שאלון

helisimslove

New member
שאלון../images/Emo99.gif

שם: גיל: אתר מועדף: פורום מועדף: כיתה: צבע אהוב: מקום מגורים: חושב שעישון זה: איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?: האם אתה מעשן?: תוכנית טלויזיה שווה: תוכנית טלויזיה שנואה: מורה אהובה: מורה שנואה: מקצוע אהוב: מקצוע שנוא: בית ספר: אם היתה לך את האפשרות לשנות שם לאיזה שם היית משנה?: מזל: אם הייתה לך את האפשרות לשנות מזל לאיזה מזל היית משנה: איזה תכונות טובות את חושב שיש לך: איזה תכונות רעות אתה חושב שיש לך: בן\בת: מה היית רוצה ליהיות:להישאר במין שלך או ליהיות המין השני(למשל את בת אז תכתבי אם את רוצה להישאר בת או ליהיות בן ולמה
): אם היה לך עולם משלך מה היית שם בוף לאיזה גיל אתה מחכה להגיע והכי רוצה ליהיות?: טוב אין לי עוד שאלות. אז ביי ביי ביי ביי ו:ביי ו(אנא השלם): חלי

helisimslove

New member
עונה../images/Emo99.gif

שם:חלי גיל:11 ו8 ימים אתר מועדף:תפוז וטיפו פורום מועדף:סקרים ושאלונים משחקי סימס וסים סיטי כיתה:ה צבע אהוב:סגול מקום מגורים:קרית מוצקין חושב שעישון זה:חרא
איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?:לא יודעת באסה.. האם אתה מעשן?:חס וחסה תוכנית טלויזיה שווה:השמינייה וקטנטנות תוכנית טלויזיה שנואה:השיר שלנו. מורה אהובה:לימור מורה שנואה:מלי מקצוע אהוב:הכל מקצוע שנוא:כלום בית ספר:בגין אם היתה לך את האפשרות לשנות שם לאיזה שם היית משנה?:מעיין מזל:עקרב אם הייתה לך את האפשרות לשנות מזל לאיזה מזל היית משנה:מאזניים איזה תכונות טובות את חושב שיש לך:אמממ.. איזה תכונות רעות אתה חושב שיש לך:סקרנות יתר בן\בת:בת מה היית רוצה ליהיות:להישאר במין שלך או ליהיות המין השני(למשל את בת אז תכתבי אם את רוצה להישאר בת או ליהיות בן ולמה):בת כי זה הכי כיף בעולם אם היה לך עולם משלך מה היית שם בו:ממתקים מחשבים ולויזיות הכל הכל את כל המשחקים בעולם את כל החברות שלי והמשפחה לאיזה גיל אתה מחכה להגיע והכי רוצה ליהיות?:15 טוב אין לי עוד שאלות. אז ביי ביי ביי ביי ו:ביי ו(אנא השלם):דיי חחח חלי

cohenet91

New member
עונה

שם: ענת. גיל: 15. אתר מועדף: תפוז? פורום מועדף: לא יודעת. כיתה: י'. צבע אהוב: כחול
מקום מגורים: מרכז. חושב שעישון זה: חרא. איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?: אם הם חשובים לי- ברור. האם אתה מעשן?: לא. תוכנית טלויזיה שווה: אפקט הפחד. תוכנית טלויזיה שנואה: חקירה בתעופה
מורה אהובה: ירדנה! מורה שנואה: אין ממש. מקצוע אהוב: לוידעת
מקצוע שנוא: לוידעת =( בית ספר: תיכון. אם היתה לך את האפשרות לשנות שם לאיזה שם היית משנה?: רותם (כפרעליה). מזל: אריה. אם הייתה לך את האפשרות לשנות מזל לאיזה מזל היית משנה: מי מאמין בחרא הזה?! איזה תכונות טובות אתה חושב שיש לך: נאמנות, אחריות, רגישות... איזה תכונות רעות אתה חושב שיש לך: חעתים מעצבנת, לעתים טיפשה. בן\בת: בת (טוב שנזכרתם לשאול
). מה היית רוצה ליהיות:להישאר במין שלך או ליהיות המין השני(למשל את בת אז תכתבי אם את רוצה להישאר בת או ליהיות בן ולמה): להישאר בת, כי אין לי ז'. אם היה לך עולם משלך מה היית שם בו? אוקיינוס עם דולפינים ומטוסי בשביל באנג'י. לאיזה גיל אתה מחכה להגיע והכי רוצה ליהיות?: 16
טוב אין לי עוד שאלות. אחלה.

