שאלון

Walk Two Moons

New member
שאלון ../images/Emo88.gif

אוהבים שאלונים? אוהבים נקניקיות? צמחונים? ספר אחרון שקראתם ואהבתם: סרט שהשאיר בכם רושם שלא יימחה: דיסק אחרון שקניתם: שיר אהוב מ"לילה כיום יאיר": שיר אהוב (לא של אביתר): דיברתם פעם עם מפורסם בטלפון? עם מי? רדפתם פעם אחרי בלון? כמה שעות שינה ישנתם בלילה האחרון? אתם אנשים של שוקו או אנשים של קפה? חורף או קיץ? כלבים או חתולים? שאלה שאתם מעוניינים לשאול את עצמכם: והתשובה: לילה טוב

WhiteShadows

New member
ראשונה :)

אוהבים שאלונים? כן! אוהבים נקניקיות? לא משהו... צמחונים? חס וחלילה ספר אחרון שקראתם ואהבתם: משאלה אחת ימינה. סרט שהשאיר בכם רושם שלא יימחה: וואו קשה...נלך על פייט קלאב. דיסק אחרון שקניתם: "לילה כיום יאיר" של עבדנו הנאמן.. שיר אהוב מ"לילה כיום יאיר": "כל בוקר קצת" ו"ארבעתנו" שיר אהוב (לא של אביתר): כרגע "אנה אפנה" של ארז לב ארי. דיברתם פעם עם מפורסם בטלפון? עם מי? לא רדפתם פעם אחרי בלון? כן כמה שעות שינה ישנתם בלילה האחרון? 6 וקצת.. אתם אנשים של שוקו או אנשים של קפה? קפה חורף או קיץ? חורף כלבים או חתולים? כלבים שאלה שאתם מעוניינים לשאול את עצמכם: איך מוצאים דברים שהלכו לאיבוד.. והתשובה: הלוואי והייתי יודעת =/

../images/Emo13.gif

אוהבים שאלונים? לא כלכך אוהבים נקניקיות? ממש ממש לא צמחונים? טבעונית . ספר אחרון שקראתם ואהבתם: אני קוראת עכשיו את קפקא על החוף אבל לא כלכך אוהבת אותו סרט שהשאיר בכם רושם שלא יימחה: קשה לבחור - גרין מייל / חומות של תקווה / שמש נצחית בראש צלול/ פורסט גאמפ וכל סרטי אלמודובר דיסק אחרון שקניתם: קניתי חמישה ! elliot smith , ג'וני מיטשל אחד , החדש של מוש בן ארי (מידרדרת אנוכי) , קרוב וקולדפליי הלבן להשלמת הטרילוגיה ( הדיסק החדש והמעצבן ממש מחוץ לטרילוגיה !) שיר אהוב מ"לילה כיום יאיר": כל בוקר קצת / ארבעתנו שיר אהוב (לא של אביתר): אי אפשר לבחור דיברתם פעם עם מפורסם בטלפון? עם מי? לא רדפתם פעם אחרי בלון? המון פעמים כמה שעות שינה ישנתם בלילה האחרון? 12 .. השלמתי אתם אנשים של שוקו או אנשים של קפה? קפה שחור , שוקו סויה זה סתם מתוק חורף או קיץ? אביב כלבים או חתולים? שניהם שאלה שאתם מעוניינים לשאול את עצמכם: יש הרבה אבל ממש לא לפה והתשובה:-

Evi Virus

New member
חג שמח ../images/Emo13.gif

אוהבים שאלונים? מדי פעם. אוהבים נקניקיות? כן
צמחונים? לא ספר אחרון שקראתם ואהבתם: כרגע קוראת את "משאלה אחת ימינה" ומאוד נהנית ואוהבת. סרט שהשאיר בכם רושם שלא יימחה: ממזרים חסרי כבוד. דיסק אחרון שקניתם: אני לא זוכרת
. זה רק מראה כמה זמן עבר. שיר אהוב מ"לילה כיום יאיר": קשה להחליט. שיר אהוב (לא של אביתר): הרבה מדי. אבל אתן אחד - A Love to Throw של גבע אלון. דיברתם פעם עם מפורסם בטלפון? עם מי? לא חושבת. רדפתם פעם אחרי בלון? כן.
כמה שעות שינה ישנתם בלילה האחרון? 7. אתם אנשים של שוקו או אנשים של קפה? שוקו, בהחלט. חורף או קיץ? חורף.
כלבים או חתולים? כלבים. ואנטון-צ'כוב-שללשמותנוספים! שאלה שאתם מעוניינים לשאול את עצמכם: פף לא משנה. והתשובה: אם הייתי יודעת זה היה נחמד. לילה טוב
לילה טוב ביש.

