שאלון

cohenet91

New member
שאלון ../images/Emo9.gif

לא לישון בלילה בזמן סערה? לא לישון כל הלילה? להיכנס למים בריצה? להיכנס לערפל? להירדם עם מוזיקה? להישאר לבד בבית יום שלם? להכיר בנאדם שנולד איתך באותו היום? להכניס יד לחול קר? להסתכל דרך החלון במשקפת? להסתכל למישהו בעיניים הרבה זמן? להשתכר? להתאהב לשלושה ימים? להתחבק בשלישיה? להתלחשש עם מישהו בלילה? להתעטש כשמסביב שקט? לחבק בנאדם מהתרגשות? לחבק צעצוע? לטייל בגשם בלי מטריה? לטייל בלונדון? לטייל לבד? לאהוב מישהו באמת? לאכול דשא? לאכול תותים עד שבא להקיא? לאמץ שני חתולים? לבכות ולחייך מאושר? לבכות לבד? לבנות משהו מחול? לגדל ילד? לגדל צמח? לגנוב? לדבר בטלפון עד שלוש בלילה? לדבר בטלפון עם מישהו לא מוכר? להגיד לבנאדם בעיניים שצריך לסיים את הקשר? להדליק חזק מוזיקה לשמוע ולשיר? להחזיק בידיים פרפר? להיות כל היום בשמש? להיחתך מנייר? לטפס על עץ? לישון באותו חדר עם מישהו מאוד יקר? לכתוב סיפור? לכתוב שיר? ללבוש שמלת כלה? ללכת למופע של מישהו? ללמוד לעשות משהו יותר טוב מכולם? למחוא כפיים עד כאב? לנסוע במכונית בלי רשיון? לנסוע ברכבת יומיים? לנסוע לים? לנסות לשחות במים רדודים? לנשק בנאדם בכלל לא מוכר? לנשק תמונה של מישהו? לסלוח להורים שלך? לספר סוד על עצמך? לעמוד בלילה על הגג? לעצום עיניים ולחייך מאושר? לעשות סקס כל הלילה? לעשות קעקוע? לעשן סמים? לצאת לבחוץ בזמן שיורד מלא שלג? לצאת מצויין בתמונה? לצחוק מכל הלב? לצלם את השמיים? לצלם חיה? לקחת חתול רחוב לבית? לקחת לידיים עכביש? לקנות בכסף האחרון את הגלידה הכי יקרה? לקרוא מכתבים של התכתבויות ישנות? לקרוא ספר ביום אחד? לראות זריחה? לראות כוכב נופל ולבקש משאלה? לראות שקיעה? לרוץ עם כלב? לרכוב על עז? לשבור מראה? לשבת בחדר עם החושך בלי להדליק את האור? לשחות מתחת לגשר? לשיר על במה? לשיר שיר בלי מוזיקה? לשכב כל היום מתחת לשמיכה? לשכנע מישהו ששמים אפורים זה יפה? לשלוח מישהו להזדיין? לשמוע שטויות ממישהו? לשנות את השיער לקצוץ? להגיד באמת ~אני אוהבת אותך~? לשמוע ~אני אוהב אותך~ בחזרה? תבלו

cohenet91

New member
האם אי פעם...

לא לישון בלילה בזמן סערה? לא נראה לי. לא לישון כל הלילה? כן. להיכנס למים בריצה? כן. להיכנס לערפל? אוי, כן
להירדם עם מוזיקה? כן
להישאר לבד בבית יום שלם? לא נראה לי. להכיר בנאדם שנולד איתך באותו היום? לא. להכניס יד לחול קר? לא. להסתכל דרך החלון במשקפת? הממ..לא. להסתכל למישהו בעיניים הרבה זמן? כן, בשיחות וכל זה
להשתכר? לא. להתאהב לשלושה ימים? זה קורה לי מלא :( להתחבק בשלישיה? כן. להתלחשש עם מישהו בלילה? כן, כשישנים אצלו, אתם יודעים איך זה..:) להתעטש כשמסביב שקט? אני מניחה שכן. לחבק בנאדם מהתרגשות? כן
לחבק צעצוע? בובות וכאלה
לטייל בגשם בלי מטריה? מה לטייל, ירד עליי גשם זלעפות כששכחתי בבית את המטריה
לטייל בלונדון? לא. לטייל לבד? כמובן. לאהוב מישהו באמת? כן. לאכול דשא? לא :/ לאכול תותים עד שבא להקיא? לא. לאמץ שני חתולים? רק עד שהם מצאו את אמא שלהם... לבכות ולחייך מאושר? כן. לבכות לבד? כן, הרבה. לבנות משהו מחול? כן, אבל לא עשיתי זאת בהצלחה מרובה..
לגדל ילד? לא :S לגדל צמח? כן, נר הלילה! לגנוב? לא. לדבר בטלפון עד שלוש בלילה? לא. לדבר בטלפון עם מישהו לא מוכר? כן. להגיד לבנאדם בעיניים שצריך לסיים את הקשר? לא. להדליק חזק מוזיקה לשמוע ולשיר? כן, במיוחד ברגעי דכאון קשים. להחזיק בידיים פרפר? כן. להיות כל היום בשמש? בטיולים וכאלה... להיחתך מנייר? כן |: לטפס על עץ? פאק, כן
לישון באותו חדר עם מישהו מאוד יקר? אהא... לכתוב סיפור? כן. לכתוב שיר? כן. ללבוש שמלת כלה? לא
ללכת למופע של מישהו? הדורבנים
ללמוד לעשות משהו יותר טוב מכולם? לא נראה לי :/ למחוא כפיים עד כאב? כן. לנסוע במכונית בלי רשיון? לא. לנסוע ברכבת יומיים? לא... לנסוע לים? אהא. לנסות לשחות במים רדודים? כן.. D: לנשק בנאדם בכלל לא מוכר? לא. לנשק תמונה של מישהו? כן
לסלוח להורים שלך? כן. לספר סוד על עצמך? כן. לעמוד בלילה על הגג? לא. לעצום עיניים ולחייך מאושר? כן. לעשות סקס כל הלילה? חח לא.. לעשות קעקוע? לא. לעשן סמים? לא! לצאת לבחוץ בזמן שיורד מלא שלג? לא. לצאת מצויין בתמונה? אפשר להתווכח על זה... לצחוק מכל הלב? ברור
לצלם את השמיים? אהא, מהמטוס. לצלם חיה? אממ.. האמת, לא נראה לי
לקחת חתול רחוב לבית? רק עד שאמא שלו תבוא.. לקחת לידיים עכביש? אהא
לקנות בכסף האחרון את הגלידה הכי יקרה? לא. לקרוא מכתבים של התכתבויות ישנות? כן
לקרוא ספר ביום אחד? יומיים.. לראות זריחה? כן. לראות כוכב נופל ולבקש משאלה? כן. לראות שקיעה? כן
לרוץ עם כלב? מה לרוץ עם כלב, בגללה נפלתי על המדרכה
לרכוב על עז? XD לא! לשבור מראה? לא. לשבת בחדר עם החושך בלי להדליק את האור? ברור. טוב, בעיקר לשכב.. לשחות מתחת לגשר? לא. לשיר על במה? בטקסי סיום. לשיר שיר בלי מוזיקה? כן. לשכב כל היום מתחת לשמיכה? כל כל כל היום? לא. לשכנע מישהו ששמים אפורים זה יפה? כן
לשלוח מישהו להזדיין? XD כן. לשמוע שטויות ממישהו? והמון..
לשנות את השיער לקצוץ? כן, בניגוד לרצוני :/ להגיד באמת ~אני אוהבת אותך~? כן. לשמוע ~אני אוהב אותך~ בחזרה? כן (אבל לא מבן-זוג או משהו..).

