שאלון

simsimit

New member
שאלון../images/Emo9.gif../images/Emo192.gif

שם מלא: גיל מדוייק: תאריך לידה: שעת לידה: זמן לידה: ארץ לידה: עדה: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ אם היו מעניקים לך שלוש משאלות מה היית מבקשת? ואם היו מעניקים לך שתי משאלות? ואחת? מה את חושבת על המצב של הנוער בימינו?\ את בעצמך בת נוער, האם את מחשיבה את עצמך כחלק מהבעיה שבבני נוער? למה? את אוהבת לחשוב הרבה? לאכול? לשתות? לצחוק? לבכות? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ את בוכה הרבה? וצוחקת? ממה את בוכה ו/או צוחקת? האם את מאושרת מחייך? למה? היית רוצה להחליף חיים? עם מי? למה? את אוהבת לאהוב? ולהאהב? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ את אוהבת את פיט? הרבה? מה היית מוכנה לעשות כדי לראות אותו ולדבר איתו אחד על אחד? היית אוכלת ג'וק? וקיא? ולשון של כלב? היית שותה פיפי? איכססססס.. ומה לגבי פטריק,ג'ו ואנדי? את לא אוהבת אותם אה? למה? את מודה לה' שברא אותם? את מחשיבה את עצמך בתור מעריצה טיפוסית ואובססיבית? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ את עשירה? היית רוצה להיות? למה? את אוהבת בע"ח? מה תרצי לעשות כשתהיי גדולה? את מאמינה בקסם? בגורל? באלוקים? איך את חושבת שהעולם נוצר? את חושבת שיש עוד חיים במקום אחר? את חושבת שסוף העולם באמת מגיע לקיצו? את פוחדת? למה? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ מה קורה? הכל טוב? חלמת פעם על פיט,פטריק,ג'ו או אנדי? מה? את רוצה שהחלום יתגשם? חלומות באמת מתגשמים, פשוט צריך אמונה,תקווה וביטחון. את מאמינה בעשייה? אם תעבדי קשה תגיעי לתוצאות. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ אוהבת ילדים? ובע"ח [אהה, שאלתי את השאלה כבר
]? ואת אימא? ואבא? אם היית מגלה שאת מאומצת, מה היית עושה? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ את חושבת על מוות? היית קרובה למות? הצלת מישהו ממוות? את פוחדת ממוות? את רוצה למות? למה? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ תמונה שלי:

simsimit

New member
עונה../images/Emo192.gif

שם מלא: ליאל חסוי גיל מדוייק: 15.6 תאריך לידה:3.10.91 שעת לידה:12 בלילה או 11.. זמן לידה: כתוב למעלה. ארץ לידה: יזראל עדה: חצי אשכנזייה חצי מרוקאית [חח סתם
] חצי מצרייה. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ אם היו מעניקים לך שלוש משאלות מה היית מבקשת? בריאות,שהמשפחה שלי תהיה מסודרת וברוכה בכל התחומים [בכלכלה,בריאות,עושר..] ושפיט יתאהב בי. ואם היו מעניקים לך שתי משאלות? שהמשפחה שלי תהיה מסודרת בכל התחומים [וזה כולל בריאות] ושפיט יתאהב בי. ואחת? שהמשפחה שלי תהיה מסודרת בכל התחומים, וזה כולל אותי במשפחה ככה שבתחום האהבה שפיט יתאהב בי
. מה את חושבת על המצב של הנוער בימינו? מגעיל,ערסים,פקאצות,פרחות, הרבה זונות מגעילות. את בעצמך בת נוער, האם את מחשיבה את עצמך כחלק מהבעיה שבבני נוער? אני לא חושבת, אני לא אחת מאלה שהזכרתי למעלה. למה?שורה למעלה^ את אוהבת לחשוב הרבה? מאוד לאכול?מאוד מאוד לשתות?מאוד לצחוק?מאוד מאוד מאוד לבכות?מאוד מאוד מאוד לא, אבל אם זה מאושר אז כן. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ את בוכה הרבה?כשאני רואה פרסומות עצובות על בעלי חיים בסכנה,או סרט עצוב [אפילו מצוייר] שבו מאבדים מישהו יקר. וצוחקת?הרבה ממה את בוכה ו/או צוחקת? בוכה כתוב למעלה וצוחקת מכל דבר, בייחוד מחברות האם את מאושרת מחייך? עכשיו כן למה? כי הם השתנו לטובה
היית רוצה להחליף חיים? לא עם מי? אף אחד למה?ככה את אוהבת לאהוב?מאוד ולהאהב?מאוד ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ את אוהבת את פיט? מאוד מאוד מאוד מאודX10000000000000000 הרבה?X10000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 מה היית מוכנה לעשות כדי לראות אותו ולדבר איתו אחד על אחד? הרבה היית אוכלת ג'וק?תלוי וקיא?לא ולשון של כלב?לא היית שותה פיפי?לא איכססססס..כהה..יש גבול למה שאני יכולה לעשות. ומה לגבי פטריק,ג'ו ואנדי? אני גם אוהבת אותם, על לא נראה לי שהייתי מתאמצת כ"כ את לא אוהבת אותם אה? ברור שכן למה?כי הם מדהימים. את מודה לה' שברא אותם?כל ערב את מחשיבה את עצמך בתור מעריצה טיפוסית ואובססיבית?לא ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ את עשירה?חחחח היית רוצה להיות?כן,אבל לא יותר מדי,רק משהו שיסדיר את החובות ויעזור להתארגן קצת יותר טוב בחיים. למה? הסיבה כתובה במעלה השורה הקודמת. את אוהבת בע"ח?מאודדדדד מה תרצי לעשות כשתהיי גדולה?זמרת מפורסמת, באמת, אני רוצה להיות מפורסמת. את מאמינה בקסם?כן בגורל?כן באלוקים?כן מאודד איך את חושבת שהעולם נוצר?לא יודעת,אלוקים.. את חושבת שיש עוד חיים במקום אחר?נראה לי. את חושבת שסוף העולם באמת מגיע לקיצו?כן,אבל עד אז חיינו יגיעו לקיצם, זה יקח כמה מליוני שנים.. את פוחדת?לא למה?כי זה ייקח כמה מליוני שנים, אני לא אהיה בת מיליון.. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ מה קורה? הכל חומוס [חח המצאה של רגע] הכל טוב? כן חלמת פעם על פיט,פטריק,ג'ו או אנדי? על פיט מה? שאני פוגשת אותו בכניסה לבית מלון והוא חותם ומצטלם עם מעריצים ואז אני באה ואנחנו מדברים ואז התעוררתי. את רוצה שהחלום יתגשם?מאוד,אבל תוספת קטנה: שנתאהב. חלומות באמת מתגשמים, פשוט צריך אמונה,תקווה וביטחון. נכון
את מאמינה בעשייה?כן אם תעבדי קשה תגיעי לתוצאות. אני יודעת. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ אוהבת ילדים?מאודדדד ובע"ח [אהה, שאלתי את השאלה כבר
]?מאודדדדדדדדדדדד ואת אימא?מאודדדדדדדדדדדדדדד ואבא?מאודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד אם היית מגלה שאת מאומצת, מה היית עושה?צוחקת ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ את חושבת על מוות?לפעמים היית קרובה למות?כן הצלת מישהו ממוות?כן את פוחדת ממוות?לפעמים את רוצה למות?לאאאאאאאא למה?כי אני אוהבת את חיי עכשיו. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ תמונה שלי: טוב נו..טאם טה דה טאם!!!!!!! זו תמונה ממש ממש ישנה, אני יעלה חדשה אחרי שאני הוריד למחשב מהמצלמה. ת[ס]בלו