עונה../images/Emo13.gif ../images/Emo14.gif

שם: חן.
אתר מועדף: האתר הרשמי של הראל סקעת
.
פורום מועדף: הראל
.
כיתה: ו'.
צבע אהוב: סגול.
מקום מגורים: ירושלים.
חושב שעישון זה: מגעיל
.
איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?: לא יודעת.
האם אתה מעשן?: לא! חס ואגס!
תוכנית טלויזיה שווה: כוכב נולד.
תוכנית טלויזיה שנואה: כלבוטק?
מורה אהובה: אמ, תנו לי לחשוב על זה...
מורה שנואה: פסי, ויש לי גם מורה שנוא - סאסי!!!
מקצוע אהוב: ספורט.
מקצוע שנוא: חשבון.
אם היתה לך את האפשרות לשנות שם לאיזה שם היית משנה?: לליהי.
מזל: אריה.
אם הייתה לך את האפשרות לשנות מזל לאיזה מזל היית משנה: לא הייתי משנה.
איזה תכונות טובות את חושב שיש לך: אמ, חוש הומור, צניעות.
איזה תכונות רעות אתה חושב שיש לך: קנאות לפעמים.
בן\בת: בת
.
מה היית רוצה להיות: להשאר במין שלך או ליהיות המין השני? זה בסדר, אני מרוצה.
אם היה לך עולם משלך מה היית שם בו? לא יודעת.
לאיזה גיל אתה מחכה להגיע והכי רוצה ליהיות?: 12?
ביי ביי.
ו(אנא השלם): ביי? הודגש באמצעות מדגישומטיק

I N S T I N C T

New member
אני../images/Emo163.gif../images/Emo66.gif../images/Emo192.gif

שם:שיר גיל:13 אתר מועדף:האתר הרשמי של הראל פורום מועדף:הראל כיתה:ח' צבע אהוב:ורוד מקום מגורים:מרכז חושב שעישון זה:גרועעעע, מזיק, מגעיל, מסריח איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?מחר אני הולכת לקורס.. אני יגיד לכם האם אתה מעשן?:לא!!!! חלילה!! תוכנית טלויזיה שווה:האלופה תוכנית טלויזיה שנואה:אממ מורה אהובה:אפ'חד מורה שנואה:אממ ספרות, מתמטיקה מקצוע אהוב:מתמטיקה.. אם כבר מקצוע שנוא:ספרות, היסטוריה, צרפתית בית ספר:מגעיל
אם היתה לך את האפשרות לשנות שם לאיזה שם היית משנה?ליאור\שירי\ שירה\ ליאן\אגם ואני לא אוהבת את אגם רודברג מזל:בתולה אם הייתה לך את האפשרות לשנות מזל לאיזה מזל היית משנה:אממ לא דעת איזה תכונות טובות את חושב שיש לך:נאמנה, כנה איזה תכונות רעות אתה חושב שיש לך:פזיזות בן\בת:בתת מה היית רוצה ליהיות:להישאר במין שלך או ליהיות המין השני(למשל את בת אז תכתבי אם את רוצה להישאר בת או ליהיות בן ולמה):לא אם היה לך עולם משלך מה היית שם בו? שלום
לאיזה גיל אתה מחכה להגיע והכי רוצה ליהיות?:18 טוב אין לי עוד שאלות. אז ביי ביי ביי ביי ו:ביי ו(אנא השלם): חלי

