שאלון

שאלון../images/Emo9.gif

הושאל מפורום טופ מודל [1103], כי בא לי לענות על שאלון... הכל כדי לא לעשות שיעורים
שמת לב שבכל שאלון יש כמעט אותם שאלות? כן
די משעמם... אתה יותר אוהב לענות על השאלון או לקרוא תשובות? גם וגם... אתה אוהב להתקלח? רק אם יש מים חמים איזה שמפו אתה משתמש? DR FISHER צמחי מרפא... גם טוב, גם לא נוסה על בע"ח
ואיזה דאודורנט? DR FISHER צמחי מרפא... אני מממנת את המפעל, בקיצור
איזה צבע המגבת שלך? טורקיז-לבן-שחור... ריבועים כאלה מה אתה אוכל בבוקר? בבית אני לא אוכלת... בבי"ס לחמניה עם משהו איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב? שישבת למה? חופש... ובזמן האחרון נסיעות למרכז
כמה סבים ו/או סבתות יש לך? סבא אחד יש לך קרובים בחו"ל? קרובים רחוקים... בני דודים של סבא וכאלה יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך? בת דודה קטנה ממני בחצי שנה איך קוראים לו/ה? אפרת איזה צבע שיער יש לך? ג'ינג'י ואיזה היית רוצה שיהיה לך? ברונטי או שחור כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? לא נראה לי איזה סמיילי אתה הכי אוהב?
מתוק או מלוח? מלוח איזה שפה הכי יפה? אנגלית וצרפתית ואיזה הכי מכוערת? גרמנית שמאלני/ימני? מרכז?... דתי/חילוני/מסורתי וכו'? חילונית sms או לדבר באמת? לפי מספר ההודעות שאני שולחת? SMS... בשיעורים אי אפשר לדבר באמת
טלפון או פנים אל פנים? פנים אל פנים איזה נושא במתמטיקה הוא הכי מגעיל? כל התשובות נכונות! נראה לי שגיאומטריה. מה המבחן האחרון שעשית? מתמטיקה, היום
וכמה קיבלת בו? נכשל
באיזה צבע הארון בחדר שלך? לבן יש לך חדר לבד? כן מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? אממ... מזמן?
עברת על החוק?
אתמול על איזה חוק עברת? אלכוהול בלה בלה... ובטח כמה חוקי תעבורה בשיעור נהיגה
תפסו אותך? לא אם כן- מה עשו לך? רגע המורה שלי נחשב? הוא שקל לצעוק עליי אבל התחרט
ישבת במעצר? לא מי החבר הכי טוב שלך? שונאת את ההגדרה הזאת... עם כל חבר/ה זה משהו שונה הכי הזוי? שניצ
שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים? אני אממ לא ממש לומדת למבחנים... הכי מצחיק? רובם מאוד משעשעים אותי הכי דיכאוני? אהמ. הכי יפה? יש הרבה
ביומיים האחרונים אני לא מפסיקה לזיין לחברות שלי בשכל על כמה דני יפה
שאתה מדבר איתו הכי הרבה? אממ לא יודעת... אתה בתנועת נוער? לפעמים [חלומות מתגשמים] איזה? צופים ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך? מרי
איזה חברה הפלא' שלך? סלקום ואיזה חברה המכשיר? (נוקיה, מוטורולה, וכו') נוקיה איך נראה הכסא שעליו אתה יושב? כסא מעץ כהה באיזה צבע המחשב שלך? אפור-בז' באיזה צבע הסדין של המיטה שלך? כחול כהה
מה המתנת יום הולדת האחרונה שקיבלת? לא זוכרת
בטח משהו של סוסים עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- במה היית מעדיף לגור? קיבוץ או מושב ובמה אתה גר עכשיו? מושבה יש לך חיית מחמד? כן אם כן- איזה? כלבת זאב לבנה ומהממת
איך קוראים לה? אנג'ל אם לא- אתה רוצה? אני רוצה חתול
כשהיית קטן קראת ג'ינג'י? כן
מה הדף בית שלך? אממ באקספלורר וואלה, במוזילה האתר של השבט שלי אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו? כן עם מי? מרי
כמה אחים יש לך? אחד איך קוראים להם+גילאים?
בן 20 איך היה השאלון? נחמד

אס בי

New member
עונה..=0)