shaharyy

New member
עונהההה חלק א'..

שם מלא: שחר *חסוי* גיל מדוייק: 15 וחצי תאריך לידה: 1.9.91 (=/) (=S) !!!!!! שעת לידה: ה' יודע.... זמן לידה: זה לא כמו שעת לידה?? ארץ לידה: ישראל =) עדה: עירקית ופולניה!! רק רבע פולניה.. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ אם היו מעניקים לך שלוש משאלות מה היית מבקשת? פיטר בית משלי עם בריכה ועוד 23746934756 משאלות ואם היו מעניקים לך שתי משאלות?פיטר ועוד 84678289464790 משאלות ואחת? 87893479486 משאלות ואחת מהן (הראשונה) תיהיה פיטר!! מה את חושבת על המצב של הנוער בימינו? רעעעעע מאוד!! בלהתחשב בזה שאני הנוער של היום... את בעצמך בת נוער, האם את מחשיבה את עצמך כחלק מהבעיה שבבני נוער?חחח...לא!!! למה? כי אני נורמלית!!!! את אוהבת לחשוב הרבה? כן...נוהגת לחשוב לי לעצמי ובשבילי.. לאכול? המממ...בטח!! למרות שאני מנסה למאוד להמנע מזה! לשתות? מצידי כל היום!! לצחוק? מאוד!!!!!!!!!!!!!! לבכות? הכי הכי הכי לא!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ את בוכה הרבה? כבר לא.. וצוחקת? המון!! ממה את בוכה ו/או צוחקת? בוכה מדברים עצובים וצוחקת כמעט מכל דבר (כן אני יודעת שזה נשמע דפוק!!) האם את מאושרת מחייך? לא.. למה? כי החיים שלי דפוקים!! היית רוצה להחליף חיים? כ-ן! עם מי? אשלי סימפסון למה? הסיבה לא ברורה?? חח...כי היא עם פיטר... את אוהבת לאהוב?כןן ולהאהב? כן!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ את אוהבת את פיט? הכייייייייייייייייייייייי הכי שבעולם (כמו הילדים הקטנים) שרופה עליו!! הרבה? המון!!!!!!!!!!1 מה היית מוכנה לעשות כדי לראות אותו ולדבר איתו אחד על אחד? חוץ מלאכול ג'וק, וקיא ולשון של כלב הייתי עושה הכל!!!! היית אוכלת ג'וק?אחמ אחמ.. וקיא?אחמ אחמ.. ולשון של כלב?אחמ אחמ.. היית שותה פיפי? אני לא פיטר!!!!!!!!!1 איכססססס..--בדיוק!!! ומה לגבי פטריק,ג'ו ואנדי? פטריק יכול להצטרף אליי ואל פיטר אבל ג'ו ואנדי אמממ...לא נעים אבל הם לא מוזמנים!1 את לא אוהבת אותם אה?חחחחחחחחחחחחחח......... למה? כי הם מכוערים!! את מודה לה' שברא אותם? רק את פיטר... את מחשיבה את עצמך בתור מעריצה טיפוסית ואובססיבית?כן!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

תגידי את תאומה שלי או משהו כזה ?..

אני פשוט כתבתי כימעט אותו דבר כמוך גם הקטע עם אשלי סימפסון חחח לא ראיתי את זה ליפני שלא תביני לא נכון חח

shaharyy

New member
עונהנהנהה ב'....