D: ../images/Emo120.gif

לא לישון בלילה בזמן סערה? כן לא לישון כל הלילה? כן להיכנס למים בריצה? כן להיכנס לערפל? כן להירדם עם מוזיקה? כן להישאר לבד בבית יום שלם? כן להכיר בנאדם שנולד איתך באותו היום? כן להכניס יד לחול קר? כן להסתכל דרך החלון במשקפת? כן להסתכל למישהו בעיניים הרבה זמן? כן להשתכר? כן להתאהב לשלושה ימים? לא להתחבק בשלישיה? כן להתלחשש עם מישהו בלילה? כן להתעטש כשמסביב שקט? כן לחבק בנאדם מהתרגשות? כן לחבק צעצוע? כן לטייל בגשם בלי מטריה? כן לטייל בלונדון? לא לטייל לבד? כן לאהוב מישהו באמת? כן לאכול דשא? כן לאכול תותים עד שבא להקיא? לא לאמץ שני חתולים? לא לבכות ולחייך מאושר? כן לבכות לבד? כן לבנות משהו מחול? כן לגדל ילד? לא לגדל צמח? כן לגנוב? כן לדבר בטלפון עד שלוש בלילה? כן לדבר בטלפון עם מישהו לא מוכר? כן להגיד לבנאדם בעיניים שצריך לסיים את הקשר? כן להדליק חזק מוזיקה לשמוע ולשיר? כן להחזיק בידיים פרפר? כן להיות כל היום בשמש? כן להיחתך מנייר? כן לטפס על עץ? כן לישון באותו חדר עם מישהו מאוד יקר? כן לכתוב סיפור? כן לכתוב שיר? כן ללבוש שמלת כלה? לא ללכת למופע של מישהו? כן ללמוד לעשות משהו יותר טוב מכולם? כן למחוא כפיים עד כאב? כן לנסוע במכונית בלי רשיון? לא לנסוע ברכבת יומיים? לא לנסוע לים? לא לנסות לשחות במים רדודים? כן לנשק בנאדם בכלל לא מוכר? כן לנשק תמונה של מישהו? כן לסלוח להורים שלך? כן לספר סוד על עצמך? כן לעמוד בלילה על הגג? כן לעצום עיניים ולחייך מאושר? כן לעשות סקס כל הלילה? לא לעשות קעקוע? לא לעשן סמים? לא לצאת לבחוץ בזמן שיורד מלא שלג? כן לצאת מצויין בתמונה? כן לצחוק מכל הלב?כן לצלם את השמיים? כן לצלם חיה? כן לקחת חתול רחוב לבית? לא לקחת לידיים עכביש? כן לקנות בכסף האחרון את הגלידה הכי יקרה? כן לקרוא מכתבים של התכתבויות ישנות? כן לקרוא ספר ביום אחד? כן לראות זריחה? כן לראות כוכב נופל ולבקש משאלה? כן לראות שקיעה? כן לרוץ עם כלב? כן לרכוב על עז? לא לשבור מראה? כן לשבת בחדר עם החושך בלי להדליק את האור? כן לשחות מתחת לגשר? כן לשיר על במה? כן לשיר שיר בלי מוזיקה? כן לשכב כל היום מתחת לשמיכה? כן לשכנע מישהו ששמים אפורים זה יפה? כן לשלוח מישהו להזדיין? כן לשמוע שטויות ממישהו? כן לשנות את השיער לקצוץ? כן להגיד באמת ~אני אוהבת אותך~? כן לשמוע ~אני אוהב אותך~ בחזרה? כן אגב.. זאת ליילו ענתה

אי פעם.

לא לישון בלילה בזמן סערה? לא. לא לישון כל הלילה? כן. להיכנס למים בריצה? חחחח אולי. להיכנס לערפל? וודאי. להירדם עם מוזיקה? כן זה ממש עוזר:). להישאר לבד בבית יום שלם? כן.. להכיר בנאדם שנולד איתך באותו היום? לא. להכניס יד לחול קר? לא יודעת אולי... להסתכל דרך החלון במשקפת? באוטו אולי. להסתכל למישהו בעיניים הרבה זמן? כן. להשתכר? לא. אבל אני רוצה. להתאהב לשלושה ימים? לא......... להתחבק בשלישיה? כן. להתלחשש עם מישהו בלילה? כן ברור. להתעטש כשמסביב שקט? כן
לחבק בנאדם מהתרגשות? כן. לחבק צעצוע? בובה אולי. לטייל בגשם בלי מטריה? כן. לטייל בלונדון? לא. לטייל לבד? כן. לאהוב מישהו באמת? כן. לאכול דשא? לא! לאכול תותים עד שבא להקיא? לא. לאמץ שני חתולים? כן, גם עכשיו יש לי. לבכות ולחייך מאושר? לא. לבכות לבד? כן, תמיד. לבנות משהו מחול? לא
ממש ילדות עשוקה. לגדל ילד? לא. לגדל צמח? כן. לגנוב? לא. לדבר בטלפון עד שלוש בלילה? לא. לדבר בטלפון עם מישהו לא מוכר? מן הסתם...אבל לשניה וחצי אם מבקשים את ההורים. להגיד לבנאדם בעיניים שצריך לסיים את הקשר? לא. להדליק חזק מוזיקה לשמוע ולשיר? כן:). להחזיק בידיים פרפר? לא. להיות כל היום בשמש? נראה לי. להיחתך מנייר? כן. לטפס על עץ? לא. לישון באותו חדר עם מישהו מאוד יקר? כן. לכתוב סיפור? כן. לכתוב שיר? כן. ללבוש שמלת כלה? אולי כזאת של תחפושת. ללכת למופע של מישהו? כן. ללמוד לעשות משהו יותר טוב מכולם? לא. למחוא כפיים עד כאב? לא... לנסוע במכונית בלי רשיון? לא. לנסוע ברכבת יומיים? לא. לנסוע לים? כן ברור. לנסות לשחות במים רדודים? חחחח כן. לנשק בנאדם בכלל לא מוכר? לא. לנשק תמונה של מישהו? כן. לסלוח להורים שלך? אני משערת שכן. לספר סוד על עצמך? כן. לעמוד בלילה על הגג? כן. לעצום עיניים ולחייך מאושר? לא. לעשות סקס כל הלילה? חחחחח כל לילה. סתם, לא. לעשות קעקוע? רק חינה והאלה של הילדים הקטנים. לעשן סמים? לא. לצאת לבחוץ בזמן שיורד מלא שלג? כן. לצאת מצויין בתמונה? לא. לצחוק מכל הלב? אולי. לצלם את השמיים? כן. לצלם חיה? כן. לקחת חתול רחוב לבית? כן. לקחת לידיים עכביש? איכס, לא. לקנות בכסף האחרון את הגלידה הכי יקרה? לא. לקרוא מכתבים של התכתבויות ישנות? כן. לקרוא ספר ביום אחד? כן. לראות זריחה? כן:) לראות כוכב נופל ולבקש משאלה? יאפ. למרות שאני לא מאמינה שהיא תתגשם, בשביל הקטע. לראות שקיעה? כן. לרוץ עם כלב? כן. לרכוב על עז? לא
לשבור מראה?כן. לשבת בחדר עם החושך בלי להדליק את האור? כן. לשחות מתחת לגשר? כן. לשיר על במה? לא. לשיר שיר בלי מוזיקה? יאפ. לשכב כל היום מתחת לשמיכה? לא כל היום...בואו לא נגזים. לשכנע מישהו ששמים אפורים זה יפה? לא. למרות שזה כן. לשלוח מישהו להזדיין? חחחח מה כאילו לקלל בואו נגיד "לך תזדיין" בטח. לשמוע שטויות ממישהו? כן. לשנות את השיער לקצוץ? לא. להגיד באמת ~אני אוהבת אותך~? א-הא. לשמוע ~אני אוהב אותך~ בחזרה? בדרך כלל זה 'גם אני'... זהו. ארוך!

hilonet14

New member
עונה

לא לישון בלילה בזמן סערה? אכן לא לישון כל הלילה? אכן להיכנס למים בריצה? אכן להיכנס לערפל? אכן להירדם עם מוזיקה? אכן להישאר לבד בבית יום שלם? אכן להכיר בנאדם שנולד איתך באותו היום? לא להכניס יד לחול קר? אכן להסתכל דרך החלון במשקפת? לא להסתכל למישהו בעיניים הרבה זמן? כן להשתכר? בערך להתאהב לשלושה ימים? לא להתחבק בשלישיה? כן להתלחשש עם מישהו בלילה? כן להתעטש כשמסביב שקט? כן לחבק בנאדם מהתרגשות? כן לחבק צעצוע? כן לטייל בגשם בלי מטריה? כן לטייל בלונדון? לא לטייל לבד? כן לאהוב מישהו באמת? לא יודעת לאכול דשא? לא לאכול תותים עד שבא להקיא? כן לאמץ שני חתולים? אפילו יותר לבכות ולחייך מאושר? כן לבכות לבד? כן לבנות משהו מחול? כן לגדל ילד? לא לגדל צמח? כן לגנוב? כן לדבר בטלפון עד שלוש בלילה? כן לדבר בטלפון עם מישהו לא מוכר? כן להגיד לבנאדם בעיניים שצריך לסיים את הקשר? לא להדליק חזק מוזיקה לשמוע ולשיר? תמיד להחזיק בידיים פרפר? כן להיות כל היום בשמש? כן להיחתך מנייר? כן לטפס על עץ? כן לישון באותו חדר עם מישהו מאוד יקר? כן לכתוב סיפור? כן לכתוב שיר? כן ללבוש שמלת כלה? לא ללכת למופע של מישהו? לא ללמוד לעשות משהו יותר טוב מכולם? לא למחוא כפיים עד כאב? כן לנסוע במכונית בלי רשיון? לא לנסוע ברכבת יומיים? לא לנסוע לים? כן לנסות לשחות במים רדודים? כן לנשק בנאדם בכלל לא מוכר? כן לנשק תמונה של מישהו? כן לסלוח להורים שלך? כן לספר סוד על עצמך?כן לעמוד בלילה על הגג? לא לעצום עיניים ולחייך מאושר? כן לעשות סקס כל הלילה? לא לעשות קעקוע? לא לעשן סמים? לא לצאת לבחוץ בזמן שיורד מלא שלג? לא לצאת מצויין בתמונה? כן לצחוק מכל הלב? כן לצלם את השמיים? כן לצלם חיה? כן לקחת חתול רחוב לבית? כן לקחת לידיים עכביש? לא לקנות בכסף האחרון את הגלידה הכי יקרה? כן לקרוא מכתבים של התכתבויות ישנות? כן לקרוא ספר ביום אחד? כן לראות זריחה? כן לראות כוכב נופל ולבקש משאלה? כן לראות שקיעה? כן לרוץ עם כלב? כן לרכוב על עז? לא לשבור מראה? לא לשבת בחדר עם החושך בלי להדליק את האור? כן לשחות מתחת לגשר? לא לשיר על במה? כן לשיר שיר בלי מוזיקה? כן לשכב כל היום מתחת לשמיכה? כן לשכנע מישהו ששמים אפורים זה יפה? לא לשלוח מישהו להזדיין? כן לשמוע שטויות ממישהו? כן לשנות את השיער לקצוץ? לא להגיד באמת ~אני אוהבת אותך~? כן לשמוע ~אני אוהב אותך~ בחזרה? כן

