שאלון

שאלון../images/Emo98.gif

1. מה הדבר הראשון שאתם עושים בבוקר, כאשר אתם מתעוררים? 2. מה הדבר הראשון שאתם עושים כאשר אתם מגיעים לבית הספר או לצבא או לעבודה? 3. מה הדבר הראשון שעולה לראשכם כאשר אתם שומעים את המילה "אוטובוס"? 4. מה הדבר הראשון שאתם זוכרים מילדותכם? 4. מהי המילה הראשונה שאמרתם? 5. מה הדבר הראשון שתרצו לעשות אחרי השחרור (בהנחה שזה עדיין לא קרה)? 6. מה הדבר הראשון שהייתם עושים אם הייתם מקבלים 1,000000 דולר? 7. מה הדבר הראשון שהייתם מתגעגעים אליו אם הייתם עוזבים את הארץ? 8. מה הדבר הראשון שאתם עושים אחרי שאתם חוזרים הביתה? 9. מה הדבר/האתר הראשון שאתם גולשים אליו באינטרנט? 10. מה הדבר הראשון שזכור לכם מבית הספר? 1. איך קוראים לך? 2. למה קראו לך ככה? 3. אבל למה? 4. את/ה אוהב/ת את השם שלך? 5. מה השם השני שלך? 6. הוא מכוער? 7. מה השם המלא שלך? 8. מי המציא לך את השם? 9. למה? 10. בת/בן כמה את/ה? 11. ועכשיו במדיוק? 12. אני מתכוונת עם הימים.. 13. בננה או מרשמלו? 14. פטיפון או מקרופון? 15. תפוח אדמה או תפוח עץ? 16. אמא או אבא? 17. אח או אחות? 18. פסטיגל או פסטיבל? 19.למה לצביה יש ציצי גדול? 20. למה רוני סופרפלוץ פאקאצה? 21. מה את/ה עושה עכשיו? 22. איפה הרגל שלך עכשיו? 23. עשית/ה את זה? 24. עם מי? 25. בגט צרפתי או פודל צרפתי? 26. את/ה יודע/ת שכלב נובח לא נושך? 27. למה מדונה זונה? 28. מה הצבע האהוב עלייך? 29. מה החיה האהובה עלייך? 30. למה מתנחלים שרים בשיר רק את הפזמון? 31. למה הרבי ירה במי שקרא לו רבי? 32. את/ה יודע/ת שלא הלכתי לבצפר היום? 33. למה רבין נרצח? 34. נכון שזה שאלון שווה? 35. את/ה יודע/ת שאני מחבבת אותך? 36. איזה בגד את/ה הכי אוהב/ת ללבוש? 37. את מתאפרת? 38. האם תשימ/י פעם ליפגלוס? 39. יש לך חבר/ה? 40. למה? 41. התנשקת? 42.בגדת/ה פעם? 43. את/ה חבר/ה אמיתי/ת? 44. יש לך פיצול אישיות? 45. למה השמיים כחולים? 46. למה מכבסים מגבות אם כשאנחנו מתקלחים אנחנו נקיים? 47. אם לצב אין שיריון זה אומר שהוא ערום או הומלס? 48. מה העניינים? 49. מה המאכל האהוב עלייך? 50. מה המילה האהובה עלייך? 51. מה השם האהוב עלייך? 52. תגיד/י יש לך פלאפון? 53. אפרסק או מנדרינה? 54. תפוז או קלמנטינה? 55. טלוויזיה או מחשב? 56. את/ה זוכר/ת את המספר שין שלך בע"פ? 57. יש לך מצלמה בבית? 58. ומקרופון? 59. את/ה קוסס/ת ציפורניים? 60. זה טעים? 61. נכון שהיהודים שולטים? 62. את/ה מנגנ/ת בגיטרה? 63.מוש השור סקסי? 64. את/ה אוהב/ת מישהו/י? 66. גיטרה או טוסטר? 67. מה יוצא מחזיר וכלייה? 68. מיני מאוס או מיקי מאוס? 69. למה ללמה קוראים למה? 70. את יודעת מזה בלימפס? 71. רוצה לשמוע בדיחה? 72. את רואה MTV? 73. מה אומרת המילה WTF? 74. הייתה לך תאונה פעם? 75. איפה זה החיים? 76. יש לך גרוש על התחת? 77. את/ה עצוב/ה עכשיו? 78. מה השיר האהוב עלייך? 79. יש לך ראש כחול? 80.נכון שלבר מוח יש הרבה מוח? 81. ולבר כוח הרבה כוח? 82. ולבר זוהר הרבה ציצי? 83. שותה? 84. מעשנ/ת? 85. יש לך עבר פלילי? 86. נראה לך שתגיעי לגן עדן או לגהנום? 87. בתוך הסנדויץ'=> 88. מי מכין לך? 89. מבריז/ה מבצפר? 90. אם היית זוכה בלוטו, דבר ראשון=> 91. אם היית זוכה בחצי שקל? 92. איך שיר נולד? 93. בנים או בנות? 94. בורקס או פשטידה? 95. גופייה או חולצה קצרה? 96. מכנס קצר או ארוך? 97. בגד ים שלם או ביקיני? 98. חוטיני או ביקיני? 99.כמעט סיימנו..נכון שתתגעגעו אליי? 100. עכשיוו סיימממנוו..איך הייהה??