hilonet14

New member
עוננו'ש חחח

שם: הילה גיל:14 אתר מועדף: תפוז ו.. YouTube פורום מועדף: רובי וויליאמס וסקרים ושאלונים כיתה: ט' צבע אהוב: כל הצבעים מקום מגורים:באר שבע חושב שעישון זה: בולשיט! איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?: אני עושה "הרצאות" חחח האם אתה מעשן?: לא תוכנית טלויזיה שווה: סופר נני חחחח סתם תוכנית טלויזיה שנואה: לא שידוע לי מורה אהובה: אין
מורה שנואה: כולםםם חחח מקצוע אהוב: אנגלית {מוזר..} מקצוע שנוא: ערבית {לא שיש לי בעייה איתם...==]]] } בית ספר: --- אם היתה לך את האפשרות לשנות שם לאיזה שם היית משנה?: לא הייתי משנה מזל: בתולההה אם הייתה לך את האפשרות לשנות מזל לאיזה מזל היית משנה: מרוצה מהמזל! איזה תכונות טובות את חושב שיש לך: תשאלו אנשים אחרים.. אני לא יכולה להגיד על עצמי... =] איזה תכונות רעות אתה חושב שיש לך: כנ"ל בן\בת: בת מה היית רוצה ליהיות:להישאר במין שלך או ליהיות המין השני(למשל את בת אז תכתבי אם את רוצה להישאר בת או ליהיות בן ולמה): ברוררררר להיות בת! אם היה לך עולם משלך מה היית שם בו: לא יודעת =]] משהו יפה בטוח! לאיזה גיל אתה מחכה להגיע והכי רוצה ליהיות?: אחרי צבאאאאאאא טוב אין לי עוד שאלות. היה נחמדדדד אז בבבזזזזז ביי ביי ביי ביי ו:ביי ו(אנא השלם): לילה טופ??

coullette

New member
גכגכבהדג

אתר מועדף: יוטוב פורום מועדף: אין צבע אהוב: כחול מקום מגורים: ראשון לציון חושב שעישון זה: נחמד אבל לא בריא איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?: מראה להם צילומים של ריאות שחורות מרוב עישון? האם אתה מעשן?: לפעמים אם היתה לך את האפשרות לשנות שם לאיזה שם היית משנה?: שמחה מזל: סרטן אם הייתה לך את האפשרות לשנות מזל לאיזה מזל היית משנה: דגים אולי איזה תכונות טובות את חושב שיש לך: לא יודעת איזה תכונות רעות אתה חושב שיש לך: הרבה מה היית רוצה ליהיות:להישאר במין שלך או ליהיות המין השני(למשל את בת אז תכתבי אם את רוצה להישאר בת או ליהיות בן ולמה): להיות גבר.הייתי רוצה לדעת מה עובר להם בראש אם היה לך עולם משלך מה היית שם בוף: הייתי שמה בו בוף לאיזה גיל אתה מחכה להגיע והכי רוצה ליהיות?: הייתי רוצה לחזור לגיל 17

עונה../images/Emo110.gif

שם: סמדר גיל: 14 וחצי אתר מועדף: נגיד שתפוז
פורום מועדף: השיר שלנו כיתה: ט' צבע אהוב: שחור, סגול, כחול וירוק מקום מגורים: חיפה חושב שעישון זה: סבבה. איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?: למה שיפסיקו? האם אתה מעשן?: עוד לא
תוכנית טלויזיה שווה: משחק החיים ז"ל. תוכנית טלויזיה שנואה: מה יש לשנוא? מורה אהובה: נגיד שהמורות לספרות, ספורט ואנגלית מורה שנואה: כל השאר. מקצוע אהוב: ספרות מקצוע שנוא: כל השאר בית ספר: הלו, נסחפת. אם היתה לך את האפשרות לשנות שם לאיזה שם היית משנה?: יעלה [הוגים את זה Ye'ela, לא Yaela] מזל: שור אם הייתה לך את האפשרות לשנות מזל לאיזה מזל היית משנה: אמ, אריה. איזה תכונות טובות את חושב שיש לך: כנות איזה תכונות רעות אתה חושב שיש לך: רגישות בן\בת: בת
מה היית רוצה ליהיות:להישאר במין שלך או ליהיות המין השני(למשל את בת אז תכתבי אם את רוצה להישאר בת או ליהיות בן ולמה?): להישאר בת.. אם היה לך עולם משלך מה היית שם בוף את יעל
וזהו. לאיזה גיל אתה מחכה להגיע והכי רוצה ליהיות?: לא יודעת טוב אין לי עוד שאלות. מגניב. הודגש באמצעות מדגישומטיק

