Innocence Lost
New member
משעמםלי
1. מה הדבר הראשון שאתם עושים בבוקר, כאשר אתם מתעוררים?חוזרים לישון 2. מה הדבר הראשון שאתם עושים כאשר אתם מגיעים לבית הספר או לצבא או לעבודה?אומרים "הייייייייייייייייייייייייי" 3. מה הדבר הראשון שעולה לראשכם כאשר אתם שומעים את המילה "אוטובוס"?אדום 4. מה הדבר הראשון שאתם זוכרים מילדותכם?פעוטון 4. מהי המילה הראשונה שאמרתם?מאיפה לי? בטח אמא 5. מה הדבר הראשון שתרצו לעשות אחרי השחרור (בהנחה שזה עדיין לא קרה)?אין לי מושג 6. מה הדבר הראשון שהייתם עושים אם הייתם מקבלים 1,000000 דולר?נוסעת מפה 7. מה הדבר הראשון שהייתם מתגעגעים אליו אם הייתם עוזבים את הארץ?שוקו בשקית 8. מה הדבר הראשון שאתם עושים אחרי שאתם חוזרים הביתה?זורקים תדברים בצד של הדלת/תפלאפון ואמפי על השולחן בפינת אוכל 9. מה הדבר/האתר הראשון שאתם גולשים אליו באינטרנט?הבלוג הראשון בתקיית בלוגים? 10. מה הדבר הראשון שזכור לכם מבית הספר?אני עדיין בביצפר חמודים 1. איך קוראים לך?ספיר 2. למה קראו לך ככה?כי יש מלכת יופי ענתיקית שקוראים לה ככה ואמא חשבה שזה ממש יפה ומיוחד 3. אבל למה?
4. את/ה אוהב/ת את השם שלך?הוא בסדר יש יפים ממנו 5. מה השם השני שלך?אין כזה 6. הוא מכוער?בבבב 7. מה השם המלא שלך?שדכראע 8. מי המציא לך את השם?אמא 9. למה?ככה 10. בת/בן כמה את/ה?17וחצי 11. ועכשיו במדיוק?17 ארבעה חודשים ויומיים 12. אני מתכוונת עם הימים.. גם אני.. 13. בננה או מרשמלו?מרשמלו? 14. פטיפון או מקרופון?פטיפון 15. תפוח אדמה או תפוח עץ?תלוי מה בא לי 16. אמא או אבא?אמא:$ 17. אח או אחות?יש לי רק אחות אבל אח גדול תמיד נשמע לי בא בטוב 18. פסטיגל או פסטיבל?פסטיבל, התבגרתי אוקיי 19.למה לצביה יש ציצי גדול?כשהיא מתקופפת רואים לה הכל? 20. למה רוני סופרפלוץ פאקאצה?רונקיפליץ? 21. מה את/ה עושה עכשיו?עונה על שאלון 22. איפה הרגל שלך עכשיו?מתחת לשניה 23. עשית/ה את זה?את מה? 24. עם מי?את מה? 25. בגט צרפתי או פודל צרפתי?פודל. זה לא שאוכל הוא לא ערך עליון פה אבל מזה בא לי כלב 26. את/ה יודע/ת שכלב נובח לא נושך?בהחלט 27. למה מדונה זונה?אין לי שמץ 28. מה הצבע האהוב עלייך?אני אוהבת את כולם 29. מה החיה האהובה עלייך?כנ"ל 30. למה מתנחלים שרים בשיר רק את הפזמון?לא יודעת 31. למה הרבי ירה במי שקרא לו רבי?לא יודעת 32. את/ה יודע/ת שלא הלכתי לבצפר היום?היי, גם אני 33. למה רבין נרצח?גם אני תוהה 34. נכון שזה שאלון שווה?לא 35. את/ה יודע/ת שאני מחבבת אותך?היכן ההדדיות 36. איזה בגד את/ה הכי אוהב/ת ללבוש?תדייגים הקרוע הזהוי והמג'וייף שלי 37. את מתאפרת?לא, פעם בהמון זמן עפרון שחור 38. האם תשימ/י פעם ליפגלוס?לא 39. יש לך חבר/ה?לא 40. למה?כי אני מכוערת 41. התנשקת?כן 42.בגדת/ה פעם?כן 43. את/ה חבר/ה אמיתי/ת?משתדלת 44. יש לך פיצול אישיות?לא 45. למה השמיים כחולים?ככה? 46. למה מכבסים מגבות אם כשאנחנו מתקלחים אנחנו נקיים?אמאלה, אתמול שאלתי את זה את אמאשלי|: איזה טיימינג! היא אמרה שזה בגלל שבדים רטובים מסריחים מהר, זה כמו עובש כזה או משהו 47. אם לצב אין שיריון זה אומר שהוא ערום או הומלס?גם וגם 48. מה העניינים?אחלה, כואב לי לייק הל 49. מה המאכל האהוב עלייך?אני אוהבת הרבה מאכלים למה חייבים לבחור? 50. מה המילה האהובה עלייך?