אגוזי20

New member
באתי בזמן

1. מה הדבר הראשון שאתם עושים בבוקר, כאשר אתם מתעוררים? בודק מה השעה 2. מה הדבר הראשון שאתם עושים כאשר אתם מגיעים לבית הספר או לצבא או לעבודה? מוריד מדים 3. מה הדבר הראשון שעולה לראשכם כאשר אתם שומעים את המילה "אוטובוס"? נסיעות;[[ 4. מה הדבר הראשון שאתם זוכרים מילדותכם? אותי עושה פיפי 4. מהי המילה הראשונה שאמרתם? לאדע 5. מה הדבר הראשון שתרצו לעשות אחרי השחרור (בהנחה שזה עדיין לא קרה)? חובש בטיולים של תיכוניסטיות
6. מה הדבר הראשון שהייתם עושים אם הייתם מקבלים 1,000000 דולר? שם בבנק 7. מה הדבר הראשון שהייתם מתגעגעים אליו אם הייתם עוזבים את הארץ? חברים 8. מה הדבר הראשון שאתם עושים אחרי שאתם חוזרים הביתה? שותה נס 9. מה הדבר/האתר הראשון שאתם גולשים אליו באינטרנט? וואלה לבדוק את המייל 10. מה הדבר הראשון שזכור לכם מבית הספר? באסה 1. איך קוראים לך? אלכס 2. למה קראו לך ככה? על שם קרוב 3. אבל למה? ככה 4. את/ה אוהב/ת את השם שלך? הוא בסדר 5. מה השם השני שלך? סשה 6. הוא מכוער? לא 7. מה השם המלא שלך? אלכנסדר 8. מי המציא לך את השם? אלוהים 9. למה? כי הוא עושה מה שבא לו הזבל 10. בת/בן כמה את/ה? 20 11. ועכשיו במדיוק? 20 וחצי 12. אני מתכוונת עם הימים.. 13. בננה או מרשמלו? בננה 14. פטיפון או מקרופון? פטיפון 15. תפוח אדמה או תפוח עץ? תלוי 16. אמא או אבא? אבא 17. אח או אחות? אחות 18. פסטיגל או פסטיבל? בום פסטיבל 19.למה לצביה יש ציצי גדול? מה 20. למה רוני סופרפלוץ פאקאצה? כי היא כוסית והיא בלונדה 21. מה את/ה עושה עכשיו? מחרבן 22. איפה הרגל שלך עכשיו? על הרגל השניה 23. עשית/ה את זה? את מה? 24. עם מי? עם פיץ 25. בגט צרפתי או פודל צרפתי? בגט 26. את/ה יודע/ת שכלב נובח לא נושך? הוא נושך 27. למה מדונה זונה? כי היא כוסית 28. מה הצבע האהוב עלייך? כוסית 29. מה החיה האהובה עלייך? כלבים 30. למה מתנחלים שרים בשיר רק את הפזמון? איזה שיר? 31. למה הרבי ירה במי שקרא לו רבי? ;[ 32. את/ה יודע/ת שלא הלכתי לבצפר היום? יופי לך טיפשה 33. למה רבין נרצח? כי הוא שמאלני 34. נכון שזה שאלון שווה? לא 35. את/ה יודע/ת שאני מחבבת אותך? לא כל כך 36. איזה בגד את/ה הכי אוהב/ת ללבוש? גרביים 37. את מתאפרת? תמיד 38. האם תשימ/י פעם ליפגלוס? בטח!! מה זה? 39. יש לך חבר/ה? דה 40. למה? ככה 41. התנשקת? כה 42.בגדת/ה פעם? כה 43. את/ה חבר/ה אמיתי/ת? תלוי למי 44. יש לך פיצול אישיות? לפעמים 45. למה השמיים כחולים? כי בזוית הזו חודרים הגלים הכחולים בספקטרום של האור 46. למה מכבסים מגבות אם כשאנחנו מתקלחים אנחנו נקיים? כי היא רטובה 47. אם לצב אין שיריון זה אומר שהוא ערום או הומלס? ;[ 48. מה העניינים? קקה 49. מה המאכל האהוב עלייך? בשר 50. מה המילה האהובה עלייך? בלאט 51. מה השם האהוב עלייך? טל 52. תגיד/י יש לך פלאפון? כה 53. אפרסק או מנדרינה? אפרסק 54. תפוז או קלמנטינה? תפוז 55. טלוויזיה או מחשב? מחשב 56. את/ה זוכר/ת את המספר שין שלך בע"פ? מספר שין? 57. יש לך מצלמה בבית? כע 58. ומקרופון? כע 59. את/ה קוסס/ת ציפורניים? כע 60. זה טעים? לא 61. נכון שהיהודים שולטים? פויה 62. את/ה מנגנ/ת בגיטרה? לא 63.מוש השור סקסי? לא 64. את/ה אוהב/ת מישהו/י? כה 66. גיטרה או טוסטר? טוסטר 67. מה יוצא מחזיר וכלייה? חזיה? 68. מיני מאוס או מיקי מאוס? מיני היא כוסית 69. למה ללמה קוראים למה? ככה 70. את יודעת מזה בלימפס? לא 71. רוצה לשמוע בדיחה? 72. את רואה MTV? 73. מה אומרת המילה WTF? 74. הייתה לך תאונה פעם? לא 75. איפה זה החיים? מסביב 76. יש לך גרוש על התחת? כן 77. את/ה עצוב/ה עכשיו? כע 78. מה השיר האהוב עלייך? לאדע 79. יש לך ראש כחול? תמיד, אני גבר 80.נכון שלבר מוח יש הרבה מוח? 81. ולבר כוח הרבה כוח? 82. ולבר זוהר הרבה ציצי? בהחלט 83. שותה? כה 84. מעשנ/ת? לפעמים 85. יש לך עבר פלילי? לא 86. נראה לך שתגיעי לגן עדן או לגהנום? באמצע 87. בתוך הסנדויץ'=> 88. מי מכין לך? אמא 89. מבריז/ה מבצפר? ל 90. אם היית זוכה בלוטו, דבר ראשון=> 91. אם היית זוכה בחצי שקל? בוכה 92. איך שיר נולד? מעפן 93. בנים או בנות? בנות 94. בורקס או פשטידה? בורקס 95. גופייה או חולצה קצרה? גופיה 96. מכנס קצר או ארוך? קצר 97. בגד ים שלם או ביקיני? ביקיני 98. חוטיני או ביקיני? חוטיני 99.כמעט סיימנו..נכון שתתגעגעו אליי? מי את? 100. עכשיוו סיימממנוו..איך הייהה?? קקה

Young MC

New member
חובש טיולים כבוד ועוצמה!#@

תמיד יהיו את הבנות האלה שיגידו "אוו, איזה חעמוד החעובש!#@@" גם אם הוא הכי מכוער בעולם

לולי

1. מה הדבר הראשון שאתם עושים בבוקר, כאשר אתם מתעוררים? שם משקפיים 2. מה הדבר הראשון שאתם עושים כאשר אתם מגיעים לבית הספר או לצבא או לעבודה? נפגש עם כולם 3. מה הדבר הראשון שעולה לראשכם כאשר אתם שומעים את המילה "אוטובוס"? פוטובוס 4. מה הדבר הראשון שאתם זוכרים מילדותכם? לולי 4. מהי המילה הראשונה שאמרתם? לא יודע 5. מה הדבר הראשון שתרצו לעשות אחרי השחרור (בהנחה שזה עדיין לא קרה)? לולי 6. מה הדבר הראשון שהייתם עושים אם הייתם מקבלים 1,000000 דולר? לולי 7. מה הדבר הראשון שהייתם מתגעגעים אליו אם הייתם עוזבים את הארץ? רזניק 8. מה הדבר הראשון שאתם עושים אחרי שאתם חוזרים הביתה? לישון 9. מה הדבר/האתר הראשון שאתם גולשים אליו באינטרנט? מסנג'ר וכאלה 10. מה הדבר הראשון שזכור לכם מבית הספר? הגילדה 1. איך קוראים לך? גיגי 2. למה קראו לך ככה? ככה 3. אבל למה? די נמאס ל
4. את/ה אוהב/ת את השם שלך? 5. מה השם השני שלך? 6. הוא מכוער? 7. מה השם המלא שלך? 8. מי המציא לך את השם? 9. למה? 10. בת/בן כמה את/ה? 11. ועכשיו במדיוק? 12. אני מתכוונת עם הימים.. 13. בננה או מרשמלו? 14. פטיפון או מקרופון? 15. תפוח אדמה או תפוח עץ? 16. אמא או אבא? 17. אח או אחות? 18. פסטיגל או פסטיבל? 19.למה לצביה יש ציצי גדול? 20. למה רוני סופרפלוץ פאקאצה? 21. מה את/ה עושה עכשיו? 22. איפה הרגל שלך עכשיו? 23. עשית/ה את זה? 24. עם מי? 25. בגט צרפתי או פודל צרפתי? 26. את/ה יודע/ת שכלב נובח לא נושך? 27. למה מדונה זונה? 28. מה הצבע האהוב עלייך? 29. מה החיה האהובה עלייך? 30. למה מתנחלים שרים בשיר רק את הפזמון? 31. למה הרבי ירה במי שקרא לו רבי? 32. את/ה יודע/ת שלא הלכתי לבצפר היום? 33. למה רבין נרצח? 34. נכון שזה שאלון שווה? 35. את/ה יודע/ת שאני מחבבת אותך? 36. איזה בגד את/ה הכי אוהב/ת ללבוש? 37. את מתאפרת? 38. האם תשימ/י פעם ליפגלוס? 39. יש לך חבר/ה? 40. למה? 41. התנשקת? 42.בגדת/ה פעם? 43. את/ה חבר/ה אמיתי/ת? 44. יש לך פיצול אישיות? 45. למה השמיים כחולים? 46. למה מכבסים מגבות אם כשאנחנו מתקלחים אנחנו נקיים? 47. אם לצב אין שיריון זה אומר שהוא ערום או הומלס? 48. מה העניינים? 49. מה המאכל האהוב עלייך? 50. מה המילה האהובה עלייך? 51. מה השם האהוב עלייך? 52. תגיד/י יש לך פלאפון? 53. אפרסק או מנדרינה? 54. תפוז או קלמנטינה? 55. טלוויזיה או מחשב? 56. את/ה זוכר/ת את המספר שין שלך בע"פ? 57. יש לך מצלמה בבית? 58. ומקרופון? 59. את/ה קוסס/ת ציפורניים? 60. זה טעים? 61. נכון שהיהודים שולטים? 62. את/ה מנגנ/ת בגיטרה? 63.מוש השור סקסי? 64. את/ה אוהב/ת מישהו/י? 66. גיטרה או טוסטר? 67. מה יוצא מחזיר וכלייה? 68. מיני מאוס או מיקי מאוס? 69. למה ללמה קוראים למה? 70. את יודעת מזה בלימפס? 71. רוצה לשמוע בדיחה? 72. את רואה MTV? 73. מה אומרת המילה WTF? 74. הייתה לך תאונה פעם? 75. איפה זה החיים? 76. יש לך גרוש על התחת? 77. את/ה עצוב/ה עכשיו? 78. מה השיר האהוב עלייך? 79. יש לך ראש כחול? 80.נכון שלבר מוח יש הרבה מוח? 81. ולבר כוח הרבה כוח? 82. ולבר זוהר הרבה ציצי? 83. שותה? 84. מעשנ/ת? 85. יש לך עבר פלילי? 86. נראה לך שתגיעי לגן עדן או לגהנום? 87. בתוך הסנדויץ'=> 88. מי מכין לך? 89. מבריז/ה מבצפר? 90. אם היית זוכה בלוטו, דבר ראשון=> 91. אם היית זוכה בחצי שקל? 92. איך שיר נולד? 93. בנים או בנות? 94. בורקס או פשטידה? 95. גופייה או חולצה קצרה? 96. מכנס קצר או ארוך? 97. בגד ים שלם או ביקיני? 98. חוטיני או ביקיני? 99.כמעט סיימנו..נכון שתתגעגעו אליי? 100. עכשיוו סיימממנוו..איך הייהה??