שמת לב שבכל שאלון יש כמעט אותם שאלות? כן די מעפן!! אתה יותר אוהב לענות על השאלון או לקרוא תשובות? אותו דבר.. חח אתה אוהב להתקלח? ברור.. מקלחת זה ה-דבר..!! במיוחד בחורף!! איזה שמפו אתה משתמש? פינוק ולפעמים אווהי!!=0) ואיזה דאודורנט? Fa מה אתה אוכל בבוקר? אני מתועררת ישר לצהריים.. חח.. סתם מנשנשת משהו! איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב? שבת למה? כל המשפחה יחד!! חח כמה סבים ו/או סבתות יש לך? סבא אחד וסבתא רבה! יש לך קרובים בחו"ל? 2 בני דודים שלי עברו ללונדון!! יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך? 4 גודלים מני ב-3 שנים.. אחד גדול ממני בשנה ואחד קטן ממני בשנה!! איך קוראים לו/ה? חן,שרון,דנה,בן,אלירן ושלומי! איזה צבע שיער יש לך? חום ואיזה היית רוצה שיהיה לך? חום יותר בהיר..=0) כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? חחח.. לא! איזה סמיילי אתה הכי אוהב? =0) מתוק או מלוח? מתוק
איזה שפה הכי יפה? אנגלית וצרפתית מסכימה עם נעה! ואיזה הכי מכוערת? גרמנית שוב מסכימה עם נעה..=0) שמאלני/ימני? לא גיבשתי עדין דעה.. חח.. דתי/חילוני/מסורתי וכו'? חילונית ומסורתית.. מורכב..=0) sms או לדבר באמת? חח לא משנה לי כל כך..!! טלפון או פנים אל פנים? תלוי על מה דמברים..=0) איזה נושא במתמטיקה הוא הכי מגעיל?אני אוהבת מתמטיקה!!=0).. ממ אבל אולי פונקציות? יכול להיות.. חחח מה המבחן האחרון שעשית? לפניי חצי שנה ויותר.. ממ.. בגרות באזרחות!! וכמה קיבלת בו? לא זוכרת.. באיזה צבע הארון בחדר שלך? חום יש לך חדר לבד? כן=0) מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? אממ... שלשום? חחח.. עברת על החוק? לא זוכרת מתי זה היה!!=0) על איזה חוק עברת? עברתי מלא פעמים.. כל מיני,אלכוהול, רישיון וכ"ו תפסו אותך? לא:) אם כן- לא תפסו!! חחח.. ישבת במעצר? לאא.. נסחפתם.. חח.=0) מי החבר הכי טוב שלך? שונאת הגדרות! הכי הזוי? החבר שלי מכיתה י'! שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים? סיימתי בית ספר!!!! הכי מצחיק? הרבה דברים! הכי דיכאוני? כל מיני! הכי יפה? אחיינית שלי..:) שאתה מדבר איתו הכי הרבה? אלוהים! סתם לא.. ממ חברים קרובים! אתה בתנועת נוער? הייתי.. צופים
איזה? צופים
ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך? החבר שלי מכיתה י'.. חחח... איזה חברה הפלא' שלך? סלקום ואיזה חברה המכשיר? (נוקיה, מוטורולה, וכו') נוקיה איך נראה הכסא שעליו אתה יושב? כסא מחשב בורדו! באיזה צבע המחשב שלך? כסוף כזה!! חח... באיזה צבע הסדין של המיטה שלך? סגול מה המתנת יום הולדת האחרונה שקיבלת? יומולדת? מלא דברים.. הרבה מלאכים! עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- במה היית מעדיף לגור? עיר.. אבל הייתי רוצה לנסות גם מושב...:) ובמה אתה גר עכשיו? עיר.. יש לך חיית מחמד? לא.. חחח אם כן- אין..=0) איך קוראים לה? מה לא מובן באין?! אם לא- כן לאר הייתי מתנגדת לכלב..=0) כשהיית קטן קראת ג'ינג'י? כן חח ענק..:) מה הדף בית שלך? וואלה..=0) אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו? כן עם מי? חברות שלי! כמה אחים יש לך? אחד איך קוראים להם+גילאים? בן.. ובן 13 וקצת.. חחח איך היה השאלון? בסדר.. דומה לשאר.. חח..=0)