את עשירה? לאא היית רוצה להיות? כן!!! למה? כי אז אני יכולה לקנות כל מה שאני רוצה... את אוהבת בע"ח? כן מה תרצי לעשות כשתהיי גדולה? אממ..לא חשבתי על זה עדין!! את מאמינה בקסם? לא.. בגורל? כן.. באלוקים? כן.. איך את חושבת שהעולם נוצר? ה'... את חושבת שיש עוד חיים במקום אחר? כן.. את חושבת שסוף העולם באמת מגיע לקיצו? יכול להיות את פוחדת? כן למה? כי אני לא רוצה למות!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ מה קורה? סבבה הכל טוב? כן.. חלמת פעם על פיט,פטריק,ג'ו או אנדי? ברורררררררררררררררררררררר מה? שאני ופיטר מתנשקים..החלום ניראה פאקינג אמיתי!! את רוצה שהחלום יתגשם? בטח!! חלומות באמת מתגשמים, פשוט צריך אמונה,תקווה וביטחון.--לא ניראה לי.. את מאמינה בעשייה? אממ... כןן.. למה לא? אם תעבדי קשה תגיעי לתוצאות.--איזה תוצאות?? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ אוהבת ילדים? רק עד גיל 5 ובע"ח [אהה, שאלתי את השאלה כבר]?חח כן וכן.. ואת אימא? כן.. ואבא? כן.. אם היית מגלה שאת מאומצת, מה היית עושה? כלום..העיקר שיש לי בית חם...~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ את חושבת על מוות? אמממ כן... דיי הרבה אם להגיד את האמת היית קרובה למות?לא למזלי.. הצלת מישהו ממוות? אמ לא.. את פוחדת ממוות? מאוד!!!!! את רוצה למות? לפעמים למה? כי החיים שלי הם SUCK!!!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ תמונה שלי: אין לי עדיין..

shaharyy

New member
כן הצלתי =P...שכחתי מזה

עד לשיחה עם מישהי שכחתי שהצלתי... חברה שרצה להתאבד..

שלהלה../images/Emo9.gif

שם מלא:בלה
גיל מדוייק:13 וחצי אבל אני מעגלת את זה ל14 תאריך לידה:29.10 שעת לידה:לאדעת
זמן לידה:- ארץ לידה:רוסיה עדה:אשכנזיה
אם היו מעניקים לך שלוש משאלות מה היית מבקשת?
שתהיה לי אמא נורמלית
שGC יבואו לארץ
שיהיה לי טוב
ואם היו מעניקים לך שתי משאלות?אז את הראשונה והשנייה. ואחת?הראשונה מה את חושבת על המצב של הנוער בימינו?\חחח איזה שאלה את בעצמך בת נוער, האם את מחשיבה את עצמך כחלק מהבעיה שבבני נוער?לא למה?כי אני ילדה טובה
את אוהבת לחשוב הרבה?לא לאכול?חח כן לשתות?לא לצחוק?כןכן לבכות?לא כ"כ. את בוכה הרבה?כן,אני ילדה רגשנית וצוחקת?גם ממה את בוכה ו/או צוחקת?מהאמא המטומטמת שלי האם את מאושרת מחייך?בערך למה? היית רוצה להחליף חיים?בטח עם מי?עם אנשים נורמליים למה? את אוהבת לאהוב?כן ולהאהב?כן את אוהבת את פיט?כן,כמו את כל שאר חברי הלהקה. הרבה? מה היית מוכנה לעשות כדי לראות אותו ולדבר איתו אחד על אחד?לא יודעת היית אוכלת ג'וק?בטח שלא
וקיא?לא ולשון של כלב?NO WAY היית שותה פיפי?אין מצב איכססססס.. ומה לגבי פטריק,ג'ו ואנדי? גם לא את לא אוהבת אותם אה?בטח שאני אוהבת אותם,מה אני כמו חצי בנות פה מהפורום שמעדיפות רק את פיט?:p למה? את מודה לה' שברא אותם?לא את מחשיבה את עצמך בתור מעריצה טיפוסית ואובססיבית?לפעמים את עשירה?חח לא
היית רוצה להיות?כן למה? את אוהבת בע"ח?לאלאלא מה תרצי לעשות כשתהיי גדולה?לא יודעת,אולי רופאה. את מאמינה בקסם?לא בגורל?לא באלוקים?כן
איך את חושבת שהעולם נוצר?מה'. את חושבת שיש עוד חיים במקום אחר?כן את חושבת שסוף העולם באמת מגיע לקיצו?לא אכפת לי את פוחדת?לא למה? מה קורה?חרא הכל טוב?לא חלמת פעם על פיט,פטריק,ג'ו או אנדי?לא מה? את רוצה שהחלום יתגשם? חלומות באמת מתגשמים, פשוט צריך אמונה,תקווה וביטחון. את מאמינה בעשייה?כן אם תעבדי קשה תגיעי לתוצאות.בטח:p אוהבת ילדים?כןכן
ובע"ח [אהה, שאלתי את השאלה כבר]?חחח כן שאלת ואת אימא?לפעמים ואבא?לא אם היית מגלה שאת מאומצת, מה היית עושה?לאדעת את חושבת על מוות?כן היית קרובה למות?לא הצלת מישהו ממוות?לא את פוחדת ממוות?כן את רוצה למות?לפעמים למה?ככה:p תמונה שלי:לא רוצה ולא רוצה:p