s h e e p i t

New member
תשובון ../images/Emo3.gif

1. מה הדבר הראשון שאתם עושים בבוקר, כאשר אתם מתעוררים? סוגרים את השעון המעורר 2. מה הדבר הראשון שאתם עושים כאשר אתם מגיעים לבית הספר או לצבא או לעבודה? או לכלום?
3. מה הדבר הראשון שעולה לראשכם כאשר אתם שומעים את המילה "אוטובוס"? בית ספר 4. מה הדבר הראשון שאתם זוכרים מילדותכם? איזה חלום 4. מהי המילה הראשונה שאמרתם? לא יודעת =\ 5. מה הדבר הראשון שתרצו לעשות אחרי השחרור (בהנחה שזה עדיין לא קרה)? חו"ל 6. מה הדבר הראשון שהייתם עושים אם הייתם מקבלים 1,000000 דולר? לא יודעת 7. מה הדבר הראשון שהייתם מתגעגעים אליו אם הייתם עוזבים את הארץ? אנשים 8. מה הדבר הראשון שאתם עושים אחרי שאתם חוזרים הביתה? תלוי 9. מה הדבר/האתר הראשון שאתם גולשים אליו באינטרנט? אימייל 10. מה הדבר הראשון שזכור לכם מבית הספר? מישהו התעלף או משהו בגללנו 1. איך קוראים לך? בוטם
2. למה קראו לך ככה? תשאלו את יפעת
3. אבל למה?
4. את/ה אוהב/ת את השם שלך? רותם לא. בוטם כן
5. מה השם השני שלך? רותם 6. הוא מכוער? כן 7. מה השם המלא שלך? רותם היפה
[צנועה] 8. מי המציא לך את השם? את השם משפחה? =\ 9. למה? 10. בת/בן כמה את/ה? 18 11. ועכשיו במדיוק? 18 וחצי בערך 12. אני מתכוונת עם הימים.. 13. בננה או מרשמלו? לא יודעת, זה עושה לי בחילה עכשיו 14. פטיפון או מקרופון?מיקרופון 15. תפוח אדמה או תפוח עץ?עץ 16. אמא או אבא?אפחד 17. אח או אחות? לא יודעת איך זה אחות
18. פסטיגל או פסטיבל?פסטיבל 19.למה לצביה יש ציצי גדול?כי רואים לה את הכל 20. למה רוני סופרפלוץ פאקאצה?ככה יצא 21. מה את/ה עושה עכשיו?מתחמקת מלרדת למרתף להביא מנורה [היא נשרפה
] 22. איפה הרגל שלך עכשיו?על הכסא 23. עשית/ה את זה?
24. עם מי?
טוב דיי
25. בגט צרפתי או פודל צרפתי?פודל 26. את/ה יודע/ת שכלב נובח לא נושך?לא 27. למה מדונה זונה? 28. מה הצבע האהוב עלייך?בורדו 29. מה החיה האהובה עלייך?בהה 30. למה מתנחלים שרים בשיר רק את הפזמון? 31. למה הרבי ירה במי שקרא לו רבי? 32. את/ה יודע/ת שלא הלכתי לבצפר היום?גם אני לא 33. למה רבין נרצח? 34. נכון שזה שאלון שווה? לא ממש 35. את/ה יודע/ת שאני מחבבת אותך?כן, כמו כולם
36. איזה בגד את/ה הכי אוהב/ת ללבוש?מה שנוח איתו 37. את מתאפרת?לפעמים 38. האם תשימ/י פעם ליפגלוס?אי אפשר לדעת
39. יש לך חבר/ה?לא. 40. למה?
41. התנשקת?כן 42.בגדת/ה פעם?לא 43. את/ה חבר/ה אמיתי/ת?לא 44. יש לך פיצול אישיות?
45. למה השמיים כחולים?כי נגמר הוורוד 46. למה מכבסים מגבות אם כשאנחנו מתקלחים אנחנו נקיים?כי אנחנו מטונפים 47. אם לצב אין שיריון זה אומר שהוא ערום או הומלס?הומלס 48. מה העניינים? 49. מה המאכל האהוב עלייך? 50. מה המילה האהובה עלייך? 51. מה השם האהוב עלייך? 52. תגיד/י יש לך פלאפון?כמו לכולם 53. אפרסק או מנדרינה?אפרסק 54. תפוז או קלמנטינה?תפוז 55. טלוויזיה או מחשב?מחשב 56. את/ה זוכר/ת את המספר שין שלך בע"פ? 57. יש לך מצלמה בבית?כן 58. ומקרופון?כן 59. את/ה קוסס/ת ציפורניים?לא 60. זה טעים? 61. נכון שהיהודים שולטים?ממ לא 62. את/ה מנגנ/ת בגיטרה?לא 63.מוש השור סקסי?בההההה [בטח] 64. את/ה אוהב/ת מישהו/י? 66. גיטרה או טוסטר?=\ 67. מה יוצא מחזיר וכלייה? 68. מיני מאוס או מיקי מאוס? 69. למה ללמה קוראים למה? 70. את יודעת מזה בלימפס? 71. רוצה לשמוע בדיחה? 72. את רואה MTV? 73. מה אומרת המילה WTF? 74. הייתה לך תאונה פעם? 75. איפה זה החיים? 76. יש לך גרוש על התחת? 77. את/ה עצוב/ה עכשיו? 78. מה השיר האהוב עלייך? 79. יש לך ראש כחול? 80.נכון שלבר מוח יש הרבה מוח? 81. ולבר כוח הרבה כוח? 82. ולבר זוהר הרבה ציצי? 83. שותה? 84. מעשנ/ת? 85. יש לך עבר פלילי? 86. נראה לך שתגיעי לגן עדן או לגהנום? 87. בתוך הסנדויץ'=> 88. מי מכין לך? 89. מבריז/ה מבצפר? 90. אם היית זוכה בלוטו, דבר ראשון=>| 91. אם היית זוכה בחצי שקל? 92. איך שיר נולד? 93. בנים או בנות? 94. בורקס או פשטידה? 95. גופייה או חולצה קצרה? 96. מכנס קצר או ארוך? 97. בגד ים שלם או ביקיני? 98. חוטיני או ביקיני? 99.כמעט סיימנו..נכון שתתגעגעו אליי? 100. עכשיוו סיימממנוו..איך הייהה?? הודגש באמצעות מדגישומטיק
נמאס לי