עונה../images/Emo9.gif

אגב, נעית, קראתי את שלך
שמת לב שבכל שאלון יש כמעט אותם שאלות? אממ...כן
אבל זה לא בדיוק אותן שאלות אז חפיף
אתה יותר אוהב לענות על השאלון או לקרוא תשובות? אממ...שניהם
אתה אוהב להתקלח? בעיקרון כן, אבל אני לא מצליחה לקצר
אז זה קצת מתיש אותי
איזה שמפו אתה משתמש? זה כל הזמן משתנה
ואיזה דאודורנט? של קרליין..הורוד
(לא זוכרת איך קוראים לו
) איזה צבע המגבת שלך? יש לי מגבת בתכלת/כחול (יש שתיים כאלה
) וחלוק בטורקיז מה אתה אוכל בבוקר? בבית אני אוכלת רבע פיתה....אבל בעצם אני אוכלת אותה בדרך לבצפר
בבצפר אני אוכלת סנדוויצ'ים
איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב? לא יודעת...
ביום חמישי אני מאוד אוהבת את המתמטיקה
וביום רביעי את התאטרון
ואת שישי-שבת כי יש חופש
למה? למעלה
כמה סבים ו/או סבתות יש לך? 4, שניים מכל צד, תודה לאל
יש לך קרובים בחו"ל? אממ כן...אבל לא ממש קרובים....דני-דודים שניים וכאלה
יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך? פחות או יותר...כן...וגם חורגים
איך קוראים לו/ה? ליטל וליאור איזה צבע שיער יש לך? חום כהה ואיזה היית רוצה שיהיה לך? אממ...אני די בסדר עם מה שיש לי עכשיו
אולי שיהיה קצת יותר בהיר
אבל לא בלונדיני
...בעצם לא רוצה שישתנה כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? לא נראה לי
איזה סמיילי אתה הכי אוהב?
בקיצור, את כולם
חוץ ממנו--
מתוק או מלוח? תלוי במצב
איזה שפה הכי יפה? חוץ מעברית?
ספרדית וצרפתית ואיזה הכי מכוערת? גרמנית? הולנדית? הסגנון שלהן
שמאלני/ימני? יותר קרוב לשמאלני אני מניחה...
דתי/חילוני/מסורתי וכו'? חילוני sms או לדבר באמת? אני אוהבת SMSים
אבל נראה לי יותר אממ...מחבר (
?) לדבר באמת... טלפון או פנים אל פנים? תלוי במצב
אבל תכלס עדיף פנים אל פנים איזה נושא במתמטיקה הוא הכי מגעיל? אני אוהבת מתמטיקה
אבל הכי שנוא עליי במתמטיקה....אממ גיאומטריה? נגזרות?...לא יודעת...
מה המבחן האחרון שעשית? יש מצב שערבית אבל אני לא בטוחה
וכמה קיבלת בו? עוד לא החזירו
והאמת שעוד לא סיימתי...נתנו לנו שני שיעורים
באיזה צבע הארון בחדר שלך? לבן, עם ידיות בורדו
יש לך חדר לבד? כן מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? "שופינג"?
לפני הרבה זמן
עברת על החוק? לא נראה לי
אבל האמת, שבטוח שכן מתישהו
על איזה חוק עברת?
אין לי שמץ....אולי פעם טעמתי יין מההורים
אבל אני לא אוהבת
תפסו אותך? אם קראתם למעלה...
אם כן- מה עשו לך? למעלה
ישבת במעצר? לאאאא
מי החבר הכי טוב שלך? אין לי "הכי טוב"
הכי הזוי? אממממ
בטח מישהו מהפורום
שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים? אני בקושי לומדת למבחנים
האמת שאני לא
הכי מצחיק? רובם
אבל יש לי חברה עם פול בדיחות פרטיות
קוראים לה נועה
הכי דיכאוני? מממ....שאלה טובה....
....אין לי כזה נראה לי
הכי יפה? דני
יש עוד אבל
שאתה מדבר איתו הכי הרבה? לא יודעת
עם כולם
אתה בתנועת נוער? הייתי בצופים
איזה? למעלה
ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך? *בודקת*
מרינה, חברה שלי
איזה חברה הפלא' שלך? אורנג'
ואיזה חברה המכשיר? (נוקיה, מוטורולה, וכו') נוקיה
איך נראה הכסא שעליו אתה יושב? כסא מחשב כזה
אפור עם פסים צבעוניים
באיזה צבע המחשב שלך? אממממ
רגיל?
אפור לבן כזה
באיזה צבע הסדין של המיטה שלך? *הולכת לבדוק* כחול מה המתנת יום הולדת האחרונה שקיבלת? לא זוכרת
היומולדת שלי כבר ממש קרובה
(28.1
למי שלא זוכר) עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- במה היית מעדיף לגור? מושב? מה אני יודעת
ובמה אתה גר עכשיו? עיר יש לך חיית מחמד? הייתה לי חתולה
אם כן- איזה? למעלה
איך קוראים לה? קראו לה תולי
אם לא- אתה רוצה? הייתי רוצה כלבה או משהו
אבל אחרי כמה זמן זה נמאס לי
מה הדף בית שלך? וואלה אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו? לא
עם מי? נו וואן
כמה אחים יש לך? אחות אחת
איך קוראים להם+גילאים? יעל, בת 12
איך היה השאלון? נחמד
זהו
עכשיו נראה מי קרא או לא
בטח אף אחד
**בבקשה שתפוז
ישלחו את זה**