אני עונההה

שם מלא:שני אביבי גיל מדוייק:13.10 תאריך לידה:7.7 שעת לידה: לא יודעת .. זמן לידה: זה אותו דבר לא..?... ארץ לידה: ישראל חחחח עדה: אמ.....עירקית ו טריפולטאית ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ אם היו מעניקים לך שלוש משאלות מה היית מבקשת?: 1. שפול אאוט בוי יגיעו לארץ 2.להיות מעצבת אופנה 3.לפגוש את פיט פנים מול פנים..... ואם היו מעניקים לך שתי משאלות? 1.לפגוש את פיט .. 2.להיות מעצבת אופנה ואחת? 1. אמ......לפגוש את פיט כי מעצבת אופנה אני יהיה בכל מיקרה חחחXD מה את חושבת על המצב של הנוער בימינו?\.....:לא יודעת את בעצמך בת נוער, האם את מחשיבה את עצמך כחלק מהבעיה שבבני נוער? למה? את אוהבת לחשוב הרבה?:כן לאכול?: לא ממש לשתות?:חחח מה זה השאלות האלה לצחוק?:מאוווווד לבכות?:לא ממש ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ את בוכה הרבה?:ליפעמים שבאמת עצוב.... וצוחקת?:כל הזמן......צחוק זה החיים שלי ממה את בוכה ו/או צוחקת?:בוכה כמעט מכלום חוץ מדברים באמת עצובים וצוחקת מכל דבר ...חח האם את מאושרת מחייך?:אמ.......שאלה קשה בעיקרון אני מודה לה' על כל יום בחיים שלי אפשר לאומר שכן למה? : כי לא רע לי ..... היית רוצה להחליף חיים?:אמ.......... אולי עם מי?:אשלי סימפסון.חחחחחחח למה?:מה זה לא ברור היא חברה של פיט.. את אוהבת לאהוב?:מאווווווווד ולהאהב?:ברוווור ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ את אוהבת את פיט?:איזה שאלה טיפשית הרבה?:המווווווווווווווווווווווווווון מה היית מוכנה לעשות כדי לראות אותו ולדבר איתו אחד על אחד?:הכל גם לאכול תולעים חחחח איכ.. היית אוכלת ג'וק? זה אותו דבר כמעט.... וקיא? הכ-ו-ל... ולשון של כלב?:כן היית שותה פיפי? איככככ עד פה.... איכססססס.. ומה לגבי פטריק,ג'ו ואנדי? : אמממ לא הייתי אוכלת קיא בישביל לפגוש אותם אבל הייתי עושה משהו מטורף בישביל זה חחח... את לא אוהבת אותם אה?: למה לא.. למה?: כי אני כן אוהבת אותם חחחחXD את מודה לה' שברא אותם?: כל יום .............. את מחשיבה את עצמך בתור מעריצה טיפוסית ואובססיבית?: אמ........ניראה לי שקצת יותר מיזה.. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ את עשירה?: אמ............בערך היית רוצה להיות?: אמ...טוב לי ככה אבל מי לא רוצה עוד כמה מזומנים בכיס למה?:כי מי לא היה רוצה את אוהבת בע"ח?: מאוד מה תרצי לעשות כשתהיי גדולה?:להיות מעצבת אופנה את מאמינה בקסם?: בפיט..............חחחחחח XD בגורל? אמ......כן באלוקים? ברור איך את חושבת שהעולם נוצר?: הסיפור שה' ברא כל יום משהו אחר את חושבת שיש עוד חיים במקום אחר?: אולי... את חושבת שסוף העולם באמת מגיע לקיצו?: לא......בזמן הקרוב את פוחדת?: מימה ............... למה?: למה מה? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ מה קורה?:סבבה הכל טוב? מעוולה חלמת פעם על פיט,פטריק,ג'ו או אנדי?:על פיט כל לילה .......ועל פטריק ג'ו ואנדי ליפעמים מה?: שאני ופיט מתנשקים חחחחחחחחחחחחחחח..... את רוצה שהחלום יתגשם?:נו ברור חלומות באמת מתגשמים, פשוט צריך אמונה,תקווה וביטחון.: יש תיקווה אמונה וביטחון אז למה זה לא קורה כבר..... את מאמינה בעשייה?:עשייה של מה........... אם תעבדי קשה תגיעי לתוצאות.: אני בטוחה ..... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ אוהבת ילדים?:מאוווווווווווווווווד ובע"ח [אהה, שאלתי את השאלה כבר]?חחחח...מאווווווד ואת אימא?:כן ואבא?ברור אם היית מגלה שאת מאומצת, מה היית עושה?:אמ..........מחפשת את ההורים האמיתיים שלי ושואלת למה הם מסרו אותי לאימוץ... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ את חושבת על מוות?:לא היית קרובה למות?: אולי אני לא יודעת מיזה אבל אולי כן הצלת מישהו ממוות?:לא בטוחה את פוחדת ממוות?:טיפה את רוצה למות?:לא למה שאני ירצה דבר כזה..... למה?:מה מה מה שאמרתי.. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ תמונה שלי: איןן לי על המחשב אבל של פיט כן יש לי חחח----------------------->

DesertSky

New member
עונה

שם מלא:אליאנה גיל מדוייק:16 וחודשיים תאריך לידה:11-3-91- שעת לידה:לא זוכרת זמן לידה:^^ חח זה לא אותו דבר? ארץ לידה:רוסיה עדה:רוסיה ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ אם היו מעניקים לך שלוש משאלות מה היית מבקשת?כסף בריאות ולפגוש את הלהקות שאני אוהבת ואם היו מעניקים לך שתי משאלות?בריאות ועוד 10 משאלות ואחת?לא יודעת מה את חושבת על המצב של הנוער בימינו?\שהוא הידרדר את בעצמך בת נוער, האם את מחשיבה את עצמך כחלק מהבעיה שבבני נוער?לא ממש למה? את אוהבת לחשוב הרבה?לא לאכול?תלוי מה לשתות?כן לצחוק?תלוי ממה לבכות?כן ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ את בוכה הרבה?בערך וצוחקת?בערך ממה את בוכה ו/או צוחקת?מה אכפת לכם
האם את מאושרת מחייך?לא למה?ככה היית רוצה להחליף חיים? בחלק מהדברים עם מי?לא משנה למה?ככה את אוהבת לאהוב? תלוי את מי ולהאהב? לא ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ את אוהבת את פיט?כן הרבה?כן מה היית מוכנה לעשות כדי לראות אותו ולדבר איתו אחד על אחד?לא יודעת..הרבה דברים היית אוכלת ג'וק?לא וקיא?לאא ולשון של כלב?לאא היית שותה פיפי?לאא איכססססס.. ומה לגבי פטריק,ג'ו ואנדי? מה איתם? את לא אוהבת אותם אה? אני כן למה?- את מודה לה' שברא אותם?לא.למה לדבר עם אלוהים על זה חח את מחשיבה את עצמך בתור מעריצה טיפוסית ואובססיבית? טיפוסית, אבל בטח שלא פאן גירל אובססיבית של: א!מייגד ז@ פ*ט וו!![[[טטזזזזזז ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ את עשירה?לא היית רוצה להיות?כן למה?אף פעם לא מזיק שיהיה כסף את אוהבת בע"ח?כן מה תרצי לעשות כשתהיי גדולה? הרבה דברים את מאמינה בקסם?לא בגורל?כן באלוקים?כן איך את חושבת שהעולם נוצר?אין לי מושג את חושבת שיש עוד חיים במקום אחר?לא את חושבת שסוף העולם באמת מגיע לקיצו?לא את פוחדת?לא למה? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ מה קורה? בסדר הכל טוב?לא חלמת פעם על פיט,פטריק,ג'ו או אנדי?כן מה?הרבה דברים את רוצה שהחלום יתגשם?כן חלומות באמת מתגשמים, פשוט צריך אמונה,תקווה וביטחון. כן בטח
את מאמינה בעשייה?כן אם תעבדי קשה תגיעי לתוצאות.כן אבל זה לא בשבילי ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ אוהבת ילדים?תלוי איזה ובע"ח [אהה, שאלתי את השאלה כבר]? כה ואת אימא?כן ואבא?כן אם היית מגלה שאת מאומצת, מה היית עושה? חח מה זה השאלה הזאת?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ את חושבת על מוות? כן היית קרובה למות? לא הצלת מישהו ממוות?לא את פוחדת ממוות?תלוי את רוצה למות? לפעמים למה? ככה ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ תמונה שלי:אין

mili2828

New member
שלום שלום

שם מלא: מילנה וגן חסוי גיל מדוייק: 14.5 תאריך לידה: 28.11.92 שעת לידה:אמ..... 3 או 2 בלילה זמן לידה: מה?! ארץ לידה:גרוזיה =) עדה:גרוזינית =) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ אם היו מעניקים לך שלוש משאלות מה היית מבקשת? 1- לפגוש את FOB וMCR 2- למצוא את אהבת חיי 3- לקבל רגליים מדהימות!!!11 ואם היו מעניקים לך שתי משאלות? 1-לפגוש את MCR וFOנ 2-לקבל רגליים מדהימות ואחת? אמ....... להיות מיליארדרית? מה את חושבת על המצב של הנוער בימינו?\ פח......... את בעצמך בת נוער, האם את מחשיבה את עצמך כחלק מהבעיה שבבני נוער? אמ...... רוב הזמן אני בדיכי =/ למה? כי ככה זה מסובך! את אוהבת לחשוב הרבה? לפעמים יותר מידי לאכול? לא לשתות? כן--מים ! רק מים D: לצחוק?מלאאאאאאאאא לבכות? חבל שזה קורה הרבה =( ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ את בוכה הרבה? כן T_T וצוחקת?כןןןןןןן XD ממה את בוכה ו/או צוחקת? צוחקת- שטויות וכל דבר בוכה- אמ.... סיפורים מרגשים, אהבה, אולי אם ייצא לי כריתת ראששש האם את מאושרת מחייך? אמ. אולי למה?לודעעעעעעעעעתתתתתתתתתת היית רוצה להחליף חיים? אמ...... יאללה פנקו אותי!!!! עם מי? בריטני ספירס למה?כי אני מעריצה אותה הרבה זמן, היא מהממת, היא רוקדת יפהההה, שרה, אהההה כן- מיליונרית1!! את אוהבת לאהוב?מאוד
ולהאהב? לפעמים זה עצוב...... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ את אוהבת את פיט? כן!! כן !! כן!!1 איך שלא!?!? הרבה?אז לעעעעעע מה היית מוכנה לעשות כדי לראות אותו ולדבר איתו אחד על אחד? ה-כ-ל היית אוכלת ג'וק?איחסססססססססססס וקיא? איחסססססססססססססססס ולשון של כלב?איחסססססססססססססס היית שותה פיפי?איחססססססס איכססססס.. חח גמאני חושבת ככה!XD! ומה לגבי פטריק,ג'ו ואנדי?
את לא אוהבת אותם אה? מזה לא אוהבת אותם?!!? עם מי את חושבת שאת מדברת!?!? למה?מה למה? ניא שאלתי אותך קודם! את מודה לה' שברא אותם? כל יום... את מחשיבה את עצמך בתור מעריצה טיפוסית ואובססיבית? לפעמים כן (אז לעע ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ את עשירה? אמ..... אסור לדבר על זה היית רוצה להיות? ברוררררררר למה? לא מובן מאליו?!!? את אוהבת בע"ח? כן מה תרצי לעשות כשתהיי גדולה? להיות עורך דין (נהדר לא!?!?) את מאמינה בקסם? לעעע בגורל?כעעעעע באלוקים?מאוד!!!!!!! איך את חושבת שהעולם נוצר? מבריאת העולם את חושבת שיש עוד חיים במקום אחר? לודעת אולי בגן עדן את חושבת שסוף העולם באמת מגיע לקיצו? מה!? את פוחדת?כן למה? כי אני פחדנית ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ מה קורה? סבבה מה איתך? הכל טוב? ברוך השם חלמת פעם על פיט,פטריק,ג'ו או אנדי? חחחח פינטזתי בחלום מה? מה מה? שפיט ואני יחד מול כל השכבה מתנשקים והחברה הכי טובה שלי נועצת בי מבט :O חח ופיט אוהב אותי עד מאוד את רוצה שהחלום יתגשם? מאודדדדד חלומות באמת מתגשמים, פשוט צריך אמונה,תקווה וביטחון. וואלה? את מאמינה בעשייה?מזתומרת? אם תעבדי קשה תגיעי לתוצאות. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ אוהבת ילדים? אמ...... חמודים כן ובע"ח [אהה, שאלתי את השאלה כבר]? כן אהה יחסרת זיכרון (חח כמוני) ואת אימא? אז לעעע ואבא? וואלה לא יודעת (ברור שכן) אם היית מגלה שאת מאומצת, מה היית עושה? תולה את עצמי ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ את חושבת על מוות? כן היית קרובה למות? כן הצלת מישהו ממוות? כן- מטביעה (נו... קרוב) את פוחדת ממוות?כן את רוצה למות? לפעמים למה?כי החיים בחרא ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ תמונה שלי: חחחח פנים מסווגות!!!!!1 חח משוגעת אני

יש לך בגדים מהממים../images/Emo99.gif

יאללה תוציאי את הצנזור רוצים לראות את הפנים שלך:p

mili2828

New member
יאי תודה ^_^ ד"א הצנזור נחוץ מאוד בתמונה

אני מוציאה לשון ואני מעוות שמה ואני אשמח לקבל מסנג'ר נדבר..... אם כבר יאללה בנות (למה אין בנים) יאללה מסנג'רים אלי!!!!!!!!!!1

נ ו י ע

New member
חלק א'../images/Emo163.gif

|חיפושית|שם מלא:נוי |חיפושית|גיל מדוייק:13.9 |חיפושית|תאריך לידה:22/07/93 |חיפושית|שעת לידה:11 בבוקר בערך |חיפושית|זמן לידה:^^ |חיפושית|ארץ לידה:ישראל |חיפושית|עדה:חצי אשכנזייה חצי ספרדייה
אם היו מעניקים לך שלוש משאלות מה היית מבקשת?שלום עולמי P: סתם .. קול יפה כדי לשיר , יצירתיות , ולדעת לנגן בגיטרה :]
ואם היו מעניקים לך שתי משאלות?פחות יצירתיות
ואחת?פחות קול יפה , עדיך לדעת לנגן על גיטרה :]
מה את חושבת על המצב של הנוער בימינו?מדהים
את בעצמך בת נוער, האם את מחשיבה את עצמך כחלק מהבעיה שבבני נוער?חס ושלום!
למה?פמה! כי חמישים אלף לקוחות לא הולכים ברגל :)
את אוהבת לחשוב הרבה?כנראה|
לאכול?מאוד
לשתות?כן
לצחוק?הכי שבעולם!
לבכות?קצת
את בוכה הרבה?לא
וצוחקת?יותר מידי
ממה את בוכה ו/או צוחקת?ממה שמעציב אותי או מצחיק אותי
האם את מאושרת מחייך?מסופקת
למה?כלום.
היית רוצה להחליף חיים?אולי
עם מי?מי שבא ברוך הבא :)
למה?ככה?
את אוהבת לאהוב?תלוי מה כרוך בזה
ולהאהב?כן
את אוהבת את פיט?נראלי ://
הרבה?כנראה
מה היית מוכנה לעשות כדי לראות אותו ולדבר איתו אחד על אחד?לפרוש מהלימודים :)
היית אוכלת ג'וק?לא
וקיא?כנ"ל
ולשון של כלב?כנ"ל
היית שותה פיפי? -
איכססססס..
ומה לגבי פטריק,ג'ו ואנדי?כפרעליהם !
את לא אוהבת אותם אה?מתה עליהםםם
למה?כי פטריק צ'אבי , ג'ו משוגע , ואנדי...הוא כזה אנדי!
את מודה לה' שברא אותם?להורים שלהם
את מחשיבה את עצמך בתור מעריצה טיפוסית ואובססיבית?לא
את עשירה?לוידעת
היית רוצה להיות?כן
למה?כובע עף לגובה
את אוהבת בע"ח?כן
מה תרצי לעשות כשתהיי גדולה?תנו לגדול בשקט = S
את מאמינה בקסם?מה כאילו פיות וכאלה?
בגורל?כן
באלוקים?כן
איך את חושבת שהעולם נוצר?בשאלה מלמעלה
את חושבת שיש עוד חיים במקום אחר?כן
את חושבת שסוף העולם באמת מגיע לקיצו?למה השאלות המדכאות האלה?
את פוחדת?מג'וקים
למה?כי הם מכוערים

נ ו י ע

New member
הרס לי :// חלק ב' ../images/Emo163.gif

מה קורה?הכל אחלה מה נשמע?
הכל טוב?ברוך ה'
חלמת פעם על פיט,פטריק,ג'ו או אנדי?לא
מה?אמרתי שלא
את רוצה שהחלום יתגשם?אמרתי שלא חלמתי
חלומות באמת מתגשמים, פשוט צריך אמונה,תקווה וביטחון.תודה
את מאמינה בעשייה?עשייה של מה?
אם תעבדי קשה תגיעי לתוצאות.
אוהבת ילדים?כן
ובע"ח [אהה, שאלתי את השאלה כבר]?שאלת
ואת אימא?לא..ברור שכן!
ואבא?כנ"ל
אם היית מגלה שאת מאומצת, מה היית עושה?חיה כמו שאני היום?
את חושבת על מוות?כן
היית קרובה למות?לא
הצלת מישהו ממוות?לא
את פוחדת ממוות?כן
את רוצה למות?לא
למה?כי אני רוצה לחיות.דה![זה נשמע פקצי]
תמונה שלי:חייב? טוב נו , תמונה מהצעדה ..

את לא חושבת שזה קצת חוצפה?

לא משנה מי הילדה הזאת,אנחנו מבינים שאת מתרגשת ורוצה להראות לנו את זה אבל זה פשוט לא יפה ככה לשים את זה בפורום.

א ו ל י1

New member
תשובות:]]

שם מלא: אורלי חסוי גיל מדוייק:אמ.. 12 ו11 חודשים בערך. תאריך לידה:18.5 שעת לידה:לא יודעת זמן לידה:לא יודעת ארץ לידה:ישראל עדה:רוסיה ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ אם היו מעניקים לך שלוש משאלות מה היית מבקשת? 1.שלום עולמי.. אי אפשר בלי זה!! 2. שיהיה לכל האנשים בעולם את מה שבנאדם צריך: בריאות, שמחה,אושר,עושר, יושר, כושר, שלווה וחברים. 3. שלעולם לא יהיו זיהומים בכלל כמו:זיהום אוויר, מים, יבשה וכל אלה וככה החיות לא יכחדו וגם אנחנו:]] ואם היו מעניקים לך שתי משאלות? 1.שלום עולמי. 2. שלעולם לא יהיו זיהומים בכלל כמו:זיהום אוויר, מים, יבשה. ואחת? 1.ושוב: שלעולם לא יהיו זיהומים בכלל כמו:זיהום אוויר, מים, יבשה. מה את חושבת על המצב של הנוער בימינו?\ פסדר.. אולי אנחנו קצת מפונקים ומופרעים אבל אנחנו לא רעים או משהו, וכל מי שאומר שפעם היה אחרת טועה. את בעצמך בת נוער, האם את מחשיבה את עצמך כחלק מהבעיה שבבני נוער? כה קצת.. למה? כי גמאני כמו כולם רגילה שכולם עושים בשבילי הכל. את אוהבת לחשוב הרבה? לא לאכול?לא לשתות?לא לצחוק?כככההה לבכות?לא ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ את בוכה הרבה?לא וצוחקת?מ-ל-א ממה את בוכה ו/או צוחקת?אני בוכה כשעצוב לי ואני צוחקת כשמצחיקים אותי.. האם את מאושרת מחייך?כה למה?לא יודעת אני פשוט בנאדם כזה היית רוצה להחליף חיים?לא עם מי?ללאא למה?ככה את אוהבת לאהוב?כה ולהאהב?ברור מי לא?! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ את אוהבת את פיט?דדאאא הרבה?ממללאאא מה היית מוכנה לעשות כדי לראות אותו ולדבר איתו אחד על אחד?לא יודעת היית אוכלת ג'וק?כה אבל קטן..חחח וקיא?לא ולשון של כלב?בחיים לא!!!!!!! היית שותה פיפי?ללאאאא איכססססס.. ומה לגבי פטריק,ג'ו ואנדי? את לא אוהבת אותם אה?אני דווקא כן!! למה?ככה את מודה לה' שברא אותם?ככככההה את מחשיבה את עצמך בתור מעריצה טיפוסית ואובססיבית?כה ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ את עשירה? אני באמצע היית רוצה להיות?כה.. מי לו היה רוצה להיות?! אבל לא הייתי רוצה להיות ממש עשירה.. קצת העשירה למה?ככה את אוהבת בע"ח?כה מאוד מה תרצי לעשות כשתהיי גדולה?לא יודעת את מאמינה בקסם?כה בגורל?כה באלוקים?כה איך את חושבת שהעולם נוצר?בידי אלוקים. את חושבת שיש עוד חיים במקום אחר?ברור את חושבת שסוף העולם באמת מגיע לקיצו? אם נמשיך לזהם את כדה"א ולא נצליח לעבור למאדים יכול להיות שכן את פוחדת? כה אבל לא ממש פוחדת יותר עצובה למה? כי זה עצוב שבגללנו הכל נחרב ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ מה קורה? הכל סבבה הכל טוב? כה ברור חלמת פעם על פיט,פטריק,ג'ו או אנדי? עוד לא.. אני מקווה ושבקרוב מה?לא חלמתי את רוצה שהחלום יתגשם?לא חלמתי בפעם האלףף חלומות באמת מתגשמים, פשוט צריך אמונה,תקווה וביטחון. את מאמינה בעשייה?כה אם תעבדי קשה תגיעי לתוצאות. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ אוהבת ילדים?כה ובע"ח [אהה, שאלתי את השאלה כבר]? כה שאלת וכן אני אוהבת בע"ח ואת אימא?ברור ואבא?ברןר אם היית מגלה שאת מאומצת, מה היית עושה? שואלת למה ההורים הקודמים שלי עזבו אותי. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ את חושבת על מוות?לא היית קרובה למות?לא הצלת מישהו ממוות?לא את פוחדת ממוות?כה..קצת את רוצה למות?לא למה?ככה ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