שאלוןון

לא לישון בלילה בזמן סערה? לא לישון כן, לא בזמן סערה. לא לישון כל הלילה? כן להיכנס למים בריצה?כן להיכנס לערפל?כן להירדם עם מוזיקה? כן להישאר לבד בבית יום שלם? כן להכיר בנאדם שנולד איתך באותו היום? כן :) להכניס יד לחול קר?כן להסתכל דרך החלון במשקפת? לא להסתכל למישהו בעיניים הרבה זמן? כן להשתכר? בערך להתאהב לשלושה ימים? לא להתחבק בשלישיה? כן להתלחשש עם מישהו בלילה? כן להתעטש כשמסביב שקט? כן לחבק בנאדם מהתרגשות? כן לחבק צעצוע?חח כן לטייל בגשם בלי מטריה? כן לטייל בלונדון? כן לטייל לבד? לא לאהוב מישהו באמת? כן, אני חושבת לאכול דשא? לא, אלרגית :) לאכול תותים עד שבא להקיא?לא לאמץ שני חתולים? לא לבכות ולחייך מאושר? לא לבכות לבד? כן לבנות משהו מחול? כן לגדל ילד? לא לגדל צמח? כן לגנוב?לא לדבר בטלפון עד שלוש בלילה? לא חושבת לדבר בטלפון עם מישהו לא מוכר? כן להגיד לבנאדם בעיניים שצריך לסיים את הקשר? לא להדליק חזק מוזיקה לשמוע ולשיר? כן להחזיק בידיים פרפר? לא להיות כל היום בשמש? כן להיחתך מנייר? כן לטפס על עץ? כן לישון באותו חדר עם מישהו מאוד יקר? כן לכתוב סיפור? אולי בשיעור ספרות לכתוב שיר? כן כשהייתי מאוד קטנה ^^ ללבוש שמלת כלה? לא ללכת למופע של מישהו? כן ללמוד לעשות משהו יותר טוב מכולם? כן למחוא כפיים עד כאב?כן לנסוע במכונית בלי רשיון? לא לנסוע ברכבת יומיים? לא לנסוע לים?כן לנסות לשחות במים רדודים? כן לנשק בנאדם בכלל לא מוכר? בלחי לנשק תמונה של מישהו? חחח כן לסלוח להורים שלך? כן לספר סוד על עצמך? כן לעמוד בלילה על הגג? לא לעצום עיניים ולחייך מאושר? כן לעשות סקס כל הלילה? לא לעשות קעקוע? לא לעשן סמים? לא לצאת לבחוץ בזמן שיורד מלא שלג? כן לצאת מצויין בתמונה? חחח לא לצחוק מכל הלב?כן לצלם את השמיים? לא לצלם חיה? כן לקחת חתול רחוב לבית?לא לקחת לידיים עכביש? לא לקנות בכסף האחרון את הגלידה הכי יקרה? כן לקרוא מכתבים של התכתבויות ישנות? כן לקרוא ספר ביום אחד? כן לראות זריחה? כן לראות כוכב נופל ולבקש משאלה? כן לראות שקיעה? כן לרוץ עם כלב? לרוץ אחרי כלב יותר נכוןן לרכוב על עז? חחח לא לשבור מראה?כן לשבת בחדר עם החושך בלי להדליק את האור? לשחות מתחת לגשר? לשיר על במה? לשיר שיר בלי מוזיקה? לשכב כל היום מתחת לשמיכה? לשכנע מישהו ששמים אפורים זה יפה? לשלוח מישהו להזדיין? לשמוע שטויות ממישהו? לשנות את השיער לקצוץ? להגיד באמת ~אני אוהבת אותך~? לשמוע ~אני אוהב אותך~ בחזרה? אמשיך אח"כ

המשך..

לשבת בחדר עם החושך בלי להדליק את האור? כן לשחות מתחת לגשר? לא לשיר על במה? חחח כן שהייתי ממש קטנה לשיר שיר בלי מוזיקה?לא לשכב כל היום מתחת לשמיכה? כן לשכנע מישהו ששמים אפורים זה יפה? לא לשלוח מישהו להזדיין? חח לקלל אותו שילך להזדיין? כן לשמוע שטויות ממישהו? כן לשנות את השיער לקצוץ? לא להגיד באמת ~אני אוהבת אותך~? אממ לא חושבת שיצא, אבל לכתוב לשמוע ~אני אוהב אותך~ בחזרה? לא לשמוע, לקרוא שאלון נחמד :)

sweet shir

New member
D:

לא לישון בלילה בזמן סערה? לא. ^^ לא לישון כל הלילה? כן. להיכנס למים בריצה? כן. להיכנס לערפל? כן. להירדם עם מוזיקה? לא. להישאר לבד בבית יום שלם? כה. להכיר בנאדם שנולד איתך באותו היום? חחח כן... אחת מהחברות הטובות שלי.
להכניס יד לחול קר? כן. להסתכל דרך החלון במשקפת? כן. להסתכל למישהו בעיניים הרבה זמן? כן. להשתכר? לא. להתאהב לשלושה ימים?כן. להתחבק בשלישיה? כן, וגם ברביעייה. XD להתלחשש עם מישהו בלילה? כה. להתעטש כשמסביב שקט? חחחח כן. לחבק בנאדם מהתרגשות? בטח! לחבק צעצוע? כה. לטייל בגשם בלי מטריה? כן. לטייל בלונדון? לא.
לטייל לבד? לא. לאהוב מישהו באמת? לא אהבה-boyfriend, אבל אהבה אחרת כן. לאכול דשא? לא. XDD לאכול תותים עד שבא להקיא? אני מניחהץ לאמץ שני חתולים? לא. לבכות ולחייך מאושר? כן. לבכות לבד? כן. לבנות משהו מחול? כן. לגדל ילד? לא. לגדל צמח? כן. לגנוב? כן. לדבר בטלפון עד שלוש בלילה? כה. 3: לדבר בטלפון עם מישהו לא מוכר? ממ אני חושבת.. להגיד לבנאדם בעיניים שצריך לסיים את הקשר? לא. להדליק חזק מוזיקה לשמוע ולשיר? כןןןןןןןן! DDDD: להחזיק בידיים פרפר? כה. להיות כל היום בשמש? כן. להיחתך מנייר? כן. לטפס על עץ? כן. לישון באותו חדר עם מישהו מאוד יקר? כן. לכתוב סיפור? כן. לכתוב שיר? כן. ללבוש שמלת כלה? לא. ללכת למופע של מישהו? כן. ללמוד לעשות משהו יותר טוב מכולם? כן. למחוא כפיים עד כאב? כן. לנסוע במכונית בלי רשיון? לא. לנסוע ברכבת יומיים? לא. לנסוע לים? כן. לנסות לשחות במים רדודים? כן. לנשק בנאדם בכלל לא מוכר? לא. לנשק תמונה של מישהו? בארור! XD לסלוח להורים שלך? כן. לספר סוד על עצמך? כן. לעמוד בלילה על הגג? כן. לעצום עיניים ולחייך מאושר? כן.
לעשות סקס כל הלילה? לא. חע, הייתי רוצה. XD לעשות קעקוע? לא. לעשן סמים? לא. לצאת לבחוץ בזמן שיורד מלא שלג? לא, אופ ישראל!$#@$# לצאת מצויין בתמונה? מממ לא. OO; לצחוק מכל הלב? כן!! DDD: לצלם את השמיים? כן. לצלם חיה? כן. לקחת חתול רחוב לבית? לא>: לקחת לידיים עכביש? לאאאאאאא!! לקנות בכסף האחרון את הגלידה הכי יקרה? ממ יש סיכוי. XD לקרוא מכתבים של התכתבויות ישנות? לא. לקרוא ספר ביום אחד? כן 3: לראות זריחה? כן. לראות כוכב נופל ולבקש משאלה? לא. לראות שקיעה? כן. לרוץ עם כלב? לא. לרכוב על עז? לא. XDD לשבור מראה? יש סיכוי. לשבת בחדר עם החושך בלי להדליק את האור? כן. לשחות מתחת לגשר? לא. לשיר על במה? כן. לשיר שיר בלי מוזיקה? כן. לשכב כל היום מתחת לשמיכה? כן, שאני חולה. טחח לשכנע מישהו ששמים אפורים זה יפה? לא. לשלוח מישהו להזדיין? חחחחחחחחחחחחחחח כן. XDDDDD לשמוע שטויות ממישהו? כן. ;__; לשנות את השיער לקצוץ? לא. להגיד באמת ~אני אוהבת אותך~? כן, אבל שוב, לא ל-boyfriend. לשמוע ~אני אוהב אותך~ בחזרה? כנ"ל.