אבסקלץ' 51. מה השם האהוב עלייך?ים, לירי 52. תגיד/י יש לך פלאפון?כן 53. אפרסק או מנדרינה?תלוי כמה הם מתוקים 54. תפוז או קלמנטינה?כנ"ל 55. טלוויזיה או מחשב?תלוי מה יש בטלוויזיה ומי מחובר? 56. את/ה זוכר/ת את המספר שין שלך בע"פ?אין לי שין מה אני פוסטמה? 57. יש לך מצלמה בבית?כן 58. ומקרופון?כן, אבל הוא מקולקל. כשחושבים על זה נראה לי שגם המצלמה 59. את/ה קוסס/ת ציפורניים?לא 60. זה טעים?לא 61. נכון שהיהודים שולטים?כנראה? 62. את/ה מנגנ/ת בגיטרה?לפעמים 63.מוש השור סקסי?יא-אה 64. את/ה אוהב/ת מישהו/י?כן 66. גיטרה או טוסטר?טוסטר, גיטרה יש לי וטוסטר אין לי. תמיד רציתי טוסטר 67. מה יוצא מחזיר וכלייה?אפקט הפחד? 68. מיני מאוס או מיקי מאוס?מיני מאוס 69. למה ללמה קוראים למה?לא יודעת 70. את יודעת מזה בלימפס?לא 71. רוצה לשמוע בדיחה?לא 72. את רואה MTV?לא 73. מה אומרת המילה WTF? וואט דה פאק 74. הייתה לך תאונה פעם?בקטנות 75. איפה זה החיים?כאן 76. יש לך גרוש על התחת?כן אבל ממש גרוש, גרושון 77. את/ה עצוב/ה עכשיו?קצת 78. מה השיר האהוב עלייך?יש מלא 79. יש לך ראש כחול?לא 80.נכון שלבר מוח יש הרבה מוח?כנראה 81. ולבר כוח הרבה כוח?אהא 82. ולבר זוהר הרבה ציצי?כן 83. שותה?אחרת אמות 84. מעשנ/ת?בקטנה 85. יש לך עבר פלילי?לא 86. נראה לך שתגיעי לגן עדן או לגהנום?אני לא כזה בטוחה שדברים כאלה קיימים 87. בתוך הסנדויץ'=>מלא קוטג', גבינה מלוחה, וחצי חבילת נבטים עם מלא מלח 88. מי מכין לך?אני 89. מבריז/ה מבצפר?קורה 90. אם היית זוכה בלוטו, דבר ראשון=>לא יודעת 91. אם היית זוכה בחצי שקל?מסטיק 92. איך שיר נולד?כמו תינוק 93. בנים או בנות?בנים זה נורא לא משהו 94. בורקס או פשטידה?בורקס הרבה יותר טעים, בורקס הרבה יותר משמין. תלוי אם אני במצב רוח של לאכול משהו ממש טעים על אף קלוריותיו, או שאני פשוט במצב רוח של לאכול. 95. גופייה או חולצה קצרה?חולצה קצרה 96. מכנס קצר או ארוך?באמצע? 97. בגד ים שלם או ביקיני?מה שלם עדיף לא ללכת לים, זה כזה סיקסטיז מכוער 98. חוטיני או ביקיני?ביקיני, חוטיני זה לא לים [אם בכלל] 99.כמעט סיימנו..נכון שתתגעגעו אליי?המון 100. עכשיוו סיימממנוו..איך הייהה??מעלף אחותי
1. מה הדבר הראשון שאתם עושים בבוקר, כאשר אתם מתעוררים?חוזרים לישון 2. מה הדבר הראשון שאתם עושים כאשר אתם מגיעים לבית הספר או לצבא או לעבודה?אומרים "הייייייייייייייייייייייייי" 3. מה הדבר הראשון שעולה לראשכם כאשר אתם שומעים את המילה "אוטובוס"?אדום 4. מה הדבר הראשון שאתם זוכרים מילדותכם?פעוטון 4. מהי המילה הראשונה שאמרתם?מאיפה לי? בטח אמא 5. מה הדבר הראשון שתרצו לעשות אחרי השחרור (בהנחה שזה עדיין לא קרה)?אין לי מושג 6. מה הדבר הראשון שהייתם עושים אם הייתם מקבלים 1,000000 דולר?נוסעת מפה 7. מה הדבר הראשון שהייתם מתגעגעים אליו אם הייתם עוזבים את הארץ?שוקו בשקית 8. מה הדבר הראשון שאתם עושים אחרי שאתם חוזרים הביתה?זורקים תדברים בצד של הדלת/תפלאפון ואמפי על השולחן בפינת אוכל 9. מה הדבר/האתר הראשון שאתם גולשים אליו באינטרנט?הבלוג הראשון בתקיית בלוגים? 10. מה הדבר הראשון שזכור לכם מבית הספר?אני עדיין בביצפר חמודים 1. איך קוראים לך?ספיר 2. למה קראו לך ככה?כי יש מלכת יופי ענתיקית שקוראים לה ככה ואמא חשבה שזה ממש יפה ומיוחד 3. אבל למה?