יש עוד תירוץ למה לדחות שיעורים בתנך

איזה כיף! מת לב שבכל שאלון יש כמעט אותם שאלות? כן שמתי לב... אתה יותר אוהב לענות על השאלון או לקרוא תשובות? אמממ...לענות אבל אפחד לא קורא אף פעם..חחחח אתה אוהב להתקלח? כןןןן במים רותחים רותחים איזה שמפו אתה משתמש? של הרבל לסנס....והוא נוסה רק על הזאת שבפרסומת מתלהבת"אוווו אההההה אוווו אההההה"...פרסומת מפגרת..חחחחח ואיזה דאודורנט? תאמת כל פעם משו חדש הפעם קנו לי את הבודי טוק שהדס מורנו פירסמה שמתי לב לזה אחרי איזה חודש שהשתמשתי בו...חחחחח איזה צבע המגבת שלך? תחלת! מה אתה אוכל בבוקר? בביצפר אני אוכלת לחם קל(ככה זה) חמאת בוטנים וריבה איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב? חמישי שישי שבת-אין לי ביצפר! למה? מסיבות,מחשב,לא לומדים,נפגשים עם אנשים... כמה סבים ו/או סבתות יש לך? סבא סבתא ועוד סבתא יש לך קרובים בחו"ל? אמממ אני הייתי לא מזמן בחול..ויש לי איזה אח של דודה של מוישלה של סבא....אבל אנחנו נורא קרובים אליהם והיינו פוגשים אותם פעם בשבוע...והאשה הודית זה מזה מגניבב יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך? בת דודה בגיל שלי ובן דוד שנה מעליי איך קוראים לו/ה? נועה...וינאי איזה צבע שיער יש לך? חום יחסית בהיר ואיזה היית רוצה שיהיה לך? חום אדמדם... כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? לא..פחדתי מליצנים איזה סמיילי אתה הכי אוהב?
ו גם
מתוק או מלוח? מלוח איזה שפה הכי יפה? אנגלית וספרדית ואיזה הכי מכוערת? גרמנית!!!!(כל המשפחה שלי באה מגרמניה..שפה מכוערת) שמאלני/ימני? כותבת בימין אבל לא מתעסקת בפוליטיקה! דתי/חילוני/מסורתי וכו'? חילונית sms או לדבר באמת? אס אמ אס!!!!!יותר נוח..חחחח טלפון או פנים אל פנים? תלוי עם מי...לרב פנים מול פנים איזה נושא במתמטיקה הוא הכי מגעיל? בעיות מילוליות-כולם! מה המבחן האחרון שעשית? אממממ תנך לפני יומיים וכמה קיבלת בו? מאיפה לי זה היה לפני יומיים באיזה צבע הארון בחדר שלך? עץ בהיר יש לך חדר לבד? כן מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? לפני שבוע...חחחחח עברת על החוק? אמממ כמה חוקים יש כבר לעבור בגיל 14?(לשתות יין לא נחשב) על איזה חוק עברת? תפסו אותך? לא אם כן- מה עשו לך? ישבת במעצר? לא מי החבר הכי טוב שלך? יש לי כמה... הכי הזוי? חברה שלי יומיים לא באה לביצפר בטענה שתפוס לה הצוואר והיום היא באה עם צעיף אבל היא סובבה את הראש 90 מעלות.... שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים? לא לומדת עם חברים למבחנים הכי מצחיק? אותה חברה הזויה..חחחח הכי דיכאוני? יעזור לכם עם אני יגיד שם? הכי יפה? חחחח הדכאונית.... שאתה מדבר איתו הכי הרבה? חברה שלי שקוראים לה גם שחר..חחח אתה בתנועת נוער? אמממ בצופים-אבל באה פעם אחת מתוך 3 פעולות איזה? צופים ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך? חברה שלי איזה חברה הפלא' שלך? אורנג' ואיזה חברה המכשיר? (נוקיה, מוטורולה, וכו') סיימנס איך נראה הכסא שעליו אתה יושב? כיסא גדול שחור מכאילו עאלק עור.. באיזה צבע המחשב שלך? אפור ואפור כהה באיזה צבע הסדין של המיטה שלך? ירוק ולבן משבצות מה המתנת יום הולדת האחרונה שקיבלת? אמממ אולי כסף-זה מה שמביאים באיחור עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- במה היית מעדיף לגור? כרגע אני יגיד עיר.... ובמה אתה גר עכשיו? מושב/ישוב יש לך חיית מחמד? כן אם כן- איזה? כלבה חמודה חמודה!! איך קוראים לה? ג'ני אם לא- אתה רוצה? אני רוצה ארנבת כשהיית קטן קראת ג'ינג'י? כן מה הדף בית שלך? גוגל! אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו? כן עם מי? חברה כמה אחים יש לך? אחת איך קוראים להם+גילאים? בת 17 השנה... איך היה השאלון? ארוך... אבל פסיידר-לפחות זה לקח זמן מתנך!