שאלון משעשע למדי ^^

לא לישון בלילה בזמן סערה? לא :-* לא לישון כל הלילה? וודאי. להיכנס למים בריצה?יאפ להיכנס לערפל? כן להירדם עם מוזיקה?כל יום כמעט להישאר לבד בבית יום שלם? הומ. אולי O: להכיר בנאדם שנולד איתך באותו היום? כן D: באותה שנה ^^ להכניס יד לחול קר?חול קר? OO להסתכל דרך החלון במשקפת?כן להסתכל למישהו בעיניים הרבה זמן? כן להשתכר? לא להתאהב לשלושה ימים? הו! לא. להתחבק בשלישיה? כן D:: וזה מוזר להתלחשש עם מישהו בלילה? אהא[: להתעטש כשמסביב שקט? לא זכור לי Oך לחבק בנאדם מהתרגשות? כן לחבק צעצוע? שמיכי! לטייל בגשם בלי מטריה? הומ. כן לטייל בלונדון? לא לטייל לבד? כן לאהוב מישהו באמת? לא במובן רומנטי, אבל כן. לאכול דשא? D:: לא לאכול תותים עד שבא להקיא?לא |פיכס|. לאמץ שני חתולים? לא ;( לבכות ולחייך מאושר? אהא [[: לבכות לבד? רוב הפעמים בהן אני בוכה אני לבד לבנות משהו מחול? כן לגדל ילד? לא. לגדל צמח? היה לי עציץ, שקראו לו מינה צמח. לגנוב?מקווה שלא O: לדבר בטלפון עד שלוש בלילה? עד הרבה אחרי לדבר בטלפון עם מישהו לא מוכר? כן. להגיד לבנאדם בעיניים שצריך לסיים את הקשר? לא להדליק חזק מוזיקה לשמוע ולשיר? ולרקוד מול המראה. בשתיים בלילה. להחזיק בידיים פרפר? לא! איככ. שונאת פרפרים להיות כל היום בשמש? לא כל היום, אולי כמה שעות להיחתך מנייר? אעע. שונאת כשזה קורה לטפס על עץ? כן. העץ של סבא[: לישון באותו חדר עם מישהו מאוד יקר?וודאי לכתוב סיפור? כן לכתוב שיר? בערך, כן.. ללבוש שמלת כלה?כן D: זיכרון נחמד ^^ ללכת למופע של מישהו? אהא ללמוד לעשות משהו יותר טוב מכולם?האמת שכן[: למחוא כפיים עד כאב?הו. במופע של חברה קרובה. היה מדהים. לנסוע במכונית בלי רשיון?לא
לנסוע ברכבת יומיים? לא O: לנסוע לים?ברור. לנסות לשחות במים רדודים? חחח לנשק בנאדם בכלל לא מוכר? רק על הלחי
לנשק תמונה של מישהו? אהא. ^^ לסלוח להורים שלך? ברור!! לספר סוד על עצמך?הרבה[: לעמוד בלילה על הגג? כן! כשהיה ליקוי ירח. הוא היה מדהים. לעצום עיניים ולחייך מאושר?
לעשות סקס כל הלילה? לא לעשות קעקוע? לא לעשן סמים? לא לצאת לבחוץ בזמן שיורד מלא שלג?כן! עשיתי גרפיטי-שלג ^^ לצאת מצויין בתמונה? הומ. יש כמה. בהחלט. לצחוק מכל הלב?מצב כפית [: לצלם את השמיים? כן! לצלם חיה? קיפוד. ועקרב. תמונות שזכורות לטוב. לקחת חתול רחוב לבית?3 פעמים. לקחת לידיים עכביש? עכביש
לקנות בכסף האחרון את הגלידה הכי יקרה?לא אוכלת גלידה O: לקרוא מכתבים של התכתבויות ישנות? מסנג'ר נחשב?
לקרוא ספר ביום אחד?יש מצב. לראות זריחה? ברור. לראות כוכב נופל ולבקש משאלה?פעם אחת לראות שקיעה? לא O:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: לרוץ עם כלב? לא לרכוב על עז? XD לשבור מראה?אהא.נשברה לי בתיק |: לשבת בחדר עם החושך בלי להדליק את האור? אני מכבה אותו בכוונה O: לשחות מתחת לגשר?לא:-O לשיר על במה? כן XD בכיתה ד' לשיר שיר בלי מוזיקה? כן לשכב כל היום מתחת לשמיכה? לא כל היום. רובו. לשכנע מישהו ששמים אפורים זה יפה? אבל אני לא אוהבת שמיים אפורים ;( לשלוח מישהו להזדיין? הומ. הרבה למעשה. לשמוע שטויות ממישהו? אהא. לשנות את השיער לקצוץ? חלילה. להגיד באמת ~אני אוהבת אותך~? הומ. לא. לשמוע ~אני אוהב אותך~ בחזרה? 5 שיכורים ביום אחד- נחשבים?

