שאלון

Innocence Lost

New member
משעמםלי

1. מה הדבר הראשון שאתם עושים בבוקר, כאשר אתם מתעוררים?חוזרים לישון 2. מה הדבר הראשון שאתם עושים כאשר אתם מגיעים לבית הספר או לצבא או לעבודה?אומרים "הייייייייייייייייייייייייי" 3. מה הדבר הראשון שעולה לראשכם כאשר אתם שומעים את המילה "אוטובוס"?אדום 4. מה הדבר הראשון שאתם זוכרים מילדותכם?פעוטון 4. מהי המילה הראשונה שאמרתם?מאיפה לי? בטח אמא 5. מה הדבר הראשון שתרצו לעשות אחרי השחרור (בהנחה שזה עדיין לא קרה)?אין לי מושג 6. מה הדבר הראשון שהייתם עושים אם הייתם מקבלים 1,000000 דולר?נוסעת מפה 7. מה הדבר הראשון שהייתם מתגעגעים אליו אם הייתם עוזבים את הארץ?שוקו בשקית 8. מה הדבר הראשון שאתם עושים אחרי שאתם חוזרים הביתה?זורקים תדברים בצד של הדלת/תפלאפון ואמפי על השולחן בפינת אוכל 9. מה הדבר/האתר הראשון שאתם גולשים אליו באינטרנט?הבלוג הראשון בתקיית בלוגים? 10. מה הדבר הראשון שזכור לכם מבית הספר?אני עדיין בביצפר חמודים 1. איך קוראים לך?ספיר 2. למה קראו לך ככה?כי יש מלכת יופי ענתיקית שקוראים לה ככה ואמא חשבה שזה ממש יפה ומיוחד 3. אבל למה?:mad: 4. את/ה אוהב/ת את השם שלך?הוא בסדר יש יפים ממנו 5. מה השם השני שלך?אין כזה 6. הוא מכוער?בבבב 7. מה השם המלא שלך?שדכראע 8. מי המציא לך את השם?אמא 9. למה?ככה 10. בת/בן כמה את/ה?17וחצי 11. ועכשיו במדיוק?17 ארבעה חודשים ויומיים 12. אני מתכוונת עם הימים.. גם אני.. 13. בננה או מרשמלו?מרשמלו? 14. פטיפון או מקרופון?פטיפון 15. תפוח אדמה או תפוח עץ?תלוי מה בא לי 16. אמא או אבא?אמא:$ 17. אח או אחות?יש לי רק אחות אבל אח גדול תמיד נשמע לי בא בטוב 18. פסטיגל או פסטיבל?פסטיבל, התבגרתי אוקיי 19.למה לצביה יש ציצי גדול?כשהיא מתקופפת רואים לה הכל? 20. למה רוני סופרפלוץ פאקאצה?רונקיפליץ? 21. מה את/ה עושה עכשיו?עונה על שאלון 22. איפה הרגל שלך עכשיו?מתחת לשניה 23. עשית/ה את זה?את מה? 24. עם מי?את מה? 25. בגט צרפתי או פודל צרפתי?פודל. זה לא שאוכל הוא לא ערך עליון פה אבל מזה בא לי כלב 26. את/ה יודע/ת שכלב נובח לא נושך?בהחלט 27. למה מדונה זונה?אין לי שמץ 28. מה הצבע האהוב עלייך?אני אוהבת את כולם 29. מה החיה האהובה עלייך?כנ"ל 30. למה מתנחלים שרים בשיר רק את הפזמון?לא יודעת 31. למה הרבי ירה במי שקרא לו רבי?לא יודעת 32. את/ה יודע/ת שלא הלכתי לבצפר היום?היי, גם אני 33. למה רבין נרצח?גם אני תוהה 34. נכון שזה שאלון שווה?לא 35. את/ה יודע/ת שאני מחבבת אותך?היכן ההדדיות 36. איזה בגד את/ה הכי אוהב/ת ללבוש?תדייגים הקרוע הזהוי והמג'וייף שלי 37. את מתאפרת?לא, פעם בהמון זמן עפרון שחור 38. האם תשימ/י פעם ליפגלוס?לא 39. יש לך חבר/ה?לא 40. למה?כי אני מכוערת 41. התנשקת?כן 42.בגדת/ה פעם?כן 43. את/ה חבר/ה אמיתי/ת?משתדלת 44. יש לך פיצול אישיות?לא 45. למה השמיים כחולים?ככה? 46. למה מכבסים מגבות אם כשאנחנו מתקלחים אנחנו נקיים?