שאלון

שאלון../images/Emo9.gif

לא אכפת לי שכבר יש אחד
[גנוב מפורום שירי [
]] האם קרה לך פעם ששכחת: * את הפלאפון במטען? * לנעול את הבית? * לצחצח שיינים? * לעשות שיעורי בית? * לבצע מטלה שההורים אמרו לך? * את השם שלך? * איפה אתה גר? * את מספר הטלפון שלך? * את מספר הפלאפון שלך? מה אתה מעדיף: * חורף או קיץ? * אח או אחות? * אביב או סתיו? * אנגלית או ספרדית? * פורום או קומונה? שאלות ללא תשובה: * למה? * איך? * איפה? * כמה? * מי? * מתי? שאלות כלליות: * איזה אורך השיער שלך? * איזה צבע השיער שלך? * בן כמה אתה? * מה שמות הוריך? * כמה אחים אתם? * מאיזו עיר אתה? שאלות צבעוניות: * איזה צבע הוא האהוב עליך? * מה צבע הפנאל שלך? * באיזה צבע העטיפות ספרים שלך? * באיזה צבע השולחן עבודה שלך? * באיזה צבע הקלמר שלך? * באיזה צבע העיפרון שלך? ועוד אחד על חשבון הבית
סמיילי אהוב: סמיילי שנוא: קטגוריות- סמיילי אהוב מפרצופים ומחוות: סמיילי אהוב מניגודים: סמיילי אהוב ממילים: סמיילי אהוב מכללי: סמיילי אהוב מחיות: סמיילי אהוב מחורף: סמיילי אהוב מאוכל: סמיילי שנוא מפרצופים ומחוות: סמיילי שנוא מניגודים: סמיילי שנוא ממילים: סמיילי שנוא מכללי: סמיילי שנוא מחיות: סמיילי שנוא מחורף: סמיילי שנוא מאוכל:

אני../images/Emo3.gif

האם קרה לך פעם ששכחת: את הפלאפון במטען
. לנעול את הבית
. לצחצח שיינים
הייתה פעם אחת במסיבת פיג'מות
. לעשות שיעורי בית
. לבצע מטלה שההורים אמרו לך
. את השם שלך
. איפה אתה גר
. את מספר הטלפון שלך
. את מספר הפלאפון שלך
. מה אתה מעדיף: חורף או קיץ
חורף
אבל את האייקונים של הקיץ[
-
]. אח או אחות
אחות. אביב או סתיו
אמ, אביב. אנגלית או ספרדית
ספרדית
. פורום או קומונה
פורום. שאלות ללא תשובה: למה
ככה. איך
איך באמת
. איפה
בחיפה
. כמה
כמה שיותר. מי
אני. מתי
מתי שתהיה בנאדם. שאלות כלליות: איזה אורך השיער שלך
קצת אחרי הכתפיים. איזה צבע השיער שלך
שחור. מה שמות הוריך
. כמה אחים אתם
שלושה. מאיזו עיר אתה
לפיד. תבואו לבקר?
. שאלות צבעוניות: איזה צבע הוא האהוב עליך
אדום
[
]. מה צבע הפנאל שלך
. באיזה צבע העטיפות ספרים שלך
שקוף
. באיזה צבע השולחן עבודה שלך
אמ, צבע עץ
. באיזה צבע הקלמר שלך
ג'ינס. באיזה צבע העיפרון שלך
יש לי את כל הצבעים מהסוגי עיפרון 0.5
. _______________________________________ סמיילי אהוב:
. סמיילי שנוא:
. קטגוריות- סמיילי אהוב מפרצופים ומחוות:
. סמיילי אהוב מניגודים:
. סמיילי אהוב ממילים:
. סמיילי אהוב מכללי:
. סמיילי אהוב מחיות:
. סמיילי אהוב מקיץ:
[לפי הסדר]. סמיילי אהוב מאוכל:
. סמיילי שנוא מפרצופים ומחוות:
. סמיילי שנוא מניגודים:
. סמיילי שנוא ממילים:
. סמיילי שנוא מכללי:
. סמיילי שנוא מחיות:
. סמיילי שנוא מקיץ:
. סמיילי שנוא מאוכל:
. פיוו
.

miss pumpkin

New member
אניייי!