ל א ק י

New member
שנים לא הייתי פה

1. מה הדבר הראשון שאתם עושים בבוקר, כאשר אתם מתעוררים? מכוונים את השעון המעורר לעוד 10 דקות קדימה 2. מה הדבר הראשון שאתם עושים כאשר אתם מגיעים לבית הספר או לצבא או לעבודה? פותחת את התיק 3. מה הדבר הראשון שעולה לראשכם כאשר אתם שומעים את המילה "אוטובוס"? הביתה!!1 4. מה הדבר הראשון שאתם זוכרים מילדותכם? ספסל 4. מהי המילה הראשונה שאמרתם? לא יודעת 5. מה הדבר הראשון שתרצו לעשות אחרי השחרור (בהנחה שזה עדיין לא קרה)? זה עוד איזה 7 שנים, המחשבה מעכשיו תבזבז תאים במוח 6. מה הדבר הראשון שהייתם עושים אם הייתם מקבלים 1,000000 דולר? קונה דירה ליד הטכניון
7. מה הדבר הראשון שהייתם מתגעגעים אליו אם הייתם עוזבים את הארץ? לאיודעת 8. מה הדבר הראשון שאתם עושים אחרי שאתם חוזרים הביתה? מורידה ת'תיק הענק והולכת להתקלח :| 9. מה הדבר/האתר הראשון שאתם גולשים אליו באינטרנט? לאיודעת, בזמן האחרון תלמידון 10. מה הדבר הראשון שזכור לכם מבית הספר? ספסל 10. בת/בן כמה את/ה? 17 11. ועכשיו במדיוק? 17 וחודש פחות 6 ימים 12. אני מתכוונת עם הימים.. בסדר 13. בננה או מרשמלו? בננה 14. פטיפון או מקרופון? מקרופון 15. תפוח אדמה או תפוח עץ? עץ 16. אמא או אבא? מה האפליות האלה 17. אח או אחות? אח [בעיקר כי אין לי אחות] 18. פסטיגל או פסטיבל? המ הזוועה הזאת 19.למה לצביה יש ציצי גדול? 20. למה רוני סופרפלוץ פאקאצה? 21. מה את/ה עושה עכשיו? בעקרון שיעורים, אבל החלטתי לעשות קצת הפסקה 22. איפה הרגל שלך עכשיו? על הרגל 23. עשית/ה את זה? את מה 24. עם מי? 25. בגט צרפתי או פודל צרפתי? בגט 26. את/ה יודע/ת שכלב נובח לא נושך? לא, שוקי גם נובח וגם נושך 27. למה מדונה זונה? 28. מה הצבע האהוב עלייך? 29. מה החיה האהובה עלייך? שוקי 30. למה מתנחלים שרים בשיר רק את הפזמון? 31. למה הרבי ירה במי שקרא לו רבי? 32. את/ה יודע/ת שלא הלכתי לבצפר היום? חבל 33. למה רבין נרצח? 34. נכון שזה שאלון שווה? לא, הוא מכוער רצח 35. את/ה יודע/ת שאני מחבבת אותך? בטח 36. איזה בגד את/ה הכי אוהב/ת ללבוש? לא יודעת 37. את מתאפרת? לא 38. האם תשימ/י פעם ליפגלוס? אין לי בעיה עם זה או משהו 39. יש לך חבר/ה? כן 40. למה? כי אני אוהבת אותו :O 41. התנשקת? כן 42.בגדת/ה פעם? לא 43. את/ה חבר/ה אמיתי/ת? מה זה אמיתית :| לא אני מדומה o_O 44. יש לך פיצול אישיות? לא ממש 45. למה השמיים כחולים? זאת חלק מהמצגת של קובי 46. למה מכבסים מגבות אם כשאנחנו מתקלחים אנחנו נקיים? כי הן מסריחות בשלב כלשהו עקב זה שהן לא מתאווררות כמו שצריך אחרי שהן רטובות 47. אם לצב אין שיריון זה אומר שהוא ערום או הומלס? 48. מה העניינים? 49. מה המאכל האהוב עלייך? כל דבר שהוא לא סתם להוציא אוכל מהמקרר\מקפיא בטכניון ולחמם :| 50. מה המילה האהובה עלייך? 51. מה השם האהוב עלייך? נתי 52. תגיד/י יש לך פלאפון? יש 53. אפרסק או מנדרינה? אפרסק 54. תפוז או קלמנטינה? תפוז 55. טלוויזיה או מחשב? מחשב 56. את/ה זוכר/ת את המספר שין שלך בע"פ? מה לעזעזל 57. יש לך מצלמה בבית? כן 58. ומקרופון? איפשהוא כן 59. את/ה קוסס/ת ציפורניים? לפעמים 60. זה טעים? כן 61. נכון שהיהודים שולטים? 62. את/ה מנגנ/ת בגיטרה? 63.מוש השור סקסי? 64. את/ה אוהב/ת מישהו/י? את נתי 66. גיטרה או טוסטר? טוסטר. מה יש לי לעשות עם גיטרה 67. מה יוצא מחזיר וכלייה? 68. מיני מאוס או מיקי מאוס? 69. למה ללמה קוראים למה? 70. את יודעת מזה בלימפס? 71. רוצה לשמוע בדיחה? 72. את רואה MTV? 73. מה אומרת המילה WTF? 74. הייתה לך תאונה פעם? 75. איפה זה החיים? 76. יש לך גרוש על התחת? 77. את/ה עצוב/ה עכשיו? 78. מה השיר האהוב עלייך? 79. יש לך ראש כחול? 80.נכון שלבר מוח יש הרבה מוח? 81. ולבר כוח הרבה כוח? 82. ולבר זוהר הרבה ציצי? 83. שותה? 84. מעשנ/ת? 85. יש לך עבר פלילי? 86. נראה לך שתגיעי לגן עדן או לגהנום? 87. בתוך הסנדויץ'=> 88. מי מכין לך? 89. מבריז/ה מבצפר? 90. אם היית זוכה בלוטו, דבר ראשון=> 91. אם היית זוכה בחצי שקל? 92. איך שיר נולד? 93. בנים או בנות? 94. בורקס או פשטידה? 95. גופייה או חולצה קצרה? 96. מכנס קצר או ארוך? 97. בגד ים שלם או ביקיני? 98. חוטיני או ביקיני? 99.כמעט סיימנו..נכון שתתגעגעו אליי? 100. עכשיוו סיימממנוו..איך הייהה?? זוועה