אמאלה, אתמול שאלתי את זה את אמאשלי|: איזה טיימינג! היא אמרה שזה בגלל שבדים רטובים מסריחים מהר, זה כמו עובש כזה או משהו 47. אם לצב אין שיריון זה אומר שהוא ערום או הומלס?גם וגם 48. מה העניינים?אחלה, כואב לי לייק הל 49. מה המאכל האהוב עלייך?אני אוהבת הרבה מאכלים למה חייבים לבחור? 50. מה המילה האהובה עלייך?אבסקלץ' 51. מה השם האהוב עלייך?ים, לירי 52. תגיד/י יש לך פלאפון?כן 53. אפרסק או מנדרינה?תלוי כמה הם מתוקים 54. תפוז או קלמנטינה?כנ"ל 55. טלוויזיה או מחשב?תלוי מה יש בטלוויזיה ומי מחובר? 56. את/ה זוכר/ת את המספר שין שלך בע"פ?אין לי שין מה אני פוסטמה? 57. יש לך מצלמה בבית?כן 58. ומקרופון?כן, אבל הוא מקולקל. כשחושבים על זה נראה לי שגם המצלמה 59. את/ה קוסס/ת ציפורניים?לא 60. זה טעים?לא 61. נכון שהיהודים שולטים?כנראה? 62. את/ה מנגנ/ת בגיטרה?לפעמים 63.מוש השור סקסי?יא-אה 64. את/ה אוהב/ת מישהו/י?כן 66. גיטרה או טוסטר?טוסטר, גיטרה יש לי וטוסטר אין לי. תמיד רציתי טוסטר 67. מה יוצא מחזיר וכלייה?אפקט הפחד? 68. מיני מאוס או מיקי מאוס?מיני מאוס 69. למה ללמה קוראים למה?לא יודעת 70. את יודעת מזה בלימפס?לא 71. רוצה לשמוע בדיחה?לא 72. את רואה MTV?לא 73. מה אומרת המילה WTF? וואט דה פאק 74. הייתה לך תאונה פעם?בקטנות 75. איפה זה החיים?כאן 76. יש לך גרוש על התחת?כן אבל ממש גרוש, גרושון 77. את/ה עצוב/ה עכשיו?קצת 78. מה השיר האהוב עלייך?יש מלא 79. יש לך ראש כחול?לא 80.נכון שלבר מוח יש הרבה מוח?כנראה 81. ולבר כוח הרבה כוח?אהא 82. ולבר זוהר הרבה ציצי?כן 83. שותה?אחרת אמות 84. מעשנ/ת?בקטנה 85. יש לך עבר פלילי?לא 86. נראה לך שתגיעי לגן עדן או לגהנום?אני לא כזה בטוחה שדברים כאלה קיימים 87. בתוך הסנדויץ'=>מלא קוטג', גבינה מלוחה, וחצי חבילת נבטים עם מלא מלח 88. מי מכין לך?אני 89. מבריז/ה מבצפר?קורה 90. אם היית זוכה בלוטו, דבר ראשון=>לא יודעת 91. אם היית זוכה בחצי שקל?מסטיק 92. איך שיר נולד?כמו תינוק 93. בנים או בנות?בנים זה נורא לא משהו 94. בורקס או פשטידה?בורקס הרבה יותר טעים, בורקס הרבה יותר משמין. תלוי אם אני במצב רוח של לאכול משהו ממש טעים על אף קלוריותיו, או שאני פשוט במצב רוח של לאכול. 95. גופייה או חולצה קצרה?חולצה קצרה 96. מכנס קצר או ארוך?באמצע? 97. בגד ים שלם או ביקיני?מה שלם עדיף לא ללכת לים, זה כזה סיקסטיז מכוער 98. חוטיני או ביקיני?ביקיני, חוטיני זה לא לים [אם בכלל] 99.כמעט סיימנו..נכון שתתגעגעו אליי?המון 100. עכשיוו סיימממנוו..איך הייהה??מעלף אחותי

dors

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo222.gif

