שאלון

Walk Two Moons

New member
בואנה אנשים פה ישנים המוווווון! ../images/Emo12.gif

אתמול לא נרדמתי עד 4 בבוקר
תנחומיכם
אגב, שמתם לב שכולם פה אוהבים את החורף (חוץ ממיכל שמעדיפה אביב
)? מעניין.

odery

New member
לורוצה לורוצה לורוצה לורוצה

גמאני אביב,רק שלא היתה כזו אופציה.

TEENAGER1

New member
יאללה

אוהבים שאלונים? לפעמים אוהבים נקניקיות? איכס צמחונים? לא ספר אחרון שקראתם ואהבתם: "אות מאבשלום". מומלץ סרט שהשאיר בכם רושם שלא יימחה: היו הרבה.. מה שעולה לי כרגע זה "המופע של טרומן" ו"שלוש אמהות" דיסק אחרון שקניתם: החדשים של גבע אלון ושל שלומי שבן שיר אהוב מ"לילה כיום יאיר": כולם
אבל אם צריך לבחור אחד אז כרגע זה "לילה כיום יאיר" שיר אהוב (לא של אביתר): אתה רציני איתי? שאלה בלתי אפשרית דיברתם פעם עם מפורסם בטלפון? עם מי? עם אביתר. ועם אהוד בנאי. יש מצב שהיו עוד אבל אני לא זוכרת רדפתם פעם אחרי בלון? לא שזכור לי
כמה שעות שינה ישנתם בלילה האחרון? וואו, המון. בסביבות ה-13 אתם אנשים של שוקו או אנשים של קפה? קפה, לגמרי חורף או קיץ? חורף כלבים או חתולים? צ'ינצ'ילות שאלה שאתם מעוניינים לשאול את עצמכם: האמנם עוד יבואו ימים בסליחה ובחסד? והתשובה: יבואו, יבואו
חג שמח ומלא אור לכולם.

TEENAGER1

New member
אוקיי, כמות הפרטים המביכים שאתה יודע עליי

מתחילה להטריד אותי
אנחנו דיברנו על זה?!

Walk Two Moons

New member
האח הגדול עינו פקוחה ../images/Emo11.gif

סתם, כנראה שכן
או שכתבת את זה בפורום מתישהו, לא יודע
מה את כועסת

SnapDragon

New member
אם כבר אז כבר...

אוהבים שאלונים? תלוי באיזה מצב אוהבים נקניקיות? כנראה הבשר היחיד שאני אוהבת (ואני יודעת, זה זבל. אבל זבל משובח) צמחונים? אמנם לא אוהבת בשר, אבל גם לא ירקות. יש חיה כזאת ? ספר אחרון שקראתם ואהבתם: "גנבת הספרים"/מרקוס זוסאק - חובה!, "שיר של אש ושל קרח" - כרגע ברביעי. סרט שהשאיר בכם רושם שלא יימחה: לאחרונה - 2012, סוף העולם, אבל נקרעתי מכל רגע (ואולי טוב שכך). דיסק אחרון שקניתם: האחרון של שולי רנד, כמתנה... שיר אהוב מ"לילה כיום יאיר": "כל בוקר קצת" ו-"מחיאות כפיים". שיר אהוב (לא של אביתר): כל אחד של קולדפליי (מאי 2010 בישראל, אינשאללה) דיברתם פעם עם מפורסם בטלפון? עם מי? המ. לא מפורסמים מוכרים...בעיקר כאלה שאבד עליהם הכלח, חברים של הבוס.. רדפתם פעם אחרי בלון? רק בעיניים מזוגגות... כמה שעות שינה ישנתם בלילה האחרון? בהתחשב בכך שהייתה שבת, 7. אתם אנשים של שוקו או אנשים של קפה? שוקו לנצח. חורף או קיץ? אין כמו החורף. כלבים או חתולים? פה אחד - כלבים. שאלה שאתם מעוניינים לשאול את עצמכם: לונדון לא מחכה לי ? והתשובה למי אכפת, אני לה.. שבוע טוב !

