שאלון

S h A y K i

New member
יאיי שאלון D:

שם מלא: שי איירו וואי וונטז
גיל מדוייק: 15 ו7 חודשים :] תאריך לידה: 21.7.1991 שעת לידה: 13:40 זמן לידה: מה? ארץ לידה: ישראל
עדה: גרמניה ואוסטרית :] ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ אם היו מעניקים לך שלוש משאלות מה היית מבקשת? להצליח בכל מה שאני ירצה, להיות תמיד מאושרת ולסיים תיכון עם תעודת בגרות טובה
ואם היו מעניקים לך שתי משאלות? אממ להצליח ולהיות מאושרת
ואחת? דאיי.
מה את חושבת על המצב של הנוער בימינו? "אנחנוווו דורררר מזויןןן" *headbang* את בעצמך בת נוער, האם את מחשיבה את עצמך כחלק מהבעיה שבבני נוער? אכן.
למה? ככה. את אוהבת לחשוב הרבה? כן, אבל אני לא טובה בזה. לאכול? אה-הא
לשתות? תלוי מה
לצחוק? בארור~
לבכות? מי אוהב?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ את בוכה הרבה? משתדלת שלא. וצוחקת? כל הזמן בערך D: ממה את בוכה ו/או צוחקת? צוחקת מהכל ובוכה מכל שטות XD האם את מאושרת מחייך? יאפ
למה? ככה
מה רע לי בחיים? היית רוצה להחליף חיים? לפעמים
עם מי? עם ביל גייטס או פיטר פן.. למה? כי ביל גייטס טחון בכסף [שאין לי
] ופיטר פן תמיד נשאר ילד והוא גם יודע לעוף
את אוהבת לאהוב? יאפ-
ולהאהב? מי לא? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ את אוהבת את פיט? גאש איזה שאלה מטופשת >< הרבה? הכל יחסי
מה היית מוכנה לעשות כדי לראות אותו ולדבר איתו אחד על אחד? הייתי מוכנה לעשות קעקוע עם השם של אמא שלי על העורף ולחצות את דיזנגוף בעירום. סתם מה נראה לכם? עוד יש לי קצת כבוד
שיבוא הוא לדבר איתי
היית אוכלת ג'וק? לא.
וקיא? לא.
ולשון של כלב? לא.
היית שותה פיפי? תלוי של מי
איכססססס..בהחלט! ומה לגבי פטריק,ג'ו ואנדי? אני אוהבת אותם
את לא אוהבת אותם אה? אני כן!! דיי לאפליות!! למה? ככה! הם כלים וחמודים ואני אוהבת אותם
את מודה לה' שברא אותם? בארור, על איזה מוזיקה הייתי חורשת בלעדייהם? XD את מחשיבה את עצמך בתור מעריצה טיפוסית ואובססיבית? כן איי ט'ינק סו
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ את עשירה? לא. היית רוצה להיות? כן
למה? ככה, כי אז לא היו לי בעיות עם החשבון טלפון וכאלה >< את אוהבת בע"ח? אבקורס
מה תרצי לעשות כשתהיי גדולה? אממ..קודם אני יהיה גדולה ואז נראה
את מאמינה בקסם? לא בגורל? כן באלוקים? לאא
איך את חושבת שהעולם נוצר? לא יודעת
את חושבת שיש עוד חיים במקום אחר? אני מקווה. את חושבת שסוף העולם באמת מגיע לקיצו? אני מקווה שלא
את פוחדת? ממה? למה? שירותים
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ מה קורה? איטס אול גוד
הכל טוב? כבר אמרתי שכן
חלמת פעם על פיט,פטריק,ג'ו או אנדי? כל הזמן, ולא רק כשאני ישנה
מה? מיאו. את רוצה שהחלום יתגשם? וודאי
ועוד עם חלומות כמו שלי.. חלומות באמת מתגשמים, פשוט צריך אמונה,תקווה וביטחון. בסדר D: החלום שלי זה להקים מדינה, להתחתן עם ג'רארד וואי ולהמציא מטוס. וזה יקרה. נכון. XD את מאמינה בעשייה? כן, אבל תלוי.. אם תעבדי קשה תגיעי לתוצאות. טוב אחי. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ אוהבת ילדים? תלוי
ובע"ח [אהה, שאלתי את השאלה כבר]? כן קרציה. ואת אימא? לפעמים XD חחח סתםם..בארור
ואבא? אבקורס
אם היית מגלה שאת מאומצת, מה היית עושה? אממ..מודה לזה שלמעלה שיש לי כאלה הורים
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ את חושבת על מוות? רק במבחנים. היית קרובה למות? לא הצלת מישהו ממוות? לא
את פוחדת ממוות? לא את רוצה למות? ממ..לפעמים
למה? שירותים. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ תמונה שלי: אני יעלה כשיהיו, חברה שלי בדיוק צריכה לשלוח לי