1. מה הדבר הראשון שאתם עושים בבוקר, כאשר אתם מתעוררים? עובר למחשב 2. מה הדבר הראשון שאתם עושים כאשר אתם מגיעים לבית הספר או לצבא או לעבודה? כלום 3. מה הדבר הראשון שעולה לראשכם כאשר אתם שומעים את המילה "אוטובוס"? אגד 4. מה הדבר הראשון שאתם זוכרים מילדותכם? לא זוכר 4. מהי המילה הראשונה שאמרתם? בטח "המבורגר" 5. מה הדבר הראשון שתרצו לעשות אחרי השחרור (בהנחה שזה עדיין לא קרה)? לעבוד 6. מה הדבר הראשון שהייתם עושים אם הייתם מקבלים 1,000000 דולר? בורח מפה 7. מה הדבר הראשון שהייתם מתגעגעים אליו אם הייתם עוזבים את הארץ? המשפחה 8. מה הדבר הראשון שאתם עושים אחרי שאתם חוזרים הביתה? לאיודע 9. מה הדבר/האתר הראשון שאתם גולשים אליו באינטרנט? משתנה 10. מה הדבר הראשון שזכור לכם מבית הספר? המורה חווה רצתה להרביץ לי 1. איך קוראים לך? דור 2. למה קראו לך ככה? אמא שמעה שיר ברדיו 3. אבל למה? ככה 4. את/ה אוהב/ת את השם שלך? הוא בסדר 5. מה השם השני שלך? אין 6. הוא מכוער? מאוד 7. מה השם המלא שלך? דורדור 8. מי המציא לך את השם? יהוה 9. למה? ככה 10. בת/בן כמה את/ה? 18 11. ועכשיו במדיוק? 18 וחצי 12. אני מתכוונת עם הימים.. לא יודע 13. בננה או מרשמלו? לאיודע 14. פטיפון או מקרופון? כנל 15. תפוח אדמה או תפוח עץ? תלוי כמה אני רעב 16. אמא או אבא? אמא 17. אח או אחות? אחות 18. פסטיגל או פסטיבל? במבה 19.למה לצביה יש ציצי גדול? ככה 20. למה רוני סופרפלוץ פאקאצה? ככה 21. מה את/ה עושה עכשיו? ביד 22. איפה הרגל שלך עכשיו? מאחורי העורף 23. עשית/ה את זה? כל הזמן 24. עם מי? עם השכנה 25. בגט צרפתי או פודל צרפתי? בגט 26. את/ה יודע/ת שכלב נובח לא נושך? בטח 27. למה מדונה זונה? ככה 28. מה הצבע האהוב עלייך? שחור 29. מה החיה האהובה עלייך? נמר 30. למה מתנחלים שרים בשיר רק את הפזמון? הם לא יודעים את השאר 31. למה הרבי ירה במי שקרא לו רבי? כי הוא רוצח 32. את/ה יודע/ת שלא הלכתי לבצפר היום? גם אני 33. למה רבין נרצח? ככה יצא 34. נכון שזה שאלון שווה? לא 35. את/ה יודע/ת שאני מחבבת אותך? לא 36. איזה בגד את/ה הכי אוהב/ת ללבוש? לאיודע 37. את מתאפרת? לא 38. האם תשימ/י פעם ליפגלוס? לא 39. יש לך חבר/ה? לא 40. למה? ככה 41. התנשקת? כן 42.בגדת/ה פעם? לא 43. את/ה חבר/ה אמיתי/ת? לא 44. יש לך פיצול אישיות? לא 45. למה השמיים כחולים? ככה 46. למה מכבסים מגבות אם כשאנחנו מתקלחים אנחנו נקיים? אני לא מכבס 47. אם לצב אין שיריון זה אומר שהוא ערום או הומלס? הומלס 48. מה העניינים? אין עניינים 49. מה המאכל האהוב עלייך? שווארמה ופיצה 50. מה המילה האהובה עלייך? אין 51. מה השם האהוב עלייך? דור 52. תגיד/י יש לך פלאפון? כן 53. אפרסק או מנדרינה? אפרסק 54. תפוז או קלמנטינה? תפוז 55. טלוויזיה או מחשב? מחשב 56. את/ה זוכר/ת את המספר שין שלך בע"פ? מה 57. יש לך מצלמה בבית? כן 58. ומקרופון? כן 59. את/ה קוסס/ת ציפורניים? לעתים רחוקות 60. זה טעים? לא 61. נכון שהיהודים שולטים? לא 62. את/ה מנגנ/ת בגיטרה? לא 63.מוש השור סקסי? לא 64. את/ה אוהב/ת מישהו/י? לא 66. גיטרה או טוסטר? לא 67. מה יוצא מחזיר וכלייה? לא 68. מיני מאוס או מיקי מאוס? לא 69. למה ללמה קוראים למה? לא 70. את יודעת מזה בלימפס? לא 71. רוצה לשמוע בדיחה? לא 72. את רואה MTV? לא 73. מה אומרת המילה WTF? לא 74. הייתה לך תאונה פעם? לא 75. איפה זה החיים? בזבל 76. יש לך גרוש על התחת? יש לי הרבה גרושים על התחת 77. את/ה עצוב/ה עכשיו? תמיד 78. מה השיר האהוב עלייך? כל מיני 79. יש לך ראש כחול? תמיד 80.