רעוּת

New member
And if i die today i'll be the happy phantom

אוהבים שאלונים? "כמו כל שאלה בפסיכולוגיה- התשובה היא: תלוי". אוהבים נקניקיות? לא כלכך צמחונים? לא כלכך ספר אחרון שקראתם ואהבתם: אני קוראת עכשיו. "מדינת ישראל תעשה הכל" של רונן ברגמן על השבויים והנעדרים. כבד קצת, אבל מעניין סרט שהשאיר בכם רושם שלא יימחה: לא משהו שראיתי לאחרונה דיסק אחרון שקניתם: קניתי את מגדל הפזמון לאחותי ליומולדת
. שיר אהוב מ"לילה כיום יאיר": אבא שיר אהוב (לא של אביתר): כל מיני
דיברתם פעם עם מפורסם בטלפון? עם מי? לא בטלפון
רדפתם פעם אחרי בלון? בטח כשהייתי קטנה כמה שעות שינה ישנתם בלילה האחרון? לא זוכרת, אבל לא מספיק
. אתם אנשים של שוקו או אנשים של קפה? של דיאט קולה חורף או קיץ? קיץ. וכל מי שאמר חורף- לכם בטח יש חימום בדירה/ בית
. כחול הוא לא הצבע הטבעי של השפתיים שלי, ודלקת ריאות היא לא מצב הצבירה הרגיל שלי
כלבים או חתולים? תלוי
. שאלה שאתם מעוניינים לשאול את עצמכם: למה אני עונה על זה במקום לעשות דברים מועילים יותר. והתשובה: כי הדברים המועילים האלה לא כ"כ כייפים
.

Walk Two Moons

New member
אם אני ואת היינו נולדים בג'ונגל ../images/Emo79.gif

אוהבים שאלונים? מת עליהם. אוהבים נקניקיות? בהחלט. צמחונים? כרגע לא - אבל נראה לי שאני בדרך. ספר אחרון שקראתם ואהבתם: אני קורא כרגע את "ילדי המלך" של קלייר מסוד. הוא נחמד. אבל הספר האחרון שהיה באמת עוצמתי הוא "סוזנה הבוכייה" של אלונה קמחי. סרט שהשאיר בכם רושם שלא יימחה: "כנפיים שבורות", אני מניח. דיסק אחרון שקניתם: קניתי ארבעה - "סוף המדבר" של שלום גד, החברים של נטאשה בהופעה חיה, "בללי-רביץ-רביקוביץ'" ו"Portishead". שיר אהוב מ"לילה כיום יאיר": כל בוקר קצת. שיר אהוב (לא של אביתר): מי המציא את השאלה הלא הגיונית הזאת?! דיברתם פעם עם מפורסם בטלפון? עם מי? לפני שבע שנים בערך, עם נינט טייב
רדפתם פעם אחרי בלון? אחרי בלוני הגז האלו, מליון פעם. כמה שעות שינה ישנתם בלילה האחרון? 10 בערך. אתם אנשים של שוקו או אנשים של קפה? תלוי. חורף או קיץ? חורף. כלבים או חתולים? כלבים, תכלס. שאלה שאתם מעוניינים לשאול את עצמכם: למה כואב לי הגב? והתשובה: כי לאף אחד בבית הזה לא אכפת שבכלא יש מיטות נוחות יותר מהמיטה שלי. הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

eden456

New member
טוב נו ...../images/Emo13.gif

אוהבים שאלונים?בסדר.. אוהבים נקניקיות?פיחס לא ! צמחונים?סוג של ,הייתי צמחונית ואז הפסקתי ,ועכשיו אני ממש חושבת על טבעונית ... ספר אחרון שקראתם ואהבתם:מיליון רסיסים קטנים. סרט שהשאיר בכם רושם שלא יימחה:בזמן האחרון אני פשוט שונאת לראות סרטים,כי רוב הסרטים פשוט סתם דפוקים וזה אשכרה ביזבוז זמן ,אם למישהו יש המלצה לסרט נורמלי אמשח לשמוע .. דיסק אחרון שקניתם:אביתר בנאי "עומד על נייר" שיר אהוב מ"לילה כיום יאיר":כל בוקר קצת שיר אהוב (לא של אביתר):קשה לי לחשוב על זה עכשיו ...:/אולי של דודו טסה-מטושטש דיברתם פעם עם מפורסם בטלפון? עם מי?לא ,אני גם לא מאלה שילכו אחרי ההופעה וינסו לדבר איתו ,כאילו מה אני אגיד ? רדפתם פעם אחרי בלון?כן ... כמה שעות שינה ישנתם בלילה האחרון? 6 בערך.. אתם אנשים של שוקו או אנשים של קפה?גם וגם.. חורף או קיץ?חורף :] כלבים או חתולים?כלבים.. שאלה שאתם מעוניינים לשאול את עצמכם:למהלעזאזעל אני עכשיו עושה שאלונים שיש לי מלאה עבודות \מבחנים ועוד מלא דברים לעשות?!!!! והתשובה:הלוואי שהייתי יודעת ..

למעלה