תודה נעה../images/Emo123.gif

העובדה שענית באותו הודעה שכתבת את השאלון עשתה את זה יותר קל להעתיק את השאלון
שמת לב שבכל שאלון יש כמעט אותם שאלות? כן
... אתה יותר אוהב לענות על השאלון או לקרוא תשובות? לקרוא תשובות
... אתה אוהב להתקלח? רק אם יש מים חמים
איזה שמפו אתה משתמש? הנדס אנד שולדרס ואיזה דאודורנט? לא זוכר בדיוק...השחור הזה
איזה צבע המגבת שלך? בז'
מה אתה אוכל בבוקר? בבית אני לא אוכל... בבי"ס סנדוויץ' איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב? שישי נחמד
שבת שולטת וגם שלישי בסדר
למה? חופש, ויום קל
כמה סבים ו/או סבתות יש לך? 2 סבים ו2 סבתות תודה לאל
יש לך קרובים בחו"ל? אממ...כן
יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך? כן...בת דודה גדולה בשנה ואחת קטנה בשנה. איך קוראים לו/ה?
איזה צבע שיער יש לך? חום
ואיזה היית רוצה שיהיה לך? לא אכפת לי
שחור?
כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? לא
מתוק או מלוח? מתוק
איזה שפה הכי יפה? אנגלית
ואיזה הכי מכוערת? ערבית למרות שאני די טוב בה
שמאלני/ימני? קדימה
דתי/חילוני/מסורתי וכו'? חילוני
sms או לדבר באמת? לפי מספר ההודעות שאני שולחת? SMS...
טלפון או פנים אל פנים? פנים אל פנים
איזה נושא במתמטיקה הוא הכי מגעיל? גיאומטריה
מה המבחן האחרון שעשית? אנגלית, אתמול וכמה קיבלת בו? 100
(אני גרתי בארה"ב
) באיזה צבע הארון בחדר שלך? לבן
יש לך חדר לבד? כן
מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? שבוע שעבר?
עברת על החוק? שלשום
על איזה חוק עברת?
תפסו אותך?
אם כן- מה עשו לך?
ישבת במעצר?
מי החבר הכי טוב שלך?
הכי הזוי? אתם
שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים? אני לומד לבד
הכי מצחיק?
הכי דיכאוני?
הכי יפה?
שאתה מדבר איתו הכי הרבה?
אתה בתנועת נוער?
איזה?
ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך? אחותי
איזה חברה הפלא' שלך? פלאפון
ואיזה חברה המכשיר? (נוקיה, מוטורולה, וכו') TELIT?
איך נראה הכסא שעליו אתה יושב? בצורת כורסה
באיזה צבע המחשב שלך? שחור
באיזה צבע הסדין של המיטה שלך? כחול כהה
מה המתנת יום הולדת האחרונה שקיבלת?
עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- במה היית מעדיף לגור? קיבוץ או מושב
אבל אני גר ביישוב
ובמה אתה גר עכשיו? ישוב
יש לך חיית מחמד? לא
אם כן- איזה?
איך קוראים לה?
אם לא- אתה רוצה? אני רוצה כלב
מה הדף בית שלך? משהו
אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו? כן
עם מי?
כמה אחים יש לך? 2 איך קוראים להם+גילאים?
23 ו
18
איך היה השאלון? נחמד+

לעצלנים../images/Emo123.gifבלי תשובות...

שמת לב שבכל שאלון יש כמעט אותם שאלות? אתה יותר אוהב לענות על השאלון או לקרוא תשובות? אתה אוהב להתקלח? איזה שמפו אתה משתמש? ואיזה דאודורנט? איזה צבע המגבת שלך? מה אתה אוכל בבוקר? איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב? למה? כמה סבים ו/או סבתות יש לך? יש לך קרובים בחו"ל? יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך? איך קוראים לו/ה? איזה צבע שיער יש לך? ואיזה היית רוצה שיהיה לך? כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? איזה סמיילי אתה הכי אוהב? מתוק או מלוח? איזה שפה הכי יפה? ואיזה הכי מכוערת? שמאלני/ימני? דתי/חילוני/מסורתי וכו'? sms או לדבר באמת? טלפון או פנים אל פנים? איזה נושא במתמטיקה הוא הכי מגעיל? מה המבחן האחרון שעשית? וכמה קיבלת בו? באיזה צבע הארון בחדר שלך? יש לך חדר לבד? מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? עברת על החוק? על איזה חוק עברת? תפסו אותך? אם כן- מה עשו לך? ישבת במעצר? מי החבר הכי טוב שלך? הכי הזוי? שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים? הכי מצחיק? הכי דיכאוני? הכי יפה? שאתה מדבר איתו הכי הרבה? אתה בתנועת נוער? איזה? ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך? איזה חברה הפלא' שלך? ואיזה חברה המכשיר? (נוקיה, מוטורולה, וכו') איך נראה הכסא שעליו אתה יושב? באיזה צבע המחשב שלך? באיזה צבע הסדין של המיטה שלך? מה המתנת יום הולדת האחרונה שקיבלת? עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- במה היית מעדיף לגור? ובמה אתה גר עכשיו? יש לך חיית מחמד? אם כן- איזה? איך קוראים לה? אם לא- אתה רוצה? כשהיית קטן קראת ג'ינג'י? מה הדף בית שלך? אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו? עם מי? כמה אחים יש לך? איך קוראים להם+גילאים? איך היה השאלון?