ester6

New member
../images/Emo192.gif

האם אי פעם יצא לך... ? לא לישון בלילה בזמן סערה?
לא לישון כל הלילה?
להיכנס למים בריצה?
להיכנס לערפל?
להירדם עם מוזיקה?
להישאר לבד בבית יום שלם?
להכיר בנאדם שנולד איתך באותו היום?
להכניס יד לחול קר?
להסתכל דרך החלון במשקפת?
להסתכל למישהו בעיניים הרבה זמן?
להשתכר?
להתאהב לשלושה ימים?
להתחבק בשלישיה?
להתלחשש עם מישהו בלילה?
להתעטש כשמסביב שקט?
לחבק בנאדם מהתרגשות?
לחבק צעצוע?
לטייל בגשם בלי מטריה?
לטייל בלונדון?
לטייל לבד?
לאהוב מישהו באמת?
לאכול דשא?
לאכול תותים עד שבא להקיא?
פעם טעמתי תות ובאמת היה בא לי להקיא.. זה הספיק לי לכל החיים לאמץ שני חתולים?
לבכות ולחייך מאושר?
לבכות לבד?
יותר מידי.. לבנות משהו מחול?
לגדל ילד?
לגדל צמח?
לגנוב?
לדבר בטלפון עד שלוש בלילה?
לדבר בטלפון עם מישהו לא מוכר?
להגיד לבנאדם בעיניים שצריך לסיים את הקשר?
להדליק חזק מוזיקה לשמוע ולשיר?
להחזיק בידיים פרפר?
להיות כל היום בשמש?
להיחתך מנייר?
לטפס על עץ?
לישון באותו חדר עם מישהו מאוד יקר?
לכתוב סיפור?
לכתוב שיר?
ללבוש שמלת כלה?
ללכת למופע של מישהו?
ללמוד לעשות משהו יותר טוב מכולם?
למחוא כפיים עד כאב?
לנסוע במכונית בלי רשיון?
לנסוע ברכבת יומיים?
לנסוע לים?
לנסות לשחות במים רדודים?
לנשק בנאדם בכלל לא מוכר?
לנשק תמונה של מישהו?
לסלוח להורים שלך?
לספר סוד על עצמך?
אבל אני לא עושה את זה הרבה.. לעמוד בלילה על הגג?
לעצום עיניים ולחייך מאושר?
לעשות סקס כל הלילה?
לעשות קעקוע?
לעשן סמים?
לצאת לבחוץ בזמן שיורד מלא שלג?
לצאת מצויין בתמונה?
לצחוק מכל הלב?
לצלם את השמיים?
כשהייתי בטיסה ממיאמי לאורלנדו היא הייתה ממש קצרה ולא היה מה לעשות כי זה היה פחות משעה ואי אפשר אפילו לישון, ולא היו סרטים בקושי, אז אני ואח שלי התחלנו לצלם את השמיים מהחלון של המטוס מרוב שיעמום..דווקא יצא יפה
לצלם חיה?
לקחת חתול רחוב לבית?
לקחת לידיים עכביש?
לקנות בכסף האחרון את הגלידה הכי יקרה?
לקרוא מכתבים של התכתבויות ישנות?
לקרוא ספר ביום אחד?
לראות זריחה?
כשהייתי החנוכה במלון באילת הייתי ממש חולה ולא הפסקתי להקיא כי אכלתי נקנקיות מקולקלות כנראה וגם אח שלי.. בכל מקרה היינו ביחד בחדר ולא הפסקנו להקיא, ובסווף הוא נרדם ואז כשהקאתי במיטה שלי והיא הייתה מלאה קיא לא יכלתי לישון שם, ופחדתי לישון על המיטה של אח שלי (היו שתי מיטות זוגיות בחדר) למקרה שאני אקיא שוב אז יצאתי בערך בשתיים ומשהו באמצע הלילה למרפסת שלנו עם הסמיכה שלי והייתי שם על שאח שלי קם בשעה בבוקר.. קפאתי מקור אבל זה היה מגניב והזריחה הייתה ממש יפה
לראות כוכב נופל ולבקש משאלה?
אין לי מושג אם זה היה כוכב נופל או לא, אבל אני האמנתי שכן
לראות שקיעה?
לרוץ עם כלב?
אין לי כלב
לרכוב על עז?
אבל רכבתי על גמל אם זה נחשב.. והוא הפיל אותי
לשבור מראה?
לשבת בחדר עם החושך בלי להדליק את האור?
אני אוהבת חושך, לפעמים זה כיף לשבת בחושך קצת לשמוע מוזיקה בלי לראות כלום..
לשחות מתחת לגשר?
לשיר על במה?
לשיר שיר בלי מוזיקה?
לשכב כל היום מתחת לשמיכה?
לשכנע מישהו ששמים אפורים זה יפה?
פעם ניסיתי לשכנע את אחותי שזה ממש יפה לפעמים.. היא חשבה שהתחרפנתי או שהייתי ממש מדוכאת.. אני חושבת ששתי התשובות נכונות
לשלוח מישהו להזדיין?
לשמוע שטויות ממישהו?
אחותי הקטנה היא כמו מכונה שמספרת שטויות, אבל הם אף פעם לא נגמרות, ואין כפתור OFF למקרה שתרצו שתסתום.. והיא לא כמו הבובות האלה שזורקים והם שותקות.. צריך לחכות עד שהיא תלך לישון..
לשנות את השיער לקצוץ?
לא ממש קצוץ אבל ממש ממש קצר כשהייתי בת 10 או 11.. להגיד באמת ~אני אוהבת אותך~?
לשמוע ~אני אוהב אותך~ בחזרה?

Miss Menta

New member
../images/Emo205.gif האם אי פעם?

לא לישון בלילה בזמן סערה? לא. לא לישון כל הלילה? כן. להיכנס למים בריצה? כן. להיכנס לערפל? לא. להירדם עם מוזיקה? כן, רגועה כמובן. להישאר לבד בבית יום שלם? לא יום שלם אבל כמעט.. להכיר בנאדם שנולד איתך באותו היום? לא :( להכניס יד לחול קר? לא. להסתכל דרך החלון במשקפת? לא
להסתכל למישהו בעיניים הרבה זמן? כן. להשתכר? לא. להתאהב לשלושה ימים? זה לא נקרא להתאהב, זה להדלק. XDDDDDDDD להתחבק בשלישיה? כן
. להתלחשש עם מישהו בלילה? כשחברות באות לישון אצלי אז כן ^^ להתעטש כשמסביב שקט? כמובן D: לחבק בנאדם מהתרגשות? כן. ופעם קרתה לי פאדיחה נוראית כשקיבלתי 95 בהיסטוריה פשוט חיבקתי ילד אחד מהבצפר שיש לו תמיד חננה ליד הפה ואני בכלל לא מכירה אותו
לחבק צעצוע? כן, כשהייתי קטנה אני מניחה. לטייל בגשם בלי מטריה? זה קרה אבל לא במכוון, פשוט חזרתי הביתה ולא הייתה לי מטריה והתחיל לרדת גשם. לטייל בלונדון? לא, אני רוצה
לטייל לבד? כמעט ולא. לאהוב מישהו באמת? כן. לאכול דשא? לא, זה טעים?
לאכול תותים עד שבא להקיא? לא! לא בא לי להקיא מתותים אף פעם. לאמץ שני חתולים? לא. לבכות ולחייך מאושר? כן. לבכות לבד? כן. לבנות משהו מחול? כן. לגדל ילד? לא. לגדל צמח? כן D: לגנוב? לא. לדבר בטלפון עד שלוש בלילה? אולי. לדבר בטלפון עם מישהו לא מוכר? כן. להגיד לבנאדם בעיניים שצריך לסיים את הקשר? לא, פשוט אין לי אומץ להגיד דברים כאלה בפנים. להדליק חזק מוזיקה לשמוע ולשיר? בטח
. להחזיק בידיים פרפר? לא. להיות כל היום בשמש? כן. להיחתך מנייר? כן. לטפס על עץ? כן. לישון באותו חדר עם מישהו מאוד יקר? כן. לכתוב סיפור? כן. לכתוב שיר? כן. ללבוש שמלת כלה? כן. ללכת למופע של מישהו? כן. ללמוד לעשות משהו יותר טוב מכולם? לא יודעת. למחוא כפיים עד כאב? לא
. לנסוע במכונית בלי רשיון? לא. לנסוע ברכבת יומיים? לא. לנסוע לים? כן. לנסות לשחות במים רדודים? חחח כן XD לנשק בנאדם בכלל לא מוכר? כן
. לנשק תמונה של מישהו? כן. לסלוח להורים שלך? כן. לספר סוד על עצמך? כן. לעמוד בלילה על הגג? לא
. לעצום עיניים ולחייך מאושר? כן :) לעשות סקס כל הלילה? חחח לא. לעשות קעקוע? לא. לעשן סמים? לא. לצאת לבחוץ בזמן שיורד מלא שלג? לא
. לצאת מצויין בתמונה? כן ^^' לצחוק מכל הלב? כן :)))). לצלם את השמיים? כן. לצלם חיה? כן! שפן סלע!!!111 D::: לקחת חתול רחוב לבית? לא. לקחת לידיים עכביש? אולי כשהייתי קטנה.. לקנות בכסף האחרון את הגלידה הכי יקרה? כן. לקרוא מכתבים של התכתבויות ישנות? כן. לקרוא ספר ביום אחד? לא. לראות זריחה? כן. לראות כוכב נופל ולבקש משאלה? כן. לראות שקיעה? כן :]. לרוץ עם כלב? כן. לרכוב על עז? לא, אבל זה חלום שלי!!#@%@@!
לשבור מראה? לא. לשבת בחדר עם החושך בלי להדליק את האור? כן. לשחות מתחת לגשר? כן. לשיר על במה? כן. לשיר שיר בלי מוזיקה? כן. לשכב כל היום מתחת לשמיכה? כל היום? לא.. לשכנע מישהו ששמים אפורים זה יפה? לא D: מה יפה בזה? לשלוח מישהו להזדיין? כן. לשמוע שטויות ממישהו? כן. לשנות את השיער לקצוץ? לא. להגיד באמת ~אני אוהבת אותך~? כן. לשמוע ~אני אוהב אותך~ בחזרה? כן.

