה דורש חשיבה ואין לי זמן
) החבר\ה הכי טוב\ה? הכי מצחיק\ה? הכי שובב\ה? הכי יפה? הכי קרוב\ה? הכי דיכאוני\ת? הכי משוגע\ת? הכי פחדן\ית? אהבה- יש לך חבר\ה? לא אם כן מה השם שלו\ה? - כמה זמן אתם חברים? - התנשקתם? - מה הדבר הכי נועז שעשיתם עד עכשיו ביחד? - ועוד... ישנת עם המין השני בלי סקס? כן אמרת "אני אוהב\ת אותך" והתכוונת? לא התנשקת עם המין השני? כן התנשקת עם בן מינך? כן מה לפי דעתך הגיל הכי המתאים לקיים סקס? זה תלוי נפשית בעד\נגד- הומואים\לסביות: אני שונא את הקטעים האידיוטיים האלה פריקים: וגם את זה פרחות: ואת אלה ערסים: ובמיוחד את אלה לימודים: בעד אהבה: בעד צבא: בעד אינטרנט: בעד האם... אי פעם ברחת מהבית? כן ישנת ברחוב? לא הברזת משיעור כלשהו? כן העתקת במבחן? כן שיקרת למורים? כן נעצרת? לא חתכת? מלפפון. כן נאנסת? לא עשית סקס? כן נפלת מהגג? לא היית בחו"ל? כן כתבת שאלון בעצמך? לא X: שברת יד או רגל? לא קיבלת פחות מ-50 במבחן? כן בגדת באמון של חבר\ה? כן שיקרת לחבר\ה? כן שיקרת להורים? כן איימת על מישהו? לא. אני תמים :X הלכת מכות? כן עכשיו... מה את\ה לובש\ת? מכנסיים וחולצה במה את\ה נוגע\ת? במקלדת את\ה מתכתב\ת עם מישהו אונליין? לא עם מי? - את\ה אוכל\ת? לא רואה טלוויזיה? לא עם מישהו בחדר? לא עושה שיעורים? לא שומע\ת מוסיקה? לא את\ה עירום\ה? לא שר\ה? לא רוקד\ת? לא מה תעשה לאחר השאלון? אסע לחדר-כושר :X האם הוא היה נחמד? מי? מה תעשה לכותב השאלון כשתראה אותו? מאיפהלי האם תמליץ עליו? להמליץ למה..?

Grey Faerie

New member
שאלומ.

שם: ספיר גיל: 15 כינוי: פיפון. גובה: 165 משקל: 60 מזל: בתולה [ששששששששששששש.] כיתה: י'6 שליטה. מקום לידה: ישראל. חברים- החבר\ה הכי טוב\ה? הכי מצחיק\ה? הכי שובב\ה? הכי יפה? הכי קרוב\ה? הכי דיכאוני\ת? הכי משוגע\ת? הכי פחדן\ית? אין לי חברים. תתבעו אותי. אהבה- יש לך חבר\ה? לא אם כן מה השם שלו\ה? מה אתם סתם כמה זמן אתם חברים? טוב דיי התנשקתם? מן הסתם לא. מה הדבר הכי נועז שעשיתם עד עכשיו ביחד? עוד לא נפגשנו! ועוד... ישנת עם המין השני בלי סקס? כן אמרת "אני אוהב\ת אותך" והתכוונת? לכלב שלי אולי. התנשקת עם המין השני? נניח. התנשקת עם בן מינך? לא מה לפי דעתך הגיל הכי המתאים לקיים סקס? 30. זה בא לי טוב עם הקריירה :) סתם אממ 17 ככה בעד\נגד- הומואים\לסביות: Who gives a SHIT פריקים: אנשים בלי אישיות פרחות: כנ"ל ערסים: כנ"ל לימודים: בעד, אבל במידה ובלי מבחנים. אהבה: בעד צבא: נגד. אינטרנט: בעד :) האם... אי פעם ברחת מהבית? לא ישנת ברחוב? לא הברזת משיעור כלשהו? כן העתקת במבחן? כן שיקרת למורים? כן נעצרת? לא חתכת? את מי ולמה נאנסת? לא עשית סקס? לא נפלת מהגג? לא היית בחו"ל? כן כתבת שאלון בעצמך? למרות שאין לי חיים. לא. שברת יד או רגל? לא קיבלת פחות מ-50 במבחן? חחח כיתה י' חברה :) בגדת באמון של חבר\ה? לא שיקרת לחבר\ה? כן שיקרת להורים? חחח כן איימת על מישהו? כן הלכת מכות? לא בעצם כיתה ד'... ימים פרועים עכשיו... מה את\ה לובש\ת?סווצ'רט וג'ינס. במה את\ה נוגע\ת? במקלדת, דהה את\ה מתכתב\ת עם מישהו אונליין? כע עם מי?שיר את\ה אוכל\ת? לא רואה טלוויזיה? לא עם מישהו בחדר? לא... ניסיון לסייבר או משו? עושה שיעורים? לא שומע\ת מוסיקה? לא את\ה עירום\ה? ברור. שר\ה? לא רוקד\ת? לא מה תעשה לאחר השאלון? אמות האם הוא היה נחמד? כן מה תעשה לכותב השאלון כשתראה אותו? כלום האם תמליץ עליו? לא.