ME

שם מלא: ענבר מרקביץ' גיל מדוייק: 13.7 תאריך לידה: 26.9.93 שעת לידה: 23 משהו זמן לידה: 23 שעות ארץ לידה: ישראל עדה: יהודי ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ אם היו מעניקים לך שלוש משאלות מה היית מבקשת?לפגוש את פוב, לא ללכת יותר לבצפר ולזכות ב15 מיליון ש"ח ואם היו מעניקים לך שתי משאלות?לפגוש את פוב ולא ללכת לבצפר ואחת? לפגוש את פוב מה את חושבת על המצב של הנוער בימינו? גרוע ביותר!! התדרדר את בעצמך בת נוער, האם את מחשיבה את עצמך כחלק מהבעיה שבבני נוער? ממש לא... למה?אני מזה חננה בעיניין הזה את אוהבת לחשוב הרבה? תלוי לאכול? בעיקרון כן... לשתות? שתיה חריפה?? לצחוק? מתה על זה לבכות? מצחוק ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ את בוכה הרבה? מצחוק וצוחקת? כל הזמן ממה את בוכה ו/או צוחקת? מחברות שלי ובעיקר מהכל!! האם את מאושרת מחייך? ... למה? לא יודעת היית רוצה להחליף חיים? אולי.. עם מי? אשלי סימפסון למה? מפורסמת ויצאה עם פיט את אוהבת לאהוב? תלוי את מי ולהאהב? כן ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ את אוהבת את פיט? מתה הרבה? ברור מה היית מוכנה לעשות כדי לראות אותו ולדבר איתו אחד על אחד? הייתי מוכנה לגלח את הראש שלי (השיער שלי כימעט מגיע לתחת) היית אוכלת ג'וק? לא1 וקיא? לא! ולשון של כלב? אולי היית שותה פיפי?לאאאאאא איכססססס.. ומה לגבי פטריק,ג'ו ואנדי? אוהבת את לא אוהבת אותם אה? כן אוהבת אני אומרת לך! למה? כי הם גם חלק מהלהקה לא רק פיט את מודה לה' שברא אותם? כל יום... את מחשיבה את עצמך בתור מעריצה טיפוסית ואובססיבית? כן ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ את עשירה? דאי היית רוצה להיות? כן למה? לקנות את כל הדברים בעולם של פוב ושיסדרו לי פגישה איתם את אוהבת בע"ח? לא כל כך מה תרצי לעשות כשתהיי גדולה? מאפרת מקצועית או ארכולוגית את מאמינה בקסם? לא בגורל? ככה... באלוקים? בעיקרון איך את חושבת שהעולם נוצר? מהקופים האלה.. נו... את חושבת שיש עוד חיים במקום אחר? לא את חושבת שסוף העולם באמת מגיע לקיצו? עוד לא את פוחדת? ככה למה? לא רוצה למות בלי לפגוש את פוב!!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ מה קורה? .. הכל טוב? מצויייין חלמת פעם על פיט,פטריק,ג'ו או אנדי? כן מה? חלתי שאני חברה של פטריק ואנחנו מאורסים ואני חברה ממש טובה של פיט ואנדי וג'ו אני מאוהבת בבעלי לעתיד... את רוצה שהחלום יתגשם? כן!!! חלומות באמת מתגשמים, פשוט צריך אמונה,תקווה וביטחון. את מאמינה בעשייה? מה?? אם תעבדי קשה תגיעי לתוצאות. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ אוהבת ילדים? כן!! ובע"ח [אהה, שאלתי את השאלה כבר]? לא כל כך ואת אימא? בטטח ואבא? ברור אם היית מגלה שאת מאומצת, מה היית עושה? לא יודעת.. ממה אני יודעת אני לא... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ את חושבת על מוות? קצת היית קרובה למות? כן הצלת מישהו ממוות? לא למזלי את פוחדת ממוות? כן את רוצה למות? לפעמים למה? לא יודעת ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ תמונה שלי: אין במחשב

o DaNiEl o

New member
הנהנה../images/Emo79.gif

שם מלא: דניאל אירו ווי וונטז
גיל מדוייק: 14 3 חודשים ויומיים תאריך לידה: 28.1.93 שעת לידה: לא יודעת
זמן לידה: נראלי לי לילה\צהריים ארץ לידה: ישראל עדה: רבע תמניה, רבע אפגנית, רבע טריפוליטאית ורבע עיראקית
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ אם היו מעניקים לך שלוש משאלות מה היית מבקשת? אחת מספיקה לי
- שכל המשאלות שלי יתגשמו [במשך כל החיים]
ואם היו מעניקים לך שתי משאלות? כנ"ל ואחת? כנ"ל מה את חושבת על המצב של הנוער בימינו?\ את בעצמך בת נוער, האם את מחשיבה את עצמך כחלק מהבעיה שבבני נוער? ממ, מה?
למה? מה למה? את אוהבת לחשוב הרבה? זה נחמד לאכול? כן
[אבל אסור הרבה
] לשתות? לא. לצחוק? כן
לבכות? פה ושם זה נחמד ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ את בוכה הרבה? לא וצוחקת? כן ממה את בוכה ו/או צוחקת? בוכה- בדרך כלל זה איכשהו קשור למצב חברתי וצוחקת בגלל חברות שלי D: האם את מאושרת מחייך? לא תמיד. למה? כי ככה היית רוצה להחליף חיים? אה לא
עם מי? עם אף אחד למה? כי החיים שלי לא גרועים שצריך להחליף אותם
את אוהבת לאהוב? משפחה וזה כן. אבל בנים לא [זה לא תמיד טוב
] ולהאהב? כן
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ את אוהבת את פיט? כן
הרבה? כן
מה היית מוכנה לעשות כדי לראות אותו ולדבר איתו אחד על אחד? לאנוס אותו
היית אוכלת ג'וק? לא, יש דרכים יותר קלות וקיא? לא
ולשון של כלב? אני בטוחה שאם הוא ישמע את זה, הוא יבוא לבד היית שותה פיפי? לא איכססססס.. נכון
ומה לגבי פטריק,ג'ו ואנדי? הם חמודים
את לא אוהבת אותם אה? אוהבת אוהבת, למה לזלזל?
למה? כי הם חלק מהלהקה דבר ראשון, הם חמודים וכשרוניים את מודה לה' שברא אותם? כן
את מחשיבה את עצמך בתור מעריצה טיפוסית ואובססיבית? טיפוסית כן, תגדירו אובססיבית
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ את עשירה? לא.
היית רוצה להיות? לא אכפת לי
למה? כי לפעמים זה לא כיף- יש לך הכל [מוחשי] ואתה לא יכול לשאוף לעוד וגם יכולים לשדוד אותך
ולפעמים זה נחמד שאתה יכול להרשות לעצמך מלא דברים את אוהבת בע"ח? לא שונאת ולא אוהבת במיוחד. הם בסדר.
מה תרצי לעשות כשתהיי גדולה? לקפוץ
את מאמינה בקסם? לא בגורל? כן, אולי באלוקים? כן איך את חושבת שהעולם נוצר? אלוהים? את חושבת שיש עוד חיים במקום אחר? כן. את חושבת שסוף העולם באמת מגיע לקיצו? לא את פוחדת? אולי למה? כי זה מפחיד? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ מה קורה? נחמד
הכל טוב? ממ, כן נראה לי חלמת פעם על פיט,פטריק,ג'ו או אנדי? נראה לי שפעם אחת על פיט מה? לא זוכרת את רוצה שהחלום יתגשם? ANY TIME חלומות באמת מתגשמים, פשוט צריך אמונה,תקווה וביטחון. נכון
? את מאמינה בעשייה? כן אם תעבדי קשה תגיעי לתוצאות. כן ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ אוהבת ילדים? כן
ובע"ח [אהה, שאלתי את השאלה כבר]? שאלת שאלת ואת אימא? כן
ואבא? כן
אם היית מגלה שאת מאומצת, מה היית עושה? בוכה
, סתם יש יותר מזה. לא רוצה לחשוב ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ את חושבת על מוות? למות כאילו? או מה יקרה? השני כן היית קרובה למות? לא
הצלת מישהו ממוות? כלב כמעט נגס לחברה שלי בתחת ובזכותי לא
את פוחדת ממוות? כן את רוצה למות? לא למה? כי זה מפחיד לאבד ת'חיים והכל ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ תמונה שלי: תסתפקו בזה

