שאלון Oo [ביזארי למדי XD]

שמוליקיפוד @$@#$ ../images/Emo219.gif../images/Emo99.gif

לעולם אני לא אשכח איך בזכות הספר הזה למדתי לקרוא בגיל 5
. המילה הראשונה שקראתי הייתה שמוליקיפוד XD.

ofekido

New member
עונהה!

אוהב תותים? קצתתת.. סמסונג או נוקיה? סמסונג גרביים עם פסים או נקודות? פסים חולצה ארוכה או קצרה? ארוכה צמר או כותנה? כותנה סטריאו או פטיפון.? סטריאו הגדרות-טוב או רע? טוב דיקסמן/MP3? MP3 אפור/לבן? לבןן רדיאטור או מפזר חום? מפזר חוםם את/ה גר עם ההורים? כן ממחזר בטריות? לאאא מה הסרט האחרון שראית? השטן לובשת פראדה חורף עם ימים ארוכים, או קיץ עם ימים קצרים? קיץ ימים קצרים קוף או בננה? קוףףף! את/ה עונד תכשיטים [לאו דווקא עכשיו]? כןן מוריד שירים/סרטים מהנט? כןן זכוכית/פלסטיק? זכוכית מה דעתך על מטריות? שונאת מטריותתת קורא/ת תחזיות אסטרולוגיות? ברוררר אילו שפות את/ה דוברת חוץ מעברית? אנגליתת! אוהב ללכת לרופא שיניים/ אורטודנט? לאאא היית רוצה לעבור לגור במאדים? לאא מה יש לי לעשות שם?? ספר לא מומלץ שקראת? אורי איכככ (קראתי אותו רק בשביל עבודהה) זיכרון טוב שיש לך מהילדות? לא זוכרתת... שם לק? כן (שחור) גיטרה/קונטרה באס.? גיטרה מישהו שרציתם לתלות היום? את אחי... מסדרים את המיטה בבוקר? לא ריח אהוב? פרחיםם! איזה מגמות אתם לומדים [ואו למדתם] בתיכון?עוד לא לומדת מגמות... תיק גב/ צד? צד צבע בשיער? שחור

גליזה

New member
אפצ'י

אוהב תותים?עם שמנת,או סוכר סמסונג או נוקיה?קשה להחליט
גרביים עם פסים או נקודות?פסים!
חולצה ארוכה או קצרה?ארוכה?
צמר או כותנה?ממממממ כותנה סטריאו או פטיפון.?סטריאו הגדרות-טוב או רע?מה?
דיקסמן/MP3?שניהם
אפור/לבן?גם
רדיאטור או מפזר חום?אה...רדיאטור,אבל כרגע יש מפזר חום ואני בכל זאת אוהבת'ותו
את/ה גר עם ההורים?כן ממחזר בטריות?לעיתים רחוקות
מה הסרט האחרון שראית?מי זוכר:| חורף עם ימים ארוכים, או קיץ עם ימים קצרים?מממ..במבה קוף או בננה?בננה
את/ה עונד תכשיטים [לאו דווקא עכשיו]?בד"כ לא מוריד שירים/סרטים מהנט?מורידה שירים ואז קונה את הדיסקים
זכוכית/פלסטיק?זכוכית מה דעתך על מטריות?הן שקסיות,אך נשברות מהר מידי >< קורא/ת תחזיות אסטרולוגיות?לעיתים אילו שפות את/ה דוברת חוץ מעברית?אנגלית
אוהב ללכת לרופא שיניים/ אורטודנט?לא היית רוצה לעבור לגור במאדים?לא ספר לא מומלץ שקראת?מי זוכר זיכרון טוב שיש לך מהילדות?
מצאתם את מי לשאול שם לק?רק שקוף.או מחזק. גיטרה/קונטרה באס.?גיטרה
מישהו שרציתם לתלות היום?לא רציתי ^^' מסדרים את המיטה בבוקר?לא ריח אהוב?של שוקולד,של פרחים...
איזה מגמות אתם לומדים [ואו למדתם] בתיכון?מד"ח (יצאתי ממחול
*מתאפקת שלא לבכות*) תיק גב/ צד?גב צבע בשיער?אין

fluppster

New member
עונה

אוהב תותים? כן סמסונג או נוקיה? נוקיה גרביים עם פסים או נקודות? פסים חולצה ארוכה או קצרה? קצרה צמר או כותנה? כותנה סטריאו או פטיפון.? סטריאו הגדרות-טוב או רע? טוב דיקסמן/MP3? MP3 אפור/לבן? לבן רדיאטור או מפזר חום? רדיאטור את/ה גר עם ההורים? לא ממחזר בטריות? לא מה הסרט האחרון שראית? "המרדף לאושר" (סרט חדש עם וויל סמית' והבן שלו. ממליצה!!!!!) חורף עם ימים ארוכים, או קיץ עם ימים קצרים? קיץ עם ימים קצרים. קוף או בננה? בננה. את/ה עונד תכשיטים [לאו דווקא עכשיו]? כן. מוריד שירים/סרטים מהנט? לא (אין לי מחשב). זכוכית/פלסטיק? זכוכית. מה דעתך על מטריות? מגנות מפני הגשם... קורא/ת תחזיות אסטרולוגיות? לא. אילו שפות את/ה דוברת חוץ מעברית? אנגלית. אוהב ללכת לרופא שיניים/ אורטודנט? לא! היית רוצה לעבור לגור במאדים? לא, אבל הייתי שמחה לבקר שם. ספר לא מומלץ שקראת? באדולינה. נשברתי באמצע (והוא דווקא ספר קצר...). זיכרון טוב שיש לך מהילדות? טיול לאירופה בגיל 12 עם אימא שלי ואחותי. שם לק? לא. גיטרה/קונטרה באס.? לא יודעת לנגן, אבל רוצה ללמוד לנגן על גיטרה. מישהו שרציתם לתלות היום? הבוס שלי בעבודה.... מסדרים את המיטה בבוקר? לא. ריח אהוב? היה לי פעם שמפו בריח לימונענע, שהייתי עומדת במקלחת שעות ומסניפה אותו.... איזה מגמות אתם לומדים [ואו למדתם] בתיכון? למדתי מחשבים וכימיה. תיק גב/ צד? צד. צבע בשיער? אדום.

למעלה