../images/Emo118.gif../images/Emo104.gifעונה../images/Emo13.gif

שמת לב שבכל שאלון יש כמעט אותם שאלות? נכון
אתה יותר אוהב לענות על השאלון או לקרוא תשובות? גם וגם
אתה אוהב להתקלח? לא ממש אבל צריך
במיוחד לא בחורף ועוד לחפוף
איזה שמפו אתה משתמש? מממ כיף
ואיזה דאודורנט? כיף
איזה צבע המגבת שלך? לבן ואדום
מה אתה אוכל בבוקר? שוקו שוק
איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב? שלישי
למה? פעמיים כי טוב
כמה סבים ו/או סבתות יש לך? אחת שתזכה לחיים ארוכים
יש לך קרובים בחו"ל? יאפ
יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך? יאפ
איך קוראים לו/ה? אביתר(המסטול
) איזה צבע שיער יש לך? שחור חום לא מוגדר
ואיזה היית רוצה שיהיה לך? שחור חום לא מוגדר
כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? לא
וכמובן
ו
מתוק או מלוח? מתוק
איזה שפה הכי יפה? עברית ואנגלית
ואיזה הכי מכוערת? ערבית
שמאלני/ימני? לא מגדירה
דתי/חילוני/מסורתי וכו'? לא ממש מגדירה את עצמי כחילונית אבל גם לא כמסורתית
sms או לדבר באמת? לדבר באמת(שחנ"פ עם נעה בלילה בשיא הקור עם מכנס קצר
) טלפון או פנים אל פנים? גם וגם
אבל תכלס פנים אל פנים
איזה נושא במתמטיקה הוא הכי מגעיל? אנליטית
מה המבחן האחרון שעשית? ביום ראשון בתקשורת
וכמה קיבלת בו? אנא עארף
באיזה צבע הארון בחדר שלך? חום
יש לך חדר לבד? לא
מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? לא זוכרת
עברת על החוק?
על איזה חוק עברת?
תפסו אותך?
אם כן- מה עשו לך?
ישבת במעצר?
מי החבר הכי טוב שלך? יש כל מיני סוגים
ויש הרבה למזלי
הכי הזוי? דנו,שניץ וסיס
שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים? אני עצמי ואנוכי...זה שלוש לא?
הכי מצחיק? דנדי והיציאות המפגרות שלה
וסיס והמילון שלנו
הכי דיכאוני? מוות של אבא
הכי יפה? ליר ונאטו
שתי כוסיות
שאתה מדבר איתו הכי הרבה? סיס
אתה בתנועת נוער? ממממ לא
איזה? אמרתי שלא
ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך? חנצ'ה
איזה חברה הפלא' שלך? אורנג'
ואיזה חברה המכשיר? (נוקיה, מוטורולה, וכו') נוקיה
איך נראה הכסא שעליו אתה יושב? חום
באיזה צבע המחשב שלך? כסף אפור כזה
באיזה צבע הסדין של המיטה שלך? סוג של ירוק[ת]
מה המתנת יום הולדת האחרונה שקיבלת? דובי ענקי ממר ודנדי
עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- במה היית מעדיף לגור? מושב זה שולט
אבל גם חולון זה מגניב
ובמה אתה גר עכשיו? עיר
יש לך חיית מחמד? יאפ
אם כן- איזה? בילי,אוון שמינוביץ',קוקי שמוקי,מושמושון
ויש עוד הרבה
איך קוראים לה? בילי
אם לא- אתה רוצה? יש לי כבר
כשהיית קטן קראת ג'ינג'י? מה זה?
מה הדף בית שלך? תפוז
אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו? לא
עם מי?אמרתי שלא
כמה אחים יש לך? אח ואחות גדולים
איך קוראים להם+גילאים?אלין בת 27 ומושיקו בן 23 איך היה השאלון?מתסבך

שירוש1989

New member
יש לי מבחן על הראש אבל שאני אתכונן?

שמת לב שבכל שאלון יש כמעט אותם שאלות? כן ו? אתה יותר אוהב לענות על השאלון או לקרוא תשובות? לענותXD כי לקרוא זה מעצבן כי יש לי מלא הערות שאני שוכחת ואז אני צריכה לחזור ולחפש אותן\= אתה אוהב להתקלח? זה פורום בנות מה זה האוהב הזה? ורק כשיש לי מספיק מים רותחים אש אם לא אני מתחרפנת איזה שמפו אתה משתמש? הד אנד שולדרס(ניז אנד טוז..) ואיזה דאודורנט? קרליין הירוקXD איזה צבע המגבת שלך? יש לי לפנים אחת ירוקה לשיער ולגוף זה משתנה... מה אתה אוכל בבוקר? קורנפלקס\תה עם משו איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב? את רוב החמשושים למה? אין בצפר ואם יש אז לקצת זמן, וכמובן יציאות וכו'.. כמה סבים ו/או סבתות יש לך? 2 סבתות 1 סבא יש לך קרובים בחו"ל? כה
דודים בני דודים כל מיני קרובי משפחה רחוקים.. יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך? הכי צעיר בצבא\= איך קוראים לו/ה? למה?P: איזה צבע שיער יש לך? חום +חמצון-דורש-חידוש
ואיזה היית רוצה שיהיה לך? בלונדיני, (שזה אומר לשנות את המבנה פנים גם) או ג'ינג'י. כי בתכל'ס ג'ינג'ים שליטה! כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? לא איזה סמיילי אתה הכי אוהב?
מתוק או מלוח? מתוק איזה שפה הכי יפה? ספרדית ואנגלית (כמובן) ואיזה הכי מכוערת?נמ...פורטוגזית וגרמנית
שמאלני/ימני? נדג בעד בעד נגד. עזבו אותי באמא'שכם דתי/חילוני/מסורתי וכו'? מסורתית משו sms או לדבר באמת? לדבר פנים מול פנים ואם לא אסאמאס.. טלפון או פנים אל פנים? פנים אל פנים איזה נושא במתמטיקה הוא הכי מגעיל? הכלללללללללללללללללללללללללל דוחה!! מה המבחן האחרון שעשית? תעבורה וכמה קיבלת בו? נקווה ל100 טפו טפו טפו בלי עין הרע חמסה חמסה שום בצל
באיזה צבע הארון בחדר שלך? עוץ, לא ידעת איזה.. בוק אולי?XD יש לך חדר לבד? כן
מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? בעעע אל תזכירו לי עברת על החוק? תראו אני לומדת משפטים באיזה חוק מדובר? באיזה פשע?XD על איזה חוק עברת? נו נגיד הברזתי או משו תפסו אותך? ברור אם כן- מה עשו לך? דרכו לי טוב טוב על הפצעים ישבת במעצר? לא מי החבר הכי טוב שלך? אני סובלת מלחשוב שהיא הכי טובה שלי הכי הזוי? ילדה מהכיתה שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים? לא לומדת עם אנשים כל כך הכי מצחיק? אוווו אחת מהכיתה שלי הכי דיכאוני? הבדואי
הכי יפה? נממ...אנ ממש בתלבטות. אולי המצחיקה שאתה מדבר איתו הכי הרבה? המצחיקה\= אתה בתנועת נוער?כן אבל דיי עומדת לפרוש..=\ איזה? שמוז ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך? מיכלXD פאדיחות לי איזה חברה הפלא' שלך? פלאפון ואיזה חברה המכשיר? (נוקיה, מוטורולה, וכו') טליט? איך נראה הכסא שעליו אתה יושב? מרובע כזה לבן עם בגדים עליו קצת באיזה צבע המחשב שלך? אפור-כסוף באיזה צבע הסדין של המיטה שלך? כל מיני כתום ירוק .. בעע מה המתנת יום הולדת האחרונה שקיבלת? איזו חולצה מעפנה\= עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- במה היית מעדיף לגור? או בת"א באיזור החביב או בקיבוץ\מושב(\ה)- קיצר בקיצוניות, לא בראשון או משו ובמה אתה גר עכשיו? עיר יש לך חיית מחמד? דג נחשב? אם כן- איזה? זהב בטח איך קוראים לה? הוא בא לבדXD אם לא- אתה רוצה? כלב כלב כלב כלב כלבבבבבבבב (או כלבהXD) כשהיית קטן קראת ג'ינג'י? ברורררר מה הדף בית שלך? וואלה. חוסך זמן.. אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו? לא.. עיצבנו אותיי עם מי? אמרתי שלא ושעיצבנו אותי! רבאק תקראו!XD כמה אחים יש לך? 2 יותר מידי איך קוראים להם+גילאים? בן וזונה, בני 1000 ו0.000001 איך היה השאלון? וואי חשבתי שיהיה יותר ארוךXD