עונה ../images/Emo215.gif../images/Emo221.gif

האם יצא לך אי פעם..: לא לישון בלילה בזמן סערה?כה אבל לא כל הלילה לא לישון כל הלילה? כה להיכנס למים בריצה?כה להיכנס לערפל?כה להירדם עם מוזיקה? כה להישאר לבד בבית יום שלם? כה להכיר בנאדם שנולד איתך באותו היום?לא להכניס יד לחול קר?כן להסתכל דרך החלון במשקפת?כן:D להסתכל למישהו בעיניים הרבה זמן?בערך להשתכר? לא להתאהב לשלושה ימים? לא להתחבק בשלישיה? לא להתלחשש עם מישהו בלילה? כה להתעטש כשמסביב שקט? כה לחבק בנאדם מהתרגשות? כה לחבק צעצוע?כה לטייל בגשם בלי מטריה? כה לטייל בלונדון? לא:( לטייל לבד? כה לאהוב מישהו באמת? כה לאכול דשא? לא לאכול תותים עד שבא להקיא?כן:D לאמץ שני חתולים? לא לבכות ולחייך מאושר? לא לבכות לבד? כן לבנות משהו מחול? כן לגדל ילד? לא לגדל צמח? כן לגנוב?לא לדבר בטלפון עד שלוש בלילה? לא לדבר בטלפון עם מישהו לא מוכר? כן להגיד לבנאדם בעיניים שצריך לסיים את הקשר? לא להדליק חזק מוזיקה לשמוע ולשיר? כן להחזיק בידיים פרפר? לא להיות כל היום בשמש? כן להיחתך מנייר? כן לטפס על עץ? כן לישון באותו חדר עם מישהו מאוד יקר? כן לכתוב סיפור?לא לכתוב שיר? לא ללבוש שמלת כלה?לא ללכת למופע של מישהו? כה ללמוד לעשות משהו יותר טוב מכולם? לא למחוא כפיים עד כאב?כן לנסוע במכונית בלי רשיון?לא לנסוע ברכבת יומיים? לא לנסוע לים?כן לנסות לשחות במים רדודים? כן לנשק בנאדם בכלל לא מוכר? לא לנשק תמונה של מישהו? כן לסלוח להורים שלך? כן לספר סוד על עצמך?כן לעמוד בלילה על הגג? כן לעצום עיניים ולחייך מאושר?כן לעשות סקס כל הלילה? לא לעשות קעקוע? לא לעשן סמים? לא לצאת לבחוץ בזמן שיורד מלא שלג? לא לצאת מצויין בתמונה? לא נראלי לצחוק מכל הלב?כן לצלם את השמיים? כן לצלם חיה? כן לקחת חתול רחוב לבית?לא לקחת לידיים עכביש? לא לקנות בכסף האחרון את הגלידה הכי יקרה?לא לקרוא מכתבים של התכתבויות ישנות?כן לקרוא ספר ביום אחד?לא לראות זריחה? כן לראות כוכב נופל ולבקש משאלה? לא לראות שקיעה? כן לרוץ עם כלב? כן לרכוב על עז? לא לשבור מראה?לא לשבת בחדר עם החושך בלי להדליק את האור? כן לשחות מתחת לגשר?לא לשיר על במה? כן לשיר שיר בלי מוזיקה?כן לשכב כל היום מתחת לשמיכה? לא לשכנע מישהו ששמים אפורים זה יפה? ניסיתי לשלוח מישהו להזדיין? לא לשמוע שטויות ממישהו? כן לשנות את השיער לקצוץ? לא להגיד באמת ~אני אוהבת אותך~? לא לשמוע ~אני אוהב אותך~ בחזרה? לא

../images/Emo219.gif../images/Emo4.gif

האם אי פעם יצא לך.. לא לישון בלילה בזמן סערה? לא לא לישון כל הלילה? כן להיכנס למים בריצה?כן להיכנס לערפל?כן להירדם עם מוזיקה? כן להישאר לבד בבית יום שלם? כן להכיר בנאדם שנולד איתך באותו היום? לא,אבל להכיר בתאדם שנולדה יום לפני להכניס יד לחול קר?לא להסתכל דרך החלון במשקפת? לא להסתכל למישהו בעיניים הרבה זמן? כן להשתכר? לא להתאהב לשלושה ימים? לא להתחבק בשלישיה? כן P: להתלחשש עם מישהו בלילה? כן להתעטש כשמסביב שקט? כן לחבק בנאדם מהתרגשות? כן לחבק צעצוע?כן לטייל בגשם בלי מטריה? כן לטייל בלונדון? כן! D: לטייל לבד? כן לאהוב מישהו באמת? לא לאכול דשא? לא לאכול תותים עד שבא להקיא?לא,איכס לאמץ שני חתולים? לא ;; לבכות ולחייך מאושר? כן לבכות לבד? כן לבנות משהו מחול? כן לגדל ילד? לא לגדל צמח? כן לגנוב?כן לדבר בטלפון עד שלוש בלילה? לא לדבר בטלפון עם מישהו לא מוכר? כן להגיד לבנאדם בעיניים שצריך לסיים את הקשר? לא להדליק חזק מוזיקה לשמוע ולשיר? כן להחזיק בידיים פרפר? לא להיות כל היום בשמש? לא להיחתך מנייר? כן לטפס על עץ? כן לישון באותו חדר עם מישהו מאוד יקר? לא לכתוב סיפור?לא ממש לכתוב שיר? כנ"ל ללבוש שמלת כלה?לא ללכת למופע של מישהו? לא ללמוד לעשות משהו יותר טוב מכולם? לא למחוא כפיים עד כאב?כן לנסוע במכונית בלי רשיון?לא לנסוע ברכבת יומיים? לא לנסוע לים?כן לנסות לשחות במים רדודים? כן לנשק בנאדם בכלל לא מוכר? כן לנשק תמונה של מישהו? לא לסלוח להורים שלך? כן לספר סוד על עצמך?כן [אבל סודות ממש אישיים בחיים לא סיפרתי ואני לא אספר] לעמוד בלילה על הגג? לא לעצום עיניים ולחייך מאושר? כן לעשות סקס כל הלילה?לא לעשות קעקוע? לא לעשן סמים? לא לצאת לבחוץ בזמן שיורד מלא שלג? כן לצאת מצויין בתמונה? לא לצחוק מכל הלב?כן לצלם את השמיים? כן לצלם חיה? כן לקחת חתול רחוב לבית?לא לקחת לידיים עכביש? כן לקנות בכסף האחרון את הגלידה הכי יקרה?לא לקרוא מכתבים של התכתבויות ישנות? כן לקרוא ספר ביום אחד?כן,מלא פעמים לראות זריחה? כן לראות כוכב נופל ולבקש משאלה? לא [אני לא בטוחה שאלו היו כוכבים נופלים. חוץ מזה,זה דבר מפגר] לראות שקיעה? כן לרוץ עם כלב? כן לרכוב על עז? לא לשבור מראה?כן,בערך לשבת בחדר עם החושך בלי להדליק את האור? כן,רוב הזמן זה ככה P: לשחות מתחת לגשר?לא לשיר על במה? כן לשיר שיר בלי מוזיקה?כן לשכב כל היום מתחת לשמיכה? לא לשכנע מישהו ששמים אפורים זה יפה? בערך,רציתי להכריח את חברה שלי לחשוב שערפל זה דבר מגניב ויפה XD לשלוח מישהו להזדיין? אהא,המון פעמים לשמוע שטויות ממישהו? כן לשנות את השיער לקצוץ? לא להגיד באמת ~אני אוהבת אותך~? לא לשמוע ~אני אוהב אותך~ בחזרה? לא

../images/Emo127.gif

לא לישון בלילה בזמן סערה?
לא לישון כל הלילה?
להיכנס למים בריצה?
להיכנס לערפל?
להירדם עם מוזיקה?
להישאר לבד בבית יום שלם?
להכיר בנאדם שנולד איתך באותו היום?
להכניס יד לחול קר?
להסתכל דרך החלון במשקפת?
להסתכל למישהו בעיניים הרבה זמן?
להשתכר?
להתאהב לשלושה ימים?
להתחבק בשלישיה?
להתלחשש עם מישהו בלילה?
להתעטש כשמסביב שקט?
חח תמיד ;] לחבק בנאדם מהתרגשות?
לחבק צעצוע?
לטייל בגשם בלי מטריה?
לטייל בלונדון?
לטייל לבד?
לאהוב מישהו באמת?
לאכול דשא?
לא שזכור לי.. לאכול תותים עד שבא להקיא?
לאמץ שני חתולים?
לבכות ולחייך מאושר?
לבכות לבד?
לבנות משהו מחול?
לגדל ילד?
אם בייביסיטר נחשב :p לגדל צמח?
לגנוב?
לדבר בטלפון עד שלוש בלילה?
לדבר בטלפון עם מישהו לא מוכר?
להגיד לבנאדם בעיניים שצריך לסיים את הקשר?
להדליק חזק מוזיקה לשמוע ולשיר?
להחזיק בידיים פרפר?
להיות כל היום בשמש?
להיחתך מנייר?
לטפס על עץ?
לישון באותו חדר עם מישהו מאוד יקר?
לכתוב סיפור?
לכתוב שיר?
ללבוש שמלת כלה?
ללכת למופע של מישהו?
ללמוד לעשות משהו יותר טוב מכולם?
למחוא כפיים עד כאב?
לנסוע במכונית בלי רשיון?
לנסוע ברכבת יומיים? יומיים בלי הפסקה?
לנסוע לים?
לנסות לשחות במים רדודים?
לנשק בנאדם בכלל לא מוכר?
לנשק תמונה של מישהו?
לסלוח להורים שלך?
לספר סוד על עצמך?
לעמוד בלילה על הגג?
לעצום עיניים ולחייך מאושר?
לעשות סקס כל הלילה?
לעשות קעקוע?
רק מדבקות.. לעשן סמים?
לצאת לבחוץ בזמן שיורד מלא שלג?
לצאת מצויין בתמונה?
לצחוק מכל הלב?
לצלם את השמיים?
לצלם חיה?
לקחת חתול רחוב לבית?
לקחת לידיים עכביש?
לקנות בכסף האחרון את הגלידה הכי יקרה?
לקרוא מכתבים של התכתבויות ישנות?
לקרוא ספר ביום אחד?
לראות זריחה?
לראות כוכב נופל ולבקש משאלה?
לראות שקיעה?
לרוץ עם כלב?
לרכוב על עז?
לשבור מראה?
לשבת בחדר עם החושך בלי להדליק את האור?
לשחות מתחת לגשר?
לשיר על במה?
לשיר שיר בלי מוזיקה?
לשכב כל היום מתחת לשמיכה?
לשכנע מישהו ששמים אפורים זה יפה?
לשלוח מישהו להזדיין?
לשמוע שטויות ממישהו?
לשנות את השיער לקצוץ?
מזמןןן.. להגיד באמת ~אני אוהבת אותך~?
לשמוע ~אני אוהב אותך~ בחזרה?