64 panic girl

New member
דנה=]

שם מלא:דנה דצה<סתם> גיל מדוייק:אמ... 13.11 תאריך לידה:19.6.93 שעת לידה:2 זמן לידה:לילה ארץ לידה:ישראל עדה:חצי רומניה וחצי הונגריה ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ אם היו מעניקים לך שלוש משאלות מה היית מבקשת? אושר בריאות ואהבה ואם היו מעניקים לך שתי משאלות?אושר ובריאות ואחת?בריאות מה את חושבת על המצב של הנוער בימינו?\זוועה את בעצמך בת נוער, האם את מחשיבה את עצמך כחלק מהבעיה שבבני נוער?לא למה?כי אני לא חזיקה סכינים בכיס את אוהבת לחשוב הרבה?כן לאכול?מאוד לשתות?מאוד <לא אלכוהול> לצחוק?הכי לבכות?לפעמים זה משחרר ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ את בוכה הרבה?לא וצוחקת?יותר מידי ממה את בוכה ו/או צוחקת?מהכל האם את מאושרת מחייך?כן למה?כי אני חושבת שמה שיש לי זה טוב לעומת ילדים שחולים ועומדים למות היית רוצה להחליף חיים?לא עם מי?לא למה? את אוהבת לאהוב?מאוד ולהאהב?כן ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ את אוהבת את פיט?כן הרבה?לא מה היית מוכנה לעשות כדי לראות אותו ולדבר איתו אחד על אחד?אמ..לשלם כסף? היית אוכלת ג'וק?לא וקיא?לא ולשון של כלב?לא היית שותה פיפי?לא איכססססס.. ומה לגבי פטריק,ג'ו ואנדי?חמודים מאוד את לא אוהבת אותם אה?אני חולה עליהם למה?כי הם מוכשרים את מודה לה' שברא אותם?כן את מחשיבה את עצמך בתור מעריצה טיפוסית ואובססיבית?שאלה טובה ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ את עשירה?לא היית רוצה להיות?כן למה?כדי שאני יוכל להביא למפגש 300 שקל ולקנות מלא דברים בלי חשבוון את אוהבת בע"ח?כן מה תרצי לעשות כשתהיי גדולה?להיות עורכת דין את מאמינה בקסם?לא בגורל?כן באלוקים?מאוד איך את חושבת שהעולם נוצר?כמו שמסופר את חושבת שיש עוד חיים במקום אחר?מקווה שלא את חושבת שסוף העולם באמת מגיע לקיצו?כן את פוחדת?מאוד למה?כי אני רוצה שהנינים של הנינים שלי יחיו טוב כמו שאני חיה טפו טפו טפו ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ מה קורה?מצוין מחר שביתה הכל טוב?כן חלמת פעם על פיט,פטריק,ג'ו או אנדי?על כולם מה? את רוצה שהחלום יתגשם?כן חלומות באמת מתגשמים, פשוט צריך אמונה,תקווה וביטחון. את מאמינה בעשייה?כן אם תעבדי קשה תגיעי לתוצאות.כםן ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ אוהבת ילדים?כן ובע"ח [אהה, שאלתי את השאלה כבר]?כן ואת אימא?ברור ואבא?ברור אם היית מגלה שאת מאומצת, מה היית עושה?קצת כועסת אבל לא הכי הרבה כי אני יודעת שטוב לי עם המשפחה שלי ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ את חושבת על מוות?כן היית קרובה למות?לא הצלת מישהו ממוות?כן את פוחדת ממוות?כן את רוצה למות?לא למה? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ תמונה שלי

Danielle24

New member
עונה ../images/Emo221.gif

שם מלא: דניאל לוי גיל מדוייק: 14.3 תאריך לידה: 21.2.1993 שעת לידה: לא זוכרת..... זמן לידה: כנראה בשעות הבוקר המוקדמות ארץ לידה: ישראל עדה: אמא:אמריקאית אבא:יהודי ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ אם היו מעניקים לך שלוש משאלות מה היית מבקשת? שלא יהיו יותר מלחמות ופיגועים,שלא יהיו יותר גנבות ושלא יהיו ילדים מסכנים שהם עניים ושהם יתומים ועוד ילדים עם עוד הרבה בעיות שחייבים שיפסקו הרבה בעיות
ואם היו מעניקים לך שתי משאלות?שלא יהיו יותר מלחמות ופיגועים ושלא יהיו ילדים מסכנים שהם עניים ושהם יתומים ועוד ילדים עם עוד הרבה בעיות שחייבים שיפסקו הרבה בעיות
ואחת? לא יודעת......זה קשה מה את חושבת על המצב של הנוער בימינו?\ חרא את בעצמך בת נוער, האם את מחשיבה את עצמך כחלק מהבעיה שבבני נוער? לא למה? כי אני לא מתקרבת לבני הנוער הבעייתים את אוהבת לחשוב הרבה? כן לאכול? ברור.....אכילה זו אחת מהבעיות העיקריות שלי.....חחחחח לשתות? ברור לצחוק? הכי לבכות? רק משמחה למרות שרוב הפעמים אני בוכה מלחץ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ את בוכה הרבה? לפעמים וצוחקת? המון ממה את בוכה ו/או צוחקת? צוחקת מכל דבר שמצחיק באופן חיובי ובוכה מכל מני לחצים (כשאני צריכה להשתחרר אני בוכה המון שזה מטריף לכולם בבית את השכל) האם את מאושרת מחייך? כן למה? כי יש לי הורים ואני לא יתומה כמו ילדים מסכנים אחרים,אני לא ענייה כמו ילדים מסכנים אחרים ויש לי מספיק חברות כדי לשרוד בבצפר שלי..... היית רוצה להחליף חיים? לא עם מי? אף אחד כי אני לא רוצה להחליף חיים למה? כי אני מאושרת ככה את אוהבת לאהוב? ברור ולהאהב? הכי הכי ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ את אוהבת את פיט? כן הרבה? לא להגזים......... מה היית מוכנה לעשות כדי לראות אותו ולדבר איתו אחד על אחד? לשלם כסף.....? היית אוכלת ג'וק?לא וקיא?לא ולשון של כלב?לא היית שותה פיפי?לא איכססססס.. ומה לגבי פטריק,ג'ו ואנדי? חמודים ומצחיקים את לא אוהבת אותם אה? בטח שאני אוהבת אותם אבל לא להגזים....... למה? כי הם מצחיקים....................................ואני אוהבת לצחוק
את מודה לה' שברא אותם? כן את מחשיבה את עצמך בתור מעריצה טיפוסית ואובססיבית? לא יודעת ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ את עשירה?לא היית רוצה להיות? כן למה? כדי לתרום ולעזור להרבה הרבה הרבה ילדים מסכנים את אוהבת בע"ח? מאוד מה תרצי לעשות כשתהיי גדולה? לא יודעת עדיין.... את מאמינה בקסם? לא בגורל? כן באלוקים? כן איך את חושבת שהעולם נוצר? כמו שכולם אומרים.......... את חושבת שיש עוד חיים במקום אחר? אני אפילו לא רוצה לחשוב על זה......
את חושבת שסוף העולם באמת מגיע לקיצו? כן ........לצערי
את פוחדת? מאוד למה? אני פוחדת ממוות ואני רוצה שהילדים שלי והנכדים שלי והנינים שלי וכל מי שקשור אליהם יחיה חיים טובים ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ מה קורה? הכל מצויין הכל טוב? לא....מצויין חלמת פעם על פיט,פטריק,ג'ו או אנדי? לא......מוזר מה? כלום את רוצה שהחלום יתגשם? לא כי עדיין לא חלמתי חלומות באמת מתגשמים, פשוט צריך אמונה,תקווה וביטחון. את מאמינה בעשייה? כן אם תעבדי קשה תגיעי לתוצאות. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ אוהבת ילדים? כן ובע"ח [אהה, שאלתי את השאלה כבר]? כן ואת אימא?כן ואבא?כן אם היית מגלה שאת מאומצת, מה היית עושה? בוכה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ את חושבת על מוות? ככןןן היית קרובה למות? לא הצלת מישהו ממוות? לא אבל אני רוצה את פוחדת ממוות? כןןןןןן.............................................מאוד את רוצה למות? לא למה? כי אני אוהבת לחיות ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ תמונה שלי: אין לי על המחשב ואין לי מצלמה כדי להצטלם ואני לא יודעת איך להעלות תמונות מהמצלמה........חחחחח

כשמשעמם

New member
חחחחחח אני כזאתתת...

שם מלא: אסתי בלאט גיל מדוייק: 16.5 תאריך לידה: -- שעת לידה: שניה אני אשאל את אמא זמן לידה: כאילו ..... מע? ארץ לידה: איסלנד. עדה: נו.. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ אם היו מעניקים לך שלוש משאלות מה היית מבקשת? 1. רזון דחוף.. 2. שנחמה תוליד ילדה ותעזוב את הביצפר 3. שהבית שלי יום אחד יתמלא במאכלים שאני אוהבת <לא .. זה דופק ת'דיאטה> ואם היו מעניקים לך שתי משאלות? 1. זה שהמציא ת'אייסי? ... להתחתן איתו.. 2. שהוא ימות.. לקבל ת'ירושה. ואחת? רק את הירושה.. מה את חושבת על המצב של הנוער בימינו? בקנטים. את בעצמך בת נוער, האם את מחשיבה את עצמך כחלק מהבעיה שבבני נוער? נו ברור למה? כי אני מכה + מוכה את אוהבת לחשוב הרבה? מן הסתם.. לאכול? חחחחחח אוביו ! לשתות? שאלה מטומטמת לצחוק? גם לבכות? אחח כמההה ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ את בוכה הרבה? יאפ וצוחקת? יותר מדי ממה את בוכה ו/או צוחקת? הכל. האם את מאושרת מחייך? לא למה? כי אני אוהבת לאכול היית רוצה להחליף חיים? לא עם מי? עם פיט למה? כי יש לו גדול נו.. את אוהבת לאהוב? חחח יאפ ולהאהב? לא ממש ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ את אוהבת את פיט? כע הרבה? לע מה היית מוכנה לעשות כדי לראות אותו ולדבר איתו אחד על אחד? להשתין בקשת.. סתם.. ממ.. לריב עם שומר?
היית אוכלת ג'וק? בארוררר וקיא? שלא ולשון של כלב? של חתולה אולי היית שותה פיפי? -- איכססססס.. ומה לגבי פטריק,ג'ו ואנדי? פטריקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק
את לא אוהבת אותם אה? סתמו ! למה? כי הם חנונים.. מה מה ? את מודה לה' שברא אותם? לא את מחשיבה את עצמך בתור מעריצה טיפוסית ואובססיבית? אפשר לומר.... ש.. לא. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ את עשירה? פחחחח היית רוצה להיות? כע למה? כדי לטוס לפגוש את פוב.. את אוהבת בע"ח? ממ יאפ. מה תרצי לעשות כשתהיי גדולה? לנקות רחובות את מאמינה בקסם? חחח נו באמתתתת.... בגורל? אפשר לומר באלוקים? יאפ :]] איך את חושבת שהעולם נוצר? >< את חושבת שיש עוד חיים במקום אחר? לא את חושבת שסוף העולם באמת מגיע לקיצו? לא את פוחדת? לא למה? כי לא ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ מה קורה? אני קורא הכל טוב? שניה טל'.. חלמת פעם על פיט,פטריק,ג'ו או אנדי? ממ לע
מה? עמה !! את רוצה שהחלום יתגשם? אולי חלומות באמת מתגשמים, פשוט צריך אמונה,תקווה וביטחון. את מאמינה בעשייה? כע אם תעבדי קשה תגיעי לתוצאות. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ אוהבת ילדים? לא ובע"ח [אהה, שאלתי את השאלה כבר]? כע *2 ואת אימא? נו.. ואבא? אע עא אם היית מגלה שאת מאומצת, מה היית עושה? ביד? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ את חושבת על מוות? לא היית קרובה למות? לא הצלת מישהו ממוות? לא את פוחדת ממוות? לא את רוצה למות? לא למה? זה לא היה כגר באיזה שאלון ?! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ תמונה שלי: נמאסת
עכשיו דווקא לא שמה