Walk Two Moons

New member
צ'כוב! ../images/Emo54.gif../images/Emo99.gif

השתעממתי מ"ממזרים", הפסקתי באמצע
(אפילו בהתחלה, אם לומר את האמת
) "משאלה אחת ימינה" באמת מצויין. נהנתי ממנו הרבה יותר מאשר מ"ארבעה בתים וגעגוע". חנוכה שמח, מיתראחד

SnapDragon

New member
הרבה יותר!

זורם יותר, מדבר ללב יותר.. ואגב, "ממזרים חסרי כבוד" באמת מוערך יתר על המידה. סרט שזועק "טרנטינו!!11" מכל שניה, פסקול וכתובית, אבל לגאונות שלו קוונטין עשה צ'ק אאוט בק"קיל ביל" וזהו..

SnapDragon

New member
לא אמרתי שלא

אבל גם אם כן, זו הגאונות היחידה. כ"כ אובר-רייטד. וגם אני בקושי שרדתי את הסרט...מאשימה את האופטימיות העיקשת שלי. אבל יש לי הרגשה שאני מדברת לחובבת טרנטינו מושבעת, כן ? אז - בואי נסכים שלא להסכים :)

odery

New member
בכלל לא

אני לא חובבת טרנטינו מושבעת. ערכית ומוסרית היה לי קשה עם הסרט-אבל הייתי חייבת לראות אותו. חופשי לא להסכים.להסכים זה משעמם.

Evi Virus

New member
יא, בדיוק היום הגעתי בספר

לחלק שציטטת בדפיוצר בזמנו. ברגע שראיתי את המילה "סקסופון" עשיתי לעצמי "וואע!" (כמו כשבסדרות טלויזיה אמריקאיות נדלקת למישהו נורה מעל הראש כשעולה לו רעיון? אז כזה, רק... מיתרי כזה) ואז ראיתי שזה זה. חנוכה נהדר ביש :)

Walk Two Moons

New member
וואו, איך זכרת? ../images/Emo9.gif

אני כבר לא זוכר את הציטוט המדוייק (לא שמרתי את זה, בטיפשותי), אני רק זוכר שזה היה מאוד יפה. טוב שחזרת, מיתראחד

מתנות

New member
חג שמח אבישיקי...

אוהבים שאלונים? כשלא נרדמים לשנ"צ של שישי, הם די מועילים... אוהבים נקניקיות? איכס. צמחונים? לא. ספר אחרון שקראתם ואהבתם: "תמיד פלורה" של יובל כלשהו. סרט שהשאיר בכם רושם שלא יימחה: "הנה אני מתחילה". דיסק אחרון שקניתם: עמיר בניון- עומד בשער. שיר אהוב מ"לילה כיום יאיר": אבא. שיר אהוב (לא של אביתר): איזה יום של דודו טסה. דיברתם פעם עם מפורסם בטלפון? עם מי? יצא.. רדפתם פעם אחרי בלון? יותר מדי פעמים
כמה שעות שינה ישנתם בלילה האחרון? 4 בערך. אתם אנשים של שוקו או אנשים של קפה? מיץ פטל! חורף או קיץ? חורף. כלבים או חתולים? חתולים. שאלה שאתם מעוניינים לשאול את עצמכם: למה את לא מנצלת את הזמן שלך לשנ"צ? והתשובה: לילה טוב הודגש באמצעות מדגישומטיק

odery

New member
עכשיו תורי

אוהבים שאלונים? כעע בד"כ אוהבים נקניקיות? לא,תמיד צמחונים? חס וחלילה! ספר אחרון שקראתם ואהבתם:אני אהפוך את הניסוח בין 2 השאלות...ספר שהשאיר עלי רושם בל ימחה "בסוף יבוא מלאך" של רונן פורת-מי שלא קרא שימהר.אצלי הוא הפך לסוג של תנ"ך. סרט שהשאיר בכם רושם שלא יימחה:סרט האחרון שראיתי היה "הנער בפ'יגמת הפסים"-סרט שואה לא כזה חדש,יש לי סטיית שואה. דיסק אחרון שקניתם:The Most of Paul Anka שיר אהוב מ"לילה כיום יאיר":זה משתנה...עכשיו זה "אב הרחמן" שיר אהוב (לא של אביתר):נצחת איתי הכל-עמיר בניון דיברתם פעם עם מפורסם בטלפון? עם מי?-אהממ מתוקף עבודתי עם די הרבה-זה המקצוע
רדפתם פעם אחרי בלון?כן לפני פחות משבוע כמה שעות שינה ישנתם בלילה האחרון?15...תשאל כמה ב24 שעות האחרונות:) אתם אנשים של שוקו או אנשים של קפה?שוקו וקפה יחד במאג אחד חורף או קיץ?חורף כלבים או חתולים?כלבים שאלה שאתם מעוניינים לשאול את עצמכם:מה יהיה? והתשובה:כבר טוב ויהיה יותר

WhiteShadows

New member
גם אני בדיוק ראיתי את הנער בפיג'מת הפסים.

מה דעתך על הסרט? סתם מעניין אותי לדעת...

odery

New member
טובב אז ככה

אחרי שרואים את "ממזרים חסרי כבוד" זה לא נראה כזה מעוות... אבל עדיין ה"האנשה" של חיות האדם הנאצים בעייתית-זה שהם גרמו לך לכאוב יחד עם מפקד המחנה את מותו של הבן בצעקה שלו בסוף הסרט היא יותר פרובלמתית מבחינתי.

WhiteShadows

New member
כן אבל ממזרים חסרי כבוד לא מתיימר....

להיות ריאליסטי בשום צורה, להיפך, הוא בז לעובדות היסטוריות. בכל מקרה, האמת שלא חשבתי על הפרובלמטיות שבזה אבל עכשיו כשהעלית את זה זה עזר לי קצת להבין חלק ממה שהפריע לי בסרט (למרות שבגדול דווקא נהנתי ממנו). מעבר לזה שהוא ממש לא מציאותי, הסוף ממש הפריע לי (למרות שהוא מתבקש באיזשהו מקום). אני ציפיתי שהילד יחווה איזו תוכחה, שיבין את הזוועות שאבא שלו מעולל, אבל זה לא קרה. הוא מת לפני שהוא חווה את הקתרזיס הזה.

odery

New member
בתור אחת שמאמינה שהחיים לא נגמרים כאן

פשוט לי שהוא הבין בסוף מה אבא שלו עולל.. אבל נראה לי שהוא הבין את זה עוד כשהסתכל על האבנים המרוצפות במחנה כשבסרט זה נראה כמו גן ירק ובמציאות סתם שביל בלי קשר לצמיחה או נביטה של משהו משמח...הראו שהוא מהרהר ב"דיסאינפורמציה" בין מה שראה למציאות...

רעוּת

New member
אבל-

|חפירותפולין| בקשר לנער בפיג'מת הפסים. לא שאני חושבת שהסרט הוא כזאת יצירת מופת או משהו כזה, אבל בקטע של ה"האנשה"- זה דווקא מציאותי, כי זאת בדיוק הפואנטה של זה, להראות את הניגודיות הזאת בין איך שהם היו כאנשי משפחה, אבות למופת, לבין איך שהם רצחו ילדים של אחרים כל יום במחנה. זה דווקא מאוד מציאותי. ברגע שמציגים את כולם כמפלצות, זה חוסך את ההתעסקות בשאלות כאלה, והתשובה היא ברורה- הם עשו את זה כי הם לא היו אנושיים. מישהו אנושי לא היה יכול להתנהג ככה. אז זהו, שלא. אני ממש זוכרת שסיפרו לנו במאיידנק סיפור די דומה על מפקד המחנה ועל דמותו כאיש משפחה לעומת האכזריות שלו כמפקד מחנה. זה שגורמים לך לחוש הזדהות עם האבא לרגע בסוף הסרט גורם לך לתפוס את עצמך ולחשוב "רגע, בעצם הוא האיש הרע פה.." וזה מה שזה אמור לעשות לפי דעתי. |סחפירותפולין|

למעלה