Cry for You

New member
../images/Emo221.gif עונה../images/Emo13.gif

שם: אלכס. גיל: 14 וחצי אתר מועדף:כעיקרון ישרא. פורום מועדף:אופנה אלטרנטיבית, ואת הפורום הזה לשעות הפנאי. כיתה: ט' צבע אהוב: אני אוהבת את כל הצבעים. מקום מגורים: ב"ש חושב שעישון זה: חרא איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?: לא יודעת, כשניסיתי זה לא ממש עבד. האם אתה מעשן?: חס וחלילה. תוכנית טלויזיה שווה:על טבעי. תוכנית טלויזיה שנואה: חילופי נשים או משהו כזה. מורה אהובה: מתמטיקה. אבל זה מורהXD מורה שנואה: לא יודעת. מקצוע אהוב: מתמ' וספרות. מקצוע שנוא: פיזיקה ותושב"ע.וזה"ב. בית ספר: מקיף ממלכתי דתי אמי"ת :S אם היתה לך את האפשרות לשנות שם לאיזה שם היית משנה?: לא יודעת, אמה כנראה. מזל: שור
אם הייתה לך את האפשרות לשנות מזל לאיזה מזל היית משנה: לא רוצה לשנות מזל. המזל שלי טוב מספיק
איזה תכונות טובות את חושבת שיש לך: הקשבה. איזה תכונות רעות אתה חושב שיש לך: קנאה. בן\בת: בת [נזכרתם לשאול.] מה היית רוצה ליהיות:להישאר במין שלך או ליהיות המין השני(למשל את בת אז תכתבי אם את רוצה להישאר בת או ליהיות בן ולמה): רוצה להישאר להיות בת. טוב לי מספיק ככה. אם היה לך עולם משלך מה היית שם בו: אנשים טובים. לאיזה גיל אתה מחכה להגיע והכי רוצה ליהיות?: 16. אין ממש סיבה.

עונה

שם: עדי גיל: 17 וחצי אתר מועדף: פורום מועדף: כיתה: יב' צבע אהוב: ירוק מקום מגורים: רחובות חושב שעישון זה: בעעעעעע איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?: סתם דופק ת'חיים האם אתה מעשן?: לא תוכנית טלויזיה שווה: אמממ אמממ אמממ לא יודעת חחחח =] מה זה השטויות האלה.. ועוד תוכניות בידור תוכנית טלויזיה שנואה: תוכניות בישול יאאאקקק מורה אהובה: סוציולוגיה מורה שנואה: ספורט מקצוע אהוב: סוציולוגיה =] מקצוע שנוא: ספורט חחח בית ספר: אם היתה לך את האפשרות לשנות שם לאיזה שם היית משנה?: אמממ לא יודעת מזל: שור אם הייתה לך את האפשרות לשנות מזל לאיזה מזל היית משנה: לא יודעת.. קשת אולי איזה תכונות טובות את חושב שיש לך: ממצחיקהה ואמממ לא יודעת איזה תכונות רעות אתה חושב שיש לך: רכושנות לפעמיים בן\בת: בת מה היית רוצה ליהיות:להישאר במין שלך או ליהיות המין השני(למשל את בת אז תכתבי אם את רוצה להישאר בת או ליהיות בן ולמה): להישאר בת... כי זה נחמד אם היה לך עולם משלך מה היית שם בו: מוזיקה מוזיקה ועוד מוזיקה ומלא חברים ומסיבות לאיזה גיל אתה מחכה להגיע והכי רוצה ליהיות?: להישאר בגיל שלי =]