InbarKiii

New member
יא לא הייתי פה איזה שבוע - שבועיים../images/Emo11.gif [עונה]

שם מלא:ענבר מור גיל מדוייק:13 נו חחחח תאריך לידה: 28.6 שעת לידה: ממ לא דעת זמן לידה:^^ ארץ לידה:ישראל :) עדה: אשכנזייה , ארגנטינאית P: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ אם היו מעניקים לך שלוש משאלות מה היית מבקשת? שאני יחייה לנצח P: , שאני בריאה תמיד :| ומאושררת :] ואם היו מעניקים לך שתי משאלות? מנמנ אושר ובריאות ^^ ואחת? חע אני יבקש עוד משאלות D: מה את חושבת על המצב של הנוער בימינו? לא דעת O__0 את בעצמך בת נוער, האם את מחשיבה את עצמך כחלק מהבעיה שבבני נוער? לא דעת >< למה? את אוהבת לחשוב הרבה? ניראלי XD לאכול? כן ): לשתות? לא כלכך לצחוק? כככככככן :) לבכות? לא , טוב אולי לפעמים. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ את בוכה הרבה? ממ כן וצוחקת? בטח P: ממה את בוכה ו/או צוחקת? שמצחיקים אותי אני צוחקת D: , וכשאני רואה דברים מצחיקים :) ואני בוכה כשגורמים לי להרגיש רע. האם את מאושרת מחייך? לא כלכך למה? היית רוצה להחליף חיים? ממ אולי עם מי? מישהו שבאמת מאושר. למה?כדי שאני יהיה מאושרת. את אוהבת לאהוב? כן ולהאהב? כן ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ את אוהבת את פיט? ברווווור :] הרבה? כן ^^ מה היית מוכנה לעשות כדי לראות אותו ולדבר איתו אחד על אחד? שום דבר מפחיד D: אבל לא יודעת חחחחח היית אוכלת ג'וק? אמ אולי .__. וקיא? ללללללא ! ולשון של כלב? לא היית שותה פיפי? ללא איכססססס.. ומה לגבי פטריק,ג'ו ואנדי? חח מה איתם ? D: את לא אוהבת אותם אה? אני כן O: למה? אני כן ^^ את מודה לה' שברא אותם? חח אמ כן נגיד >< " את מחשיבה את עצמך בתור מעריצה טיפוסית ואובססיבית? נמ לא ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ את עשירה? אמ לא ניראלי D: היית רוצה להיות? אמ אולי חח למה? כי אפשר לקנות הרבה ם__0 את אוהבת בע"ח? לא כלכך , רק כאלה קטנים וחמודים >< מה תרצי לעשות כשתהיי גדולה? אינלי מושג ....... את מאמינה בקסם? אמ כן בגורל?כן באלוקים?כן איך את חושבת שהעולם נוצר? כמו שכתוב בתנ"ך. את חושבת שיש עוד חיים במקום אחר?לא את חושבת שסוף העולם באמת מגיע לקיצו?לא. את פוחדת?ממ אולי למה? כי אם הוא באמת מגיע לקיצו אני לא יחייה ._. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ מה קורה? בסדר D: הכל טוב? האהא ..... חלמת פעם על פיט,פטריק,ג'ו או אנדי? לא מה? ^^ את רוצה שהחלום יתגשם? חלומות באמת מתגשמים, פשוט צריך אמונה,תקווה וביטחון. את מאמינה בעשייה?חח נגיד אם תעבדי קשה תגיעי לתוצאות. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ אוהבת ילדים? כן :] ובע"ח [אהה, שאלתי את השאלה כבר]? כן שאלת >< ולא כלכך , שוב D: ואת אימא? כן ואבא? כן אם היית מגלה שאת מאומצת, מה היית עושה? הייתי רוצה לדעת מי ההורים שלי ? D: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ את חושבת על מוות? לפעמים .. היית קרובה למות? כן הצלת מישהו ממוות?לא את פוחדת ממוות?כן מאוד. את רוצה למות?ממש לא. למה?פשוט לא :S ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ תמונה שלי:

AnGi14

New member
אני אני אני!!

שם מלא:ליאור וואי אירו גיל מדוייק:13.3 תאריך לידה:12.2.94 שעת לידה:לא יודעת \= זמן לידה:לא יודעת \= ארץ לידה:ישראל עדה:אשכנזית ופולניה ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ אם היו מעניקים לך שלוש משאלות מה היית מבקשת?מ...1לפגוש את ג'רארד,פיט ופראנקי 2.שיהיה לי סוס שחור ענקי 3.שלא יהיו פקאצות ניראה לי... ואם היו מעניקים לך שתי משאלות?את שתי הראשונות ואחת?מ...ת הראשונה כי השנייה הולכת להתגשם כניראה מה את חושבת על המצב של הנוער בימינו?איכסה! עם כל הערסים,פקאצות,צפונים,מקובלים/לא מקובלים [ההפליה] פשוט גועל את בעצמך בת נוער, האם את מחשיבה את עצמך כחלק מהבעיה שבבני נוער?אמ...תלוי במה למה?כי אני די מתחצפת ואני לא קלה חח את אוהבת לחשוב הרבה?מ...תלוי על מה לאכול?לא לשתות?כה לצחוק?ברוררר!!! לבכות?לא ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ את בוכה הרבה?אמ....לא וצוחקת?ברור חח ממה את בוכה ו/או צוחקת?בוכה מכל ההתעללות בבעלי חיים!! ומכל מיני חח וצוחקת מכל דבר כמעט חח האם את מאושרת מחייך?כה למה?כי לא חסר לי שומדבר והמפחה שלי בריאה [טפו,טפו,טפו] היית רוצה להחליף חיים?כה עם מי?עם כל מי שחי בסביבה של ג'רארד,פיט ופראנקי למה?כי הם חמודיםםם! את אוהבת לאהוב?לא ולהאהב?ממש לא ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ את אוהבת את פיט?כן! כן וכן!!!! הרבה?אפשר להגיד חח מה היית מוכנה לעשות כדי לראות אותו ולדבר איתו אחד על אחד?אמ....לגלח ת'ראש? היית אוכלת ג'וק?כה וקיא?לא ולשון של כלב?לא חושבת היית שותה פיפי?אולי איכססססס.. ומה לגבי פטריק,ג'ו ואנדי? חמודים את לא אוהבת אותם אה?הם בסדר למה?לא יודעת את מודה לה' שברא אותם?כה! את מחשיבה את עצמך בתור מעריצה טיפוסית ואובססיבית?כן חח ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ את עשירה?די היית רוצה להיות?כן כלומר כשאני יהיה עצמאית למה?כדי שאני יוכל לתרום לכל מני דברים חח ודי שלא יהיו לי דאגות בנוגע לדברים האלה... את אוהבת בע"ח?ברור!!! מה תרצי לעשות כשתהיי גדולה?אמ...כל מיני בנתיים עוכת-דין כי וטרינרית זה קשה כלומר עזרתי לווטרינר שלנו בחופש וזה לא היה קל מבחינת הדברים שרואים שם... את מאמינה בקסם?כן בגורל?כן באלוקים?הרור איך את חושבת שהעולם נוצר?כמו שמסופר את חושבת שיש עוד חיים במקום אחר?כן את חושבת שסוף העולם באמת מגיע לקיצו?לא חושבת אבל תמיד יש מצב את פוחדת?כן למה?כי אני לא רוצה למות!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ מה קורה?הכל אחלה מה איתך?? הכל טוב?כן חלמת פעם על פיט,פטריק,ג'ו או אנדי?לא אבל חלמתי על ג'רארד!! מה?חלום מסובך אבל בעיקר שהוא אמר לי שהוא אוהבת אותי!
את רוצה שהחלום יתגשם?איזו שאלה! חלומות באמת מתגשמים, פשוט צריך אמונה,תקווה וביטחון. נקווה את מאמינה בעשייה?כן אם תעבדי קשה תגיעי לתוצאות. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ אוהבת ילדים?תלוי ובע"ח [אהה, שאלתי את השאלה כבר]?ברור שאני אוהבת סוסים שולטים!!! ואת אימא?ברור ואבא?ברור אם היית מגלה שאת מאומצת, מה היית עושה?מחפשת את ההורים האמיתיים שלי ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ את חושבת על מוות?כן היית קרובה למות?כה בגיל שלוש הצלת מישהו ממוות?לא את פוחדת ממוות?כן מאוד את רוצה למות?לא למה?כי לא בא לי חח אני אוהבת ת'חיים ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ תמונה שלי:כמה כיעור בבן אדם אחד?!

L D N

New member
../images/Emo15.gif אני עונה...

