Curious AnGeL
New member
עונה...
בכללי- שם: יולי גיל: 18 כינוי: יול גובה: 1.58 משקל: שנייה.. מזל: עקרב כיתה: י"ב מקום לידה: סיביר חברים- החבר\ה הכי טוב\ה? טל הכי מצחיק\ה? טל הכי שובב\ה? לונה.. הכי יפה? אהם.. הכי קרוב\ה? לא יודעת הכי דיכאוני\ת? אנערף הכי משוגע\ת? לונה הכי פחדן\ית? אני אהבה- יש לך חבר\ה? כן אם כן מה השם שלו\ה? טל כמה זמן אתם חברים? עוד מעט שנתיים התנשקתם? מה פתאום.. מה הדבר הכי נועז שעשיתם עד עכשיו ביחד? נגעתי לו בכתף ועוד... ישנת עם המין השני בלי סקס? כן.. נראה לי.. אמרת "אני אוהב\ת אותך" והתכוונת? כן התנשקת עם המין השני? כן התנשקת עם בן מינך? כן.. מזמן.. מה לפי דעתך הגיל הכי המתאים לקיים סקס? 16-17 בעד\נגד- הומואים\לסביות:
פריקים:
פרחות:
ערסים:
לימודים:
אהבה:
צבא:
אינטרנט:
האם... אי פעם ברחת מהבית? לא שזכור לי ישנת ברחוב? לא.. חח מה אני הומלסית
הברזת משיעור כלשהו? דה העתקת במבחן? יאפ שיקרת למורים? כן.. נעצרת? לא חתכת? את החולצה
נאנסת? לא עשית סקס? כן נפלת מהגג? לא היית בחו"ל? כן.. בערך.. כתבת שאלון בעצמך? כן שברת יד או רגל? לא קיבלת פחות מ-50 במבחן? כן.. בגדת באמון של חבר\ה? אנערף שיקרת לחבר\ה? אנערף.. לא נראה לי.. שיקרת להורים? לא זוכרת איימת על מישהו? כן הלכת מכות? כן עכשיו... מה את\ה לובש\ת? טרנינג שחור + חולצת בצפר שחורה במה את\ה נוגע\ת? במקלדת את\ה מתכתב\ת עם מישהו אונליין? לא עם מי? אפחד את\ה אוכל\ת? לא רואה טלוויזיה? שומעת עם מישהו בחדר? הכלבה שלי עושה שיעורים? לא שומע\ת מוסיקה? מהטלויזיה את\ה עירום\ה? אם אני לובשת בגדים אז לא.. שר\ה? לא חח רוקד\ת? גם לא.. מה תעשה לאחר השאלון? לישון האם הוא היה נחמד? כן מה תעשה לכותב השאלון כשתראה אותו? כלום האם תמליץ עליו? ממ..
בכללי- שם: יולי גיל: 18 כינוי: יול גובה: 1.58 משקל: שנייה.. מזל: עקרב כיתה: י"ב מקום לידה: סיביר חברים- החבר\ה הכי טוב\ה? טל הכי מצחיק\ה? טל הכי שובב\ה? לונה.. הכי יפה? אהם.. הכי קרוב\ה? לא יודעת הכי דיכאוני\ת? אנערף הכי משוגע\ת? לונה הכי פחדן\ית? אני אהבה- יש לך חבר\ה? כן אם כן מה השם שלו\ה? טל כמה זמן אתם חברים? עוד מעט שנתיים התנשקתם? מה פתאום.. מה הדבר הכי נועז שעשיתם עד עכשיו ביחד? נגעתי לו בכתף ועוד... ישנת עם המין השני בלי סקס? כן.. נראה לי.. אמרת "אני אוהב\ת אותך" והתכוונת? כן התנשקת עם המין השני? כן התנשקת עם בן מינך? כן.. מזמן.. מה לפי דעתך הגיל הכי המתאים לקיים סקס? 16-17 בעד\נגד- הומואים\לסביות: