שאלון
נחמדון

shvils

New member
אני "מיוחד" עם ה' הידיעה! ../images/Emo3.gif

אבל מצד שני יש תמיד את האפשרות שאני סתם תמוהה...

shvils

New member
זה היה רק חלק מהסיפור...

אני אספר את כולו: ישבתי לי לתומי בכיתה במהלך שיעור תנ"ך כשהמורה שאלה אותי אם יש לי שיעורים... כמובן שלא היה לי אבל היא לא צריכה לדעת את זה! אז נעמדתי מול כל הכיתה ואמרתי לה כך: "הכנתי שיעורים היום אבל בדרך לבצפר התקיפו אותי 8 נינג'ות שחורוות |סמיילי נינג'ה| והן רצו לקחת לי את השיעורי בית. אז נלחמתי בהם ואחרי 5 דקות בערך הבסתי את כולן והמשכתי בדרכי. ממש לפני הכניסה לבצפר באו אלי חבורה של נאו-נאצים מגודלים עם כלבים
ושלשלאות ברזל והם רצו לקחת לי את השיעורי בית אז נלחמתי בהם בעוז וגבורה ואחרי 5 דקות בערך הבסתי גם אותם. אז נכנסתי לבצפר ולכיתה וחיכיתי שהשיעור יתחיל אבל קצת לפני שהוא התחיל אור-ים (אור-ים זה שם של ילדה מהכיתה שלי שאני תמיד עושה לה... אמממ... נקרא לזה תעלולים ומעשי קונדס
) ביקשה ממני להעתיק ממני שיעורים כי היא לא הכינה. בהתחליה לא רציתי לתת לה כי אסור לעשות את זה אבל היא התחילה לבכות אז הסכמתי. נתתי לה את המחברת שלי והיא העתיקה ולפני שהיא החזירה לי את המחברת היא לקחה מחק ומחקה לי את כל השיעורי בית ובגלל זה אני לא יכול להראות לך שעשיתי את השיעורים." ואז אור-ים אמרה "כן בטח דן, עוד מעט גם תגיד שהכלב שלך אכל לך את השיעורים" ואני פניתי אלייה בקול ציני ואמרתי "אור-ים, תפסיקי להמציא דברים!" וכל הכיתה נקרעה מצחוק. המורה שאלה אותי בסוף "אז בקיצר אין לך שיעורים להראות לי" אני אמרתי לה נכון והיא בחוצפתה כתבה שלא הכנתי שיעורים... אחרי כל המאמץ שהשקעתי בסיפור שלי!

shvils

New member
זה בדיוק מה שאמרתי לה!

והיא העיפה אותי מהכיתה ורשמה לי מכתב לתיק האישי... יודעים משו. התיק האישי הזה, אם הוא כל כך אישי אז איך אף פעם לא ראיתי אותו
אני באמת חושב שהוא לא קיים באמת וזה הכל קונספירציה של חברות הטלפון הסלולרי
. (אל תשאלו למה... תאמינו לי החיים שלכם יהיו הרבה יותר יפים אם לא תדעו) אני אקח את זה צעד אחד קדימה! אני כבר 3 שנים באוניברסיטה ומעולם לא ביקשו ממני לראות שיש לי תעודת בגרות. למעשה התעודת בגרות שלי עדיין בבצפר שלי
. מעולם לא לקחתי אותה! וכל השנים האלו שאמרו לי שבלי תעודת בגרות אני לא אתקבל לאוניברסיטה... הכל היה שקר וכזב! עוד קונספירציה! ואתם יודעים היטב של מי היא...

בובה151

New member
היי אני חדשה! עונה על השאלון...