ואני הדס, אם לא הצגתי את עצמי
האם קרה לך פעם ששכחת: * את הפלאפון במטען? כה.. ואז הוא לא נדלק יותר
* לנעול את הבית? פייי כל הזמן
* לצחצח שיינים? נופ * לעשות שיעורי בית? מי לא? (תודה לאל חופש!) * לבצע מטלה שההורים אמרו לך? לא עושה אף פעם * את השם שלך? אמ.. יש מצב * איפה אתה גר? חח כן
* את מספר הטלפון שלך? כל הזמן... זה כי אני לא מתקשרת אלי! * את מספר הפלאפון שלך? כנ"ל מה אתה מעדיף: * חורף או קיץ? קיץ * אח או אחות? אחות * אביב או סתיו? אביב * אנגלית או ספרדית? אנגלית * פורום או קומונה? פורום שאלות ללא תשובה: * למה? ככה * איך? אממ עם הרבה שוקולד (
) * איפה? בא לי ים (לאדעת איך זה קשור) * כמה? כל הכסף! * מי? הראלי
* מתי? עכשיו? (שוב
) שאלות כלליות: * איזה אורך השיער שלך? עד אמצע הגב... אבל לא לעוד הרבה זמן * איזה צבע השיער שלך? חום... שבוע הבא אדום * בן כמה אתה? עוד 12 ימים 16
* מה שמות הוריך? איריס, דניאל * כמה אחים אתם? 3 * מאיזו עיר אתה? הרצליה שאלות צבעוניות: * איזה צבע הוא האהוב עליך? אורנג' בייבי * מה צבע הפנאל שלך? לסמסונג הטיפש שלי אין פאנל :/ * באיזה צבע העטיפות ספרים שלך? אין עטיפות * באיזה צבע השולחן עבודה שלך? אממ עץ? * באיזה צבע הקלמר שלך? תכלת * באיזה צבע העיפרון שלך? תלוי איזה חח ועוד אחד על חשבון הבית סמיילי אהוב:
סמיילי שנוא:
קטגוריות- סמיילי אהוב מפרצופים ומחוות:
סמיילי אהוב מניגודים:
סמיילי אהוב ממילים:
(סתם כי כיף להגיד את זה) סמיילי אהוב מכללי:
סמיילי אהוב מחיות:
סמיילי אהוב מחורף: חורף? איזה חורף? קיץ!!
סמיילי אהוב מאוכל: מתלבטת בין
ל
סמיילי שנוא מפרצופים ומחוות:
סמיילי שנוא מניגודים:
סמיילי שנוא ממילים:
(?) סמיילי שנוא מכללי:
(שוב- ?) סמיילי שנוא מחיות:
סמיילי שנוא מחורף: אררר קיץ
סמיילי שנוא מאוכל:

i love skat

New member
../images/Emo109.gifאניי...../images/Emo26.gif

האם קרה לך פעם ששכחת: * את הפלאפון במטען?כן
* לנעול את הבית?כן..הרבה..חח..
* לצחצח שיינים? כן...
* לעשות שיעורי בית? חחחח כןן....
* לבצע מטלה שההורים אמרו לך?כן,כמעט כל הזמן...
* את השם שלך?לא!!!
* איפה אתה גר?לא!!!
* את מספר הטלפון שלך?כן..חיחי...
* את מספר הפלאפון שלך? לאא...
מה אתה מעדיף: * חורף או קיץ? שניהם * אח או אחות?מה שיוצא אני מרוצה...
* אביב או סתיו?אביב...אהמ...
.. * אנגלית או ספרדית?שניהםם...מתה על השפות האלה.. * פורום או קומונה?פורום.. שאלות ללא תשובה: * למה?ככה. * איך?לא יודעת.. * איפה?במחשב.. * כמה?הרבה.. * מי?הוא.. * מתי?אתמול.. שאלות כלליות: * איזה אורך השיער שלך?45 ס"מ.. * איזה צבע השיער שלך? חום כהה ובהיר.. * בן כמה אתה?14 וחצי * מה שמות הוריך? * כמה אחים אתם?גבי ודבורה.. * מאיזו עיר אתה?מושב
גינתון שאלות צבעוניות: * איזה צבע הוא האהוב עליך?ורוד,תכלת,טורקיז * מה צבע הפנאל שלך?כסף.. * באיזה צבע העטיפות ספרים שלך?לא עוטפת... * באיזה צבע השולחן עבודה שלך?חום דובדבן.. * באיזה צבע הקלמר שלך?ג'ינס * באיזה צבע העיפרון שלך?כחול וורוד ועוד אחד על חשבון הבית סמיילי אהוב:
סמיילי שנוא:
סמיילי אהוב מניגודים:
סמיילי אהוב ממילים:|כלהכבוד| סמיילי אהוב מכללי:
סמיילי אהוב מחיות:
סמיילי אהוב מחורף:... סמיילי אהוב מאוכל:
סמיילי שנוא מניגודים:
סמיילי שנוא ממילים:
סמיילי שנוא מכללי:
סמיילי שנוא מחיות:
סמיילי שנוא מחורף:... סמיילי שנוא מאוכל:

נ ר ו ש

New member
אני../images/Emo27.gif

האם קרה לך פעם ששכחת: * את הפלאפון במטען? לא
* לנעול את הבית? כן
* לצחצח שיינים? לא
* לעשות שיעורי בית? כן
* לבצע מטלה שההורים אמרו לך? תמיד
* את השם שלך? לא... * איפה אתה גר? לא... * את מספר הטלפון שלך? לא.... אולי בגיל 5
* את מספר הפלאפון שלך? כן
מה אתה מעדיף: * חורף או קיץ? חורף
* אח או אחות? שניהם
* אביב או סתיו? סתיו...
* אנגלית או ספרדית? אנגלית
* פורום או קומונה? פורום
שאלות ללא תשובה: * למה? ככה
* איך? למה אתם שואלים? פשוט תעשו כבר
* איפה? במכולת של עמרם * כמה? 7 * מי? אני * מתי? אחר כך שאלות כלליות: * איזה אורך השיער שלך? רגיל
* איזה צבע השיער שלך? שטני * בן כמה אתה? 14 * מה שמות הוריך? מה זה פה? חקירה? לא מגלה
* כמה אחים אתם? 3 * מאיזו עיר אתה? י-ם
שאלות צבעוניות: * איזה צבע הוא האהוב עליך? כתום
(לא בגלל ההתנתקות
) וירוק בהיר
* מה צבע הפנאל שלך? כסף
* באיזה צבע העטיפות ספרים שלך? לא יודעת
* באיזה צבע השולחן עבודה שלך? בז' נדמה לי.. לוידעת איך קוראים לזה
* באיזה צבע הקלמר שלך? כחול
* באיזה צבע העיפרון שלך?
ועוד אחד על חשבון הבית סמיילי אהוב:
,
סמיילי שנוא:
(בעעעעעע
) קטגוריות- סמיילי אהוב מפרצופים ומחוות:
,
סמיילי אהוב מניגודים:
סמיילי אהוב ממילים:
סמיילי אהוב מכללי: יש המון
סמיילי אהוב מחיות:
סמיילי אהוב מחורף: סמיילי אהוב מאוכל:
סמיילי שנוא מניגודים:
סמיילי שנוא ממילים:
סמיילי שנוא מכללי: ראו למעלה..
סמיילי שנוא מחיות:
סמיילי שנוא מחורף:
סמיילי שנוא מאוכל:

אני עניתי...היום מומולדתתתת לייי חח

האם קרה לך פעם ששכחת: את הפלאפון במטען? כן כל הזמן!! לנעול את הבית?לא לצחצח שיניים?לאא לעשות שיעורי בית?כן והרבה!! לבצע מטלה שההורים אמרו לך?כןן.. את השם שלך?לאא איפה אתה גר?לא את מספר הטלפון שלך?אולי פעם אחת בלבד את מספר הפלאפון שלך?לא מה אתה מעדיף: חורף או קיץ?ק=י=ץ אח או אחות?אח אביב או סתיו?אביב אנגלית או ספרדית?ספרדית פורום או קומונה?פורום :)) שאלות ללא תשובה: למה?ככה איך?בדרך שלי איפה?בחיפו חחחחח כמה?הרבהההההה מי?כולם מתי?מתי שבא לך שאלות כלליות: איזה אורך השיער שלך?עד קצת לפני הטוסיק איזה צבע השיער שלך?חום+גוונים בת כמה את?היום אני בת 15 חחחחחח איזהההה כייףף!! מה שמות הוריך?שושי ואופיר כמה אחים אתם?3 מאיזו עיר את?חולון שאלות צבעוניות: איזה צבע הוא האהוב עלייך?ורוד וצהוב מה צבע הפאנל שלך?אפור בעע חח באיזה צבע העטיפות ספרים שלך??אל תזכירו לי ספרים אנחנו בחופש באיזה צבע השולחן עבודה שלך?צהובב באיזה צבע הקמלר שלך?ג'ינססס באיזה צבע העיפרון שלך?כחול וזהווווו :))

i love skat

New member
מזל טוב מאמי!!../images/Emo65.gif

מזל טוב מאמי!! עד 120!! שיתגשמו כל חלומותייךך

Danielushhhh

New member
../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif../images/Emo9.gif

האם קרה לך פעם ששכחת: * את הפלאפון במטען? לא
* לנעול את הבית?
* לצחצח שיינים?
כשהייתי קטנה * לעשות שיעורי בית?
* לבצע מטלה שההורים אמרו לך?
יותר מדי פעמים
* את השם שלך?
* איפה אתה גר?
* את מספר הטלפון שלך?
* את מספר הפלאפון שלך?
מה אתה מעדיף: * חורף או קיץ? קיץ
* אח או אחות? איזה שאלה
* אביב או סתיו? סתיו
יומולדת
* אנגלית או ספרדית? אינגליש * פורום או קומונה? פורום שאלות ללא תשובה: * למה? ככה * איך? קרה * איפה? שם מעבר לקשת בענן * כמה? 2 * מי? באגס באני * מתי? 9 וחצי שאלות כלליות: * איזה אורך השיער שלך? ארוך * איזה צבע השיער שלך? חום בהיר * בן כמה אתה? תכף 14 * מה שמות הוריך? ל'וא' * כמה אחים אתם? 3 * מאיזו עיר אתה? גבעתיים שאלות צבעוניות: * איזה צבע הוא האהוב עליך? תכלת * מה צבע הפנאל שלך? כחול * באיזה צבע העטיפות ספרים שלך? שקוף
* באיזה צבע השולחן עבודה שלך? עץ * באיזה צבע הקלמר שלך? אדום * באיזה צבע העיפרון שלך? אדום ועוד אחד על חשבון הבית סמיילי אהוב:
סמיילי שנוא:
סמיילי אהוב מניגודים:
סמיילי אהוב ממילים:
סמיילי אהוב מכללי:
סמיילי אהוב מחיות:
סמיילי אהוב מחורף:
סמיילי אהוב מאוכל:
סמיילי שנוא מניגודים: סמיילי שנוא ממילים:
סמיילי שנוא מכללי:
סמיילי שנוא מחיות:
סמיילי שנוא מחורף: לא יודעת סמיילי שנוא מאוכל:

