S h A y K i
New member
יאיי שאלון D:
שם מלא: שי איירו וואי וונטז
גיל מדוייק: 15 ו7 חודשים :] תאריך לידה: 21.7.1991 שעת לידה: 13:40 זמן לידה: מה? ארץ לידה: ישראל
עדה: גרמניה ואוסטרית :] ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ אם היו מעניקים לך שלוש משאלות מה היית מבקשת? להצליח בכל מה שאני ירצה, להיות תמיד מאושרת ולסיים תיכון עם תעודת בגרות טובה
ואם היו מעניקים לך שתי משאלות? אממ להצליח ולהיות מאושרת
ואחת? דאיי.
מה את חושבת על המצב של הנוער בימינו? "אנחנוווו דורררר מזויןןן" *headbang* את בעצמך בת נוער, האם את מחשיבה את עצמך כחלק מהבעיה שבבני נוער? אכן.
למה? ככה. את אוהבת לחשוב הרבה? כן, אבל אני לא טובה בזה. לאכול? אה-הא
לשתות? תלוי מה
לצחוק? בארור~
לבכות? מי אוהב?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ את בוכה הרבה? משתדלת שלא. וצוחקת? כל הזמן בערך D: ממה את בוכה ו/או צוחקת? צוחקת מהכל ובוכה מכל שטות XD האם את מאושרת מחייך? יאפ
למה? ככה
מה רע לי בחיים? היית רוצה להחליף חיים? לפעמים
עם מי? עם ביל גייטס או פיטר פן.. למה? כי ביל גייטס טחון בכסף [שאין לי
] ופיטר פן תמיד נשאר ילד והוא גם יודע לעוף
את אוהבת לאהוב? יאפ-
ולהאהב? מי לא? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ את אוהבת את פיט? גאש איזה שאלה מטופשת >< הרבה? הכל יחסי
מה היית מוכנה לעשות כדי לראות אותו ולדבר איתו אחד על אחד? הייתי מוכנה לעשות קעקוע עם השם של אמא שלי על העורף ולחצות את דיזנגוף בעירום. סתם מה נראה לכם? עוד יש לי קצת כבוד
שיבוא הוא לדבר איתי
היית אוכלת ג'וק? לא.
וקיא? לא.
ולשון של כלב? לא.
היית שותה פיפי? תלוי של מי
איכססססס..בהחלט! ומה לגבי פטריק,ג'ו ואנדי? אני אוהבת אותם
את לא אוהבת אותם אה? אני כן!! דיי לאפליות!! למה? ככה! הם כלים וחמודים ואני אוהבת אותם
את מודה לה' שברא אותם? בארור, על איזה מוזיקה הייתי חורשת בלעדייהם? XD את מחשיבה את עצמך בתור מעריצה טיפוסית ואובססיבית? כן איי ט'ינק סו
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ את עשירה? לא. היית רוצה להיות? כן
למה? ככה, כי אז לא היו לי בעיות עם החשבון טלפון וכאלה >< את אוהבת בע"ח? אבקורס
מה תרצי לעשות כשתהיי גדולה? אממ..קודם אני יהיה גדולה ואז נראה
את מאמינה בקסם? לא בגורל? כן באלוקים? לאא
איך את חושבת שהעולם נוצר? לא יודעת
את חושבת שיש עוד חיים במקום אחר? אני מקווה. את חושבת שסוף העולם באמת מגיע לקיצו? אני מקווה שלא
את פוחדת? ממה? למה? שירותים
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ מה קורה? איטס אול גוד
הכל טוב? כבר אמרתי שכן
חלמת פעם על פיט,פטריק,ג'ו או אנדי? כל הזמן, ולא רק כשאני ישנה
מה? מיאו. את רוצה שהחלום יתגשם? וודאי
ועוד עם חלומות כמו שלי.. חלומות באמת מתגשמים, פשוט צריך אמונה,תקווה וביטחון. בסדר D: החלום שלי זה להקים מדינה, להתחתן עם ג'רארד וואי ולהמציא מטוס. וזה יקרה. נכון. XD את מאמינה בעשייה? כן, אבל תלוי.. אם תעבדי קשה תגיעי לתוצאות. טוב אחי. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ אוהבת ילדים? תלוי
ובע"ח [אהה, שאלתי את השאלה כבר]? כן קרציה. ואת אימא? לפעמים XD חחח סתםם..בארור
ואבא? אבקורס
אם היית מגלה שאת מאומצת, מה היית עושה? אממ..מודה לזה שלמעלה שיש לי כאלה הורים
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ את חושבת על מוות? רק במבחנים. היית קרובה למות? לא הצלת מישהו ממוות? לא
את פוחדת ממוות? לא את רוצה למות? ממ..לפעמים
למה? שירותים. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ תמונה שלי: אני יעלה כשיהיו, חברה שלי בדיוק צריכה לשלוח לי
שם מלא: שי איירו וואי וונטז