The Damned

New member
לאקי נעלמה מהיקום

1. מה הדבר הראשון שאתם עושים בבוקר, כאשר אתם מתעוררים? מסתכלת מה השעה בפלאפון 2. מה הדבר הראשון שאתם עושים כאשר אתם מגיעים לבית הספר או לצבא או לעבודה? הולכת לכתה שלי/ מסתכלת על המערכת בלוח המודעות 3. מה הדבר הראשון שעולה לראשכם כאשר אתם שומעים את המילה "אוטובוס"? אוטובוס ירוק של אגד 4. מה הדבר הראשון שאתם זוכרים מילדותכם? הדשא והבריכה של הקאנטרי בהרצליה 4. מהי המילה הראשונה שאמרתם? לא זוכרת:S 5. מה הדבר הראשון שתרצו לעשות אחרי השחרור (בהנחה שזה עדיין לא קרה)? חה 6. מה הדבר הראשון שהייתם עושים אם הייתם מקבלים 1,000000 דולר? קונה אוטו? 7. מה הדבר הראשון שהייתם מתגעגעים אליו אם הייתם עוזבים את הארץ? הפינוק של ההורים, היופי [והקירצוץ] של החברים
8. מה הדבר הראשון שאתם עושים אחרי שאתם חוזרים הביתה? מניחה את התיק[?] 9. מה הדבר/האתר הראשון שאתם גולשים אליו באינטרנט? תפוז, דף הבית[?] 10. מה הדבר הראשון שזכור לכם מבית הספר? המחנכת הפדופילית, רחל ולמן 1. איך קוראים לך? ג'סיקה 2. למה קראו לך ככה? ע"ש סטייג' 3. אבל למה? כי התרגלו
4. את/ה אוהב/ת את השם שלך? הוא סבבה 5. מה השם השני שלך? אלינור 6. הוא מכוער? אחושרמוטה 7. מה השם המלא שלך? מה זה עניינכם#@$% 8. מי המציא לך את השם? אחותי
לא המציאה, אבל העלתה אותו 9. למה? לא יודעת, לא הייתי שם 10. בת/בן כמה את/ה? 17 11. ועכשיו במדיוק? 17 ושבוע 12. אני מתכוונת עם הימים.. 17 ושישה ימים, סבבה? 13. בננה או מרשמלו? מרשמלו 14. פטיפון או מקרופון? מיקרופון 15. תפוח אדמה או תפוח עץ? תלוי איזה ואיך 16. אמא או אבא? לא יודעת 17. אח או אחות? אחות 18. פסטיגל או פסטיבל? מה 19.למה לצביה יש ציצי גדול? כשהיא מתכופפת רואים לה הכל
20. למה רוני סופרפלוץ פאקאצה? כי היא בלונדינית צעירה 21. מה את/ה עושה עכשיו? עונה על השאלון המכוער הזה 22. איפה הרגל שלך עכשיו? אחת על הרצפה אחת מונחת על המיטה ומחזיקה את הלמטה של המחשב בזוית נוחה 23. עשית/ה את זה? את מה? 24. עם מי? אה. 25. בגט צרפתי או פודל צרפתי? מה?! 26. את/ה יודע/ת שכלב נובח לא נושך? וכלבות? :$ 27. למה מדונה זונה? ש הלו מה זה פה 28. מה הצבע האהוב עלייך? כחול/ שחור/ סגול 29. מה החיה האהובה עלייך? כלב-ים
#$%^|אאור| 30. למה מתנחלים שרים בשיר רק את הפזמון? על מה אתם מדברים בשם יהוה 31. למה הרבי ירה במי שקרא לו רבי? 'רה בי! |סטגדיש| 32. את/ה יודע/ת שלא הלכתי לבצפר היום? שיעמומך מעיד על כך, כן 33. למה רבין נרצח? כי מישהו עם אקדח ביד לא מת עליו 34. נכון שזה שאלון שווה? לא בשיא 35. את/ה יודע/ת שאני מחבבת אותך? לא:$ 36. איזה בגד את/ה הכי אוהב/ת ללבוש? מההה 37. את מתאפרת? רק עפרון שחור 38. האם תשימ/י פעם ליפגלוס? למה]: 39. יש לך חבר/ה? חבר, כן 40. למה? כי אני אוהבת אותו והוא אותי[?] 41. התנשקת? דוה 42.בגדת/ה פעם? חלילה 43. את/ה חבר/ה אמיתי/ת? וודאי 44. יש לך פיצול אישיות? פעם היה ["היום אנחנו בסדר"] 45. למה השמיים כחולים? לא יודעת 46. למה מכבסים מגבות אם כשאנחנו מתקלחים אנחנו נקיים? כי לפני המקלחת לא היינו נקיים וגם האוויר לא נקי 47. אם לצב אין שיריון זה אומר שהוא ערום או הומלס? זה אומר שהוא פצוע קשות 48. מה העניינים? בסדר, מה קורה? 49. מה המאכל האהוב עלייך? ספגטי ושניצל של אמא! 50. מה המילה האהובה עלייך? [לא יודעת, מה] 51. מה השם האהוב עלייך? כריסטינה, נראהלי 52. תגיד/י יש לך פלאפון? כן, אחותשלי 53. אפרסק או מנדרינה? אמ, אפרסק? 54. תפוז או קלמנטינה? תפוז 55. טלוויזיה או מחשב? תלוי לאיזו מטרה 56. את/ה זוכר/ת את המספר שין שלך בע"פ? מספר שין? 57. יש לך מצלמה בבית? יותר מאחת 58. ומקרופון? לא בטוח 59. את/ה קוסס/ת ציפורניים? כוססת. כן 60. זה טעים? מה:S 61. נכון שהיהודים שולטים? בטח 62. את/ה מנגנ/ת בגיטרה? בואו נדרוך על יבלות, למה לא!!! 63.מוש השור סקסי? מי 64. את/ה אוהב/ת מישהו/י? הרבה אנשים 66. גיטרה או טוסטר? מה?!?@#$% 67. מה יוצא מחזיר וכלייה? משהו לא כשר 68. מיני מאוס או מיקי מאוס? מיקי 69. למה ללמה קוראים למה? בגלל אנשים כמוך 70. את יודעת מזה בלימפס? לא 71. רוצה לשמוע בדיחה? עזבי אותי באמאשלך 72. את רואה MTV? לא 73. מה אומרת המילה WTF? זו לא מילה, זה קיצור 74. הייתה לך תאונה פעם? אוטובוס נכנס בי
75. איפה זה החיים? אני לא מפה 76. יש לך גרוש על התחת? אין לי 10 אג' בארנק אפילו. 77. את/ה עצוב/ה עכשיו? לא כ"כ 78. מה השיר האהוב עלייך? יש מלא, זה בתקופות 79. יש לך ראש כחול? מה פתאום 80.נכון שלבר מוח יש הרבה מוח? יש מצב 81. ולבר כוח הרבה כוח? יש מצב 82. ולבר זוהר הרבה ציצי? יש מצב 83. שותה? לא אלכוהול 84. מעשנ/ת? חלילה 85. יש לך עבר פלילי? לא ולא 86. נראה לך שתגיעי לגן עדן או לגהנום? לא קיימים 87. בתוך הסנדויץ'=> גבנ"צ וקטשופ [טוסט] 88. מי מכין לך? אני
89. מבריז/ה מבצפר? חלילה, אנקורי!!! 90. אם היית זוכה בלוטו, דבר ראשון=> הלו אמרנו אוטו, לא? 91. אם היית זוכה בחצי שקל? הייתי מתבאסת תחת 92. איך שיר נולד? כמו הצחוק 93. בנים או בנות? לאיזו מטרה? 94. בורקס או פשטידה? תפו"א? 95. גופייה או חולצה קצרה? כמה חם היום? 96. מכנס קצר או ארוך? ארוך 97. בגד ים שלם או ביקיני? תלוי על מי 98. חוטיני או ביקיני? ביקיני 99.כמעט סיימנו..נכון שתתגעגעו אליי? בטח למה לא 100. עכשיוו סיימממנוו..איך הייהה?? מכוער רצח טפו עליך.

