שאלון

../images/Emo41.gifעונה...

האם קרה לך פעם ששכחת: * את הפלאפון במטען?
* לנעול את הבית?
* לצחצח שיינים?
* לעשות שיעורי בית? תמיד * לבצע מטלה שההורים אמרו לך?
* את השם שלך?
* איפה אתה גר?
* את מספר הטלפון שלך?
* את מספר הפלאפון שלך?
מה אתה מעדיף: * חורף או קיץ? קיץ * אח או אחות? אח * אביב או סתיו? אביב * אנגלית או ספרדית? ספרדית * פורום או קומונה? פורום שאלות ללא תשובה: * למה? ככה * איך? ככה * איפה? הינה * כמה? הכל * מי? אני * מתי? עכשיו שאלות כלליות: * איזה אורך השיער שלך? לא ממש ארוך * איזה צבע השיער שלך? חום זהוב * בן כמה אתה? 14 7 חודשים ו-4 ימים * מה שמות הוריך? מאיר ורוחה לפי השם שלי מ|סגדש|איר ו רוחה * כמה אחים אתם?3 * מאיזו עיר אתה? יבנה שאלות צבעוניות: * איזה צבע הוא האהוב עליך? כחול * מה צבע הפנאל שלך?תכלת * באיזה צבע העטיפות ספרים שלך? שקוף * באיזה צבע השולחן עבודה שלך?חום * באיזה צבע הקלמר שלך?תכלת * באיזה צבע העיפרון שלך?ורוד ועוד אחד על חשבון הבית סמיילי אהוב:
|אישלג|
סמיילי שנוא:
קטגוריות- סמיילי אהוב מפרצופים ומחוות:
סמיילי אהוב מניגודים:
סמיילי אהוב ממילים:
סמיילי אהוב מכללי:
סמיילי אהוב מחיות:
סמיילי אהוב מחורף:|אישלג| סמיילי אהוב מאוכל:
סמיילי שנוא מפרצופים ומחוות:
סמיילי שנוא מניגודים:
סמיילי שנוא ממילים:
סמיילי שנוא מכללי:
סמיילי שנוא מחיות:
סמיילי שנוא מחורף:אני יעשה מקיץ אני לא זוכרת מהחורף:
סמיילי שנוא מאוכל:

Avichai Dei

New member
עונה ../images/Emo9.gif

האם קרה לך פעם ששכחת: * את הפלאפון במטען? לא
* לנעול את הבית?לאאא * לצחצח שיינים?כןןן * לעשות שיעורי בית? כןן * לבצע מטלה שההורים אמרו לך? כןן * את השם שלך?לאא * איפה אתה גר?לאא * את מספר הטלפון שלך? לאא * את מספר הפלאפון שלך?לאאא מה אתה מעדיף: * חורף או קיץ?חורףף * אח או אחות?אח * אביב או סתיו?אביב * אנגלית או ספרדית?ספרדית * פורום או קומונה?פורום שאלות ללא תשובה: * למה?ככה * איך?לא יודע * איפה? אנערף * כמה? 10 * מי? אחותך * מתי? אתמול שאלות כלליות: * איזה אורך השיער שלך? קצר * איזה צבע השיער שלך? שחור * בן כמה אתה? 13 * מה שמות הוריך? אישי
* כמה אחים אתם?אני ועוד 2 * מאיזו עיר אתה?טבריה שאלות צבעוניות: * איזה צבע הוא האהוב עליך? כחול * מה צבע הפנאל שלך?אין * באיזה צבע העטיפות ספרים שלך? לא זוכר * באיזה צבע השולחן עבודה שלך? עץ בוק חום בהיר * באיזה צבע הקלמר שלך?ג'ינס * באיזה צבע העיפרון שלך? שפיצי ועוד אחד על חשבון הבית אני נימנע!! לא אוהב סמיילים סמיילי אהוב: סמיילי שנוא: קטגוריות- סמיילי אהוב מפרצופים ומחוות: סמיילי אהוב מניגודים: סמיילי אהוב ממילים: סמיילי אהוב מכללי: סמיילי אהוב מחיות: סמיילי אהוב מחורף: סמיילי אהוב מאוכל: סמיילי שנוא מפרצופים ומחוות: סמיילי שנוא מניגודים: סמיילי שנוא ממילים: סמיילי שנוא מכללי: סמיילי שנוא מחיות: סמיילי שנוא מחורף: סמיילי שנוא מאוכל:

למעלה