נכון שלבר מוח יש הרבה מוח? כן.. 81. ולבר כוח הרבה כוח? כן.. 82. ולבר זוהר הרבה ציצי? כן.. 83. שותה? תמיד 84. מעשנ/ת? כל הזמן 85. יש לך עבר פלילי? לא [גם המשטרה שעצרה אותי בחמישי אמרה שלא!] 86. נראה לך שתגיעי לגן עדן או לגהנום? גן עדן 87. בתוך הסנדויץ'=> מה 88. מי מכין לך? אני 89. מבריז/ה מבצפר? חחחחחחחחחח 90. אם היית זוכה בלוטו, דבר ראשון=> מתחרפן מכל הכסף 91. אם היית זוכה בחצי שקל? סבבה 92. איך שיר נולד? לאט 93. בנים או בנות? בנות 94. בורקס או פשטידה? שניהם 95. גופייה או חולצה קצרה? חולצה 96. מכנס קצר או ארוך? קצר 97. בגד ים שלם או ביקיני? בקיני אבל לא עלי 98. חוטיני או ביקיני? שניהם.......... 99.כמעט סיימנו..נכון שתתגעגעו אליי? לא 100. עכשיוו סיימממנוו..איך הייהה?? משעמם

R e A

New member
מה קורה

1. מה הדבר הראשון שאתם עושים בבוקר, כאשר אתם מתעוררים? מי מתעורר... 2. מה הדבר הראשון שאתם עושים כאשר אתם מגיעים לבית הספר או לצבא או לעבודה? אומר שלום לשומר. אבל המניאק לא מתייחס... 3. מה הדבר הראשון שעולה לראשכם כאשר אתם שומעים את המילה "אוטובוס"? אוי ואבוי 4. מה הדבר הראשון שאתם זוכרים מילדותכם? חברה של אמא זורקת לי את הטרקטור המגניב ושוברת לי אותו. בכיתי. בכיתי הרבה. 4. מהי המילה הראשונה שאמרתם? אבא[?] 5. מה הדבר הראשון שתרצו לעשות אחרי השחרור (בהנחה שזה עדיין לא קרה)? לטוס לניו זילנד עם עופרי. 6. מה הדבר הראשון שהייתם עושים אם הייתם מקבלים 1,000000 דולר? קונה אאודי TT. או גולף שחורה קצרה 4X4 7. מה הדבר הראשון שהייתם מתגעגעים אליו אם הייתם עוזבים את הארץ? אוכל של אמא. 8. מה הדבר הראשון שאתם עושים אחרי שאתם חוזרים הביתה? מתקשר לעופרי 9. מה הדבר/האתר הראשון שאתם גולשים אליו באינטרנט? אייסיקיו. 10. מה הדבר הראשון שזכור לכם מבית הספר? ניקול המורה מביאה לי סוכריה על מקל. למרות שמיכל הייתה המחנכת. 1. איך קוראים לך? רע 2. למה קראו לך ככה? כי ככה. 3. אבל למה? ככה!!!!!!!! 4. את/ה אוהב/ת את השם שלך? כן... 5. מה השם השני שלך? ** 6. הוא מכוער? לא..אני סתם מתכחש אליו 7. מה השם המלא שלך? רע ** רוזן 8. מי המציא לך את השם? אבא 9. למה? כי ככה. הוא צעק במכולת. 10. בת/בן כמה את/ה? 17 וחצי 11. ועכשיו במדיוק? 17, 6 חודשים, 5 ימים. 12. אני מתכוונת עם הימים: נו אמרתי ימים... 13. בננה או מרשמלו? מרשמלו 14. פטיפון או מקרופון? פטיפון 15. תפוח אדמה או תפוח עץ? תפוח אדמה 16. אמא או אבא? אבא 17. אח או אחות? אח 18. פסטיגל או פסטיבל? פסטיבל 19.למה לצביה יש ציצי גדול? כי היא הגדילה אותו אצל ד"ר קליין. [יופי יופי מתכופפת רואים לה הכל בלה בלה] 20. למה רוני סופרפלוץ פאקאצה? כי יש לה מצח גדול. 21. מה את/ה עושה עכשיו? מקליד ומדבר עם עופריקוש 22. איפה הרגל שלך עכשיו? בתוך חצי מהנעל על הרצפה 23. עשית/ה את זה? מה עשיתי
באמאשלי זה לא אני 24. עם מי?
25. בגט צרפתי או פודל צרפתי? בגט 26. את/ה יודע/ת שכלב נובח לא נושך? זה נכון...בתור מחלק עיתונים מוסמך, כלב נובח, לא נושך. הנושכים הם השקטים האלה. 27. למה מדונה זונה? כי היא בת 107 והיא מתלבשת כמו בת 17 28. מה הצבע האהוב עלייך? כחול 29. מה החיה האהובה עלייך? תוכי 30. למה מתנחלים שרים בשיר רק את הפזמון? כי לקחו את הבית.
31. למה הרבי ירה במי שקרא לו רבי? כי הוא בנזונה 32. את/ה יודע/ת שלא הלכתי לבצפר היום? גם אני לא!!!!!! 33. למה רבין נרצח? וואלה לא יודע... 34. נכון שזה שאלון שווה? נחמד נחמד... 35. את/ה יודע/ת שאני מחבבת אותך? כן תודה... 36. איזה בגד את/ה הכי אוהב/ת ללבוש? מכנסי גלישה וחולצה. 37. את מתאפרת? לא 38. האם תשימ/י פעם ליפגלוס? לא 39. יש לך חבר/ה? לא..בערך.. 40. למה? ככה מה אתם דוחפים את האף. 41. התנשקת? כן מה..די
42.בגדת/ה פעם? לא 43. את/ה חבר/ה אמיתי/ת? כן צצצ 44. יש לך פיצול אישיות? לא..מה לא! כן ברור שכן...כאילו לא נו! שקט! כן! 45. למה השמיים כחולים? כי השמש צהובה, השמים הכחולים, סימן שאת מכבי, אוהב אלוהים. 46. למה מכבסים מגבות אם כשאנחנו מתקלחים אנחנו נקיים? כי אז המגבות נרטבות ולאט לאט נהיה לזה ריח מעצבן. 47. אם לצב אין שיריון זה אומר שהוא ערום או הומלס? הומלס. 48. מה העניינים? סבבה אבטיח. בא לי אבטיח. 49. מה המאכל האהוב עלייך? צ'יפס 50. מה המילה האהובה עלייך? להתכרבל. 51. מה השם האהוב עלייך? עופרי 52. תגיד/י יש לך פלאפון? כן 53. אפרסק או מנדרינה? אפרסק..רק בטבק לנרגילה. 54. תפוז או קלמנטינה? קלמנטינה... 55. טלוויזיה או מחשב? טלוויזיה 56. את/ה זוכר/ת את המספר שין שלך בע"פ? לא..אין לי בכלל 57. יש לך מצלמה בבית? כן 58. ומקרופון? כן 59. את/ה קוסס/ת ציפורניים? כן 60. זה טעים? לא יודע 61. נכון שהיהודים שולטים? יהודים שולטים! בוז למוסלמים! 62. את/ה מנגנ/ת בגיטרה? יונתן הקטן... 63.מוש השור סקסי? לא יודע מי זה. בטח הביצים שלו שוות הרבה 64. את/ה אוהב/ת מישהו/י? כן.. 66. גיטרה או טוסטר? גיטרה...כשאני אדע להשתמש בה 67. מה יוצא מחזיר וכלייה? חזייה [?] 68. מיני מאוס או מיקי מאוס? מיקי 69. למה ללמה קוראים למה? זה קיצור של משהו... 70. את יודעת מזה בלימפס? לא 71. רוצה לשמוע בדיחה? כן 72. את רואה MTV? כן 73. מה אומרת המילה WTF? שקט. 74. הייתה לך תאונה פעם? לא 75. איפה זה החיים? בגן יבנה התוססת. 76. יש לך גרוש על התחת? כן יש לי קצת... 77. את/ה עצוב/ה עכשיו? לא 78. מה השיר האהוב עלייך? יש הרבה... 79. יש לך ראש כחול? כן. 80.נכון שלבר מוח יש הרבה מוח? לא 81. ולבר כוח הרבה כוח? כן 82. ולבר זוהר הרבה ציצי? המוווווווון 83. שותה? כן 84. מעשנ/ת? רק נרגילה 85. יש לך עבר פלילי? לא 86. נראה לך שתגיעי לגן עדן או לגהנום? גן יבנה* 87. בתוך הסנדויץ'=> ממרח חלב/שוקולד/חומוס/סלט טונה..הרבה. 88. מי מכין לך? אני 89. מבריז/ה מבצפר? כן 90. אם היית זוכה בלוטו, דבר ראשון=>קונה אאודי TT 91. אם היית זוכה בחצי שקל? חוסך לאאודי TT 92. איך שיר נולד? לא כמו תינוק 93. בנים או בנות? בנות 94. בורקס או פשטידה? בורקס 95. גופייה או חולצה קצרה? חולצה קצרה 96. מכנס קצר או ארוך? קצר 97. בגד ים שלם או ביקיני? ביקיני 98. חוטיני או ביקיני? חוטיני 99.כמעט סיימנו..נכון שתתגעגעו אליי? כן 100. עכשיוו סיימממנוו..איך הייהה?? נחמד...

../images/Emo13.gif

1. מה הדבר הראשון שאתם עושים בבוקר, כאשר אתם מתעוררים?לובשים מדים 2. מה הדבר הראשון שאתם עושים כאשר אתם מגיעים לבית הספר או לצבא או לעבודה?פותחים את הקת 3. מה הדבר הראשון שעולה לראשכם כאשר אתם שומעים את המילה "אוטובוס"?מחנה נתן 4. מה הדבר הראשון שאתם זוכרים מילדותכם?לא יודע 4. מהי המילה הראשונה שאמרתם?לא יודע 5. מה הדבר הראשון שתרצו לעשות אחרי השחרור (בהנחה שזה עדיין לא קרה)?לטוב לדרום אמריקה 6. מה הדבר הראשון שהייתם עושים אם הייתם מקבלים 1,000000 דולר?פותחים מפלגה 7. מה הדבר הראשון שהייתם מתגעגעים אליו אם הייתם עוזבים את הארץ?הצחוקים 8. מה הדבר הראשון שאתם עושים אחרי שאתם חוזרים הביתה?הולכים לישון 9. מה הדבר/האתר הראשון שאתם גולשים אליו באינטרנט?תפוז 10. מה הדבר הראשון שזכור לכם מבית הספר?השכונה 1. איך קוראים לך?שחר 2. למה קראו לך ככה?וויכוח 3. אבל למה? 4. את/ה אוהב/ת את השם שלך?כן 5. מה השם השני שלך?שלמה 6. הוא מכוער?קצת 7. מה השם המלא שלך?שחר תל-פז 8. מי המציא לך את השם?סבא 9. למה? 10. בת/בן כמה את/ה?19 11. ועכשיו במדיוק?עוד כמה ימים 19 12. אני מתכוונת עם הימים.. 13. בננה או מרשמלו?בננה 14. פטיפון או מקרופון?פטיפון 15. תפוח אדמה או תפוח עץ?עץ 16. אמא או אבא?
17. אח או אחות?
18. פסטיגל או פסטיבל?בל 19.למה לצביה יש ציצי גדול?:X 20. למה רוני סופרפלוץ פאקאצה?שאלה טובה 21. מה את/ה עושה עכשיו?כותב 22. איפה הרגל שלך עכשיו?על הרגל השנייה 23. עשית/ה את זה?כן 24. עם מי?