I am IRiTooSH

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo17.gif

לא לישון בלילה בזמן סערה? נה.. לא לישון כל הלילה? סבבה להיכנס למים בריצה?כןןןןןןןןן! להיכנס לערפל?נהה.. להירדם עם מוזיקה? כן. זה הכי כיף ומרגיע. להישאר לבד בבית יום שלם? תלוי באיזה יום. להכיר בנאדם שנולד איתך באותו היום? כןD: להכניס יד לחול קר?כןD: להסתכל דרך החלון במשקפת? כן להסתכל למישהו בעיניים הרבה זמן? ממ. כן? להשתכר? לא להתאהב לשלושה ימים? כן להתחבק בשלישיה? כןD: זה מגניביישן^^ להתלחשש עם מישהו בלילה? כןD: להתעטש כשמסביב שקט? לא נעים>< לחבק בנאדם מהתרגשות? כמובן~ לחבק צעצוע? כןX: לטייל בגשם בלי מטריה? ברור. מיטריה זה רע - זה לא נותן לך להרטב~@#^$#@^ לטייל בלונדון?אמן. לטייל לבד? לא.. לאהוב מישהו באמת? רק אם גם הוא אוהב אותך:\ לאכול דשא? נחמט^^ לא סתםX: לאכול תותים עד שבא להקיא?איכס. תותים
לאמץ שני חתולים? כן, בשביל להציל חייםD: אבל עדיף כלביםP: לבכות ולחייך מאושר? כמובן. לבכות לבד? כן לבנות משהו מחול? הוו. ברוררר~@! לגדל ילד? אולי.. לגדל צמח? זה כיףD: לגנוב? רק מהמקררXD לדבר בטלפון עד שלוש בלילה? לא. לדבר בטלפון עם מישהו לא מוכר? לא.. להגיד לבנאדם בעיניים שצריך לסיים את הקשר? עדיף. להדליק חזק מוזיקה לשמוע ולשיר? כן. כל עוד אחרים לא ישנים או משוXD להחזיק בידיים פרפר? כיף מאודD: להיות כל היום בשמש? לא. להיחתך מנייר? מצחיקXD לטפס על עץ? הכי כיף#@$^#@&# לישון באותו חדר עם מישהו מאוד יקר? כן. זו התרגשותD: לכתוב סיפור?כן:) לכתוב שיר? כן:) בעיקר שירים עצובים..:\ ללבוש שמלת כלה?בגיל שנתיים לפוריםXD ללכת למופע של מישהו? תלוי של מי.. ללמוד לעשות משהו יותר טוב מכולם? נחמטD: למחוא כפיים עד כאב?לא.. לנסוע במכונית בלי רשיון?אמןXD לנסוע ברכבת יומיים? לא>< לנסוע לים? כיףףףףף! לנסות לשחות במים רדודים? מציק ומצחיקXD לנשק בנאדם בכלל לא מוכר? לא><" לנשק תמונה של מישהו? כןןן. במיוחד אם זה ג'רארדד~!@# לסלוח להורים שלך? כן. לספר סוד על עצמך? תלוי למי. לעמוד בלילה על הגג? כןD: לעצום עיניים ולחייך מאושר?כן:) לעשות סקס כל הלילה? .. לעשות קעקוע? איכס. כלכך דוחה. אפעם לא עשיתי, אפילו לא מזוייף^^ ואני לא מתכוונת לעשות~!@#^%#$ לעשן סמים? איכס. בחיים לא@#^@E& לצאת לבחוץ בזמן שיורד מלא שלג? כמובן~ לצאת מצויין בתמונה? זה כיףD: לצחוק מכל הלב? כןXD אבל כל עוד אתה לא היחידיXD לצלם את השמיים? כיףD: לצלם חיה? בעיקר את סול^^ לקחת חתול רחוב לבית?עשיתי את זה, זה להציל חיים~!$#^% לקחת לידיים עכביש? זה מגניב^^ לקנות בכסף האחרון את הגלידה הכי יקרה? לא.. עדיף לחסוך>< לקרוא מכתבים של התכתבויות ישנות? מאוד כיףD: לקרוא ספר ביום אחד? ממש כיףD: לראות זריחה? מגניבב לראות כוכב נופל ולבקש משאלה? כיף^^ לראות שקיעה? גםD: לרוץ עם כלב? מהנה ומעייף>< לרכוב על עז? לא ניסיתיXD לשבור מראה? זה כואב אחרי זהX: לשבת בחדר עם החושך בלי להדליק את האור? נחמט^^ לשחות מתחת לגשר? כיף~!$#^@$ לשיר על במה? מביך>< אבל כיףD: לשיר שיר בלי מוזיקה?כנ"ל לשכב כל היום מתחת לשמיכה? עצלנים. אני לא פדלע. לשכנע מישהו ששמים אפורים זה יפה? זה קשה>< לשלוח מישהו להזדיין? WTF?! לשמוע שטויות ממישהו? כמוני? לא יודעתXD לשנות את השיער לקצוץ? איכס. להגיד באמת ~אני אוהבת אותך~? זה קשה. לשמוע ~אני אוהב אותך~ בחזרה? אמן.

sukrazit

New member
עונהה P:

האם יצא לך פעם.. לא לישון בלילה בזמן סערה? לא לא לישון כל הלילה? כן להיכנס למים בריצה? כן להיכנס לערפל? לא להירדם עם מוזיקה? נראה לי להישאר לבד בבית יום שלם? כן להכיר בנאדם שנולד איתך באותו היום? לא להכניס יד לחול קר? כן להסתכל דרך החלון במשקפת? לא חח להסתכל למישהו בעיניים הרבה זמן? אממ..זמן הוא יחסי? חח להשתכר? לא להתאהב לשלושה ימים? אפשר להגיד שכן להתחבק בשלישיה? כן להתלחשש עם מישהו בלילה? כן להתעטש כשמסביב שקט? כן XD לחבק בנאדם מהתרגשות? כן לחבק צעצוע? כןןן לטייל בגשם בלי מטריה? כן לטייל בלונדון? לא לטייל לבד? כן לאהוב מישהו באמת? כן לאכול דשא? לאא לאכול תותים עד שבא להקיא? כןן לאמץ שני חתולים? לא לבכות ולחייך מאושר? אממ לא נראלי לבכות לבד? כן לבנות משהו מחול? כן לגדל ילד? לא לגדל צמח? כן לגנוב? כן =\ לדבר בטלפון עד שלוש בלילה? לא לדבר בטלפון עם מישהו לא מוכר? כן להגיד לבנאדם בעיניים שצריך לסיים את הקשר? לא להדליק חזק מוזיקה לשמוע ולשיר? כן להחזיק בידיים פרפר? כן להיות כל היום בשמש? כן להיחתך מנייר? כן לטפס על עץ? כן לישון באותו חדר עם מישהו מאוד יקר? כן לכתוב סיפור? כן לכתוב שיר? כן ללבוש שמלת כלה? לא.. ללכת למופע של מישהו? כן ללמוד לעשות משהו יותר טוב מכולם? לא למחוא כפיים עד כאב? כן לנסוע במכונית בלי רשיון? לא לנסוע ברכבת יומיים? לא לנסוע לים? כןן לנסות לשחות במים רדודים? כן לנשק בנאדם בכלל לא מוכר? לא לנשק תמונה של מישהו? כן XD לסלוח להורים שלך? כן לספר סוד על עצמך? כן לעמוד בלילה על הגג? לא.. לעצום עיניים ולחייך מאושר? כן לעשות סקס כל הלילה? לא.. לעשות קעקוע? לא לעשן סמים? לא לצאת לבחוץ בזמן שיורד מלא שלג? לא לצאת מצויין בתמונה? לאא לצחוק מכל הלב? כן לצלם את השמיים? לא לצלם חיה? כן לקחת חתול רחוב לבית? לא..האא בעצם כן. לקחת לידיים עכביש? לאא לקנות בכסף האחרון את הגלידה הכי יקרה? יש סיכוי.. לקרוא מכתבים של התכתבויות ישנות? כן. לקרוא ספר ביום אחד? כן לראות זריחה? כן לראות כוכב נופל ולבקש משאלה? כן לראות שקיעה? כן לרוץ עם כלב? יאפ לרכוב על עז? לא לשבור מראה? כן לשבת בחדר עם החושך בלי להדליק את האור? לא לשחות מתחת לגשר? לא לשיר על במה? כן לשיר שיר בלי מוזיקה? כן לשכב כל היום מתחת לשמיכה? לא לשכנע מישהו ששמים אפורים זה יפה? לא לשלוח מישהו להזדיין? לא חח לשמוע שטויות ממישהו? כןן לשנות את השיער לקצוץ? לא להגיד באמת ~אני אוהבת אותך~? כן לשמוע ~אני אוהב אותך~ בחזרה? כן