YaelFromHell

New member
../images/Emo54.gifעונה

שמת לב שבכל שאלון יש כמעט אותם שאלות?
זה לא כיפי
אתה יותר אוהב לענות על השאלון או לקרוא תשובות? גם וגם אתה אוהב להתקלח?
(מי לא
) איזה שמפו אתה משתמש? אממ.... זה משתנה לפי מה שיש במקלחת. ואיזה דאודורנט? נטורל פורמולה איזה צבע המגבת שלך? גוונים של כחול
מה אתה אוכל בבוקר? דגני בוקר
(בלי זה אנלא מתפקדת!) איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב? שבת
למה? חופש
כמה סבים ו/או סבתות יש לך? 4 יש לך קרובים בחו"ל?
חצי מהמשפחה שלי
יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך?
או קטנים ממני או גדולים ממני
יש אחד שהוא שנה מעליי איך קוראים לו/ה? ג'ושוע איזה צבע שיער יש לך? חום ואיזה היית רוצה שיהיה לך? לא רוצה שיהיה אחר כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? לא
מתוק או מלוח? שניהם איזה שפה הכי יפה? אנגלית
ואיזה הכי מכוערת? גרמנית
אסוציאציות רעות
שמאלני/ימני? מרכז דתי/חילוני/מסורתי וכו'? חילונית sms או לדבר באמת? SMSים בזמן שיעור
טלפון או פנים אל פנים? תלוי בבנאדם
איזה נושא במתמטיקה הוא הכי מגעיל? מתמטיקה מגעיל
לא משנה מה הנושא
מה המבחן האחרון שעשית? נמנמנמנמנמ..... לא זוכרת. היסטוריה נדמה לי... וכמה קיבלת בו? רוב הסיכויים שנכשלתי או שהתקרבתי לנכשל באיזה צבע הארון בחדר שלך? לבן יש לך חדר לבד?
מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? לא זוכרת
עברת על החוק?
על איזה חוק עברת?
תפסו אותך?
אם כן- מה עשו לך? לא תפסו ישבת במעצר?
מי החבר הכי טוב שלך? יש כמה הכי הזוי? יחסית למי? שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים? אמורים ללמוד למבחנים?
אופס....
הכי מצחיק? תלוי מתי הכי דיכאוני? עדיף שלא נכנס לזה... הכי יפה? תלוי מתי שאתה מדבר איתו הכי הרבה? אני לא מדברת הרבה. הם כן אתה בתנועת נוער?
איזה? הייתי בנוע"ל וקצת בצופים. נסגור על זה שזה לא בשבילי ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך? מאחותי. איזה חברה הפלא' שלך? פלאפון ואיזה חברה המכשיר? (נוקיה, מוטורולה, וכו') Telit (דפוק ברמות
) איך נראה הכסא שעליו אתה יושב? שחור עם גלגלים באיזה צבע המחשב שלך? אפור-שחור-כחול באיזה צבע הסדין של המיטה שלך? גוונים של כחול ולבן מה המתנת יום הולדת האחרונה שקיבלת? נמנמנמנמ... מחשב (זתומרת: רשות לקנות מחשב מהכסף שלי
) עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- במה היית מעדיף לגור? ישוב ליד עיר ובמה אתה גר עכשיו? ישוב ליד עיר יש לך חיית מחמד?
אם כן- איזה? 2 גורי חתולים וכלבה
איך קוראים לה? לחתול קוראים מייקל, לחתולה ניקיטה (ע"ש הדמויות מהסדרה ניקיטה
) ולכלבה ליידי (מקורי אה? היא באה עם השם) אם לא- אתה רוצה? אני רוצה עוד חתולים
וגור כלבים
כשהיית קטן קראת ג'ינג'י?
ואני עם נזק מוחי קשה מאז
מה הדף בית שלך? אין דף. סתם לבן אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו?
עם מי? חברות כמה אחים יש לך? אח ואחות גדולים איך קוראים להם+גילאים? אחותי בת 21 ואח שלי בן 18 איך היה השאלון? מעביר תזמן