25. בגט צרפתי או פודל צרפתי?בגט 26. את/ה יודע/ת שכלב נובח לא נושך?כן 27. למה מדונה זונה?לא יודע 28. מה הצבע האהוב עלייך?אין 29. מה החיה האהובה עלייך?אין 30. למה מתנחלים שרים בשיר רק את הפזמון?הם לא מתנחלים, הם מפריחים את השממה 31. למה הרבי ירה במי שקרא לו רבי?הממ 32. את/ה יודע/ת שלא הלכתי לבצפר היום?יפה יפה 33. למה רבין נרצח?כי ככה 34. נכון שזה שאלון שווה?לא ממש 35. את/ה יודע/ת שאני מחבבת אותך?כן 36. איזה בגד את/ה הכי אוהב/ת ללבוש?ג'ינס 37. את מתאפרת?לא 38. האם תשימ/י פעם ליפגלוס?לא 39. יש לך חבר/ה?לא 40. למה?ככה 41. התנשקת?כן 42.בגדת/ה פעם?לא 43. את/ה חבר/ה אמיתי/ת?כן 44. יש לך פיצול אישיות?לא 45. למה השמיים כחולים?ככה 46. למה מכבסים מגבות אם כשאנחנו מתקלחים אנחנו נקיים?הממ 47. אם לצב אין שיריון זה אומר שהוא ערום או הומלס?הומלס 48. מה העניינים?כל טוב 49. מה המאכל האהוב עלייך?מנות קרב
50. מה המילה האהובה עלייך?הממ 51. מה השם האהוב עלייך?שחר 52. תגיד/י יש לך פלאפון?כן 53. אפרסק או מנדרינה?אפרסק 54. תפוז או קלמנטינה?תפוז 55. טלוויזיה או מחשב?הממ 56. את/ה זוכר/ת את המספר שין שלך בע"פ?מה? 57. יש לך מצלמה בבית?כן 58. ומקרופון?לא 59. את/ה קוסס/ת ציפורניים?לא 60. זה טעים? 61. נכון שהיהודים שולטים?כן 62. את/ה מנגנ/ת בגיטרה?לא 63.מוש השור סקסי?כן 64. את/ה אוהב/ת מישהו/י?הממ 66. גיטרה או טוסטר?גיטרה 67. מה יוצא מחזיר וכלייה?מה? 68. מיני מאוס או מיקי מאוס?מיקי 69. למה ללמה קוראים למה?שאלה טוב 70. את יודעת מזה בלימפס?לא 71. רוצה לשמוע בדיחה?כן 72. את רואה MTV?לא 73. מה אומרת המילה WTF? what the fuck 74. הייתה לך תאונה פעם?כן 75. איפה זה החיים?כאן ועכשיו 76. יש לך גרוש על התחת?לא 77. את/ה עצוב/ה עכשיו?לא 78. מה השיר האהוב עלייך?יש כמה 79. יש לך ראש כחול?כן 80.נכון שלבר מוח יש הרבה מוח?כן 81. ולבר כוח הרבה כוח?כן 82. ולבר זוהר הרבה ציצי?... 83. שותה?כן 84. מעשנ/ת?קצת 85. יש לך עבר פלילי?לא 86. נראה לך שתגיעי לגן עדן או לגהנום?גן עדן 87. בתוך הסנדויץ'=> חרדל, עגבניה, חסה, מיונז ונקניק 88. מי מכין לך?אני 89. מבריז/ה מבצפר?הלוואי ויכולתי 90. אם היית זוכה בלוטו, דבר ראשון=>פותח מפלגה 91. אם היית זוכה בחצי שקל?שומר אותו לעצמי לעולמי עולם 92. איך שיר נולד?חרא 93. בנים או בנות?בנות 94. בורקס או פשטידה?בורקס 95. גופייה או חולצה קצרה?חולצה קצרה 96. מכנס קצר או ארוך?קצר 97. בגד ים שלם או ביקיני?ביקיני 98. חוטיני או ביקיני?חוטיני 99.כמעט סיימנו..נכון שתתגעגעו אליי?לא ממש
100. עכשיוו סיימממנוו..איך הייהה?? חרא

למעלה