../images/Emo197.gif

1. מה הדבר הראשון שאתם עושים בבוקר, כאשר אתם מתעוררים? מכבה שעון מעורר 2. מה הדבר הראשון שאתם עושים כאשר אתם מגיעים לבית הספר או לצבא או לעבודה? אומרת שלום לאנשים 3. מה הדבר הראשון שעולה לראשכם כאשר אתם שומעים את המילה "אוטובוס"? צהוב. אוטובוס הקסמים!! 4. מה הדבר הראשון שאתם זוכרים מילדותכם? מוות של סבתא 4. מהי המילה הראשונה שאמרתם? לא זוכרת 5. מה הדבר הראשון שתרצו לעשות אחרי השחרור (בהנחה שזה עדיין לא קרה)? 6. מה הדבר הראשון שהייתם עושים אם הייתם מקבלים 1,000000 דולר? אוהו 7. מה הדבר הראשון שהייתם מתגעגעים אליו אם הייתם עוזבים את הארץ? אנשים 8. מה הדבר הראשון שאתם עושים אחרי שאתם חוזרים הביתה? שותה 9. מה הדבר/האתר הראשון שאתם גולשים אליו באינטרנט? הנ"ל 10. מה הדבר הראשון שזכור לכם מבית הספר? מורות? 1. איך קוראים לך? הילה 2. למה קראו לך ככה? למה לא? 3. אבל למה? למה לא? 4. את/ה אוהב/ת את השם שלך? בטח 5. מה השם השני שלך? הילה החמודה 6. הוא מכוער? חלילה
7. מה השם המלא שלך? הילה החמודה מאוד 8. מי המציא לך את השם? אני 9. למה? כי הוא חמוד 10. בת/בן כמה את/ה? 18 11. ועכשיו במדיוק? 18 12. אני מתכוונת עם הימים.. 18 13. בננה או מרשמלו? מרשמלו 14. פטיפון או מקרופון? מקרופון 15. תפוח אדמה או תפוח עץ? עץ 16. אמא או אבא? מה השאלות האלו 17. אח או אחות? ^ 18. פסטיגל או פסטיבל? אנאערף 19.למה לצביה יש ציצי גדול? ככה 20. למה רוני סופרפלוץ פאקאצה? ככה 21. מה את/ה עושה עכשיו? מדברת בטלפון 22. איפה הרגל שלך עכשיו? על הכסא 23. עשית/ה את זה? בטח 24. עם מי?
25. בגט צרפתי או פודל צרפתי? בגט 3> 26. את/ה יודע/ת שכלב נובח לא נושך? כן! חוויתי את חווית הנביחה-חסרת-נשיכה ממש היום 27. למה מדונה זונה? כי היא זקוקה לכסף? 28. מה הצבע האהוב עלייך? כחול וגווניו 29. מה החיה האהובה עלייך? דברים חמודים 30. למה מתנחלים שרים בשיר רק את הפזמון? למה לא? 31. למה הרבי ירה במי שקרא לו רבי? כי הוא ביקש 32. את/ה יודע/ת שלא הלכתי לבצפר היום? מעניין לי ת'שחלות 33. למה רבין נרצח? כי האנשים פה דפוקים 34. נכון שזה שאלון שווה? 100מם. 35. את/ה יודע/ת שאני מחבבת אותך? אוי, גם אני 36. איזה בגד את/ה הכי אוהב/ת ללבוש? בגד נוח 37. את מתאפרת? כן 38. האם תשימ/י פעם ליפגלוס? כן 39. יש לך חבר/ה? לא 40. למה? למהלא? 41. התנשקת? כן 42.בגדת/ה פעם? לא 43. את/ה חבר/ה אמיתי/ת? נגיד? 44. יש לך פיצול אישיות? לא (כן!) 45. למה השמיים כחולים? למה הבננה עקומה? 46. למה מכבסים מגבות אם כשאנחנו מתקלחים אנחנו נקיים? כדי שיהיו נקיות יותר 47. אם לצב אין שיריון זה אומר שהוא ערום או הומלס? הומלס :( 48. מה העניינים? סבבה 49. מה המאכל האהוב עלייך? פיצה 50. מה המילה האהובה עלייך? ראסמי 51. מה השם האהוב עלייך? לין, לירי, אריאל, דניאל 52. תגיד/י יש לך פלאפון? כן 53. אפרסק או מנדרינה? תלוי אם האפרסק קשה וחלק ואם המנדרינה טעימה 54. תפוז או קלמנטינה? תפוז 55. טלוויזיה או מחשב? תלוי 56. את/ה זוכר/ת את המספר שין שלך בע"פ? אין לי 57. יש לך מצלמה בבית? כן 58. ומקרופון? יש מצב 59. את/ה קוסס/ת ציפורניים? משתדלת שלא 60. זה טעים? לא 61. נכון שהיהודים שולטים? מה זה לא 62. את/ה מנגנ/ת בגיטרה? הלוואי 63. מוש השור סקסי? לא 64. את/ה אוהב/ת מישהו/י? בטח! 66. גיטרה או טוסטר? בחירה קשה 67. מה יוצא מחזיר וכלייה? מה 68. מיני מאוס או מיקי מאוס? מיני 69. למה ללמה קוראים למה? למה לא? 70. את יודעת מזה בלימפס? בטח 71. רוצה לשמוע בדיחה? לא 72. את רואה MTV? לא 73. מה אומרת המילה WTF? what the fuck? 74. הייתה לך תאונה פעם? לא 75. איפה זה החיים? פה ליד 76. יש לך גרוש על התחת? יש לי 3 שקלים חדשים 77. את/ה עצוב/ה עכשיו? אולי 78. מה השיר האהוב עלייך? אין אחד כזה. אבל מיי האפי אנדינג ורבות הדרכים זה סבבה כרגע 79. יש לך ראש כחול? חום כהה 80.נכון שלבר מוח יש הרבה מוח? כן 81. ולבר כוח הרבה כוח? כן 82. ולבר זוהר הרבה ציצי? לא 83. שותה? לפעמים, כשאני צמאה 84. מעשנ/ת? לא 85. יש לך עבר פלילי? לא 86. נראה לך שתגיעי לגן עדן או לגהנום? גהנום 87. בתוך הסנדויץ'=> גבינה צהובה ועגבניה 88. מי מכין לך? אני 89. מבריז/ה מבצפר? כמובן :$ 90. אם היית זוכה בלוטו, דבר ראשון=> קונה המוןהמון דברים 91. אם היית זוכה בחצי שקל? באסה 92. איך שיר נולד? כמו תינוק 93. בנים או בנות? בנות כמובן
94. בורקס או פשטידה? בורקס עם פטריות 95. גופייה או חולצה קצרה? גופיה 96. מכנס קצר או ארוך? תלוי 97. בגד ים שלם או ביקיני? ביקיני 98. חוטיני או ביקיני? הא? 99.כמעט סיימנו..נכון שתתגעגעו אליי? לא 100. עכשיוו סיימממנוו..איך הייהה?? סבבבהההה