falloutgirl XD

New member
אני עונה ../images/Emo9.gif כאילו שמישהו באמת קורא את זה XD

שם מלא: טל *חסוי* גיל מדוייק: 12.9 תאריך לידה: 14.7.94 שעת לידה: 7 בערב זמן לידה: ^^זה לא אותו דבר?^^ ארץ לידה: הולי לנד (ישראל למי שלא הבין
) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ אם היו מעניקים לך שלוש משאלות מה היית מבקשת? חיים מאושרים, לרקוד כל החיים ולגור בחו"ל.. הייתי אמורה לגור בתאילנד
מכיתה ה' וכמעט הכל היה מסודר וברגע האחרון אבא שלי החליט שהוא לא רוצה לעזוב את הארץ בגלל שהוא לא רוצה לעזוב את המשפחה שלו שנמצאת פה בארץ..
ואם היו מעניקים לך שתי משאלות? לפגוש את הלהקות שאני אוהבת ולהתקבל ל"ג'וליארד" כשאני אהיה גדולה
ואחת? שכל המשאלות שלי יתגשמו
מה את חושבת על המצב של הנוער בימינו? גרוע. מאוד. אפשר להגיד שאפילו גרוע יותר מדי. את בעצמך בת נוער, האם את מחשיבה את עצמך כחלק מהבעיה שבבני נוער? אממ לא למה? כי אני לא פאקצה\ערסית\פרחה ושאר חיות כאלה את אוהבת לחשוב הרבה? בלימודים לא כל כך (מי כן?) ובשאר הזמן כן
לאכול? יאפ אבל לא בשר ודברים כאלה.. אני צמחונית XD לשתות? מאוד לצחוק? מאוד מאוד מאוד לבכות? רק בכי מאושר ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ את בוכה הרבה? אפשר להגיד.. וצוחקת? אני צוחקת כבר יותר מדי
ממה את בוכה ו\או צוחקת? אני בוכה ממה שמעציב אותי
ואני צוחקת מכל דבר הכי קטן.. אני כבר לא שולטת בזה XD האם את מאושרת מחייך? יאפ למה? כי אני עושה בחיים את מה שאני אוהבת היית רוצה להחליף חיים? בינתיים לא נראה לי למרות שיש אנשים שיש להם יותר מדי מזל
עם מי? ^^ למה? ^^ את אוהבת לאהוב? מאוד ולהאהב? מאוד מאוד ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ את אוהבת את פיט? יאפ הרבה? יאפ מה היית מוכנה לעשות כדי לראות אותו ולדבר איתו אחד על אחד? הרבה דברים היית אוכלת ג'וק? אולי.. וקיא? יש גבול למה שאני מוכנה לעשות
ולשון של כלב? ^^ היית שותה פיפי? ^^ איכססססס.. אני מסכימה עם כל ס' ו-ס' שלך
ומה לגבי פטריק,ג'ו ואנדי? כנ"ל לגביהם את לא אוהבת אותם אה? אני דווקא כן.. בלעדיהם לא הייתה להקה
למה? אני כן אוהבת אותם XD את מודה לה' שברא אותם? אממ כן את מחשיבה את עצמך בתור מעריצה טיפוסית ואובססיבית? לא נראה לי.. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ את עשירה? אני ממש לא יודעת היית רוצה להיות? יאפ (מי לא היה רוצה?) למה? בשביל כל מיני דברים.. =] את אוהבת בע"ח? יאפ.. במיוחד את הכלב החמוד שלי
מה תרצי לעשות כשתהיי גדולה? להיות רקדנית מקצועית XD את מאמינה בקסם? לא בגורל? כן באלוקים? כן איך את חושבת שהעולם נוצר? ה' יצר אותו את חושבת שיש עוד חיים במקום אחר? יכול להיות.. את חושבת שסוף העולם באמת מגיע לקיצו? בינתיים ממש אבל ממש לא אבל עדיין אי אפשר להתעלם מהחור הענק בשכבת האוזון ומהזיהום המטורף שיש בעולם את פוחדת? אם הקצב שהזיהום בעולם הולך וגדל ימשיך ככה אז אפשר להגיד שכן למה? כי אני וכל מי שאני מכירה יכולים חס וחלילה למות ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ מה קורה? באסה.. הכל טוב? לא.. אני חולה.. דאמ יו דלקות גרון!!
חלמת פעם על פיט, פטריק, ג'ו או אנדי? יאפ מה? שהם באים להופיע בארץ ואני רואה את ההופעה שלהם ואני זוכה בפגישה איתם!
את רוצה שהחלום יתגשם? מאוד מאוד מאוד
חלומות באמת מתגשמים, פשוט צריך אמונה,תקווה וביטחון. צודקת
את מאמינה בעשייה? יאפ אם תעבדי קשה תגיעי לתוצאות. צודקת
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ אוהבת ילדים? את אלה שלא מעצבנים - כן ובע"ח [אהה, שאלתי את השאלה כבר
]?
עוד הזדמנות להזכיר את הכלב המושלם שלי - קוקו! כן כן קוראים לו קוקו
ואת אמא? יאפ ואבא? יאפ אם היית מגלה שאת מאומצת, מה היית עושה? מחפשת את ההורים הביולוגיים שלי ואומרת תודה להורים המאמצים שלי על זה שהם אימצו אותי ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ את חושבת על המוות? כן היית קרובה למוות? לא שזכור לי הצלת ממישהו ממוות? אם למשוך את חברות שלי אחורה בזמן שהם לא שמות לב שהן עוברות באור אדום במעבר חצייה בכביש הראשי וששנייה אחר כך עובר ילד בן 17 שקיבל לפני 2 שניות רישיון עם המכונית של אבא שלו וטס בכביש וכמעט דורס אותן אז.. כן! וזה קרה כבר כמה פעמים את רוצה למות? לפעמים למה? כל מיני סיבות.. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ תמונה שלי: אני בלפ טופ עכשיו.. אין לי פה תמונות שלי.. =\

AdiA12

New member
תמונה של פיט ועוד מישהו קרובים ל../images/Emo25.gif

http://buzznet-56.vo.llnwd.net/assets/users15/iishawesome/default/Thats_hot--large-msg-117669402629.jpg מצאתי את זה באיזשהוא אתר... אני רואה סה לא רק עם פטריק..

למעלה