שם מלא: שני גיל מדוייק: 14 וחצי תאריך לידה: 8.12.92 שעת לידה: 1:22 זמן לידה: מה? חחחחח ארץ לידה: ישראל עדה: חחחח יש יותר מידי אבל חצי עיראקי ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ אם היו מעניקים לך שלוש משאלות מה היית מבקשת? להיות רזה, שההורים שלי יהיו יותר פתוחים ומשאלה 3 - עוד כמה משאלות
ואם היו מעניקים לך שתי משאלות? אותו דבר כמו הקודם חוץ מהחלק של להיות רז ואחת? עוד כמה משאלות מה את חושבת על המצב של הנוער בימינו? זה תשובה חופרת אחושרמוטה. אין לי כוח. את בעצמך בת נוער, האם את מחשיבה את עצמך כחלק מהבעיה שבבני נוער? כע למה? עזבו. את אוהבת לחשוב הרבה? כן לאכול? כן לשתות? כן לצחוק? כן לבכות? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ את בוכה הרבה? דיי וצוחקת? גם ממה את בוכה ו/או צוחקת? הכל האם את מאושרת מחייך? לא למה? ככה היית רוצה להחליף חיים? כן עם מי? לוידעת למה? כי לא טוב לי. את אוהבת לאהוב? כן ולהאהב? כן ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ את אוהבת את פיט? כן הרבה? כן מה היית מוכנה לעשות כדי לראות אותו ולדבר איתו אחד על אחד? הייתי מוכרת את אמא שלי
היית אוכלת ג'וק? אני צימחונית וקיא? לא ולשון של כלב? לא היית שותה פיפי? לא איכססססס.. ומה לגבי פטריק,ג'ו ואנדי? כנ"ל את לא אוהבת אותם אה? אני כן
למה? כי הם מדהימים! את מודה לה' שברא אותם? אה הא את מחשיבה את עצמך בתור מעריצה טיפוסית ואובססיבית? kinda ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ את עשירה? לא היית רוצה להיות? כן ולא למה? כן - כי זה נחמד ולא כי בנאדם יכול להיות עשיר אבל להרגיש חרא את אוהבת בע"ח? כן מה תרצי לעשות כשתהיי גדולה? לא יודעת את מאמינה בקסם?לא בגורל? כן באלוקים? כן איך את חושבת שהעולם נוצר? אף פעם לא חשבתי על זה את חושבת שיש עוד חיים במקום אחר? כע את חושבת שסוף העולם באמת מגיע לקיצו? לא חחחח את פוחדת? ממה? למה? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ מה קורה? לא טוב. הכל טוב?לא חלמת פעם על פיט,פטריק,ג'ו או אנדי? כע מה? נראה לי שהייתי בהוםעה שלהם או משו ונכנסתי למאחורי הקלעים ודיברתי איתם ואז דיברתי עם פיט ואז התנשקנו את רוצה שהחלום יתגשם? דיי חלומות באמת מתגשמים, פשוט צריך אמונה,תקווה וביטחון. את מאמינה בעשייה? כן. אם תעבדי קשה תגיעי לתוצאות. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ אוהבת ילדים?לאאאאאא!!!!!! ובע"ח [אהה, שאלתי את השאלה כבר]? חחחחח ואת אימא? כע ואבא? כע אם היית מגלה שאת מאומצת, מה היית עושה? מתחרפנת ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ את חושבת על מוות? כן, לפעמים. היית קרובה למות? לא הצלת מישהו ממוות? לא את פוחדת ממוות? לא את רוצה למות? לא למה?ככה ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ תמונה שלי: תדמיינו שאני זאת לילי

AdiA12

New member
עונה ../images/Emo9.gif

שם מלא: עדי גיל מדוייק: חודש הבא 12 תאריך לידה: משהו ביוני 1995 שעת לידה: בין 8 ל-9 זמן לידה: למעלה
ארץ לידה: ישראל
עדה: כזה משנה? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ אם היו מעניקים לך שלוש משאלות מה היית מבקשת? לפגוש את פיט, חיים טובים ולפגוש שוב את מייקל לואיס ואם היו מעניקים לך שתי משאלות? לפגוש את פיט וחיים טובים ואחת? עוד 2 משאלות כדי שאוכל לפגוש את פיט וגם שיהיו לי חיים טובים מה את חושבת על המצב של הנוער בימינו? הדרדרות... את בעצמך בת נוער, האם את מחשיבה את עצמך כחלק מהבעיה שבבני נוער? אולי. למה?
לא יודעת... את אוהבת לחשוב הרבה? אמממ... נראה לי. לאכול?
כן. לשתות? לשתות הרבה לא יוצא לי
לצחוק? לא בדיוק. לבכות? המון. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ את בוכה הרבה?
כן. וצוחקת? לא כל כך. ממה את בוכה ו/או צוחקת? בוכה מאכזבה, שאני לא מסוגלת להגיד, ושאין לי חברה אחת אפילו, ושנאי שונאת את כולם. האם את מאושרת מחייך? לא, בכלל לא. למה? תעלו שניים למעלה. היית רוצה להחליף חיים? כן. עם מי? לא יודעת. למה? כי זה קשה. את אוהבת לאהוב? לא ממש, זה קשה ומאכזב. ולהאהב? כן, תלוי על ידי מי. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ את אוהבת את פיט? כןןןן!!!!!
הרבה? המווון!!! מה היית מוכנה לעשות כדי לראות אותו ולדבר איתו אחד על אחד? הכל!! היית אוכלת ג'וק? אם הוא היה מכוסה בהמון המון המון דברים טעימים שלא רואים כלום ומעבירים את הטעם, אז יש מצב. וקיא? לא נראה לי, זה כבר עבר את הגבול. ולשון של כלב? סליחה, אבל לא. היית שותה פיפי? לא נראה לי. איכססססס.. ומה לגבי פטריק,ג'ו ואנדי? פטריק חמוד, ג'ו ואנדי גם אלב קצת פחות, אבל אני לא אוהבת אותם כמו את פיט. את לא אוהבת אותם אה? אוהבת, אבל לא כמו את פיט. למה? כי פיט הוא הכי מדהים. את מודה לה' שברא אותם? אהא.
את מחשיבה את עצמך בתור מעריצה טיפוסית ואובססיבית? אממ.. נדמה לי שכן. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ את עשירה? אני בעצמי לא, הכסף של ההורים שלי נראה לי שבערך. היית רוצה להיות? אממ... בערך למה? כי אם ממש עשירים, אם יודעים על זה גנבים, עלולים לפרוץ, לסיכום, לא עשירה לגמרי. את אוהבת בע"ח? כן. מה תרצי לעשות כשתהיי גדולה? לא יודעת. את מאמינה בקסם? יש כאלה שהם נראים בלתי אפשריים לביצוע, אז בהם אני מאמינה, באחרים לא. בגורל? לפעמים. באלוקים? כמובן. איך את חושבת שהעולם נוצר? אלוהים יצר אותו. את חושבת שיש עוד חיים במקום אחר? לא. את חושבת שסוף העולם באמת מגיע לקיצו? לא הבנתי כל כך. את פוחדת? כן, ממוות, מג'וקים ודברים דומים, ליתר דיוק, נגעלת, וגם מפריצות [חס וחלילה טפו טפו טפו], גנבים, רוצחים, אנסים והדברים הדומים. למה? ככה. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ מה קורה? סבבה, די מצ'עמם. הכל טוב? כן, לא בחיים. חלמת פעם על פיט,פטריק,ג'ו או אנדי? כן, זה היה סיוט, אני לא האמנתי שחלמתי עליהם דבר שכזה. מה? חלמתי שFOB מתארחים איכשהוא בבית שלנו, בסלון אורחים אחרים, והם בחדר אחר, ונכנסתי אל החדר הזה, כדי לבקש מפיט חתימה, נכנסתי וכאילו לא היה כלום, ואז נזכרתי שאני צריכה לשאול איך אומרים חתימה באנגלית, אז יצאתי ושוב נכנסתי, עם דף ועט שלא היו לי מקודם, ואז שוב יצאתי ונכנסתי חזרה, ואז היה שם מלא עשן, ופיט ישב שם, יחד עם עוד 3 אנשים שממש לא נראו כמו גו', פטריק ואנדי, והייתה שם מאפרה כזאת והם עישנו מריחואנה או משהו, ואני ממש נשמתי את זה, ובחלום אפילו הרחתי את זה, ועזבתי את החדר ואז התעוררתי, זה היה מפחיד. את רוצה שהחלום יתגשם? לא, ממש ממש ממש לא. חלומות באמת מתגשמים, פשוט צריך אמונה,תקווה וביטחון. את מאמינה בעשייה? מה זאת אומרת...? אם תעבדי קשה תגיעי לתוצאות. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ אוהבת ילדים? כן, תינוקות חמודים כאלו, וילדים קטנים וחמודים אבל שלא יהיו מרגיזים ומגעילים. ובע"ח [אהה, שאלתי את השאלה כבר]? שאלת, חחח... אממ.. כן. ואת אימא? כמובן, למרו תשלפעמים היא עצבנית עליי, ומתפלאת שאני אח"כ עצבנית. ואבא? כמובן, למרות שהוא מעצבן לפעמים. אם היית מגלה שאת מאומצת, מה היית עושה? לא יודעת, הייתי מתאבדת נראה לי, גם ככה החיים שלי נוראיים! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ את חושבת על מוות? כן. היית קרובה למות? כן, כמעט נדרסתי על ידי אופנוע כי הסתכלתי לצד השני. הצלת מישהו ממוות? לא. את פוחדת ממוות? כן. את רוצה למות? כן. למה? תסתכלו קצת יותר למעלה. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ תמונה שלי: עם מייקל לואיס