דנטל

New member
האם יצא לך אי פעם

לא לישון בלילה בזמן סערה? לא זוכרת, סביר להניח שכן לא לישון כל הלילה? כן להיכנס למים בריצה? כן להיכנס לערפל? כן להירדם עם מוזיקה? כן להישאר לבד בבית יום שלם? כן להכיר בנאדם שנולד איתך באותו היום? כן להכניס יד לחול קר? סביר להניח שכן להסתכל דרך החלון במשקפת? כן להסתכל למישהו בעיניים הרבה זמן? כן להשתכר? כן להתאהב לשלושה ימים? בדיוק 3 ימים? לא שזכור לי להתחבק בשלישיה? כן להתלחשש עם מישהו בלילה? סביר להניח שכן להתעטש כשמסביב שקט? כן לחבק בנאדם מהתרגשות? סביר להניח שכן לחבק צעצוע? כן, בובת פרווה לטייל בגשם בלי מטריה? ברור, שונאת מטריות וחולה על גשם לטייל בלונדון? כן לטייל לבד? כן לאהוב מישהו באמת? כן לאכול דשא? לא לאכול תותים עד שבא להקיא? לא לאמץ שני חתולים? כן לבכות ולחייך מאושר? לבכות לא ממש, לחייך כן לבכות לבד? כן לבנות משהו מחול? כן לגדל ילד? לא לגדל צמח? כן לגנוב? כן לדבר בטלפון עד שלוש בלילה? כן לדבר בטלפון עם מישהו לא מוכר? כן להגיד לבנאדם בעיניים שצריך לסיים את הקשר? כן להדליק חזק מוזיקה לשמוע ולשיר? כן להחזיק בידיים פרפר? לא להיות כל היום בשמש? מה כל היום? אני אשרף למוות להיחתך מנייר? כן לטפס על עץ? כן לישון באותו חדר עם מישהו מאוד יקר? כן לכתוב סיפור? כן לכתוב שיר? כן ללבוש שמלת כלה? כן ללכת למופע של מישהו? כן ללמוד לעשות משהו יותר טוב מכולם? כן למחוא כפיים עד כאב? בקטנה לנסוע במכונית בלי רשיון? כן לנסוע ברכבת יומיים? לא לנסוע לים? כן לנסות לשחות במים רדודים? כן לנשק בנאדם בכלל לא מוכר? כן לנשק תמונה של מישהו? כן לסלוח להורים שלך? כן לספר סוד על עצמך? אין לי סודות לעמוד בלילה על הגג? כן לעצום עיניים ולחייך מאושר? כן לעשות סקס כל הלילה? כן לעשות קעקוע? כן לעשן סמים? לא לצאת לבחוץ בזמן שיורד מלא שלג? לא לצאת מצויין בתמונה? כן לצחוק מכל הלב? כן לצלם את השמיים? לא שזכור לי לצלם חיה? כן לקחת חתול רחוב לבית? כן לקחת לידיים עכביש? לא לקנות בכסף האחרון את הגלידה הכי יקרה? לא שזכור לי לקרוא מכתבים של התכתבויות ישנות? כן לקרוא ספר ביום אחד? כן לראות זריחה? כן לראות כוכב נופל ולבקש משאלה? כן לראות שקיעה? כן לרוץ עם כלב? לא לרכוב על עז? לא לשבור מראה? נראה לי שכן לשבת בחדר עם החושך בלי להדליק את האור? כן לשחות מתחת לגשר? לא שזכור לי לשיר על במה? בקטנה לשיר שיר בלי מוזיקה? כן לשכב כל היום מתחת לשמיכה? כן לשכנע מישהו ששמים אפורים זה יפה? לא לשלוח מישהו להזדיין? כן לשמוע שטויות ממישהו? כן לשנות את השיער לקצוץ? כן להגיד באמת ~אני אוהבת אותך~? כן לשמוע ~אני אוהב אותך~ בחזרה? כן

SNOOPY 3

New member
עונה :)

לא לישון בלילה בזמן סערה? לא לא לישון כל הלילה? אם זה שווה את זה :) להיכנס למים בריצה? כןן להיכנס לערפל? כןן להירדם עם מוזיקה? לאאא להישאר לבד בבית יום שלם? זה ממש לא חדש לי להכיר בנאדם שנולד איתך באותו היום? אני מכירה כמה כאלה להכניס יד לחול קר? כןן להסתכל דרך החלון במשקפת? למה?? להסתכל למישהו בעיניים הרבה זמן? כןןן להשתכר? לא להתאהב לשלושה ימים? כן להתחבק בשלישיה? כן להתלחשש עם מישהו בלילה? כן להתעטש כשמסביב שקט? כן חחחחח לחבק בנאדם מהתרגשות? כןן לחבק צעצוע? כןן לטייל בגשם בלי מטריה? אם זה אם מישהו שאוהבים זה אפילו יותר טוב :)) לטייל בלונדון? כןן לטייל לבד? לפעמים לאהוב מישהו באמת? כן! לאכול דשא? הא? ללללאאא לאכול תותים עד שבא להקיא? לא תודה לאמץ שני חתולים? כן! לבכות ולחייך מאושר? כן לבכות לבד? כן לבנות משהו מחול? כןן לגדל ילד? לא תודה לגדל צמח? .. לגנוב? לא לדבר בטלפון עד שלוש בלילה? כן לדבר בטלפון עם מישהו לא מוכר? לא להגיד לבנאדם בעיניים שצריך לסיים את הקשר? אממ להדליק חזק מוזיקה לשמוע ולשיר? כןן להחזיק בידיים פרפר? כן להיות כל היום בשמש? כן להיחתך מנייר? לא! לטפס על עץ? לא לישון באותו חדר עם מישהו מאוד יקר? כן לכתוב סיפור? כן לכתוב שיר? לא ללבוש שמלת כלה? לא ללכת למופע של מישהו? כן ללמוד לעשות משהו יותר טוב מכולם? כן למחוא כפיים עד כאב? לא! לנסוע במכונית בלי רשיון? חחחחחחחח לנסוע ברכבת יומיים? יומיים שלמים???? לנסוע לים? כן לנסות לשחות במים רדודים? חחחח זה מפדח לאללה לנשק בנאדם בכלל לא מוכר? אממ........ לא לנשק תמונה של מישהו? לא לסלוח להורים שלך? כן לספר סוד על עצמך? כן לעמוד בלילה על הגג? אם אני רוצה למות אני יכולה פשוט לדקור את עצמי זה פחות כואב מנפילה מהגג לעצום עיניים ולחייך מאושר? כןן!!! לעשות סקס כל הלילה? אממ לעשות קעקוע? כןן לעשן סמים? לא לצאת לבחוץ בזמן שיורד מלא שלג? איזה שלג??? אנחנו בישראלל!!! לצאת מצויין בתמונה? כן\1!! לצחוק מכל הלב? כן!!!! לצלם את השמיים? כן!!! לצלם חיה? איזו?? זה תלוי... לקחת חתול רחוב לבית? כן לקחת לידיים עכביש? לא לקנות בכסף האחרון את הגלידה הכי יקרה? לא חח לקרוא מכתבים של התכתבויות ישנות? כן לקרוא ספר ביום אחד? לא לראות זריחה? כן לראות כוכב נופל ולבקש משאלה? כן לראות שקיעה? כן לרוץ עם כלב? כן לרכוב על עז? חחחחחחחחחח לא לשבור מראה? לא לשבת בחדר עם החושך בלי להדליק את האור? חחח לפעמים זה עוזר לי לחשוב לשחות מתחת לגשר? כן לשיר על במה? לא לשיר שיר בלי מוזיקה? לא לשכב כל היום מתחת לשמיכה? לא לשכנע מישהו ששמים אפורים זה יפה? לא לשלוח מישהו להזדיין? חחחחחח כל יום לשמוע שטויות ממישהו? חחחח קורה הרבהה לשנות את השיער לקצוץ? לא תודה להגיד באמת ~אני אוהבת אותך~? כן לשמוע ~אני אוהב אותך~ בחזרה? כן

למעלה