Shame in you

New member
../images/Emo35.gif

שם: גיל: 17 אתר מועדף: פורומי תפוז פורום מועדף: סיפורים מהחיים, נראה לי כיתה: י"ב צבע אהוב: מקום מגורים: באר שבע חושב שעישון זה: רע איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?: אי אפשר. האם אתה מעשן?: כן, למרבה הפלא. תוכנית טלויזיה שווה: לא יודעת תוכנית טלויזיה שנואה: ראיתי את "שכל העולם ישמע" בשבוע שעבר וזה היה פשוט מגוחך עד דמעות. מורה אהובה: מחנכת מורה שנואה: מקצוע אהוב: היסטוריה מקצוע שנוא: בית ספר: אם היתה לך את האפשרות לשנות שם לאיזה שם היית משנה?: ממממ...שאלה טובה מזל: אין אם הייתה לך את האפשרות לשנות מזל לאיזה מזל היית משנה: איזה תכונות טובות את חושב שיש לך: חוכמה? איזה תכונות רעות אתה חושב שיש לך: חוכמה? בן\בת: בת מה היית רוצה ליהיות:להישאר במין שלך או ליהיות המין השני(למשל את בת אז תכתבי אם את רוצה להישאר בת או ליהיות בן ולמה): להיות בן. כי זה הרבה יותר קל. אם היה לך עולם משלך מה היית שם בו: אנשים טובים וצדק לאיזה גיל אתה מחכה להגיע והכי רוצה ליהיות?: לא יודעת טוב אין לי עוד שאלות. יופי.

Yaaraus

New member
עונה =)

שם: יערה
אתר מועדף: www.xmsims.com
פורום מועדף: משחקי סימס וסים סיטי
כיתה: ט'2
צבע אהוב: שחור
מקום מגורים: באר שבע
חושב שעישון זה: דוחה
איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?: לא יודעת....
האם אתה מעשן?:לאא
תוכנית טלויזיה שווה:השמיניה
תוכנית טלויזיה שנואה:הרצועה
מורה אהובה: מרים
מורה שנואה:אנה
מקצוע אהוב:של"ח
מקצוע שנוא:איכסטוריה
בית ספר:דוד טוביהו
אם היתה לך את האפשרות לשנות שם לאיזה שם היית משנה?:לא הייתי משנה
מזל:דלי
אם הייתה לך את האפשרות לשנות מזל לאיזה מזל היית משנה:שור
איזה תכונות טובות את חושב שיש לך:נחמדה ומצחיקה
איזה תכונות רעות אתה חושב שיש לך:עצלנית
בן\בת:בת
מה היית רוצה ליהיות:להישאר במין שלך או ליהיות המין השני(למשל את בת אז תכתבי אם את רוצה להישאר בת או ליהיות בן ולמה):אני אשאר בת
אם היה לך עולם משלך מה היית שם בו? הרבה דברים....
לאיזה גיל אתה מחכה להגיע והכי רוצה ליהיות?:16
טוב אין לי עוד שאלות.יופי ביי
אז ביי
ביי: בייי
ביי: בעיייי
ביי: בעיייייייייי
ביי: בעיייייייייייייייייי
ו:ביי:בעיייייייייייייייייייייייייייי
ו(אנא השלם): בעיייייייייייייייייייי