../images/Emo79.gifעונה../images/Emo6.gif

שמת לב שבכל שאלון יש כמעט אותם שאלות?
אתה יותר אוהב לענות על השאלון או לקרוא תשובות?לקרוא
אבל גם לענות זה סבבה
אתה אוהב להתקלח?בזמן האחרון ירדה לי החיבה לדבר הזה.אבל בכ"ז צריך
איזה שמפו אתה משתמש? הרבל אסנס ואיזה דאודורנט?פה איזה צבע המגבת שלך?לבן
מה אתה אוכל בבוקר? אנרג'י
@#$%^ איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב? שישי
למה? כי זה סופשבוע
כמה סבים ו/או סבתות יש לך? 2 סבתות סבא אחד יש לך קרובים בחו"ל?
יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך? גיל 9 הכי קרוב
איך קוראים לו/ה? אלון איזה צבע שיער יש לך?שחור ואיזה היית רוצה שיהיה לך? ג'ינג'י
כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון?לא
איזה סמיילי אתה הכי אוהב?אותו
#$%^
מתוק או מלוח? מלוח איזה שפה הכי יפה?ספרדית
ואיזה הכי מכוערת?סינית שמאלני/ימני?שמאלית דתי/חילוני/מסורתי וכו'? חילונית sms או לדבר באמת? לדבר באמת טלפון או פנים אל פנים? פנים אל פנים איזה נושא במתמטיקה הוא הכי מגעיל? ה-כ-ל במתמטיקה מגעיל מה המבחן האחרון שעשית? היום,מיצ"ב במדעים וכמה קיבלת בו? לא יודעת
באיזה צבע הארון בחדר שלך? עזבו בחדר שלי
יש חדר לארון עצמו
וחום
יש לך חדר לבד?
מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות?
מזמן עברת על החוק?להבריז משיעור נקרא לעבור על חוק?
על איזה חוק עברת? הברזתי משיעור
תפסו אותך? לא
אם כן- מה עשו לך? לא
ישבת במעצר? ברור!פעמיים!(או שלא
) מי החבר הכי טוב שלך?חברים הכי טובים זה בולשיט
חברים
הכי הזוי?אני
וסיס
שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים?חברה שלי,גל
הכי מצחיק? כולם הכי דיכאוני?
הכי יפה? הט'ניקים בבצפר שלי.אווו
שאתה מדבר איתו הכי הרבה?יש הרבה כאלה אתה בתנועת נוער? הנוער העובד והלומד!יאמאן!
איזה? ^^ ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך? ממג איזה חברה הפלא' שלך? אורנג' ואיזה חברה המכשיר? (נוקיה, מוטורולה, וכו') נוקיה איך נראה הכסא שעליו אתה יושב? כיסא
באיזה צבע המחשב שלך? לפטופ.כסוף מבחוץ שחור מבפנים.מגרה אותכם?
באיזה צבע הסדין של המיטה שלך? לבן מה המתנת יום הולדת האחרונה שקיבלת? הלפטופ
עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- במה היית מעדיף לגור? מושב זה אדיר,אבל אין על כפ"ס מה שאומר שעיר זה בכלל שולט
ובמה אתה גר עכשיו? עיר יש לך חיית מחמד?
אם כן- איזה? איך קוראים לה? אם לא- אתה רוצה? כשהיית קטן קראת ג'ינג'י?
כמו כולם,לא?
מה הדף בית שלך?תפוזבל
אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו?
עם מי?חברה שלי כמה אחים יש לך?2 אחיות איך קוראים להם+גילאים?20,17 איך היה השאלון?חביב+

דווקא יש

להורים יש
אבל איך שהיא אמרה את זה, זה נשמע כאילו זה ארון רגיל שנמצא בחדר לבד

../images/Emo79.gifנו חדר שהארון בתוכו../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

פעם הארון היה בחדר אבל אני ואחותי התעקשנו שהוא גדול מידי אז העברנו אותו לחדר אחר
שהוא החדר של הארון

למעלה