עונה

האם קרה לך פעם ששכחת: * את הפלאפון במטען? לא * לנעול את הבית? לא. חס וחלילה * לצחצח שיינים? לא * לעשות שיעורי בית? כול הזמן * לבצע מטלה שההורים אמרו לך? כן * את השם שלך? לא * איפה אתה גר? לא * את מספר הטלפון שלך?לא * את מספר הפלאפון שלך? לפעמים מה אתה מעדיף: * חורף או קיץ? לא זה ולא זה... באמצע * אח או אחות? שתיהם מעצבנים * אביב או סתיו? אביב * אנגלית או ספרדית? ספרדית * פורום או קומונה? פורום שאלות ללא תשובה: * למה? לא יודעת * איך? לא יודעת * איפה? שם * כמה? הרבה * מי? לא אני * מתי? מחר שאלות כלליות: * איזה אורך השיער שלך? אחרי הכתפיים * איזה צבע השיער שלך? שחור * בן כמה אתה? 17.5 * מה שמות הוריך? שתיהם מתחילים ב- א' ושתיהם שמות ארוכים. * כמה אחים אתם? 3 * מאיזו עיר אתה? לוד שאלות צבעוניות: * איזה צבע הוא האהוב עליך? ורוד * מה צבע הפנאל שלך? כחול * באיזה צבע העטיפות ספרים שלך? אני לא עוטפת ספרים. נטורל. * באיזה צבע השולחן עבודה שלך? צבע עץ. * באיזה צבע הקלמר שלך? כחול, ג'ינס. * באיזה צבע העיפרון שלך? כותבת רק בעט. ועוד אחד על חשבון הבית קטגוריות- סמיילי אהוב מפרצופים ומחוות:
סמיילי אהוב מניגודים:
סמיילי אהוב ממילים:
סמיילי אהוב מכללי:
סמיילי אהוב מחיות:
סמיילי אהוב מקיץ:
סמיילי אהוב מאוכל:
סמיילי שנוא מניגודים:
סמיילי שנוא ממילים:
סמיילי שנוא מכללי:
סמיילי שנוא מחיות:
סמיילי שנוא מקיץ:
סמיילי שנוא מאוכל:

בזוקההה

New member
עונהנהנה../images/Emo82.gif

גם ככה אפחד לא יקרא אז מזה משנה?! האם קרה לך פעם ששכחת: * את הפלאפון במטען? כן * לנעול את הבית? לא (טפו טפו) * לצחצח שיינים? כן * לעשות שיעורי בית? כן * לבצע מטלה שההורים אמרו לך? כן * את השם שלך? לא (טפו טפוו) * איפה אתה גר? לא (טפו טפו) * את מספר הטלפון שלך? "" * את מספר הפלאפון שלך? "" מה אתה מעדיף: * חורף או קיץ? קיץץ * אח או אחות? אחות (אבל אין לי..=[) * אביב או סתיו? אביב * אנגלית או ספרדית? אנגלית * פורום או קומונה? פורום שאלות ללא תשובה: * למה? ככה * איך? כך: * איפה? שם * כמה? 3 * מי? הוא * מתי? ב5 שאלות כלליות: * איזה אורך השיער שלך? עד הכתפיים * איזה צבע השיער שלך? חום * בן כמה אתה? 14 (שלשום) * מה שמות הוריך? חמדה ומאיר * כמה אחים אתם? 4 * מאיזו עיר אתה? ת"א שאלות צבעוניות: * איזה צבע הוא האהוב עליך? ורוד וכתום * מה צבע הפנאל שלך? צהוב * באיזה צבע העטיפות ספרים שלך? לא עטוף * באיזה צבע השולחן עבודה שלך? עץ בהיר * באיזה צבע הקלמר שלך? כל הזמן החלפתי * באיזה צבע העיפרון שלך? סגול [?] ועוד אחד על חשבון הבית סמיילי אהוב:
-הסימן שליי סמיילי שנוא:
חח קטגוריות- סמיילי אהוב מפרצופים ומחוות:
חח חמוד סמיילי אהוב מניגודים:
סמיילי אהוב ממילים:
סמיילי אהוב מכללי:
סמיילי אהוב מחיות:
סמיילי אהוב מחורף: כבר קיץץץ =
סמיילי אהוב מאוכל:
סמיילי שנוא מניגודים:
סמיילי שנוא ממילים:
סמיילי שנוא מכללי:
סמיילי שנוא מחיות:
סמיילי שנוא מחורף: מהקיץ=
סמיילי שנוא מאוכל:

red sky

New member
אניי

האם קרה לך פעם ששכחת: * את הפלאפון במטען? לא * לנעול את הבית?כן * לצחצח שיינים?כן * לעשות שיעורי בית?כן * לבצע מטלה שההורים אמרו לך?כן * את השם שלך?לא * איפה אתה גר?לא * את מספר הטלפון שלך?לא * את מספר הפלאפון שלך?לא מה אתה מעדיף: * חורף או קיץ?קיץ |זוז| * אח או אחות? אחות * אביב או סתיו? סתיו * אנגלית או ספרדית? אנגלית * פורום או קומונה?פורום שאלות ללא תשובה: * למה? ככה * איך? לא ידוע * איפה? בחיפה * כמה?100 * מי?הוא * מתי?אז.. שאלות כלליות: * איזה אורך השיער שלך? די ארוך * איזה צבע השיער שלך?חום * בן כמה אתה?15 * מה שמות הוריך?סוד * כמה אחים אתם?2 * מאיזו עיר אתה? רמת השרון שאלות צבעוניות: * איזה צבע הוא האהוב עליך? כתום * מה צבע הפנאל שלך? כסוף * באיזה צבע העטיפות ספרים שלך? אין * באיזה צבע השולחן עבודה שלך? יש חדש ועדיין לא בחרנו צבע * באיזה צבע הקלמר שלך?סגול * באיזה צבע העיפרון שלך?חום ועוד אחד על חשבון הבית סמיילי אהוב:
סמיילי שנוא:
סמיילי אהוב מניגודים:
סמיילי אהוב ממילים:
סמיילי אהוב מכללי:
סמיילי אהוב מחיות:
סמיילי אהוב מחורף: אין פה חורף אז אני אעשה קיץ
סמיילי אהוב מאוכל:
סמיילי שנוא מניגודים:
סמיילי שנוא ממילים:
סמיילי שנוא מכללי:
סמיילי שנוא מחיות:
סמיילי שנוא מחורף: אני אעשה מקיץ
סמיילי שנוא מאוכל:

../images/Emo42.gif

האם קרה לך פעם ששכחת: * את הפלאפון במטען?
וזה היה עצוב
* לנעול את הבית?
* לצחצח שיינים?
* לעשות שיעורי בית?
(נו באמת כאילו יש מישהו שלא) * לבצע מטלה שההורים אמרו לך?
* את השם שלך?
* איפה אתה גר?
* את מספר הטלפון שלך?
* את מספר הפלאפון שלך?
מה אתה מעדיף: * חורף או קיץ?קיץ
* אח או אחות?אחות
* אביב או סתיו?אביב * אנגלית או ספרדית?ספרדית * פורום או קומונה?פורום שאלות ללא תשובה: * למה? ככה
* איך? לא יודעת
* איפה?בגבעות
* כמה?מיליון * מי?אני * מתי?מחרתיים שאלות כלליות: * איזה אורך השיער שלך?די ארוך
עוד מעט כבר יגיע לתחת * איזה צבע השיער שלך?חום נוטה לכהה אבל לא כהה * בן כמה אתה?עוד 5 ימים כולל היום 13 * מה שמות הוריך?.. * כמה אחים אתם?2 * מאיזו עיר אתה?.. שאלות צבעוניות: * איזה צבע הוא האהוב עליך?לבן,כחול בהיר(לא תכלת!)וסגול * מה צבע הפנאל שלך?אפור :\ * באיזה צבע העטיפות ספרים שלך? !? * באיזה צבע השולחן עבודה שלך? חום!? * באיזה צבע הקלמר שלך? כחול * באיזה צבע העיפרון שלך? המכני בסגול ועוד אחד על חשבון הבית סמיילי אהוב:
(גו שימשי
) סמיילי שנוא:לא יודעתת קטגוריות-נו אין לי כוח להכנס לשם חחחחחח
סמיילי אהוב מפרצופים ומחוות: סמיילי אהוב מניגודים: סמיילי אהוב ממילים: סמיילי אהוב מכללי: סמיילי אהוב מחיות: סמיילי אהוב מחורף: סמיילי אהוב מאוכל: סמיילי שנוא מפרצופים ומחוות: סמיילי שנוא מניגודים: סמיילי שנוא ממילים: סמיילי שנוא מכללי: סמיילי שנוא מחיות: סמיילי שנוא מחורף: סמיילי שנוא מאוכל:

רק כי ממש משעמם לי ../images/Emo3.gif

האם קרה לך פעם ששכחת: * את הפלאפון במטען?
לא חושבת. * לנעול את הבית?
לא. * לצחצח שיינים?
לא. * לעשות שיעורי בית?
חחחחח מי עשה בכלל.
* לבצע מטלה שההורים אמרו לך?
ההורים שלי לא נותנים לי מטלות
* את השם שלך?
לא. * איפה אתה גר?
לא. * את מספר הטלפון שלך?
לא. * את מספר הפלאפון שלך?
לא.
מה אתה מעדיף: * חורף או קיץ?
חורףףףף.
* אח או אחות?
אחות. [אין לי אח
]. * אביב או סתיו?
אביב. [גפן
] * אנגלית או ספרדית?
לא משנה. * פורום או קומונה?
פורום.
שאלות כלליות: * איזה אורך השיער שלך?
ארוווך. * איזה צבע השיער שלך?
חום. * בן כמה אתה?
19. * מה שמות הוריך?
לא עניינכם.
* כמה אחים אתם?
2. * מאיזו עיר אתה?
חיפה.
שאלות צבעוניות: * איזה צבע הוא האהוב עליך?
שחור. * מה צבע הפנאל שלך?
כסוף. [אין לי פאנל.] * באיזה צבע העטיפות ספרים שלך?
חחחחחח ספרים
* באיזה צבע השולחן עבודה שלך?
כל מיני. * באיזה צבע הקלמר שלך?
איןןןןןןןןן. * באיזה צבע העיפרון שלך?
עיפרון
.
ועוד אחד על חשבון הבית: סמיילי אהוב:
. סמיילי שנוא:
.
. סמיילי אהוב מניגודים:
. סמיילי אהוב ממילים:
. סמיילי אהוב מכללי:
. סמיילי אהוב מחיות:
. סמיילי אהוב מחורף:
. סמיילי אהוב מאוכל:
. סמיילי שנוא מפרצופים ומחוות:
. סמיילי שנוא מניגודים:
. סמיילי שנוא ממילים:
. סמיילי שנוא מכללי:
. סמיילי שנוא מחיות:
. סמיילי שנוא מקיץ:
. סמיילי שנוא מאוכל:
.

עונה

האם קרה לך פעם ששכחת: * את הפלאפון במטען?כן * לנעול את הבית? לא * לצחצח שיינים?לא * לעשות שיעורי בית?כן.. * לבצע מטלה שההורים אמרו לך? כן.. * את השם שלך? לא * איפה אתה גר? לא * את מספר הטלפון שלך? לא * את מספר הפלאפון שלך?כן מה אתה מעדיף: * חורף או קיץ? קיץ * אח או אחות? אחות * אביב או סתיו? אביב * אנגלית או ספרדית? ספרדית * פורום או קומונה? פורום שאלות ללא תשובה: * למה? ככה * איך? * איפה? שם * כמה? הרבה * מי? אתה * מתי? מחר שאלות כלליות: * איזה אורך השיער שלך? בינוני * איזה צבע השיער שלך? חום כהה * בן כמה אתה? 15 * מה שמות הוריך? יאיר נעמה * כמה אחים אתם? 3 * מאיזו עיר אתה? צפת... לצערי שאלות צבעוניות: * איזה צבע הוא האהוב עליך? סגול * מה צבע הפנאל שלך? תכלת * באיזה צבע העטיפות ספרים שלך? שונות... * באיזה צבע השולחן עבודה שלך? עץ.. בהיר * באיזה צבע הקלמר שלך? אדום * באיזה צבע העיפרון שלך? סגול

למעלה