yardenga

New member
אני

בכללי- שם: ירדן גיל: 13 וחצי כינוי: ירדן (?) גובה: מטר שישים וחמש משקל:44 מזל: אריה כיתה: ח מקום לידה: ישראל חברים- החבר\ה הכי טוב\ה? מממ אין - רבתי איתה והיא זונה הכי מצחיק\ה? ממממ חן או סנגאי הכי שובב\ה? סנגאי הכי יפה? ממ כנראה שאממ סנגאי (?) הכי קרוב\ה? אין.. בטח יערה או סתיו אבל הם לא ממש קרובות הכי דיכאוני\ת? חן הכי משוגע\ת?סנגאי הכי פחדן\ית?יערה אהבה- יש לך חבר\ה? לא אם כן מה השם שלו\ה? כמה זמן אתם חברים? התנשקתם? מה הדבר הכי נועז שעשיתם עד עכשיו ביחד? ועוד... ישנת עם המין השני בלי סקס? כן אמרת "אני אוהב\ת אותך" והתכוונת? לא אמרתי התנשקת עם המין השני? לא.. התנשקת עם בן מינך?לא מה לפי דעתך הגיל הכי המתאים לקיים סקס? 17 בעד\נגד- הומואים\לסביות: בעד! פריקים: מממ בעד.. אבל לא אלה שחשים את עצמם.. :S פרחות:נגדד ערסים:נגד לימודים: אני לא מאמינה שאני אומרת את זה אבל בעד אהבה:בעד צבא:ממממ אין לי מושג אינטרנט:בעד האם... אי פעם ברחת מהבית? ניסיתי ישנת ברחוב? לא הברזת משיעור כלשהו? כן העתקת במבחן?מממממ כ שיקרת למורים? כן נעצרת?ממ לא חתכת?את מה? חח סתם אממ כן אבל ששש נאנסת?לא תודה לאל עשית סקס?לא נפלת מהגג?לא היית בחו"ל?כן כתבת שאלון בעצמך? גן שברת יד או רגל? לא קיבלת פחות מ-50 במבחן? גן בגדת באמון של חבר\ה? יכול להיות שיקרת לחבר\ה? כן שיקרת להורים?כן איימת על מישהו? כן הלכת מכות?כן עכשיו... מה את\ה לובש\ת? ממ גקט שחור ארוך חולצת בצפר לבהנה ומכנס טייץ לבן ואדום במה את\ה נוגע\ת? במקלדת את\ה מתכתב\ת עם מישהו אונליין?כן עם מי? סנגאי את\ה אוכל\ת? לא רואה טלוויזיה?לא עם מישהו בחדר?לא עושה שיעורים?לא שומע\ת מוסיקה?כן את\ה עירום\ה?לא שר\ה?כן בערך רוקד\ת?לא מה תעשה לאחר השאלון?ביד.. סתם מאיפה לי? האם הוא היה נחמד? כן.. מה תעשה לכותב השאלון כשתראה אותו? ביד נוו חח מאיפה ליי?? האם תמליץ עליו? ממ כן

pompii

New member
עונה נה בננה

בכללי- שם:שלומית גיל:21 כינוי:יש הרבה גובה:1.61 משקל:52 מזל:דלי כיתה:אחרי צבא מקום לידה:אסף הרופא חברים- החבר\ה הכי טוב\ה?מורן הכי מצחיק\ה?מורן הכי שובב\ה?מורן,מור הכי יפה?כולן יפות הכי קרוב\ה?מור הכי דיכאוני\ת?אין כאלה הכי משוגע\ת?מורן הכי פחדן\ית?רותם אהבה- יש לך חבר\ה?לא אם כן מה השם שלו\ה? כמה זמן אתם חברים? התנשקתם? מה הדבר הכי נועז שעשיתם עד עכשיו ביחד? ועוד... ישנת עם המין השני בלי סקס?כן אמרת "אני אוהב\ת אותך" והתכוונת?כן התנשקת עם המין השני?כן התנשקת עם בן מינך?כן מה לפי דעתך הגיל הכי המתאים לקיים סקס?אין גיל מתאים, כשבשלים לכך בעד\נגד- הומואים\לסביות:בעד פריקים:בעד פרחות:בעד, צריך גם כאלה ערסים:יש ערסים חמודים=] לימודים:בעד אהבה:בעד צבא:בעד אינטרנט:בעד האם... אי פעם ברחת מהבית?לא ישנת ברחוב?לא הברזת משיעור כלשהו?כן העתקת במבחן?כן שיקרת למורים?כן נעצרת?לא חתכת?כן נאנסת?לא עשית סקס?כן נפלת מהגג?לא היית בחו"ל?כן כתבת שאלון בעצמך?לא שברת יד או רגל?לא קיבלת פחות מ-50 במבחן?כן בגדת באמון של חבר\ה?כן שיקרת לחבר\ה?כן שיקרת להורים?כן איימת על מישהו?לא הלכת מכות?לא עכשיו... מה את\ה לובש\ת?פיג'מה במה את\ה נוגע\ת?במקלדת את\ה מתכתב\ת עם מישהו אונליין?כן עם מי?ידיד את\ה אוכל\ת?לא רואה טלוויזיה?גם עם מישהו בחדר?לא עושה שיעורים?לא שומע\ת מוסיקה?לא את\ה עירום\ה?לא שר\ה?לא רוקד\ת?לא מה תעשה לאחר השאלון?טלויזיה...אייסיקיו האם הוא היה נחמד?חמוד מה תעשה לכותב השאלון כשתראה אותו?לא אדע שזה הוא האם תמליץ עליו?לא

למעלה