עופריקי

New member
יש..^_^

1. מה הדבר הראשון שאתם עושים בבוקר, כאשר אתם מתעוררים? פותחת עינייםP: 2. מה הדבר הראשון שאתם עושים כאשר אתם מגיעים לבית הספר או לצבא או לעבודה? אומרים שלום ובוקר טוב לאנשים 3. מה הדבר הראשון שעולה לראשכם כאשר אתם שומעים את המילה "אוטובוס"? מלאמלאמלאמלאמלא אנשים.. אבל מלא 4. מה הדבר הראשון שאתם זוכרים מילדותכם? הראשון? לא יועת.. 4. מהי המילה הראשונה שאמרתם? אבא 5. מה הדבר הראשון שתרצו לעשות אחרי השחרור (בהנחה שזה עדיין לא קרה)? אפילו לא התגייסתי מה אתם רוצים. 6. מה הדבר הראשון שהייתם עושים אם הייתם מקבלים 1,000000 דולר? צועקתD: 7. מה הדבר הראשון שהייתם מתגעגעים אליו אם הייתם עוזבים את הארץ? האוכל.... 8. מה הדבר הראשון שאתם עושים אחרי שאתם חוזרים הביתה? זורקת את התיק שותה ויושבת על הספה. לפעמים מתקשרת לרע. 9. מה הדבר/האתר הראשון שאתם גולשים אליו באינטרנט? MSN 10. מה הדבר הראשון שזכור לכם מבית הספר? שבכיתה א', אז מה שהרגיע אותי היה שהשם של המורה שלי הוא גם השם של אמא שלי....:| 1. איך קוראים לך? עופרי (בעתיד אופיר^_^ ) 2. למה קראו לך ככה? עזבו אתכם.. 3. אבל למה? מה:( 4. את/ה אוהב/ת את השם שלך? כן:] 5. מה השם השני שלך? אין 6. הוא מכוער? 7. מה השם המלא שלך? עופרי ב. 8. מי המציא לך את השם? אבא ואמא 9. למה? ככה>_< 10. בת/בן כמה את/ה? בת! 16 11. ועכשיו במדיוק? 16 ו4 חודשים 12. אני מתכוונת עם הימים.. לא את לא:] 13. בננה או מרשמלו? שניהם
14. פטיפון או מקרופון? מקרופוןD: 15. תפוח אדמה או תפוח עץ? עץ. שונאת תפוחי אדמה. 16. אמא או אבא? אבא 17. אח או אחות? אח 18. פסטיגל או פסטיבל? פסטיבל 19.למה לצביה יש ציצי גדול? כי כשהיא מתכופפת רואים לה הכל
!!!!!! 20. למה רוני סופרפלוץ פאקאצה? כי היא ככה;[ 21. מה את/ה עושה עכשיו? עונה על שאלון:O 22. איפה הרגל שלך עכשיו? על הכיסא:O 23. עשית/ה את זה? את מה?:( 24. עם מי? P: 25. בגט צרפתי או פודל צרפתי? בגא 26. את/ה יודע/ת שכלב נובח לא נושך? שקר! 27. למה מדונה זונה? זונה זונה אבל כוסית. 28. מה הצבע האהוב עלייך? צהוב 29. מה החיה האהובה עלייך? ליוויתנים 30. למה מתנחלים שרים בשיר רק את הפזמון? מה 31. למה הרבי ירה במי שקרא לו רבי? כיזה "(תי)רה בי" 32. את/ה יודע/ת שלא הלכתי לבצפר היום? עכשיו כן 33. למה רבין נרצח? הרבה סיבות 34. נכון שזה שאלון שווה? לא:( 35. את/ה יודע/ת שאני מחבבת אותך? לא:( 36. איזה בגד את/ה הכי אוהב/ת ללבוש? מכנס קצר וחולצה ואולסטאר:] 37. את מתאפרת? כן 38. האם תשימ/י פעם ליפגלוס? לא 39. יש לך חבר/ה? ממ.. משו כזה 40. למה? ככה 41. התנשקת? כן 42.בגדת/ה פעם? לא חושבת 43. את/ה חבר/ה אמיתי/ת? בדר"כ כן 44. יש לך פיצול אישיות? לא תמיד 45. למה השמיים כחולים? לאידעת 46. למה מכבסים מגבות אם כשאנחנו מתקלחים אנחנו נקיים? לאידעת. 47. אם לצב אין שיריון זה אומר שהוא ערום או הומלס? ערוםD: 48. מה העניינים? הכל טוב מה איתך? 49. מה המאכל האהוב עלייך? ספגטי. או נאפיס בנאפיסD: 50. מה המילה האהובה עלייך? erea (ככה כותבים?) אריאהD: (סתם כי זה כיף להגיד את זה) וגם כחבה:| 51. מה השם האהוב עלייך? אנאבל:] 52. תגיד/י יש לך פלאפון? כן 53. אפרסק או מנדרינה? מנדרינה (איכככככככככ באפרסק יש פרווה@34%#$@#R) 54. תפוז או קלמנטינה? תפוז 55. טלוויזיה או מחשב? טלביזיה 56. את/ה זוכר/ת את המספר שין שלך בע"פ? אין לי שין
57. יש לך מצלמה בבית? כן 58. ומקרופון? כן 59. את/ה קוסס/ת ציפורניים? לא. אני נגמלת 60. זה טעים? לא 61. נכון שהיהודים שולטים? לא תמיד 62. את/ה מנגנ/ת בגיטרה? טיפהלה 63.מוש השור סקסי? בטח:] 64. את/ה אוהב/ת מישהו/י? כן 66. גיטרה או טוסטר? אבל איך אפשר לבחורררררR#$R%V#$ 67. מה יוצא מחזיר וכלייה? חזיה?D: 68. מיני מאוס או מיקי מאוס? מיני 69. למה ללמה קוראים למה? כדי שיהיה לך מה לשאול 70. את יודעת מזה בלימפס? לא 71. רוצה לשמוע בדיחה? לא 72. את רואה MTV? כן 73. מה אומרת המילה WTF? בסדר, זה לא מילה. 74. הייתה לך תאונה פעם? לא 75. איפה זה החיים? פה 76. יש לך גרוש על התחת? כן:] טיפים
77. את/ה עצוב/ה עכשיו? לא 78. מה השיר האהוב עלייך? to the moon and back- savag garden 79. יש לך ראש כחול? ^_____________________^ (לאD: וזה.....) 80.נכון שלבר מוח יש הרבה מוח? כן 81. ולבר כוח הרבה כוח? כן 82. ולבר זוהר הרבה ציצי? חחחחחחחח כן 83. שותה? כשיש מה 84. מעשנ/ת? לא 85. יש לך עבר פלילי? לא 86. נראה לך שתגיעי לגן עדן או לגהנום? למעבר 87. בתוך הסנדויץ'=> ביצה מקושקשת ועגבניה:] 88. מי מכין לך? אמא (אבל היא לא מדברת איתי, אז אני בינתיים) 89. מבריז/ה מבצפר? לפעמים 90. אם היית זוכה בלוטו, דבר ראשון=> צועקת משמחה 91. אם היית זוכה בחצי שקל? "יששש אפשר לקנות סוכריהההה":] 92. איך שיר נולד? כמו תינוק 93. בנים או בנות? בנות 94. בורקס או פשטידה? בורקס 95. גופייה או חולצה קצרה? גופייה 96. מכנס קצר או ארוך? קצר 97. בגד ים שלם או ביקיני? ביקיני 98. חוטיני או ביקיני? ביקיני 99.כמעט סיימנו..נכון שתתגעגעו אליי? לא 100. עכשיוו סיימממנוו..איך הייהה?? מעפןP:

