שאלון...

R a a B

New member
שלי

שם: דניאל רבינא גיל: 15 ועשרה ירחים מין: זכר מזל: טלה מאכל אהוב: ארוחות של בית מלון שתייה מועדפת: מים סדרה: סימפסון, חברים, כולם אוהבים את ריימונד. האם נמצאת אשם באיזשהו פשע: פעם בעטתי בגדר כדיי לענג את ארןומורה תפסה אותי האם אתה אוהבת לצחוק על אנשים: יאפ כמה כריות: 2 חיות מחמד: כלבה+3 חתולים+4 דגים -2 שראיתי היום על הדשא מכונית אידיאלית: אני יודע... מוזיקה בכלליות: הרבה להקה אהובה: החברים של נטשה מאמין באהבה ממבט ראשון?: כה מה הדבר שעושה אותך למאושרת?: מעתיק ממור (נראה לי)- להצליח במה שאני עושה מה את אוהבת לעשות?: לנגן אתה אוהבת להיות בבית?: רוב הזמן כן אני שונה ממך, תנסה/תנסי לשנות אותי?: לא, לא היה כיף אם כולם היו כמוני מהו המשפט שמאפיין אותך?: תמיד דופקים ת'גינג'ים. את בחורה קנאית?: לפעמים מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: חמוד האם אתה מאמין בה´?: לא, זה סתם לצחוק החיים הטובים לדעתך: סס'דר היחסים עם ההורים טובים?: כן ברגע זה: לובשת: חולצה של שערות ערווה ומכנסיים של משהו מוזיקה: Wish you were here חושבת על: לא אומר ולא אומר *הדבר האחרון ש... קניתי: קפה בבית ינאי עשיתי: סובבתי את המקל תופים (היחיד) שלי בין שתיי האצבעות קראתי: שיר של מאיר אריאל את מה/את מי היית רוצה? להרוג: עידן מגיד. לשמוע: לא מובן להיות כמו: - האחרון סרט אחרון שראיתי: בקלונוע: שר הטבעות "שיבת המלך" בטלוויזיה: "זהירות הבית מתפרק" סרט מצחיק!! במחשב: חברים מספר אחרון שחייגת: הייתי בודק אבל מכשיר סלולרי בתיקון דבר אחרון ששתית: דיאט קולה דבר אחרון שאכלת: שניצל ואורז פעם אחרונה שהתקלחת: אתמול בערב פעם אחרונה שבכית: בגן (קשוח
) פעם אחרונה שחייכת:
(עכשיו) פעם אחרונה שצחקת:
(עכשיו) האם אתה: מעשן/ת?: ההפך מכן (חרוז!) ישן עם חיות פרווה: לא מנגן על כלי נגינה: בס, גיטרה, פסנתר ותופים כשיוצא! מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים: כן, ואף מפחד מהם קורא עיתון: כן מאמין בנסים: כבר מזמן לא מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים: כן לומד/ מתכנן ללמוד באוניברסיטה: כן כן שונא את עצמך: לא מביע משאלות מול כוכבים נופלים: כן אוהב את הכתב יד שלך: כן, אבל כל שאר העולם לא. אוהב לטייל בגשם: מאוד אוהב ציניות: כן שר במקלחת: לא מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: הג'וב של יו הפנר. הכי שונא בעצמי: שונא ת'רגליים שלי! הכי אוהב בעצמי: עיניים נראה לי פיצול אישיות: לא ולא ולא ולא לפני המוות: למה מי מת?! מה השאיפה בחיים: להגיע לרמת החיים של יו הפנר.

HollowSHIT

New member
גבר גבר...?

ת'הכי אוהב ת'עיניים שך' כי ת'פוזל??
סתם גבר גבר.. מת עליך

למעלה