שם: אדווה גיל: 14 כינוי: בובה151 גובה:1.61 משקל: 45 מזל: דלי כיתה: ח' מקום לידה: בית חלים חחחח אהבה- יש לך חבר\ה? כן אם כן מה השם שלו\ה? סער כמה זמן אתם חברים? חודשיים התנשקתם? כן מה הדבר הכי נועז שעשיתם עד עכשיו ביחד? אממ אני רק בת 14 אל תחשבו עלי דברים רעים.. חחח ועוד... ישנת עם המין השני בלי סקס? כן סער.. אמרת "אני אוהב\ת אותך" והתכוונת? כן חיחיחי התנשקת עם המין השני? כן התנשקת עם בן מינך? אממ הכלבה שלי והחברה הכי טובה שלי {לא צרפתית נשיקה קטנה על הפה חחח- זה היה באמת או חובה} מה לפי דעתך הגיל הכי המתאים לקיים סקס? 18 בעד\נגד- הומואים\לסביות: שיעשו מה שבראש שלהם לא בעד לא נגד.. פריקים: אותה תשובה פרחות: בעעעע ערסים: אם הם כוסונים אז מה הבעיה חחח סתם! לימודים: נגדדד אהבה: בעד... צבא: אממ יש לי עוד יותר מ-4 שנים.. אינטרנט: חולה על אינטרנט... האם...() אי פעם ברחת מהבית? כן.. כשהייתי בעונש.. הברזת משיעור כלשהו? דהה כל יום נחשב חח סתם לא... אבל בערך פעמיים בשבוע.. העתקת במבחן? חיחיחי אל תגלו למורה... שיקרת למורים? מי לא? נעצרת? לא! לאיפה הגענו?.... חתכת? ?... נאנסת?מה???????????????????????? עשית סקס? נופ.. נפלת מהגג? אה לא.. היית בחו"ל? כן... כתבת שאלון בעצמך? כן.. שברת יד או רגל? יד שמאל... קיבלת פחות מ-50 במבחן? כן מתמטיקה בגדת באמון של חבר\ה? לא חושבת.. שיקרת לחבר\ה? כן ... אבל זה כדי להציל חברה טובה אחרת.. שיקרת להורים? כן.... איימת על מישהו? עלייך חח תם לא.. למה אני צריכה צרות בחיים.. הלכת מכות? כן.. חחח עם אח שלי.. עכשיו... מה את\ה לובש\ת? ג'ינס וחולצה חדשה שקניתי מפוקס... במה את\ה נוגע\ת? במקלדת ובשוקולד... את\ה מתכתב\ת עם מישהו אונליין? כן חח עם סער.... וחברה מהכיתה.. עם מי? לא אמרתי כבר..? את\ה אוכל\ת? כן שוקולד... רואה טלוויזיה? עכשיו לא.. עם מישהו בחדר? הכלבה שלי.. עושה שיעורים? לא שומע\ת מוסיקה? כן את\ה עירום\ה? לאאא שר\ה? לא רוקד\ת? אמממ ניסחפתם?.. רוצים לדעת מה הצבע של התחתון שלי? חח סתם מה תעשה לאחר השאלון? להיתכונן למחן..!!! בעעעע האם הוא היה נחמד? בערך כן מה תעשה לכותב השאלון כשתראה אותו? יתןלו מכות חחחח סתם! האם תמליץ עליו? כן בייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי

shvils

New member
שלומלום לך וברוכה הבאה../images/Emo13.gif

אני חייב לציין שהעלית פגם רציני בשאלון. לא שואלים שם את צבע התחתונים!!! אז שכל אחד ירשום את צבע התחתחון שלו. שלי בצבע חום צהוב כזה (מוזר, אני זוכר שהוא היה לבן לפני שבוע כששמתי אותו... סתם... סתם! הוא כחול!.... באמת!)

בובה151

New member
חחח קרוע.. שלי ורוד וכתוב באנגלית--

go for it אבל ה-o במילה for זה בצורת לב.... איך קוראים לך..? זה עם התחתון החום צהוב...{חחח}

shvils

New member
לי קוראים דן קינן. ../images/Emo187.gif

זה כתוב בפרטים שלי (לוחצים על השם משתמש שלי בשביל לראות את זה) אבל את יכולה לקרוא לי הוד מעלתו דנוס קיננוס האיום והנורא.

מאי 406

New member
טוב../images/Emo152.gif->>>

שם: מאי גיל: 18 כינוי: מאיושית, מאיצ'וקית, מאי הקטנה ועוד... גובה: לא עניינכם
משקל: ממ.. לא נשקלתי הרבה זמן... מזל: שור כיתה: י"ג מקום לידה: ירושלים של זהב ושל נחושת ושל אור! אהבה- יש לך חבר\ה? כן אם כן מה השם שלו\ה? ינון כמה זמן אתם חברים? ארבעה חודשים התנשקתם? כן.. מה הדבר הכי נועז שעשיתם עד עכשיו ביחד? שיחקנו קלפים. ישנת עם המין השני בלי סקס? כן. אמרת "אני אוהב\ת אותך" והתכוונת? כן. התנשקת עם המין השני? כן. התנשקת עם בן מינך? לא! מה לפי דעתך הגיל הכי המתאים לקיים סקס? אחרי החתונה
בעד\נגד- הומואים\לסביות: נגד. פריקים: נגד. פרחות: נגד. ערסים: נגד. לימודים: נגד. אהבה: בעד! צבא: בעד! אינטרנט: בעד! טוב התעייפתי...

shvils

New member
כבר התעייפת?../images/Emo2.gif

מה עם התחתונים?!?!?! יש בשאלון הזה 3746 שאלות ואני הוספתי רק שאלה אחת קטנה ופשוטה ואת לא עונה עלייה...
טוב... אני לא אבכה... אני יהיה אמיץ...
(מה יש? גם גברים בוכים!)

למעלה