../images/Emo110.gif

1. מה הדבר הראשון שאתם עושים בבוקר, כאשר אתם מתעוררים? בודקת את השעון ושוקלת אם בא לי לקום או לחזור לישון 2. מה הדבר הראשון שאתם עושים כאשר אתם מגיעים לבית הספר או לצבא או לעבודה? אני קמה לכלום כרגע. 3. מה הדבר הראשון שעולה לראשכם כאשר אתם שומעים את המילה "אוטובוס"? טח, בשביל מה יש רשיון? 4. מה הדבר הראשון שאתם זוכרים מילדותכם?לא יודעת 4. מהי המילה הראשונה שאמרתם? כנראה אבא 5. מה הדבר הראשון שתרצו לעשות אחרי השחרור (בהנחה שזה עדיין לא קרה)? טיול קטן בארץ, ואז לעבוד, להרוויח המון כסף ולצאת לטיול ענקי 6. מה הדבר הראשון שהייתם עושים אם הייתם מקבלים 1,000000 דולר? קונים לאמא אוטו חדש, קונים את הבית ליד ועושים ממנו ומהבית שלנו בית אחד ענקי 7. מה הדבר הראשון שהייתם מתגעגעים אליו אם הייתם עוזבים את הארץ? לא אעזוב 8. מה הדבר הראשון שאתם עושים אחרי שאתם חוזרים הביתה? בטח הולכ לחפש אוכל 9. מה הדבר/האתר הראשון שאתם גולשים אליו באינטרנט? MSN זה הדף בית, אבל קודם מדליקים את המסנג'ר והאייסיקיו 10. מה הדבר הראשון שזכור לכם מבית הספר? לא יודעת 1. איך קוראים לך? מתן 2. למה קראו לך ככה? כי נולדתי בשבועות, חג מתן תורה 3. אבל למה? מה 4. את/ה אוהב/ת את השם שלך? כן 5. מה השם השני שלך? אין לי 6. הוא מכוער? אין לי 7. מה השם המלא שלך? מתן ב 8. מי המציא לך את השם? אמא 9. למה? למה לא? 10. בת/בן כמה את/ה? 18 וקצת 11. ועכשיו במדיוק? 18 ושלושה חודשים ושבועיים 12. אני מתכוונת עם הימים.. כן 13. בננה או מרשמלו? בננה 14. פטיפון או מקרופון? פטיפון 15. תפוח אדמה או תפוח עץ? תלוי 16. אמא או אבא? שניהם 17. אח או אחות? אחות, אין לי אחים 18. פסטיגל או פסטיבל? פסטיבל, זה מגניב 19.למה לצביה יש ציצי גדול? כי אלוהים בירך אותה 20. למה רוני סופרפלוץ פאקאצה? זה בגנים 21. מה את/ה עושה עכשיו? עונה על השאלון 22. איפה הרגל שלך עכשיו? על הרצפה 23. עשית/ה את זה? ברור 24. עם מי? כל העולם ואחותו 25. בגט צרפתי או פודל צרפתי? בגט 26. את/ה יודע/ת שכלב נובח לא נושך? איכ כלבים 27. למה מדונה זונה? ככה זה 28. מה הצבע האהוב עלייך? שחור 29. מה החיה האהובה עלייך? איכ 30. למה מתנחלים שרים בשיר רק את הפזמון? אנאעארף 31. למה הרבי ירה במי שקרא לו רבי? טח, זו הבדיחה של ביקי 32. את/ה יודע/ת שלא הלכתי לבצפר היום? גמני
33. למה רבין נרצח? כי יגאל עמיר מטומטם 34. נכון שזה שאלון שווה? לא 35. את/ה יודע/ת שאני מחבבת אותך? יש. 36. איזה בגד את/ה הכי אוהב/ת ללבוש? ג'ינסים 37. את מתאפרת? לפעמים עפרון שחור בעיניים 38. האם תשימ/י פעם ליפגלוס? כן 39. יש לך חבר/ה? לא 40. למה? כי החיים לא הוגנים 41. התנשקת? כן 42.בגדת/ה פעם? לא 43. את/ה חבר/ה אמיתי/ת? כן 44. יש לך פיצול אישיות? לפעמים 45. למה השמיים כחולים? ככה זה 46. למה מכבסים מגבות אם כשאנחנו מתקלחים אנחנו נקיים? כי הן מסריחות 47. אם לצב אין שיריון זה אומר שהוא ערום או הומלס? גם וגם 48. מה העניינים? אש 49. מה המאכל האהוב עלייך? המון דברים 50. מה המילה האהובה עלייך? צ 51. מה השם האהוב עלייך? תומר, יובל 52. תגיד/י יש לך פלאפון? כן, חדשחדש ושקסי 53. אפרסק או מנדרינה? מנדרינה 54. תפוז או קלמנטינה? תפוז 55. טלוויזיה או מחשב? מחשב 56. את/ה זוכר/ת את המספר שין שלך בע"פ? מה 57. יש לך מצלמה בבית? כן 58. ומקרופון? כן 59. את/ה קוסס/ת ציפורניים? כוסס* ולא 60. זה טעים? צ 61. נכון שהיהודים שולטים? כן 62. את/ה מנגנ/ת בגיטרה? |: 63.מוש השור סקסי? ברור 64. את/ה אוהב/ת מישהו/י? את יפעתי 66. גיטרה או טוסטר? גיטרה 67. מה יוצא מחזיר וכלייה? מהמהמה 68. מיני מאוס או מיקי מאוס? מיקי 69. למה ללמה קוראים למה? ככה 70. את יודעת מזה בלימפס? לא 71. רוצה לשמוע בדיחה? נו 72. את רואה MTV? לפעמים 73. מה אומרת המילה WTF? וואט דה פאק 74. הייתה לך תאונה פעם? כן 75. איפה זה החיים? לא אצלך, מסתבר 76. יש לך גרוש על התחת? כן 77. את/ה עצוב/ה עכשיו? כן 78. מה השיר האהוב עלייך? לא יודעת 79. יש לך ראש כחול? כן 80.נכון שלבר מוח יש הרבה מוח? כן 81. ולבר כוח הרבה כוח? כן 82. ולבר זוהר הרבה ציצי? יש לה הרבה סיליקון, זה שונה 83. שותה? כן 84. מעשנ/ת? לא 85. יש לך עבר פלילי? לא 86. נראה לך שתגיעי לגן עדן או לגהנום? גן עדן 87. בתוך הסנדויץ'=> אם יש לי כוח - מיונז, גבנ"צ, חסה ומלפפון חמוץ.. אם לא אז קוטג' או משו 88. מי מכין לך? אני 89. מבריז/ה מבצפר? כשהיה ביצפר, הברזתי 90. אם היית זוכה בלוטו, דבר ראשון=> מכונית לאמא 91. אם היית זוכה בחצי שקל? חצי ש"ח 92. איך שיר נולד? באומץ 93. בנים או בנות? בנים 94. בורקס או פשטידה? תלוי איזו פשטידה 95. גופייה או חולצה קצרה? גופייה 96. מכנס קצר או ארוך? ארוך 97. בגד ים שלם או ביקיני? ביקיני 98. חוטיני או ביקיני? ביקיני 99.כמעט סיימנו..נכון שתתגעגעו אליי? לא ממש 100. עכשיוו סיימממנוו..איך הייהה?? אה הודגש באמצעות מדגישומטיק

Witchcrafts

New member
מה זה, איך יש לכם כוח לכל

השאלונים (באורך הגלות) האלה?^@^%& ם-: אולי פעם אחת תתחשבו בבטטות המדופלמות שגולשות פה?
;-;

למעלה