Fall out Kid

New member
../images/Emo100.gif

שם מלא:אופיר ארז גיל מדוייק: 13 וחודשיים תאריך לידה: 28.3 שעת לידה: זמן לידה: ארץ לידה: ישראל עדה: אשכנזיה? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ אם היו מעניקים לך שלוש משאלות מה היית מבקשת? אושר, בריאות, אהבה אמיתית ואם היו מעניקים לך שתי משאלות? הייתי מוותרת על אושר ואחת? טוב די! מה את חושבת על המצב של הנוער בימינו? אם אנשים חושבים שלעשן ולשתות זה קול אז הם מפגרים. את בעצמך בת נוער, האם את מחשיבה את עצמך כחלק מהבעיה שבבני נוער? כן.. :/ למה? כי אני קצת מעשנת ושותה את אוהבת לחשוב הרבה? לא.. לאכול? תמיד לשתות? אלכוהול? לצחוק? כן =] לבכות? לא אוהבת ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ את בוכה הרבה? לא וצוחקת? מכל דבר ממה את בוכה ו/או צוחקת? מאנשים מפגרים האם את מאושרת מחייך? כן למה? כי חיים רק פעם אחת היית רוצה להחליף חיים? לא עם מי? למה? את אוהבת לאהוב? כן ולהאהב? ברור ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ את אוהבת את פיט? כן הרבה? לא מה היית מוכנה לעשות כדי לראות אותו ולדבר איתו אחד על אחד? כלום היית אוכלת ג'וק? לא וקיא? לא ולשון של כלב? לא.. היית שותה פיפי? לא. חח איכססססס.. ומה לגבי פטריק,ג'ו ואנדי? מה איתם? את לא אוהבת אותם אה? מתה עלייהם למה? כי הם... טובים את מודה לה' שברא אותם? לא את מחשיבה את עצמך בתור מעריצה טיפוסית ואובססיבית? לא לא לא לא לא ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ את עשירה? ממוצעת היית רוצה להיות? לא למה? כי זה לא הכי חשוב בחיים את אוהבת בע"ח? מאוד מה תרצי לעשות כשתהיי גדולה? לעשות ביד את מאמינה בקסם? לא בגורל? כן באלוקים? לא איך את חושבת שהעולם נוצר? טבע ואבולוציה WTF את חושבת שיש עוד חיים במקום אחר? כן את חושבת שסוף העולם באמת מגיע לקיצו? ברור את פוחדת? לא למה? כי עד אז אני אמות ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ מה קורה? סבבה הכל טוב? כן חלמת פעם על פיט,פטריק,ג'ו או אנדי? לא מה? אמרתי לא את רוצה שהחלום יתגשם? איזה חלום? חלומות באמת מתגשמים, פשוט צריך אמונה,תקווה וביטחון. whatever את מאמינה בעשייה? עשייה איפה? אם תעבדי קשה תגיעי לתוצאות. כמובן ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ אוהבת ילדים? לא ובע"ח [אהה, שאלתי את השאלה כבר]? חח מאוד ואת אימא? ברור ואבא? פחות אם היית מגלה שאת מאומצת, מה היית עושה? הייתי מאושרת ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ את חושבת על מוות? לא היית קרובה למות? לא הצלת מישהו ממוות? אוגר נחשב? את פוחדת ממוות? לא את רוצה למות? לא למה? כי החיים יפים!!! תמונה: תמונה שלי עם יואב ודניאלה (אם מישהו מכיר..מהבלוגים הפעילים) אני באמצע... התמונה היחידה שמצאתי.

למעלה