נושבו

New member
עונה../images/Emo9.gif

שם: נועה גיל: 16 עוד מעט אתר מועדף: MSN, וואלה פורום מועדף: www.lilu.co.il/forum כיתה: י' צבע אהוב: ורוד מקום מגורים: רחובות
חושב שעישון זה: מסריח איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק
אי אפשר ממש לשכנע אותם להפסיק.. הם לא מקשיבים לאף אחד:S אבל הייתי מנסה לקחת אותם לאיזושהי הרצאה מעניינת לנוער כמה שהעישון הוא לא טוב האם אתה מעשן
בחיים לא תוכנית טלויזיה שווה: כיום? אני רואה רק השמינייה תוכנית טלויזיה שנואה: אממ כל התוכניות ספורט למיניהן מורה אהובה: המורה לתנ"ך, לספורט ולהיסטוריה מורה שנואה: אממ אין ממש.. אני שונאת את המנהלת של הבצפר שלנו
מקצוע אהוב: קולנוע מקצוע שנוא: כמו כולם-->מ-ת-מ-ט-י-ק-ה
בית ספר: פלך אם היתה לך את האפשרות לשנות שם לאיזה שם היית משנה
לא באלי לשנות את השם שלי:) מזל: גדי אם הייתה לך את האפשרות לשנות מזל לאיזה מזל היית משנה: אממ טוב לי עם המזל שלי! אבל אולי לדגים או מאזניים איזה תכונות טובות את חושב שיש לך: מקשיבה, מסודרת, אחראית, נאמנה איזה תכונות רעות אתה חושב שיש לך: נלחצת מהר כשיש עליי עומס, קצת קשה לי להפתח כלפי אנשים, די ביישנית בן\בת:
מה היית רוצה ליהיות: להישאר במין שלי
אם היה לך עולם משלך מה היית שם בו
שכל הבגדים של blue bird לא יהיו יקרים כלכך, שכל הממתקים והחטיפים והשקולדים יחשבו כמאכלים דיאטטים. והייתי עושה שכל האנשים יהיו נחמדים, שלא יהיה דבר כזה בגרויות-שיהיה רק יסודי ועוד מלאמלאמאלמאלמלא דברים הייתי משנה ומוסיפה.. תאמינו לי שלא חסר. לאיזה גיל אתה מחכה להגיע והכי רוצה ליהיות
צבא!!

...

שם:טל גיל:14 אתר מועדף: פורום מועדף: כיתה:ט צבע אהוב:שחור וחום מקום מגורים:צפון חושב שעישון זה:טוב איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?: האם אתה מעשן?:כן תוכנית טלויזיה שווה:מלא תוכנית טלויזיה שנואה:טלטאביז ורן וסטימפי.זה מגעיל. מורה אהובה:טלי,דני,ענת,ברק מורה שנואה:וואו יש יותר מידי. מקצוע אהוב:אין מקצוע שנוא:מתמטיקה ופיזיקה בית ספר:?? אם היתה לך את האפשרות לשנות שם לאיזה שם היית משנה?:הרבה רעיונות יש לי מזל:תאומים אם הייתה לך את האפשרות לשנות מזל לאיזה מזל היית משנה:טוב לי ככה.. איזה תכונות טובות את חושב שיש לך: איזה תכונות רעות אתה חושב שיש לך: בן\בת:בת מה היית רוצה ליהיות:להישאר במין שלך או ליהיות המין השני(למשל את בת אז תכתבי אם את רוצה להישאר בת או ליהיות בן ולמה): אם היה לך עולם משלך מה היית שם בוף לאיזה גיל אתה מחכה להגיע והכי רוצה ליהיות?:16

