זה היה רק חלק מהסיפור...
אני אספר את כולו: ישבתי לי לתומי בכיתה במהלך שיעור תנ"ך כשהמורה שאלה אותי אם יש לי שיעורים... כמובן שלא היה לי אבל היא לא צריכה לדעת את זה! אז נעמדתי מול כל הכיתה ואמרתי לה כך: "הכנתי שיעורים היום אבל בדרך לבצפר התקיפו אותי 8 נינג'ות שחורוות |סמיילי נינג'ה| והן רצו לקחת לי את השיעורי בית. אז נלחמתי בהם ואחרי 5 דקות בערך הבסתי את כולן והמשכתי בדרכי. ממש לפני הכניסה לבצפר באו אלי חבורה של נאו-נאצים מגודלים עם כלבים
ושלשלאות ברזל והם רצו לקחת לי את השיעורי בית אז נלחמתי בהם בעוז וגבורה ואחרי 5 דקות בערך הבסתי גם אותם. אז נכנסתי לבצפר ולכיתה וחיכיתי שהשיעור יתחיל אבל קצת לפני שהוא התחיל אור-ים (אור-ים זה שם של ילדה מהכיתה שלי שאני תמיד עושה לה... אמממ... נקרא לזה תעלולים ומעשי קונדס
) ביקשה ממני להעתיק ממני שיעורים כי היא לא הכינה. בהתחליה לא רציתי לתת לה כי אסור לעשות את זה אבל היא התחילה לבכות אז הסכמתי. נתתי לה את המחברת שלי והיא העתיקה ולפני שהיא החזירה לי את המחברת היא לקחה מחק ומחקה לי את כל השיעורי בית ובגלל זה אני לא יכול להראות לך שעשיתי את השיעורים." ואז אור-ים אמרה "כן בטח דן, עוד מעט גם תגיד שהכלב שלך אכל לך את השיעורים" ואני פניתי אלייה בקול ציני ואמרתי "אור-ים, תפסיקי להמציא דברים!" וכל הכיתה נקרעה מצחוק. המורה שאלה אותי בסוף "אז בקיצר אין לך שיעורים להראות לי" אני אמרתי לה נכון והיא בחוצפתה כתבה שלא הכנתי שיעורים... אחרי כל המאמץ שהשקעתי בסיפור שלי!