דנטל

New member
מאוהב

שם: דנה גיל: 33 אתר מועדף: תפוז פורום מועדף: בחתימה שלי כיתה: כ"ח צבע אהוב: אדום מקום מגורים: תל אביב חושב שעישון זה: דבילי איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?: לא אטרח, שיחנקו מצידי האם אתה מעשן?: לא תוכנית טלויזיה שווה: פיפס מיי רייד תוכנית טלויזיה שנואה: סקס והעיר הגדולה, חבורת סמרטוטיות פאתטיות (חוץ מסמנתה) מורה אהובה: המנהלת שגם היתה המחנכת וגם לימדה מתמטיקה מורה שנואה: לאה ואראלה מהיסודי מקצוע אהוב: לשון מקצוע שנוא: היסטוריה בית ספר: תיכון אם היתה לך את האפשרות לשנות שם לאיזה שם היית משנה?: דנטל מזל: טלה אם הייתה לך את האפשרות לשנות מזל לאיזה מזל היית משנה: רק טלה! איזה תכונות טובות את חושב שיש לך: חותרת לצדק איזה תכונות רעות אתה חושב שיש לך: עצבנית בן\בת: בת מה היית רוצה ליהיות:להישאר במין שלך או ליהיות המין השני(למשל את בת אז תכתבי אם את רוצה להישאר בת או ליהיות בן ולמה): בת, כי הייתי מתביישת להתחיל עם מישהי אם היה לך עולם משלך מה היית שם בו: יותר לילה ובילויים לאיזה גיל אתה מחכה להגיע והכי רוצה ליהיות?: כבר עברתי את הגיל טוב אין לי עוד שאלות. אז ביי ביי ביי ביי ו:ביי ו(אנא השלם): תהיה בריא

דללה

New member
../images/Emo99.gif

שם: שני גיל: רבע ל18 אתר מועדף: זה לא פייר.. אני מנהלת בתפוז אז אני חייבת להגיד שתפוז
פורום מועדף: הפורום שלי כמובן
כיתה: י"ב צבע אהוב: שחור מקום מגורים: ר"ג חושב שעישון זה: מרגיע, אבל עדי ףשלא איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?: לא הייתי מנסה... האם אתה מעשן?: כבר לא תוכנית טלויזיה שווה: ארתור
תוכנית טלויזיה שנואה: יש הרבה מורה אהובה: יש כמה מורה שנואה: המורה לאזרחות!!! מקצוע אהוב: אנגלית/ערבית מקצוע שנוא: אזרחות/היסטוריה בית ספר: אני מסגירה את עצמי! סתם.. בליך
אם היתה לך את האפשרות לשנות שם לאיזה שם היית משנה?: אולי נעה.. מזל: דלי אם הייתה לך את האפשרות לשנות מזל לאיזה מזל היית משנה: לא הייתי משנה איזה תכונות טובות את חושב שיש לך: אכפתיות, עזרה.. איזה תכונות רעות אתה חושב שיש לך: חוסר סבלנות בן\בת: בת מה היית רוצה ליהיות:להישאר במין שלך או ליהיות המין השני(למשל את בת אז תכתבי אם את רוצה להישאר בת או ליהיות בן ולמה): להישאר... טוב לי ככה... אם היה לך עולם משלך מה היית שם בו: מיטה, אוכל, טלפון, טלויזיה, מחשב ואוטו
לאיזה גיל אתה מחכה להגיע והכי רוצה ליהיות?: 18 טוב אין לי עוד שאלות. אוקיי אז ביי- ביי ביי- ביי ביי- ביי ביי- ביי ו:ביי- טוב ביי!!!! ו(אנא השלם): סעי לשלום!

1Shir

New member
מנצלת הזדמנות שאני בשיחת טלפון...

שם: שיר גיל: 24 אתר מועדף: תפוז פורום מועדף: מצעדים וביקורת מוזיקה, תיקים באפלה כיתה: ? צבע אהוב: ורוד מקום מגורים: הרצליה חושב שעישון זה: נחמד רק בכמות מעטה, לא יותר מכמה ביום איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק? יקר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וגם מסריח האם אתה מעשן? לא תוכנית טלויזיה שווה: טלנובלה בע"מ תוכנית טלויזיה שנואה: חדשות אם היתה לך את האפשרות לשנות שם לאיזה שם היית משנה? לין מזל: תאומים אם הייתה לך את האפשרות לשנות מזל לאיזה מזל היית משנה: דלי איזה תכונות טובות את חושבת שיש לך: אינטיליגנציה איזה תכונות רעות את חושבת שיש לך: לחוצה בן\בת: בת מה היית רוצה להיות:להישאר במין שלך או להיות המין השני: להישאר לאיזה גיל אתה מחכה להגיע והכי רוצה להיות? 40

למעלה